dbokos έγραψε: |
Ευκολα ή δυσκολα πιστευω οτι θα προκριθουμε, αρκει ο γερο-Οτο αν κανει και καμια ανανεωση. |
shiba έγραψε: | ||
|
shiba έγραψε: |
pisteυω οτι ο στολτιδησ μπορει να βοηθησει οπωσ και ανατολακησ παντοσ μαυρογενιδησ...δηλαδη σε καλυτερη φορμα ειναι μπασινασ γκουμασ γιουρκασ? |
dbokos έγραψε: |
Ενω ο Αντωνακης εχει ηδη πνιξει το γκολ στην Ουκρανια και το χθεσινο στην Γεωργια.
Δεν ειναι σε φορμα τον τελευταιο καιρο. |
TiMoRiS έγραψε: |
Καλα τους Αλβανους δεν πρεπει απλα να τους νικησουμε αλλα να τους διαλυσουμε. Ναι το παραδεχομαι ειμαι ρατσιστης μονο με τους Αλβανους γιατι ειναι κωλοφαρα!
Δε να θα γινεις Ελληνας ποτε Αλβανε!!! |
Καλα τους Αλβανους δεν πρεπει απλα να τους νικησουμε αλλα να τους διαλυσουμε. Ελπιζω να παει καλα η ομαδαρα μας! |
ρε θα τα σκισουμε τα αλβανακια...θα βγαλουμε το αχτι μασ απο την ντροπιαστικη ηττα στα τυραννα..τουλαχιστον 3-0 πιστευω,,forza ελλαδαρα |
Baphomet έγραψε: |
απλα θα ειναι κριμα να επαναληφθει αυτο που εγινε το 1994 στην αμερικη. που ο παναγουλιας πηρε μαζι του τα γεροντια επειδη με αυτους εφτασε η ομαδα εκει και τελικα τσιμπησαμε 10 μπαλακια και φυγαμε. |
μην αναφερεισ το συγκεκριμενο σκορ μου σπαραζει την καρδια |
paidia αυριο το κλιμα θα ειναι τρομοκρακτικο αν τυχον μπουν μεσα τιποτα αλβανοι...γιαυτο καλυτερα να κανουν να μην βγαλουν τσιμουδια..οσο για τον νικοπολιδη λογικο ειναι να ειναι ασταθησ τωρα που ηρθε στον πειραια...ο λογοσ?ειναι η πιο βαρια φανελα τησ ελλαδασ..καλο βραδυ παιδεσ |
TiMoRiS έγραψε: | ||
Προσκυνω ρε Γιωργη!!! ![]() ![]() |
o monadikos που ''καταστραφηκε''ηταν ο ελευθεροπουλοσ..ο αντωναροσ ειναι ωσ τωρα πολυ επιτυχημενοσ γιατι οπωσ ειπα κα ιπριν σουλουπωσε την πιο τεμπελα αμυνα του κοσμου.. |
crusader έγραψε: | ||
Γιώργο όπως έγραψες κι εσύ, ο Νικοπολίδης είναι όντως πολύ επιτυχημένος αλλά από τη στιγμή που πήγε στον Ολυμπιακό έχω την αίσθηση ότι έχει μια φθίνουσα πορεία στην απόδοσή του. Επίσης ναι μεν η άμυνα μιας ομάδας ξεκινάει από τον τερματοφύλακα, αλλά έχω την άποψη ότι την άμυνα του Ολυμπιακού την σουλούπωσε ο Σούρερ και όχι ο Νικοπολίδης. |
DIMCHRI έγραψε: | ||||
Αυτή την αίσθηση έχω και εγώ. από αυτά που έγραψε ο shiba αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να είναι γύρω στα 24 ... Απλά γιώργο θα σου θυμίσω μερικούς που έμειναν ταλέντα...Ταληκριάδης, Ράντος Ελευθερόπουλος....και κάποιοι άλλοι που ποτέ δεν έγιναν βασικοί ... |
Τσ!Τσ! ![]() |
Αν θυμάστε ο Ελε υπηρχαν χρονιές που και σε Ελλάδα και σε Ευρωπη ηταν ολος ο ολυμπιακος μονος του. Κάηκε απο το μεγαλο παθος του να παιζει. Ειχε τραυματισμους που τον ποναγανε στα ποδια και δεν ελεγε τιποτα για μη χασει παιχνιδια. Μεχρι που δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του...την συνεχεια την ξερετε... |
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!αααα!καλα εσυ καηκες το μαυλο σου το εχεις κολημενο στον GT!(οπως και εγω)! |
LuNa έγραψε: |
Καταγγέλω την Τουρκία που στον σημερινό αγώνα της Ελλάδας με την Αλβανία, είχε μέσα δικό της παίχτη ![]() Ακους εκεί να δώσει στο 44 κίτρινη στον Ζαγοράκη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Εγώ λέω ότι θα τους πατήσουμε και τους Τούρκους και τους Ουκρανούς και θα περάσουμε πανυγηρικά πρώτοι!!! ![]() |
καλά αυτος που ψηφισε τον γιουργκα για καλυτερο παικτη ή συγγενης του ήταν ή γκαβός. |
vinman έγραψε: | ||
Μπαααααααα..... ![]() ![]() ![]() Ουτε οι συγγενεις του δεν τον ψηφισαν.... ![]() ![]() ![]() Καμμια ''γκομενιτσα''θα ειναι και ειπε ετσι να βγαλει την υποχρεωση.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
μάλλον γιατι δεν εξηγειται αλλιως...δεν εκανε ουτε μια σωστη μπαλια χτες... |
vinman έγραψε: | ||||||
Το καλο ομως ειναι οτι η ομαδα εχει πλεον αλληλοκαλυψεις,οποτε εαν καποιος δεν τραβαει στο παιχνιδι δεν φαινεται οπως πριν τη Ρεχαγκελ εποχη....Τα παιδια εχουν αποκτησει πλεον την στοφα της πολυ μεγαλης ομαδας και ειναι ορατο...και φυσικα κατανοητο απο ολους τους αντιπαλους μας... ![]() ![]() |
κρίμα που δεν φαγαμε 3-4 μπας και βαλουμε μυαλο... δεν ειναι μπάλα αυτό το πράγμα... ![]() |
κρίμα που δεν φαγαμε 3-4 μπας και βαλουμε μυαλο... δεν ειναι μπάλα αυτό το πράγμα... ![]() |
Απλα ειμαστε προβλεψιμοι πλεον απο ολους τους αντιπαλους μας.... Τρια χρονια παιζουμε ακριβως το ιδιο στυλ παιχνιδιου....ε,καποτε θα μας μαθαιναν οι αντιπαλοι.... |
πλεον εχουμε δικαιωμα για μονο μια γκελα και αυτη να ειναι ισοπαλια με την δανια εξω...δυσκολα τα πραγματα παιδεσ |
Baphomet έγραψε: | ||
για καμμια γκελα δεν έχουμε και πάλι με τον σταυρο στο χερι ειμαστε... |
λετε να κανει το διπλο η τουρκια στην δανια?το προγραμμα τησ τουρκιασ το γνωριζουμε? |
Ξερω οτι παιζει εξω με την Ουκρανια....τωρα για το υπολοιπο προγραμμα της θα το βρω και θα σε ενημερωσω... ![]() |
shiba έγραψε: | ||||
|
Vaggelis έγραψε: |
Μην χάνουμε την αισιοδοξία μας.....
|
στην Δανία, ίσως μας κάνει και το Χ, αναλόγως των άλλων αποτελεσμάτων..... |
Stevon έγραψε: | ||
Δέν θα συμφωνήσω γιατί είναι καλύτερα πρώτα να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση (νίκη) και μετά να δούμε τα αποτελέσματα των άλλων,δηλαδή ήττα Τουρκίας =(ισσοπαλία δικιά μας)??..... τι εννοώ,ότι πρέπει σιγά-σιγά να αποβάλουμε αυτή την ηττοπαθή στάση που έχουμε,και εμείς σάν φίλαθλοι αλλά και οι παίκτες της Εθνικής μας που δέν παίζουν σε κάποιο Ευρωπαικό πρωτάθλημα. Αφού μπορούμε να πάρουμε σαν παράδεγμα τις δηλώσεις πρίν το παιχνίδι με την Τουρκία π.χ δήλωση Μπασινά πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα....δήλωση Φύσσα πάμε και ευελπιστούμε σε νίκη...πιστέυω ότι καταλαβαίνεται τι εννοώ. |
εγώ ελπίζω ακόμα, γιατί χτες χάσαμε από μια και μόνο ευκαιρία σε αντεπίθεση και από 2 άτυχους τραυματισμούς... |
Stevon έγραψε: |
Υ.Γ(χωρις να παρεξηγηθώ ελπίζω) : |
Stevon έγραψε: |
καλά κάνουμε και κριτικάρουμε προπονητές παίχτες κτλ...κτλ(για αυτό υπάρχει η ελευθερία του λόγου) αλλά μήν κάνουμε μόνιμα τον προπονητή της εξέδρας....,σίγουρα έχει "κολλήματα" ο Ρεχάγκελ ΑΛΛΑ μόνο αυτός ήξερε ποιό ήταν το καλύτερο έμψυχο υλικό για τον χθεσινό αγώνα. |
Μην χάνουμε την αισιοδοξία μας.....
Τούρκοι και Δανοί, έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα από εμάς...... στην Δανία, ίσως μας κάνει και το Χ, αναλόγως των άλλων αποτελεσμάτων..... μην ξεχνάμε οτι 1 χρόνο πριν, οι ίδιοι παίκτες και ο ίδιος προπονητής μας έβγαλαν στους δρόμους.... χτες απλά χάσαμε την πρώτη θέση από τους ......αντιγραφείς του συστήματος που μας έδωσε το EURO, Ουκρανούς μένει μόνο ο Μπλαχίν, να κρατήσει την υπόσχεσή του, οτι θα κερδίσει την Τουρκία για να περάσουμε 2οι... |
λοιπον και εγω πολυ απογοητευμενοσ απο την ελλαδα.επιτελουσ κυριε οτο ξυπνα...η βραζιλια με 0 μπαλα μασ κερδισε 3-0...ακουστε γεωργιου speaking...(και μιλαμε για τον μεγιστο αντιολυμπιακο)...''η ελλαδα εχει χορηγο την adidas...η adidas συνεργαζεται με παναθηναικο και αεκ...ο ολυμποιακοσ ειναι σε αλλα αθλητικη εταιρια αυτη τησ puma...αυτοσ ειναι ο λογοσ που δεν χρησιμοποιει ο ρεχαγκελ ολυμπιακουσ''...εγω παντωσ το βρηκα πολυ σωστο αυτο που ειπε..θελω να μαθω τον βυντρα γιατι τον βαζει?και κατι τελευταιο...ενταξει εγω δεν γνωριζω τοσο μπαλα μιασ και ειμαι μπασκετικοσ..απο τα λιγα που ξερω θελω να μαθω .τον μπασινα γιατι τον βαζει λιμπερο?βαλε εστω τον κατσουρανη που την ξερει καλυτερα την θεση και πετα τον μπασινα στα χαφ...κοιμαται θελω να μαθω??...[/img] |
307Lucifer έγραψε: |
Θυμάστε τι σας έλεγα για τον Κυριάκο πιο πάνω???
Θα μπορρούσε να την κάνει την ζημιά χθές... |
καλα... στην εθνική ομάδα ΔΕΝ έχουν θέση οι κύριοι βυντρα, κυργιακος, γκουμας, βρυζας, τσιαρτας και το συζητάω και για γιουργκα...
Αντίθετα αξίζουν θεση οπωσδήποτε οι ανατολάκης, στολτιδης, ΠΑΝΤΟΣ, λυμπεροπουλος, σαλπιγγιδης, ζήκος, γεωργατος. Όποιος δε το βλέπει αυτό ή άσχετος είναι ή οπαδιστής. Με γεια μας η 3αρα χτες... θα φαμε καλα κι απο τα γιαπωνεζακια. |
παντωσ ρε γα**το εχει πεσει πολυ το ποδοσφαιρο...βλεπω αργεντινη,γερμανια στο τουρνουα και ειναι χαλια.καθολου φαντασια...πλεον ολοι κοιτανε τον σκοπο και κανεισ το θεαμα...μονο η ομαδαρα η ολλανδια προσπαθει για το θεαμα αλλα μια ζωη με την γλυκα μασ αφηνει...οτ οουστ |
παντωσ ρε γα**το εχει πεσει πολυ το ποδοσφαιρο...βλεπω αργεντινη,γερμανια στο τουρνουα και ειναι χαλια.καθολου φαντασια...πλεον ολοι κοιτανε τον σκοπο και κανεισ το θεαμα...μονο η ομαδαρα η ολλανδια προσπαθει για το θεαμα αλλα μια ζωη με την γλυκα μασ αφηνει...οτ οουστ |
Baphomet έγραψε: | ||
sorry αλλα εδώ διαφωνώ...και οι 2 ομάδες που αναφέρεις σε αυτόν τουλάχιστον τον θεσμό έχουν παίξει πολλά κιλά μπάλα και σε κάποια σημεία ιδιαίτερα εντυπωσιακή... και μονο τα γκολ να δεις καταλαβαινεις! |
ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕΕΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!! ![]() ![]() |
x το σημερινο ματσ,,,.... |
- Μεξικό: αήττητο για 19 σερί αγώνες
- Ελλάς: 3 σερί ήττες, 4 σερί αγώνες χωρίς γκόλ - Τραυματίες: Δέλλας, Κυργιάκος, Κατσουράνης, Καφές, Σεϊταρίδης ... |
shiba έγραψε: | ||
ειναι μια πολυ καλη περιπτωση να το παιξω στο στοιχημα 0-0 ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
Ελπίζω να μη μας άκουσες και να το έπαιξες... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι το 1/3 των Έλληνων είναι άριστοι μηχανικοί (για κάθε τύπο αυτοκινήτου....), το άλλο 1/3 άριστοι πολιτικοί (που έχουν στην τσέπη τους την λύση για να ευχαριστήσους εξίσου όλες τις τάξεις....), και το άλλο 1/3 άριστοι προπονητές....
Τρομάρα μας... ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι το 1/3 των Έλληνων είναι άριστοι μηχανικοί (για κάθε τύπο αυτοκινήτου....), το άλλο 1/3 άριστοι πολιτικοί (που έχουν στην τσέπη τους την λύση για να ευχαριστήσους εξίσου όλες τις τάξεις....), και το άλλο 1/3 άριστοι προπονητές....
Τρομάρα μας... ![]() ![]() ![]() ![]() |
TONY PAP έγραψε: |
Επειδή γίναμε πρωταθλητές δεν μπορούμε να ζητάμε πάντα η ομάδα να αποδίδει 100% να παίζει και ωραία μπάλα και να νικάει τους πάντες.
) |
vinman έγραψε: |
.............πιστευετε οτι μπορουμε να προκριθουμε στα τελικα του παγκοσμιου κυπελλου το 2006 στην Γερμανια? |
TZAG έγραψε: |
....... Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι είμαστε πραγματικά ΗΡΩΕΣ!! |
DimiP έγραψε: |
παιδια η Εθνικη μας ειναι πρωταθλητρια Ευρωπης και θα ειναι για 1 περιπου χρονο ακομα.
αυτο δεν αλλαζει με τιποτα |