asa1 έγραψε: |
επισης γεννησε η γυναικα μου και με ολα τα τρεξιματα δεν εχω καταφερει να ερθω καθολου και επιτελους να γραυτο.
φιλικα Τασος |
Το λοιπον ο παιδαρος γενηθηκε 3,900 και ειναι φυσικα κουκλος.Το γεγονος ελαβε χωρα στο μαρουσι αττικης στις 15-03-05 και επι του νοσοκομιου ιασω.Σας στελνει αγωνιστικους χαιρετισμους και ελπιζει να σας συναντηση συντομα.Τα πρωτα του αυτοκινιτα ειναι ενα 205 t16 safari ενα 206 wrc και ενα 307 wrc.Oσο για φωτογραφια ας οψετε η ασχετοσυνη μου που δεν ξερω να ανεβασω φωτογραφιες. |
underage έγραψε: |
Εμείς από την Πέμπτη γνωρίζουμε το φύλλο του μωρού ![]() ![]() ![]() ![]() Μια και υπαρξή του άρχισε στην Ελάτη, η ανακοίνωσή του θα γίνει στο Καρπενήσι ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Κατι μου λεει οτι θα ειναι κοριτσακι... ![]() |
nickzotos έγραψε: |
με πολυ υγεια και μεγαλι "τσουτσου" ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το λοιπον ο παιδαρος γενηθηκε 3,900 και ειναι φυσικα κουκλος.Το γεγονος ελαβε χωρα στο μαρουσι αττικης στις 15-03-05 και επι του νοσοκομιου ιασω.Σας στελνει αγωνιστικους χαιρετισμους και ελπιζει να σας συναντηση συντομα.Τα πρωτα του αυτοκινιτα ειναι ενα 205 t16 safari ενα 206 wrc και ενα 307 wrc.Oσο για φωτογραφια ας οψετε η ασχετοσυνη μου που δεν ξερω να ανεβασω φωτογραφιες. |
shark_zak έγραψε: |
παντα τετοια.... ![]() |
konstantinos έγραψε: |
Οικογ. κατάσταση: Παντρεμένος Παιδιά: Η κορούλα μας, σήμερα 9 μηνών |