PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Τα πρώτα γεννητούρια στο επίσημο PSClub

LuNa - Σαβ 26 Μάρ 2005, 18:13:06
Θέμα δημοσίευσης: Τα πρώτα γεννητούρια στο επίσημο PSClub
asa1 έγραψε:
επισης γεννησε η γυναικα μου και με ολα τα τρεξιματα δεν εχω καταφερει να ερθω καθολου και επιτελους να γραυτο.

φιλικα Τασος

μετέφερα εδώ ένα απόσπασμα από άλλο θέμα ώστε να μην ξεφύγουμε στο άλλο θέμα εντελώς και να μπορέσουμε να δώσουμε όλοι τις ευχές μας στο μικρότερο σε ηλικία μέλος του συλλόγου μας!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΑΣΟ Ο ΓΙΟΣ!!!!
Δωσε μας πληροφορίες για βάρος κλπ καθώς και φωτογραφίες του νέου μέλους χεχε
underage - Σαβ 26 Μάρ 2005, 18:36:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εμείς από την Πέμπτη γνωρίζουμε το φύλλο του μωρού Razz Razz Razz Razz

Μια και υπαρξή του άρχισε στην Ελάτη, η ανακοίνωσή του θα γίνει στο Καρπενήσι Very happy Very happy Very happy.
asa1 - Σαβ 26 Μάρ 2005, 18:55:40
Θέμα δημοσίευσης:
Το λοιπον ο παιδαρος γενηθηκε 3,900 και ειναι φυσικα κουκλος.Το γεγονος ελαβε χωρα στο μαρουσι αττικης στις 15-03-05 και επι του νοσοκομιου ιασω.Σας στελνει αγωνιστικους χαιρετισμους και ελπιζει να σας συναντηση συντομα.Τα πρωτα του αυτοκινιτα ειναι ενα 205 t16 safari ενα 206 wrc και ενα 307 wrc.Oσο για φωτογραφια ας οψετε η ασχετοσυνη μου που δεν ξερω να ανεβασω φωτογραφιες.
asa1 - Σαβ 26 Μάρ 2005, 18:57:51
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης να ευχαριστισω θερμα την καλη μου Αναστασια για τις ευχες τις!!!
MEMsound - Σαβ 26 Μάρ 2005, 20:23:16
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου να σου ζήσει ο "παίδαρος" και....μακάρι να τον καμαρώσεις κάποτε οδηγό αγώνων! Laughing Wink

Όσο για τα παιχνίδια του νομίζω πολύ καλή επιλογή.....!!!

Όσο για σένα Σοφία υπομονή μερικούς μερικούς μήνες ακόμα και θα 'χεις και 'συ το δικό σου μπέμπη/α να "παίζεις"....

Υ.Γ. τελικά είναι πολύ επικοδομητικά αυτά τα touring..... Cool Cool
STELIOS - Σαβ 26 Μάρ 2005, 22:38:52
Θέμα δημοσίευσης:
asa1 έγραψε:
Το λοιπον ο παιδαρος γενηθηκε 3,900 και ειναι φυσικα κουκλος.Το γεγονος ελαβε χωρα στο μαρουσι αττικης στις 15-03-05 και επι του νοσοκομιου ιασω.Σας στελνει αγωνιστικους χαιρετισμους και ελπιζει να σας συναντηση συντομα.Τα πρωτα του αυτοκινιτα ειναι ενα 205 t16 safari ενα 206 wrc και ενα 307 wrc.Oσο για φωτογραφια ας οψετε η ασχετοσυνη μου που δεν ξερω να ανεβασω φωτογραφιες.

Να σας ζησει Τασο !!!! Ειναι και ιχθυς, εχει να καψει καρδιες οταν μεγαλωσει.......

Τον φανταζεσαι σε 4-5 χρονια να παιζει και τιμονιες σε κανα καρτακι ε?
vinman - Κυρ 27 Μάρ 2005, 00:55:22
Θέμα δημοσίευσης:
Με αφορμη το γεγονος οτι η Αναστασια ανοιξε αυτο το topic και παρολο που εγραψα τις ευχες μου γι'αυτο το σημαντικο γεγονος της ζωης σου στο προηγουμενο topic,θελω να σου ευχηθω να σου ζησει ο γιος,και οτι εχετε ονειρευτει γι'αυτον να γινει πραγματικοτητα... Wink
Ghost Dog - Κυρ 27 Μάρ 2005, 14:26:25
Θέμα δημοσίευσης:
Τασο να σας ζησει ο μικρος! Very happy Ευχομαι οτι καλυτερο... Wink
Ghost Dog - Κυρ 27 Μάρ 2005, 14:27:57
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Εμείς από την Πέμπτη γνωρίζουμε το φύλλο του μωρού Razz Razz Razz Razz

Μια και υπαρξή του άρχισε στην Ελάτη, η ανακοίνωσή του θα γίνει στο Καρπενήσι Very happy Very happy Very happy.

Εμεις που δεν θα ερθουμε μπορουμε να μαθουμε απο τωρα???
Κατι μου λεει οτι θα ειναι κοριτσακι... Very happy
CC-Gio - Κυρ 27 Μάρ 2005, 16:55:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τασο να σου ζησει! Και......οτι επιθυμει να του το δινεις,χωρις δευτερη κουβεντα,RC θελει-RC θα του δινεις!!! Laughing

Σοφια......με το καλο και εσυ! Wink
underage - Κυρ 27 Μάρ 2005, 17:40:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Κατι μου λεει οτι θα ειναι κοριτσακι... Very happy

Αρχίσανε τα προγνωστικά Razz Razz Razz
Εσένα θα στο πω με πμ την παραμονή της αναχώρησης.
Αν και με στεναχωρεί που δεν θα έρθεις Confused

Ας χαρούμε τώρα για την γέννηση του παίδαρου του Τάσου Very happy Very happy και να του ευχηθούμε ολόψυχα να τον καμαρώσει όπως επιθυμεί και φυσικά ΤΕΛΕΙΟ ΟΔΗΓΟ ή όπως λεει και ο Μπάμπης: εγώ το παιδί μου θα τον κάνω πιλότο Wink Wink Wink
shiba - Κυρ 27 Μάρ 2005, 20:43:43
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε τασο(συγνωμη για τον ενικο)να σου ζησει ο παιχταρασ σου..οτι επιθυμειτε και οδηγο wrc h σε formula 1κλπ κλπ...α...και μην τον κανεισ παναθηναικο ε?
nickzotos - Κυρ 27 Μάρ 2005, 23:12:05
Θέμα δημοσίευσης:
Να σας ζησει ο κουκλος.......με πολυ υγεια και μεγαλι "τσουτσου" Laughing Laughing Laughing Laughing
shiba - Κυρ 27 Μάρ 2005, 23:16:19
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
με πολυ υγεια και μεγαλι "τσουτσου" Laughing Laughing Laughing Laughing
πανω απολα
Touristas - Δευ 28 Μάρ 2005, 06:39:53
Θέμα δημοσίευσης:
asa1 έγραψε:

Να σας ζήση ο παίδαρος και πάνω από όλα με υγεία Smile Smile
shark_zak - Δευ 28 Μάρ 2005, 08:12:25
Θέμα δημοσίευσης:
παντα τετοια.... Silly
crusader - Δευ 28 Μάρ 2005, 09:50:55
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Τάσο να σου ζήσει ο διάδοχος!!! Wink
Baphomet - Δευ 28 Μάρ 2005, 13:19:40
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
παντα τετοια.... Silly

κάθε 9 μήνες κι ενα δηλαδη?? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Να σου ζήσει Τάσο ο μικρός σου μάγκας και να τον δεις οπως επιθυμείτε εσυ και η γυναικα σου!!! Very happy
underage - Παρ 01 Απρ 2005, 23:24:57
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Οικογ. κατάσταση: Παντρεμένος
Παιδιά: Η κορούλα μας, σήμερα 9 μηνών

Βρήκα αυτή τη δημοσίευση που είναι γραμμένη στις 3 Ιουνίου 2002, από τον Κωνσταντίνο.
Τώρα η Μαγδαληνούλα κοντεύει τα 4 Very happy Razz

Άντε και νυφούλα να την καμαρώσουμε Razz

Εμείς πάντως θα εξακολουθούμε να είμαστε club, λίγο σιτεμένο βέβαια, αλλά δεν θα έχει σημασία Wink
asa1 - Σαβ 02 Απρ 2005, 07:00:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε παιδια βγαλτε καμια κορη να συμπεθερεψουμε!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες