Vaggelis έγραψε: |
Θέλω να είμαι από τους πρώτους που θα πάρουν, έτσι; (χωρίς πλάκα...)
Θα ταιριάζουν τέλεια με τα Peugeot αυτοκόλλητά μου και τον λέοντα στο καπώ... |
Sidobre έγραψε: |
Ω, ναί εσύ είσουνα!
Α! και για τους υπόλοιπους (έστι για να σας κεντρίσω την περιέργεια) Το θέμα είναι να δείτε από τι υλικό είναι φτιαγμένα τα αυτοκόλλητα ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Καθώς "σερφάριζα" αμέριμνος χτές, έπεσα πάνω στην σελίδα του Peugeot206Club.com. Πολύ ενδιαφέρον το site και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Πιο πολύ όμως, με εντυπωσίασαν δυο ενότητες.
Η μια, αφορούσε την δυνατότητα παραγγελίας stickers αποκλειστικά για τα μέλη του club (και μάλιστα 3 ειδών, ένα για το παρμπριζ, ένα για τις πόρτες και ένα για τον πίσω προφυλακτήρα). Δεν είναι καιρός να τυπώσουμε stickers και εμείς για όλα τα μέλη του 206club.gr, ώστε να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλο στο δρόμο; Η δεύτερη ενότητα που μου άρεσε, ήταν αυτή όπου τα μέλη του club ψηφίζουν για το ομορφότερο 206 του μήνα. Καλή ιδέα έ; Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε και εμείς μια παρόμοια. (Για όποιον ενδιαφέρεται, η διεύθυνση είναι: www.peugeot206club.com) |
theflame έγραψε: |
Χτες το βράδυ γυρνώντας από Βάρκιζα μετά τις στροφές έχω την αίσθηση ότι κάποιο 206 μπλε σκούρο μου έπαιξε πίσω φώτα. Άργησα να του απαντήσω και δεν ξέρω τελικά αν είχα και δίκαιο, ή το παρεξήγησε, μια και ήμουν απορροφημένος στο δρόμο και σε μία κουβέντα με αποτέλεσμα να μην είμαι σίγουρος αν απλά πάτησε φρένο ή μου έπαιξε και το φως ομίχλης!
Γιατί τα λέω όλα αυτά; Αν είχαμε τα αυτοκόλλητα θα ήταν όλα πιο απλά ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
παντως εγω ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ. |
theflame έγραψε: | ||||
To ξέρω ότι δεν ήσουν εσύ, αν ήσουν εσύ θα το καταλάβαινα από την σήτα όταν προσπέρασα το εν λόγο 206. Α και εσένα δεν θα σε προσπέρναγα! ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Περιμένω αυτοκόλληξτα και καρτούλες. Όπως και κάθε υλικό που βγαίνει.
Το πίσω είναι φανταστικό. Απορίες για το μπροστινό αυτοκόλλητο: 1η: Αυτοί που έχουν αισθητήρα βροχής δεν θα έχουν πρόβλημα λόγω επικάλυψης από το αυτοκόλλητο; 2η: Μήπως θα έπρεπε να βγαίνει σε διάφορα χρώματα και όχι μόνο σε γκρίζο; 3η: Θα αντέχει στον καιρό για να μην ξεκολλάει από το τζάμι; (Υποθέτω ότι κολλάει εξωτερικά) |
Nikel έγραψε: |
Βαγγελη καλωσορισες και απο εμενα. Ρε Sidobre τι εγινε με ενα μικρο αυτοκολητο που λεγαμε που θα κολιεται εκει που ειναι το σηματακι της Lion στο πορτ-μπαγκαζ??? |
DimiP έγραψε: |
ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ???? ειχα κανει και μια προταση αν δεν βρισκετε ακρη με αυτον που κανονισατε για σηματακια. |
Nikel έγραψε: |
Ρε Sidobre τι εγινε με ενα μικρο αυτοκολητο που λεγαμε που θα κολιεται εκει που ειναι το σηματακι της Lion στο πορτ-μπαγκαζ??? |
Sidobre έγραψε: |
Αυτό είναι πιο πονεμένη ιστορία. Εν καιρό θα γίνει και αυτό. Ολα είναι θέμα κόστους. |