PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Peugeot206Club.com

Vaggelis - Παρ 25 Οκτ 2002, 14:52:20
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot206Club.com
Καθώς "σερφάριζα" αμέριμνος χτές, έπεσα πάνω στην σελίδα του Peugeot206Club.com. Πολύ ενδιαφέρον το site και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Πιο πολύ όμως, με εντυπωσίασαν δυο ενότητες.
Η μια, αφορούσε την δυνατότητα παραγγελίας stickers αποκλειστικά για τα μέλη του club (και μάλιστα 3 ειδών, ένα για το παρμπριζ, ένα για τις πόρτες και ένα για τον πίσω προφυλακτήρα). Δεν είναι καιρός να τυπώσουμε stickers και εμείς για όλα τα μέλη του 206club.gr, ώστε να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλο στο δρόμο;
Η δεύτερη ενότητα που μου άρεσε, ήταν αυτή όπου τα μέλη του club ψηφίζουν για το ομορφότερο 206 του μήνα. Καλή ιδέα έ; Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε και εμείς μια παρόμοια.

(Για όποιον ενδιαφέρεται, η διεύθυνση είναι: www.peugeot206club.com)
Sidobre - Παρ 25 Οκτ 2002, 15:02:34
Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγέλη μου ήδη τα αυτοκόλλητα του Club είναι σχεδόν έτοιμα και πίστεψέ με, είναι πολύ καλύτερα από αυτά των άλλων!

Οσο για το 2ο, αν πάς στο Gallery, παρακαλούμε όποιον θέλει να μας στείλει φωτογραφίες από το 206 του για να τις δείχνουμε, αλλά σχεδόν κανένας ως τώρα δεν έχει στείλει.

Τι να πω, να αρχίζουμε να τα φωτογραφίζουμε εμείς!
Vaggelis - Παρ 25 Οκτ 2002, 15:12:33
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω να είμαι από τους πρώτους που θα πάρουν, έτσι; (χωρίς πλάκα...)
Θα ταιριάζουν τέλεια με τα Peugeot αυτοκόλλητά μου και τον λέοντα στο καπώ...
Sidobre - Παρ 25 Οκτ 2002, 15:26:58
Θέμα δημοσίευσης:
Δες αυτό:

και αυτό:

To πρώτο είναι σχεδόν έτοιμο και θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα ο τρόπος διανομής τους.

Το δεύτερο μόνο κατ'όπιν παραγγελίας αφού πρώτα κλείσουμε μια καλή τιμή Wink
Sidobre - Παρ 25 Οκτ 2002, 15:28:26
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Θέλω να είμαι από τους πρώτους που θα πάρουν, έτσι; (χωρίς πλάκα...)
Θα ταιριάζουν τέλεια με τα Peugeot αυτοκόλλητά μου και τον λέοντα στο καπώ...

Λέοντα στο καπώ;

Ωπ, σε έχω δεί κάπου στην Εθνική Αθηνών - Κορίνθου (απ'ότι θυμάμαι)!!!
Tomcat - Παρ 25 Οκτ 2002, 15:35:52
Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγέλης είπες? Ωραία , αν έχεις το αυτοκίνητο που φαντάζομαι τότε εγώ είμαι το άτομο που σου άφησε τις καρτούλες στην πόρτα και στο παρμπριζ!Τώρα πάλι μπορεί να κάνω και λάθος , αλλά αμα μου λες λεόντας στο καπό μάλλον είμαι μέσα!Έχεις και την μεγάλη αεροτομή πίσω? Καλωσηρθες στο CLUB κι από εμένα!!! Wink Idea
Vaggelis - Παρ 25 Οκτ 2002, 15:38:45
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ ωραία και τα δύο, ανυπομονώ να τα αποκτήσω (και η πινακίδα στη δεύτερη φώτο δεν είναι άσχημη).
Αν αυτός που είδες στην εθνική, είχε μια τεράστια αεροτόμή με Peugeot τεράστια στο πλάϊ, μάλλον θα ήμουν εγώ....
Vaggelis - Παρ 25 Οκτ 2002, 15:43:26
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat γείτονα, αν δεν είχες αφήσει τις κάρτες δεν θα είχα ανακαλύψει το club. Χίλια ευχαριστώ και περιμένω να σε γνωρίσω (και το 206 σου...)
Sidobre - Παρ 25 Οκτ 2002, 15:44:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ω, ναί εσύ είσουνα!

Α! και για τους υπόλοιπους (έστι για να σας κεντρίσω την περιέργεια)

Το θέμα είναι να δείτε από τι υλικό είναι φτιαγμένα τα αυτοκόλλητα Wink
Αλεξ@νδρος - Παρ 25 Οκτ 2002, 16:53:25
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Ω, ναί εσύ είσουνα!

Α! και για τους υπόλοιπους (έστι για να σας κεντρίσω την περιέργεια)

Το θέμα είναι να δείτε από τι υλικό είναι φτιαγμένα τα αυτοκόλλητα Wink

Nομιζω οτι το βρηκα! Idea
ΦΩΣΦΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ-ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑExclamation Exclamation Exclamation σαν το υλικο της 3Μ που εχουν κατι παπουτσια και ρουχα
Δικαιουμαι νομιζω το πρωτο σετ Question
DimiP - Παρ 25 Οκτ 2002, 18:02:48
Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot206Club.com
Vaggelis έγραψε:
Καθώς "σερφάριζα" αμέριμνος χτές, έπεσα πάνω στην σελίδα του Peugeot206Club.com. Πολύ ενδιαφέρον το site και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Πιο πολύ όμως, με εντυπωσίασαν δυο ενότητες.
Η μια, αφορούσε την δυνατότητα παραγγελίας stickers αποκλειστικά για τα μέλη του club (και μάλιστα 3 ειδών, ένα για το παρμπριζ, ένα για τις πόρτες και ένα για τον πίσω προφυλακτήρα). Δεν είναι καιρός να τυπώσουμε stickers και εμείς για όλα τα μέλη του 206club.gr, ώστε να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλο στο δρόμο;
Η δεύτερη ενότητα που μου άρεσε, ήταν αυτή όπου τα μέλη του club ψηφίζουν για το ομορφότερο 206 του μήνα. Καλή ιδέα έ; Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε και εμείς μια παρόμοια.

(Για όποιον ενδιαφέρεται, η διεύθυνση είναι: www.peugeot206club.com)

φιλε βαγγελη για το 1ο σου απαντησαν οι προλαλησαντες .
οσο για το δευτερο ειχα ριξει στα ρηχα την ιδεα περι ψηφου του καλυτερου η του ομορφοτερου 206 απο τα μελη του Clu, στη συναντηση του Σειριου.
Δεν μπορω να πω πως βρηκα και μεγαλη ανταποκριση και αυτο γιατι ειιμαστε μετρημενοι στα δακτυλα του ενος χεριου εμεις που στειλαμε φωτο των αυτοκινητων μας. ετσι εαν δεν υπαρξει ενδιαφερον και συμμετοχη δεν βλεπω να προχωρα το πραγμα.
Vaggelis - Παρ 25 Οκτ 2002, 19:36:20
Θέμα δημοσίευσης:
Σύντομα θα στείλω και εγώ τις πρώτες μου φωτογραφίες στο club και ελπίζω να ακολόυθήσουν και οι υπόλοιποι το παράδειγμά μου. Exclamation
Nikel - Παρ 25 Οκτ 2002, 19:38:42
Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγελη καλωσορισες και απο εμενα.

Ρε Sidobre τι εγινε με ενα μικρο αυτοκολητο που λεγαμε που θα κολιεται εκει που ειναι το σηματακι της Lion στο πορτ-μπαγκαζ???
DimiP - Παρ 25 Οκτ 2002, 19:50:49
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ????

ειχα κανει και μια προταση αν δεν βρισκετε ακρη με αυτον που κανονισατε για σηματακια.
Miltellas - Σαβ 26 Οκτ 2002, 01:52:01
Θέμα δημοσίευσης:
Περιμένω αυτοκόλληξτα και καρτούλες. Όπως και κάθε υλικό που βγαίνει.
Το πίσω είναι φανταστικό.

Απορίες για το μπροστινό αυτοκόλλητο:
1η: Αυτοί που έχουν αισθητήρα βροχής δεν θα έχουν πρόβλημα λόγω επικάλυψης από το αυτοκόλλητο;
2η: Μήπως θα έπρεπε να βγαίνει σε διάφορα χρώματα και όχι μόνο σε γκρίζο;
3η: Θα αντέχει στον καιρό για να μην ξεκολλάει από το τζάμι; (Υποθέτω ότι κολλάει εξωτερικά)
Tomcat - Κυρ 27 Οκτ 2002, 03:50:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ax αυτοκόλλητα!!! Ευαίσθητη λέξη

Άλλη αισθηση το CLub!
theflame - Κυρ 27 Οκτ 2002, 11:03:57
Θέμα δημοσίευσης:
Χτες το βράδυ γυρνώντας από Βάρκιζα μετά τις στροφές έχω την αίσθηση ότι κάποιο 206 μπλε σκούρο μου έπαιξε πίσω φώτα. Άργησα να του απαντήσω και δεν ξέρω τελικά αν είχα και δίκαιο, ή το παρεξήγησε, μια και ήμουν απορροφημένος στο δρόμο και σε μία κουβέντα με αποτέλεσμα να μην είμαι σίγουρος αν απλά πάτησε φρένο ή μου έπαιξε και το φως ομίχλης!
Γιατί τα λέω όλα αυτά;
Αν είχαμε τα αυτοκόλλητα θα ήταν όλα πιο απλά Wink
Ghost Dog - Κυρ 27 Οκτ 2002, 12:30:50
Θέμα δημοσίευσης:
H αληθεια να λεγεται!!! Rolling eyes
DimiP - Κυρ 27 Οκτ 2002, 13:17:07
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:
Χτες το βράδυ γυρνώντας από Βάρκιζα μετά τις στροφές έχω την αίσθηση ότι κάποιο 206 μπλε σκούρο μου έπαιξε πίσω φώτα. Άργησα να του απαντήσω και δεν ξέρω τελικά αν είχα και δίκαιο, ή το παρεξήγησε, μια και ήμουν απορροφημένος στο δρόμο και σε μία κουβέντα με αποτέλεσμα να μην είμαι σίγουρος αν απλά πάτησε φρένο ή μου έπαιξε και το φως ομίχλης!
Γιατί τα λέω όλα αυτά;

παντως εγω ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.
Δεν κανω τετοια πραγματα εγω ειμαι καλο παιδι...χεχε Twisted evil Twisted evil για να τραβηξω την προσοχη το πολυ πολυ περναω απο διπλα μουγκριζοντας....χεχεχε.. Evil Evil

ΣΟΒΑΡΑ τωρα , το πισω φως της ομιχλης ενω εινι και γ@μω τα συστηματα αλληλοσυνενοησης και ουσιαστικα ειναι δωρο θεου εκει στο μεσον που το βαλανε παρατηρω πως πολλοι οδηγοι (206 αλλα και αλλοι) ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ , δεν το βλεπουν να πω; δεν ξερω αλλα κανω σημα και δεν μου απαντουν.
μηπως να βαζαμε μια ανακοινωση στις εφημεριδες;
theflame - Κυρ 27 Οκτ 2002, 19:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
theflame έγραψε:
Γιατί τα λέω όλα αυτά;

παντως εγω ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.

To ξέρω ότι δεν ήσουν εσύ, αν ήσουν εσύ θα το καταλάβαινα από την σήτα όταν προσπέρασα το εν λόγο 206. Α και εσένα δεν θα σε προσπέρναγα! Wink
DimiP - Κυρ 27 Οκτ 2002, 20:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:
DimiP έγραψε:
theflame έγραψε:
Γιατί τα λέω όλα αυτά;

παντως εγω ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.

To ξέρω ότι δεν ήσουν εσύ, αν ήσουν εσύ θα το καταλάβαινα από την σήτα όταν προσπέρασα το εν λόγο 206. Α και εσένα δεν θα σε προσπέρναγα! Wink

ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙΣ
Sidobre - Τρι 29 Οκτ 2002, 11:08:38
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Περιμένω αυτοκόλληξτα και καρτούλες. Όπως και κάθε υλικό που βγαίνει.
Το πίσω είναι φανταστικό.

Απορίες για το μπροστινό αυτοκόλλητο:
1η: Αυτοί που έχουν αισθητήρα βροχής δεν θα έχουν πρόβλημα λόγω επικάλυψης από το αυτοκόλλητο;
2η: Μήπως θα έπρεπε να βγαίνει σε διάφορα χρώματα και όχι μόνο σε γκρίζο;
3η: Θα αντέχει στον καιρό για να μην ξεκολλάει από το τζάμι; (Υποθέτω ότι κολλάει εξωτερικά)

1. Αυτό δεν το ξέρω...
2. Βγαίνει σε όλα τα χρώματα! Ομως επειδή πρόκειται για αυτοκόλλητο δεν μπορεί να έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με το χρώμα του αμαξώματος. Μπορεί να κάνει αντίθεση ή να μοιάζει.
3. Μας δίνουν μέχρι και εγγύηση. Πάντως στο Crash Test που κάναμε να ξεκολήσουμε ένα σηματάκι, έμοιαζε με αυτά που έχουν τα τέλη κυκλοφορίας. Βγαίνει κομματάκι - κομματάκι.

Nikel έγραψε:

Βαγγελη καλωσορισες και απο εμενα.

Ρε Sidobre τι εγινε με ενα μικρο αυτοκολητο που λεγαμε που θα κολιεται εκει που ειναι το σηματακι της Lion στο πορτ-μπαγκαζ???

Αυτό είναι πιο πονεμένη ιστορία. Εν καιρό θα γίνει και αυτό. Ολα είναι θέμα κόστους.

DimiP έγραψε:

ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ????

ειχα κανει και μια προταση αν δεν βρισκετε ακρη με αυτον που κανονισατε για σηματακια.

Μετά από μπόλικο ψάξιμο, καταλήξαμε σε ειδικούς του είδους Wink με γνώμωνα το.. χαμηλό κόστος.

Τα αυτοκόλλητα τα πέρνουμε αυτή την εβδομάδα.
Nikel - Τρι 29 Οκτ 2002, 14:03:46
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:

Sidobre έγραψε:

Αυτό είναι πιο πονεμένη ιστορία. Εν καιρό θα γίνει και αυτό. Ολα είναι θέμα κόστους.

Δηλαδη ρε Τασσο ποσο μεγαλο ειναι το κοστος??? Ρωταω για να δω εαν μπορω μεμονομενα να το αναλαβω ωστε να επαιρνα τελικα το αυτοκολλητο που μου ταιριαζει Wink
DimiP - Τρι 29 Οκτ 2002, 19:15:03
Θέμα δημοσίευσης:
αυτη την εβδομαδα θα παραλαβετε ετσι;;
Επειδη το Σαββατο το πρωι φευγω και θα λειψω μεχρι τις 9-10/11 και την Παρασκευη θα ειμαι στην Autoexelixis υπαρχει περιπτωση να παραλαβω αυτοκολλητα μεχρι και την Παρασκευη ;;;
θα το ηθελα πολυ!!!!!

Vaggelis - Τετ 30 Οκτ 2002, 09:39:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία, γυαλίζω το αυτοκίνητο και περιμένω να τα κολλήσω.
Ελπίζω να μην φωσφορίζουν πολύ τη νύχτα και να τυφλώνονται αυτοί που έρχονται από πίσω...!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες