STELIOS έγραψε: |
Επισης ανακαληψα ενα ψεγαδι στο κινητρα το CC. Τι...? Του λειπει η ταπα του δοχειου για το υγρο των τζαμιων. ![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
Για να ρίξουμε λίγο λάδι στην Φωτιά !!!!
λοιπόν, πήρα και εγώ το faster, και είδα το αυτοκίνητο του Σίμου και διαβασα για την μετατροπή.. Πρώτα από όλα απογοητεύτηκα από την παρουσιάση... όχι για το αυτοκίνητο αλλά για το υφάκι που γράφανε ότι γράφανε... Τώρα για το αυτοκίνητο ρε παιδιά δεν ξέρω αλλά οι μετρήσεις μου φαίνονται λίγο περίεργες. Σίμο με τι φορτίο έγιναν οι μετρήσεις... Εξηγούμαι. Νομίζω ότι το αυτοκίνητο δεν πάει έτσι όπως θα ''έπρεπε'' να πηγαίνει. Και για να μην παρεξηγηθώ... εμένα μου έριχνε άνετα πολλές κολώνες !!! Μα πάρα πολλές !!! όμως, Στο τεύχος power techniques του Μαρτίου (σελ. 130), έχει ενα 206 , 149 άλογα που στις περισσότερες ρεπρίζ είναι καλύτερο... με 8.07 κιλά ανά ίππο. Το βάρος του αυτοκινήτου στην δοκιμή ήταν 1203 κιλά. Δηλαδή μάλλον χειρότερη αναλογία κιλών ανά ίππο από του Σίμου αν υποθέσουμε ότι το cc είναι 1140 + 30 λίτρα βενζίνη + 140 κιλά δύο άτομα = 7,47 κιλα΄ανά ίππο. Βέβαια στις ρεπρίζ ψηλά δεν μπορεί να συγκριθεί γιατί δεν μετρήσανε από ίδιες ταχύτητες.. ![]() Σίμο ρίξε λίγο φως... Λες να το πάμε το αμάξι και στο power για μέτρηση ?? το έχεις σκεφτεί ?? Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ απλά μου έκανε εντύπωση η διαφορά στις ρεπρίζ και τίποτα άλλο...και ούτε υποννοώ ότι δεν η ματατροπή δεν είναι καλή. Απλά έχω τις παραπάνω αποροίες.. |
STELIOS έγραψε: |
Πηρα κ'εγω το Faster χθες (οπως καθε μηνα), αποψη μου το καλητερο αυτοκινητο αυτου του τευχους ηταν του Σιμου.
175 αλογατα ρε θηριο? Μπραβο.... Εχω μια απορια, τις πινακιδες (κυκλοφοριας) τις βγαζουν για τη φωτογραφηση ή τις καλυπτουν μετα σε PC πριν την εκτηπωση? Επισης ανακαληψα ενα ψεγαδι στο κινητρα το CC. Τι...? Του λειπει η ταπα του δοχειου για το υγρο των τζαμιων. ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaisaras96 έγραψε: |
Κι εγω ανενημερωτος πηρα του Μαρτιου,αν αντεξω να ξαναδωσω λεφτα για ενα τοσο χιμα περιοδικο θα το διαβασω το τεστ...
Εχω ακουσει για ενα κυπαρισι CC καποιου Κουζμαν με πολυ δουλεια πανω του....μαλλον βρεθηκε αντιπαλος...εγω ειμαι με τον νικητη ![]() |
UnderTaker έγραψε: |
Ποιος είπε ότι είναι χύμα το περιοδικό...;
Υ.Γ. Χάλια μέρα σήμερα, μετά από τριήμερο δε λέει καθόλου. Θέλω καφέ στην παραλία κάτω από τον ήλιο με ωραία ύπαρξη δίπλα μου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
παντως οι επιδοσεις του blackbird ηταν υποπτα φοβερες...80-110 σε 5κατι!!!!!!!!!!!!!!!! |
BUBA έγραψε: | ||
Γιατι το 0-100 σε 7,5sec απο 1200 Kg συνολικο βαρος και 150 Hp μοτερ?? Για να μην παρεξηγηθω, δεν αμφισβητω τιποτα, και οι 2 βελτιωσεις μοιαζουν πραγματικα πολυ καλες, σημαντικη διαφορα τα ηλεκτρικο γκαζι και η χαμηλοτερη συμπιεση που δουλευει του Blackbird. Αμα βαζαμε και τα κοστη διπλα διπλα θα μπορουσαμε να κανουμε μια "θεωρητικη" συγκριση. Ειναι βεβαια και ο παραγοντας αξιοπιστια οπου οπως λεει και το τραγουδι ....Only time will tell |
Σίμο σκέφτεσαι να το δυναμομετρήσεις πουθενά αλλού ??? |
pugsang έγραψε: |
Ο Σίμος δεν ξερω αν θα παει νε το δυναμομετρήσει αλλα θα μου επιτρέψετε επειδή έζησα απο κοντα το tuning του εν λογω αυτοκινητου να σας πω οτι εχουν γίνει μεχρι τώρα δυναμομετρήσεις σε 2 διαφορετικά δυναμόμετρα και το αμαξι δείχνει σταθερά απο 172 εως 175 άλογα και απο 18,2 ως 19,6 κιλα ροπή (δυναμομετρηση faster)
Απο κει και περα υπαρχει και ο δρόμος οπου το εν λογω cc στεκόταν απο 2α 5000rpm μεχρι 5η 7500rpm ακριβως δίπλα στο δικό μου.Στις 7500 με πέρασε και μπήκε μπροστά. |
DIMCHRI έγραψε: | ||
Κατανοητό Μάκη μου. Απλά ήμουν περίεργος πως έλεγε το άλλο 3.9 δευτερα τα 80-110 με τρίτη... όχι ότι πιστεύω ότι του Σίμου θα ήταν λιγότερα ... Αφού πέσαμε και μαζί και οι διαφορές ήταν έντονες χωρίς να το πατάει ενώ εγώ το έσκιζα ... τι να λέμε. Η πλάκα είναι ότι δεν μπορώ να ανοίξω τα clipakia !!! το media player δεν το ανοίγει.. τι να κάνω γιατί θέλω να τα δω και εγώ. καμιά ιδέα κανείς ???? |
overgr έγραψε: |
Άτιμε Σίμο, μας καβλ*σες μεσημεριάτικα... |
206ccsimos έγραψε: |
Ρε σεις , γιατι μου βγαλατε τον τιτλο - ταμπελα
( που μου ειχε ξεφωνισει το FASTER ) και που ειχα στο topic ??? ![]() Α ρε Παναγιωτη δεν θα πεσεις στα χερια μου ???? ![]() |
........
Απο κει και περα υπαρχει και ο δρόμος οπου το εν λογω cc στεκόταν απο 2α 5000rpm μεχρι 5η 7500rpm ακριβως δίπλα στο δικό μου.Στις 7500 με πέρασε και μπήκε μπροστά. |
lepou έγραψε: |
Φιλε πολυ καλο το cc σου.
Αποριες ομως υπαρχουν .Δεν ειναι λιγο ηπιοι οι εκκεντροφοροι για να βγαζουν τοσοι δυναμη?Σε ραλυ για να βγαλουν τοσα αλογα χρησιμοποιουν πολυ πιο αγριους εκκεντροφορους.Οσο για την μαρκα τους πρωτη φορα την ακουσα .Τι προελευση εχουν? Παντως νομιζω και εγω πως αν καταφερεις και εξοικωνομησεις λιγο βαρος τοτε πιος σε πιανει.Κανε κατι με καπο , ζαντες και ρεζερβα( βαλε κιτ επισκευεις ελαστικου). Ελπιζω την αλλη Πεμπτη που θα ερθω απο το κλαμπ να εισαι να σε γωρισω εσενα και το τουτου σου |
.... και ρεζερβα( βαλε κιτ επισκευεις ελαστικου).
Ελπιζω την αλλη Πεμπτη που θα ερθω απο το κλαμπ να εισαι να σε γωρισω εσενα και το τουτου σου |
p206xs2 έγραψε: |
Σίμο και πάλι συγχαρητήρια.
Πόσο σου κόστισε το φτιάξιμο του μοτέρ; |
Φιλε Ευγενιε οπως εχω πει και πιο πανω, δεν μπορω να πω μια τιμη
γιατι το αμαξι μου ειναι περιπτωση. Τι θελω να πω, ειχα αλλες 'διευκολύνσεις' λογο το οτι ηταν το 1ο και ουσιαστκα εγινε Project Car. Για περοσσοτερες πληροφοριες στο τηλ. του βελτιωτη μου. Το εχει το Faster στην παρουσιαση. Δεν το αναφερω για να μην με κραξουν οτι κανω διαφημηση στον L.... Ουπς ![]() |
....Αυτο το βύθισμα λοιπον και οι ραμπες που φυσικα θα κρατηθούν επτασφραγιστο μυστικό μας.... |
...Σιγουρα στο μελλον θα ψαχτω για λιγο ελαφρωμα ( ετσι Μανθο?... |
206ccsimos έγραψε: | ||
Φιλε Ευγενιε οπως εχω πει και πιο πανω, δεν μπορω να πω μια τιμη γιατι το αμαξι μου ειναι περιπτωση. Τι θελω να πω, ειχα αλλες 'διευκολύνσεις' λογο το οτι ηταν το 1ο και ουσιαστκα εγινε Project Car. Για περοσσοτερες πληροφοριες στο τηλ. του βελτιωτη μου. Το εχει το Faster στην παρουσιαση. Δεν το αναφερω για να μην με κραξουν οτι κανω διαφημηση στον L.... Ουπς ![]() |
BUBA έγραψε: | ||||
Λεω εγω τωρα: Κατα συνεπεια τα "Πρωτα" αμαξια απο καθε κατηγορια κινητηρα του PSClub απολαμβανουν αναλογων "διευκολυνσεων" απο το συγκεκριμενο βελτιωτη λογω του ... εστω και θεωρητικου αυξυμενου ρισκου της μετατροπης ? Εχουμε και λεμε ....μας μενουν ακομα τα 1.4 8V, 1.4 16V , 2.0L και ....2.0 RC. Δηλαδη ...τρεχτε προλαβετε!! XaXa, Σιμο εστω και με το τσιγγελι και με αρκετη δοση φαντασιας βγαινουν ειδησεις ![]() |
Sidobre έγραψε: |
..... ως δια μαγείας θα εμφανιστούνε και τα ωραία καλούδια που όλο τάζουμε και όλο δεν βλέπετε! |
...Βέβαια είναι και κάποιοι δίλιτροι που δεν τους πολυαρέσει το πρότζεκτ του Σίμου!!! |
όποιος έχει την μύγα....τσιμπάει αμέσως... |
Ο Υπερειδικός Μπλοκέ Γραμματέας έγραψε: |
Επίσης το cc του Σίμου εχει πολλαπλή εισαγωγής "εισαγωγής" που και αυτη ήρθε απο το εξωτερικό και αντικατέστησε το σίχαμα που υπαρχει στο μηχανοστάσιο του 206 πραγμα που βοηθάει το αυτοκίνητο να στροφάρει μεχρι τις 8200rpm και να βάζει μπόλικο αέρα στο μοτερ
|
sps έγραψε: |
Σιμο και απο εμενα συγχαρητηρια για το cc σου!
Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι για την αναρτηση, που δεν τα διευκρινηζει καλα το περιοδικο. Λεει πως τα ελατηρια ειναι χωρις μετατροπες, αλλα βλεπω πως το αμαξι σου ειναι χαμηλωμενο. Τελικα τι ισχυει? Εισαι ευχαριστημενος απο τα ανακατασκευασμενα αμορτισερ, γιατι με ενδιαφερει αυτο σαν μια οικονομικη λυση. Θα ηθελα την αποψη σου. |
COOL ALEXIS έγραψε: |
...Μάνθο το FASTER μην ξεχάσεις να φέρεις απόψε ![]() ![]() ![]() |
BUBA έγραψε: |
Λεω εγω τωρα: Κατα συνεπεια τα "Πρωτα" αμαξια απο καθε κατηγορια κινητηρα του PSClub απολαμβανουν αναλογων "διευκολυνσεων" απο το συγκεκριμενο βελτιωτη λογω του ... εστω και θεωρητικου αυξυμενου ρισκου της μετατροπης ? Εχουμε και λεμε ....μας μενουν ακομα τα 1.4 8V, 1.4 16V , 2.0L και ....2.0 RC. Δηλαδη ...τρεχτε προλαβετε!! XaXa, Σιμο εστω και με το τσιγγελι και με αρκετη δοση φαντασιας βγαινουν ειδησεις ![]() |
..... Τώρα αν θες πιο απόλυτες λύσεις θα χάσεις άνεση |
![]() Τι του βρηκα τι του βρηκα Αντε κανονισε να το βάλουμε Παρε με τηλέφωνο Σίμο |
Σας πρηζω λιγο αλλα αποριες ειναι τι να κανουμε.Τα μοτερ με εκκεντροφορους παρουσιαζουν παλμο.Αναλογα τους εκκεντρ και η ενταση του παλμου .Τι εννοω παλμο?Μια κινηση συνεχη του μοτερ κατι σαν δονηση.Οπως οταν δουλευει το βεντιλατερ αλλα πιο εντονο.
Τελος παντων απο παλμο πως ειναι? Αν οντως το ρελαντι ειναι ετσι( ειμαι λιγο δυσπιστος τι να κανουμε) τοτε ειναι το ιδανικα φτιαγμενο μοτερ με εκκεντροφορους. Οσο για το σουιφτ λαιτ ψηνομε και εγω.Πιστευω πως μπορει ο καθενας να ρυθμιση να αναβει εκει που θελει το φωτακι.Σωστα?Καμια ιδεα για το που μπορουμε να το βαλουμε? |
Ο Σίμος έδωσε ρέστα εχθές πάντως...
ΑΞΙΟΣ!!!!!!!! |
MEMsound έγραψε: | ||
Ευτυχώς που τα 206 έχουν καλά φρένα να λες.... (γκουχ γκούχ) Α ρε Σίμο περίπτωση είσαι και ΄συ (ίδια με την δική μου....) |
Steve έγραψε: |
Τάσο, σε ερώτηση που είχα κάνει προς τον Αργύρη (Touristas), μπαίνει μια χαρά χωρίς ηλεκτρολογικές μετατροπές το καντράν από το RC που έχει στροφόμετρο μέχρι 8.000 ! ![]() Εγώ ψήνομαι... ![]() |
Αμα οντως μπαινει οπως ειναι χωρις πατεντες....κωλολεει... ![]() Ιδιως για μας τα XS προ facelift Ποσο θα κανει ομως ![]() ![]() Τα 160 για ShiftLight ακουγονται παρα πολλα αυτα ειναι αστεια κυκλωματα,νομιζω ακομα και DRive ειχε γραψει πως να φτιαξεις(με καθε επιφυλαξη,δεν εχω παλια τευχη στην Πατρα) |
...και οι τιμες καλες φαινονται...αν κερδισουμε κατι με μαζικη παραγγελια ακομα καλυτερα... |
Καλα που την βρηκατε την μαρκα ![]() ![]() και οι τιμες καλες φαινονται...αν κερδισουμε κατι με μαζικη παραγγελια ακομα καλυτερα... |
Τι έγινε ρε παιδιά εδώ, για τι πράγμα μιλάμε...?
Ποιος ανταγωνισμός, ποιο κείμενο, ποιος Newman, τι PeugoT [???]....! Να σας πω και εγώ τον καιρό για αύριο...? Για τα shift light δε λέγαμε..? Και λέτε εμένα ψυχικά ασθενή [που είμαι...]... |
CC-Gio έγραψε: |
Κριμα που δεν ημουν μαζι σου Σιμο! ![]() Να το εβλεπα κ να πεθαινα στο γελιο... ![]() ![]() ![]() Ποτε θα κατεβουμε παραλιακη.....να τσικλαμε εμεις ομως... ![]() ![]() ![]() |
που χαθηκατε ρε σεις ??? Σίμο πότε θα πάμε εκείνη την έξοδο που λέγαμε ??? ![]() |
που χαθηκατε ρε σεις ??? Σίμο πότε θα πάμε εκείνη την έξοδο που λέγαμε ??? ![]() |
CC-Gio έγραψε: |
Κριμα που δεν ημουν μαζι σου Σιμο! ![]() Να το εβλεπα κ να πεθαινα στο γελιο... ![]() ![]() ![]() Ποτε θα κατεβουμε παραλιακη.....να τσικλαμε εμεις ομως... ![]() ![]() ![]() |
Δημητρακη πολυ δουλεια ρε φιλε ! Οσο για την εξοδο θα ανοιξω topic απλα να βρω λιγο χρονο για να βγει με γελιο ![]() Θα τα πουμε αυριο στο στεκι αν ερθεις. Θα ειμαι εκει κατα τις 11. |
volvos έγραψε: |
αντε τραβα παρε αγορι μου ενα 207 ![]() |