PSClub - Hellas

Κινητήρας - 206 - 206cc 1.6 16v 175hp

206ccsimos - Πεμ 24 Μάρ 2005, 14:53:38
Θέμα δημοσίευσης: 206 - 206cc 1.6 16v 175hp
Παιδια καλησπερα,
μετα την δημοσίευση του άρθρου περί του CC μου , επιτελούς
μπορώ να ανοίξω topic.
Α ρε Παναγιώτη , ‘Ξεφλωρεψε ‘ ??? Δεν θα πέσεις στα χέρια μου??? Mad
Το τουτου είναι είδη στα περίπτερα στο περιοδικό Faster.
Παρτε το και περιμένω εντυπώσεις.
MEMsound - Πεμ 24 Μάρ 2005, 15:00:21
Θέμα δημοσίευσης:
Έφυγα....(για το περίπτερο αλλά και μια βόλτα από το γυμναστήριο...). Σχόλια το απόγευμα αλλά εντυπώσεις μετά από την βόλτα που θα με πας........
gianic - Πεμ 24 Μάρ 2005, 15:02:36
Θέμα δημοσίευσης:
ειχα σκοπο να φτιαξω κατι να φαω αλλα τωρα φευγω για περιπτερο !
ROLAND GARROS - Πεμ 24 Μάρ 2005, 15:03:17
Θέμα δημοσίευσης:
στου μαρτίου πάντως δεν είναι
gianic - Πεμ 24 Μάρ 2005, 15:11:12
Θέμα δημοσίευσης:
στου απριλιου ειναι ρε !! δεν αργησα εεε ?
shiba - Πεμ 24 Μάρ 2005, 15:14:34
Θέμα δημοσίευσης:
εφυγα και γω για την ''δελτα''τησ γειτονιασ
MEMsound - Πεμ 24 Μάρ 2005, 15:25:18
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικά το περιοδικό είναι στα χέρια μου και πριν αναφερθώ στο CC πρέπει να πω ένα μπράβο σε όποιον σκέφτηκε να μπει η λεζάντα:

"PSClub!
Ο Σίμος είναι μέλος του Peugeot Sport Club, από
το οποίο πήρε αρκετές ιδέες για το τι θα κάνει στο
αυτοκίνητό του. Γι' αυτό υπάρχουν τα club, για να
στηρίζουν και να βοηθούν τα μέλη τους!"

...καθώς και το αυτοκόλητο του PSClub στο πλαστικό πάνω από την εισαγωγή!!

Στα του CC τώρα.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
Μπράβο ρε Σίμο αλλά και μπράβο στο team που σχεδιάσε και υλοποίησε το όλο εγχείρημα.

Από όσο διαβάζω χαμηλά δεν γίνεται κάτι το ιδιαίτερο αλλά ψηλά "σκοτώνει"...

Λογικό αφού δεν υπάρχουν εκκεντροφόροι που να κάνουν και τα δύο δεδομένου μάλιστα ότι το μοτερ δεν φέρει καμία "hitech" τεχνολογία (βλ, Vtec, VVTi κλπ κλπ....).

Επίσης αυτό για τους νέους εκκεντροφόρους "...Τη θέση τους πήραν δύο νέοιμ κατυθείαν από το εξωτερικό, κλπ κλπ...." ακούγεται πολύ ενδιαφέρον...

Το καλό είναι ότι το μοτέρ δεν παρουσιάζει κοιλιά στις χαμηλές στροφές και λειτουργεί σωστά, από όσο γράφουν τουλάχιστον (και το λέω αυτό γιατί δεν με έχεις πάει βόλτα ακόμα).

Πολύ σημαντικό φυσικά το γεγονός ότι βγάζεις κάρτα κανονικά (και ας το αναφέρουν (και καλά) σαν να μην έχει σημασία στο περιοδικό).

ΑΛΛΑ!!!!!!!!

Θέλεις ελάφρωμα και για αυτό είμαστε εδώ....!!!! Wink Wink Wink

Λοιπόν καταρχήν το χρώμα του αυτοκινήτου σου είναι ιδανικό....ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ CARBON TMHMATΩΝ!!

Έχουμε και λέμε:

1. Καπό.
2. Καθίσματα.
3. (και σημαντικότερο) ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ

Η τσέπη σου θα ελαφρώσει κατά 2000 - 2200ε και το CC κατά καμιά 100 - 110αρα κιλά (ίσως και παραπάνω).

Καπό υπάρχει ήδη έτοιμο από 2-3 εταιρίες (~500ε)

Καθίσματα το ίδιο(2x~500ε)

Το πορτ-μπαγκαζ όμως θέλει ψάξιμο αλλά είμαι σίγουρος ότι γίνεται(~500-700ε).

Για την οροφή που συζητάγαμε στο στέκι την προηγούμενη Πέμπτη θελέι πολυυυύ ψάξιμο λόγο του μηχανισμού αλλά και της εφαρμογής των τμημάτων μεταξύ τους και θεωρώ ότι για να το φτιάψεις θα σου κοστίσει πάρα πολύ (κυρίως λόγω της μελέτης που θα χρειαστεί).

Επίσης με πιο ελαφριές ζάντες κερδίζεις και από κει καμιά 15αρια κιλα (βλ 15αρες Κosei Κ1 ή 15αρες (ή 16αρες) ΟΖ Superleggera.

Αυτά από εμένα και τα υπόλοιπα από κοντά....(μετά από βόλτα)
Steve - Πεμ 24 Μάρ 2005, 18:53:12
Θέμα δημοσίευσης:
Σίμο, θέλω τα 5.9 ευρώ μου πίσω ρε απατεώνα Razz Twisted evil

Καλός ο ΣεΣές (CCς), αλλά ολοκληρωμένη άποψη θα έχω στο touring (και προβλέπω μάλλον ότι θα σε σμπρώχνω ΠΑΛΙ Razz Laughing )

Μαγκιά σου πάντως, είμαι σίγουρος πως θα το ευχαριστιέσαι τώρα το αμάξι (άσχετα από τις π@π@ριές που γράψανε στο περιοδικό...) Wink

Όσο γι αυτό που είπε ο Μάνθος, χαίρομαι γιατί θα είσαι ένας ακόμα στην παραγγελία για τα carbon καπώ Twisted evil
STELIOS - Παρ 25 Μάρ 2005, 16:03:18
Θέμα δημοσίευσης:
Πηρα κ'εγω το Faster χθες (οπως καθε μηνα), αποψη μου το καλητερο αυτοκινητο αυτου του τευχους ηταν του Σιμου.
175 αλογατα ρε θηριο? Μπραβο....
Εχω μια απορια, τις πινακιδες (κυκλοφοριας) τις βγαζουν για τη φωτογραφηση ή τις καλυπτουν μετα σε PC πριν την εκτηπωση?

Επισης ανακαληψα ενα ψεγαδι στο κινητρα το CC. Τι...? Του λειπει η ταπα του δοχειου για το υγρο των τζαμιων. Very happy Very happy Very happy Very happy
Lef205 - Παρ 25 Μάρ 2005, 16:12:05
Θέμα δημοσίευσης:
oποιος θεωρει το cc και γενικα τα καμπριο φλωρικα.
1)Ας δει του Σιμου.
2)Ασ μας πει τη γνωμη του για το 307wrc βασισμενο στο 307 CC !
3)Ας φερει το δικο του να τα στησουμε! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

( Laughing Laughing Laughing )
CC-Gio - Παρ 25 Μάρ 2005, 23:26:57
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:

Επισης ανακαληψα ενα ψεγαδι στο κινητρα το CC. Τι...? Του λειπει η ταπα του δοχειου για το υγρο των τζαμιων. Very happy Very happy Very happy Very happy

Το προσεξες ε?

Τρελος ο ''ανοιχτος''!

Εγω τι να πω? το ειδα,το ακουσα,το ενιωσα (τα g!) και κοντραραμε και εκεινο το evo----το ειχαμε ανετα,αλλα το Σιμος προτιμησε να τον αφησει να χαρει λιγο ο πιτσιρικος! Laughing Laughing

Αντε.....και εις ανωτερους ιππους! Wink
p206xs2 - Σαβ 26 Μάρ 2005, 17:24:02
Θέμα δημοσίευσης:
Σίμο Συγχαρητήρια για την βελτίωση που έκανες.

Πόσο κόστισε το εγχείρημα συνολικά μόνο για τον κινητήρα και πόσες περίπου μέρες έμεινε συνεργείο το αμάξι;
vinman - Σαβ 26 Μάρ 2005, 20:27:22
Θέμα δημοσίευσης:
Mπραβο Σιμο,
Του εριξα μια ματια (ειχε φερει το περιοδικο ο Μανθος στο στεκι την Πεμπτη),αλλα πηγα και το πηρα σημερα για να το διαβασω εκτενεστερα και πιο προσεκτικα...
Να το χαιρεσαι φιλε,και εμεις να το καμαρωνουμε... Wink Wink
DIMCHRI - Κυρ 27 Μάρ 2005, 22:39:48
Θέμα δημοσίευσης:
Για να ρίξουμε λίγο λάδι στην Φωτιά !!!!

λοιπόν, πήρα και εγώ το faster, και είδα το αυτοκίνητο του Σίμου και διαβασα για την μετατροπή..
Πρώτα από όλα απογοητεύτηκα από την παρουσιάση... όχι για το αυτοκίνητο αλλά για το υφάκι που γράφανε ότι γράφανε...
Τώρα για το αυτοκίνητο ρε παιδιά δεν ξέρω αλλά οι μετρήσεις μου φαίνονται λίγο περίεργες.
Σίμο με τι φορτίο έγιναν οι μετρήσεις...
Εξηγούμαι. Νομίζω ότι το αυτοκίνητο δεν πάει έτσι όπως θα ''έπρεπε'' να πηγαίνει.
Και για να μην παρεξηγηθώ... εμένα μου έριχνε άνετα πολλές κολώνες !!!
Μα πάρα πολλές !!!

όμως,
Στο τεύχος power techniques του Μαρτίου (σελ. 130), έχει ενα 206 , 149 άλογα που στις περισσότερες ρεπρίζ είναι καλύτερο... με 8.07 κιλά ανά ίππο.
Το βάρος του αυτοκινήτου στην δοκιμή ήταν 1203 κιλά.
Δηλαδή μάλλον χειρότερη αναλογία κιλών ανά ίππο από του Σίμου αν υποθέσουμε ότι το cc είναι 1140 + 30 λίτρα βενζίνη + 140 κιλά δύο άτομα = 7,47 κιλα΄ανά ίππο.
Βέβαια στις ρεπρίζ ψηλά δεν μπορεί να συγκριθεί γιατί δεν μετρήσανε από ίδιες ταχύτητες.. Crying or Very sad
Σίμο ρίξε λίγο φως...
Λες να το πάμε το αμάξι και στο power για μέτρηση ?? το έχεις σκεφτεί ??

Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ απλά μου έκανε εντύπωση η διαφορά στις ρεπρίζ και τίποτα άλλο...και ούτε υποννοώ ότι δεν η ματατροπή δεν είναι καλή.
Απλά έχω τις παραπάνω αποροίες..
STELIOS - Δευ 28 Μάρ 2005, 00:29:29
Θέμα δημοσίευσης:
Να υποθεσουμε πως οι δυο μετρησεις εγιναν με περιπου ιδιο βαρος βενζινης και επιβατων.
Απο'κει και περα παιρνουμε δεδομενο οτι το CC ειναι περιπου 150 κιλα πιο βαρυ απ'το κλειστο 206 ιδιου κυβισμου. Αρα αν η μετρηση του POWER εγινε με 1200 κιλα τοτε η μετρηση του FASTER εγινε με 1350. Ολα αυτα τα κανουμε γιατι δεν ξερουμε ποσα κιλα ειναι Σιμος ουτε ο δημοσιογραφος του FASTER. Επισης ξερουμε ποση βενζινη ειχε μεσα?

Αρα εχουμε για το κλειστο 206 8.05 κιλα/ιππο

Και για το CC 7.71 κιλα/ιππο

Η διαφορα ειναι ανουσια. Αλλα ουτως η αλλος και οι τιμες κιλα/ιππο ειναι απλα ενδικτηκες. Στη πραξη στις επιταχηνσεις ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ το βαρος παιζει μεγαλητερο ρολο (απ'οτι στα νουμερα) λογο ΑΔΡΑΝΙΑΣ.

Επισης στο POWER η μετρηση ηταν με 1 ή 2 ατομα μεσα? Γιατι αν ηταν με 1 τοτε η διαφορα των βαρων ειναι ακομα μεγαλητερη (αφου στο 206 εχουμε 1 ατομο και στο CC 2 ατομα και την διαφορα του αμαξοματος)

Υπαρχουν βεβαια και αλλοι παραγοντες (εκτως βαρους/δηναμης) που κανουν διαφορα οπως: διασταση τροχων ή τελικη σχεση μεταδοσης (π.χ. αλλαγη κορονοπηνιου).

Αλλα ισως ο Σιμος μπορει να μας φωτησει καλητερα.
kaisaras96 - Δευ 28 Μάρ 2005, 01:45:43
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγω ανενημερωτος πηρα του Μαρτιου,αν αντεξω να ξαναδωσω λεφτα για ενα τοσο χιμα περιοδικο θα το διαβασω το τεστ...

Εχω ακουσει για ενα κυπαρισι CC καποιου Κουζμαν με πολυ δουλεια πανω του....μαλλον βρεθηκε αντιπαλος...εγω ειμαι με τον νικητη Very happy
206ccsimos - Δευ 28 Μάρ 2005, 06:37:14
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα και sory που αργησα να απαντησω αλλα λογο το οτι ξεχασα να πληρωσω την συνδρομη μας, 'εμεινα' απ' εξω !
Ευχαριστω πολυ ολους για την αμεση ανταποκριση σας Very happy

DIMCHRI έγραψε:
Για να ρίξουμε λίγο λάδι στην Φωτιά !!!!

λοιπόν, πήρα και εγώ το faster, και είδα το αυτοκίνητο του Σίμου και διαβασα για την μετατροπή..
Πρώτα από όλα απογοητεύτηκα από την παρουσιάση... όχι για το αυτοκίνητο αλλά για το υφάκι που γράφανε ότι γράφανε...
Τώρα για το αυτοκίνητο ρε παιδιά δεν ξέρω αλλά οι μετρήσεις μου φαίνονται λίγο περίεργες.
Σίμο με τι φορτίο έγιναν οι μετρήσεις...
Εξηγούμαι. Νομίζω ότι το αυτοκίνητο δεν πάει έτσι όπως θα ''έπρεπε'' να πηγαίνει.
Και για να μην παρεξηγηθώ... εμένα μου έριχνε άνετα πολλές κολώνες !!!
Μα πάρα πολλές !!!

όμως,
Στο τεύχος power techniques του Μαρτίου (σελ. 130), έχει ενα 206 , 149 άλογα που στις περισσότερες ρεπρίζ είναι καλύτερο... με 8.07 κιλά ανά ίππο.
Το βάρος του αυτοκινήτου στην δοκιμή ήταν 1203 κιλά.
Δηλαδή μάλλον χειρότερη αναλογία κιλών ανά ίππο από του Σίμου αν υποθέσουμε ότι το cc είναι 1140 + 30 λίτρα βενζίνη + 140 κιλά δύο άτομα = 7,47 κιλα΄ανά ίππο.
Βέβαια στις ρεπρίζ ψηλά δεν μπορεί να συγκριθεί γιατί δεν μετρήσανε από ίδιες ταχύτητες.. Crying or Very sad
Σίμο ρίξε λίγο φως...
Λες να το πάμε το αμάξι και στο power για μέτρηση ?? το έχεις σκεφτεί ??

Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ απλά μου έκανε εντύπωση η διαφορά στις ρεπρίζ και τίποτα άλλο...και ούτε υποννοώ ότι δεν η ματατροπή δεν είναι καλή.
Απλά έχω τις παραπάνω αποροίες..

Δημητρη το βαρος του δικου μου CC χωρις επιβατες με και την ταπα του δοχειου για το υγρο των τζαμιων Very happy
ειναι 1200 κιλα. Οι μετρησεις εγιναν με 2 ατομα οργανα και σχεδον γεματο το ντεποζιτο. Αρα μιλαμε για σχεδον 1400 κιλα ( πανω κατω ).

STELIOS έγραψε:
Πηρα κ'εγω το Faster χθες (οπως καθε μηνα), αποψη μου το καλητερο αυτοκινητο αυτου του τευχους ηταν του Σιμου.
175 αλογατα ρε θηριο? Μπραβο....
Εχω μια απορια, τις πινακιδες (κυκλοφοριας) τις βγαζουν για τη φωτογραφηση ή τις καλυπτουν μετα σε PC πριν την εκτηπωση?

Οι πινακιδες ηταν επανω και βγηκαν μετα. Οσο για την ταπα... Βαρος οτι μπορουμε βγαζουμε Wink Wink Wink

Μανθοοοο αν καταφερουμε να ριξουμε 100 κιλα απο το βαρος του τελεια.
Σε αναζητηση λοιπον ...

kaisaras96 έγραψε:
Κι εγω ανενημερωτος πηρα του Μαρτιου,αν αντεξω να ξαναδωσω λεφτα για ενα τοσο χιμα περιοδικο θα το διαβασω το τεστ...

Εχω ακουσει για ενα κυπαρισι CC καποιου Κουζμαν με πολυ δουλεια πανω του....μαλλον βρεθηκε αντιπαλος...εγω ειμαι με τον νικητη Very happy

Κωστα τι να πω περιπτεραδες ειναι αυτοι....
Οσο για τον Κουζμαν ειναι απο τους πρωτους που εχει βελτιωσει το CC του
αλλα παρολο τις προσπάθειες μου να συναντηθούμε , και να
ανταλλάξουμε απόψεις , δεν … Confused

UnderTaker - Δευ 28 Μάρ 2005, 09:54:07
Θέμα δημοσίευσης: Περίμενε το 306 !!!!!
Ποιος είπε ότι είναι χύμα το περιοδικό...;

Του κόβω την καλημέρα......

Σίμο περίμενε δύο μήνες να ετοιμάσω το εργαλείο και έρχομαι...

ΤΡΕΜΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! [λέμε τώρα...]

Υ.Γ. Χάλια μέρα σήμερα, μετά από τριήμερο δε λέει καθόλου. Θέλω καφέ στην παραλία κάτω από τον ήλιο με ωραία ύπαρξη δίπλα μου... Laughing Laughing Confused Confused Confused Confused Confused
Touristas - Δευ 28 Μάρ 2005, 09:57:18
Θέμα δημοσίευσης: Re: Περίμενε το 306 !!!!!
UnderTaker έγραψε:
Ποιος είπε ότι είναι χύμα το περιοδικό...;
Υ.Γ. Χάλια μέρα σήμερα, μετά από τριήμερο δε λέει καθόλου. Θέλω καφέ στην παραλία κάτω από τον ήλιο με ωραία ύπαρξη δίπλα μου... Laughing Laughing Confused Confused Confused Confused Confused
Δεν είσαι ο μόνος ……….. Smile Smile Smile Cool Cool
MEMsound - Δευ 28 Μάρ 2005, 12:34:36
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είστε οι μόνοι!
Εγώ πρότεινω βόλτα στην παραλιακή με CC (έχετε κανένα κατά νου...) και άαααααραγμα κάτω από το πέταλο στο γνωστό......

Περαστικά μας και καλή δουλεία...!
volvos - Δευ 28 Μάρ 2005, 14:59:32
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παλι σημερα το πρωι δεν δουλευα!!!!!!
το κακο ειναι οτι τι εμαθα το σαββατο.......
αυτα ειναι τα καλα του ελευθερου επαγγελματος.
και πριν πει κανεις τιποτα τωρα φευγω για γραφειο και ΔΕΝ ξερω τι ωρα θα γυρισω............

τελικα θα ανεβασει κανεις το κειμενο απο το φαστερ???
παντως οι επιδοσεις του blackbird ηταν υποπτα φοβερες...80-110 σε 5κατι!!!!!!!!!!!!!!!!
UnderTaker - Δευ 28 Μάρ 2005, 15:01:21
Θέμα δημοσίευσης:
Όσο περνάει η ώρα, τόσο χειρότερα είναι. Λοιπόν μετά από λίγα χρόνια εμπειρίας, ένα έχω να πω: Η δουλειά χαλάει τον άνθρωπο...

Τώρα θα έπρεπε να λιάζομαι, με ένα δροσερό ποτό στο χέρι μου [με ομπρελίτσα και φρουτάκι κατά προτίμηση], και αιθέρια ύπαρξη στο πλάι μου... [λέμε τώρα...]. Ή ακόμα καλύτερα δύο αιθέριες υπάρξεις!!!!!

Πολύ χάρηκα, ας συνεχίσω να πήζω τώρα...
BUBA - Δευ 28 Μάρ 2005, 22:56:54
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
παντως οι επιδοσεις του blackbird ηταν υποπτα φοβερες...80-110 σε 5κατι!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατι το 0-100 σε 7,5sec απο 1200 Kg συνολικο βαρος και 150 Hp μοτερ??

Για να μην παρεξηγηθω, δεν αμφισβητω τιποτα, και οι 2 βελτιωσεις μοιαζουν πραγματικα πολυ καλες, σημαντικη διαφορα τα ηλεκτρικο γκαζι και η χαμηλοτερη συμπιεση που δουλευει του Blackbird.
Αμα βαζαμε και τα κοστη διπλα διπλα θα μπορουσαμε να κανουμε μια "θεωρητικη" συγκριση.
Ειναι βεβαια και ο παραγοντας αξιοπιστια οπου οπως λεει και το τραγουδι ....Only time will tell
206ccsimos - Τρι 29 Μάρ 2005, 08:02:08
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
volvos έγραψε:

Γιατι το 0-100 σε 7,5sec απο 1200 Kg συνολικο βαρος και 150 Hp μοτερ??

Για να μην παρεξηγηθω, δεν αμφισβητω τιποτα, και οι 2 βελτιωσεις μοιαζουν πραγματικα πολυ καλες, σημαντικη διαφορα τα ηλεκτρικο γκαζι και η χαμηλοτερη συμπιεση που δουλευει του Blackbird.
Αμα βαζαμε και τα κοστη διπλα διπλα θα μπορουσαμε να κανουμε μια "θεωρητικη" συγκριση.
Ειναι βεβαια και ο παραγοντας αξιοπιστια οπου οπως λεει και το τραγουδι ....Only time will tell

Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο 0-100 με ηλ. Γκάζι σε 7.5 με 150 PS ??? Βέβαια υπάρχει τρόπος να μάθουμε Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Όσο για το θέμα κόστος εγώ δεν μπορώ να πω μια τιμή , γιατί το αμάξι μου ήταν Demo !
DIMCHRI - Τρι 29 Μάρ 2005, 16:37:51
Θέμα δημοσίευσης:
Σίμο σκέφτεσαι να το δυναμομετρήσεις πουθενά αλλού ???
pugsang - Τετ 30 Μάρ 2005, 07:38:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Σίμος δεν ξερω αν θα παει νε το δυναμομετρήσει αλλα θα μου επιτρέψετε επειδή έζησα απο κοντα το tuning του εν λογω αυτοκινητου να σας πω οτι εχουν γίνει μεχρι τώρα δυναμομετρήσεις σε 2 διαφορετικά δυναμόμετρα και το αμαξι δείχνει σταθερά απο 172 εως 175 άλογα και απο 18,2 ως 19,6 κιλα ροπή (δυναμομετρηση faster)

Απο κει και περα υπαρχει και ο δρόμος οπου το εν λογω cc στεκόταν απο 2α 5000rpm μεχρι 5η 7500rpm ακριβως δίπλα στο δικό μου.Στις 7500 με πέρασε και μπήκε μπροστά.
206ccsimos - Τετ 30 Μάρ 2005, 08:48:07
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα σε όλους,
Χθες, γίνανε μερικά ανοίγματα γιατί έπρεπε να κλείσουν μερικά
στόματα.
Επαναλαμβάνω για όσους δεν το ξερόυν και έχουν σχηματίσει
λάθος γνώμη, το CC φτιάχτηκε λόγω αγάπης του συγκεκριμένου τουτου και το οτι το ήθελα λίγο πιο γρήγορο και όχι για κόντρες.

*** Τα βίντεο που ακολουθούν δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση. Twisted evil ***

*** Έχουν γίνει από κατάλληλα εκπαιδευμένα άτομα, με σωστά διαμορφωμένα οχήματα και πάνω από όλα σε κατάλληλες πίστες!!! Twisted evil

*** Οι αυτοσχέδιοι αγώνες είναι παράνομοι. Καλό θα ήταν να μην γίνονται εκεί
που πραγματοποιούνται τώρα , αλλά σε ένα κατάλληλες πιστές. Wink ***

*** Στις σκηνές που ακολουθούν είναι απαραίτητη η γονική συναίνεση για άτομα κάτω των 18. Shocked ***

Λοιπόν μετά το κυριγμα έχουμε και λέμε : Έγιναν 4 ανοίγματα.

Το πρώτο έγινε με ένα Uno turbo ‘μαμά’ σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του
( Uno μαμά στις μέρες μας???? Confused ). Ξεκινήσαμε σταματημένοι από φανάρι.
Στην εκκίνηση το CC ( μιας και ξεκίνησε καλυτέρα ) πετάχτηκε 2 αυτοκίνητα μπροστά , ( όπως φαίνεται και στο video το οποίο τραβήχτηκε 200μ από την εκκίνηση ) και στα 500μ κατάφερε να φτάσει δίπλα μου όπου και τελείωσε η κόντρα.
Στην ερώτηση μου τι πίεση δούλεψε μου απάντησε 1.1 . Μαμά Uno με 1.1 ???
Φανταστείτε τι άλλο δεν μου είπε !!!

video : http://s40.yousendit.com/d.aspx?id=0CERB7DSHUNCR0ULB2X8L6TGPG

Το δεύτερο άνοιγμα έγινε με ένα Yaris turbo σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του 150PS και με ένα BMW 1800 turbo του 1990 αλλά με πρόβλημα.
Το αποτέλεσμα φαίνεται στο video . Στο τερματισμό είχε μεγαλύτερη διαφορά υπέρ μου. Το Yaris ήθελε να ξαναπάμε οι δυο μας, όπως κι έγινε και παρόλο που δεν κούμπωσε η τρίτη μου καλά, πάλι έφαγε περίπου 4 αυτοκίνητα.

video :
http://s40.yousendit.com/d.aspx?id=2DM3T7Z4UHOJ03FIDGP8H9R8UW

Τρίτο άνοιγμα όλο χαρά εγώ, με ένα Nissan 180PS turbo πσωκουνα. Πάντα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του.
Λόγω κίνησης στο φανάρι πηγαμε ρολαριστές 2ερες. Έφαγα 3 αυτοκίνητα.
Ξαναπάμε από στάση ( στο φανάρι ο οδηγός με ρωτά τι τουρμπίνα φοράω !!! )
Το αποτέλεσμα το ίδιο. Που πας ρε Σιμο με το CC ??? ( θυμήθηκα τον Παναγιώτη ).

video : http://s40.yousendit.com/d.aspx?id=0N8A1QA9G71F20G437EYYR4FZH

Τέταρτο και τελευταίο άνοιγμα με Rover MG 1800 160PS +φίλτρο.
Πάμε από στάση αλλά δεν ξεκίνησα , έφυγε 3 αυτοκίνητα , με αποτέλεσμα να τερματίσουμε μαζί.
Ξαναπάμε, αυτή την φορά έφυγα σωστά και το αποτέλεσμα στο video οπού στο τερματισμό η απόσταση είχε μεγαλώσει 4 αυτοκίνητα τουλάχιστον, υπέρ μου !

video : http://s40.yousendit.com/d.aspx?id=3O353RTLXVNCM0K08SVENZ8QUJ

Αυτά…
Ελπίζω να μην σας κούρασα.
206ccsimos - Τετ 30 Μάρ 2005, 08:53:30
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Σίμο σκέφτεσαι να το δυναμομετρήσεις πουθενά αλλού ???

Φιλε μου Δημητρη , η δυναμομετρηση ειναι ενα χαρτι που σου λεει περιπου που βρισκεται το τουτου.
Όχι δεν έχω σκοπό να πάω να το μετρήσω πάλι.
Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει αν είναι και 100 αλόγα στο χαρτί.
Το αμάξι το βλέπω στο δρόμο και πάνω από όλα είδα το 0-100 που κάνει. Wink
Steve - Τετ 30 Μάρ 2005, 09:20:12
Θέμα δημοσίευσης:
Πω πω...

Κρίμα που δεν έχουμε κανένα Honda στο μενού να κλείσω μερικά στόματα εδώ στους χωριάτες Sad

Σίμο... κανόνισε κάτι φίλε Twisted evil
MEMsound - Τετ 30 Μάρ 2005, 09:44:30
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΥΓΕ κυριε Σίμο.!
Αυτά είναι πολύ καλά αποτελέσματα.

Αααα και θα τα ρίξουμε κι άλλο τους χρόνους....

U 'll see.... Wink
DIMCHRI - Τετ 30 Μάρ 2005, 10:45:53
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Ο Σίμος δεν ξερω αν θα παει νε το δυναμομετρήσει αλλα θα μου επιτρέψετε επειδή έζησα απο κοντα το tuning του εν λογω αυτοκινητου να σας πω οτι εχουν γίνει μεχρι τώρα δυναμομετρήσεις σε 2 διαφορετικά δυναμόμετρα και το αμαξι δείχνει σταθερά απο 172 εως 175 άλογα και απο 18,2 ως 19,6 κιλα ροπή (δυναμομετρηση faster)

Απο κει και περα υπαρχει και ο δρόμος οπου το εν λογω cc στεκόταν απο 2α 5000rpm μεχρι 5η 7500rpm ακριβως δίπλα στο δικό μου.Στις 7500 με πέρασε και μπήκε μπροστά.

Κατανοητό Μάκη μου.
Απλά ήμουν περίεργος πως έλεγε το άλλο 3.9 δευτερα τα 80-110 με τρίτη...
όχι ότι πιστεύω ότι του Σίμου θα ήταν λιγότερα ...
Αφού πέσαμε και μαζί και οι διαφορές ήταν έντονες χωρίς να το πατάει ενώ εγώ το έσκιζα ... τι να λέμε.
Η πλάκα είναι ότι δεν μπορώ να ανοίξω τα clipakia !!! το media player δεν το ανοίγει.. τι να κάνω γιατί θέλω να τα δω και εγώ. καμιά ιδέα κανείς ????
206ccsimos - Τετ 30 Μάρ 2005, 11:09:41
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
pugsang έγραψε:

Κατανοητό Μάκη μου.
Απλά ήμουν περίεργος πως έλεγε το άλλο 3.9 δευτερα τα 80-110 με τρίτη...
όχι ότι πιστεύω ότι του Σίμου θα ήταν λιγότερα ...
Αφού πέσαμε και μαζί και οι διαφορές ήταν έντονες χωρίς να το πατάει ενώ εγώ το έσκιζα ... τι να λέμε.
Η πλάκα είναι ότι δεν μπορώ να ανοίξω τα clipakia !!! το media player δεν το ανοίγει.. τι να κάνω γιατί θέλω να τα δω και εγώ. καμιά ιδέα κανείς ????

κατεβασε το Divx codec
206ccsimos - Τετ 30 Μάρ 2005, 11:16:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε σεις , γιατι μου βγαλατε τον τιτλο - ταμπελα
( που μου ειχε ξεφωνισει το FASTER ) και που ειχα στο topic ??? Shocked

Α ρε Παναγιωτη δεν θα πεσεις στα χερια μου ???? Bluegrab
pugsang - Τετ 30 Μάρ 2005, 11:24:05
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω τον αλλαξα Σιμο

Επειδη εχει κοψει πείρο ο Παναγιωτης δεν είναι ανάγκη να ξεφωνίσουμε και ολο το forum

Αν βεβαια επιμείνεις και πληρωσεις και το κατι τι σου ο τιτλος μπορει να επανέλεθει στην αρχικη του μορφή
Stevon - Τετ 30 Μάρ 2005, 12:03:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα έχω να πώ.....
ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ.... Multi color Multi color Salute
overgr - Τετ 30 Μάρ 2005, 12:20:27
Θέμα δημοσίευσης:
Άτιμε Σίμο, μας καβλ*σες μεσημεριάτικα...
Stevon - Τετ 30 Μάρ 2005, 12:51:31
Θέμα δημοσίευσης:
overgr έγραψε:
Άτιμε Σίμο, μας καβλ*σες μεσημεριάτικα...

Σε βλέπω μεσημεριάτικα να φεύγεις και να <<ψάχνεσαι>> στα φανάρια... Laughing
UnderTaker - Τετ 30 Μάρ 2005, 13:04:12
Θέμα δημοσίευσης: Τι έκοψα?
Ποιος έκοψε πείρο ρε μουντρούχες; Evil Evil Evil Evil

Φίλτατε Μάκη, θα σε κάνω εξώφυλλο με τίτλο Embarassed "Καυτό αγόρι ζητεί νέες εμπειρίες..." Embarassed
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Και έχω και φωτογραφία σου [δεν σου λέω από που] αλλά είναι εξαιρετική...

Θα κάψεις καρδιές...

Για να μη σου πω ότι θα πάρει η μπάλα και τον πρόεδρα που έγραψε ότι έχω κάψει φλάντζα...

ΣΙΜΟ ΓΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ...
DIMCHRI - Τετ 30 Μάρ 2005, 13:32:51
Θέμα δημοσίευσης:
206ccsimos έγραψε:
Ρε σεις , γιατι μου βγαλατε τον τιτλο - ταμπελα
( που μου ειχε ξεφωνισει το FASTER ) και που ειχα στο topic ??? Shocked

Α ρε Παναγιωτη δεν θα πεσεις στα χερια μου ???? Bluegrab

γιατι στο τέλος θα σε φωνάζαμε ο ''ξεφλώρεψε''.

που θα βρω τα παραπανω codecs ????
γα** το κερατό μου θελω να τα δω !!!!

Στο γραφείο έχω adsl 1 mb/sec και δεν μπορω να τα ανοίξω τελικά !!!!
pugsang - Τετ 30 Μάρ 2005, 13:35:01
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.divx.com/divx/download/index.php
DIMCHRI - Τετ 30 Μάρ 2005, 13:35:25
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
........

όσο για σένα ε !!! καλά .... δεν φημίζεσαι και για τα γκάζια σου !!!!!
χι χι χι !!!! Razz Laughing Very happy Joker Salute
pugsang - Τετ 30 Μάρ 2005, 13:37:00
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστο και αυτο Δημητρη
lepou - Τετ 30 Μάρ 2005, 13:59:51
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε πολυ καλο το cc σου.
Αποριες ομως υπαρχουν .Δεν ειναι λιγο ηπιοι οι εκκεντροφοροι για να βγαζουν τοσοι δυναμη?Σε ραλυ για να βγαλουν τοσα αλογα χρησιμοποιουν πολυ πιο αγριους εκκεντροφορους.Οσο για την μαρκα τους πρωτη φορα την ακουσα .Τι προελευση εχουν?
Παντως νομιζω και εγω πως αν καταφερεις και εξοικωνομησεις λιγο βαρος τοτε πιος σε πιανει.Κανε κατι με καπο , ζαντες και ρεζερβα( βαλε κιτ επισκευεις ελαστικου).
Ελπιζω την αλλη Πεμπτη που θα ερθω απο το κλαμπ να εισαι να σε γωρισω εσενα και το τουτου σου
pugsang - Τετ 30 Μάρ 2005, 14:11:09
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον εχουμε και λεμε

Το αν ενας εκκεντροφορος θα βγαλει αλογα ή οχι δεν το καθορίζουν οι μοίρες αλλα το βύθισμα (οχι αυτο που ανακοινωνεται-αλλο βύθισμα σε συγκεκριμένα σημεία)

Αυτο το βύθισμα λοιπον και οι ραμπες που φυσικα θα κρατηθούν επτασφραγιστο μυστικό μας είναι που κανουν τους εκκεντροφορους να βγαλουν τοσα άλογα με κάρτα και ρελαντί

Αφηστε τους αλλους να δουλευουν με ΡΤ52 με ρελαντι στις 1500 και λειτουργία 7000 με 9000 και χωρις κάρτα καυσαερίων

Τωρα για το ποιος είναι ο Newman

In 1966 DAVID NEWMAN commenced grinding performance camshafts on a Churchill cam grinder that he modified for non-production camshaft manufacture. One of the first camshafts that he ground was for the Competition Department of the Rootes Motor Company, now Peugeot, grinding Hillman Hunter and Imp competition camshafts.
As a company, we continued to manufacture and grind performance camshafts.
During the early 1980's, there was a substantial increase in the production of overhead camshaft engines, many of which suffered from premature camshaft and cam follower wear.
We received enquiries regarding the manufacture of replacement camshafts, rocker arms, cam followers, and we took a decision to expand into the production of new parts. This increase in production, led to a large expansion of new manufacturing plant and staff, with 70% of our production being exported.
During the late 1980's we saw that the hardenable iron camshafts that had been the normal camshaft material, mainly in use in America and some engines in Europe, was not wear-resistant enough for OHC engines, so we worked with a UK foundry to develop small batch runs of chilled iron castings, making our own pattern equipment. This enabled us to offer, in some cases, parts that were of better quality than the OE part.
At this time, we had enquiries for out-of-production camshafts for car and motorbike engines, and we developed a range of camshafts for, mainly, sports car engines and motorcycle engines.
By the early 1990's we had increased our manufacturing plant to 5 CNC Turning Centres, 4 CNC Milling Centres, 1 CNC Cylindrical Grinder, 6 Rocker Arm Grinders and 6 Camshaft Grinders, together with a fully equipped Inspection Department.
During 1996/7 we were beginning to have enquiries for prototype camshaft work from engine development companies, and we realized that, whilst camshaft grinding equipment was suitable for full and semi-production camshaft production, it did not lend itself to prototype work, and we decided that the only way to solve this problem was the purchase of a new CNC Cam Grinder. This was delivered in 1997.
From 1998 to 2002 we moved into the production of performance camshafts in steel and chilled iron, manufacturing cams for F1, F3, BTCC, ETCC, DTM, FIA, GT Le Mans, MOTO GP etc.
In 2002 we noticed that we were receiving enquiries for re-entry camshaft profiles, ground by CNC cam grinders. At this time, there were no re-entry CNC camshaft grinders available for prototype work in the UK. We decided to have new re-entry cam software written and an additional small wheel grinding head made for our Landis CNC cam grinder to fulfill this function. This was introduced in 2003.
We then realized that we were running out of capacity for CNC grinding and during 2004, we purchased another Landis CNC cam grinder, together with a CNC Studer cylindrical grinder that can grind camshaft bearing journals on camshafts up to a metre in length.

Αυτη την στιγμή η εν λογω εταιρεία κατασκευαζει τους εκκεντροφορους της prodrive για ΟΛΑ τα αυτοκινητα που συντηρει και βελτιώνει η prodrive (Subaru Impreza WRC κλπ κλπ) καθως επίσης συνεργάζεται με πολυ μεγάλες ομαδες της F1,F3 & BTCC οπως λεει και ο ιδιος παραπάνω.

Αυτα τα ολίγα
206ccsimos - Τετ 30 Μάρ 2005, 14:24:37
Θέμα δημοσίευσης:
lepou έγραψε:
Φιλε πολυ καλο το cc σου.
Αποριες ομως υπαρχουν .Δεν ειναι λιγο ηπιοι οι εκκεντροφοροι για να βγαζουν τοσοι δυναμη?Σε ραλυ για να βγαλουν τοσα αλογα χρησιμοποιουν πολυ πιο αγριους εκκεντροφορους.Οσο για την μαρκα τους πρωτη φορα την ακουσα .Τι προελευση εχουν?
Παντως νομιζω και εγω πως αν καταφερεις και εξοικωνομησεις λιγο βαρος τοτε πιος σε πιανει.Κανε κατι με καπο , ζαντες και ρεζερβα( βαλε κιτ επισκευεις ελαστικου).
Ελπιζω την αλλη Πεμπτη που θα ερθω απο το κλαμπ να εισαι να σε γωρισω εσενα και το τουτου σου

Οπως ανεφερα και πιο πανω το CC μου δεν ειναι για κοντρες. Εχει αρκετο βαρος.
Σιγουρα στο μελλον θα ψαχτω για λιγο ελαφρωμα ( ετσι Μανθο? Wink ) αλλα δεν τρελενομαι κιολας.
Αυτη τη στιγμη το θεωρω ενα γρηγορο αμαξι βολτας Cool
Οσο για τους εκκεντροφορους με καλύπτει πλήρως ο Μάκης πιο πάνω.
Θα τα πούμε την Πέμπτη. Θα είμαι εκεί.
DIMCHRI - Τετ 30 Μάρ 2005, 14:32:01
Θέμα δημοσίευσης:
lepou έγραψε:
.... και ρεζερβα( βαλε κιτ επισκευεις ελαστικου).

όλα τα cc έχουν κιτ επισκευής ελαστικού ....

Γι ανα είμαστε γρήγοροι !!!! Wink
pugsang - Τετ 30 Μάρ 2005, 14:40:41
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσης το cc του Σίμου εχει πολλαπλή εισαγωγής "εισαγωγής" που και αυτη ήρθε απο το εξωτερικό και αντικατέστησε το σίχαμα που υπαρχει στο μηχανοστάσιο του 206 πραγμα που βοηθάει το αυτοκίνητο να στροφάρει μεχρι τις 8200rpm και να βάζει μπόλικο αέρα στο μοτερ

Και ως γνωστον ισχύει απο αρχαιοτάτων χρονων η εξίσωση

Αέρας(απο την εισαγωγή) + καυσιμο μείγμα απο τους εκκεντροφόρους στον κύλινδρο = ΑΛΟΓΑ
ultra-one - Τετ 30 Μάρ 2005, 14:55:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω νομίζω να κλείσετε όλα τα υπόλοιπα τοπικ με μετατροπές για τον 1.6 16v κινητήρα (σε οποιοδήποτε μοντέλο).....

Θα μας πει ο Σίμος πως να φτιάξουμε ΟΛΟΙ τα αυτοκίνητα μας σαν το δικό του και θα είμαστε τζάμι! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
p206xs2 - Τετ 30 Μάρ 2005, 15:01:30
Θέμα δημοσίευσης:
Σίμο και πάλι συγχαρητήρια.

Πόσο σου κόστισε το φτιάξιμο του μοτέρ;
206ccsimos - Τετ 30 Μάρ 2005, 15:31:20
Θέμα δημοσίευσης:
p206xs2 έγραψε:

Φιλε Ευγενιε οπως εχω πει και πιο πανω, δεν μπορω να πω μια τιμη
γιατι το αμαξι μου ειναι περιπτωση. Τι θελω να πω, ειχα αλλες 'διευκολύνσεις' λογο
το οτι ηταν το 1ο και ουσιαστκα εγινε Project Car. Για περοσσοτερες πληροφοριες
στο τηλ. του βελτιωτη μου. Το εχει το Faster στην παρουσιαση.
Δεν το αναφερω για να μην με κραξουν οτι κανω διαφημηση στον L.... Ουπς Embarassed
STELIOS - Τετ 30 Μάρ 2005, 15:43:35
Θέμα δημοσίευσης:
206ccsimos έγραψε:
γιατι το αμαξι μου ειναι περιπτωση. Τι θελω να πω, ειχα αλλες 'διευκολύνσεις' λογο
το οτι ηταν το 1ο και ουσιαστκα εγινε Project Car. Για περοσσοτερες πληροφοριες
Δεν το αναφερω για να μην με κραξουν οτι κανω διαφημηση στον L.... Ουπς Embarassed

Mηπως μπορεις τουλαχιστον να μας πεις στο περιπου βεβαια το κοστος των ανταλακτικων-υλικων χωρις την εργασια?
MEMsound - Τετ 30 Μάρ 2005, 16:29:41
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
....Αυτο το βύθισμα λοιπον και οι ραμπες που φυσικα θα κρατηθούν επτασφραγιστο μυστικό μας....

εκεί είναι όλο το ζουμι....
Και είναι δικό μας....!!!
χεχεχεχεχε!!!!

PSClub Projects Babies!!!

206ccsimos έγραψε:
...Σιγουρα στο μελλον θα ψαχτω για λιγο ελαφρωμα ( ετσι Μανθο?...

χεχεχε
θα σου εξηγησω από κοντα αυριο στο στεκι...
ααααν δεν μιλησουμε νωριτερα τηλεφωνικά....
BUBA - Τετ 30 Μάρ 2005, 17:43:48
Θέμα δημοσίευσης:
206ccsimos έγραψε:
p206xs2 έγραψε:

το οτι ηταν το 1ο και ουσιαστκα εγινε Project Car
. Για περοσσοτερες πληροφοριες

Λεω εγω τωρα:
Κατα συνεπεια τα "Πρωτα" αμαξια απο καθε κατηγορια κινητηρα του PSClub απολαμβανουν αναλογων "διευκολυνσεων" απο το συγκεκριμενο βελτιωτη λογω του ... εστω και θεωρητικου αυξυμενου ρισκου της μετατροπης ?
Εχουμε και λεμε ....μας μενουν ακομα τα 1.4 8V, 1.4 16V , 2.0L και ....2.0 RC.
Δηλαδη ...τρεχτε προλαβετε!!
XaXa, Σιμο εστω και με το τσιγγελι και με αρκετη δοση φαντασιας βγαινουν ειδησεις Smile
Sidobre - Τετ 30 Μάρ 2005, 17:59:47
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
206ccsimos έγραψε:
p206xs2 έγραψε:

το οτι ηταν το 1ο και ουσιαστκα εγινε Project Car
. Για περοσσοτερες πληροφοριες

Λεω εγω τωρα:
Κατα συνεπεια τα "Πρωτα" αμαξια απο καθε κατηγορια κινητηρα του PSClub απολαμβανουν αναλογων "διευκολυνσεων" απο το συγκεκριμενο βελτιωτη λογω του ... εστω και θεωρητικου αυξυμενου ρισκου της μετατροπης ?
XaXa, Σιμο εστω και με το τσιγγελι και με αρκετη δοση φαντασιας βγαινουν ειδησεις Smile

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Απλά ο Σίμος και ο κάθε "πρώτος" δεν πληρώνει αυτά που μπήκαν και μετά βγήκαν γιατί δεν κρίθηκαν αντάξια των προσδωκιών. Π.Χ. στο αμάξι του Σίμου, δοκιμάστηκαν κάποια σετ εκκεντροφόρων. Αυτά αν τα αγόραζε ο Σίμος ακόμα θα πλήρωνε, ενώ ο Σίμος πλήρωσε εν τέλει μόνο τους εκκεντροφόρους που έμειναν στο αμάξι του. Το ίδιο ισχύει για το σύνολο των εργασιών του αυτοκινήτου. Ομως επειδή στην τελική μιλάμε για ένα «πακέτο» βελτίωσης, η τιμή που μπορεί να πει τώρα ο Σίμος μπορεί να είναι + ή - από την οριστική και καλά κάνει και δεν λέει.

Το Project του Σίμου είναι η συνέχεια του δικού μου project και έπεται και συνέχεια.... (!)

Οταν με το καλό οι κουμπιουτεράδες εδώ καταφέρουν να φιάξουν αυτήν την να μη πω βάση τότε ως δια μαγείας θα εμφανιστούνε και τα ωραία καλούδια που όλο τάζουμε και όλο δεν βλέπετε!
DIMCHRI - Τετ 30 Μάρ 2005, 18:59:48
Θέμα δημοσίευσης:
+ ας είναι η τιμή του Σίμου από αυτην που θα αγοράσουν τα υπόλοιπα μέλοι ...

- να μην είναι.

Δώστε φτηνά άλογα στον Λαόοοοο.

¨οπου Λαόςςςς όλα εμείς τα εγεγραμμένα μέλοι !!!!

Βέβαια είναι και κάποιοι δίλιτροι που δεν τους πολυαρέσει το πρότζεκτ του Σίμου !!! Wink Laughing Laughing
MEMsound - Τετ 30 Μάρ 2005, 19:06:32
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
..... ως δια μαγείας θα εμφανιστούνε και τα ωραία καλούδια που όλο τάζουμε και όλο δεν βλέπετε!

Κάνει και μαγικά αυτό το Club??? Question Exclamation Rolling eyes

Σοβαρά τώρα, νομίζω ότι μετά από τα δείγματα που έχουμε από τα "animal" και "SimoCC" είναι φανερό ότι η δουλειά και το ψάξιμο που έχει γίνει, αλλά και συνεχίζει να γίνεται, είναι πολύ σοβαρή και αποδίδει.

Επίσης είναι "καθ' οδόν" 2 (τουλάχιστον) ακόμα PSClub Project Cars...

DIMCHRI έγραψε:
...Βέβαια είναι και κάποιοι δίλιτροι που δεν τους πολυαρέσει το πρότζεκτ του Σίμου!!!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να μην του αρέσει το CC του Σίμου.
Εγώ προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος.
Έξάλλου θα υπάρξει και 2λιτρο Project εν καιρό... (αν και δεν χρειάζεται απαραίτητα....χιχιχιχι!!!)
DIMCHRI - Τετ 30 Μάρ 2005, 19:22:13
Θέμα δημοσίευσης:
όποιος έχει την μύγα....τσιμπάει αμέσως...
MEMsound - Τετ 30 Μάρ 2005, 19:41:50
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
όποιος έχει την μύγα....τσιμπάει αμέσως...

χαχαχαχα
Αφού βρε "κουκουρούκου" το κατάλαβα ότι το έγραψες για μένα!!
χαχαχαχα!!

Αλλά δεν με αγγίζουν οι κακίες σου!!!

(είναι πολύ αργές...σαν το CC σου!!)

χιχιχιχιχιχ!!!!! Laughing Laughing
sps - Πεμ 31 Μάρ 2005, 10:11:26
Θέμα δημοσίευσης:
Σιμο και απο εμενα συγχαρητηρια για το cc σου!
Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι για την αναρτηση, που δεν τα διευκρινηζει καλα το περιοδικο.
Λεει πως τα ελατηρια ειναι χωρις μετατροπες, αλλα βλεπω πως το αμαξι σου ειναι χαμηλωμενο.
Τελικα τι ισχυει?
Εισαι ευχαριστημενος απο τα ανακατασκευασμενα αμορτισερ, γιατι με ενδιαφερει αυτο σαν μια οικονομικη λυση.
Θα ηθελα την αποψη σου.
COOL ALEXIS - Πεμ 31 Μάρ 2005, 10:15:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Υπερειδικός Μπλοκέ Γραμματέας έγραψε:
Επίσης το cc του Σίμου εχει πολλαπλή εισαγωγής "εισαγωγής" που και αυτη ήρθε απο το εξωτερικό και αντικατέστησε το σίχαμα που υπαρχει στο μηχανοστάσιο του 206 πραγμα που βοηθάει το αυτοκίνητο να στροφάρει μεχρι τις 8200rpm και να βάζει μπόλικο αέρα στο μοτερ

Τέτοια λέγε μας και μετά θα βλέπουμε στον ύπνο μας εκκεντροφόρους και πολλαπλές Exclamation Exclamation Exclamation

Ευτυχώς που κι αυτοί οι κομπιουτεράδες το παίζουν κινέζοι γιατί μας βλέπω να καταστρεφόμαστε οικονομικώς Exclamation Exclamation Exclamation

Μάνθο το FASTER μην ξεχάσεις να φέρεις απόψε Exclamation Exclamation Exclamation
206ccsimos - Πεμ 31 Μάρ 2005, 10:23:41
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Σιμο και απο εμενα συγχαρητηρια για το cc σου!
Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι για την αναρτηση, που δεν τα διευκρινηζει καλα το περιοδικο.
Λεει πως τα ελατηρια ειναι χωρις μετατροπες, αλλα βλεπω πως το αμαξι σου ειναι χαμηλωμενο.
Τελικα τι ισχυει?
Εισαι ευχαριστημενος απο τα ανακατασκευασμενα αμορτισερ, γιατι με ενδιαφερει αυτο σαν μια οικονομικη λυση.
Θα ηθελα την αποψη σου.

Σπυρο ευχαριστω πολυ Wink
Στο περιοδικο εγιναν 2 λαθακια. Το πρωτο ειναι η δυναμη του αυτοκινητου, οπου ειναι στα 115HP γιατι εχω μονο σκουπα εξατμιση Shocked και..
Σοβαρα τωρα, φοραω ελατηρια H&R και το φιλτρο της σκουπας ειναι GREEN.
Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο τα αμορτισερ. Το οτι ειμαι CC βεβαια παιζει ρολο, γιατι ηθελε προσοχη για το τι θα εβαζα ωστε να μην υπαρχουν τριγμοι.
Ειναι λιγο πιο σκληρα απο τα μαμα. Τώρα αν θες πιο απόλυτες λύσεις θα χάσεις άνεση
MEMsound - Πεμ 31 Μάρ 2005, 10:51:55
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
...Μάνθο το FASTER μην ξεχάσεις να φέρεις απόψε Exclamation Exclamation Exclamation

Τα ευτονόητα παρακαλώ να παραλείπονται...... Wink Wink
Steve - Πεμ 31 Μάρ 2005, 10:58:23
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:

Λεω εγω τωρα:

Έρχομαιιι Twisted evil
DIMCHRI - Πεμ 31 Μάρ 2005, 11:50:21
Θέμα δημοσίευσης:
206ccsimos έγραψε:
..... Τώρα αν θες πιο απόλυτες λύσεις θα χάσεις άνεση

ναι αλλά θα κερδίσεις τριγμούς. αυτό που το πας ???
Laughing
Αφού δεν κερδίζουμε ίπους ας κερδίσουμε και εμείς κάτι... από μια μετατροπή...
DIMCHRI - Πεμ 31 Μάρ 2005, 23:34:32
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν παιδιά πόσους ίππους έχει το μρ 2 το παλίο το targa ???
Κατεβαίνωντας το ποτάμι, είχε κολήσει ο Σίμος στον προφυλακτήρα του mr 2 και αφού κάποια στιγμή ο Σίμος τον προσπέρασε προσπαθούσε το mr2 να τον πιάσει αλλά μάταια !!!

Σφύριζε σφύριζε το turbo του μρ2 αλλά τίποτα !!!! Twisted evil Twisted evil

εν τω μεταξύ με τα πολλά - πολλά έχασα την έξοδο για το σπίτι μου - Νίκαια ή Nice - (πoλύ sic) - και πέρασα απο στάδιο ειρήνης και φιλίας...

Εκεί ήταν το πάρκινγκ γεμάτο κωλοφτιαγμένα αυτοκίνητα !!!!

Πρώτη φορά το είδα αυτό !!! ξέρει κανείς τι κάνανε όλοι αυτοί εκεί τέτοια ώρα ???

Επί του θέματος το αυτοκινητό σου φίλε μου είναι πολύ μεγάλη πόρωωωσηηηη !!!! Laughing Laughing Wink
Lef205 - Πεμ 31 Μάρ 2005, 23:38:35
Θέμα δημοσίευσης:
Που να ειχε πετυχει το μρ και σε στροφες!
pugsang - Παρ 01 Απρ 2005, 09:11:24
Θέμα δημοσίευσης:

Τι του βρηκα τι του βρηκα

Αντε κανονισε να το βάλουμε

Παρε με τηλέφωνο Σίμο
lepou - Παρ 01 Απρ 2005, 09:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτησω κατι οταν λενε ρελαντι κανονικο τι εννοουν ?Οτι ειναι χαμηλο σχετικα η οτι ειναι και σταθερο και δεν κανει ανεβοκατεβασματα?
Να πω και μα ιδεα γιατι δεν βαζεις ενα εξτρα στροφομετρακι με σουιφτ λαιτ μια και δουλευεις μεχρι 8000 στροφες?
pugsang - Παρ 01 Απρ 2005, 09:56:12
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν λενε κανονικο ρελαντι εννουν οπως ακριβως το εργοστασιακό-δεν εχει καμμια διαφορα ουτε τρεμοπαιζει ουτε τιποτα

Βεβαια ο ηχος ειναι σαφως πιο τραχυς αλλα δεν υπαρχουν τρεμοπαιγματα ουτε σκαμπανεβασματα

Οσο για το shift light παραγγέλθηκε για τον Σιμο το ανωτερω της Lumenition

Αν θελει και κανενας αλλος (μαλλον θα παραγγειλω και γω ενα) πειτε το τωρα μπας και γλυτωσουμε κανενα μεταφορικό εξοδο
asa1 - Παρ 01 Απρ 2005, 10:18:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ποσα ευρω?
pugsang - Παρ 01 Απρ 2005, 10:34:37
Θέμα δημοσίευσης:
Γυρω στα 160 χωρις τοποθετηση φυσικά
Touristas - Παρ 01 Απρ 2005, 10:35:15
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:

Τι του βρηκα τι του βρηκα

Αντε κανονισε να το βάλουμε

Παρε με τηλέφωνο Σίμο

Εγκω κινέζο ντεν ξερει τιποτης... Alien2
lepou - Παρ 01 Απρ 2005, 13:38:42
Θέμα δημοσίευσης:
Σας πρηζω λιγο αλλα αποριες ειναι τι να κανουμε.Τα μοτερ με εκκεντροφορους παρουσιαζουν παλμο.Αναλογα τους εκκεντρ και η ενταση του παλμου .Τι εννοω παλμο?Μια κινηση συνεχη του μοτερ κατι σαν δονηση.Οπως οταν δουλευει το βεντιλατερ αλλα πιο εντονο.
Τελος παντων απο παλμο πως ειναι?
Αν οντως το ρελαντι ειναι ετσι( ειμαι λιγο δυσπιστος τι να κανουμε) τοτε ειναι το ιδανικα φτιαγμενο μοτερ με εκκεντροφορους.
Οσο για το σουιφτ λαιτ ψηνομε και εγω.Πιστευω πως μπορει ο καθενας να ρυθμιση να αναβει εκει που θελει το φωτακι.Σωστα?Καμια ιδεα για το που μπορουμε να το βαλουμε?
pugsang - Παρ 01 Απρ 2005, 14:18:30
Θέμα δημοσίευσης:
Το αν θα δουλευει ή οχι ρελαντι ενα αμαξι με νεους εκκεντροφορους εξαρταται καθαρα απο την τιμη Overlap που εχουν αυτοι οι εκκεντροφοροι.

Αν οι ραμπες τους ειναι τετοιες που δεν υπαρχει μεγαλο Overlap και δεν μενουν ταυτοχρονα ανοικτες οι βαλβιδες εισαγωγης και εξαγωγης τοτε δεν υπάρχει κανενας απολυτως λογος αυτο το μοτερ αν μην δουλευει με σταθερο ρελαντι

Δες το αμαξι του Σιμου και θα καταλαβεις.Αλλιως δεν μπορω να στο εξηγησω

Το shift light το συγκεκριμενο ρυθμίζεται απο 0-40,000rpm

Ενα καλο σημείο για τοποθέτηση με την προυποθεση οτι εχεις μια βαση οργανου στην κολωνα σου ειναι εκει επανω στην βαση και μια αλλη λυση ειναι στο πλαστικο αναμεσα στο τιμονι και τον πινακα οργανων για να βγαζει ματι
DIMCHRI - Παρ 01 Απρ 2005, 14:31:16
Θέμα δημοσίευσης:
lepou έγραψε:
Σας πρηζω λιγο αλλα αποριες ειναι τι να κανουμε.Τα μοτερ με εκκεντροφορους παρουσιαζουν παλμο.Αναλογα τους εκκεντρ και η ενταση του παλμου .Τι εννοω παλμο?Μια κινηση συνεχη του μοτερ κατι σαν δονηση.Οπως οταν δουλευει το βεντιλατερ αλλα πιο εντονο.
Τελος παντων απο παλμο πως ειναι?
Αν οντως το ρελαντι ειναι ετσι( ειμαι λιγο δυσπιστος τι να κανουμε) τοτε ειναι το ιδανικα φτιαγμενο μοτερ με εκκεντροφορους.
Οσο για το σουιφτ λαιτ ψηνομε και εγω.Πιστευω πως μπορει ο καθενας να ρυθμιση να αναβει εκει που θελει το φωτακι.Σωστα?Καμια ιδεα για το που μπορουμε να το βαλουμε?

ΣΕ βεβαιώνω ότι το ρελαντί είναι όπως ακριβώς το εργοστασιακό μας νορμάλ 206 1.6.
Το έχω δει.
Δυστυχώς για όλους εμάς τους δύσπιστους με τις μετατροπές είναι ένα απίστευτα καλά βελτιωμένο αυτοκίνητο.
Δηλαδή πραγματικά οι άνθρωποι που δουλεψαν πάνω στο αμάξι πρέπει να φάγανε πολλές ώρες εξέλιξεις, με το ανάλογο κέρδος σε εμπειρία βέβαια.
UnderTaker - Παρ 01 Απρ 2005, 17:34:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Σίμος έδωσε ρέστα εχθές πάντως...
ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!

[Ξέχασα να κεράσω κιόλας, Next Time!!!!!!] Wink Wink Wink Wink Wink
MEMsound - Παρ 01 Απρ 2005, 17:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!

Ευτυχώς που τα 206 έχουν καλά φρένα να λες....

(γκουχ γκούχ)

Α ρε Σίμο περίπτωση είσαι και ΄συ (ίδια με την δική μου....)
Steve - Παρ 01 Απρ 2005, 17:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
Μάκη... Ψήνομαι και εγώ για το shift light...

Αλλά για 160 ευρώ... Shocked

Μήπως παίρνουμε ολόκληρο στροφόμετρο με shift light?

Για πότε υπολογίζεις την παραγγελία? (να ξέρω αν με παίρνει οικονομικά...) Confused
DIMCHRI - Παρ 01 Απρ 2005, 18:13:15
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
UnderTaker έγραψε:
ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!

Ευτυχώς που τα 206 έχουν καλά φρένα να λες....

(γκουχ γκούχ)

Α ρε Σίμο περίπτωση είσαι και ΄συ (ίδια με την δική μου....)

αυτό τώρα για τα φρένα τι σχέση έχει ???
MEMsound - Παρ 01 Απρ 2005, 18:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
Εμ αφού έφυγες και δεν είδες...!!
χαχαχ
Βασικά κάποιος πολύ Under.. πήρε το Σίμο μόλις εφυγε να του πει ότι έφυγε χωρίς να "ανοίξει"...
εεεε και ο Σίμος δεν έχασε ευκαιρία....
Γύρισε.
Πήγε μέχρι λίγο παρακάτω και "ξαναέφυγε" με λίγο υψηλοτερες στροφές....
Αλλά το φανάρι ήταν κόκκινο....
Και το είδε σχετικά αργά (λόγω της καμπής του δρόμου...) οπότε χρειάστηκε ένα "σχετικά" πιο "έντονο" φρενάρισμα...

Εμπρός καλά μου φρενάκια....
Ελά να μην γίνει μαμακια....
πρέπει να βάλω και το Carbon καπό κλπ κλπ σκέψεις...

Sidobre - Παρ 01 Απρ 2005, 18:55:59
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα Shift Light...

Υπάρχει μια περίπτωση να φιαχτεί ένα από δαύτα, από το ίδιο το Club....

Για κάντε υπομονή μια - δυό βδομάδες... Wink

Οχι τπτ άλλο αλλά επειδή τα βλαμμένα τα στροφόμετρά μας τελειώνουν στις 7.000 εμείς θέλουμε πολύυυυ πιο πάνω! Shocked
Steve - Παρ 01 Απρ 2005, 19:03:03
Θέμα δημοσίευσης:
Τάσο, σε ερώτηση που είχα κάνει προς τον Αργύρη (Touristas), μπαίνει μια χαρά χωρίς ηλεκτρολογικές μετατροπές το καντράν από το RC που έχει στροφόμετρο μέχρι 8.000 ! Very happy

Εγώ ψήνομαι... Wink
kaisaras96 - Σαβ 02 Απρ 2005, 00:33:21
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Τάσο, σε ερώτηση που είχα κάνει προς τον Αργύρη (Touristas), μπαίνει μια χαρά χωρίς ηλεκτρολογικές μετατροπές το καντράν από το RC που έχει στροφόμετρο μέχρι 8.000 ! Very happy

Εγώ ψήνομαι... Wink

Αμα οντως μπαινει οπως ειναι χωρις πατεντες....κωλολεει... Exclamation
Ιδιως για μας τα XS προ facelift
Ποσο θα κανει ομως Question Sad

Τα 160 για ShiftLight ακουγονται παρα πολλα αυτα ειναι αστεια κυκλωματα,νομιζω ακομα και DRive ειχε γραψει πως να φτιαξεις(με καθε επιφυλαξη,δεν εχω παλια τευχη στην Πατρα)
Steve - Σαβ 02 Απρ 2005, 09:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:
Αμα οντως μπαινει οπως ειναι χωρις πατεντες....κωλολεει... Exclamation
Ιδιως για μας τα XS προ facelift
Ποσο θα κανει ομως Question Sad

Τα 160 για ShiftLight ακουγονται παρα πολλα αυτα ειναι αστεια κυκλωματα,νομιζω ακομα και DRive ειχε γραψει πως να φτιαξεις(με καθε επιφυλαξη,δεν εχω παλια τευχη στην Πατρα)

Βάσει Αργύρη, τα καντράν αυτά έχουνε τις ίδιες φύσες. Βγάζεις το ένα, βάζεις το άλλο!

Και επειδή οι ενδείξεις παίρνονται ηλεκτρονικά, δεν νομίζω να χρειάζεται να πας σε κοντερά για να σου το ρυθμίσει! Wink
COOL ALEXIS - Σαβ 02 Απρ 2005, 12:33:10
Θέμα δημοσίευσης:
Το θέμα είναι πόσο κάνει το ρημάδι γιατί αν είναι στα ίδια πλαίσια με τα καθίσματα τότε ας δείχνει μεχρι τις 7000 Exclamation

Κύριε τουρίστα τα Idea φώτα Idea σας....
Steve - Σαβ 02 Απρ 2005, 16:45:23
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πιστεύω να κάνει πάνω από 200 ευρώ, γιατί τότε θα προτιμήσω το Shift Light με 160... Rolling eyes

Άλλωστε το "χειροποίητο" shift light δεν πρέπει να είναι και τόσο δύσκολο Wink

Η μόνη δυσκολία πιστεύω θα είναι στο πόσο ακριβές θα είναι, καθώς και στην τοποθέτηση του σε εμάς τους Multiplexάδες Mad
pugsang - Σαβ 02 Απρ 2005, 20:51:32
Θέμα δημοσίευσης:
Το συγκεκριμένο shift ειναι της Lumenition(νομιζω οτι ολοι ξερετε πια ειναι η Lumenition)

Αντιστοιχα υπαρχει και η OMEX με κορυφαία προιόντα και shift light με 4 λαμπακια τα οποια ρυθμίζονται να ανάβουν διαδοχικά απο 0-600rpm διαφορα μεταξύ τους με το τελευταιο στο σημειο της σωστης αλλαγης

Αυτα ολα ομως στοιχζουν......

Απο κει και περα φυσικα θα υπαρχει και το project του club σε σαφως πιο προσιτη τιμη...

Την Δευτερα θα πεσει παραγγελία για τα shift light.

Δεν μπορουμε να αφησουμε το Σιμο να αλλαζει ταχυτητες στον γα** του Καραγκιοζη....
Steve - Σαβ 02 Απρ 2005, 22:43:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ε ρε Σίμο, τί μας κάνεις...

Εγώ δεν προλαβαίνω οικονομικά να μπώ στην παραγγελία... (touring/ασφάλιστρα κλπ. Sad )
kaisaras96 - Κυρ 03 Απρ 2005, 21:16:49
Θέμα δημοσίευσης:
Διαβασα το τεστ χαρη στον SPS,κλασικα δεν γραφει κατι ουσιωδες για μας τους αμεσα ενδιαφερομενους Sad
Παντως την μυστικοπαθια αυτης της βελτιωσης ωρες ωρες δεν την καταλαβαινω...σε τελικη μια σωστη βελτιωση δεν την κανουν τα υλικα αλλα τα χερια του μηχανικου. Idea

Αυτο με την κρυμενη μυστηρια εισαγωμενη εισαγωγη δεν το πιανω... Question Question Question

Αλλη ερωτηση τα διλιτρα 206 δεν φορανε Bosch που ουτε προγραμμα σκετο δεν σηκωνει Question Question Question
και πες οτι κανω λαθος και φορανε Μαρελι,γιατι δεν τον πειραζει κανεις σε διλιτρο?
Εδω διαβαζουμε για Μαρελι πληρως προγραμματιζομενο Question Question Question
Μηπως ειναι απο αλλο μοντελο πχ Saxo,106?
Αυτος ο χοντρος μαυρος σωληνας που ξεκινα απο την ασφαλιοθηκη εως κατω απο την σκουπα τι ειναι Question Question Question

Η αξια μιας βελτιωσης τελικα κρινεται κατα τεραστιο ποσοστο απο την τιμη της,αν δεν την μαθουμε....Rolling eyes Για μενα τεραστια μαγκια θα ηταν να ειχε κρατηθει ο νορμαλ εγκεφαλος Exclamation
pugsang - Δευ 04 Απρ 2005, 10:42:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ο καθε βελτιωτής κρατάει καποια μυστικα της δουλειας του για τον εαυτο του για λογους ανατγωνισμου κλπ κλπ και δεν μπορεις να πιεσεις κανεναν να στο αποκαλύψει.

Για τον εγκεφαλο δεν ξερω να απαντησω απο πιο μοντελο ειναι.Το σιγουρο ειναι οτι ειναι Marelli.

O χοντρος μαυρος σωλήνας στέλνει και αλλον αερα στην φιλτροχοάνη γιατι ο αερας που ερχοταν μονο απο την μετωπη δεν εφτανε.

Η αξια μιας βελτιωσης δεν εξαρταται μονο απο την τιμη,εξαρταται και απο το συνολικο αποτελσμα και την αξιοπιστία της.Τελικο κοστος δεν εχουμε γιατι δεν ρωτησαμε να μαθουμε,καποια στιγμη με τα βαλε βγαλε και λοιπες δοκιμες χασαμε την μπαλα.Ομως ολα τα επιμερους ειδη του συγκεκριμενου αυτοκινητου (σαν ανταλλακτικα) θα υπαρχουν στο τμημα προσφορων οποτε θα μπορειτε να βγαλετε αθροιζοντας ενα κοστος.Για την εργασια δεν θα υπαρχει κοστος ουτε θα υπάρξει ποτε αφου ως γνωστον το club δεν θα συναψει καμμια συμφωνια για παροχή υπηρεσιών με κανεναν βελτιωτή.Οπως εχουμε ξαναπει ο καθενας αγοραζει τα υλικα απο 2-3-5 μαγαζια και παει και τα τοποθετει εκει που αυτος αισθανεται σιγουρος.

Ο εγκέφαλος θα μπορουσε να κρατηθει ομως το ζητουμενο ήταν να καταργηθει η ηλεκτρικη πεταλουδα.Κατα συνεπεια επρεπε να φυγει ο Bosch και να μπει Marelli για να παιξει με την πεταλουδα του 106
UnderTaker - Δευ 04 Απρ 2005, 16:11:04
Θέμα δημοσίευσης: Μαζί με το Shift Light
Επωφεληθείτε τώρα από τη χρυσή ευκαιρία! Μόνο για τα μέλη του PSClub! Joker
Ο Μάκης έκανε πάλι το θαύμα του και φρόντισε για μας!!!!!!!
Οι πρώτοι 1000 που θα παραγγείλουν Shift Light, τώρα παίρνουν δώρο και ένα ζευγάρι χέρια από τον Μπακάκο!
Αν παραγγείλετε δύο shift light στο ίδιο όνομα, τότε παίρνετε το ολοκληρωμένο πακέτο του Μπακάκου: χέρια και πόδια μαζί! Για ακόμα καλύτερες εκκινήσεις Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μάκηηηη, πού θέλεις να αλλάζεις ταχύτητες; Στις 7; Στις 8; Στις 9; Άλλαζέ τες καλύτερα στις 9 παρά τέταρτο... Δε θες Shift light, ρολόι θέλεις...

Και επειδή πολλά γράφονται για τον Σίμο και την τρέλα που κουβαλάει, θα γράψω το εξής. Όταν εγώ αποφασίζω να φτιάξω το αυτοκίνητό μου, το κάνω γιατί είμαι ψυχικά ασθενής και θέλω να ικανοποιήσω τον υπέρμετρο εγωισμό μου, σπάζοντας την πρώτη και την δευτέρα στα φανάρια, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αφήσω πίσω μου αυτόν που στάθηκε δίπλα. Αυτό είναι σίγουρα αντικοινωνική συμπεριφορά, κατακριτέα, ως και γραφική για ορισμένους!
Σε καμία περίπτωση όμως δεν δέχομαι κριτική από ανθρώπους που κάνουν ακριβώς τα ίδια, αλλά μετά δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να σου κάνουν κήρυγμα για το πόσο άσχημα συμπεριφέρεσαι στο αυτοκίνητό σου ή πόσο βλάπτεις το κοινωνικό σύνολο!
Τελικά από τους ανθρώπους που φτιάχνουν τα αυτοκίνητά τους [και δεν το κάνουν απλά και μόνο για να τα κλείσουν στο γκαράζ τους], ξεχωρίζεις αυτούς που τα σπάνε και συμπεριφέρονται ανάρμοστα, και τους υπόλοιπους που απλά δεν το παραδέχονται...
DIMCHRI - Δευ 04 Απρ 2005, 18:51:32
Θέμα δημοσίευσης:
εσύ ανήκεις στους ψυχικά ασθενείς ???
kaisaras96 - Τρι 05 Απρ 2005, 01:21:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια στο Faster Απριλιου Τευχος 05 στην σελιδα 169,δεν την γραφει αλλα ειναι η τριτη μετα την 166,το εχει δοκιμασει κανεις αυτο το προιον Question Very happy Question Laughing Question Shocked Question Embarassed Question Wink Question Smile Idea

Δεν με ενδιαφερει αμεσα αλλα με τον ολο και αυξανομαι ανταγωνισμο στην πιατσα ποτε δεν ξερεις...δειτε μου και πειτε την γνωμη σας...αρε ποιοτητα

Λιγο off topic αλλα εδω ολοι το εχετε το περιοδικο
kanelj - Τρι 05 Απρ 2005, 01:28:36
Θέμα δημοσίευσης:
ναι τωρα μπορουμε να βοηθησουμε......... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Cool
θες να πεις περι τινος προκειται τουλαχιστον???
kaisaras96 - Τρι 05 Απρ 2005, 03:11:39
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry για τα off topic αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. Laughing Very happy Shocked Smile...αυτα κανουμε εμεις οι αστακοι.... Shocked

Πηγα στο site της http://www.newman-cams.com/ και μου αρεσαν αυτα που εγραφε εμενα με βλεπω ph1 ή ph2 το CC τι ειναι???

Βεβαια η εταιρια γραφει το PEUGEOT-->PEUGOT και εχει και το clio στα peugeot γραμενο σαν CLEO,ενω για 206 ουτε λογος,αλλα αυτα θα αλλαξουν λογικα μετα την συνεργασια.
Καλα που την βρηκατε την μαρκα Shocked Question
και οι τιμες καλες φαινονται...αν κερδισουμε κατι με μαζικη παραγγελια ακομα καλυτερα...
MEMsound - Τρι 05 Απρ 2005, 03:37:32
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:
...και οι τιμες καλες φαινονται...αν κερδισουμε κατι με μαζικη παραγγελια ακομα καλυτερα...

Ετοιμάζονται πολύ καλύτερα πράγματα, από μια απλή μαζική αγορά...
lepou - Τρι 05 Απρ 2005, 07:29:19
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια στο Power εχει ενα αγωνιστικο 206 ποσα αλογα λετε?
Ειναι 212 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολυ καλο αλλα δυστηχως δεν νομιζω αυτα που φοραει να μπορουμε να τα βαλουμε στα δικα μας πεζο.(ακριβα και δυσχρηστα)Ελπιζω να το πετυχω σε κανενα αγωνα.
MEMsound - Τρι 05 Απρ 2005, 08:15:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και δεν έχει άμεση σχέση με τα παραπάνω το εν λόγωμπλε 206 είναι σχεδόν όλο Peugeot Sport με τα γνωστά μη λειτουργικά για καθημερινή χρήση προβλήατα.
Μήπως να κάνουμε μια προσπάθεια όλοι να μην ξεφεύγουμε από το θέμα του κάθε τόπικ?
UnderTaker - Τρι 05 Απρ 2005, 13:17:29
Θέμα δημοσίευσης:
Τι έγινε ρε παιδιά εδώ, για τι πράγμα μιλάμε...?
Ποιος ανταγωνισμός, ποιο κείμενο, ποιος Newman, τι PeugoT [???]....!

Να σας πω και εγώ τον καιρό για αύριο...?

Για τα shift light δε λέγαμε..?

Και λέτε εμένα ψυχικά ασθενή [που είμαι...]...
Lef205 - Τρι 05 Απρ 2005, 14:42:02
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:

Καλα που την βρηκατε την μαρκα Shocked Question
και οι τιμες καλες φαινονται...αν κερδισουμε κατι με μαζικη παραγγελια ακομα καλυτερα...

NEWMANN=PRODRIVE! Exclamation
PRODRIVE=SUBARU!(imperza sti κλπ!)
ψαχτε τωρα ολοι τα ματια σας στο πατωμα! Cool

(ας ανοιξει καποιος ενα καινουργιο τοπικ!)
DIMCHRI - Τρι 05 Απρ 2005, 15:12:58
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Τι έγινε ρε παιδιά εδώ, για τι πράγμα μιλάμε...?
Ποιος ανταγωνισμός, ποιο κείμενο, ποιος Newman, τι PeugoT [???]....!

Να σας πω και εγώ τον καιρό για αύριο...?

Για τα shift light δε λέγαμε..?

Και λέτε εμένα ψυχικά ασθενή [που είμαι...]...

όχι ρε παιδιά ... για το peugeot του σίμου λέγαμε που έχει γίνει πολύ δυνατό και newman είναι ένα από τα συστατικά της επιτυχίας αυτής.

Αυτά λέγαμε.

Το shift light εμφανίσθηκε μετά από παρέμβαση του Μάκη και μετά κατ'όπιν παρέμβασης του προέδρου...

Και το γαμησ... το θέμα...
206ccsimos - Τρι 12 Απρ 2005, 23:11:15
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω τωρα θα το πω αλλα καποιοι ( μεταξυ αυτων κι εμενα στην αρχη ) δεν θα το πιστεψουν. ( ο Νικος θα λεει τα δικα του τωρα Shocked )
Γυρναγα απο την δουλεια μετα τις 11 απο παραλιακη. Βλεπω συνεχεια μετα το
Αεροδρομιο ενα τουτου να με τσικλαει. Λιγο μετα τα καρτ μας πιανει φαναρι και ερχεται διπλα μου. Ειναι το 2λιτρο ρενο κλιο με ενα 30αρι μεσα. Λεω δεν δοκιμαζω, Αφου με τσικλαει τοση ωρα. Cool
Πρασσινο και πεταγομαι μπροστα, 2ετερες 3τες 4ες , το
Ρενο τιποτα. Δεν ανοιξε. Λεω δεν θα ασχολιθει μαζι μου. Crying or Very sad
Επομενο φαναρι ( τρια πριν την γλυφαδα ) και ξανα κοκκινο. Με το που μπαινει ο σταματης το ρενο κιλα μπροστα. Λεω , τωρα θα παει. Very happy
Πρασινο και πεταγομαι 1 αμαξι μπροστα, 2ερες κοφτες και ερχεται διπλα μου, 3ες διπλα 4ες αρχιζω να ξεκολαω αργα αργα. Κοιταω το κοντερ 190χιλ. Το κλιο αρχιζε να κοβει ετσι εκανα κι εγω. Μας πιανει το φαναρι της γλυφαδας παλι διπλα διπλα. Βλεπω οτι με λοξοκοιταει και εχει μια ‘πικρα’ να το πω στα ματια. Πρασινο και φευγω γρηγορα αλλα δεν ξανα προσπαθησε !
Μαλλον θα παει σπιτι του ακετα προβληματισμενος ! Wink
Παντως η φατσα του ηταν για foto Very happy
CC-Gio - Τετ 13 Απρ 2005, 01:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
Κριμα που δεν ημουν μαζι σου Σιμο! Crying or Very sad

Να το εβλεπα κ να πεθαινα στο γελιο... Laughing Laughing Laughing

Ποτε θα κατεβουμε παραλιακη.....να τσικλαμε εμεις ομως... Wink Ετσι??? Laughing Cool
DIMCHRI - Τετ 13 Απρ 2005, 12:58:18
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:

Ποτε θα κατεβουμε παραλιακη.....να τσικλαμε εμεις ομως... Wink Ετσι??? Laughing Cool

που χαθηκατε ρε σεις ???

Σίμο πότε θα πάμε εκείνη την έξοδο που λέγαμε ??? Wink
CC-Gio - Τετ 13 Απρ 2005, 13:56:53
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
CC-Gio έγραψε:

που χαθηκατε ρε σεις ???

Προσπαθω να αναρωσω,γιατι αρρωστησα απο την αυπνια και την ''ξεσκεπασια'' Wink
206ccsimos - Τετ 13 Απρ 2005, 14:15:51
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
CC-Gio έγραψε:

που χαθηκατε ρε σεις ???

Δημητρακη πολυ δουλεια ρε φιλε !
Οσο για την εξοδο θα ανοιξω topic απλα να βρω λιγο χρονο για να βγει
με γελιο Wink
Θα τα πουμε αυριο στο στεκι αν ερθεις. Θα ειμαι εκει κατα τις 11.
206ccsimos - Τετ 13 Απρ 2005, 14:17:13
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:

Γιωργο θα το κανονισουμε, αλλα οπως ξερεις εγω 'δεν' κανω τετοια Embarassed
DIMCHRI - Τετ 13 Απρ 2005, 21:45:38
Θέμα δημοσίευσης:
206ccsimos έγραψε:

Δημητρακη πολυ δουλεια ρε φιλε !
Οσο για την εξοδο θα ανοιξω topic απλα να βρω λιγο χρονο για να βγει
με γελιο Wink
Θα τα πουμε αυριο στο στεκι αν ερθεις. Θα ειμαι εκει κατα τις 11.

θα περασω να τα πούμε. Wink
ROM206 - Πεμ 21 Απρ 2005, 16:40:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά, το ξέρω πως είμαι λίγο αργοπορημένος στο topic αλλα προσπάθησα να δω τα video και μου έγραφε πως έχουν λήξει, τι σκ**ά γιαούρτι της φάγε είναι για να λήξουν;
Κάντε κάτι για να τα δώ και εγώ ο άμοιρος.... Crying or Very sad
AlienHack - Τρι 22 Απρ 2008, 10:05:19
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει περίπτωση να σηκωθούν τα video κάπου ξανα? Γιατι εμεις οι νέοι CCαδες (πω ρε λέξη που έβγαλα πάλι.. Cool ) με τα μανήσια 110hp θέλουμε να δούμε τι κανει το τουτου μας (στην θεωρία και μόνο.. )

Επίσης , επειδή τα ποστ ειναι απο το 2005, είχαμε κανένα νέο απο το μέτοπο των cc? βγήκε κανένα πακετάκι αναβάθμησης στο στυλ του σίμου? κυκλοφόρησε το συνολικό κόστος πάνω κατω της βελτίωσης μήπος? Η CIA μετα απο 20 χρόνια ανοίγει τα αρχεία της, το PS club πόσα χρόνια θέλει? 3 καλα δεν ειναι? χαχα
Pughell - Τρι 22 Απρ 2008, 10:13:40
Θέμα δημοσίευσης:
Πακετο ετοιμο οχι...
Απλα μπορεις να επιλεξεις αναλογα που θες να κινηθεις.
Παντως αν ο στοχος σου ειναι τα 175 αλογα,τοτε θα χρειαστεις παααρα πολλα(και ακριβα πραγματα),καμια σχεση με αυτο το CC που βλεπεις και λεει οτι εχει 175 αλογα(155 μπορει).

Γενικα παντως πρεπει πρωτα να λυθει το προβλημα της εισαγωγης-εξαγωγης και μετα να ασχοληθεις με εκκεντρα-πιστονια-προγραμμα,κλπ...
AlienHack - Τρι 22 Απρ 2008, 11:20:12
Θέμα δημοσίευσης:
ωραία , ας τα πάρουμε απο την αρχή,

έχω ενα μαμα 206cc, η εξάτμηση μου ειναι σε ενα σημείο τρύπια με αποτέλεσμα να βαραει και το pollution error (λαμπάκι κινητηρα ανα 1 βδομαδα και ενας φίλος μηχανικος μου το σβήνει ) .
Αλήθεια χανω αλόγατα απο αυτο? άν ο λ αισθητήρας λόγο της τρύπας δε παίρνει σωστά values (ισος περισσοτερο οξυγόνο λογο τρύπας στον σωλήνα εξάτμησης) ισος και να μην δεινει σωστα στοιχεία στον εγκέφαλο για την καλύτερη αναλογία μειγματος αερα/fuel ετσι?

Οποτε πρέπει να παω να την φτιάξω την εξάτμηση, χοντρικά μου ειπαν 100€, και σκέφτομαι, αφού θα τα δωσω δεν κάνω και την περιβόητη μετατροπή της εξαγωγής? Τι πρέπει να βάλω λοιπον και πόσο θα βγει χοντρικα?
MEMsound - Τρι 22 Απρ 2008, 11:27:17
Θέμα δημοσίευσης:
η συνέχεια εδώ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=319
Wink
dark - Τετ 18 Μάρ 2009, 18:49:13
Θέμα δημοσίευσης: χελλοου
ρε τσακαλια που θα βρουμε τροπετο απο 206 cc 2.0 137 hp? κανα γνωστο σημειο εκτος απο νεο κοσμο που δεν εχει τιποτα?
MEMsound - Πεμ 19 Μάρ 2009, 03:01:16
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα με "σκανδαλιζεις" και με βάζεις σε σκέψεις να αλλαξω το δικο μου...
Pughell - Παρ 20 Μάρ 2009, 20:04:42
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως Σαλονικη βρεθηκε τροπετο ΡουΣου... Very happy
drdino - Σαβ 21 Μάρ 2009, 12:45:30
Θέμα δημοσίευσης:
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Στέλιο για πες €€€ ενημερωτικά... Laughing
Pughell - Κυρ 22 Μάρ 2009, 12:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Κανακαρης το εχει.
Θα παρω τηλεφωνο απο βδομαδα και θα σας πω περισσοτερα. Smile
AlienHack - Πεμ 16 Απρ 2009, 12:22:59
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΟβαρα? τροπετακι RC? ααα.... ναι ρωτα ευρα πληροφοριακά!
volvos - Πεμ 16 Απρ 2009, 14:05:52
Θέμα δημοσίευσης:
6+ τοποθετηση κανα 1000αρι συν οτι λειπει απο τροπετο κανα χιλιαρικο

το 9αρακι στο νερο....συν 6 που πουλας σιγουρα δικο σου
αντε τραβα παρε αγορι μου ενα 207 Evil
recife206 - Πεμ 16 Απρ 2009, 19:32:22
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αντε τραβα παρε αγορι μου ενα 207 Evil

+1
AlienHack - Παρ 17 Απρ 2009, 21:14:03
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι πολλα τα λεφτα μπαμπη!!! Laughing

σοβαρα τώρα δεν συμφαίρει να δώσεις τοσα πολλα για τροπέτο.. ακριβος οπως τα λέτε, με το σύνολο των χημάτων αυτών παιρνεις 207rc, βεβαια ελαφριά μεταχειρα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΡΙΟ.. Confused

αλλα γενικά πολυς κόπως .
Αναρωτιέμαι ομως γιατι τοσο ακιβα τα τροπέτα απο 206RC.. μαλλον λόγο του οτι σπανίζουν!

Πάντος καποια στιγμή ειχα βρει απο EBAY ιταλικό 206 rc Του 04' κανονικό ( εν λειτουργεία ατρακαριστο) και το εδεινε 6.000 ο τύπος.. και εδώ μονο για το τροπέτο 6000??
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες