DimiP έγραψε: |
λοιπον επειδη εγω δεν τα καταφερα με τον αριθμο παλισιου μου οριστε ο αριθμος και προκαλειστε να τον αποκωδικοποιησετε:
VF32AKFXE40623072 βασικα το ετος παραγωγης με ενδιαφερει, αν και το ξερω... |
Nikel έγραψε: | ||
Nτιμακο τι εγινε αγορι μου συμβολαιο γραφεις και βαζεις στο τελος του μικρα γραμματακια... ![]() |
και μια προσφορα σε ολους ! εγγυημενη αναβαθμιση στον εγκεφαλο σας με υπερεγκεφαλους ΨΙΤ. εγγυηση 1 χρονο. αβιαστα 14-17 αλογα! εγγυημενη εργασια στη Γερμανια χαμηλο κοστος 1200 Ε φιξ. *συνισταται μετα το ξυπνημα του θηριου η αναβαθμιση της αναρτησης με αναρτηση [size=9]"ΤΣΟΥΚΟΥ-ΤΣΟΥΚΟΥ" της εταιριας μας.[/size] |
miltelas πολυ καλο!
βλεπω οτι μερα με τη μερα παιρνεται απο το ...χιουμορ...μου!!!! χχμχμχμχχιχιιχιχιχι ![]() ![]() νικελενιε!! τα 2.5 δεν ειναι τιποτα! υπαρχουν και χειροτερα... ας πουμε 3 [size=9]2/3 και μια προσφορα σε ολους ! εγγυημενη αναβαθμιση στον εγκεφαλο σας με υπερεγκεφαλους ΨΙΤ. εγγυηση 1 χρονο. αβιαστα 14-17 αλογα! εγγυημενη εργασια στη Γερμανια χαμηλο κοστος 1200 Ε φιξ. *συνισταται μετα το ξυπνημα του θηριου η αναβαθμιση της αναρτησης με αναρτηση "ΤΣΟΥΚΟΥ-ΤΣΟΥΚΟΥ" της εταιριας μας.[/size] περιμενω την ερημη την αποκωδικοποιηση , τι εχω τελικα?? |
ρε chatassoοοοοοοοοοοοοο τι εχω τελικα ;;;;; μπα ειναι στην παρελαση ο chatasos |
DimiP έγραψε: | ||
ρε chatassoοοοοοοοοοοοοο τι εχω τελικα ;;;;; μπα ειναι στην παρελαση ο chatasos |
chatasos έγραψε: |
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι:
Αριθμός πλαισίου: π.χ. VF320CC62BD458201 1) Geographic Zone 2) Nation of Origin 3) Manufacturer 4) Model 5) Body Style 6) Engine 7) Restraint System 8) Model Series & Transmission 9) VIN Check Digit 10) Vehicle Model Year 11) Assembly Plant 12-17) Serial Number Θα ψάξω να βρω λεπτομέρειες και θα επανέλθω.... |