nickzotos έγραψε: |
γι'αυτο και εγω οταν θα μεγαλωσω θα γινω αφεντικο...να μην με απολυσει κανενας ![]() ![]() |
nickzotos έγραψε: |
γι'αυτο και εγω οταν θα μεγαλωσω θα γινω αφεντικο...να μην με απολυσει κανενας ![]() ![]() |
307cc alu έγραψε: |
...............Αν και θεωρείται ένα από τια πιο εμπορικά μοντέλα της Peugeot η μείωση της ζήτησης του τον τελευταίο καιρό οδηγεί την εταιρεία σε δραστικές και σκληρές αποφάσεις.
Ο λόγος για το 206 και για 850 εργαζόμενους στο εργοστάσιο της Peugeot στο Coventry της Μεγάλης Βρετανίας. Οι τελευταίοι ειδοποιήθηκαν πως λόγω της μείωσης της ζήτησης του 206 θα επέλθει και μείωση της παραγωγής του από το καλοκαίρι. Κατόπιν τούτου οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.................. Μήπως πρέπει να πάρουμε όλοι από ένα 206 για να τους ενισχύσουμε ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
παιδια τι να λεμε τωρα? το 206 εχει σπασει ρεκορ με τις πωλησεις του. Μιλάμε για ενα αμαξι που βγαινει απο 60 μεχρι 180 αλογα, με 7 διαφορετικους κινητηρες και τουλαχιστον 5 εκδοσεις εξοπλισμων και πρωταγωνιστει στην κατηγορια χρονια τωρα...λογικο ειναι να πεφτουν σιγα σιγα οι πωλησεις. |
netblaster έγραψε: |
Δεν ξερω περι μειωμενης ζητησης κλπ, αλλα αυτη η απολυση μου εκατσε καπως βαρια!!! Γιαυτο κιεγω παρηγγειλα σημερα ενα 206 για να αναβαθμισω το 205 μου!!! Σε 2 βδομαδουλες θα ειναι στα χερια μου... ![]() |
netblaster έγραψε: |
Δεν ξερω περι μειωμενης ζητησης κλπ, αλλα αυτη η απολυση μου εκατσε καπως βαρια!!! Γιαυτο κιεγω παρηγγειλα σημερα ενα 206 για να αναβαθμισω το 205 μου!!! Σε 2 βδομαδουλες θα ειναι στα χερια μου... ![]() |