kanelj έγραψε: |
Δεν ξερω ποσοι απο σας την ειδαν σημερα το βραδυ την εκπομπη Αuto Sprint στο TVC !
Η σημερινη εκπομπη ειχε σαν θεμα τα Club αυτοκινητων! Καλεσμενοι τους ηταν ο προεδρος του EVO club αλλα και του TFRC! Eιλικρινα την εκπομπη την χαρηκα πολυ! Γιατι??? λοιπον... Καταρχιν οπως αποδειχτηκε ειμαστε πολυ μπροστα σε σχεση με τα αλλα clubs (σχεδον ολα) αφου αυτα που σε λιγο καιρο θα ειναι πραγματικοτητα για μας,αλλα clubs δεν τα ειχαν καν σκεφτει!!Τι εννοω? Γινεται ερωτηση στον προεδρο του TFRC:"γιατι δεν σκεφτεστε να πλησιασετε οδηγους αγωνων για να σας μαθουν σωστη αλλα και ασφαλη οδηγηση στα μελη σας οπως επισης και να σας δειξουν πως μπορειτε να μπειτε στους μηχανοκινητους αγωνες?" Απαντηση:"Χμμμμ....τωρα μου δωσατε καλη ιδεα!" Και ολα αυτα την στιγμη που εμεις ηδη το εχουμε υλοποιησει εχοντας οδηγους αγωνων μεταξυ μας που μας βοηθανε με τις γνωσεις τους σε πολλα θεματα! Επισης το PSclub δεν ειναι απλα μια λεσχη αυτοκινητου οπως ολες οι αλλες αλλα ενα μη κερδοσκοπικο αθλητικο σωματειο που σημαινει οτι μπορουμε ακομα να διοργανωσουμε εμεις οι ιδιοι καποιον αγωνα με την βοηθεια της ΕΛΠΑ κτλ! Νομιζω πως ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αυτα ειναι ικανα για να βγουμε απο το ιδιο καζανι με τα αλλα clubs! Σε αυτο το σημειο δηλωνω δημοσια πως μετα απο συζητηση ειμαστε καλοδεχουμενοι και εμεις με την σειρα μας στην εκπομπη για να μιλησουμε για το δικο μας club αλλα και γενικα με την νοοτροπια τους και τους τροπους λειτουργειας! Φιλικα Γιαννης ![]() |
Vini έγραψε: |
Πάντως η προσπάθεια μέσω της εκπομπής είναι πολύ καλή και θέλω να πιστεύω ότι αργότερα θα φιλοξενίσει και άλλους συλλόγους ... |
kanelj έγραψε: | ||
Ωπ....εδω εισαι εσυ???!!! |
christhehealer έγραψε: |
USA Miami/Florida ![]() ![]() Aυτά είναι!!!! Γειά σου ρε Nικόλα ![]() Aλήθεια τι καιρό κάνει εκεί; Oι γυναίκες είναι όπως τις βλέπουμε στα περιοδικά; |
teoman έγραψε: | ||
Μπα,πολύ πιο κοντά είναι... Γεια χαρά Νικόλα |
.......οτι θα σας τρεχω συνεχεια και τα μελη και το σωματειο για καθε ειδους αγωνιστικη δραστηριοτητα...!!
Εγω αρχιζω κιολας δουλεια.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Επειδη το ΔΣ με εξελεξε εφορο μηχανοκινητων δραστηριοτητων του σωματιου,αρα στην ουσια εγω θα ειμαι απο δω και περα ο υπευθυνος για τις αγωνιστικες μας δραστηριοτητες και μονο σε μενα θα γκρινιαζετε (!!!!) εχω απλα να πω (για αλλη μια φορα...) οτι θα σας τρεχω συνεχεια και τα μελη και το σωματειο για καθε ειδους αγωνιστικη δραστηριοτητα...!!
Εγω αρχιζω κιολας δουλεια.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |