Touristas έγραψε: |
............. ενώ φημολογείται ότι ετοιμάζεται μία ακόμα πιο ισχυρή έκδοση με τα διακριτικά R36 και απόδοση 290 ίππους, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2007. |
LuNa έγραψε: | ||
Και τότε..... θα με χάσετε απ το club ![]() |
vinman έγραψε: |
Πολυ πιο ομορφο απο την ''απλη''gti εκδοση.... ![]() |
zippy έγραψε: | ||
Να σου πω την αληθεια εμενα και το gti δεν με χαλαει καθολου.εχει 200 μουλαρια και ολο τον εξωπλισμο.Ειναι λιγο χοντρο κομμενο αλλα τι να κανουμε. ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Επιτρέψτε μου να "διαφωνήσω" σχετικά με την τιμή του Golf GTI 2.0 TFSI και να την εκφράσω εδώ: Νεο Golf GTI 2.0lt 200ps |
TZAG έγραψε: |
Δηλαδή Αναστασία θα πάρεις golf και όχι αυτοκίνητο??? Κρίμα! |
-=N4X=- έγραψε: |
Golf mk2 g60 κ τα μυαλα στα καγκελα!!!
Το ειχαμε για 3 χρονια κ καταλαβα τι σημαινε γκαζι. Αλλα λογω σπανιοτητος δεν υπηρχαν ανταλακτικα κ το δωσαμε κ απο οτι εμαθα τωρα βρισκετε παρατημενο σε ενα χωραφι στον αμπελωνα με λιωμενο τον κομπρεσορα. Αχ κ να ειχα λεφτα........ |
LuNa έγραψε: |
Υ.Γ. Είχα παλιότερα και golf και κάτι ξέρω και γω για το αν τσουλάνε ή όχι ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Εδώ που τα λέμε το Golfaki σου δεν ήταν και πολύ μαμά..... |
LuNa έγραψε: |
....είναι άλλο τα 60 ![]() ![]() |
zippy έγραψε: |
Παιδια καλα ειναι τα γρηγορα αμαξια αλλα τωρα με τις καμερες και τους αστυνομικους εξω λες και κανουνε κυνηγι μαλλον με κοβω για κανενα mr2. |
paradisos9_mr2 έγραψε: | ||
δηλ νομιζεις οτι αμα παρεις το Mr2 την γλιτωνεις ???? χαχα καλα σε βλεπω 8 η ωρα το πρωι με αναποδα!!! |
Sidobre έγραψε: |
Aντε να τους βουλώσουμε κανένα στόμα που κοκορεύονται τα μπρίκια! |
Μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή να αντιδράσει η PSA και να βάλει σε κανένα 307 (με ένα ωραίο look) ή/και στο 307 CC τον 3,0 V6?????
Nα μου πεις δεν έχει βγάλει ακόμα 4WD.... Ας το αγοράσει και αυτό απο την Mitsu.... Aντε να τους βουλώσουμε κανένα στόμα που κοκορεύονται τα μπρίκια! |
Tiesto έγραψε: |
επειδη 1ον ειναι golf . |
Sidobre έγραψε: | ||
Σε αυτό έχεις δίκιο! Αυτό το πράγμα δεν είναι αυτοκίνητο.... Για άλλα αυτοκίνητα μίλαγα να "χτυπήσει". Το golf χτυπιέται μόνο του! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tiesto έγραψε: | ||||
lol αντε ρε! το golfaki ειναι γ**ω τ αμαξακια! φιλε volvo, η vw δεν πιστευω πως πουλαει image. Πουλαει κυριως την ποιοτητα κατασκευης που αναλογικα με την τιμη ειναι top! Image πουλαει η Merc... |
Tiesto έγραψε: | ||
Και να γινει κατι τετοιο δε πιστευω πως θα μπορει να το χτυπισει το golf επειδη 1ον ειναι golf και ο,τι συνεπαγεται αυτο και 2ον ο 3λιτρος του PSA (με τα 211 δε λες?) ειναι πολυ κατωτερος. Μπορει να καταφερει κατι μονο αν ειναι ΠΟΛΥ φθηνοτερο απτο golf πραγμα βεβαια σχεδον σιγουρο αν ποτε γινει μια τετοια κινηση απτην peugeot. Ποιος ξερει... |
brz20 έγραψε: |
Οτι και να ναι προεδρε δεν παυει να ειναι γιαπωνεζικο.Συγνωμη κιολας.Αν και η συγκεκριμενη εταιρια εχει αρχισει να βαζει μυαλο τελευταια.Χρησιμοποιει σαλιγκαρακι δηλαδη.Οχι σαν τις αλλες που ακομα δεν το εχουν ανακαλυψει και προσπαθουν να τα βγαλουν ολα απο την ατμοσφαιρα.Αυτο ειναι το καλο με την Mitsu.Το κακο ειναι οτι πληρωνεις τοσα λεφτα και σε 1.5 χρονο εισαι παλι ξεπερασμενος. |
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ MITSU EVO VI TOMMI MAKINEN EDITION!!!!
http://media.mitsubishi-motors.com/pressrelease/e/products/detail532.html http://www.fantasycars.com/sedans/japan/mit_evotm2.jpg |
tirokomos έγραψε: |
ασε το τι ερχοταν ελλαδα... |
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ MITSU EVO VI TOMMI MAKINEN EDITION!!!!
|
volvos έγραψε: |
και συγνωμη αλλα εγω εβο δε θα επαιρνα ΠΟΤΕ... θελω να ζησω λιγο ακομα. εκτος αν τασο νομιζεις οτι ατομα με το μυαλο μας δεν θα ειναι με το ενα χερι αγκαλια με το χαρο... |
δηλαδη αν ειχες
α. εβο8 β. νισαν 300ζ γ. bmw 330 (και μαλιστα sw!) δ.πεζο 407 κουπε 3.0 ![]() τι θα προτιμουσες? απο τιμη ολα παιζουν 55000+- |
Mια ζωή είμουν και είμαι της άποψης ότι, αν πάρεις κάτι καλύτερα να το ευχαριστηθείς παρά να γίνεις σκλάβος του.
Ειλικρινά σου λέω, ότι αν αγόραζα ένα τέτοιο αυτοκίνητο, δεν θα το έπαιρνα για να το βλέπω. Οπως και όσα αυτοκίνητα έχω πάρει, σίγουρα δεν τα αγόρασα για να τα βλέπω παρκαρισμένα από κάτω! Αν θα φτάσετε ποτέ σε αυτό το επίπεδο, ίσως να σταματήσετε και να "γκρινιαζετε" ότι "τρίζει αυτό", "σφυρίζει" "τραγουδάει" και άλλα τέτοια ωραία... ![]() |
ρε παλικαρια 350Z λεγεται το καημενο! lol
Προεδρε πραγματικα με εκπλησεις αν και δεν μου χεις απαντησει ακομα. Προσφατα μου χες πεις πως εισαι εντελως κατα του turbo. Τι εγινε και αλλαξες? |
Δεν έχω τπτ εναντίον της BMW, αλλά δεν κολάει με την φιλοσοφία μου γενικά σαν άνθρωπος. Δεν μου πάει ο Γερμανικός κονστρουκτιβισμός ρε παιδί μου ![]() ![]() Είναι ίσως τί κυλάει στο αίμα σου. Εμένα το αίμα μου έχει πετραδάκια και χώμα κάτι που δεν θα μπορούσα να το κάνω με μια τέτοια κυρία. Το μυαλό μου πάντα όταν σκέφτομαι αυτοκίνητο πάει σε μουλάρι! Από την ιδέα αυτή (του μουλαριού) απουσιάζουν πολλά αυτοκίνητα τύπου Merci, Bmw, Audi, VW και λοιπές κατηγορίες που θέλουν να προβάλουν την χλίδα τους και την σιδερώστρα τους! Δεν θέλω ποιότητα, ευχαρίστηση θέλω! Οδηγώντας ένα τέτοιο αυτοκίνητο νιώθω σαν ανοργασμικός που ψάχνει απεγνωσμένα να βρει λίγο από την ανατριχίλα που έχει στο βρώμικο μυαλό του. Τί να το κάνω αν επιταχύνει, αν πετάει κώλο (για πισωκούνα) ή αν δεν ακούγεται μέσα κιχ, αφού όταν θα ανέβω στο βουνό νιώθωντας σαν ξελιγωμένος έφηβος μέσα σε καμαρίνια καλλιστειών, και μείνω με τον πόθο; Θέλω να νιώθω την μέση μου να πονάει από την αδρεναλίνη, να μπορώ να λερώσω τα χέρια μου, να κάνω την μπούκα μου, να νιώσω στο στόμα μου την σκόνη και τον ιδρώτα και όταν θα σταματήσω να νιώθω γεμάτος! Αυτό το συναίσθημα φοβάμαι ότι λίγα αυτοκίνητα μπορούν (ΠΛΕΟΝ) να μου το προσφαίρουν. Και η λύση για μια τέτοια αρρώστια (πέρα από το όντως ονειρικό EVO) δεν είναι ένα καινούργιο αυτοκίνητο που μετρειάζουν την επίδοση με τις εκπομπές, την συμπεριφορά με την άνεση και το επιθετικό με το καθημερινό. Πλέον όσοι πάσχουν από την ίδια αρρώστια κοιτάνε την δεκαετία του '80 - '90 με τους τελευταίους των μοϊκανών που ζούνε ακόμα και μπορούν να ξαναγεννηθούν. (Ισως ο λόγος που με ώθησε να πάρω το rallye, ένας πολύ μικρός Μοϊκανός που μπορεί να δώσει μεγάλες συγκινήσεις... Το πιο rallye από τα επόμενα και το πιο μικρό παιχνιδάκι που μπορεί να σου δώσει τόσο μεγάλη ευχαρίστηση) Φλυάρισα, συγνώμη... με έπιασε το ρομαντικό μου |
λοιπον για να ξεκαθαρισω κατι ειμαι εντελως κατα της γερμανικης κουλτουρας...για αυτο και ο πατερας μου ειχε 25 χρονια ενα βολβο 144 (εξου και το νικ) εγω εκει εμαθα να οδηγω. |
teodor_v έγραψε: |
1ον προεδρε απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι μονο ενα Lada Niva θα σε αντεξει εσενα.... 2ον ειναι τυχαιο που ολα τα παραδειγματα που αναφερεις ειναι German???? 3ον Συμφωνω οτι τα αυτοκινητα πρεπει να τα ευχαριστιεσαι αλλα για να γινει αυτο πρεπει να τα σεβεσαι δηλ να τα προσεχεις κιολας... |
Sidobre έγραψε: | ||
Σε πληροφορώ ότι κανένας γάλλος μου μέχρι τώρα δεν έχει πρόβλημα. Οπως έγραψα και πιο πάνω, τα σέβομαι μηχανικά και θέλω να δουλεύουν ρολόι. Και το κάνουν. Τί με νοιάζει αν έχει στραβώσει το φονικό πατάκι! ![]() Τα Γερμανικά παραδείγματα έγιναν λόγω της προηγούμενης συζήτσης. Αν αυτό σε ικανοποιεί, θα σου έλεγα και άλλα όπως Saab, Nissan, Toyota, Mazda, Hyundai, Chevi, και και και. ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΕΞΕΡΑΙΣΕΙΣ γιατί πάντα μια εταιρία έχει κάτι να δείξει.... ![]() |
Lef205 έγραψε: |
"Ας ειμαστε ρεαλιστες" που λεει και ο Τολης!Ποτε τα γαλλικα δεν ηταν τερατα αξιοπιστιας, αλλα αν θελεις κατι πρεπει να κοψεις απο αλλου.Τουλαχιστον στη συγκεκριμενη κατηγορια που μιλαμε.Απλα ειναι κλεψιμο εκκλησιας να παιρνεις ενα γκολφ 4 και να αγκομαχας να κρατηθεις μαζι με ραλλακι σκουπα εξατμιση! ![]() |
Λογικα πρεπει να βγει και R34. ετσι εχω ακουσει και γω δλδ... |
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=74&NEWS_DATA_ID=47242
μιλαμε για ενα απο τα πιο αστεια αρθρα που εχω διαβασει ποτε... |