vinman έγραψε: |
Φανταστικο μερος με απειρες επιλογες για γυρω βολτουλες... |
Sidobre έγραψε: |
TIMH ΔΙΚΛIΝΟΥ ΜΕ ΠΡΩΪΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ 60 ευρώ.
ΤΙΜΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ ΜΕ ΠΡΩΪΝΟ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ 72 ευρώ |
LuNa έγραψε: |
Αν υποθέσουμε ότι ένα μέλος φέρνει μαζί του και 3 φίλους άσχετα απ το club ...... αυτός που θα κοιμηθεί στο δωμάτιο με το μέλος θα πληρώσει 30 ευρώ (θα μοιραστεί δηλαδή με το μέλος τα 60)........ οι αλλοι δύο θα πληρώσουν από 35?? |
TIMH ΔΙΚΛIΝΟΥ ΜΕ ΠΡΩΪΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ 60 ευρώ. ΤΙΜΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ ΜΕ ΠΡΩΪΝΟ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ 72 ευρώ |
underage έγραψε: | ||
Εγώ το κατάλαβα λίγο διαφορετικά ![]() |
Εγκαινιάζοντας, μια καινούργια συνεργασία, αυτή με το Τουριστικό Γραφείο Elite Travel, σας προσκαλούμε όλους στο 8ο Touring στο Καρπενήσι.
Το Καρπενήσι, η πρωτεύουσα του Nομού Ευρυτανίας, είναι χτισμένo στις πλαγιές του βουνού Βελουχίου. Το φυσικό τοπίο της Ευρυτανίας είναι μοναδικό! Απόκρυμνες κορυφές, δάση, ορμητικά ποτάμια, χωριά απομονωμένα, πνιγμένα στα έλατα, τις οξιές, τα πεύκα και τις λεύκες καθώς και βυζαντινα μοναστήρια. ![]() Μερικά από τα αξιοθέατα: Πανταβρέχει : Φαράγγι απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, στον Κρικελλοπόταμο, μετά το χωριό Ροσκά. Τεχνητή λίμνη Κρεμαστών : Όταν φύση και άνθρωπος δημιουργούν...Στο Δήμο Φραγκίστας. Κεφαλόβρυσο : Μια καταπληκτική τοποθεσία, χωμένη μέσα στο πράσινο των πλατανιών. Στο σημείο αυτό τη νύχτα της 8ης Αυγούστου του 1823 σκοτώθηκε ο ήρωας της Ελληνικής Επανάστασης, Μάρκος Μπότσαρης. Απέχει 2,5 χλμ. από το Καρπενήσι. Μεγάλο Χωριό : Ονομαστό χωριό, με όμορφα διατηρητέα σπίτια και βιοτεχνία τοπικών προϊόντων. Γνωστές οι ταβέρνες του Γάβρου. Μοναστήρι Προυσού : Εντυπωσιακό μοναστήρι του 9ου αιώνα φωλιασμένο στο φαράγγι του Τρικεριώτη. Ίσως το σημαντικότερο προσκύνημα στην ηπειρωτική Ελλάδα. Μοναστήρι Τατάρνας : Του 13ου αιώνα, στον Τριπόταμο. TΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΛΒΕΤΙΑ http://www.elvetiahotel.gr Το Eλβετία βρίσκεται στο κέντρο του πανέμορφου και ιστορικού Kαρπενησίου. Eίναι ένα ξενοδοχείο ταυτισμένο με την τουριστική ζωή της πόλης. Tο Eλβετία υποδέχεται τους πελάτες του σε μια ιδιαίτερη, προσεγμένη και ζεστή ατμόσφαιρα, διότι συνδιάζει τα πλεονεκτήματα ενός ξενοδοχείου προδιαγραφών με την προσωπική φροντίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης. H ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα του Eλβετία, η θέα του, οι ανέσεις, η εξυπηρέτηση του και η οικία σχέση που αναπτύσσεται με το προσωπικό δικαιολογούν απόλυτα τη διαπίστωση των επισκεπτών μας, ότι στο Eλβετία δεν κοιμόσαστε απλώς, ... φιλοξενείσθε!!! ![]() Ολα τα δωμάτια διαθέτουν: Ιδιαίτερο λουτρό Κεντρική θέρμανση Έγχρωμη τηλεόραση Ηλεκτρονικό τηλεφωνικό σύστημα επικοινωνίας TIMH ΔΙΚΛIΝΟΥ ΜΕ ΠΡΩΪΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ 60 ευρώ. ΤΙΜΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ ΜΕ ΠΡΩΪΝΟ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ 72 ευρώ Προκαταβολή 20 ευρώ. Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Το Touring θα διεξαχθεί από Παρασκευή 8 έως Κυριακή 10 Απριλίου 2005 Αναχωρήσεις: Παρασκευή 8 Απριλίου η πρώτη αναχώρηση. Εναλλακτικά αν δεν επιθυμείτε να ταξιδέψετε βράδυ, μπορείτε να έρθετε Σάββατο πρωΐ. Ολες οι αναχωρήσεις θα εξαρτηθούν από εσάς. Γι'αυτό δηλώστε το στην φόρμα συμμετοχής. ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή Στην συνέχεια της συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής θα σας αποσταλλεί ο αριθμός λογαριασμού του σωματείου για την καταβολή της προκαταβολής. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005 |
το απλό εγγεγραμμένο μέλος... έγραψε: |
Διαφωνώ με όλα. Δεν μου αρέσει τίποτα... δεν έρχομαι.
- Γιατί είναι τετράγωνο το ξενοδοχείο και δεν έχει κεραμύδια, να βάλουμε ένα κεραμύδι πάνω απ' το κεφάλι μας; - Πόσο κάνει η φασολάδα; - Έχουν και σ' αυτό το ξενοδοχείο, ονόματα στα δωμάτια ("Πόθος", "Άγρια Oρχιδέα", "9 1/2 βδομάδες" "Bασικό Ένστικτο"); - Γιατί δεν έχουμε πλήρες πρόγραμμα... θα πάμε εκεί, θα 'ρθούμε από κει, θα κάνουμε αυτό - τούτο - 'κείνο - τ' άλλο; - Άμα φέρω τον Πανοδούκα μαζί, μπορώ να τον δηλώσω ως γκόμενά μου και να πληρώσουμε λιγότερα; - O Eιδικός Γραμματέας γιατί δεν ήρθε στο στέκι χθες; (Άσχετο) - Eπιτρέπεται να παίξουμε μπουγελοπόλεμο στο ξενοδοχείο όπως πενταήμερη; - Γιατί στο site του ξενοδοχείου λέει "ανακοίνωση για Aθλητικά σωματεία" και μέτα λέει για το κολυμβητήριο τους; Nα πάρω το μπικίνι μαζί, να κάνω τροπικό μαύρισμα χειμωνιάτικο; - Γιατί τα κρεβάτια του ξενοδοχείου έχουν κενό στην μέση; ![]() Eάν μπερδευτεί η καλούμπα του χαρταετού στο κενό και δεν σηκωθεί... (ο χαρταετός, που πήγε το μυαλό σας) ; - O Πάπιστας είναι Άγγλος ή Γερμανός τελικά; (κι άλλο άσχετο) - Θα βγάλετε λίστα με τους συμμετέχοντες και σε ποιο δωμάτιο θα κοιμούνται για να ξέρουμε σε ποιον θα κάνουμε εγερτήριο; - O... Mανθούκος... θα φέρει πάλι μαζί 458587 περιοδικά να διαβάζουμε; - O Nτιμιπής θα κάνει την υπέρβαση να πάει μια φορά στο χωριό του με το 206; Aπαιτώ από το ΔΣ (τον ειδικό γραμματέα και τον ταμία δηλαδή) να πάρει θέση στα φλεγώδη ερωτήματα που ταλανίζουν (τι ωραία τηλεοπτική λέξη κι αυτή... ταλανίζουν... ενώ το "βασανίζουν" είναι ντεκλαρέ) το απλό εγγεγραμμένο μέλος... |
DimiP έγραψε: |
χρησιμη συμβουλη : ετοιμαστειται για ξεθεωμα γιατι οι διαδρομες ειναι μεγαλες!!! Αθηνα-Καρπενησι 301 χλμ. τα 88 χλμ αναβαση/καταβαση σε βουνο. |
Ronin έγραψε: | ||
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΘΕΩΜΑΤΑ ΕΤΣΙ !!! ΜΙΧΑΛΗ-ΔΟΥΚΑ Τ ΑΚΟΥΤΕ??? |
χρησιμη συμβουλη : ετοιμαστειται για ξεθεωμα γιατι οι διαδρομες ειναι μεγαλες!!!
Αθηνα-Καρπενησι 301 χλμ. τα 88 χλμ αναβαση/καταβαση σε βουνο. |
christhehealer έγραψε: |
Kουλαλέξης - Πανοδούκας κυρίες και κύριοι.
TO KINHMA THΣ ΣΦAΛIAPEPAΣ!!!!! Tο πρώτο ακίνητο κίνημα... |
pduke έγραψε: |
Μπα???
Τι βλέπω??? Με γελάν τα ματάκια μου? Λοιπόν αν μου υποσχεθεί κάποιος ότι δεν θα έχει χάρτη ο κριςδεφλίπερ και ότι θα μου επιτρέψετε να προσαρμόσω μια ηλεκτρική σφαλιαριέρα στο κάθισμα του οδηγού του .... τότε λέω να έρθω... ρε μπας και θα έχει χιόνια εκεί πάνω? |
shark_zak έγραψε: |
![]() |
black_legend έγραψε: |
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ??? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Εγώ ΜΟΝΟ αν έρθει το ΠανοΔούκα θα έρθω ![]() ![]() ![]() Όσο για την σφαλιαριέρα μπορούμε να την κάνουμε και χειροκίνητη ![]() |
konstantinos έγραψε: |
Αρχισε η γκρίνια....
Θα είμαι απών.... δίνει η κόρη μου εξετάσεις στην NASA... οπότε... καταλαβαίνετε!!!! |
307 ARMY! έγραψε: | ||
ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ; |
kanelj έγραψε: |
εγω παλι λεω να ερθω με το καινουργιο μου αποκτημα 4χ4 |
-=N4X=- έγραψε: |
Αν εχει ασχημο δρομο κ εχει κ χιονια καλυτερα να αφησω τον προφυλακτηρα σπιτι...η αλλιως βαλτε με μπροστα να ανοιγω δρομο με τον εκχιονιστηρα!!!
Εγω βρισκω κ στις πετρες πως θα ανεβω??? ![]() |
konstantinos έγραψε: |
Θα είμαι απών.... |
307 ARMY! έγραψε: |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΗ! ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΣΤΑ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΑ! |
chatasos έγραψε: | ||||
Επιτρέψτε τα popups ![]() |
Δε στο λέω για να ζηλέψεις αλλά Εμείς είχαμε την πρωτιά στην εκδομή στην Ελάτη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αλλού ήταν ο πόθος αλλού το πάθος και αλλού τα αποτελέσματα ![]() Παρόλο που ο γιατρός μου είπε να αποφεύγω τα μακρινά ταξίδια ![]() ![]() ΥΓ. Cool Alexi τι ώρα θα ξεκινήσουμε ![]() ![]() |
MEMsound. έγραψε: | ||
Θα φτάσεις πάνω με ένα κεφάλι καζάνι από την κουκούλα αλλά μάλλον θα το ευχαριστηθείς περισσότερο εκεί... Επίσης σκέψου ότι θα ταξιδευεις (με λογική) με το πολύ 140km/h αλλιώς η κατανάλωση θα ανέβει στα ήψη αλλά και θα νοιώθεις σαν "σημαία πάνω σε κατάρτι"... |
PoLiThS έγραψε: |
Ανακοινώνω μετα βεβαιώτητος πλέον οτι 8α έρθω... Περιμενω αντιδράσεις.. ναι ναι με το 306.... |
ROM206 έγραψε: |
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΦΟΡΑΕΙ BILSTEIN SPORT AMOΡΤΙΣΕΡ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ EIBACH 3.5 ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ.
ΟΝΤΩΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ 'Η ΠΛΑΤΑΝΩΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ)ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ(ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ(ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ(ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ)ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΑΝΙ "ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΧΑΝΙ" , "ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ" ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ, ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!! ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. (ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ) |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΗ! ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΣΤΑ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΑ! |
underage έγραψε: |
Δε στο λέω για να ζηλέψεις αλλά Εμείς είχαμε την πρωτιά στην εκδομή στην Ελάτη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αλλού ήταν ο πόθος αλλού το πάθος και αλλού τα αποτελέσματα ![]() |
glf έγραψε: |
9-10 είναι το Ράλλυ θερμαϊκού που 90% θα το τρέξω. |
Μπα???
ρε μπας και θα έχει χιόνια εκεί πάνω? |
glf έγραψε: |
9-10 είναι το Ράλλυ θερμαϊκού που 90% θα το τρέξω. |
lepou έγραψε: |
.....Θα εχει γυναικες?Οχι τιποτα πονηρο απλα αν ειναι θα ερθω με την γυναικα μου οποτε να εχει και αυτη παρεα. |
Παιδια και εγω γουσταρω να ερθω.Μπας και γνωριστω και με κανεναν απο εσας.
Μονο μια σκεψη με ταλαιπωρει.Θα εχει γυναικες?Οχι τιποτα πονηρο απλα αν ειναι θα ερθω με την γυναικα μου οποτε να εχει και αυτη παρεα. |
Να είσαι σίγουρος ότι θα περάσουμε πολύ καλά. Και οι γυναίκες μας θα κάνουν παρέα και εμείς θα τους κάνουμε επίσης! Αλλωστε πρέπει να κάνουμε και το διάδοχο! |
MEMsound. έγραψε: |
(γουτσου γουτσου, φίκι φίκι κλπ,κλπ) |
Παιδια και εγω γουσταρω να ερθω.Μπας και γνωριστω και με κανεναν απο εσας.
Μονο μια σκεψη με ταλαιπωρει.Θα εχει γυναικες?Οχι τιποτα πονηρο απλα αν ειναι θα ερθω με την γυναικα μου οποτε να εχει και αυτη παρεα. |
shark_zak έγραψε: | ||
τι ειναι αυτα βρε Μανθουκο.... ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
τι ειναι αυτα βρε Μανθουκο.... ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||||
Άσε τα εσύ αυτά και φρόντισε για την εναέρια κυκλοφορία το βράδυ πάνω απ' το ξενοδοχείο... ![]() Aκόμα με έχεις στο σκοτάδι με τα happenings και είναι ύποπτο αυτό. Mάλλον τίποτα γαλέρες θα ετοιμάζεις να τραβάμε κουπί... |
MEMsound. έγραψε: | ||||
Ελπίζω να μην θέλεις να σου δείξω! χαχαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Επειτα απο συναντηση με τον Μανθο, εμαθα για την ατμοφαιρα των τουρινγκ του κλαμπ και ειμαι και εγω μεσα αν βρω παρεα να ακολουθησει! ![]() |
Stevon έγραψε: | ||
χμμμμμ....!!Μάλιστα ...!!! ![]() |
LuNa έγραψε: | ||
Μπααααααα Μάλλον είμαστε αρκετοί ακόμα...... ![]() |
![]() ![]() Θα έλεγα ότι έχω λύσεις για όλα ο κερρρρρρρρρ... αλλά θα μου βάλει πάλι χέρι η Σοφία ότι δεν είμαι μετρόφρων, οπότε δεν λέω τίποτα... |
![]() ![]() Θα έλεγα ότι έχω λύσεις για όλα ο κερρρρρρρρρ... αλλά θα μου βάλει πάλι χέρι η Σοφία ότι δεν είμαι μετρόφρων, οπότε δεν λέω τίποτα... |
....ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ... |
Θα έλεγα ότι έχω λύσεις για όλα ο κερρρρρρρρρ... αλλά θα μου βάλει πάλι χέρι η Σοφία ότι δεν είμαι μετρόφρων, οπότε δεν λέω τίποτα... |
chatasos έγραψε: | ||||
Επιτρέψτε τα popups ![]() |
![]() |
![]() |
Αναστασία κάτι έχω στο μυαλό μου αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα.
Θα ξέρω πιο μετά. ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Χρηστος : Το παιδι που θα εκανε τελειο ντουετο με τον επιθεωρητη Σαινη.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Να ρωτήσω κάτι τους υπεύθυνους...
Την Παρασκευή τι ώρα θα γίνει η ομαδική αναχώρηση και από πού? |
Τα νευρα μου! ![]() |
CC-Gio έγραψε: |
Μην τον αποπαιρνεις ρε Νικο,απλα ανυπομονει να του ερθει ο ''χιονανθρωπος'' και ξεσπαει πανω μας!!! ![]() |
Baphomet έγραψε: |
θα ειμαι κι εγω παρών με την γυναίκα μου... να φερω και κιθάρα ή δεν αντέχετε?? |
Ότι θες κάνε... και γυναίκα, και κιθάρα... πότε θα τα προλάβεις όλα? ![]() |
mick206 έγραψε: |
Κυρίες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...
Είμαι κρυωμένοοοοοοοοοοοοοοος... Πότε είπαμε είναι αυτό το... Πως το λέτε ρε παιδάκι μου; Τούρινγκ;;; 8-10; ![]() ![]() ![]() Στο Καρπαζονήσι; Και δε με λέτε... Καρντάσηδες θα έρθουν ή θα μετράει ο ΠανοΔούκας απουσίες; Συνουσίες; Οινοπνεύματα; Τι γίνεται με δαύτα; Ελπίζω να έρθει και ο Κογκολέζος... ![]() ![]() ![]() Ναι ναι... Μην αναρωτιέστε... Αυτό που σκέφτεστε είναι... ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
εσύ κοπέλι μου να αφήσεις τα σάπια, τα σάλια και τον μάγο ζανό, να παρεις παραμάσχαλα καλή διάθεση, 2-3 δάκρυα να μη χαλαμε την παραδοση και καλό καπνό και να μπεις στο χρέπι σου... Καταλαβες καλε μου ανθρωπε...??? Τρελλαινομαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαιια.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Να είμαι εγώ αυτος (διοτι η γυναικα εχει κατι τασεις να με απαρνη8ει) ? να ξερεις οτι ροχαλίζω οικτρα ωσαν τετραπεταλουδον στους κοφτες . Απο την αλλη και απο την καλή πλευρα του θέματος να ξέρεις οτι θα γνωριστούμε επιτέλους. Αλογα με το ρημαδι το 306 που έχω τώρα δεν διαθέτω πολλα.. μολις 75.. αλλα 75 εσυ και 75 εγώ..150 ατιθασα συγκεντρώνονται και μάλιστα κάτω απο 2 καπώ για λόγους ανεσης και ευριχωρίας. |
![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Ετοιμάστε φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, 3G Κινητά και ότι άλλο έχετε, για να αποθανατίσετε την μεγάλη στιγμή...........................
1 στα 8......... |
mick206 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Thumbs up λέμε!! ![]() Μεσιέ Πγεζιντάντε εγώ θα φέρω personal swedish trainer... ![]() Είναι και μια δίμετρη άλλο πράμα λέμε! Venceremos |
Nτιμιπής έγραψε: |
να προειδοποιησω οτι ο υποψηφιος πρεπει να εχει θαρρος, αυταπαρνηση, λιγη τρελα και αρκετα αλογα στο καπο!!!! |
Tavernie έγραψε: |
75 εσυ και 75 εγώ..150 ατιθασα συγκεντρώνονται και μάλιστα κάτω απο 2 καπώ για λόγους ανεσης και ευριχωρίας. |
Nτιμιπής έγραψε: |
μαλλον εκλεισε απο οτι φαινεται! |
SnakeMJK έγραψε: |
Ω, Θεε του μηχανοκίνητου αθλητισμού... Όχι άλλο τούρινγκ!!!
Απορίες!!! Η τιμούλα υποθέτω είναι για κάθε βράδυ; Ή φουλ πακέτο; Αν είναι για κάθε βράδυ, θα έρθω το Σάββατο πρωί ![]() Δεν έχω δηλώσει ακόμα συμμετοχή, γιατί θέλω να το σιγουρέψω πρώτα. Πέτρο, αν δεν έχει κιθάρα και ούζα δεν έρχομαι ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||||||
Eίναι νέοι ωραίοι και... ποντικαραίοι!!! ![]() ...και μιλάνε μεταξύ τους : ![]()
Που πάτε ώρε Kαραμήτροι και οι δύο? Tην ταμπέλα την διαβάσατε? ![]() Aλλά δικαιολογούνται επιδή θα συναντηθούν, για πρώτη φορά στη ζωή τους. Σαν το ραντεβού στα τυφλά ένα πράμα ![]() ![]() ![]() |
επισήμως θα με συνοδέψει η αξιαγάπητη αδερφούλα του Σταύρου STEVON ![]() |
TO ΠPOΓPAMMA THΣ EKΔPOMHΣ
Σάββατο 9 Aπριλίου. - Eγερτήριο 7.00 το πρωί. - Πρωινή σουηδική γυμναστική, στο γυμναστήριο - κολυμβητήριο (έχω αναφερθεί σχετικώς σε προηγούμενο post μου), υπό τας οδηγίας γνωστού Master Trainer (αθλητικός σύλλογος είμαστε, δεν θέλω μα - σου - μου -του, έρχεται και καλοκαίρι πως θα βγείτε στην πλαζζζζζ με το μπικίνι!!!! ) Kυριακή 10 Aπριλίου Hμέρα κατα τας γραφάς, αφιερωμένη στον Θεό (όχι σ' εμένα... στον εκλεκτό συνάδελφο...) Θα έχει προηγηθεί νηστία το Σάββατο (αφορμή για δίαιτα, γιατί έρχεται το καλοκαίρι... κλπ. Δεν μπορεί να τα κάνει όλα ο Master Trainer, βοηθήστε κι εσείς λίγο...) - Θα έχει εξομολόγηση των αμαρτιών σας. (το προγαμιαίο σεχ είναι αμαρτία και μιαρό όπως έχει γράψει και σε βιβλίο... επιτρέπονται μόνο οι θωπίες και τα φιλιά.) - Θα κοινωνήσετε αφού θα έχετε νηστέψει (να λείπουν τα... δίαιτα από Δευτέρα) για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σας... H συμμετοχή όλων είναι υποχρεωτική |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Thumbs up λέμε!! ![]() Μεσιέ Πγεζιντάντε εγώ θα φέρω personal swedish trainer... ![]() Είναι και μια δίμετρη άλλο πράμα λέμε! Venceremos |
shark_zak έγραψε: | ||||
μιας και ειμαι ο MASTER TRAINER θα πρεπει πρωτα να κανουμε μια συναντηση για να δουμε το ασκησιολογιο.... ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: | ||
Ελα ρε...θα ερθει και η Μαρια?μπραβο μπραβο ![]() ![]() ![]() |
christheATTICA έγραψε: |
TO ΠPOΓPAMMA THΣ EKΔPOMHΣ
Σάββατο 9 Aπριλίου. - Eγερτήριο 7.00 το πρωί. - Πρωινή σουηδική γυμναστική, στο γυμναστήριο - κολυμβητήριο (έχω αναφερθεί σχετικώς σε προηγούμενο post μου), υπό τας οδηγίας γνωστού Master Trainer (αθλητικός σύλλογος είμαστε, δεν θέλω μα - σου - μου -του, έρχεται και καλοκαίρι πως θα βγείτε στην πλαζζζζζ με το μπικίνι!!!! ) Kυριακή 10 Aπριλίου Hμέρα κατα τας γραφάς, αφιερωμένη στον Θεό (όχι σ' εμένα... στον εκλεκτό συνάδελφο...) Θα έχει προηγηθεί νηστία το Σάββατο (αφορμή για δίαιτα, γιατί έρχεται το καλοκαίρι... κλπ. Δεν μπορεί να τα κάνει όλα ο Master Trainer, βοηθήστε κι εσείς λίγο...) - Θα έχει εξομολόγηση των αμαρτιών σας. (το προγαμιαίο σεχ είναι αμαρτία και μιαρό όπως έχει γράψει και σε βιβλίο... επιτρέπονται μόνο οι θωπίες και τα φιλιά.) - Θα κοινωνήσετε αφού θα έχετε νηστέψει (να λείπουν τα... δίαιτα από Δευτέρα) για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σας... H συμμετοχή όλων είναι υποχρεωτική |
O αντί ν' αλλάξω ταχύτητα, ανοίγω το παράθυρο έγραψε: |
Εσυ μην μιλας.Παρε το 1600αρακι σου και πανε να κανεις τεστ οικονομιας καυσιμου. ![]() ![]() ![]() |
και αφηστε το Θεραπευτη να θεραπευει λυκους πανω στα βουνα!!! ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
I'm gonna howlin' like a wolf!!!!!!!! |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
Ωραια.Ρωτα σε ποιο δωματιο θα μενω και στειλε την ![]() ![]() ![]() |
H τιμη ειναι ανα διανυκτερευση... ![]() ![]() |
H μέλλουσα μαμά έγραψε: |
Δεν μπορώ να γυμναστώ ![]() ![]() |
H μέλλουσα μαμά έγραψε: |
Απαγορεύεται να νηστέψω, τρώω για δυο τώρα, δεν μας πέρνει ![]() |
Παντρεμένη με τον Mπάμπη έγραψε: |
Το προγαμιαίο σεξ δεν με αφορά πλέον καθότι παντρεμένη ![]() |
Eγκυμονούσα έγραψε: |
Να κοινωνήσω χλωμό το βλέπω, γιατί δεν αντέχω την πολυκοσμία και την ορθοστασία στην εκκλησία. |
H πάω να γλιτώσω λόγω εγγυμοσύνης έγραψε: |
Οπότε η αποχή η δική μου από τις ανωτέρω δραστηριότητες είναι υποχρεωτική |
Σίγα μην απέχεις. Δεν κάνουμε διαπραγματεύσεις για το όλο event με το όλο jet set της Oρθοδοξίας (Παπαρούπες, Φλωρίνης, Γιοσάκηδες και λοιπούς εξαίρετους ποιμένες) για να έρθεις εσύ να τα ανατρέψεις όλα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΥΓ. Ευτυχώς που το γέλιο κάνει καλό στην εγκυμοσύνη. |
....Φουτεράκια - καπελάκια - αντιανεμικά μπεμπε πότε θα βγάλουμε? Καθώς επίσης θα με ενδιέφερε και ένα παιδικό καθισματάκι bucket ![]() |
MEMsound. έγραψε: | ||
Αναστασία μου μην ανυσηχείς! Όταν έρθει η ώρα η καλή το Πιεσκλαμπτελειατζιαρ θα σου σταθεί όσο δεν μπορείς να φανταστεις. Η γκάμα προιντων πιεσκλ... κλπκλπ ..αρ θα εμπλουτιστεί με: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και φυσικά μπλε κουνια με πολλά λιονταρακια από πανω σε σχήμα 206 (ή οποιουδήποτε μοντέλο έχει η μαμά...). αααα και παραλίγο να το ξεχάσω....! ΜΠΛΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ με κοκκινα δερματινα χερουλια, χαμηλωμένο με 16αρες εμπρός σπόιλερ look GT, αεροτομή, clima, esp, 35 αεροσακους ώστε οιο βόλτες στο πάρκο να είνια γρήγορες, άνετες και ασφαλείς.....! Περαστικά μας.....!!!! |
Αφού η κοπέλα θα έχει ανάγκες!
Έτσι θα την αφήσουμε??? Δεν κάνει! Δεν κάνει! Το Πιεσ..κλπκλπ..αρ πάντα φροντίζει και στέκεται στα μέλη του! ![]() ![]() ![]() |
ΜΠΛΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ με κοκκινα δερματινα χερουλια, χαμηλωμένο με 16αρες εμπρός σπόιλερ look GT, αεροτομή, clima, esp, 35 αεροσακους ώστε οιο βόλτες στο πάρκο να είνια γρήγορες, άνετες και ασφαλείς.....! |
Παράθεση: |
ΜΕΜ έγραψε ΜΠΛΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ με κοκκινα δερματινα χερουλια, χαμηλωμένο με 16αρες εμπρός σπόιλερ look GT, αεροτομή, clima, esp, 35 αεροσακους ώστε οιο βόλτες στο πάρκο να είνια γρήγορες, άνετες και ασφαλείς.....! |
![]() ![]() ![]() Φτιάχτηκα άσχημα τώρα! Το θέλω αυτό από τώρα να το καβατζώσω! Αν το καβατζώσω, μετά θα βάλω μπρος και τον/τη διάδοχο! |
Ο συγκλονισμένος Attica έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() Έχω συγκλονιστεί... Mία αγρύπνια είπαμε να κάνουμε, ένα ταπεινό eventακι... να βοηθήσουμε την Oρθοδοξία που δοκιμάζεται περνόντας δύσκολες ώρες και ξαφνικά γεμίσαμε: - καροτσάκια - πιπίλες - πάνες - μπιμπερό και διάφορα άλλα είδη bebe που δεν θυμάμαι... Έτσι όπως το πάμε, θα φέρει ο Mπαρμπαχομέτ την κιθάρα στο touring και θα τον βάλετε να τραγουδάει νανουρίσματα να κοιμηθούν τα μωρά... θα πηγαίνεις να κάνεις ένα εγερτήριο στον Kουλαλέξη να μην χαλαρώνει και εκεί που θα είσαι έτοιμος να ουλιάξεις "ΞYΠNA PEEEEEEEEEEEE!!!!" θα πετάγεται η Σοφία με την Λαλούνα "ΣΣΣΣΣΣΣΣΣττττττττττ κοιμάτε το μωρό"!!!!!!!! Που είναι τα παλιά τα χρόνια που πηγαίναμε στα touringsssssss και γλεντάγαμε και πίναμε και τραγουδάγαμε.... ![]() |
Eίπα εγώ ότι δεν θέλω να έρθουτε ![]() Eμένα που μου αρέσει τόσο πολύ ο γάμος (ξέρεις σε πόσους έχω πάει καλεσμένος, σου έχω πει πόσο ωραία πέρασα?)... τα παιδιά... των άλλων.... Eίμαι υπέρ των παραδοσιακών αξιών εγώ... αρκεί ν' αφορούν πάντα τους άλλους... |
Kαλα και συναυλία στο Hyde Park θα δώσω. ![]() |
Βοηθειστε ενα πληγωμενο peugaκι... |
Δε γίνεται...
Δεν παέι άλλο !!! Θα έρθω!! |
Ady έγραψε: |
Ο αριθμός λογαριασμού του σωματείου για την καταβολή της προκαταβολής πότε θα σταλεί; |
PoLiThS έγραψε: | ||
|
Μια υπενθύμιση....... |
Δε γίνεται...
Δεν παέι άλλο !!! Θα έρθω!! |
Eρώτησεις προς TON υπεύθυνο.
Πρώτον ![]() Δεύτερον ![]() |
Πανούλη, μιας και θα έρθεις, δεν κατεβάζεις και καμία χοάνη Green, ξέρεις εσύ..... ![]() ![]() ![]() Πληρωμή προσωπικώς από εμένα (ναι, ναι, θα είμαι και εγώ εκεί.... βεντιλατέρ επιτρέποντως....) |
θέλεις? να ρωτήσω? Βέβαια πρέπει να έρθω στα σίγουρα πρώτα, αλλά λέμε τώρα |
Vaggelis έγραψε: | ||
θέλω... να ρωτήσεις.... αν ισχύει η ίδια τιμή, να την πάρεις..... όσο για το αν είναι να έρθεις, σκέψου μόνο οτι για πρώτη φορά σε touring θα δεις εμένα και τον Mητσο-dimipή....... αυτό συμβαίνει μια φορά στα χίλια χρόνια, σπάνια περίπτωση, οπότε μην το σκέφτεσαι, δεν πρέπει να την χάσεις.... (είμαστε πλέον οκ και από βεντιλατέρ....) |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Πέμπτη 7 Απριλίου στο στέκι του Σωματείου, Θα γίνει κλήρωση όπου κάποιο από τα μέλη μας, που έχει δηλώσει συμμετοχή για το Touring, το PSClub θα του κάνει ΔΩΡΟ την διαμονή του στο Καρπενήσι!!!! |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Πέμπτη 7 Απριλίου στο στέκι του Σωματείου, Θα γίνει κλήρωση όπου κάποιο από τα μέλη μας, που έχει δηλώσει συμμετοχή για το Touring, το PSClub θα του κάνει ΔΩΡΟ την διαμονή του στο Καρπενήσι!!!! |
Αυτο σημαινει οργανωμενο club........(Aς το δουν οσοι διαφωνουν με την συνδρομη....) ![]() |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλώ όπως δωθεί και η ανάλογος προσοχή στα σηματάκια πάνω απο τα avatar που δείχνουν τα επίσημα μέλη (ή αλλιως γνωστά και ως με τακτοποιημένες τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς τον Σύλλογο ![]() Εγιναν με αρκετή ώρα δουλειά και προσωπική φροντίδα από τους κυρίους Τάσους (sidobre - chatasos) Τους ευχαριστούμε ![]() |
Παρακαλώ όπως δωθεί και η ανάλογος προσοχή στα σηματάκια πάνω απο τα avatar που δείχνουν τα επίσημα μέλη (ή αλλιως γνωστά και ως με τακτοποιημένες τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς τον Σύλλογο ![]() Εγιναν με αρκετή ώρα δουλειά και προσωπική φροντίδα από τους κυρίους Τάσους (sidobre - chatasos) Τους ευχαριστούμε ![]() |
o αστρολόγος έγραψε: |
ΝΑΙ κατι σαν την συνοδο των αστερων , σαν να λεμε μπαινει ο υδροχοος στους ιχθυς ας πουμε ![]() ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
....Μάνθε Μάνθε είσαι εδώ;;;
Θα πάμε Καρπενήσι τελικά ![]() ![]() ![]() |
La Luna έγραψε: |
Τώρα πλέον μπορώ και γω να ονειρεύομαι στέκια με baby parking!! |
BUBA έγραψε: |
Δηλωσα Συμμετοχη !!
Γιωργο (Δραπετη206 ) ακους ?? Αν δεν ερθεις anyway.... ψαχνω και εγω για κατι .... "προχειρο" ! (Steve) ![]() Παω εξω τωρα .... |
Δηλωσα Συμμετοχη !!
Γιωργο (Δραπετη206 ) ακους ?? Αν δεν ερθεις anyway.... ψαχνω και εγω για κατι .... "προχειρο" ! (Steve) ![]() Παω εξω τωρα .... |
BOYΛA-BAΓΓEΛHΣ ![]() ![]() |
Πριν απο λιγο εμαθα κατι που με εχει στεναχωρησει αφανταστα... ![]() ![]() ![]() Πιθανοτατα λογω προβληματος επαγγελματικου που προεκυψε δεν θα καταφερω να ερθω στο Καρπενησι..... ![]() ![]() ![]() ![]() Θα ξερω σιγουρα αυριο,μαλλον ομως θα πρεπει να το αναβαλλω..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
...Έβαλα προτεραιότητα λοιπόν, πιστεύοντας πως θα περάσω καλύτερα ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Δεν ξέρω αν θα σε παρηγορήσω, εγώ χάρη του Touring, ΔΕΝ θα πάω στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9 Απριλίου στον Armin van Buuren (το είχα κανονίσει 1μιση μήνα πριν την ανακοίνωση της ημερομηνίας του Touring...) Έβαλα προτεραιότητα λοιπόν, πιστεύοντας πως θα περάσω καλύτερα ![]() ![]() |
BOYΛA-BAΓΓEΛHΣ ![]() ![]() |
Είναι αυτό που φαντάζομαι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Crosstalk έγραψε: |
Σημερα ανακαλυψα το club και δεν προλαβαινω να κανονισω να ειμια στο touring γα** την π....α μου ![]() Απο το επομενο θα ειμαι τακτικοτατος! ![]() |
Crosstalk έγραψε: |
Σημερα ανακαλυψα το club και δεν προλαβαινω να κανονισω να ειμια στο touring γα** την π....α μου ![]() Απο το επομενο θα ειμαι τακτικοτατος! ![]() |
Επίσημα πλέον, ζητάω συγκάτοικο... ![]() |
Ελπίζω να μην γ****ε την ίδια ![]() |
Δεν ξέρω για τις πιθανές προσωπικές σου δουλειές (που πίστεψε με όλα αναβάλονται ![]() |
επειδη ο συγκατοικος "χαθηκε " στο δρομο αναζητειται νεος συγκατοικος να μοιραστουμε το δωματιο στο Καρπενησι.
επισης αναζητειται συνοδηγος για τη διαδρομη προς το Καρπενησι. που να αντεχει το θορυβο της sebring !! ![]() ![]() |
...μην ανοίξει κάποιος από τους 2 μας topic μετά από 5-6 μήνες "Γεννητούρια στο PSClub" |
DimiP έγραψε: | ||
κανεις ;;; ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Κρίνοντας από την Ελάτη και για 2 άτομα ανά αυτοκίνητο τα συνολικά έξοδα πρέπει να είναι maximum από 170ε έως 200ε ανά άτομο.
Συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό δωμάτιο/βενζίνη/διόδια/φαγητά/καφεδάκια/κάνα διακριτικό "σουβενίρ" από την περιοχή/ποτό το βράδυ (χωρίς υπερβολές). |
Χάρη επέτρεψέ μου να μην τα θεωρώ πολλά.
Εκτός και αν εννοείς πολλά για σένα σε σχέση με τα χρήματα που έχεις διαθέσιμα αυτή την στιγμή. |
Εκτός και αν εννοείς πολλά για σένα σε σχέση με τα χρήματα που έχεις διαθέσιμα αυτή την στιγμή. Επίσης είπα ότι είναι το maximum. Πιο αναλυτικά: 60ε (ή 72ε το δωμάτιο) για κάθε άτομο και για τις 2 μέρες ~40ε βενζίνη/διόδια για κάθε άτομο ~12ε (max 15e) x 4 γεύματα (παρασκευή βράδυ/σάββατο μεσημέρι/σαββατο βράδυ/κυριακή μεσημέρι) = περίπου 150 +1-2 ποτά το Σάββατο βράδυ + 2-3 καφέδες = περίπου 170ε Προσθέτεις και κάνα 20αρικο καβάτζα και είσαι στα 190. Αυτά. |
Stevon έγραψε: | ||||
Me!! Κοίτα και Π.Μ ![]() |
Εκτός και αν εννοείς πολλά για σένα σε σχέση με τα χρήματα που έχεις διαθέσιμα αυτή την στιγμή. Επίσης είπα ότι είναι το maximum. Πιο αναλυτικά: 60ε (ή 72ε το δωμάτιο) για κάθε άτομο και για τις 2 μέρες ~40ε βενζίνη/διόδια για κάθε άτομο ~12ε (max 15e) x 4 γεύματα (παρασκευή βράδυ/σάββατο μεσημέρι/σαββατο βράδυ/κυριακή μεσημέρι) = περίπου 150 +1-2 ποτά το Σάββατο βράδυ + 2-3 καφέδες = περίπου 170ε Προσθέτεις και κάνα 20αρικο καβάτζα και είσαι στα 190. Αυτά. |
DimiP έγραψε: | ||||||
προσπαθω να βρω συγκατοικο και συνοδηγο 2 σε 1 , για να μοιραστουμε και καμια βενζινη. οποτε θα περιμενω λιγο ακομα steve και θα σου πω. χωρις παρεξηγηση ε; |
Απλά ελπίζω αποχωρώντας από το Καρπενήσι, μην ανοίξει κάποιος από τους 2 μας topic μετά από 5-6 μήνες "Γεννητούρια στο PSClub" ![]() |
Lord Cypher έγραψε: |
...υπάρχει μία περίπτωση να κανονιστούν καταβάσεις rafting στον Ταυρωπό για το Σαββατο ή την Κυριακή. Αν ενδιαφέρεται κανένας... |
Lord Cypher έγραψε: |
... Λοιπόν και τώρα που έχω και λίγο χρόνο παραπάνω να εξηγήσω...
Πρώτα από όλα ,πέρα από μια μικρή αναφορά που έκανα στον πρόεδρο, δεν έχω συννενοηθεί με κανένα άλλο από τα μέλη του συμβουλίου (πολύ κακώς βέβαια και δεν το έκανα ![]() Δεύτερον χίλια συγνώμη αν μπλέκομαι στα πόδια κάποιων και τους χαλάω/μπερδεύω το πρόγραμμα που ίσως να έχουν φτιάξει για την εκδρομή (και πάλι για αυτούς που έκαναν τον κόπο και έτρεξαν και τα κανόνισαν όλα). Τρίτον, δεν θα αποτελέσει δραστηριότητα που περιλαμβάνεται στην εκδρομή ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ. Αυτά... Υ.Γ. Ο Chatasos θα φορέσει το σωσιβιάκι του ,θα κάτσει στο μέσο της βαρκούλας και θα πιπιλάει ανελέητα μια πίτα με γύρω απ' όλα ![]() Ο Πανοδούκας θα φορέσει σκουφάκι για να μην βρέξει το μαλλί. Ο Dimipis θα κρατάει στο ένα χέρι τον ενισχυτή και στο άλλο το woofer στην ανάταση πάντα... Ο Πολίτης θα περιμένει στην κοίτη και θα μαγειρεύει Γιούλμπασι. |
Πάντως όσο και να κοστίζει ένα touring αξίζει τον κόπο λόγω τις παρέας ![]() ![]() ![]() |
εναλλακτικα προτεινω να παμε εκδρομη στο χωριο Βιννιανη και να σας ξεναγησω στο σπιτι που κρυβονταν ο Κουφοντινας!!! ![]() ![]() ![]() |
για τις αθλοπαιδιες τυπου rafting, χμ... ναι φυσικα και γινονται τετοια στην περιοχη αλλα θεωρω χλωμο να κανονιστει κατι τετοιο τελευταια στιγμη.
παντως οποιος θελει ας προσπαθησει. |
Λογικά οι εκ Αθήνας, θα πάτε από Λαμία-Μακρακώμη...
Εμείς (γκουχ γκουχ) οι Βόρειοι, από πού να κατέβουμε? Φάρσαλα-Δομοκός-Μακρακώμη? Φάρσαλα-Δομοκός-Λαμία-Μακρακώμη? Λάρισα-Λαμία-Μακρακώμη? Ξέρει κανείς αν υπάρχει διαδρομή από Λάρισα-Καρδίτσα-Καρπενήσι? ![]() Και για όσους θέλουνε να ρίξουνε μια ματιά στην διαδρομή, ας δούνε τον χάρτη (~250kb) (ο οποίος φτιάχτηκε από ένωση 3 χαρτών λόγω του ότι ο όλος χάρτης ήταν πολυσέλιδος...) ![]() |
σιγουρα μπορεις να ερθεις και απο Καρδιτσα και μαλιστα εχει ωραιο ορεινο ![]() ![]() |
Πςςςς....και που ειστε....στον δρομο ΗΡΕΜΑ!Δεν θα κανουμε παλι αγωνες δρομου!
Ελπιζω να το επιβεβαιωσετε και να μην χαθουμε παλι οπως καποιες φορες στο παρελθον που καποιοι δεν τρεχανε και χαθηκαν.... ![]() |
Touristas έγραψε: |
Μαντέψτε ποιος θα έρθει ……. THE TOURIST IS HERE ![]() ![]() ![]() |
...
- Bρίσκεται σε πέταλο - Έχει καντίνα μπροστά - O ιδιοκτήτης έχει αγωνιάρικη Intergrale ![]() ........ του κλέβει τα κλειδιά της Intergrale και μου τα δίνει... ανεβοκατεβαίνω όλη μέρα στο πέταλο!!! ![]() ![]() ![]() |
Να σταθώ στο σίγουρα και να το ψάξω η να προτιμήσω τον κύκλο από Δομοκό πλευρά? ![]() |
Πςςςς....και που ειστε....στον δρομο ΗΡΕΜΑ!Δεν θα κανουμε παλι αγωνες δρομου!
Ελπιζω να το επιβεβαιωσετε και να μην χαθουμε παλι οπως καποιες φορες στο παρελθον που καποιοι δεν τρεχανε και χαθηκαν.... ![]() |
Να το κάνω και λίγο Κρητικό??? |
Όχι. Eίναι καθαρό I-IV-V... Tου βάζω μουσική, το γράφω σε CD και το έχω να βαράει ασταμάτητα όσο θα ανεβοκατεβαίνω στο πέταλο!!!!! ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||||
όσο για την μουσική επένδυση, μην ανησυχείτε, έχω φροντίσει.... έχω "κάψει" σε cd το θρυλικό πλέον, "Αν έχεις παλαμάρι..." |
Το καραβάνι της Β. Ελλάδος (PoLiThS, Steve) θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16:30 από Φάρσαλα. Όσοι πιστοί προσέλθετε ![]() ![]() Να ζεστάνουμε και το τζάκι όσο θα σας περιμένουμε ή να πλακώσω τα γιουλμπασί και τα λουκάνικα με τον Νικόλα? ![]() |
Touristas έγραψε: |
Μαντέψτε ποιος θα έρθει ……. THE TOURIST IS HERE ![]() ![]() ![]() |
Ρε παπ**α γιατί δεν παίρνεις και τον Άλεξ να γλυτώσετε τα διπλά έξοδα; Αφού θέλει κι αυτός να έρθει αλλά κολλάει στο οικονομικό. ![]() |
Αναχώρηση για το Touring
H αναχώρηση θα γίνει από τον Σείριο στις 19:30 της Παρασκευής 08 Απριλίου. |
Μια και εφθασε λοιπον η μερα η καλη τελικα ισχυει το 7:30 στον Σειριο ?? Ελπιζω πως ναι για να μην τρεχω τελευταια στιγμη για οδικο χαρτη Στερεας Ελλαδας |
Αναχώρηση για το Touring
H αναχώρηση θα γίνει από τον Σείριο στις 19:30 της Παρασκευής 08 Απριλίου. 1. ΒUBA |
Μια και εφθασε λοιπον η μερα η καλη τελικα ισχυει το 7:30 στον Σειριο ?? |
Πιθανο να πετυχω και καποιον απο εσας στην διαδρομη Αθηνα-Σειριος. |
όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι, έχω φορτώσει και γω το 206 μου με το σακίδιο μου και είμαι έτοιμη να φύγω κατευθείαν απ τη δουλειά. Σχολάω στις 16,00 - 16,30 (ανάλογα τα κέφια) και θα πάω κατευθείαν και όπως είπα θα περάσω και από τα Goοdys στο Σείριο ![]() ![]() |
ας το βάλουμε και εδώ.....
Ο Lord chypher κέρδισε το δωμάτιο της δωρεάν διαμονής στο Καρπενήσι! |
Καλό ταξίδι παιδιά! Θα τα πούμε πάνω στο νησί... ![]() ![]() ![]() |
με ποιά ...ναυτιλιακή ταξιδεύουμε είπαμε Μιχάλη;;; ![]() ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: | ||||
Θου-Βου sealine ferries Ltd... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nickzotos έγραψε: |
ΣΕ 7:30 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΡΕΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΣΕΙΡΙΟ |
ΣΕ 7:30 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΡΕΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΣΕΙΡΙΟ |
Ποιό απο τα μέλη....
8.....ροχάλιζε σε τρελά ντεσιμπέλ (σε βαθμό που ο συγκατοικος του για να τον εκδικιθει, κατ όπως λένε οι φήμες, τις αμόλαγε συνεχως και ήταν λεει το δωμάτιο σαν θαλαμος αερίων) Ευχαριστώ όλους οσους ήταν εκεί και τις μοιραστήκαμε! |
![]() ![]() ![]() Δεν χωράνε στην υπογραφή πάντως όλα τα quiz ε? ![]() |
Oι γνωστοί κύκλοι ξαναχτύπησαν ![]() ![]() ![]() |
Εγώ ξέρω μόνο τα τετράγωνα των αστέρων και το τρίγωνο των Βερμούδων! Οι κύκλοι ποιοί είναι?? ![]() |
και σιγα να μην εγραφε αλλος τελευταιος!
μετα λοιπον απο μικρες αναποδιες (δεν ειχα λαδι στη μηχανη ας πουμε) καταφερνω και ξεκιναω! παμε λοιπον για το καρπε-island ![]() ![]() βαγγελη τι ωρα να περασω να σε παρω; εεε.. να σε ρυμουλκησω εννοω! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ευχαριστώ πάντως τον γυναικείο πληθυσμό του club μας που δέχτηκε χθες να τις χορέψω τσιφτετέλι στο Camelot! (Βαγγέλη-Αναστασία και λοιποί, ακόμα να με κάνετε ρόμπα με τις φωτογραφίες που τραβήξατε? ![]() ![]() ![]() |
Και επειδή δεν θα αντέξω, θα το πώ: Ώπααα... Χόρτααα... Έεετσι... ![]() ![]() ![]() Επίσημο τραγούδι του 8ου Touring: Ειρήνη Μερκούρη - Σήκω χόρεψε ![]() |
Εγώ ξέρω μόνο τα τετράγωνα των αστέρων και το τρίγωνο των Βερμούδων! Οι κύκλοι ποιοί είναι?? ![]() |
Δεν είναι οι κύκλοι, είναι οι γνωστοί κύκλοι!!! Tιπτα δεν ξερ, αυτή η κόρη του μπαμπά... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν είναι οι κύκλοι, είναι οι γνωστοί κύκλοι!!! Tιπτα δεν ξερ, αυτή η κόρη του μπαμπά... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tον Γεωργ-something τον ήξερες όμως κι ας μην πίνεις και τσιπρου!!!!!!
Xόρταααααααααα!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
2......κατά την αποχώρηση στον Σείριο εδωσε μικρό ρεσιτάλ elvis? |
15......κοιμοταν στον καναπε του ξενοδοχείου τα ξημερώματα της κυριακής και αλλο μελος προσπαθούσε να τον ξυπνησει λέγοντας του "κατούρα να φύγουμε"??? |
Ακομα το φαγητο του Σαβ-Κυρ χωνευω! |
Αλλα παντα θα υπαρχει και το επομενο.... ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: | ||
Ελπίζω τουλάχιστον να μην σε κυνηγήσουν οι ατυχίες κι εσένα όπως τον Βαγγέλη και τελικά σε δούμε στο... 15ο touring ε? ![]() |
Stevon έγραψε: |
Ερώτησης.....????? <Μου ήρθε mail από φίλο ότι δέν μπορεί να δεί κάποιο απο τα video.>
An αντιμετοπίζετε και εσείς κάποιο πρόβλημα,πείτε το για να μπορέσω να το διορθώσω , διώτι προς το παρόν δέν μπορώ να βρώ κάποιο λάθος στα αρχεία. ![]() |
[i]......χαλάρωση στο καθιστικό. Μετά από λίγο ξεπροβάλλει από την πόρτα μια γνώριμη .........κοιλιά. Ήταν ο Poliths..... και μαζί του ο Baphomet, o Crusader, ο Steve, η Underage και η παρέα τους |
Γύρω στις 12, γίνεται η άφιξη και του γκρουπ των 7:30 στο Καρπενήσι......
Ο τερματισμός έξω από το Hotel Elvetia σε στύλ "Μόντε Καρλο" με σημαία τερματισμού, είναι must..... |
Ο κύριος κάστορας έγραψε: |
ΟΠΑ ![]() ΑΙΝΤΕ... ![]() ΓΙΑΑΑΑ ΠΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.... ![]() ΓΙΑ ΠΑΜΕ:ΟΠΑ!!! |
Ο πάμε στα μπουζούκια 3 η ώρα, ανοίγουμε ένα μπουκάλι, πίνουμε ένα ποτό, ρίχνουμε ένα ζεϊμπέκικο και φεύγουμε έγραψε: |
Xόρταααααααααα!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ο ξεσκέπαστος κάγκουρας έγραψε: |
Αλλαξα και την υπογραφη μου.......δεν αντεξα!!! ![]() |
Ο μου άνοιγε συνέχεια η μύτη έγραψε: |
ΑΜΑΝ ΕΙΣΤΕ......ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΜΑ ![]() ![]() |
Ο κάθε στροφή και χειρόφρενο έγραψε: | ||
Μην προκαλείς την τύχη σου Σταύρο, υπάρχει άφθονο και ξεκαρδιστικό υλικό...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oυτε εγω μπορω να το δω Σταυρο....Δεν το ανοιγει οταν ολοκληρωθει η φορτωση του αρχειου..... |
.....δηλαδή το ζεύγος 307 ARMY! που ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε touring......., καλή συνέχεια παιδιά |
"Ο κάθε στροφή και χειρόφρενο" |
έλα μωρέ, ένα σπάνιο χειρόφρενο έκανα και εγώ, όσο σπάνια τρώει κόκκινη ο Λύμπε (.....) και το έκανες θέμα...... όλες τις στροφές με καθαρά μπασίματα τις έπαιρνα, αλλά κάποιος άλλος το παραέκανε (!!!!!!!!) σε μια ανοικτή και καπνοί ξεπήδησαν από τα λάστιχά του.... ευτυχώς το έσωσε και δεν έκανε παρέα στο ....παγκάκι του Αφάνα... ![]() ![]() ![]() |
Ποιόοος, ποιός, ποιός μωρό μου ποιός? ![]() ![]() |
o <<επιτελους τσαγιασα τον Dimipάκο στην ευθεια>> δήλωσε έγραψε: | ||
αυτός που έπαιζε εντός έδρας και ουσιαστικά ήξερε και λίγο τα κατατόπια, μιας και εκεί είναι τα μέρη του (αυτό δεν τον εμποδισε να πάρει μαζί μου μια λάθος στροφή).... ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||||
Ποιόοος, ποιός, ποιός μωρό μου ποιός? ![]() ![]() Καλά, δεν έχεις άλλη βρώμα (ήτοι φωτογραφίες) να βγάλεις για μένα? ![]() ![]() |
1) Ντιμιπη για πες στον κόσμο οτι δεν μπορούσες να με φτάσεις
2) Σταυρο ελπιζω το προνταξιον να μήν ειναι αυτο που φαντάζομαι 3) Με μαρτυτα τον ανωθεν κυριο η Σουλα έπιασε τα 200 σε ελαφτυ γκρεμό κτλ κτλ κτλ.. παω για νανι δεν την παλεύω... προσπαθώ να συντάξω τα πράγματα στο μυαλό μου.... |
Υ.Γ. steve είσαι πολύ τυχερός που δε σε έβγαλα με τη δική μου μηχανή όταν είχες το χέρι μέσα από το παντελόνι και τώρα δεν έχω τη φωτό να την ανεβάσω! ΓΜΤ! ![]() |
crusader έγραψε: | ||
την έχω όμως εγώ.. χε χε χε Celebrity σε τρελά κέφια!!! |
οχι ότι είναι λιώμα.... λέμε τωρα όμως ε?? ![]() ![]() |
ο μου έφυγε...ούφ πώς το μάζεψα...?? έγραψε: |
βεβαια δεν ξερω αν οι ρυθμοι της καρδιας του Σταυρου (stevon) ειναι παλι στα φυσιολογικα.... ![]() καπνος στα λαστιχα; πολυ θα ηθελα να το δω αυτο! ρε καμια φωτο κανα βιντεο δεν με τραβηξατε; |
Stevon έγραψε: | ||
Δημήτρη μην σε ανυσηχεί καθόλου δεν ανυσήχησα ούτε για μια στιγμή.....σου είχα απόλυτη εμπιστοσύνη...νά απλά την άλλη φορά με το δικό μου... ![]() ![]() |
![]() Zεμουά? ![]() Zαμέν των ζαμών ![]() |
1) Ντιμιπη για πες στον κόσμο οτι δεν μπορούσες να με φτάσεις |
Για τα φανάρια γιατί δεν λέει κανείς άραγε..... ![]() Γιώργο? Νίκο? έχετε να δηλώσετε κάτι ίσως? ![]() |
Για τα φανάρια γιατί δεν λέει κανείς άραγε..... ![]() Γιώργο? Νίκο? έχετε να δηλώσετε κάτι ίσως? ![]() |
CC-Gio έγραψε: | ||
..καποια συναντηση δε θα γινει σε κανενα μεγαλο,ανετο χωρο........θα σου δειξω εγω.......οχι με φαναρια(που δε λειτουργουν!)με 3-2-1 και μετα απο 10'' θα βλεπεις τον ποπο του cc!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
καλα....μπορει να μην ειναι 10'' να ειναι 12,5! ![]() Εγω ομως δεν ειπα με πιο cc θα ειμαι!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
CC-Gio έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καποια συναντηση δε θα γινει σε κανενα μεγαλο,ανετο χωρο........θα σου δειξω εγω.......οχι με φαναρια(που δε λειτουργουν!)με 3-2-1 και μετα απο 10'' θα βλεπεις τον ποπο του cc!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LuNa έγραψε: | ||||||
Μήπως πιστεύεις και στην ύπαρξη του Αγιου Βασίλη παιδάκι? ![]() ![]() |
καθρεφτη καθρεφτακι μου, για πες μου, ποιο peugeot ειναι το ομορφοτερο και πιο καθαρο; |
Σύμφωνα με την φωτό, το δικό μου ![]() ![]() ![]() |
ναι αλλα ο καθρεφτης ειναι ο πιο καθαρος! ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: | ||
Ότι και να κάνεις πάλι από πίσω θα το βλέπεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mη μου την δωσει και ριξω χρημα και γραφτει στο επομενο faster ''ΞΕΦΛΩΡΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ CC''!!! ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Εσύ μικρέ λουκουμά μας έκανες μαθήματα ότι τα Cabrio έχουν άλλο σκοπό ύπαρξης και τώρα μας λες άλλα ![]() ![]() ![]() Το τσαγάκι όταν γυρνάγαμε από την Ελάτη το θυμάσαι ![]() ![]() |
και να πως ειναι οι ωραιες γυναικες........δειτε σας παρακαλω και κοιταχτε να τις μοιασεται!!!:::
http://briefcase.pathfinder.gr/download/nickzotos/30556/412355/0/IMG_0089.JPG |
DimiP έγραψε: | ||
ρε Αναστασια, αφου σου ειπα να μη μπαινεις στη μεση. μου εκρυψες ολο το καλο μερος ![]() ![]() |
LuNa έγραψε: | ||||
no comment! μετά από αυτή την φοβερή ομολογουμένως φωτό μου που έβγαλε ο Νικολάκης στον αέρα, δηλώνω δημοσίως και υπεύθυνα ότι ο Junior απέκτησε εχθρό ![]() Να σας πω βεβαίως ότι με είχε απειλήσει στο chat λέγοντας μου.... "ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ...... ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΚΕΦΤΕΣ!" Παρα τις οποιες αντιρρήσεις μου και για ευνόητους λόγους απειλές μου, το τόλμησε! Νομίζω ότι πλέον δικαιούμαι να πραγματώσω τις απειλές μου! Junior...... ![]() |
Αυτά περί τριγω (νο) μετρίας και οι αυτονόητες αναφορές στο λουρί του λαβωμένου 206 μου απο κάποιους να μην υπήρχαν τι καλύτερα που θα ήταν... ![]() ![]() |
Δεν πειράζει Μιχάλη, λίγο τριγωνομετρία μας κάνει να θυμόμαστε και λίγο τα παλιά... Όσο για το λουρί, προφανώς σε ζήλευαν, γιατί τραβούσες την προσοχή από όπου πέρναγες...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
douf έγραψε: |
douf: 2η αριστερή σε 3η δεξιά με όσα, βγαίνεις στο χάσιμο, προσοχή στον κόσμο...
Παρ' ολες τις στραβοτιμονιές, παρεπιπτόντως ο κόσμος γλύτωσε.... ![]() Σκέφτομαι όμως την επόμενη φορά να ορίσω πόντους για κάθε στόχο και να προσπαθήσω μαζί σου..... ![]() Anyway next time....... hope we'll get more points..... ![]() ![]() |
Κοίτα, όταν δεν έχω ένα manual που να λέει π.χ.:
ε , δεν μπορώ να χτυπάω όπου κι όπου! ![]() ![]() ![]() |
Mη μου την δωσει και ριξω χρημα και γραφτει στο επομενο faster ''ΞΕΦΛΩΡΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ CC''!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
tsikis έγραψε: |
και οι κεφτέδες νόστιμοι είναι πάντως !!!
χαχαχαχαχα ![]() |
![]() ![]() |
tsikis έγραψε: |
Αναστασία μου και εγώ σ' αγαπώ ! ![]() |