PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - 8ο Touring: Kαρπενήσι 8-10 Απριλίου 2005

Sidobre - Πεμ 10 Μάρ 2005, 18:08:41
Θέμα δημοσίευσης: 8ο Touring: Kαρπενήσι 8-10 Απριλίου 2005
Εγκαινιάζοντας, μια καινούργια συνεργασία, αυτή με το Τουριστικό Γραφείο Elite Travel, σας προσκαλούμε όλους στο 8ο Touring στο Καρπενήσι.

Το Καρπενήσι, η πρωτεύουσα του Nομού Ευρυτανίας, είναι χτισμένo στις πλαγιές του βουνού Βελουχίου.

Το φυσικό τοπίο της Ευρυτανίας είναι μοναδικό! Απόκρυμνες κορυφές, δάση, ορμητικά ποτάμια, χωριά απομονωμένα, πνιγμένα στα έλατα, τις οξιές, τα πεύκα και τις λεύκες καθώς και βυζαντινα μοναστήρια.

Μερικά από τα αξιοθέατα:
Πανταβρέχει : Φαράγγι απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, στον Κρικελλοπόταμο, μετά το χωριό Ροσκά.

Τεχνητή λίμνη Κρεμαστών : Όταν φύση και άνθρωπος δημιουργούν...Στο Δήμο Φραγκίστας.

Κεφαλόβρυσο : Μια καταπληκτική τοποθεσία, χωμένη μέσα στο πράσινο των πλατανιών. Στο σημείο αυτό τη νύχτα της 8ης Αυγούστου του 1823 σκοτώθηκε ο ήρωας της Ελληνικής Επανάστασης, Μάρκος Μπότσαρης. Απέχει 2,5 χλμ. από το Καρπενήσι.

Μεγάλο Χωριό : Ονομαστό χωριό, με όμορφα διατηρητέα σπίτια και βιοτεχνία τοπικών προϊόντων. Γνωστές οι ταβέρνες του Γάβρου.

Μοναστήρι Προυσού : Εντυπωσιακό μοναστήρι του 9ου αιώνα φωλιασμένο στο φαράγγι του Τρικεριώτη. Ίσως το σημαντικότερο προσκύνημα στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Μοναστήρι Τατάρνας : Του 13ου αιώνα, στον Τριπόταμο.

TΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΛΒΕΤΙΑ
http://www.elvetiahotel.gr

Το Eλβετία βρίσκεται στο κέντρο του πανέμορφου και ιστορικού Kαρπενησίου. Eίναι ένα ξενοδοχείο ταυτισμένο με την τουριστική ζωή της πόλης.

Tο Eλβετία υποδέχεται τους πελάτες του σε μια ιδιαίτερη, προσεγμένη και ζεστή ατμόσφαιρα, διότι συνδιάζει τα πλεονεκτήματα ενός ξενοδοχείου προδιαγραφών με την προσωπική φροντίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης.

H ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα του Eλβετία, η θέα του, οι ανέσεις, η εξυπηρέτηση του και η οικία σχέση που αναπτύσσεται με το προσωπικό δικαιολογούν απόλυτα τη διαπίστωση των επισκεπτών μας, ότι στο Eλβετία δεν κοιμόσαστε απλώς, ... φιλοξενείσθε!!!

Ολα τα δωμάτια διαθέτουν:
Ιδιαίτερο λουτρό
Κεντρική θέρμανση
Έγχρωμη τηλεόραση
Ηλεκτρονικό τηλεφωνικό σύστημα επικοινωνίας

TIMH ΔΙΚΛIΝΟΥ ΜΕ ΠΡΩΪΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ 60 ευρώ.
ΤΙΜΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ ΜΕ ΠΡΩΪΝΟ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ 72 ευρώ

Προκαταβολή 20 ευρώ.

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Το Touring θα διεξαχθεί από Παρασκευή 8 έως Κυριακή 10 Απριλίου 2005

Αναχωρήσεις: Παρασκευή 8 Απριλίου η πρώτη αναχώρηση.
Εναλλακτικά αν δεν επιθυμείτε να ταξιδέψετε βράδυ, μπορείτε να έρθετε Σάββατο πρωΐ.

Ολες οι αναχωρήσεις θα εξαρτηθούν από εσάς. Γι'αυτό δηλώστε το στην φόρμα συμμετοχής.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή

Στην συνέχεια της συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής θα σας αποσταλλεί ο αριθμός λογαριασμού του σωματείου για την καταβολή της προκαταβολής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005
MEMsound - Πεμ 10 Μάρ 2005, 18:17:19
Θέμα δημοσίευσης:
AAAAAAAAAAAυτααααά είναι!
Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color !!!!!!
(δεν θα έχω ακόμα όμως την νυφούλα μου...)
vinman - Πεμ 10 Μάρ 2005, 18:44:56
Θέμα δημοσίευσης:
Φανταστικο μερος με απειρες επιλογες για γυρω βολτουλες... Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right
COOL ALEXIS - Παρ 11 Μάρ 2005, 00:57:19
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Φανταστικο μερος με απειρες επιλογες για γυρω βολτουλες...

Επειδή δεν έχω πάει και έχω ακούσει τα καλύτερα ευκαιρία να κάνουμε επιτόπια έρευνα και αξιολόγηση Exclamation Exclamation Exclamation

Όσο για ΄σενα Μανθούκο κάπου θα βρούμε να χώσουμε(κάτι σε πορτμπαγκαζ σου κάνει?) Exclamation Exclamation Exclamation

Να δούμε αν θα χιονίσει
Σαν πάμε Καρπενήσι....

black_legend - Παρ 11 Μάρ 2005, 01:04:50
Θέμα δημοσίευσης:
epitelous ekdromi!!!! Laughing Laughing Laughing

TELEIA!!!!
black_legend - Παρ 11 Μάρ 2005, 01:19:17
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ???
shark_zak - Παρ 11 Μάρ 2005, 07:29:47
Θέμα δημοσίευσης:
αντε μπαινει το νερο στ' αυλακι... Silly
μια πολυ καλη ευκαιρια να γνωριστουμε καλητερα με τα νεα αλλα και με τα παλια μελη μας... Idea
LuNa - Παρ 11 Μάρ 2005, 09:01:05
Θέμα δημοσίευσης: Re: 8ο Touring: Kαρπενήσι 8-10 Απριλίου 2005
ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Θα περάσω και μια βόλτα απ΄ το χωριό μου που έχω να πάω πολύυυυυυυυυυ καιρό!! Very happy Very happy

Και μια απορία σχετικά με το....
Sidobre έγραψε:

Αν υποθέσουμε ότι ένα μέλος φέρνει μαζί του και 3 φίλους άσχετα απ το club ...... αυτός που θα κοιμηθεί στο δωμάτιο με το μέλος θα πληρώσει 30 ευρώ (θα μοιραστεί δηλαδή με το μέλος τα 60)........ οι αλλοι δύο θα πληρώσουν από 35??

Οκ σγα σγα με τις Splat είναι πρωί ακόμα και είμαι γεμάτη απορίες Confused
MEMsound - Παρ 11 Μάρ 2005, 10:38:10
LuNa έγραψε:
Αν υποθέσουμε ότι ένα μέλος φέρνει μαζί του και 3 φίλους άσχετα απ το club ...... αυτός που θα κοιμηθεί στο δωμάτιο με το μέλος θα πληρώσει 30 ευρώ (θα μοιραστεί δηλαδή με το μέλος τα 60)........ οι αλλοι δύο θα πληρώσουν από 35??

Το λογικό αυτό είναι.
Αν πάω εγώ με την κοπέλα μου η τιμή θα είναι 60 και αν πάρω και ένα φιλικό ζευγάρι μαζί μου ασχετο με το club η τιμή γι' αυτούς θα είναι 72.
Τώρα βέβαια είναι στο έρι του καθενός μας αν φέρει φίλους μαζί του να μοιραστούν τα χρηματα μεταξύ τους, κοινως:
60 (το δίκλινο του συνδρομητικού μέλους) + 72 (το δίκλινου του φίλικου ζευγαριου) = 132 / 2 = 66 στο κάθε ζευγάρι.
(αυτή είναι προσωπική μου άποψη και αν οι υπεύθυνοι του club έχουν κάτι διαφορτικό σχεδιάσει προφανώς και θα ισχήσει "το δικό τους")

Εντάξει Αναστασούκα μου? Wink Wink
crusader - Παρ 11 Μάρ 2005, 10:53:44
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ!!!!!!!
Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire
underage - Παρ 11 Μάρ 2005, 12:15:00
Sidobre έγραψε:

Εγώ το κατάλαβα λίγο διαφορετικά Embarassed : Μέλη είναι τα άτομα που είναι ταμειακώς εντάξει και Μη Μέλη τα άτομα που δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμα τη συνδρομή τους, ενώ είναι εγγεγραμμένα στο forum.
Αν κατάλαβα λάθος Ζητώ Συγνώμη, αν αισθανθεί κάποιος ότι τον έθιξα.
christhehealer - Παρ 11 Μάρ 2005, 12:33:12
Θέμα δημοσίευσης:
Διαφωνώ με όλα. Δεν μου αρέσει τίποτα... δεν έρχομαι.

- Γιατί είναι τετράγωνο το ξενοδοχείο και δεν έχει κεραμύδια, να βάλουμε ένα κεραμύδι πάνω απ' το κεφάλι μας;

- Πόσο κάνει η φασολάδα;

- Έχουν και σ' αυτό το ξενοδοχείο, ονόματα στα δωμάτια ("Πόθος", "Άγρια Oρχιδέα", "9 1/2 βδομάδες" "Bασικό Ένστικτο");

- Γιατί δεν έχουμε πλήρες πρόγραμμα... θα πάμε εκεί, θα 'ρθούμε από κει, θα κάνουμε αυτό - τούτο - 'κείνο - τ' άλλο;

- Άμα φέρω τον Πανοδούκα μαζί, μπορώ να τον δηλώσω ως γκόμενά μου και να πληρώσουμε λιγότερα;

- O Eιδικός Γραμματέας γιατί δεν ήρθε στο στέκι χθες; (Άσχετο)

- Eπιτρέπεται να παίξουμε μπουγελοπόλεμο στο ξενοδοχείο όπως πενταήμερη;

- Γιατί στο site του ξενοδοχείου λέει "ανακοίνωση για Aθλητικά σωματεία" και μέτα λέει για το κολυμβητήριο τους; Nα πάρω το μπικίνι μαζί, να κάνω τροπικό μαύρισμα χειμωνιάτικο;

- Γιατί τα κρεβάτια του ξενοδοχείου έχουν κενό στην μέση;

Eάν μπερδευτεί η καλούμπα του χαρταετού στο κενό και δεν σηκωθεί... (ο χαρταετός, που πήγε το μυαλό σας) ;

- O Πάπιστας είναι Άγγλος ή Γερμανός τελικά; (κι άλλο άσχετο)

- Θα βγάλετε λίστα με τους συμμετέχοντες και σε ποιο δωμάτιο θα κοιμούνται για να ξέρουμε σε ποιον θα κάνουμε εγερτήριο;

- O... Mανθούκος... θα φέρει πάλι μαζί 458587 περιοδικά να διαβάζουμε;

- O Nτιμιπής θα κάνει την υπέρβαση να πάει μια φορά στο χωριό του με το 206;

Aπαιτώ από το ΔΣ (τον ειδικό γραμματέα και τον ταμία δηλαδή) να πάρει θέση στα φλεγώδη ερωτήματα που ταλανίζουν (τι ωραία τηλεοπτική λέξη κι αυτή... ταλανίζουν... ενώ το "βασανίζουν" είναι ντεκλαρέ) το απλό εγγεγραμμένο μέλος...
shark_zak - Παρ 11 Μάρ 2005, 12:38:53
underage έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Εγώ το κατάλαβα λίγο διαφορετικά Embarassed : Μέλη είναι τα άτομα που είναι ταμειακώς εντάξει και Μη Μέλη τα άτομα που δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμα τη συνδρομή τους, ενώ είναι εγγεγραμμένα στο forum.

σωστα Σοφια ετσι ειναι.... Thumb right
DimiP - Παρ 11 Μάρ 2005, 13:02:13
Sidobre έγραψε:
Εγκαινιάζοντας, μια καινούργια συνεργασία, αυτή με το Τουριστικό Γραφείο Elite Travel, σας προσκαλούμε όλους στο 8ο Touring στο Καρπενήσι.

Το Καρπενήσι, η πρωτεύουσα του Nομού Ευρυτανίας, είναι χτισμένo στις πλαγιές του βουνού Βελουχίου.

Το φυσικό τοπίο της Ευρυτανίας είναι μοναδικό! Απόκρυμνες κορυφές, δάση, ορμητικά ποτάμια, χωριά απομονωμένα, πνιγμένα στα έλατα, τις οξιές, τα πεύκα και τις λεύκες καθώς και βυζαντινα μοναστήρια.

Μερικά από τα αξιοθέατα:
Πανταβρέχει : Φαράγγι απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, στον Κρικελλοπόταμο, μετά το χωριό Ροσκά.

Τεχνητή λίμνη Κρεμαστών : Όταν φύση και άνθρωπος δημιουργούν...Στο Δήμο Φραγκίστας.

Κεφαλόβρυσο : Μια καταπληκτική τοποθεσία, χωμένη μέσα στο πράσινο των πλατανιών. Στο σημείο αυτό τη νύχτα της 8ης Αυγούστου του 1823 σκοτώθηκε ο ήρωας της Ελληνικής Επανάστασης, Μάρκος Μπότσαρης. Απέχει 2,5 χλμ. από το Καρπενήσι.

Μεγάλο Χωριό : Ονομαστό χωριό, με όμορφα διατηρητέα σπίτια και βιοτεχνία τοπικών προϊόντων. Γνωστές οι ταβέρνες του Γάβρου.

Μοναστήρι Προυσού : Εντυπωσιακό μοναστήρι του 9ου αιώνα φωλιασμένο στο φαράγγι του Τρικεριώτη. Ίσως το σημαντικότερο προσκύνημα στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Μοναστήρι Τατάρνας : Του 13ου αιώνα, στον Τριπόταμο.

TΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΛΒΕΤΙΑ
http://www.elvetiahotel.gr

Το Eλβετία βρίσκεται στο κέντρο του πανέμορφου και ιστορικού Kαρπενησίου. Eίναι ένα ξενοδοχείο ταυτισμένο με την τουριστική ζωή της πόλης.

Tο Eλβετία υποδέχεται τους πελάτες του σε μια ιδιαίτερη, προσεγμένη και ζεστή ατμόσφαιρα, διότι συνδιάζει τα πλεονεκτήματα ενός ξενοδοχείου προδιαγραφών με την προσωπική φροντίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης.

H ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα του Eλβετία, η θέα του, οι ανέσεις, η εξυπηρέτηση του και η οικία σχέση που αναπτύσσεται με το προσωπικό δικαιολογούν απόλυτα τη διαπίστωση των επισκεπτών μας, ότι στο Eλβετία δεν κοιμόσαστε απλώς, ... φιλοξενείσθε!!!

Ολα τα δωμάτια διαθέτουν:
Ιδιαίτερο λουτρό
Κεντρική θέρμανση
Έγχρωμη τηλεόραση
Ηλεκτρονικό τηλεφωνικό σύστημα επικοινωνίας

Προκαταβολή 20 ευρώ.

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Το Touring θα διεξαχθεί από Παρασκευή 8 έως Κυριακή 10 Απριλίου 2005

Αναχωρήσεις: Παρασκευή 8 Απριλίου η πρώτη αναχώρηση.
Εναλλακτικά αν δεν επιθυμείτε να ταξιδέψετε βράδυ, μπορείτε να έρθετε Σάββατο πρωΐ.

Ολες οι αναχωρήσεις θα εξαρτηθούν από εσάς. Γι'αυτό δηλώστε το στην φόρμα συμμετοχής.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή

Στην συνέχεια της συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής θα σας αποσταλλεί ο αριθμός λογαριασμού του σωματείου για την καταβολή της προκαταβολής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005

κατ αρχην λεω να ερθω ....χμμμ....

επειτα λιγα σχολια.

για το τοπιο καντε λιγη υπομονη και σιγουρα θα αποζημιωθειτε.
ειναι παρα πολυ ομορφα και σιγουρα περισσοτερο συναρπαστικα απο οσο φανταζεται κανεις.
Στο πανταβρεχει και στην Ταταρνα και στη λιμνη κρεμαστων ειναι αρκετα μακρυα και δεν νομιζω πως θα παμε
στο Κεφαλοβρυσο, το μεγαλο χωριο και τον Προυσσο μπορουμε ανετα την ιδια μερα γιατι ειναι ολα στο δρομο μας το ενα μετα το αλλο.
μαλιστα ο φιδισιος δρομος προσφερεται για πολυ γρηγορες διαδρομες αν και μαλλον δεν παιζει κατι τετοιο αν παμε κομβοϊ.
ειδικα στο φαραγγι οπου ο βραχος αγκαλιαζει το δρομο , θα παθετε!!!

Τωρα για το ξενοδοχειο, ειναι οντως μεσα στην πολη - παραειναι θα ελεγα γιατι ειναι πανω στον κεντρικο δρομο.
αληθεια που θα παρκαρουμε; den nomizv na exei diko toy parkingk

το ξερω οτι μαλλον κλεισατε ξενοδοχειο αλλα δειτε κι εδω http://www.hotels.gr/center/karpenissi.htm¨
εννοειται πως παρακαμπτουμε τα 2 πρωτα κατηγοριας lux Twisted evil

χρησιμη συμβουλη : ετοιμαστειται για ξεθεωμα γιατι οι διαδρομες ειναι μεγαλες!!!
Αθηνα-Καρπενησι 301 χλμ.
τα 88 χλμ αναβαση/καταβαση σε βουνο.
shark_zak - Παρ 11 Μάρ 2005, 13:05:25
Θέμα δημοσίευσης:
το απλό εγγεγραμμένο μέλος... έγραψε:
Διαφωνώ με όλα. Δεν μου αρέσει τίποτα... δεν έρχομαι.

- Γιατί είναι τετράγωνο το ξενοδοχείο και δεν έχει κεραμύδια, να βάλουμε ένα κεραμύδι πάνω απ' το κεφάλι μας;

- Πόσο κάνει η φασολάδα;

- Έχουν και σ' αυτό το ξενοδοχείο, ονόματα στα δωμάτια ("Πόθος", "Άγρια Oρχιδέα", "9 1/2 βδομάδες" "Bασικό Ένστικτο");

- Γιατί δεν έχουμε πλήρες πρόγραμμα... θα πάμε εκεί, θα 'ρθούμε από κει, θα κάνουμε αυτό - τούτο - 'κείνο - τ' άλλο;

- Άμα φέρω τον Πανοδούκα μαζί, μπορώ να τον δηλώσω ως γκόμενά μου και να πληρώσουμε λιγότερα;

- O Eιδικός Γραμματέας γιατί δεν ήρθε στο στέκι χθες; (Άσχετο)

- Eπιτρέπεται να παίξουμε μπουγελοπόλεμο στο ξενοδοχείο όπως πενταήμερη;

- Γιατί στο site του ξενοδοχείου λέει "ανακοίνωση για Aθλητικά σωματεία" και μέτα λέει για το κολυμβητήριο τους; Nα πάρω το μπικίνι μαζί, να κάνω τροπικό μαύρισμα χειμωνιάτικο;

- Γιατί τα κρεβάτια του ξενοδοχείου έχουν κενό στην μέση;

Eάν μπερδευτεί η καλούμπα του χαρταετού στο κενό και δεν σηκωθεί... (ο χαρταετός, που πήγε το μυαλό σας) ;

- O Πάπιστας είναι Άγγλος ή Γερμανός τελικά; (κι άλλο άσχετο)

- Θα βγάλετε λίστα με τους συμμετέχοντες και σε ποιο δωμάτιο θα κοιμούνται για να ξέρουμε σε ποιον θα κάνουμε εγερτήριο;

- O... Mανθούκος... θα φέρει πάλι μαζί 458587 περιοδικά να διαβάζουμε;

- O Nτιμιπής θα κάνει την υπέρβαση να πάει μια φορά στο χωριό του με το 206;

Aπαιτώ από το ΔΣ (τον ειδικό γραμματέα και τον ταμία δηλαδή) να πάρει θέση στα φλεγώδη ερωτήματα που ταλανίζουν (τι ωραία τηλεοπτική λέξη κι αυτή... ταλανίζουν... ενώ το "βασανίζουν" είναι ντεκλαρέ) το απλό εγγεγραμμένο μέλος...

λοιπόν ας πάρουμε μια μια τις απορίες σου :

Arrow όσον αφορά το σχήμα του κτιρίου όλα οφείλονται στο τεχνοκρατικό μυαλό του αρχιτέκτονα....

Arrow η φασολάδα κοστίζει βάση τιμοκαταλόγου 3,70ευρω και για τα μέλη 3,27 εύρο....

Arrow τώρα όσον αφορά τις ονομασίες των δωματίων κάτι πήρε το αυτί μου ότι ενδιαφέρεσαι με κάθε τρόπο για την καλή-σωστή λειτουργία του συλλόγου...άρα καλό θα ήταν να μεριμνήσεις για αυτό το θέμα εσύ σαν ειδήμον....

Arrow το πρόγραμμα αναμένεται βάση των happenings που θα γίνουν...

Arrow ..... Confused .....

Arrow και δυο θέματα που καινέ και εμένα...1.αυτό με τα κρεβάτια με το χώρισμα στην μέση...2.το να μην σηκωθεί δεν παίζει.... Thumb right

τα υπόλοιπα ας τα απαντήσει κάποιος άλλος...

ελπίζω να σε κάλυψα σε ότι μπορούσα... Silly
DimiP - Παρ 11 Μάρ 2005, 13:05:30
Θέμα δημοσίευσης:
α ξεχασα ξεχασα !

τα χαμηλωμενα καλυτερα να πανε να βαλουν ελατηρια ψηλωματος γιατι ο τελευταιος του κομβοϊ θα ερχεται με τα ποδια μαζευοντας οτι αφηνουν οι προπορευομενοι, ειδικα αν βγουμε εκτος δρομου!!!
Wink
Ronin - Παρ 11 Μάρ 2005, 13:07:46
DimiP έγραψε:

χρησιμη συμβουλη : ετοιμαστειται για ξεθεωμα γιατι οι διαδρομες ειναι μεγαλες!!!
Αθηνα-Καρπενησι 301 χλμ.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΘΕΩΜΑΤΑ ΕΤΣΙ !!!

ΜΙΧΑΛΗ-ΔΟΥΚΑ Τ ΑΚΟΥΤΕ???
shark_zak - Παρ 11 Μάρ 2005, 13:19:13
Ronin έγραψε:
DimiP έγραψε:

Αθηνα-Καρπενησι 301 χλμ.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΘΕΩΜΑΤΑ ΕΤΣΙ !!!

ΜΙΧΑΛΗ-ΔΟΥΚΑ Τ ΑΚΟΥΤΕ???

ορε φιλε μην ακουτε εσεις....καταλαβα παλι θα τρεχουμε να σας προλαβουμε... Scatter
christhehealer - Παρ 11 Μάρ 2005, 14:06:05
DimiP έγραψε:
Αθηνα-Καρπενησι 301 χλμ.

Tώρα εξηγείται γιατί πας με το KTEΛ! Twisted evil Lol Lol Lol
pduke - Παρ 11 Μάρ 2005, 14:19:52
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα???
Τι βλέπω???
Με γελάν τα ματάκια μου?

Λοιπόν αν μου υποσχεθεί κάποιος ότι δεν θα έχει χάρτη ο κριςδεφλίπερ και ότι θα μου επιτρέψετε να προσαρμόσω μια ηλεκτρική σφαλιαριέρα στο κάθισμα του οδηγού του .... τότε λέω να έρθω...

ρε μπας και θα έχει χιόνια εκεί πάνω?
COOL ALEXIS - Παρ 11 Μάρ 2005, 15:05:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ΜΟΝΟ αν έρθει το ΠανοΔούκα θα έρθω Exclamation Exclamation Exclamation

Όσο για την σφαλιαριέρα μπορούμε να την κάνουμε και χειροκίνητη Wink
christhehealer - Παρ 11 Μάρ 2005, 15:46:04
Θέμα δημοσίευσης:
Kουλαλέξης - Πανοδούκας κυρίες και κύριοι.

TO KINHMA THΣ ΣΦAΛIAPEPAΣ!!!!!

Tο πρώτο ακίνητο κίνημα...
vinman - Παρ 11 Μάρ 2005, 15:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Kουλαλέξης - Πανοδούκας κυρίες και κύριοι.

TO KINHMA THΣ ΣΦAΛIAPEPAΣ!!!!!

Tο πρώτο ακίνητο κίνημα...

...που ειναι κινουμενο.....
Καλα ντε,οχι ολοι μαζι,ενας ενας... Splat Splat Splat Splat
Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat
vinman - Παρ 11 Μάρ 2005, 15:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως συμμετοχη δηλωσα Exclamation Exclamation Exclamation
konstantinos - Παρ 11 Μάρ 2005, 16:55:24
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Μπα???
Τι βλέπω???
Με γελάν τα ματάκια μου?

Λοιπόν αν μου υποσχεθεί κάποιος ότι δεν θα έχει χάρτη ο κριςδεφλίπερ και ότι θα μου επιτρέψετε να προσαρμόσω μια ηλεκτρική σφαλιαριέρα στο κάθισμα του οδηγού του .... τότε λέω να έρθω...

Αρχισε η γκρίνια....

Θα είμαι απών....
δίνει η κόρη μου εξετάσεις στην NASA...

οπότε... καταλαβαίνετε!!!!
christhehealer - Παρ 11 Μάρ 2005, 17:04:18
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Arrow το πρόγραμμα αναμένεται βάση των happenings που θα γίνουν...

Δεν ρίχνεις άπλετο φως στο touring. Mε αφήνεις στο σκοτάδι.

Kάτσε δυο λεπτά ν' ανάψω το φως να οργανωθούμε => Idea

Aυτά τα happenings πιστεύω να είναι κάτι τέτοιο Arrow WetTshirt

Γιατί αν είναι κάτι τέτοιο ArrowRafting
να στείλουμε τον Kουλαλέξη μόνο του να τραβάει κουπί, που του αρέσουν οι γαλέρες και τις έβαλε υπογραφή. Lol Lol Lol
ΝΙΚΟΣ - Παρ 11 Μάρ 2005, 17:29:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον Πανο.....Εκει λιωνουν αν δεν κανω λαθος τελη Μαιου.

Χρηστο ελα να δεις αν ειμαι Αγγλος ή Κογκολεζος Wink Laughing Laughing
307 ARMY! - Παρ 11 Μάρ 2005, 17:50:26
Θέμα δημοσίευσης:
black_legend έγραψε:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΗ! ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΣΤΑ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΑ! ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ;
pduke - Παρ 11 Μάρ 2005, 17:52:21
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Εγώ ΜΟΝΟ αν έρθει το ΠανοΔούκα θα έρθω Exclamation Exclamation Exclamation

Όσο για την σφαλιαριέρα μπορούμε να την κάνουμε και χειροκίνητη Wink

Εγώ αν έρθει το κουλαλέξη θα φύγω
shark_zak - Σαβ 12 Μάρ 2005, 00:12:23
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
Αρχισε η γκρίνια....

Θα είμαι απών....
δίνει η κόρη μου εξετάσεις στην NASA...

οπότε... καταλαβαίνετε!!!!

και με ποιον θα παω εγω....οχι ρε φιλε... Silly
chatasos - Σαβ 12 Μάρ 2005, 02:34:33
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
black_legend έγραψε:

ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ;

Επιτρέψτε τα popups Wink
kanelj - Σαβ 12 Μάρ 2005, 12:44:13
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παλι λεω να ερθω με το καινουργιο μου αποκτημα 4χ4 Exclamation
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
-=N4X=- - Σαβ 12 Μάρ 2005, 13:52:13
Θέμα δημοσίευσης:
Αν εχει ασχημο δρομο κ εχει κ χιονια καλυτερα να αφησω τον προφυλακτηρα σπιτι...η αλλιως βαλτε με μπροστα να ανοιγω δρομο με τον εκχιονιστηρα!!!
Εγω βρισκω κ στις πετρες πως θα ανεβω??? Laughing
MEMsound - Σαβ 12 Μάρ 2005, 14:45:22
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
εγω παλι λεω να ερθω με το καινουργιο μου αποκτημα 4χ4

Θα φτάσεις πάνω με ένα κεφάλι καζάνι από την κουκούλα αλλά μάλλον θα το ευχαριστηθείς περισσότερο εκεί...

Επίσης σκέψου ότι θα ταξιδευεις (με λογική) με το πολύ 140km/h αλλιώς η κατανάλωση θα ανέβει στα ήψη αλλά και θα νοιώθεις σαν "σημαία πάνω σε κατάρτι"...

-=N4X=- έγραψε:
Αν εχει ασχημο δρομο κ εχει κ χιονια καλυτερα να αφησω τον προφυλακτηρα σπιτι...η αλλιως βαλτε με μπροστα να ανοιγω δρομο με τον εκχιονιστηρα!!!
Εγω βρισκω κ στις πετρες πως θα ανεβω??? Laughing

Εμ LD δεν ήθελες??
Έχει και τα μειονεκτήματά του....
Αλήθεια πόση απόσταση έχει ο προφυλακτήρας από την άσφαλτο?
pduke - Σαβ 12 Μάρ 2005, 15:18:20
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Θα είμαι απών....

γουερ αρ γουι γκοινγκ γουιδαουτ daskalo

γουερ?
Rolling eyes
underage - Σαβ 12 Μάρ 2005, 21:42:53
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΗ! ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΣΤΑ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΑ!

Δε στο λέω για να ζηλέψεις αλλά Εμείς είχαμε την πρωτιά στην εκδομή στην Ελάτη RazzRazzRazzRazzRazzRazz
Αλλού ήταν ο πόθος αλλού το πάθος και αλλού τα αποτελέσματα Embarassed

Παρόλο που ο γιατρός μου είπε να αποφεύγω τα μακρινά ταξίδια Mad και η μαμά μου γκρινιάζει Evil εμείς οι δυο (οι ΕΞΗΣ ΤΡΕΙΣ) αποφασίσαμε να έρθουμε.

ΥΓ. Cool Alexi τι ώρα θα ξεκινήσουμε Question Question
307 ARMY! - Κυρ 13 Μάρ 2005, 03:43:45
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:
black_legend έγραψε:

Επιτρέψτε τα popups Wink

Ευχαριστώ, αν και πήρα οδηγίες από τον Πρόεδρο Sidobre τηλεφωνικά και την έστειλα ήδη!
307 ARMY! - Κυρ 13 Μάρ 2005, 03:53:44
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΗ! ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΣΤΑ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΑ!

Δε στο λέω για να ζηλέψεις αλλά Εμείς είχαμε την πρωτιά στην εκδομή στην Ελάτη RazzRazzRazzRazzRazzRazz

Παρόλο που ο γιατρός μου είπε να αποφεύγω τα μακρινά ταξίδια Mad και η μαμά μου γκρινιάζει Evil εμείς οι δυο (οι ΕΞΗΣ ΤΡΕΙΣ) αποφασίσαμε να έρθουμε.

ΥΓ. Cool Alexi τι ώρα θα ξεκινήσουμε Question Question

Συγχαρητήρια! Αυτά είναι καταπληκτικά νέα! Πόλύ το χάρηκα και εισηγούμαι δημοσίως αν δεν έχεται κουμπάρο να γίνει το Club! Παρακαλώ το προεδρείο να αποφανθεί επι τούτου. Chataso ακούς; Πάντως ανηπομονώ να μάθω κι εγώ λεπτομέριες για την αναχώρησή μας. Και πάλι συγχαρητήρια! Νίκος.
PoLiThS - Κυρ 13 Μάρ 2005, 07:59:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ανακοινώνω μετα βεβαιώτητος πλέον οτι 8α έρθω... Περιμενω αντιδράσεις.. ναι ναι με το 306....
kanelj - Κυρ 13 Μάρ 2005, 12:43:32
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
kanelj έγραψε:
εγω παλι λεω να ερθω με το καινουργιο μου αποκτημα 4χ4

Θα φτάσεις πάνω με ένα κεφάλι καζάνι από την κουκούλα αλλά μάλλον θα το ευχαριστηθείς περισσότερο εκεί...

Επίσης σκέψου ότι θα ταξιδευεις (με λογική) με το πολύ 140km/h αλλιώς η κατανάλωση θα ανέβει στα ήψη αλλά και θα νοιώθεις σαν "σημαία πάνω σε κατάρτι"...

Mπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος..... Laughing Laughing Laughing Laughing
ROM206 - Κυρ 13 Μάρ 2005, 15:00:37
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΦΟΡΑΕΙ BILSTEIN SPORT AMOΡΤΙΣΕΡ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ EIBACH 3.5 ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ.
ΟΝΤΩΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ.
ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ 'Η ΠΛΑΤΑΝΩΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ)ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ(ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ(ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ(ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ)ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΑΝΙ "ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΧΑΝΙ" , "ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ" ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ, ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

(ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ)
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 13 Μάρ 2005, 15:19:32
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Ανακοινώνω μετα βεβαιώτητος πλέον οτι 8α έρθω... Περιμενω αντιδράσεις.. ναι ναι με το 306....

Τα λεφτα μας πισω εδω και τωρα....Θα παω εξωτερικο αφου ειναι να ερθεις.
Steve - Κυρ 13 Μάρ 2005, 20:37:08
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι μου λέει ότι ίσως θα κάνω τα περισσότερα χιλιόμετρα από όλους... Crying or Very sad

Η ώρα για την "Καφρίλα 2005" μάλλον πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς... Rolling eyes

Και δεν την περίμενα να έρθει τόσο νωρίς... Mad Evil

Υ.Γ. 1:Γκάλφα... ψήνω και τον Κωστή να έρθει! Very happy

Υ.Γ. 2:Γείτονααα... που είσαι ρεεε?
DimiP - Δευ 14 Μάρ 2005, 08:07:48
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΦΟΡΑΕΙ BILSTEIN SPORT AMOΡΤΙΣΕΡ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ EIBACH 3.5 ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ.
ΟΝΤΩΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ.
ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ 'Η ΠΛΑΤΑΝΩΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ)ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ(ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ(ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ(ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ)ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΑΝΙ "ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΧΑΝΙ" , "ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ" ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ, ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

(ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ)

μηπως λες το "Χανι του Πανετσου" ; ή το "Χανι Πλατανια"; αν ναι ειναι οπως τα περιγραφεις αλλα ειναι εκτος Καρπενησιου περιπου 30 χλμ.
COOL ALEXIS - Δευ 14 Μάρ 2005, 22:44:01
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:

Τα εγκαίνια κάνανε η Σοφία με τον Μπάμπη,
τώρα θα αναλάβεται δράση εσείς μετα τί έχει σειρά???
Να αλλάξει η ονομασία σε PaidoSportClub με σήμα την
πιπίλα Exclamation
shark_zak - Τρι 15 Μάρ 2005, 08:02:25
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:

ειμαστε μικροι ακομα εμεις... εχουμε καιρο..... Wink Silly
glf - Τρι 15 Μάρ 2005, 09:09:04
Θέμα δημοσίευσης:
9-10 είναι το Ράλλυ θερμαϊκού που 90% θα το τρέξω.
shark_zak - Τρι 15 Μάρ 2005, 09:24:19
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:

κριμα...
με το καλο παντος και παντα νικητης... Thumb right
argonaftis - Τρι 15 Μάρ 2005, 09:31:27
Θέμα δημοσίευσης:
Tournig στο Καρπε-island???
Δεν το χάνω με τίποτα, καθότι και Ευρυτάνας!!!!
ultra-one - Τρι 15 Μάρ 2005, 10:26:21
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Μπα???

OH YES! Cool

Από τουριστικό οδηγό:
"Also quite popular with Athenians (at about 3.5 hours drive from the city) is Mount Velouchi near Karpenisi. It has 7 ski lifts and 11 slopes (including 2 for advanced skiers) and it is just right for a mini-break."

Θα πάμε για σκι καθόλου????? Twisted evil
crusader - Τρι 15 Μάρ 2005, 10:49:53
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:

Με τη νίκη!!! Thumb right
nickzotos - Τρι 15 Μάρ 2005, 13:01:53
Θέμα δημοσίευσης:
[/quote]

Επιτρέψτε τα popups Wink[/quote]

πως γινεται αυτο;
lepou - Τρι 15 Μάρ 2005, 17:11:21
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια και εγω γουσταρω να ερθω.Μπας και γνωριστω και με κανεναν απο εσας.
Μονο μια σκεψη με ταλαιπωρει.Θα εχει γυναικες?Οχι τιποτα πονηρο απλα αν ειναι θα ερθω με την γυναικα μου οποτε να εχει και αυτη παρεα.
MEMsound - Τρι 15 Μάρ 2005, 17:26:29
Θέμα δημοσίευσης:
lepou έγραψε:
.....Θα εχει γυναικες?Οχι τιποτα πονηρο απλα αν ειναι θα ερθω με την γυναικα μου οποτε να εχει και αυτη παρεα.

Ναι ρε συ!
Δεν είμαστε καγκουρομπακουροπαρέα!
Οι περισσότεροι ζευγάρια θα είμαστε (όχι μεταξύ μας...!!!!)
Αρκεί να αντέχει και μερικές στριφτερές διαδρομές....
και να μην είναι (μόνο) σε φάση... " μωρό μου θα κάτσουμε στο τζάκι..." και "που να τρέχουμε τώρα γύρω/γύρω στο βουνο, ας χουχουλιάσουμε λίγο ακόμα στο κρεβάτι" (γουτσου γουτσου, φίκι φίκι κλπ,κλπ)
307 ARMY! - Τρι 15 Μάρ 2005, 19:06:58
Θέμα δημοσίευσης:
lepou έγραψε:
Μονο μια σκεψη με ταλαιπωρει.Θα εχει γυναικες?Οχι τιποτα πονηρο απλα αν ειναι θα ερθω με την γυναικα μου οποτε να εχει και αυτη παρεα.

Να είσαι σίγουρος ότι θα περάσουμε πολύ καλά. Και οι γυναίκες μας θα κάνουν παρέα και εμείς θα τους κάνουμε επίσης! Αλλωστε πρέπει να κάνουμε και το διάδοχο!
MEMsound - Τρι 15 Μάρ 2005, 20:06:52
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
Να είσαι σίγουρος ότι θα περάσουμε πολύ καλά. Και οι γυναίκες μας θα κάνουν παρέα και εμείς θα τους κάνουμε επίσης! Αλλωστε πρέπει να κάνουμε και το διάδοχο!

Εσύ εκεί στο διάδοχο!!!!
Ελπίζω να τα καταφέρετε!!!!
underage - Τρι 15 Μάρ 2005, 23:19:39
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή από του χρόνου θα φορτώνουμε τα pug μας, με πιπίλες, καρότσια, μπιμπερό και θα ΠΡΕΠΕΙ η διοίκηση του club να ψάχνει ξενοδοχεία που να παρέχουν baby parking Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Lef205 - Τετ 16 Μάρ 2005, 03:34:32
Θέμα δημοσίευσης:
Επειτα απο συναντηση με τον Μανθο, εμαθα για την ατμοφαιρα των τουρινγκ του κλαμπ και ειμαι και εγω μεσα αν βρω παρεα να ακολουθησει! Armed
Lef205 - Τετ 16 Μάρ 2005, 03:38:16
Θέμα δημοσίευσης:
ακυρο ποστ
shark_zak - Τετ 16 Μάρ 2005, 07:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
(γουτσου γουτσου, φίκι φίκι κλπ,κλπ)

τι ειναι αυτα βρε Μανθουκο.... Silly
shark_zak - Τετ 16 Μάρ 2005, 07:17:45
Θέμα δημοσίευσης:
lepou έγραψε:

φυσικα και να την φερεις και να δεις οτι θα περασει και καλα... (ευχομαι...) Silly Onfire Silly
christhehealer - Τετ 16 Μάρ 2005, 11:20:36
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
MEMsound. έγραψε:

Άσε τα εσύ αυτά και φρόντισε για την εναέρια κυκλοφορία το βράδυ πάνω απ' το ξενοδοχείο... Silly

Aκόμα με έχεις στο σκοτάδι με τα happenings και είναι ύποπτο αυτό. Mάλλον τίποτα γαλέρες θα ετοιμάζεις να τραβάμε κουπί...
MEMsound - Τετ 16 Μάρ 2005, 11:47:48
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
MEMsound. έγραψε:

Ελπίζω να μην θέλεις να σου δείξω!
χαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
shark_zak - Τετ 16 Μάρ 2005, 11:56:14
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
shark_zak έγραψε:
MEMsound. έγραψε:

Άσε τα εσύ αυτά και φρόντισε για την εναέρια κυκλοφορία το βράδυ πάνω απ' το ξενοδοχείο... Silly

Aκόμα με έχεις στο σκοτάδι με τα happenings και είναι ύποπτο αυτό. Mάλλον τίποτα γαλέρες θα ετοιμάζεις να τραβάμε κουπί...

διαφημιστικό κόλπο.... Silly
πέρα από τα μουσικά συγκροτήματα από διάφορους μουσικούς χώρου που θα υπάρχουν... Joker
shark_zak - Τετ 16 Μάρ 2005, 12:00:01
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
shark_zak έγραψε:
MEMsound. έγραψε:

Ελπίζω να μην θέλεις να σου δείξω!
χαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

μπα είμαι μεγάλο για τέτοια "πισω" γυρίσματα... :fist:
Stevon - Τετ 16 Μάρ 2005, 12:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Επειτα απο συναντηση με τον Μανθο, εμαθα για την ατμοφαιρα των τουρινγκ του κλαμπ και ειμαι και εγω μεσα αν βρω παρεα να ακολουθησει! Armed

χμμμμμ....!!Μάλιστα ...!!! Exclamation και έλεγα ότι ημουν ο μοναδικός αυτήν την στιγμή που δέν ήξερα πως θα έρθω στο touring...(alone ή όχι)
LuNa - Τετ 16 Μάρ 2005, 16:04:33
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Lef205 έγραψε:

χμμμμμ....!!Μάλιστα ...!!! Exclamation και έλεγα ότι ημουν ο μοναδικός αυτήν την στιγμή που δέν ήξερα πως θα έρθω στο touring...(alone ή όχι)

Μπααααααα
Μάλλον είμαστε αρκετοί ακόμα...... Rolling eyes
christhehealer - Τετ 16 Μάρ 2005, 16:35:58
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Stevon έγραψε:

Μπααααααα

Idea Arrow και γιατί δεν δοκιμάζετε να έρθετε με το αυτοκίνητό σας... λέω εγώ τώρα!!!!

Θα έλεγα ότι έχω λύσεις για όλα ο κερρρρρρρρρ... αλλά θα μου βάλει πάλι χέρι η Σοφία ότι δεν είμαι μετρόφρων, οπότε δεν λέω τίποτα...
Stevon - Τετ 16 Μάρ 2005, 16:45:08
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
LuNa έγραψε:
Stevon έγραψε:

Μπααααααα

Idea Arrow και γιατί δεν δοκιμάζετε να έρθετε με το αυτοκίνητό σας... λέω εγώ τώρα!!!!

Θα έλεγα ότι έχω λύσεις για όλα ο κερρρρρρρρρ... αλλά θα μου βάλει πάλι χέρι η Σοφία ότι δεν είμαι μετρόφρων, οπότε δεν λέω τίποτα...

ΣΩΣΤΟΣ !!!!!! Exclamation Exclamation
όποιος δεν έρθει χάνει....όχι αυτός που θα πάει... Idea
LuNa - Τετ 16 Μάρ 2005, 18:33:49
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
LuNa έγραψε:
Stevon έγραψε:

Μπααααααα

Το θέμα είναι αν θα υπάρχει δεύτερο άτομο στο αμάξι μας (καθώς και στο υπνοδωμάτιο μας Razz ) και όχι για το αν θα πάρουμε το αυτοκίνητο μας....
Το μόνο βέβαιο είναι οτι αν έρθω τελικώς, θα έρθω με το αυτοκίνητο μου και όχι με το ΚΤΕΛ Razz (αυτό μας έλειπε τώρα.... να έρθω και με το ΚΤΕΛ Twisted evil )

Πρόσεχε τι κακία θα πεις τώρα για να σχολιάσεις Razz
LuNa - Τετ 16 Μάρ 2005, 18:47:04
Θέμα δημοσίευσης:
Και τώρα που το σκέφτομαι.....
Έτσι για να έχω και μια πιο πλήρη εικόνα των πραγμάτων και να μπορέσω να αποφασίσω πιό εύκολα.... υπάρχει κανα κοριτσάκι που να θέλει να μοιραστεί το δωμάτιο μαζί μου αν αποφασίσω τελικά να έρθω μόνη??
Μώπως θα φέρει κανένας μαζί την αδερφούλα του τίποτα? (να σημειώσω βεβαίως βεβαίως ότι είμαι μέλος με εντάξει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις προς το club Wink )

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!
ΟΧΙ ΑΓΟΡΑΚΙ που δεν έχει (και καλά) εξακριβώσει την σεξουαλική του ταυτότητα Razz
MEMsound - Τετ 16 Μάρ 2005, 19:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
....ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...

Αναστασία κάτι έχω στο μυαλό μου αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα.
Θα ξέρω πιο μετά. Wink
vinman - Τετ 16 Μάρ 2005, 20:18:03
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Χρηστος :
Το παιδι που θα εκανε τελειο ντουετο με τον επιθεωρητη Σαινη.... Laughing Laughing Laughing Laughing ....και εκεινος ολο λυσεις ηταν... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
nickzotos - Τετ 16 Μάρ 2005, 22:12:38
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:
black_legend έγραψε:

Επιτρέψτε τα popups Wink

πως τα επιτρεπουμε;;;; Question Rolling eyes
christhehealer - Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:15:43
Θέμα δημοσίευσης:

MEMsound - Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:23:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ε Ν Τ Α Ξ Ε Ι
Ο Τ Ι
Κ Α Ι
Ν Α
Π Ω
Ε Ι Ν Α Ι
Λ Ι ΓΟ !
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Smile colors

Χρήστο είναι απόκομμα από την εφημερίδα του Club??????!!!!?!?!?! Laughing Laughing Laughing
axaxaxax
vinman - Πεμ 17 Μάρ 2005, 07:14:48
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Αν ειναι να πηγαινω καθε πρωι σκασμενος απο τα γελια στη δουλεια να γραφεις πιο συχνα Χρηστο Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
LuNa - Πεμ 17 Μάρ 2005, 08:52:37
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

ΡΕ ΧΡΗΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
...... - Πεμ 17 Μάρ 2005, 09:00:01
Θέμα δημοσίευσης:
Cool Cool Cool
ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ...ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ...
υποψιαζομαι πως δεν θα ερθω και σε αυτην την εκδρομη...μαλλον δεν μου παει φετος το εκδρομικο μαζι σας...την βρισκω αλλουυυ φαν παρκ....

καλα να περασετε λεπον...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing
LuNa - Πεμ 17 Μάρ 2005, 09:30:19
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Αναστασία κάτι έχω στο μυαλό μου αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα.
Θα ξέρω πιο μετά. Wink

Μανθούκο περιμένω νέα......
underage - Πεμ 17 Μάρ 2005, 11:05:12
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Χρηστος :
Το παιδι που θα εκανε τελειο ντουετο με τον επιθεωρητη Σαινη.... Laughing Laughing Laughing Laughing ....και εκεινος ολο λυσεις ηταν... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Νομίζω ότι Μάνος με κάλυψε πλήρως Razz Razz Razz Razz Razz

Χρήστο σε βρήκαμε μικρό και σε πειράζουμε Wink Wink Wink Wink
crusader - Πεμ 17 Μάρ 2005, 11:10:50
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτήσω κάτι τους υπεύθυνους...

Την Παρασκευή τι ώρα θα γίνει η ομαδική αναχώρηση και από πού?
shark_zak - Πεμ 17 Μάρ 2005, 11:49:50
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι τους υπεύθυνους...

Την Παρασκευή τι ώρα θα γίνει η ομαδική αναχώρηση και από πού?

σιγουρα απο τον ΣΕΙΡΙΟ (οπως παντα) τωρα για τη ωρα το κανονιζουμε... Wink
nickzotos - Πεμ 17 Μάρ 2005, 18:14:33
Θέμα δημοσίευσης:
να ρωτησω και εγω κατι:μπορω να φερω και φιλους εκτος κλαμπ;αν ναι τι τιμη θα εχει;;(ειμαι νομιμος κλαμπιτης)

μην σχολιασεται τιποτα........ειμαι ο ποιο μικρος Exclamation
MEMsound - Πεμ 17 Μάρ 2005, 19:09:30
Θέμα δημοσίευσης:
Τα νευρα μου! Twisted evil
ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑ!
Εχει αναφερθεί πιο πάνω!
Αλλά επειδή είσαι εσύ και είσαι μικρός θα σου πω ότι αν έρθει 1 και κοιμηθεί μαζί σου τότε η τιμή είναι η δική σου (60ε) και αν έρθουν άλλοι 2 σε δικό τους δωμάτιο η τιμή θα είναι 72ε.
Όμορφα?
Πανέμορφα! Wink
nickzotos - Παρ 18 Μάρ 2005, 11:12:49
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Τα νευρα μου! Twisted evil

υπαρχουν δυο λυσεις:

Arrow ΞΥΔΑΚΙ

Arrow ΒΑΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ
CC-Gio - Παρ 18 Μάρ 2005, 12:40:47
Θέμα δημοσίευσης:
Μην τον αποπαιρνεις ρε Νικο,απλα ανυπομονει να του ερθει ο ''χιονανθρωπος'' και ξεσπαει πανω μας!!! Laughing
nickzotos - Σαβ 19 Μάρ 2005, 12:31:26
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
Μην τον αποπαιρνεις ρε Νικο,απλα ανυπομονει να του ερθει ο ''χιονανθρωπος'' και ξεσπαει πανω μας!!! Laughing

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
MEMsound - Σαβ 19 Μάρ 2005, 12:57:11
Θέμα δημοσίευσης:
Κακίες!!!!
Εγώ πάντως που τα δοκίμασα τα 2 παραπάνω το αποτέλεσμα είχε ως εξής:
1η λυση: Puke right Puke right Puke left Puke left

όσο για την 2η....:
:accident: :accident:

Ερώτηση είναι τυχαίο που και τα ασθενοφόρο που με πήρε ήταν ασπρό???!?!?!
χαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Baphomet - Σαβ 19 Μάρ 2005, 19:24:59
Θέμα δημοσίευσης:
θα ειμαι κι εγω παρών με την γυναίκα μου... να φερω και κιθάρα ή δεν αντέχετε??
christhehealer - Σαβ 19 Μάρ 2005, 22:32:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ότι θες κάνε... και γυναίκα, και κιθάρα... πότε θα τα προλάβεις όλα? Scratch
christhehealer - Σαβ 19 Μάρ 2005, 22:33:14
Θέμα δημοσίευσης:
...

μ' αρέσει αυτό το forum γιατί έχει προσωπικότητα. Τα στέλνει διπλά τα Post ανάλογα με τα κέφια του
vinman - Σαβ 19 Μάρ 2005, 22:33:52
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
θα ειμαι κι εγω παρών με την γυναίκα μου... να φερω και κιθάρα ή δεν αντέχετε??

Να φερεις....να φερεις... Wink Wink Wink
DimiP - Κυρ 20 Μάρ 2005, 01:03:39
Θέμα δημοσίευσης:
ποιος θελει να μοιραστει ενα 2κλινο μαζι μου ;;

να προειδοποιησω οτι ο υποψηφιος πρεπει να εχει θαρρος, αυταπαρνηση, λιγη τρελα και αρκετα αλογα στο καπο!!!!
επιθυμητο προσον να ειναι κάγκουρας!

για λεγετε λοιπον!

ποιος θα ειναι ο τυχερος ;
PoLiThS - Κυρ 20 Μάρ 2005, 02:18:23
Θέμα δημοσίευσης:
Να είμαι εγώ αυτος (διοτι η γυναικα εχει κατι τασεις να με απαρνη8ει) ? να ξερεις οτι ροχαλίζω οικτρα ωσαν τετραπεταλουδον στους κοφτες . Απο την αλλη και απο την καλή πλευρα του θέματος να ξέρεις οτι θα γνωριστούμε επιτέλους. Αλογα με το ρημαδι το 306 που έχω τώρα δεν διαθέτω πολλα.. μολις 75.. αλλα 75 εσυ και 75 εγώ..150 ατιθασα συγκεντρώνονται και μάλιστα κάτω απο 2 καπώ για λόγους ανεσης και ευριχωρίας.
Baphomet - Κυρ 20 Μάρ 2005, 02:41:01
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Ότι θες κάνε... και γυναίκα, και κιθάρα... πότε θα τα προλάβεις όλα? Scratch

καλα τα λες συντεκνε...θα φερω και supradin... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
mick206 - Κυρ 20 Μάρ 2005, 02:47:06
Θέμα δημοσίευσης:
Κυρίες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...
Είμαι κρυωμένοοοοοοοοοοοοοοος...

Πότε είπαμε είναι αυτό το... Πως το λέτε ρε παιδάκι μου; Τούρινγκ;;; 8-10; Laughing Laughing Laughing
Στο Καρπαζονήσι; Και δε με λέτε... Καρντάσηδες θα έρθουν ή θα μετράει ο ΠανοΔούκας απουσίες; Συνουσίες; Οινοπνεύματα; Τι γίνεται με δαύτα;

Ελπίζω να έρθει και ο Κογκολέζος... Laughing Laughing Laughing

Ναι ναι... Μην αναρωτιέστε... Αυτό που σκέφτεστε είναι... Cool
Baphomet - Κυρ 20 Μάρ 2005, 02:57:08
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:

Πότε είπαμε είναι αυτό το... Πως το λέτε ρε παιδάκι μου; Τούρινγκ;;; 8-10; Laughing Laughing Laughing
Στο Καρπαζονήσι; Και δε με λέτε... Καρντάσηδες θα έρθουν ή θα μετράει ο ΠανοΔούκας απουσίες; Συνουσίες; Οινοπνεύματα; Τι γίνεται με δαύτα;

εσύ κοπέλι μου να αφήσεις τα σάπια, τα σάλια και τον μάγο ζανό, να παρεις παραμάσχαλα καλή διάθεση, 2-3 δάκρυα να μη χαλαμε την παραδοση και καλό καπνό και να μπεις στο χρέπι σου... Καταλαβες καλε μου ανθρωπε...??? Τρελλαινομαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαιια.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
mick206 - Κυρ 20 Μάρ 2005, 03:03:46
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
mick206 έγραψε:

εσύ κοπέλι μου να αφήσεις τα σάπια, τα σάλια και τον μάγο ζανό, να παρεις παραμάσχαλα καλή διάθεση, 2-3 δάκρυα να μη χαλαμε την παραδοση και καλό καπνό και να μπεις στο χρέπι σου... Καταλαβες καλε μου ανθρωπε...??? Τρελλαινομαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαιια.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Απαράααααααααααααααααααααδεκτος για φανερός πράκτωρ!!!
Θανάαααααση! Καλεεεεεεεεεεεέ μου άνθρωπε!!

Αυτό θα γίνει Πετράν. Smile Ακριβώς έτσι όπως τα λες φίλε μου. Wink
Baphomet - Κυρ 20 Μάρ 2005, 03:29:08
Θέμα δημοσίευσης:
έτσι μπράβο...αντε να δω και τους άλλους...παρακαλω οι κυριοι κύριοι crusader, woody, tomcat, snakemjk και λοιποι γείτονες ροβιώτες να δηλώσουν παρόντες...
RASTAVIPER - Κυρ 20 Μάρ 2005, 15:12:24
Θέμα δημοσίευσης:
Αρε μαγκες σας ζηλευω.Θα γουσταρα πολυ Καρπενησι να ερθω παρεα σας.
Αντε με το καλο και ελπιζω να μαζευτειτε λαος!!! Very happy Very happy
DimiP - Κυρ 20 Μάρ 2005, 23:44:49
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Να είμαι εγώ αυτος (διοτι η γυναικα εχει κατι τασεις να με απαρνη8ει) ? να ξερεις οτι ροχαλίζω οικτρα ωσαν τετραπεταλουδον στους κοφτες . Απο την αλλη και απο την καλή πλευρα του θέματος να ξέρεις οτι θα γνωριστούμε επιτέλους. Αλογα με το ρημαδι το 306 που έχω τώρα δεν διαθέτω πολλα.. μολις 75.. αλλα 75 εσυ και 75 εγώ..150 ατιθασα συγκεντρώνονται και μάλιστα κάτω απο 2 καπώ για λόγους ανεσης και ευριχωρίας.

μαλλον εκλεισε απο οτι φαινεται!
θα μου πεις δεν υπηρξε και μεγαλη προσελευση εθελοντων. Laughing Laughing

politi ετοιμασου

α! θελω ρετιρε ετσι; Wink
και λογω ενασχολησης με το επαγγελμα τη μασα θα την αφησω πανω σου, θα παραγγελνεις εις διπλουν! Wink
Vaggelis - Δευ 21 Μάρ 2005, 12:15:36
Θέμα δημοσίευσης:
"Ο Καιρός Γαρ Εγγύς"...
LuNa - Δευ 21 Μάρ 2005, 13:00:12
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Λοιπόν κυρίες και κύριοι....
και αυτή η θέση πλέον έκλεισε.....
επισήμως θα με συνοδέψει η αξιαγάπητη αδερφούλα του Σταύρου STEVON Very happy

Ευχαριστώ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν να με βοηθήσουν δηλαδή τους εξής τρείς!!
Σταύρος - μου έδωσε την αδερφούλα του!
Μανθούκος - κάτι είχε κατα νου!
Χρήστος - έφτιαξε τη μοναδική αγγελία που ήταν η αφορμή να τη δει ο Σταύρος και να μου προτείνει την αδερφή του Very happy
Touristas - Δευ 21 Μάρ 2005, 13:11:20
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε με το καλό να πάτε και να περάσετε καλά όλοι σας μιας κι εγώ δεν θα μπορέσω έρθω... Exclamation Exclamation
Vaggelis - Δευ 21 Μάρ 2005, 14:39:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ετοιμάστε φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, 3G Κινητά και ότι άλλο έχετε, για να αποθανατίσετε την μεγάλη στιγμή...........................

1 στα 8.........
christhehealer - Δευ 21 Μάρ 2005, 15:15:10
Θέμα δημοσίευσης:
TO ΠPOΓPAMMA THΣ EKΔPOMHΣ

Σάββατο 9 Aπριλίου.

- Eγερτήριο 7.00 το πρωί.
- Πρωινή σουηδική γυμναστική, στο γυμναστήριο - κολυμβητήριο (έχω αναφερθεί σχετικώς σε προηγούμενο post μου), υπό τας οδηγίας γνωστού Master Trainer (αθλητικός σύλλογος είμαστε, δεν θέλω μα - σου - μου -του, έρχεται και καλοκαίρι πως θα βγείτε στην πλαζζζζζ με το μπικίνι!!!! )

Kυριακή 10 Aπριλίου
Hμέρα κατα τας γραφάς, αφιερωμένη στον Θεό (όχι σ' εμένα... στον εκλεκτό συνάδελφο...)

Θα έχει προηγηθεί νηστία το Σάββατο (αφορμή για δίαιτα, γιατί έρχεται το καλοκαίρι... κλπ. Δεν μπορεί να τα κάνει όλα ο Master Trainer, βοηθήστε κι εσείς λίγο...)

- Θα έχει εξομολόγηση των αμαρτιών σας. (το προγαμιαίο σεχ είναι αμαρτία και μιαρό όπως έχει γράψει και σε βιβλίο... επιτρέπονται μόνο οι θωπίες και τα φιλιά.)

- Θα κοινωνήσετε αφού θα έχετε νηστέψει (να λείπουν τα... δίαιτα από Δευτέρα) για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σας...

H συμμετοχή όλων είναι υποχρεωτική
mick206 - Δευ 21 Μάρ 2005, 16:47:24
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Ετοιμάστε φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, 3G Κινητά και ότι άλλο έχετε, για να αποθανατίσετε την μεγάλη στιγμή...........................

1 στα 8.........

Very happy Cool Onfire Wink Thumb right Cheers
Thumbs up λέμε!! Laughing

Μεσιέ Πγεζιντάντε εγώ θα φέρω personal swedish trainer... Laughing
Είναι και μια δίμετρη άλλο πράμα λέμε!

Venceremos
ΝΙΚΟΣ - Δευ 21 Μάρ 2005, 17:20:09
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

1 στα 8.........

Venceremos

Ωραια.Ρωτα σε ποιο δωματιο θα μενω και στειλε την Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Δευ 21 Μάρ 2005, 17:38:06
Θέμα δημοσίευσης:
Eίναι νέοι ωραίοι και... ποντικαραίοι!!! Twisted evil

...και μιλάνε μεταξύ τους :Lol

Nτιμιπής έγραψε:
να προειδοποιησω οτι ο υποψηφιος πρεπει να εχει θαρρος, αυταπαρνηση, λιγη τρελα και αρκετα αλογα στο καπο!!!!

Tavernie έγραψε:
75 εσυ και 75 εγώ..150 ατιθασα συγκεντρώνονται και μάλιστα κάτω απο 2 καπώ για λόγους ανεσης και ευριχωρίας.

Nτιμιπής έγραψε:

Που πάτε ώρε Kαραμήτροι και οι δύο?
Tην ταμπέλα την διαβάσατε?

Aλλά δικαιολογούνται επιδή θα συναντηθούν, για πρώτη φορά στη ζωή τους. Σαν το ραντεβού στα τυφλά ένα πράμα Lol Lol Lol
SnakeMJK - Δευ 21 Μάρ 2005, 21:29:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ω, Θεε του μηχανοκίνητου αθλητισμού... Όχι άλλο τούρινγκ!!!

Απορίες!!!

Η τιμούλα υποθέτω είναι για κάθε βράδυ; Ή φουλ πακέτο; Αν είναι για κάθε βράδυ, θα έρθω το Σάββατο πρωί Razz

Δεν έχω δηλώσει ακόμα συμμετοχή, γιατί θέλω να το σιγουρέψω πρώτα. Πέτρο, αν δεν έχει κιθάρα και ούζα δεν έρχομαι Very happy
vinman - Δευ 21 Μάρ 2005, 21:38:09
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

Απορίες!!!

Η τιμούλα υποθέτω είναι για κάθε βράδυ; Ή φουλ πακέτο; Αν είναι για κάθε βράδυ, θα έρθω το Σάββατο πρωί Razz

Δεν έχω δηλώσει ακόμα συμμετοχή, γιατί θέλω να το σιγουρέψω πρώτα. Πέτρο, αν δεν έχει κιθάρα και ούζα δεν έρχομαι Very happy

H τιμη ειναι ανα διανυκτερευση... Wink Wink
ΝΙΚΟΣ - Δευ 21 Μάρ 2005, 23:22:15
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Eίναι νέοι ωραίοι και... ποντικαραίοι!!! Twisted evil

...και μιλάνε μεταξύ τους :Lol

Nτιμιπής έγραψε:

Tavernie έγραψε:
75 εσυ και 75 εγώ..150 ατιθασα συγκεντρώνονται και μάλιστα κάτω απο 2 καπώ για λόγους ανεσης και ευριχωρίας.

Nτιμιπής έγραψε:

Που πάτε ώρε Kαραμήτροι και οι δύο?
Tην ταμπέλα την διαβάσατε?

Aλλά δικαιολογούνται επιδή θα συναντηθούν, για πρώτη φορά στη ζωή τους. Σαν το ραντεβού στα τυφλά ένα πράμα Lol Lol Lol

Εσυ μην μιλας.Παρε το 1600αρακι σου και πανε να κανεις τεστ οικονομιας καυσιμου. Laughing Laughing Laughing
kanelj - Τρι 22 Μάρ 2005, 00:30:40
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Ελα ρε...θα ερθει και η Μαρια?μπραβο μπραβο Exclamation Exclamation Wink
DimiP - Τρι 22 Μάρ 2005, 01:03:27
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Σάββατο 9 Aπριλίου.

- Πρωινή σουηδική γυμναστική, στο γυμναστήριο - κολυμβητήριο (έχω αναφερθεί σχετικώς σε προηγούμενο post μου), υπό τας οδηγίας γνωστού Master Trainer (αθλητικός σύλλογος είμαστε, δεν θέλω μα - σου - μου -του, έρχεται και καλοκαίρι πως θα βγείτε στην πλαζζζζζ με το μπικίνι!!!! )

Kυριακή 10 Aπριλίου
Hμέρα κατα τας γραφάς, αφιερωμένη στον Θεό (όχι σ' εμένα... στον εκλεκτό συνάδελφο...)

Θα έχει προηγηθεί νηστία το Σάββατο (αφορμή για δίαιτα, γιατί έρχεται το καλοκαίρι... κλπ. Δεν μπορεί να τα κάνει όλα ο Master Trainer, βοηθήστε κι εσείς λίγο...)

- Θα έχει εξομολόγηση των αμαρτιών σας. (το προγαμιαίο σεχ είναι αμαρτία και μιαρό όπως έχει γράψει και σε βιβλίο... επιτρέπονται μόνο οι θωπίες και τα φιλιά.)

- Θα κοινωνήσετε αφού θα έχετε νηστέψει (να λείπουν τα... δίαιτα από Δευτέρα) για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σας...

εγω λεω να πιασουμε 2 τζακια, 15 κιλα καστανα, 18 κιλα λουκανικα (politi mon sygatike ακους;;;Wink και 7 νταμιτζανες τσιπουρο (για τους μυημενους εχουμε και μουρο - ας πουμε κατι σαν την τσικουδια) και να γινουμε ντιρλα Twisted evil .
και αφηστε το Θεραπευτη να θεραπευει λυκους πανω στα βουνα!!! Laughing
shark_zak - Τρι 22 Μάρ 2005, 07:40:40
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

1 στα 8.........

Venceremos

μιας και ειμαι ο MASTER TRAINER θα πρεπει πρωτα να κανουμε μια συναντηση για να δουμε το ασκησιολογιο.... Idea Wink
vinman - Τρι 22 Μάρ 2005, 08:02:00
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
mick206 έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

1 στα 8.........

Venceremos

μιας και ειμαι ο MASTER TRAINER θα πρεπει πρωτα να κανουμε μια συναντηση για να δουμε το ασκησιολογιο.... Idea Wink

Ωχ...ωχ...ωχ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Θα μας αλλαξει τα φωτα ο Master Trainer.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Stevon - Τρι 22 Μάρ 2005, 09:26:18
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
LuNa έγραψε:

Ελα ρε...θα ερθει και η Μαρια?μπραβο μπραβο Exclamation Exclamation Wink

Και όμως Γιάννη πλέον είναι γεγονός... Razz
underage - Τρι 22 Μάρ 2005, 10:26:12
Θέμα δημοσίευσης:
christheATTICA έγραψε:

Σάββατο 9 Aπριλίου.

Kυριακή 10 Aπριλίου

Για άλλη μια φορά θα αναγκαστώ να σου πάω κόντρα Twisted evil

Δεν μπορώ να γυμναστώ Confused Στην πλαζ θα βγω το καλοκαίρι με μια μόνιμη τεράστια ενσωματομένη σαμπρέλα στη μέση, και πίστεψέ με χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό Razz .
Απαγορεύεται να νηστέψω, τρώω για δυο τώρα, δεν μας πέρνει Laughing !!!!
Το προγαμιαίο σεξ δεν με αφορά πλέον καθότι παντρεμένη Razz
Να κοινωνήσω χλωμό το βλέπω, γιατί δεν αντέχω την πολυκοσμία και την ορθοστασία στην εκκλησία.

Οπότε η αποχή η δική μου από τις ανωτέρω δραστηριότητες είναι υποχρεωτική
christhehealer - Τρι 22 Μάρ 2005, 10:41:20
Θέμα δημοσίευσης:
O αντί ν' αλλάξω ταχύτητα, ανοίγω το παράθυρο έγραψε:
Εσυ μην μιλας.Παρε το 1600αρακι σου και πανε να κανεις τεστ οικονομιας καυσιμου. Laughing Laughing Laughing

Scratch Scratch

Aπ' ότι θυμάμαι και του Γκάλφα... 1600ράκι είναι....

Tι ώρα είπαμε πίνετε το τσάι στην Aγγλία Question Lol Lol

Oύρδα!!!! Splat Splat
christhehealer - Τρι 22 Μάρ 2005, 10:47:14
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

I'm gonna howlin' like a wolf!!!!!!!!
ΝΙΚΟΣ - Τρι 22 Μάρ 2005, 12:57:16
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

I'm gonna howlin' like a wolf!!!!!!!!

O Λυκος να τον φαει Laughing
mick206 - Τρι 22 Μάρ 2005, 17:24:19
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
mick206 έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

1 στα 8.........

Venceremos

Ωραια.Ρωτα σε ποιο δωματιο θα μενω και στειλε την Laughing Laughing Laughing

Εσένα θα σου φέρω τον φίλο σου τον Διαμαντή που ξέχασες πάνω στους Κένταυρους να σου δαγκώσει το κ@λο... Laughing Laughing Laughing Splat
SnakeMJK - Τρι 22 Μάρ 2005, 23:53:47
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Απορίες!!!

H τιμη ειναι ανα διανυκτερευση... Wink Wink

Δηλαδή αν έρθω Παρασκευή βράδυ με την πρώτη αναχώρηση θα πληρώσω τα διπλάσια απ το να έρθω Σάββατο μεσημέρι; ...

Θα τα πούμε το Σάββατο Very happy
kanelj - Τετ 23 Μάρ 2005, 00:17:38
Θέμα δημοσίευσης:
Tελικα μαλλον θα χρειαστω συγκατοικο για το touring.....Κανενας που να θελει και να μην εχει κανονισει με κανεναν αλλο Question Question Confused Confused Confused
kaisaras96 - Τετ 23 Μάρ 2005, 01:37:35
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω πως δηλωσα συπετοχη κατα λαθος για την ακριβεια χωρις να ειμαι σιγουρος οτι θα εχω παρεα για να ερθω.

Το Deadline 4-4 ισχυει?
Ady - Τετ 23 Μάρ 2005, 08:31:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ο αριθμός λογαριασμού του σωματείου για την καταβολή της προκαταβολής πότε θα σταλεί;
christhehealer - Τετ 23 Μάρ 2005, 13:08:53
Θέμα δημοσίευσης:
H μέλλουσα μαμά έγραψε:
Δεν μπορώ να γυμναστώ Confused Στην πλαζ θα βγω το καλοκαίρι με μια μόνιμη τεράστια ενσωματομένη σαμπρέλα στη μέση, και πίστεψέ με χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό Razz .

Έχουμε ασκήσεις και για μέλλουσες μητέρες. Eιδικές για να προετοιμάσουν την μέλλουσα μητέρα για έναν ανόδινο τοκετό!!! Tι τον στείλαμε τον Master Trainer για μετεκπαίδευση στα Παρίσια Question του δείξαμε 2 φωτογραφίες στο Internet να δει πως είναι.. Tο Πύργο του Άιφελ... την Aψίδα του Θριάμβου... και πολύ του είναι...

Nαι κυρίες και κύριοι είναι μία ακόμα παροχή προς τα εγγεγραμένα μέλη του Πιεσκλαμπτελειατζιάρ...
Tο Πιεσκλαμπτελειατζιάρ δίπλα και στην μέλλουσα μητέρα.

H μέλλουσα μαμά έγραψε:
Απαγορεύεται να νηστέψω, τρώω για δυο τώρα, δεν μας πέρνει Laughing !!!!

Ωραία θα σου δώσουμε τριπλή μερίδα νηστίσιμα εσένα ειδικά. Θα κόψουμε τη μερίδα του Nτιμιπή Twisted evil Laughing Laughing

Παντρεμένη με τον Mπάμπη έγραψε:
Το προγαμιαίο σεξ δεν με αφορά πλέον καθότι παντρεμένη Razz

To προγαμιαίο σεχ είναι μια αμαρτία. Yπάρχουν και άλλες. Δεν έχεις κάτσει πότε μπροστά στην τηλεόραση, όταν βλέπει ο Mπάμπης; Aμαρτία είναι και αυτό... Πρέπει να εξομολογηθείς, να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σου... Mr. Green Mr. Green

Eγκυμονούσα έγραψε:
Να κοινωνήσω χλωμό το βλέπω, γιατί δεν αντέχω την πολυκοσμία και την ορθοστασία στην εκκλησία.

Oι κυρίες σε ενδιαφέρουσα έχουν προτεραιότητα σ' αυτές τις περιπτώσεις. Kάτι αργόσχολοι Nτιμιπήδες, Kουλαλέξηδες, Mανθούκοι, να κάτσουν στο στασίδι τους και να περιμένουν. Σιγά μην τους έχω στην ρέκλα όλη μέρα στο σαλόνι. Mr. Green

H πάω να γλιτώσω λόγω εγγυμοσύνης έγραψε:
Οπότε η αποχή η δική μου από τις ανωτέρω δραστηριότητες είναι υποχρεωτική

Σίγα μην απέχεις. Δεν κάνουμε διαπραγματεύσεις για το όλο event με το όλο jet set της Oρθοδοξίας (Παπαρούπες, Φλωρίνης, Γιοσάκηδες και λοιπούς εξαίρετους ποιμένες) για να έρθεις εσύ να τα ανατρέψεις όλα!!! Lol Lol Lol Lol
underage - Τετ 23 Μάρ 2005, 14:17:19
Θέμα δημοσίευσης:
christheATTICA έγραψε:

Σίγα μην απέχεις. Δεν κάνουμε διαπραγματεύσεις για το όλο event με το όλο jet set της Oρθοδοξίας (Παπαρούπες, Φλωρίνης, Γιοσάκηδες και λοιπούς εξαίρετους ποιμένες) για να έρθεις εσύ να τα ανατρέψεις όλα!!! Lol Lol Lol Lol

Λοιπόν πάω πάσο με όλα τα παραπάνω επιχειρήματα.
Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να κοινωνίσω Mad Mad

Αν και να ξέρεις δεν είναι ανάγκη να αγιάσουν όλα τα μέλη του PSclub, αρκούν μερικά άτομα τα οποία θα φροντίσουν βέβαια και για την ψυχή των υπολοίπων.

ΥΓ. Ευτυχώς που το γέλιο κάνει καλό στην εγκυμοσύνη.
LuNa - Τετ 23 Μάρ 2005, 14:23:00
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
ΥΓ. Ευτυχώς που το γέλιο κάνει καλό στην εγκυμοσύνη.

Τα πολλά γέλια όμως φέρνουν και τσισάκια γιαυτό να προσέχεις ιδιαίτερα Laughing Laughing Laughing Laughing

Πολύ χάρηκα που διάβασα ότι το πιεσκλαμπτελείατζιαρ είναι δίπλα και στη μέλλουσα μητέρα! Τώρα πλέον μπορώ και γω να ονειρεύομαι στέκια με baby parking!!
Φουτεράκια - καπελάκια - αντιανεμικά μπεμπε πότε θα βγάλουμε? Καθώς επίσης θα με ενδιέφερε και ένα παιδικό καθισματάκι bucket Twisted evil
nickzotos - Τετ 23 Μάρ 2005, 14:38:24
Θέμα δημοσίευσης:
μου θυμιζει μια παροιμια...."ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε...
" Laughing Laughing
MEMsound - Τετ 23 Μάρ 2005, 14:46:19
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
....Φουτεράκια - καπελάκια - αντιανεμικά μπεμπε πότε θα βγάλουμε? Καθώς επίσης θα με ενδιέφερε και ένα παιδικό καθισματάκι bucket Twisted evil

Αναστασία μου μην ανυσηχείς!
Όταν έρθει η ώρα η καλή το Πιεσκλαμπτελειατζιαρ θα σου σταθεί όσο δεν μπορείς να φανταστεις.
Η γκάμα προιντων πιεσκλ... κλπκλπ ..αρ θα εμπλουτιστεί με:
Idea μπιμπερο μπλε με σήμα το λιοντρακι
Idea πιπίλα με λιονταρακι στην λαβη
Idea μπλε μπεμπε μπακετακια αυτοκινητου
Idea οικονονομικες συσκευασιες των 12 πανες βρακακια σε μπλε με κοκκινο αυτοκολητο
Idea παπουτσακια ειδικη παραγγελία στην Sparco σε μπλε με κοκκινα κορδονια

και φυσικά μπλε κουνια με πολλά λιονταρακια από πανω σε σχήμα 206 (ή οποιουδήποτε μοντέλο έχει η μαμά...).

αααα και παραλίγο να το ξεχάσω....!

ΜΠΛΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ με κοκκινα δερματινα χερουλια, χαμηλωμένο με 16αρες εμπρός σπόιλερ look GT, αεροτομή, clima, esp, 35 αεροσακους ώστε οιο βόλτες στο πάρκο να είνια γρήγορες, άνετες και ασφαλείς.....!

Περαστικά μας.....!!!!
vinman - Τετ 23 Μάρ 2005, 14:52:23
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
LuNa έγραψε:
....Φουτεράκια - καπελάκια - αντιανεμικά μπεμπε πότε θα βγάλουμε? Καθώς επίσης θα με ενδιέφερε και ένα παιδικό καθισματάκι bucket Twisted evil

Αναστασία μου μην ανυσηχείς!
Όταν έρθει η ώρα η καλή το Πιεσκλαμπτελειατζιαρ θα σου σταθεί όσο δεν μπορείς να φανταστεις.
Η γκάμα προιντων πιεσκλ... κλπκλπ ..αρ θα εμπλουτιστεί με:
Idea μπιμπερο μπλε με σήμα το λιοντρακι
Idea πιπίλα με λιονταρακι στην λαβη
Idea μπλε μπεμπε μπακετακια αυτοκινητου
Idea οικονονομικες συσκευασιες των 12 πανες βρακακια σε μπλε με κοκκινο αυτοκολητο
Idea παπουτσακια ειδικη παραγγελία στην Sparco σε μπλε με κοκκινα κορδονια

και φυσικά μπλε κουνια με πολλά λιονταρακια από πανω σε σχήμα 206 (ή οποιουδήποτε μοντέλο έχει η μαμά...).

αααα και παραλίγο να το ξεχάσω....!

ΜΠΛΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ με κοκκινα δερματινα χερουλια, χαμηλωμένο με 16αρες εμπρός σπόιλερ look GT, αεροτομή, clima, esp, 35 αεροσακους ώστε οιο βόλτες στο πάρκο να είνια γρήγορες, άνετες και ασφαλείς.....!

Περαστικά μας.....!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Θα μας κουφανεις ολους εσυ κυριε ''Μανθουκο''........
MEMsound - Τετ 23 Μάρ 2005, 14:55:57
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού η κοπέλα θα έχει ανάγκες!
Έτσι θα την αφήσουμε???
Δεν κάνει!
Δεν κάνει!
Το Πιεσ..κλπκλπ..αρ πάντα φροντίζει και στέκεται στα μέλη του!
vinman - Τετ 23 Μάρ 2005, 14:58:38
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Αφού η κοπέλα θα έχει ανάγκες!
Έτσι θα την αφήσουμε???
Δεν κάνει!
Δεν κάνει!
Το Πιεσ..κλπκλπ..αρ πάντα φροντίζει και στέκεται στα μέλη του!

Εισαι θεοτρελος... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
(και ετσι να μεινεις..... Wink Wink Wink )
LuNa - Τετ 23 Μάρ 2005, 15:14:07
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:

Shocked Shocked Shocked
Φτιάχτηκα άσχημα τώρα! Το θέλω αυτό από τώρα να το καβατζώσω!
Αν το καβατζώσω, μετά θα βάλω μπρος και τον/τη διάδοχο!
Stevon - Τετ 23 Μάρ 2005, 15:28:56
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
ΜΕΜ έγραψε ΜΠΛΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ με κοκκινα δερματινα χερουλια, χαμηλωμένο με 16αρες εμπρός σπόιλερ look GT, αεροτομή, clima, esp, 35 αεροσακους ώστε οιο βόλτες στο πάρκο να είνια γρήγορες, άνετες και ασφαλείς.....!

Μάνθο νομίζω ότι ξέχασες το αυτόματο-ενεργοποιούμενο χειρόφρενο διώτι δεν είναι λίγες οι σύγχρονες μαμάδες - μέλος το Πιεςκλπ... οι οποίες όχι μόνο θέλουν να χώνουν το παιδικό καροτσάκι τους με στύλ στις στροφές αλλά θέλουν να έχουν το<<κεφάλι>> τους ήσυχο σε κάθε παράνομο παρκάρισμα -πλέυρισμα κοντινου καροτσιού για κουβέντα με την εκάστοτε μαμά.... Razz Razz Laughing
christhehealer - Τετ 23 Μάρ 2005, 19:05:34
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked

Έχω συγκλονιστεί...

Mία αγρύπνια είπαμε να κάνουμε, ένα ταπεινό eventακι... να βοηθήσουμε την Oρθοδοξία που δοκιμάζεται περνόντας δύσκολες ώρες και ξαφνικά γεμίσαμε:
- καροτσάκια
- πιπίλες
- πάνες
- μπιμπερό και διάφορα άλλα είδη bebe που δεν θυμάμαι...

Έτσι όπως το πάμε, θα φέρει ο Mπαρμπαχομέτ την κιθάρα στο touring και θα τον βάλετε να τραγουδάει νανουρίσματα να κοιμηθούν τα μωρά... θα πηγαίνεις να κάνεις ένα εγερτήριο στον Kουλαλέξη να μην χαλαρώνει και εκεί που θα είσαι έτοιμος να ουλιάξεις "ΞYΠNA PEEEEEEEEEEEE!!!!" θα πετάγεται η Σοφία με την Λαλούνα "ΣΣΣΣΣΣΣΣΣττττττττττ κοιμάτε το μωρό"!!!!!!!!

Που είναι τα παλιά τα χρόνια που πηγαίναμε στα touringsssssss και γλεντάγαμε και πίναμε και τραγουδάγαμε.... Afroman
underage - Τετ 23 Μάρ 2005, 19:19:23
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
MEMsound. έγραψε:

Shocked Shocked Shocked
Φτιάχτηκα άσχημα τώρα! Το θέλω αυτό από τώρα να το καβατζώσω!
Αν το καβατζώσω, μετά θα βάλω μπρος και τον/τη διάδοχο!

Εγώ το θέλω εδώ και τώρα Scratch Scratch Joker
underage - Τετ 23 Μάρ 2005, 19:21:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ο συγκλονισμένος Attica έγραψε:
Shocked Shocked Shocked Shocked

Έχω συγκλονιστεί...

Mία αγρύπνια είπαμε να κάνουμε, ένα ταπεινό eventακι... να βοηθήσουμε την Oρθοδοξία που δοκιμάζεται περνόντας δύσκολες ώρες και ξαφνικά γεμίσαμε:
- καροτσάκια
- πιπίλες
- πάνες
- μπιμπερό και διάφορα άλλα είδη bebe που δεν θυμάμαι...

Έτσι όπως το πάμε, θα φέρει ο Mπαρμπαχομέτ την κιθάρα στο touring και θα τον βάλετε να τραγουδάει νανουρίσματα να κοιμηθούν τα μωρά... θα πηγαίνεις να κάνεις ένα εγερτήριο στον Kουλαλέξη να μην χαλαρώνει και εκεί που θα είσαι έτοιμος να ουλιάξεις "ΞYΠNA PEEEEEEEEEEEE!!!!" θα πετάγεται η Σοφία με την Λαλούνα "ΣΣΣΣΣΣΣΣΣττττττττττ κοιμάτε το μωρό"!!!!!!!!

Που είναι τα παλιά τα χρόνια που πηγαίναμε στα touringsssssss και γλεντάγαμε και πίναμε και τραγουδάγαμε.... Afroman

Δηλαδή δεν θες να έρθουμε Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Σκασίλα μας εμείς θα έρθουμε για να σου πάμε κόντρα Razz Razz Razz
christhehealer - Τετ 23 Μάρ 2005, 19:37:53
Θέμα δημοσίευσης:
Eίπα εγώ ότι δεν θέλω να έρθουτε Question

Eμένα που μου αρέσει τόσο πολύ ο γάμος (ξέρεις σε πόσους έχω πάει καλεσμένος, σου έχω πει πόσο ωραία πέρασα?)... τα παιδιά... των άλλων....

Eίμαι υπέρ των παραδοσιακών αξιών εγώ... αρκεί ν' αφορούν πάντα τους άλλους...
vinman - Τετ 23 Μάρ 2005, 19:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Eίπα εγώ ότι δεν θέλω να έρθουτε Question

Eμένα που μου αρέσει τόσο πολύ ο γάμος (ξέρεις σε πόσους έχω πάει καλεσμένος, σου έχω πει πόσο ωραία πέρασα?)... τα παιδιά... των άλλων....

Eίμαι υπέρ των παραδοσιακών αξιών εγώ... αρκεί ν' αφορούν πάντα τους άλλους...

Που θα παει Χρηστακη....Θα ερθει το πληρωμα του χρονου καποια στιγμη και για σενα....και τοτε να δεις λαος που εχει να μαζευτει στα σκαλια της εκκλησιας που θα περιμενεις σαν καλο γαμπρουδακι που θα εισαι... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Πεμ 24 Μάρ 2005, 17:23:35
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλα και συναυλία στο Hyde Park θα δώσω. Afroman
PoLiThS - Παρ 25 Μάρ 2005, 02:15:25
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΛΗ ΜΟΥ.... ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Ρε ουρδες... το προϊδεασατε το παιδί τι έχει να πάθει ? τον βλέπω να κοιμαται
α) στο μπανιο
β) στο αυτοκινητο
γ) στο σκυλοσπιτο
PoLiThS - Παρ 25 Μάρ 2005, 02:16:49
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
το γεγονός οτι θα έρθς όμως δεν σε εχει συγκινήσει διολου και με ανησηχείς
kanelj - Παρ 25 Μάρ 2005, 13:34:50
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα αν δεν μου βρειτε τι εχει το αυτοκινητακι μου και ακουγεται αυτη η βλακεια στον τροχο,δεν ανεβαινω πανω!Αν το επιχειρησω με βλεπω με 3 ροδες να φτανω Καρπενησι.... Rolling eyes
Τι σοι γνωστες ειστε ρε????Βοηθειστε ενα πληγωμενο peugaκι...
Ghost Dog - Σαβ 26 Μάρ 2005, 11:11:41
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Βοηθειστε ενα πληγωμενο peugaκι...

Και εμενα αβοηθητο πανω απο μηνα ειναι... Confused
pduke - Σαβ 26 Μάρ 2005, 13:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
Δε γίνεται...

Δεν παέι άλλο !!!

Θα έρθω!!
mick206 - Σαβ 26 Μάρ 2005, 16:11:29
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Δε γίνεται...

Δεν παέι άλλο !!!

Θα έρθω!!

Έλα γιατί θα χαλάσεις το όνομα στη πιάτσα... Rolling eyes Razz Laughing Laughing

Έλα Τουρίστα μου εσύ και θα παίξουμε το "Βάρα με να σε βαρώ να κατέβει το νερό(της φωτιάς εννοείται!)" Laughing Laughing
Vaggelis - Δευ 28 Μάρ 2005, 12:22:50
Θέμα δημοσίευσης:
Μια υπενθύμιση.......

Ady έγραψε:
Ο αριθμός λογαριασμού του σωματείου για την καταβολή της προκαταβολής πότε θα σταλεί;

ούτε σε εμένα έχει έρθει το πμ...

(βάλτε στο club των πληγομένων λεόντων και ένα 3ο 206.... μέχρι το touring ελπίζω να γιατρευτεί...)
christhehealer - Δευ 28 Μάρ 2005, 12:44:17
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
christhehealer έγραψε:
το γεγονός οτι θα έρθς όμως δεν σε εχει συγκινήσει διολου και με ανησηχείς

Mην ανυσηχάεις Nικουλακιμ'. Tο σημείο G να βρούμε μέχρι το touring και όλα θα πάνε καλά. Lol
LuNa - Δευ 28 Μάρ 2005, 13:21:19
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Μια υπενθύμιση.......

Ασχετο....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ!!!! Very happy
Sidobre - Δευ 28 Μάρ 2005, 17:48:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά κάντε μου μια χάρη, όσοι είναι να έρθετε, δηλώστε το όσο το δυνατόν πιο γρήγορα! Pleasseeeeee
Baphomet - Δευ 28 Μάρ 2005, 18:14:16
Θέμα δημοσίευσης:
ριξε και τον λογαριασμο σιγα σιγα να ριξουμε την προκαταβολα...
mick206 - Δευ 28 Μάρ 2005, 18:39:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πιάνει άμα φέρουμε την προκαταβόλα στο στέκι; Rolling eyes
Vaggelis - Τρι 29 Μάρ 2005, 09:45:08
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Δε γίνεται...

Δεν παέι άλλο !!!

Θα έρθω!!

Πανούλη, μιας και θα έρθεις, δεν κατεβάζεις και καμία χοάνη Green, ξέρεις εσύ..... Wink Wink Wink (η πρώτη τα έχει φτύσει πλέον....)
Πληρωμή προσωπικώς από εμένα (ναι, ναι, θα είμαι και εγώ εκεί.... βεντιλατέρ επιτρέποντως....)
christhehealer - Τρι 29 Μάρ 2005, 12:54:34
Θέμα δημοσίευσης:
Eρώτησεις προς TON υπεύθυνο.

Πρώτον Arrow Yπάρχει περιορισμός ως προς το μέγεθος του χαρταετού ή μπορούμε να φέρουμε ότι μέγεθος θέλουμε? A?

Δεύτερον Arrow Yπάρχει κανένα μαγαζί που να κάνει έκπτωση στις καλούμπες για τα εγγεγραμένα μέλη και αν ναι πιο είναι?
STELIOS - Τρι 29 Μάρ 2005, 13:02:23
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Eρώτησεις προς TON υπεύθυνο.

Πρώτον Arrow Yπάρχει περιορισμός ως προς το μέγεθος του χαρταετού ή μπορούμε να φέρουμε ότι μέγεθος θέλουμε? A?

Δεύτερον Arrow Yπάρχει κανένα μαγαζί που να κάνει έκπτωση στις καλούμπες για τα εγγεγραμένα μέλη και αν ναι πιο είναι?

Μπορεις να φερεις οτι μεγεθος θελεις. Μαλιστα αν ειναι αρκετα μεγαλος μπορεις να κανεις και οικονομα καυσιμου τραβοντας το Peugeot σου. Very happy

Μαγαζι ? Φυσικα !!!! Καλουμπες-πετονιες-αλυσιδες-αγκιστρια Ο ΜΠΑΜΠΗΣ (ολα τα δενω, ολα τα τυλιγω)
christhehealer - Τρι 29 Μάρ 2005, 14:03:17
Θέμα δημοσίευσης:
O MΠAMΠHΣ Question

THΣ ΣOΦIAΣ Question

...κάτσε γιατί αυτός τις κόβει τις καλούμπες!!! Δεν είδες τι έγινε στην Eλάτη; Laughing Laughing

Eίμαι μικρός εγώ ακόμα... η ηλικία μου είναι για roadster, όχι για πιεσκλαμπμπεμπέ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
pduke - Τρι 29 Μάρ 2005, 17:23:48
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Πανούλη, μιας και θα έρθεις, δεν κατεβάζεις και καμία χοάνη Green, ξέρεις εσύ..... Wink Wink Wink (η πρώτη τα έχει φτύσει πλέον....)
Πληρωμή προσωπικώς από εμένα (ναι, ναι, θα είμαι και εγώ εκεί.... βεντιλατέρ επιτρέποντως....)

θέλεις?
να ρωτήσω?
Βέβαια πρέπει να έρθω στα σίγουρα πρώτα, αλλά λέμε τώρα
Vaggelis - Τετ 30 Μάρ 2005, 08:58:57
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

θέλεις?
να ρωτήσω?

θέλω...
να ρωτήσεις....
αν ισχύει η ίδια τιμή, να την πάρεις.....

όσο για το αν είναι να έρθεις, σκέψου μόνο οτι για πρώτη φορά σε touring θα δεις εμένα και τον Mητσο-dimipή.......
αυτό συμβαίνει μια φορά στα χίλια χρόνια, σπάνια περίπτωση, οπότε μην το σκέφτεσαι, δεν πρέπει να την χάσεις.... (είμαστε πλέον οκ και από βεντιλατέρ....)
DimiP - Τετ 30 Μάρ 2005, 15:55:18
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
pduke έγραψε:

θέλεις?
να ρωτήσω?

θέλω...
να ρωτήσεις....
αν ισχύει η ίδια τιμή, να την πάρεις.....

όσο για το αν είναι να έρθεις, σκέψου μόνο οτι για πρώτη φορά σε touring θα δεις εμένα και τον Mητσο-dimipή.......
αυτό συμβαίνει μια φορά στα χίλια χρόνια, σπάνια περίπτωση, οπότε μην το σκέφτεσαι, δεν πρέπει να την χάσεις.... (είμαστε πλέον οκ και από βεντιλατέρ....)

ΝΑΙ κατι σαν την συνοδο των αστερων , σαν να λεμε μπαινει ο υδροχοος στους ιχθυς ας πουμε Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Τετ 30 Μάρ 2005, 16:21:43
Θέμα δημοσίευσης:
Nαι και άμα δεν είναι ο Eρμης Aνάδρομος θα παίξουμε και τα Tετράγωνα των Aστέρων... :D Laughing Laughing

δεν σας λεω ποιος θα κανει την Mαρία Aλιφέρη. Σας το φυλάω για έκπληξη
Sidobre - Τετ 30 Μάρ 2005, 18:32:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Πέμπτη 7 Απριλίου στο στέκι του Σωματείου,

Θα γίνει κλήρωση όπου κάποιο από τα μέλη μας, που έχει δηλώσει συμμετοχή για το Touring, το PSClub θα του κάνει ΔΩΡΟ την διαμονή του στο Καρπενήσι!!!!
vinman - Τετ 30 Μάρ 2005, 22:32:46
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα γίνει κλήρωση όπου κάποιο από τα μέλη μας, που έχει δηλώσει συμμετοχή για το Touring, το PSClub θα του κάνει ΔΩΡΟ την διαμονή του στο Καρπενήσι!!!!

Αυτο σημαινει οργανωμενο club........(Aς το δουν οσοι διαφωνουν με την συνδρομη....) Wink
nickzotos - Τετ 30 Μάρ 2005, 22:55:21
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color
LuNa - Τετ 30 Μάρ 2005, 23:40:30
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Αυτο σημαινει οργανωμενο club........(Aς το δουν οσοι διαφωνουν με την συνδρομη....) Wink

Παρακαλώ όπως δωθεί και η ανάλογος προσοχή στα σηματάκια πάνω απο τα avatar που δείχνουν τα επίσημα μέλη (ή αλλιως γνωστά και ως με τακτοποιημένες τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς τον Σύλλογο Razz )
Εγιναν με αρκετή ώρα δουλειά και προσωπική φροντίδα από τους κυρίους Τάσους (sidobre - chatasos)
Τους ευχαριστούμε Very happy
shiba - Πεμ 31 Μάρ 2005, 00:26:40
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

πολυκαλη κινηση εχω να ομολογησω
vinman - Πεμ 31 Μάρ 2005, 04:46:41
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
vinman έγραψε:

Παρακαλώ όπως δωθεί και η ανάλογος προσοχή στα σηματάκια πάνω απο τα avatar που δείχνουν τα επίσημα μέλη (ή αλλιως γνωστά και ως με τακτοποιημένες τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς τον Σύλλογο Razz )
Εγιναν με αρκετή ώρα δουλειά και προσωπική φροντίδα από τους κυρίους Τάσους (sidobre - chatasos)

Οντως ειναι εξαιρετικα... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Wink
COOL ALEXIS - Πεμ 31 Μάρ 2005, 08:13:55
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Και δεν έχετε δει τίποτα ακόμα...

Μάνθε Μάνθε είσαι εδώ;;;

Θα πάμε Καρπενήσι τελικά Question Question Question
Vaggelis - Πεμ 31 Μάρ 2005, 10:28:13
Θέμα δημοσίευσης:
o αστρολόγος έγραψε:

ΝΑΙ κατι σαν την συνοδο των αστερων , σαν να λεμε μπαινει ο υδροχοος στους ιχθυς ας πουμε Laughing Laughing Laughing Laughing

Μάλλον σε έχει κυριεύσει ο ...ανάδρομος Ερμής εσένα Μήτσο μ'...
γιατί το να μπαίνει το ένα ζώδιο μέσα στο άλλο, λίγο δύσκολο το κόβω.....
τι ωροσκόπο είπαμε πως έχεις;;;;
(καλά, σε λίγο μας βλέπω να μας ακολουθεί και η ...Λίτσα Πατέρα στο touring...)
MEMsound - Πεμ 31 Μάρ 2005, 11:06:35
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
....Μάνθε Μάνθε είσαι εδώ;;;

Θα πάμε Καρπενήσι τελικά Question Question Question

Να σου πω???
ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?????
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!
πέρε με τηλ να σου πω όποτε μπορείς
Steve - Πεμ 31 Μάρ 2005, 17:39:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδεχομένως να χρειαστώ συγκάτοικο...

Υπάρχει τίποτα πρόχειρο? Rolling eyes
christhehealer - Παρ 01 Απρ 2005, 13:47:45
Θέμα δημοσίευσης:
La Luna έγραψε:
Τώρα πλέον μπορώ και γω να ονειρεύομαι στέκια με baby parking!!

Aυτή τα ονειρεύεται, εγώ τα βλέπω ήδη μπροστά μου... Shocked

BOYΛA-BAΓΓEΛHΣ Arrow ΔIΔYMA!!!! Onfire

Kαι βγαίνουν αυτοί του Δ.Σ. και αρχίζουν το ποίημα... "θα κάνουμε track days, cart challenges, trophy, πρωταθλήματα..." μέχρι να πάρουν ένα ωραίο πρωί ένα mail στο info:

"Γεια σας είμαστε ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο και θέλουμε να κάνουμε ένα παιδί. Προσπαθούμε εδώ και 10 χρόνια, έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, έχουμε πάει στους καλύτερους γιατρούς της Eλλάδας και του Eξωτερικού. Δεν έγινε τίποτα, μέχρι που μας είπε ένας γνωστός για τα touring σας, ότι έχουν 100% επιτυχία. Mήπως θα μπορούσατε να μας κλείσετε θέση για το επόμενο; Eν ανάγκη θα γραφτούμε και μέλη κι ας μην έχουμε Peugeot. Bοηθήστε ένα ζευγάρι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα"

και να πέσουν ξεροί!!!! Lol Lol Lol

Στα εισητήρια για Bραζιλία έχουμε έκπτωση ως club κύριε Eιδικέ Γραμματέα?
BUBA - Σαβ 02 Απρ 2005, 21:51:29
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλωσα Συμμετοχη !!
Γιωργο (Δραπετη206 ) ακους ??
Αν δεν ερθεις anyway.... ψαχνω και εγω για κατι .... "προχειρο" ! (Steve) Smile
Παω εξω τωρα ....
mick206 - Σαβ 02 Απρ 2005, 21:54:03
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
Δηλωσα Συμμετοχη !!
Παω εξω τωρα ....

Cool Wink Thumb right
Steve - Σαβ 02 Απρ 2005, 22:42:28
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
Δηλωσα Συμμετοχη !!
Παω εξω τωρα ....

Μάλλον θα πάμε πακέτο εμείς οι 2 Razz Laughing
underage - Κυρ 03 Απρ 2005, 13:27:53
Θέμα δημοσίευσης:
christheATTICA έγραψε:

Είναι αυτό που φαντάζομαι Question Question Question Question Razz Razz Razz Razz και αν ναι έχει σχέση η Ελάτη Idea Question
vinman - Κυρ 03 Απρ 2005, 21:05:51
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν απο λιγο εμαθα κατι που με εχει στεναχωρησει αφανταστα... Sad Sad Sad
Πιθανοτατα λογω προβληματος επαγγελματικου που προεκυψε δεν θα καταφερω να ερθω στο Καρπενησι..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Θα ξερω σιγουρα αυριο,μαλλον ομως θα πρεπει να το αναβαλλω..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
MEMsound - Κυρ 03 Απρ 2005, 22:52:04
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου η δουλειά προηγείται της διασκέδασης (δυστυχώς).
Μακάρι να τα καταφέρεις να το ρυθμίσεις και να έρθεις τελικά.
Αν πάλι δεν μπορέσεις μην ανυσηχείς..
Θα γίνουν πολλά tour ακόμα....!! Wink Wink
Steve - Κυρ 03 Απρ 2005, 23:06:58
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Πιθανοτατα λογω προβληματος επαγγελματικου που προεκυψε δεν θα καταφερω να ερθω στο Καρπενησι..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Θα ξερω σιγουρα αυριο,μαλλον ομως θα πρεπει να το αναβαλλω..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Δεν ξέρω αν θα σε παρηγορήσω, εγώ χάρη του Touring, ΔΕΝ θα πάω στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9 Απριλίου στον Armin van Buuren (το είχα κανονίσει 1μιση μήνα πριν την ανακοίνωση της ημερομηνίας του Touring...)

Έβαλα προτεραιότητα λοιπόν, πιστεύοντας πως θα περάσω καλύτερα Rolling eyes στο Touring παρά στο event Mad
MEMsound - Κυρ 03 Απρ 2005, 23:22:54
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
...Έβαλα προτεραιότητα λοιπόν, πιστεύοντας πως θα περάσω καλύτερα Rolling eyes στο Touring παρά στο event

Σωστή επιλογή νομίζω....! Thumb right Thumb right
vinman - Δευ 04 Απρ 2005, 04:46:43
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
vinman έγραψε:

Δεν ξέρω αν θα σε παρηγορήσω, εγώ χάρη του Touring, ΔΕΝ θα πάω στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9 Απριλίου στον Armin van Buuren (το είχα κανονίσει 1μιση μήνα πριν την ανακοίνωση της ημερομηνίας του Touring...)

Έβαλα προτεραιότητα λοιπόν, πιστεύοντας πως θα περάσω καλύτερα Rolling eyes στο Touring παρά στο event Mad

Μακαρι να μπορουσα και εγω να επιλεξω......αλλα δυστυχως δεν υπαρχει περιθωριο επιλογης μεταξυ ''επαγγελματικων υποχρεωσεων''και''touring''....... Sad Sad Sad Sad Sad Sad
DimiP - Δευ 04 Απρ 2005, 07:10:00
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη ο συγκατοικος "χαθηκε " στο δρομο αναζητειται νεος συγκατοικος να μοιραστουμε το δωματιο στο Καρπενησι.

επεισης αναζητειται συνοδηγος για τη διαδρομη προς το Καρπενησι.
που να αντεχει το θορυβο της sebring !! Wink και του sub !! Wink
shark_zak - Δευ 04 Απρ 2005, 08:17:10
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΣΟΒΑΡΑ... Question Silly
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΙ.... Onfire
christhehealer - Δευ 04 Απρ 2005, 10:25:18
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
christheATTICA έγραψε:

Είναι αυτό που φαντάζομαι Question Question Question Question Razz Razz Razz Razz και αν ναι έχει σχέση η Ελάτη Idea Question

Που να ξέρω τόσες λεπτομέριες βρε Σοφία? Eγώ ένα ταπεινό Celebrity είμαι!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πάντως όπως άκουσα στις ειδήσεις, σ' αυτό το touring τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα. Tα γιαούρτια έχουν μούχλα, το μέλι καρκινογόνες ουσίες... όπου να 'ναι θα ξεσπάσει σκάνδαλο με τα καρύδια... δύσκολοι καιροί για μέλλοντες γονείς.!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
COOL ALEXIS - Δευ 04 Απρ 2005, 11:01:23
Θέμα δημοσίευσης:
Θα βγει και για το Viagra η φήμη πως ενισχύει τις ομοφυλοφιλικές τάσεις οπότε η συνέχιση του Ελληνικού γένους -Ωχαδέρφιους- βλέπω να περνάει δύσκολες ώρες Exclamation Exclamation Exclamation
christhehealer - Δευ 04 Απρ 2005, 16:13:20
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι τι μας νοιάζει εμάς, τι κάνει το Viagra Question

Oι κουτόφραγκοι που παίρνουν τέτοια πράγματα να προσέχουν!!! Eμείς είμαστε όλοι, γνήσιοι απόγονοι του Πρίαπου Shocked

Γιά πάγαινε στο Σκανδιλάβια να ρωτήξεις, γουότ μινς Γκρικ Λάβερ (hi baby me i am, to nine to bar και τα σχετικά... ) Twisted evil
Steve - Δευ 04 Απρ 2005, 17:04:11
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσημα πλέον, ζητάω συγκάτοικο... Rolling eyes
Crosstalk - Δευ 04 Απρ 2005, 18:02:37
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα ανακαλυψα το club και δεν προλαβαινω να κανονισω να ειμια στο touring γα** την π....α μου Twisted evil !!!!!!!

Απο το επομενο θα ειμαι τακτικοτατος! Wink
LuNa - Δευ 04 Απρ 2005, 18:19:53
Θέμα δημοσίευσης:
Crosstalk έγραψε:
Σημερα ανακαλυψα το club και δεν προλαβαινω να κανονισω να ειμια στο touring γα** την π....α μου Twisted evil !!!!!!!

Δεν ξέρω για τις πιθανές προσωπικές σου δουλειές (που πίστεψε με όλα αναβάλονται Razz ) αλλά απο την άποψη του club ΦΥΣΙΚΑ και προλαβαίνεις!!
Steve - Δευ 04 Απρ 2005, 20:40:30
Θέμα δημοσίευσης:
Crosstalk έγραψε:

Ελπίζω να μην γ****ε την ίδια Twisted evil
307 ARMY! - Δευ 04 Απρ 2005, 21:02:54
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Επίσημα πλέον, ζητάω συγκάτοικο... Rolling eyes

Καιρός να πείσουμε τον Αργύρη (touristas) ή τον Νίκο (tsikis).Για στείλε τους κανα π.μ.
vinman - Δευ 04 Απρ 2005, 21:28:27
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα μου ανακοινωθηκε και επισημα αυτο που φοβομουν.... Sad Sad
Το Σαββατοκυριακο η εταιρεια κανονισε για τα στελεχη της σεμιναριο merhadising και mystery shopping με υποχρεωτικη συμμετοχη απο ολους μας..... Sad Sad Sad
Οποτε παει το Καρπενησι... Mad Mad Mad Sad Sad Sad
Crosstalk - Δευ 04 Απρ 2005, 23:09:49
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Crosstalk έγραψε:

Ελπίζω να μην γ****ε την ίδια Twisted evil

Και η ιδια να ειναι δνε παιζει problem αρκει να πλενεται καλα Laughing !
Εξαλλου συνηθισμενες ειναι αυτες Evil
MEMsound - Τρι 05 Απρ 2005, 02:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Crosstalk έγραψε:

Δεν ξέρω για τις πιθανές προσωπικές σου δουλειές (που πίστεψε με όλα αναβάλονται Razz ) αλλά απο την άποψη του club ΦΥΣΙΚΑ και προλαβαίνεις!!

Βασίλη ακριβώς αυτό!
Αν έχεις την όρεξη και την διάθεση όλα γίνονται.
Επικοινώνησε με πμ με LUNA και Crusader και θα βρεθεί λύση... Wink
DimiP - Τρι 05 Απρ 2005, 06:39:45
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
επειδη ο συγκατοικος "χαθηκε " στο δρομο αναζητειται νεος συγκατοικος να μοιραστουμε το δωματιο στο Καρπενησι.

επισης αναζητειται συνοδηγος για τη διαδρομη προς το Καρπενησι.

κανεις ;;; Question
lepou - Τρι 05 Απρ 2005, 07:51:10
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια κανονιστικε τιποτα για τον τροπο μεταβασεις? Ξερετε σημειο συναντησεις ωρα κλπ.Οχι τιποτα αλλο αλλα να παμε παρεα.
MEMsound - Τρι 05 Απρ 2005, 08:30:48
Θέμα δημοσίευσης:
Λευτέρη εννοείται πως θα πάμε όλοι μαζί εκτός και αν κάποιος δε μπορεί να ακολουθήσει την ώρα/μέρα εκείνη εκείνη.
Συνήθως οι αναχωρήσεις γίννται από τον Σείριο είναι κατά τις 20:00 (ώστε να μαζευτούν οι περισσότεροι από τις δουλειές τους και να μην είμαστε "με την ψυχή στο στόμα").
Νομίζω πως μέχρι αύριο θα υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση σε αυτό το τοπίκ.
Steve - Τρι 05 Απρ 2005, 08:46:46
Θέμα δημοσίευσης:
Συγκάτοικος βρέθηκε, είναι ο BUBA.

Απλά ελπίζω αποχωρώντας από το Καρπενήσι, μην ανοίξει κάποιος από τους 2 μας topic μετά από 5-6 μήνες "Γεννητούρια στο PSClub" Razz
MEMsound - Τρι 05 Απρ 2005, 09:00:13
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
...μην ανοίξει κάποιος από τους 2 μας topic μετά από 5-6 μήνες "Γεννητούρια στο PSClub"

Νομιζω ότι "περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα"
Stevon - Τρι 05 Απρ 2005, 09:06:31
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
DimiP έγραψε:

κανεις ;;; Question

Me!!
Κοίτα και Π.Μ Wink
ultra-one - Τρι 05 Απρ 2005, 09:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες δεν με βλέπω να έρχομαι στο Καρπενήσι διότι είναι πολλά τα έξοδα (βενζίνες, φαγητά, διαμονή κλπ) και δεν θα μπορέσω να βγάλω το μήνα! Sad

Ελπίζω να περάσετε καλά!
MEMsound - Τρι 05 Απρ 2005, 09:35:08
Θέμα δημοσίευσης:
Κρίνοντας από την Ελάτη και για 2 άτομα ανά αυτοκίνητο τα συνολικά έξοδα πρέπει να είναι maximum από 170ε έως 200ε ανά άτομο.
Συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό δωμάτιο/βενζίνη/διόδια/φαγητά/καφεδάκια/κάνα διακριτικό "σουβενίρ" από την περιοχή/ποτό το βράδυ (χωρίς υπερβολές).
ultra-one - Τρι 05 Απρ 2005, 10:10:47
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Κρίνοντας από την Ελάτη και για 2 άτομα ανά αυτοκίνητο τα συνολικά έξοδα πρέπει να είναι maximum από 170ε έως 200ε ανά άτομο.
Συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό δωμάτιο/βενζίνη/διόδια/φαγητά/καφεδάκια/κάνα διακριτικό "σουβενίρ" από την περιοχή/ποτό το βράδυ (χωρίς υπερβολές).

Πάρα πολλά! Shocked
MEMsound - Τρι 05 Απρ 2005, 10:35:50
Θέμα δημοσίευσης:
Χάρη επέτρεψέ μου να μην τα θεωρώ πολλά.
Εκτός και αν εννοείς πολλά για σένα σε σχέση με τα χρήματα που έχεις διαθέσιμα αυτή την στιγμή.

Επίσης είπα ότι είναι το maximum.
Πιο αναλυτικά:
60ε (ή 72ε το δωμάτιο) για κάθε άτομο και για τις 2 μέρες
~40ε βενζίνη/διόδια για κάθε άτομο
~12ε (max 15e) x 4 γεύματα (παρασκευή βράδυ/σάββατο μεσημέρι/σαββατο βράδυ/κυριακή μεσημέρι)
= περίπου 150
+1-2 ποτά το Σάββατο βράδυ + 2-3 καφέδες = περίπου 170ε
Προσθέτεις και κάνα 20αρικο καβάτζα και είσαι στα 190.
Αυτά.
ultra-one - Τρι 05 Απρ 2005, 11:11:01
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Εκτός και αν εννοείς πολλά για σένα σε σχέση με τα χρήματα που έχεις διαθέσιμα αυτή την στιγμή.

Εννοείται ότι αυτό εννοώ!!!!! Cool

Τσιγγούνης πάντως δεν είμαι! Μάλλον το αντίθετο και για αυτό πληρώνω τόσα πολλά σε λογαριασμούς, κάρτες, δάνεια κλπ... Twisted evil

Ενδεικτικά κάθε μήνα πληρώνω περισσότερα από 1100ευρω σε λογαριασμούς - νοίκι, κοινόχρηστα, κάρτες, δάνεια, τηλέφωνα, ρεύμα, νερό κλπ Shocked

Συν ότι θα πρέπει να ΦΑΩ, να πάω σουπερμάρκετ, να ντυθώ, να βάλω βενζίνη στο αυτοκίνητο και να βγω για διασκέδαση (αν μείνει και κάτι...) Shocked Shocked Shocked Shocked
LuNa - Τρι 05 Απρ 2005, 11:25:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Χάρη....
Εσύ και γω (και όλη η Ελλάδα) είμαστε ίδιοι... μια ζωή χρεωμένοι έτσι κι αλλιώς.... χρωστάς που χρωστάς τα κέρατα σου.... δε χώνεις κι άλλα 200 στην κάρτα? Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα ευχαριστηθείς!
CC-Gio - Τρι 05 Απρ 2005, 11:44:16
Θέμα δημοσίευσης:
Xααααρη!!! Θα σε κλεισει φυλακη αυτο το ''φεγγαρι'' Laughing Laughing Laughing

Αν μπορεσεις παντως να τα βολεψεις,ΕΛΑ!!! Wink
DimiP - Τρι 05 Απρ 2005, 12:57:23
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Πιο αναλυτικά:
~12ε (max 15e) x 4 γεύματα (παρασκευή βράδυ/σάββατο μεσημέρι/σαββατο βράδυ/κυριακή μεσημέρι)
= περίπου 150
Αυτά.

δεν ειναι ακριβως ετσι:
η βενζινη σε καμια περιπτωση δεν ειναι 40Ε/ατομο μια και α. δεν θα ταξιδευουν ολοι απο 2 ατομα για να μοιραζονται τη βενζινη και β. αν θα παμε touring αυτο σημαινει πολλα χλμ οδηγησης αρα περισσοτερη βενζινη.
εγω για να παω και να γυρισω (300χλμ+300χλμ) θελω 1.5 τεποζιτα δηλ. 70 λιτρα περιπου. 70x0.9=63Ευρω για βενζινη νορμαλ και οχι racing ή ultimate.
αν υπολογιζεις και τα αλλα εξοδα βενζινης για τις διαδρομες εκει καταλαβαινεις πως πας στα 90Ε περιπου η και παραπανω.

α! βαλε και 3.5Ευρω τα διοδια

για το φαγητο , μπορει να ξεπερασεις τα 15Ε αναλογα τα γουστα (ψητα/κοκορετσια/κλπ)

καφεδες/ποτα ειναι οντως φθηνα οποτε δεν υπαρχει θεμα.
οσο για σουβενιρ, αξιζουν τα ακολουθα: χυλοπιτες/τραχανας/τυρι φετα/τσιπουρο/γλυκα κουταλιου/ριγανη/λουκανικα.
για τους μερακληδες που θελουν ποταμισιες πεστροφες υπαρχει αφθονο φρεσκο ψαρι στο ιχθυοτροφειο.

αυτα για τωρα Wink

παντως τα 200Ε που πιστευω χρειαζονται για 2 μερες τα θεωρω κιεγω αρκετα εως πολλα Rolling eyes
DimiP - Τρι 05 Απρ 2005, 13:00:11
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
DimiP έγραψε:
DimiP έγραψε:

κανεις ;;; Question

Me!!
Κοίτα και Π.Μ Wink

προσπαθω να βρω συγκατοικο και συνοδηγο 2 σε 1 , για να μοιραστουμε και καμια βενζινη.
οποτε θα περιμενω λιγο ακομα steve και θα σου πω.
χωρις παρεξηγηση ε;
MEMsound - Τρι 05 Απρ 2005, 13:25:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αναλογικά με το ήταν για 10 πχ μέρες η εκδρομή τα έξοδα μεταφοράς μέχρι εκεί αλλά και επιστροφής είναι αρκετά.
Λογικό να είναι αναλογικά πολλά.
Αν πηγαίναμε για περισσότερες μέρες τότε το ποσό αυτό θα "μοιραζόταν" καλύτερα.
Αλλά άντε βρες περισσότερες διαθέσιμες μέρες τέτοιο καιρό.

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω μετρήσει ακριβώς τα χιλιόμετρα για Καρπενήσι αλλά για την Ελάτη με το GT του Ronin πήγαινε/έλα + βόλτα εκεί με ρυθμούς κανονικούς και σε μερικά σημεία γρύγορους (ας πούμε 8/10) κάψαμε περίπου 60ε-70ε αν δεν κάνω λάθος.
christhehealer - Τρι 05 Απρ 2005, 13:43:06
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Πιο αναλυτικά:
= περίπου 150
Αυτά.

Scratch Scratch

Tα Eπίσημα Mέλη δεν έχουμε έκπτωση με την επίδειξη της κάρτας Question
Stevon - Τρι 05 Απρ 2005, 13:49:24
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Stevon έγραψε:
DimiP έγραψε:
DimiP έγραψε:

κανεις ;;; Question

Me!!
Κοίτα και Π.Μ Wink

προσπαθω να βρω συγκατοικο και συνοδηγο 2 σε 1 , για να μοιραστουμε και καμια βενζινη.
οποτε θα περιμενω λιγο ακομα steve και θα σου πω.
χωρις παρεξηγηση ε;

Μάλον με μπέρδεψες με τον Steve από την Λάρισα??? Question
γιατί και εγώ Αθήνα είμαι , τώρα για την διαδρομή δεν έχω πρόβλημα για τα fuels θα τα έβαζα που θα τα έβαζα.....
underage - Τρι 05 Απρ 2005, 13:54:19
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Απλά ελπίζω αποχωρώντας από το Καρπενήσι, μην ανοίξει κάποιος από τους 2 μας topic μετά από 5-6 μήνες "Γεννητούρια στο PSClub" Razz

Γεννητούρια χωρίς γάμο????????? Rolling eyes Shocked Rolling eyes
Ντροπή σας..... Laughing Laughing
MEMsound - Τρι 05 Απρ 2005, 13:54:48
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ρε συ!
Αντί για 60 δίνεις 72 για το δωμάτιο (την βραδιά και για δίκλινο)
εκτός και αν θες και εκπτωση στην βενζίνη οπότε μααααααάλλον ζητάς πολλά....!
Lord Cypher - Τρι 05 Απρ 2005, 14:51:21
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες ξέρω ότι δεν είναι και πολύ σωστός ο τρόπος που το αναφέρω για ευνοήτους λόγους αλλά υπάρχει μία περίπτωση να κανονιστούν καταβάσεις rafting στον Ταυρωπό για το Σαββατο ή την Κυριακή. Αν ενδιαφέρεται κανένας ας στείλει πμ για να μην γεμίζουμε το τοπικ. Περισσότερες λεπτομέρειες το βράδυ.
christhehealer - Τρι 05 Απρ 2005, 17:49:37
Θέμα δημοσίευσης:
Lord Cypher έγραψε:
...υπάρχει μία περίπτωση να κανονιστούν καταβάσεις rafting στον Ταυρωπό για το Σαββατο ή την Κυριακή. Αν ενδιαφέρεται κανένας...

Very good idea!!!!!!!! Thumb right Thumb right

Mπορείς να γράψεις τον Chataso, εν ανάγκη άμα δεν έχετε εύκαιρη βάρκα, σε σχεδία χωρίς κουπιά...

Mου θέλει και extreme sports στην ηλικία του και μου προσεύχεται να χιονίζει... για να πάει για σκι... Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing
Lord Cypher - Τρι 05 Απρ 2005, 19:08:26
Θέμα δημοσίευσης:
... Λοιπόν και τώρα που έχω και λίγο χρόνο παραπάνω να εξηγήσω...
Πρώτα από όλα ,πέρα από μια μικρή αναφορά που έκανα στον πρόεδρο, δεν έχω συννενοηθεί με κανένα άλλο από τα μέλη του συμβουλίου (πολύ κακώς βέβαια και δεν το έκανα Sad ). Απλώς λόγω κάποιων διασυνδέσεων ήξερα ότι υπάρχουν και τέτοιες δραστηριότητες στην περιοχή.
Δεύτερον χίλια συγνώμη αν μπλέκομαι στα πόδια κάποιων και τους χαλάω/μπερδεύω το πρόγραμμα που ίσως να έχουν φτιάξει για την εκδρομή (και πάλι για αυτούς που έκαναν τον κόπο και έτρεξαν και τα κανόνισαν όλα).
Τρίτον, δεν θα αποτελέσει δραστηριότητα που περιλαμβάνεται στην εκδρομή ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ.
Αυτά...

Υ.Γ. Ο Chatasos θα φορέσει το σωσιβιάκι του ,θα κάτσει στο μέσο της βαρκούλας και θα πιπιλάει ανελέητα μια πίτα με γύρω απ' όλα Exclamation
Ο Πανοδούκας θα φορέσει σκουφάκι για να μην βρέξει το μαλλί.
Ο Dimipis θα κρατάει στο ένα χέρι τον ενισχυτή και στο άλλο το woofer στην ανάταση πάντα...
Ο Πολίτης θα περιμένει στην κοίτη και θα μαγειρεύει Γιούλμπασι.
mick206 - Τρι 05 Απρ 2005, 19:14:54
Θέμα δημοσίευσης:
Lord Cypher έγραψε:
... Λοιπόν και τώρα που έχω και λίγο χρόνο παραπάνω να εξηγήσω...
Πρώτα από όλα ,πέρα από μια μικρή αναφορά που έκανα στον πρόεδρο, δεν έχω συννενοηθεί με κανένα άλλο από τα μέλη του συμβουλίου (πολύ κακώς βέβαια και δεν το έκανα Sad ). Απλώς λόγω κάποιων διασυνδέσεων ήξερα ότι υπάρχουν και τέτοιες δραστηριότητες στην περιοχή.
Δεύτερον χίλια συγνώμη αν μπλέκομαι στα πόδια κάποιων και τους χαλάω/μπερδεύω το πρόγραμμα που ίσως να έχουν φτιάξει για την εκδρομή (και πάλι για αυτούς που έκαναν τον κόπο και έτρεξαν και τα κανόνισαν όλα).
Τρίτον, δεν θα αποτελέσει δραστηριότητα που περιλαμβάνεται στην εκδρομή ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ.
Αυτά...

Υ.Γ. Ο Chatasos θα φορέσει το σωσιβιάκι του ,θα κάτσει στο μέσο της βαρκούλας και θα πιπιλάει ανελέητα μια πίτα με γύρω απ' όλα Exclamation
Ο Πανοδούκας θα φορέσει σκουφάκι για να μην βρέξει το μαλλί.
Ο Dimipis θα κρατάει στο ένα χέρι τον ενισχυτή και στο άλλο το woofer στην ανάταση πάντα...
Ο Πολίτης θα περιμένει στην κοίτη και θα μαγειρεύει Γιούλμπασι.

Πετράν να κάνω εγώ τη μηχανή γιατί έχω καιρό να κάνω γυμναστική; Rolling eyes Laughing Laughing
Steve - Τρι 05 Απρ 2005, 19:51:48
Θέμα δημοσίευσης:
Διμηπή μπετέ, πάρε την Π.Α.Ε. Laughing

Μην με μπερδεύεις με τον Stevon Razz Mad

Και κάτι άλλο για τα έξοδα: το touring ανακοινώνεται τουλάχιστον 1 μήνα πριν. Προλαβαίνει ο καθένας μας να κάνει κουμάντο νομίζω Wink

Για Ελάτη, μου βγήκανε κοντά στα 110 ευρώ (έκαψα λιγότερα για βενζίνες όμως λόγω Λάρισας Wink )
underage - Τρι 05 Απρ 2005, 22:22:51
Θέμα δημοσίευσης:
Καθώς είμαι αρκετά ψείρα με τα οικονομικά - δεν θα το έλεγα όμως τσιγκουνιά γιατί δεν στερούμαστε τίποτα - και ως γνωστό στο touring στην Ελάτη ήταν και ο Μπάμπης άνεργος, τα μέτρησα και τα υπολόγισα μέχρι αηδίας για να δηλώσω συμμετοχή (Ελάτης) Embarassed Embarassed Embarassed .

Κανείς από τους παραπάνω δεν ανέφερε το πρωινό. Τρώγοντας το πρωί γλυτώσαμε ένα γεύμα.Cheers
Τα συνολικά μας έξοδα ήταν 280 ευρώ, χωρίς ποτό και χωρίς σουβενίρ. Αν και τα ποτά στα επαρχιακά μπαρ έχουν συνήθως φθηνά, και στην τελική τελική, φτιάχτε κανά σάντουιτς από το σπίτι σας για τον δρόμο, δεν είναι ανάγκη να φάτε τα σκουπίδια της εθνικής Puke right

Πάντως όσο και να κοστίζει ένα touring αξίζει τον κόπο λόγω τις παρέας Wink Wink Wink

ΥΓ. Κανείς για αναχώρηση Παρασκευή πρωί Question Question Question
Steve - Τετ 06 Απρ 2005, 01:14:02
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Πάντως όσο και να κοστίζει ένα touring αξίζει τον κόπο λόγω τις παρέας Wink Wink Wink

Ας μην είχα ρίξει 1500 ευρώ στο αμάξι, θα σας έλεγα εγώ αν θα με βλέπατε στο Touring... Twisted evil

Πέρα από την πλάκα, πάει να κατέβω από Καρδίτσα και να συνεχίσω? Η δεν πάει ο δρόμος? Ο χάρτης που έχω με μπερδεύει λίγο Mad

Έχει να προτείνει κανείς άλλος μια διαδρομή? Sad
DimiP - Τετ 06 Απρ 2005, 07:35:50
Θέμα δημοσίευσης:
συγγνωμη απο τους steve και stevon που τους εμπλεξα τα μπουτακια!!!
Embarassed Embarassed Embarassed
sorry παιδια!

για τις αθλοπαιδιες τυπου rafting, χμ... ναι φυσικα και γινονται τετοια στην περιοχη αλλα θεωρω χλωμο να κανονιστει κατι τετοιο τελευταια στιγμη.
παντως οποιος θελει ας προσπαθησει.

εναλλακτικα προτεινω να παμε εκδρομη στο χωριο Βιννιανη και να σας ξεναγησω στο σπιτι που κρυβονταν ο Κουφοντινας!!! Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Τετ 06 Απρ 2005, 08:58:31
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

εναλλακτικα προτεινω να παμε εκδρομη στο χωριο Βιννιανη και να σας ξεναγησω στο σπιτι που κρυβονταν ο Κουφοντινας!!! Laughing Laughing Laughing

θα μας χρεώσεις, φυσικά, την ξενάγηση, έτσι;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
πώς θα βγάλεις διαφορετικά τα έξοδα της εκδρομής;;;; (εδώ ολόκληρο προυπολογισμό, μαζί με τον Memsound βγάλατε, καλύτερο και από του Αλογοσκούφη... αλλά, τι λέω, ήδη έχεις βγάλει τα λεφτά, από την πώληση των 3G κινητών...) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
christhehealer - Τετ 06 Απρ 2005, 11:14:01
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
για τις αθλοπαιδιες τυπου rafting, χμ... ναι φυσικα και γινονται τετοια στην περιοχη αλλα θεωρω χλωμο να κανονιστει κατι τετοιο τελευταια στιγμη.
παντως οποιος θελει ας προσπαθησει.

Άκουσες αθλοπαιδιές και έπαθες πανικό ή μου φάνηκε; Mr. Green Mr. Green
crusader - Τετ 06 Απρ 2005, 15:02:59
Θέμα δημοσίευσης:
Αναχώρηση για το Touring

H αναχώρηση θα γίνει από τον Σείριο στις 19:30 της Παρασκευής 08 Απριλίου.

Όσοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να φύγουν την Παρασκευή, μπορούνε να κανονίσουνε μόνοι τους ώρα και μέρος αναχώρησης για το Σάββατο.
Steve - Τετ 06 Απρ 2005, 20:48:50
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικά οι εκ Αθήνας, θα πάτε από Λαμία-Μακρακώμη...

Εμείς (γκουχ γκουχ) οι Βόρειοι, από πού να κατέβουμε?

Φάρσαλα-Δομοκός-Μακρακώμη?

Φάρσαλα-Δομοκός-Λαμία-Μακρακώμη?

Λάρισα-Λαμία-Μακρακώμη?

Ξέρει κανείς αν υπάρχει διαδρομή από Λάρισα-Καρδίτσα-Καρπενήσι? Sad

Και για όσους θέλουνε να ρίξουνε μια ματιά στην διαδρομή, ας δούνε τον χάρτη (~250kb) (ο οποίος φτιάχτηκε από ένωση 3 χαρτών λόγω του ότι ο όλος χάρτης ήταν πολυσέλιδος...) Mad

-------- Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ --------
DimiP - Τετ 06 Απρ 2005, 21:10:48
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Λογικά οι εκ Αθήνας, θα πάτε από Λαμία-Μακρακώμη...

Εμείς (γκουχ γκουχ) οι Βόρειοι, από πού να κατέβουμε?

Φάρσαλα-Δομοκός-Μακρακώμη?

Φάρσαλα-Δομοκός-Λαμία-Μακρακώμη?

Λάρισα-Λαμία-Μακρακώμη?

Ξέρει κανείς αν υπάρχει διαδρομή από Λάρισα-Καρδίτσα-Καρπενήσι? Sad

Και για όσους θέλουνε να ρίξουνε μια ματιά στην διαδρομή, ας δούνε τον χάρτη (~250kb) (ο οποίος φτιάχτηκε από ένωση 3 χαρτών λόγω του ότι ο όλος χάρτης ήταν πολυσέλιδος...) Mad

σιγουρα μπορεις να ερθεις και απο Καρδιτσα και μαλιστα εχει ωραιο ορεινο Twisted evil δρομο, αλλα λεπτομεριες δυστυχως δεν ξερω Rolling eyes
kanelj - Τετ 06 Απρ 2005, 21:39:09
Θέμα δημοσίευσης:
Πςςςς....και που ειστε....στον δρομο ΗΡΕΜΑ!Δεν θα κανουμε παλι αγωνες δρομου!
Ελπιζω να το επιβεβαιωσετε και να μην χαθουμε παλι οπως καποιες φορες στο παρελθον που καποιοι δεν τρεχανε και χαθηκαν.... Exclamation
Steve - Πεμ 07 Απρ 2005, 00:30:15
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
σιγουρα μπορεις να ερθεις και απο Καρδιτσα και μαλιστα εχει ωραιο ορεινο Twisted evil δρομο, αλλα λεπτομεριες δυστυχως δεν ξερω Rolling eyes

Να σταθώ στο σίγουρα και να το ψάξω η να προτιμήσω τον κύκλο από Δομοκό πλευρά? Sad
Touristas - Πεμ 07 Απρ 2005, 08:56:21
Θέμα δημοσίευσης:
Μαντέψτε ποιος θα έρθει ……. THE TOURIST IS HERE Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Vaggelis - Πεμ 07 Απρ 2005, 09:38:07
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Ελπιζω να το επιβεβαιωσετε και να μην χαθουμε παλι οπως καποιες φορες στο παρελθον που καποιοι δεν τρεχανε και χαθηκαν.... Exclamation

όσο για το δεύτερο, επειδή κάποιοι έχουν πρόβλημα προσανατολισμού (βλέπε bluefamily206...), φροντίστε να κόψετε και λίγο περισσότερο τον ρυθμό, γιατί από 5,5 ώρες που λέει οτι θα κάνει, αυτός είναι ικανός να χαθεί και να φτάσει στο Καρπενήσι την Κυριακή, όταν θα φεύγουμε εμείς.....
crusader - Πεμ 07 Απρ 2005, 09:40:22
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε μπράβο Αργύρη!! Wink
christhehealer - Πεμ 07 Απρ 2005, 10:32:49
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν σας έχω ένα ευχάριστο νέο Razz

Δεν θα έρθω μαζί σας στο Kαρπενήσι!!!

Mόλις πριν από λίγο έκλεισα σουίτα στο ξενοδοχείο Le Cantine (ακριβώς πίσω απ' το δικό σας) το οποίο... παρακαλώ δώστε προσοχή:

- Bρίσκεται σε πέταλο

- Έχει καντίνα μπροστά

- O ιδιοκτήτης έχει αγωνιάρικη Intergrale Devil

To σχέδιο έχει ως εξής:
Bάζω την γκόμενα που δεν κατάφερα να πουλήσω στον UnderTaker (μας έσβησαν το topic)να τον απασχολεί... του κλέβει τα κλειδιά της Intergrale και μου τα δίνει... ανεβοκατεβαίνω όλη μέρα στο πέταλο!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
MEMsound - Πεμ 07 Απρ 2005, 10:34:10
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Μαντέψτε ποιος θα έρθει ……. THE TOURIST IS HERE Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αυτά είναι!!!
Γιατί...

...TOUR χωρίς TOURISTA δεν γίνεται....!!!!
MEMsound - Πεμ 07 Απρ 2005, 10:39:52
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
...
- Bρίσκεται σε πέταλο
- Έχει καντίνα μπροστά
- O ιδιοκτήτης έχει αγωνιάρικη Intergrale Devil
........ του κλέβει τα κλειδιά της Intergrale και μου τα δίνει... ανεβοκατεβαίνω όλη μέρα στο πέταλο!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Εεεεε θέλεις συνοδηγό ? ? ? ? ? ! ! ! ! ! ! !
pugsang - Πεμ 07 Απρ 2005, 10:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
Και για να μην ξεχνιομαστε οπως παντα πριν απο καθε τουρινγκ ακολουθει ειδικο ποιηματακι αφιερωμενο στον VIP

Στο Καρπενησι θελησε
ο VIP ν αγιασει
σε πεταλο του κλεισανε
να μεινει να μονασει

Απο πιο πανω ακουστηκε
μια Delta να τα σκαει
και εκεινος εκατεληξε
μ ενα στραβο Μπιλσταει

GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Πεμ 07 Απρ 2005, 11:03:08
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
DimiP έγραψε:

Να σταθώ στο σίγουρα και να το ψάξω η να προτιμήσω τον κύκλο από Δομοκό πλευρά? Sad

Εχει ωραιο δρομο αλλα και κατσαβραχα! Μετα απο καποιο σημειο πας απο χωματοδρομο και αν δεν διαθετης τζιπ ειναι δυσκολα τα πραγματα! Οποτε Στυρακα διαλεξε τα σιγουρα γιατι απο οτι μου ειπαν δεν ειναι καλος ο δρομος!
crusader - Πεμ 07 Απρ 2005, 11:04:23
Θέμα δημοσίευσης:
Να το κάνω και λίγο Κρητικό???

Στο Καρπενησι θελησε
ο VIP ν αγιασει
σε πεταλο του κλεισανε
να μεινει να μονασει
ΕΕΕΕΕΛΑ ΕΕΕΕΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΟΝΑΣΕΙ!

Απο πιο πανω ακουστηκε
μια Delta να τα σκαει
και εκεινος εκατεληξε
μ ενα στραβο Μπιλσταει
ΕΕΕΕΕΛΑ ΕΕΕΕΕΛΑ Μ' ΕΝΑ ΣΤΡΑΒΟ ΜΠΙΛΣΤΑΕΙ!

CC-Gio - Πεμ 07 Απρ 2005, 11:47:21
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

Ας το ξανα-πουμε! Η-Ρ-Ε-Μ-Α !!!!!
christhehealer - Πεμ 07 Απρ 2005, 15:45:00
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:

Όχι. Eίναι καθαρό I-IV-V...

Tου βάζω μουσική, το γράφω σε CD και το έχω να βαράει ασταμάτητα όσο θα ανεβοκατεβαίνω στο πέταλο!!!!! Afroman
Vaggelis - Πεμ 07 Απρ 2005, 15:51:26
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
crusader έγραψε:

Tου βάζω μουσική, το γράφω σε CD και το έχω να βαράει ασταμάτητα όσο θα ανεβοκατεβαίνω στο πέταλο!!!!! Afroman

όσο για την μουσική επένδυση, μην ανησυχείτε, έχω φροντίσει....
έχω "κάψει" σε cd το θρυλικό πλέον, "Αν έχεις παλαμάρι..."
crusader - Πεμ 07 Απρ 2005, 15:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
christhehealer έγραψε:
crusader έγραψε:

όσο για την μουσική επένδυση, μην ανησυχείτε, έχω φροντίσει....
έχω "κάψει" σε cd το θρυλικό πλέον, "Αν έχεις παλαμάρι..."

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ Exclamation Exclamation Exclamation ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ...
Steve - Πεμ 07 Απρ 2005, 17:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
Το καραβάνι της Β. Ελλάδος (PoLiThS, Steve) θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16:30 από Φάρσαλα. Όσοι πιστοί προσέλθετε Razz Twisted evil

Να ζεστάνουμε και το τζάκι όσο θα σας περιμένουμε ή να πλακώσω τα γιουλμπασί και τα λουκάνικα με τον Νικόλα? Laughing
mick206 - Πεμ 07 Απρ 2005, 19:37:40
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Το καραβάνι της Β. Ελλάδος (PoLiThS, Steve) θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16:30 από Φάρσαλα. Όσοι πιστοί προσέλθετε Razz Twisted evil

Να ζεστάνουμε και το τζάκι όσο θα σας περιμένουμε ή να πλακώσω τα γιουλμπασί και τα λουκάνικα με τον Νικόλα? Laughing

Ρε παπ**α γιατί δεν παίρνεις και τον Άλεξ να γλυτώσετε τα διπλά έξοδα; Αφού θέλει κι αυτός να έρθει αλλά κολλάει στο οικονομικό. Rolling eyes
307 ARMY! - Πεμ 07 Απρ 2005, 19:45:00
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Θέλω να πιστεύω ότι βοήθησα κι εγώ λιγάκι στο ψηστήρι! Χι, χι , όλοι οι καλοί χωράνε!!
Steve - Πεμ 07 Απρ 2005, 19:48:49
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Steve έγραψε:

Ρε παπ**α γιατί δεν παίρνεις και τον Άλεξ να γλυτώσετε τα διπλά έξοδα; Αφού θέλει κι αυτός να έρθει αλλά κολλάει στο οικονομικό. Rolling eyes

ΕΛΑ ΘΑΝΑΣΗΗΗ!!! ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙ!!!

Ρε παπ**α εσύ, λες να μην το έχω ήδη πει στον Αλέξη?

Στο κάτω κάτω, να το δούμε και από οικονομικής απόψεως το θέμα: αν έρθει με το αμάξι μου και όχι με το δικό του, θα γλιτώσει μόνο 20 ευρώ στα έξοδα της βενζίνης (αφού δωμάτιο θα πληρώσει, και βενζίνες θα τις βάλουμε από μισές).

Παρ' όλα αυτά, λόγω οικογενειακών του υποχρεώσεων, δεν βγαίνει οικονομικά αν και θα ήθελε πολύ να παρευρεθεί!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 4:30 Θα είμαι με τον PoLiThS στην έξοδο της Εθνικής από Βόλο.
shark_zak - Παρ 08 Απρ 2005, 07:27:18
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.... Idea
BUBA - Παρ 08 Απρ 2005, 07:57:53
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Αναχώρηση για το Touring

Μια και εφθασε λοιπον η μερα η καλη τελικα ισχυει το 7:30 στον Σειριο ??
Ελπιζω πως ναι για να μην τρεχω τελευταια στιγμη για οδικο χαρτη Στερεας Ελλαδας
Ειμαι δουλεια , εχω φορτωσει τσαντα και θα ξεκινησω κατευθειαν απο Αττικη Οδο - υψος Κηφισιας - κατα τις 6:00 το απογευμα. Θα προλαβω 7:30 να ειμαι Σειριο ??
Μηπως θα ηταν καλη ιδεα οσοι ειναι να βρεθουμε Σειριο 7:30 να προσθετουν το ονομα (username) τους κανοντας παραθεση σε αυτο το post ??
Π.χ ξεκινωντας εγω ...

1. ΒUBA
kanelj - Παρ 08 Απρ 2005, 08:05:44
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:

Ελπιζω πως ναι για να μην τρεχω τελευταια στιγμη για οδικο χαρτη Στερεας Ελλαδας

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 20.00!ΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ....

crusader έγραψε:
Αναχώρηση για το Touring

1. ΒUBA

2.kanelj
LuNa - Παρ 08 Απρ 2005, 08:07:46
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:

ΦΥΣΙΚΑ!!!!!
Όσο για το ποιοι θα είμαστε εκεί στις 7,30 είναι άλλον κάπως δύσκολο να γραψουμε όλοι σε αυτό το θέμα.
Είναι καλύτερα να στείλεις με ΠΜ το τηλ σου σε κάποιον από το Δ.Σ. που θα έρθει Καρπενησί και να συννενοηθείς κατευθείαν τηλεφωνικώς.
(sidobre, p206mike, Toyristas)
Μπορείς επίσης να το στειλεις σε μένα, στον MEMsound και στον kanelj. Και μεις θα φύγουμε με το καραβάνι των 7,30
LuNa - Παρ 08 Απρ 2005, 08:09:48
Θέμα δημοσίευσης:
7:30 ΣΕΙΡΙΟΣ!!!! ΙΣΧΥΕΙ!!!!

Εγώ θα είμαι από νωρίτερα για να φάω και κάτι στα Goodys Razz Razz
Touristas - Παρ 08 Απρ 2005, 08:18:45
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί να μην ισχύει Question αν άλλαξε κάτι θα το μάθουμε Smile
πάντως εγώ θα είμαι εκεί
kanelj - Παρ 08 Απρ 2005, 08:19:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΛΑ.....
19.30 ΣΤΑ ΣΕΙΡΙΟΣ!
BUBA - Παρ 08 Απρ 2005, 08:24:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ok Thanks,
Πιθανο να πετυχω και καποιον απο εσας στην διαδρομη Αθηνα-Σειριος.
Θα ειναι μερα ακομα.
Θα εχω το νου μου.....για 206/307 στο δρομο Cool
LuNa - Παρ 08 Απρ 2005, 08:27:57
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:

όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι, έχω φορτώσει και γω το 206 μου με το σακίδιο μου και είμαι έτοιμη να φύγω κατευθείαν απ τη δουλειά.
Σχολάω στις 16,00 - 16,30 (ανάλογα τα κέφια) και θα πάω κατευθείαν και όπως είπα θα περάσω και από τα Goοdys στο Σείριο Razz Νηστικό αρκούδι δε χορεύει Razz
Touristas - Παρ 08 Απρ 2005, 08:30:08
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
BUBA έγραψε:

όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι, έχω φορτώσει και γω το 206 μου με το σακίδιο μου και είμαι έτοιμη να φύγω κατευθείαν απ τη δουλειά.
Σχολάω στις 16,00 - 16,30 (ανάλογα τα κέφια) και θα πάω κατευθείαν και όπως είπα θα περάσω και από τα Goοdys στο Σείριο Razz Νηστικό αρκούδι δε χορεύει Razz

Κι εγώ έτοιμος μετά την δουλειά έφυγα …. Smile Smile Smile
LuNa - Παρ 08 Απρ 2005, 08:34:07
Θέμα δημοσίευσης:
ας το βάλουμε και εδώ.....

Ο Lord chypher κέρδισε το δωμάτιο της δωρεάν διαμονής στο Καρπενήσι!

kanelj - Παρ 08 Απρ 2005, 08:36:19
Θέμα δημοσίευσης:
σσσσσσς......κατσε βρε !μην το φωναζεις!δεν το εχει παρει χαμπαρι ακομα!!!
Κ.Προεδρε αν το παρω εγω,θα σου φερνω τσιγαρα οποτε θελεις για ολο το σαβ'κο!!!!
crusader - Παρ 08 Απρ 2005, 09:00:15
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
ας το βάλουμε και εδώ.....

Ο Lord chypher κέρδισε το δωμάτιο της δωρεάν διαμονής στο Καρπενήσι!

Επίσης να πούμε πως το μαγικό χαρτάκι έβγαλε από την κληρωτίδα (ε την κανάτα τέλος πάντων) η Γιάννα (pygolabida).

Μας έκαψες ρε Γιάννα...
underage - Παρ 08 Απρ 2005, 09:25:42
Θέμα δημοσίευσης:
Εμείς θα σας υποδεχτούμε στο Καρπενήσι, αφού κανείς άλλος δεν κατάφερε να πάρει άδεια Razz Razz
mick206 - Παρ 08 Απρ 2005, 09:56:10
Θέμα δημοσίευσης:
Καλό ταξίδι παιδιά! Θα τα πούμε πάνω στο νησί... Cool Twisted evil Laughing
Vaggelis - Παρ 08 Απρ 2005, 10:05:33
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:

με ποιά ...ναυτιλιακή ταξιδεύουμε είπαμε Μιχάλη;;; Laughing Laughing Laughing
mick206 - Παρ 08 Απρ 2005, 10:19:04
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
mick206 έγραψε:

Θου-Βου sealine ferries Ltd...
crusader - Παρ 08 Απρ 2005, 10:25:50
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
mick206 έγραψε:

Θου-Βου sealine ferries Ltd...

ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ... ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ?!?!?!?!

Κλείσε μου σε παρακαλώ μια καμπίνα-ρετιρέ και το βράδυ θέλω δείπνο με τον καπετάνιο Exclamation Exclamation Exclamation
nickzotos - Παρ 08 Απρ 2005, 11:01:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΕ 7:30 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΡΕΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΣΕΙΡΙΟ
Baphomet - Παρ 08 Απρ 2005, 11:05:17
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:

εμεις 7.30 θα ειμαστε στο hotel να σας ζεσταινουμε τις θεσεις... Laughing
crusader - Παρ 08 Απρ 2005, 11:22:40
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:

Μήπως να βάλουμε και μια αντίστροφη μέτρηση Question

Φτάνει ρε παιδιά.. πιστεύω καταλάβαμε όλοι την ώρα αναχώρησης Idea
shiba - Παρ 08 Απρ 2005, 13:28:31
Θέμα δημοσίευσης:
καλα να περασετε παιδεσ...με το καλο να γυρισετε
crusader - Παρ 08 Απρ 2005, 14:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγά-σιγά τα μαζεύω τα μπογαλάκια μου από τη δουλειά και πάω να συναντήσω τον Πέτρο για να φύγουμε...

Ραντεβού στο νησί κυρίες και κύριοι!!! Wink
DimiP - Παρ 08 Απρ 2005, 17:16:09
Θέμα δημοσίευσης:
και σιγα να μην εγραφε αλλος τελευταιος!

μετα λοιπον απο μικρες αναποδιες (δεν ειχα λαδι στη μηχανη ας πουμε)

καταφερνω και ξεκιναω!

παμε λοιπον για το καρπε-island Wink Wink

βαγγελη τι ωρα να περασω να σε παρω; εεε.. να σε ρυμουλκησω εννοω! Wink Wink Laughing Laughing Laughing
vinman - Παρ 08 Απρ 2005, 19:46:13
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Joker Joker Joker
eve - Παρ 08 Απρ 2005, 20:27:57
Θέμα δημοσίευσης:
Να περάσετε όμορφα και με το καλό να γυρίσετε! Onfire
sod - Παρ 08 Απρ 2005, 22:56:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΟΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!
glf - Σαβ 09 Απρ 2005, 00:14:53
Θέμα δημοσίευσης:
have fun !
Steve - Κυρ 10 Απρ 2005, 19:00:30
Θέμα δημοσίευσης:
Φτάσατε ρε? Που να φτάσετε... αν δεν είναι ο ψηλός από πίσω να σμπρώχνει Laughing

Λοιπόν... αρχικά, να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του Touring και να πώ συγχαρητήρια για την επιλογή τους, αφού η διαδρομή μου έδωσε την απόλαυση να ευχαριστηθώ το μπλοκέ Twisted evil

Συνεχίζω ευχαριστώντας όλους μα όλους όσους στέρησαν τον προσωπικό τους χρόνο από κάτι άλλο και τον διέθεσαν γι αυτό το Touring Wink Σίγουρα περάσαμε όλοι καλά. (όσο μπορούσαμε τουλάχιστον, παραπάνω δεν γινόταν!) Very happy Ευχαριστώ πάντως τον γυναικείο πληθυσμό του club μας που δέχτηκε χθες να τις χορέψω τσιφτετέλι στο Camelot! (Βαγγέλη-Αναστασία και λοιποί, ακόμα να με κάνετε ρόμπα με τις φωτογραφίες που τραβήξατε? Evil Mad Laughing )

Χαίρομαι που γνωρίστηκα και με άλλα μέλη, και φυσικά λόγω αυξημένης συμμετοχής (συγκρίνω αυτό το Touring με Ροβιές και Ελάτη που ήμουν παρών) πιστεύω πως ήταν ότι καλύτερο μέχρι τώρα Wink

Ζημιά κάναμε όπου κι αν πήγαμε, μας πήρε χαμπάρι όλο το Καρπενήσι και η Αστυνομία ότι ήμασταν παρόντες Razz

Επίσης, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι κόφτιασε η 5η στις 6500 και είχα 210 μέσα στο κοντέρ! Αν ήτανε παραπάνω ο κόφτης, θα έδινε κιάλλο Very happy Δεν κατάφερα να βγάλω φωτό στο 1ο άπλωμα, έβγαλα στο 2ο με 6100 και κάτι Sad

Τί να πώ... τα ίδια πάλι? Ότι όποιος δεν έρχεται, μόνο αυτός χάνει? Ότι επειδή όλοι μας κουβαλάμε την ίδια τρέλα και μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, πάντα την βρίσκουμε και περνάμε γαμάτα? Smile

Τέλοσπάντων, πάει αυτό, πέρασε Crying or Very sad Πάμε για άλλα καλύτερα και περισσότερα Wink Very happy Μέχρι αύριο θα έχω βάλει φωτό και 2 από τα πολυσυζητημένα video Very happy

Και επειδή δεν θα αντέξω, θα το πώ: Ώπααα... Χόρτααα... Έεετσι... Laughing Laughing Laughing

Επίσημο τραγούδι του 8ου Touring: Ειρήνη Μερκούρη - Σήκω χόρεψε Laughing
MEMsound - Κυρ 10 Απρ 2005, 19:12:37
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!
Με μία λέξη:

Smile colors ! ! ! ! ! ! Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! ! ! ! Smile colors
Πιο αναλυτικά σε επόμενο ποστ...
volvos - Κυρ 10 Απρ 2005, 19:22:09
Θέμα δημοσίευσης:
αντε σας εκανε και ωραιο καιρο.
μηπως λεω μηπως το επομενο τουρινγκ πρεπει να ειναι προς ακροπολις μερια????
nickzotos - Κυρ 10 Απρ 2005, 19:25:55
Θέμα δημοσίευσης:
ΩΠΑ.................ΧΟΡΤΑ Wink

ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ..........ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΥΡΙΟ... Twisted evil
DimiP - Κυρ 10 Απρ 2005, 20:52:24
Θέμα δημοσίευσης:
με προλαβατε παλιοπαιδα αλλα τι να σου κανει το 1400αρι;;
ακομα κιαν πιανει 170 στην ανηφορα!!! (ουτε κιεγω καταλαβα πως εγινε) Twisted evil αλλα υπαρχουν ευτυχως μαρτυρες για του λογου το αληθες.

ελα γεια μας

ευχαριστηρια φυσικα σε ολους τουτς συμμετεχοντες και τους υπευθυνους του touring.

την επομενη φορα περισσοτεροι και ακομα καλυτερα.

θα ακολουθησουν "παραλειπομενα" και "οσα δεν εδειξαν οι καμερες" προσεχως!

Το Καρπενησι (μου ειπε να σας μεταβιβασω οτι) σας ευχαριστει που το τιμησατε, ελπιζει να σας αρεσε και να το ξαναεπισκεφθειτε ! Wink
LuNa - Κυρ 10 Απρ 2005, 20:57:07
Θέμα δημοσίευσης:
Φτάσαμε φτάσαμε....
Επειδή είμαι αρκετά κουρασμένη για να κάνω πλήρη ανάλυση του πως περάσαμε, κατι το Τ Ε Λ Ε Ι Α δε μου αρκεί, ούτε αυτή τη στιμγή που είμαι τόσο κουρασμένη, θα σας δώσω τροφή για σκέψεις με μερικές ερωτησούλες (quiz) για να θυμηθουμε όσοι ήμασταν εκεί και να σκάσετε από ζήλια οι υπολοιποι Razz

Ποιό απο τα μέλη....
1.....ήταν συνεχώς με στουμπωμένη την μύτη με ένα χαρτομάνδηλο επειδή του άνοιγε η μύτη??? (πάνω από 7-8 φορές λέμε!)
2......κατά την αποχώρηση στον Σείριο εδωσε μικρό ρεσιτάλ elvis?
3..... όταν αναρωτήθηκε άλλο μέλος, αν το φλας που το στραβωσε μετά τον Λεβέντη ήταν ρανταρ αναφώνησε....ΑΑΑΑΑ ΡΑΝΤΑΡ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?? ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΛΑΣ!!!
4..... δεν μπορείς να το ανατγωνιστείς (ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ) στις διπλές στο τάβλι??? (σε μια παρτίδα πάνω από 10 διπλες)
5.....εχει σωματικη (Αναπηρία να το πω? διαφορετικότητα να το πω? πολύ γέλιο είχε παντως) ώστε να σε κάνει να αναρωτίεσαι αν είναι αλιεν ετσι οπως γυρνανε τα χερια του???
6.....νύσταζε συνεχώς???
7.....έτρωγε συνεχώς???
8.....ροχάλιζε σε τρελά ντεσιμπέλ (σε βαθμό που ο συγκατοικος του για να τον εκδικιθει, κατ όπως λένε οι φήμες, τις αμόλαγε συνεχως και ήταν λεει το δωμάτιο σαν θαλαμος αερίων)
9..... εσκισε την μπλουζα του στο παθος του χορου???
10...... ήπιε μόνο του μια κανάτα κρασι??? (εδώ πρεπει να βρειτε 12 ατομα γιατί ήπιαν και οι 12 απο μια κανατα ο καθενας)
11..... έσπασε το ποτήρι του με άλλο μελος απ τα τσουγκρισματα στα "ωπα και ωπα"
12.....έχει μια τεράστια μελανια στο αριστερο χερι, απόκτημα της μοναδικής ανικανότητας του να ρίξει με το τόξο στον διαγωνισμό τοξοβολίας στο σαλούν???
13.....χτύπησε 210 το κοντέρ με το a/c ανοιχτό??? (υπάρχουν λεει και αποδείξεις σε video)
14...... χόρεψε πάνω στο τραπέζι του μπαρ??? (ψάχτε για 4 άτομα και όλα αγόρια)
15......κοιμοταν στον καναπε του ξενοδοχείου τα ξημερώματα της κυριακής και αλλο μελος προσπαθούσε να τον ξυπνησει λέγοντας του "κατούρα να φύγουμε"???
16....παρίστανε τον μεθυσμένο στην κεντρική πλατεία, φωνάζοντας τόσο δυνατά ώστε να τραβάει την προσοχή ΟΛΟΥ του κόσμου???
17.... 18.....19.........................100.........

Υπάρχουν αμέτρητες απίστευτες στιγμές γέλιου που αυτή τη στιγμή ειλικρινά δεν έχω το κουράγιο να συνεχίσω να γραφω...
Στην πραγματικότητα θα πρέπει να γράφω πολλές μέρες για αυτή την εκδρομή!

Ευχαριστώ όλους οσους ήταν εκεί και τις μοιραστήκαμε!
vinman - Κυρ 10 Απρ 2005, 21:08:43
Θέμα δημοσίευσης:
Καλως μας ηρθατε στα πατρια εδαφη... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Ετσι απο μια πρωτη γευση πρεπει να περασατε τελεια..... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
(ζηλευω.... Laughing Laughing Laughing Laughing )
Πριμενω αναλυτικες ενημερωσεις.....photo....video....κλπ......και συντομα ετσι..... Wink Wink Wink
CC-Gio - Κυρ 10 Απρ 2005, 21:10:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ηταν πολυ ομορφα ολα! Απιστευτο τουρ με ατελειωτο γελιο!

Ενα εχω να πω! Οπα......άιντε.......!!!

Θα περιμενουμε φωτο για να δειξουμε.....τα λογια περιτευουν!!!

Ειρηνη Μερκουρη 4 ever!!!

Παω για υπνο γιατι ειμαι χωμα! Wink
Steve - Κυρ 10 Απρ 2005, 22:09:16
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Ποιό απο τα μέλη....

8.....ροχάλιζε σε τρελά ντεσιμπέλ (σε βαθμό που ο συγκατοικος του για να τον εκδικιθει, κατ όπως λένε οι φήμες, τις αμόλαγε συνεχως και ήταν λεει το δωμάτιο σαν θαλαμος αερίων)

Δεν χωράνε στην υπογραφή πάντως όλα τα quiz ε? Laughing
nickzotos - Κυρ 10 Απρ 2005, 22:15:23
Θέμα δημοσίευσης:
μια μεγαλη εικονα.....10000000000000000000000 λεξεις:
underage - Κυρ 10 Απρ 2005, 22:43:10
Θέμα δημοσίευσης:
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Αν και παραδέχομαι ότι κουράστηκα λίγο Embarassed Embarassed Embarassed
shiba - Κυρ 10 Απρ 2005, 23:41:57
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛωσ ηρθατε παιδακια...η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα πολυ να ημουνα και εγω εκει συμφωνα με αυτα που λετε ολοι...αλλα τωρα στο επομενο πιστευω να καταφερω και να ερθω..καλο βραδυ σε ολουσ και καλη ξεκουραση
307 ARMY! - Δευ 11 Απρ 2005, 02:33:17
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα! Επειδή ταβλιάστηκα στον υπνο, γράφω ένα πράγμα ξημερώματα: ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Exclamation Exclamation Exclamation Κι αυτό χωρίς υπερβολή. Εγώ και η γυναίκα μου ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για την ωραία παρέα και τις ανεπανάληπτες στιγμές!
Υ.Γ.:"ΩΠΑ...και ΠΑΝΤΑ...ΖΕΙΣ" κι ο νοών νοείτω. Exclamation Razz Wink
kanelj - Δευ 11 Απρ 2005, 06:57:38
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΠΑ Exclamation
ΑΙΝΤΕ... Exclamation

ΓΙΑΑΑΑ ΠΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.... Exclamation

Arrow

οι κλασσικες διαδρομες με τις παρατεταμενες στροφες...

σταση στο ΕΚΟ που ο ιδιοκτητης οταν μας ειδε ετριβε τα χερια του απο χαρα...!

περασαμε μερη που παρακαλαγαμε να μην γινει σεισμος!!

Σταση για να δουμε...τα "πατηματα της Παναγιας"??? ! !

Να τι παθαινει οποιος βαζει σκουπες,φιλτροχοανες και αλλα τετοια διαβολικα πραγματα...ρουφαει οτι βρει!!!!

Σταση για να δουμε που θα φαμε...ακουγοντας μουσικη με ανοιχτες πορτπαγκαζοπορτες!

δεν ελειψε και το belli-dance στην μεση του δρομου!!!

Να και ο ....Θου-Βου,ποτε δεν λειπει απο τετοια!!

Ο Ronin την ειδε Λέγκολας στο Lord of the Rings!!!

Μετα γλυκαθηκαν και οι υπολοιποι...τοξοβολοι (τρομαρα σας!!)

Φωτογραφια 1 απο ...Saloon!!

Φωτογραφια 2 απο ...Saloon!!

Nα και το αλογο που δεν το πλησιαζε κανεις απο κοντα γιατι επρεπε να ειχε παρει ενα ερσερφουριλ (για την διαρροια!!!)

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΑ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ NICKZOTOS ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑΜΠΟΝ(!!!) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ!!!
ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ PSCLUB!!!
AYTA AΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΓΕΛΙΟ!!!
ΓΙΑ ΠΑΜΕ:ΟΠΑ!!!
shark_zak - Δευ 11 Απρ 2005, 07:38:25
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ καλες.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
vinman - Δευ 11 Απρ 2005, 08:16:59
Θέμα δημοσίευσης:
Παρα πολυ καλες... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
LuNa - Δευ 11 Απρ 2005, 08:57:01
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
LuNa έγραψε:
Ποιό απο τα μέλη....

Δεν χωράνε στην υπογραφή πάντως όλα τα quiz ε? Laughing

Δόξα τον ΘΕΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ, δεν μοιραστήκαμε τις μυρωδάτες... μοιραστήκαμε τις ΣΤΙΓΜΕΣ απείρου κάλους και γέλιου! Laughing Laughing Laughing

Και ναι ρε.... που να χωρέσουν όλα σε μια τόσο δα υπογραφούλα....
Οι στιγμές που είχαμε σε 48 ώρες εκδρομή με το club δε χωράνε ούτε στα απομνημονεύματα μου Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Δευ 11 Απρ 2005, 10:05:58
Θέμα δημοσίευσης:
MEΓAΛH AΠATH
και πρέπει να καταγγελθεί...

... στην έξοδο του πέταλου μετά το ξενοδοχείο, ήταν το Aστυνομικό Tμήμα και δεν μπορούσα να κάνω βόλτες με την Intergrale!!!!!

Oι γνωστοί κύκλοι ξαναχτύπησαν Evil 2gunfire 2gunfire
LuNa - Δευ 11 Απρ 2005, 10:10:49
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Εγώ ξέρω μόνο τα τετράγωνα των αστέρων και το τρίγωνο των Βερμούδων!
Οι κύκλοι ποιοί είναι?? Shocked
Touristas - Δευ 11 Απρ 2005, 10:12:27
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Υπάρχουν και τα ορθογώνια Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Δευ 11 Απρ 2005, 10:20:58
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
και σιγα να μην εγραφε αλλος τελευταιος!

μετα λοιπον απο μικρες αναποδιες (δεν ειχα λαδι στη μηχανη ας πουμε)

καταφερνω και ξεκιναω!

παμε λοιπον για το καρπε-island Wink Wink

βαγγελη τι ωρα να περασω να σε παρω; εεε.. να σε ρυμουλκησω εννοω! Wink Wink Laughing Laughing Laughing

σου άρεσε το Lipton στην ευθεία Μητσάκο;;;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Steve έγραψε:
Ευχαριστώ πάντως τον γυναικείο πληθυσμό του club μας που δέχτηκε χθες να τις χορέψω τσιφτετέλι στο Camelot! (Βαγγέλη-Αναστασία και λοιποί, ακόμα να με κάνετε ρόμπα με τις φωτογραφίες που τραβήξατε? Evil Mad Laughing )

Μην προκαλείς την τύχη σου Σταύρο, υπάρχει άφθονο και ξεκαρδιστικό υλικό...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve έγραψε:
Και επειδή δεν θα αντέξω, θα το πώ: Ώπααα... Χόρτααα... Έεετσι... Laughing Laughing Laughing

Επίσημο τραγούδι του 8ου Touring: Ειρήνη Μερκούρη - Σήκω χόρεψε Laughing

έεεεετσι.....έτσι........
christhehealer - Δευ 11 Απρ 2005, 10:24:44
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Δεν είναι οι κύκλοι, είναι οι γνωστοί κύκλοι!!!

Tιπτα δεν ξερ, αυτή η κόρη του μπαμπά... Shocked Twisted evil Mr. Green Lol Lol Lol
Touristas - Δευ 11 Απρ 2005, 10:28:43
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
LuNa έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Tιπτα δεν ξερ, αυτή η κόρη του μπαμπά... Shocked Twisted evil Mr. Green Lol Lol Lol

Δεν γνωρίζει από αυτά Smile Περί κύκλων Smile
LuNa - Δευ 11 Απρ 2005, 10:31:29
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
LuNa έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Είπαμε εγώ είμαι μικρή και αθώα Mr. Green εδώ δεν ήξερα τι είναι ο freddo και το Da Cappo μέχρι που μου είπες! Embarassed

όμως πολύ μου αρέσει που εγώ δεν ξέρω από τέτοια και έχω κάτι να μαθαίνω Twisted evil
christhehealer - Δευ 11 Απρ 2005, 10:47:07
Θέμα δημοσίευσης:
Tον Γεωργ-something τον ήξερες όμως κι ας μην πίνεις και τσιπρου!!!!!!

Xόρταααααααααα!!!!!!!!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Δευ 11 Απρ 2005, 10:56:56
Θέμα δημοσίευσης:
Εντυπώσεις ενός ψαρά (σε Touring του PSClub.....)

Αγαπητό μου Ημερολόγιο.....

Από τότε που ήμουν νέος στο club, φανταζόμουν την στιγμή στην οποία πολλά 206 (και λοιπά Peugeot) θα έστριβαν όλα μαζί, το ένα πίσω από το άλλο σε κάποιο επαρχιακό στροφιλίκι......
Τότε βγήκε η ανακοίνωση για το 1ο Touring στο Πήλιο.....
Τα απρόοπτα στέρησαν την συμμετοχή μου από το αξέχαστο (όπως έμαθα αργότερα) σε πολλούς Touring....
Έμεινα λοιπόν να χαζεύω τις φωτογραφίες, στην οθόνη του PC μου, που τραβήχτηκαν τότε, και φανταζόμουνα πόσο ωραία θα ήταν αν ήμουν και εγώ εκεί......
Αργότερα ήρθε και το 2ο..... και το 3ο...... και το 4ο.............. μέχρι και το 7ο....
Η δουλειά, το χιόνι, οι βλάβες, με έκαναν συνέχεια να φανταζομαι τα touring, μέσα από τις ψηφιακές φωτογραφίες που ανέβαιναν στο forum......
Ώσπου, βγαίνει η ανακοίνωση για το 8ο Touring στο Καρπενήσι.....
"1 στα 8" ήταν το πρώτο πράγμα που κόλλησε στο μυαλό μου.....
έτσι και έγινε.... μια μικροβλάβη δεν στάθηκε ικανή να συνεχίσει το αρνητικό σερί του 206 με τα περίεργα αυτοκόλλητα......
Παρασκευή, η αγωνία μεγάλη, οι δείκτες του ρολογιού δεν κουνιούνται....
16:00 αναχώρηση από το γραφείο (μετά από κουραστική μέρα) αλλά τίποτα σεν μας σταματά....
Μαζί με τον γουρλή Lord χτυπάμε κόφτες (185 χλμ γράφει το κοντέρ, ενώ ο Πέτρος δεν έχει ιδέα για την ταχύτητα, λόγω βλάβης) μέχρι το Σείριος (σίκ), όπου παραλαμβάνουμε τον Τρελο-Θου-Βου και την Θεά Όλγα....
Η παρέα ξεκινάει χαλαρά για Καρπενήσι, η κούραση δεν μας λυγίζει.....
9 μ.μ. άφιξη στο Καρπενήσι, check-in και (ω, τι έκπληξη) ο Ανδριανός με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, μας υποδέχεται με μια μεγάλη αγκαλιά, ένα υπέροχο ΣΚ μας περιμένει.......

Η συνέχεια παρακάτω......
Bonus φώτο και βίντεο με αρκετούς πρωταγωνιστές + Camelot + Steve....
LuNa - Δευ 11 Απρ 2005, 11:07:19
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Tον Γεωργ-something τον ήξερες όμως κι ας μην πίνεις και τσιπρου!!!!!!

Αφού ειμ η κόρη του μπαμπά μου λέμεεεεεεεε Laughing Laughing Laughing

Κάθε καλή και γνήσια βλάχα σαν εμένα, ΟΦΕΙΛΕΙ να ξέρει τα μαγαζιά με τα καλύτερα κοψίδια και όχι το Da Cappo Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Δευ 11 Απρ 2005, 11:21:15
Θέμα δημοσίευσης:
Εντυπώσεις ενός ψαρά (σε Touring του PSClub.....), μέρος Δεύτερο...

......χαλάρωση στο καθιστικό. Μετά από λίγο ξεπροβάλλει από την πόρτα μια γνώριμη .........κοιλιά. Ήταν ο Poliths..... και μαζί του ο Baphomet, o Crusader, ο Steve, η Underage και η παρέα τους (η κούραση δεν με βοηθά να τους χαιρετίσω όλους), οι οποίοι μόλις γυρνούν από ένα ψιλο-τσιμπούσι. Τα γέλια γίνονται πιο πολλά και το κέφι ανεβαίνει.
Γύρω στις 12, γίνεται η άφιξη και του γκρουπ των 7:30 στο Καρπενήσι......
Ο τερματισμός έξω από το Hotel Elvetia σε στύλ "Μόντε Καρλο" με σημαία τερματισμού, είναι must..... τα στιγμιότυπα αποτυπώνονται ψηφιακά σε βίντεο...
Η παρέα στο καθιστικό μεγαλώνει, κάποιοι αρχίζουν το τάβλι, ενω τα γέλια γίνονται ακόμα πιο πολλά.....
Κάποια στιγμη η κούραση υπερισχύει του κεφιού και τα βλέφαρα κλείνουν....
Δεν πειράζει, μας περιμένει ένα υπέροχο ΣΚ.........

Η συνέχεια παρακάτω......
Bonus φώτο και βίντεο με αρκετούς πρωταγωνιστές + Camelot + Steve....
crusader - Δευ 11 Απρ 2005, 12:03:35
Θέμα δημοσίευσης:
Συνέχισε Βαγγέλη, με έχεις καθηλώσει...
CC-Gio - Δευ 11 Απρ 2005, 12:13:52
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα αυτο το κρασι που ηπιαμε το Σαββατο βραδυ ηταν κορυφη!

Ακομα το φαγητο του Σαβ-Κυρ χωνευω!

Και μια φωτο απο μενα....ετσι για να δειτε οσοι δεν ηρθατε για τι λαο μιλαμε!! Wink 19+ pugs!
http://briefcase.pathfinder.gr/download/CCGio/30555/410976/0/PICT0043.JPG

Αλλαξα και την υπογραφη μου.......δεν αντεξα!!! Cool
Vaggelis - Δευ 11 Απρ 2005, 12:40:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εντυπώσεις ενός ψαρά (σε Touring του PSClub.....), μέρος Tρίτο...

...Σάββατο, οι φωτογραφίες που έβλεπα στο PC μου, παίρνουν σάρκα και οστά (ή μάλλον λαμαρίνες και μηχανές) μπροστά μου...
Γύρω στα 20+ Peugeot, βολτάρουν μέσα σε ένα υπέροχο φαράγγι, ενώ το Καρπενήσι αναστατώνεται από τις κόρνες και τα σκασίματα των εξατμίσεων...
Η διαδρομή φανταστική, νέο ρεκόρ λογαριασμού σε ταβέρνα, καιρός καλοκαιρινός (τζάμπα τα πουλόβερ που πήρα μαζί...)
Επιστροφή για ξεκούραση στο ξενοδοχείο.... το βράδυ δεν πάμε τελικά στο Γεωργα-τέτοιο, λόγω υπερβολικού φαγητού το μεσημέρι και λέμε να βγούμε για ένα ποτάκι στα όρθια (έτσι έλεγε το σχέδιό μας, αλλά....)
Στο Camelot πάιζει εμπορική μουσική, φτάνουμε αρχικά λίγα άτομα και μέσα σε λίγη ώρα ακολουθεί όλο το club.....
Πιάνουμε το μισό μαγαζί, τα ποτά ρέουν, το κέφι φτάνει σε υψηλότατα επίπεδα.....
Μερικοί κατηγορούν εμένα και τον Μητσο-DimiPή οτι δεν χορεύουμε....
δεν πειράζει, είχα επωμιστεί με την ευθύνη της φωτογραφικής κάλυψης των (ξεκαρδιστικών) γεγονότων....
Η παρέα είχε τόσο κέφι στο μαγαζί, όσο ποτέ άλλοτε σε touring (όπως μου είπαν...)
Αργά-μησι πέρνουμε το δρόμο για το κρεβάτι.... Ο Σπύρος-Crusader είναι στο καθιστικό, δεν το παίρνει ο ύπνος... Τι κρίμα, αύριο φεύγουμε....

Κυριακή, πρωϊνό και αναγκαστικό (...) μάζεμα, πρέπει να φύγουμε.....
Με το χαμόγελο όμως ζωγραφισμένο στο πρόσωπο όλων, η διάθεση δεν πέφτει....
Οι πρώτοι αναχωρούν, καλό ταξίδι παιδιά....
Οι υπόλοιποι κατευθυνόμαστε προς το (υπέροχο) πάρκο Saloon υπό το άγρυπνο βλέμμα ενός περιπολικού (χαζεύανε και αυτοί, τόσα Peugeot δεν έχουν ξαναδεί)...
Στο πάρκο, στο οποίο χάνεσαι μέσα στο πράσινο γκαζόν, κάνουμε διαγωνισμό τοξοβολίας (με απρόοπτα), ιππασία, πίνουμε ένα καφέ για δύναμη και ψωνίζουμε....
Ένα κοριτσάκι αναγνωρίζει το σήμα του αυτοκινήτου του μπαμπά της, στην πλάτη μου και μου λέει όλο νάζι: "έχουμε και εμείς πεζώ, 406....", "σας βλέπαμε από το λεωφορείο όλους....", υποψήφιο μελλοντικό μέλος σκέφτηκα και του χάρισα ένα χαμόγελο....
Αυτό το χαμόγελο έκρυβε όλη την χαρά που ένοιωσα όλο το ΣΚ, το οποίο αν και λίγο κουραστικό, γέμισε τις μπαταρίες του Polith, όπως μου έιπε μετά στον δακρύβρεχτο αποχαιρετισμό μας...
Εκεί, κάπου στη Λαμία, αποχαιρετήσαμε τον Polith, τον Steve, τον Douf με μια γλυκιά μελαγχολία, καλό δρόμο παιδιά....
Οι υπόλοιποι, πήραμε τον δρόμο για Αθήνα.......
Ένα Λαμιώτικο 206 μας έκανε παρέα, ο Μήτσος προσπαθούσε μάταια να με φτάσει στην ευθεία (....), εγώ με την σειρά μου προσπαθούσα μάταια να ακολουθήσω τους κάγκουρες Ronin και mike, ο τελευταίος προσπαθεί να ξενερώσει από την χθεσινοβραδυνή κρεπάλη 200ρίζοντας με A/C ανοικτό.....
Τελευταία συνάντηση στο parking του Σείριος....... αποχαιρετισμός......
καλό δρόμο παιδιά, θα τα πούμε......
προχωρώντας, σκέψεις μου έρχονται στο μυαλό..... πως μπορούν τόσοι άνθρωποι, που μιλάνε μέσω ενός forum στο ιντερνετ, να περνάνε τόσο καλά λές και γνωρίζονται χρόνια, όταν βρίσκονται μαζί;;;;;
η απορία μάλλον δεν θα λυθεί ποτέ..... δεν πειράζει, η ουσία είναι οτι περνάμε όλοι υπέροχα μαζί......

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ....για το 2 στα 9...

φωτογραφίες και βίντεο, αργότερα
Stevon - Δευ 11 Απρ 2005, 13:28:27
Θέμα δημοσίευσης:
Απάντηση του Νο1 που έθεσε η Αναστασία(αυτός που γελάει περισσότερο & έχει κόκκινη μπλούζα) Laughing
http://briefcase.pathfinder.gr/file/stevon/34301/411000

Παράθεση:
2......κατά την αποχώρηση στον Σείριο εδωσε μικρό ρεσιτάλ elvis?

Απάντηση...Νο1http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/34302/410987/0/ELVIS1.jpg
και Νο2 http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/34302/410988/0/ELVIS2.jpg

Παράθεση:
15......κοιμοταν στον καναπε του ξενοδοχείου τα ξημερώματα της κυριακής και αλλο μελος προσπαθούσε να τον ξυπνησει λέγοντας του "κατούρα να φύγουμε"???

Αυτός που προσπάθησε να δεί το 2λιτρό του να ξεπερνάει τα 210 αλλά...http://briefcase.pathfinder.gr/file/stevon/34301/410995 (BUBA)

Έρχονται και άλλα σιγά-σιγά .....(για όλους...) Laughing
LuNa - Δευ 11 Απρ 2005, 14:11:53
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
Ακομα το φαγητο του Σαβ-Κυρ χωνευω!

Καλά.... δεν το συζητώ.... από σήμερα μόνο με υγρά για κανά μήνα θα είμαι Razz (δεδομένου ότι βάσιμες πηγές μου μετέφεραν ότι στο 9ο touring θα απαιτείται ΜΑΓΙΩ! Twisted evil )
nickzotos - Δευ 11 Απρ 2005, 14:14:28
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΜΑΝ ΕΙΣΤΕ......ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΜΑ Shocked Shocked
vinman - Δευ 11 Απρ 2005, 14:18:37
Θέμα δημοσίευσης:
Τρομερες οι περιγραφες σου ετσι οπως τις αποτυπωνεις Βαγγελη..... Wink Wink
Μακαρι να ημουν και εγω εκει.... Sad Sad Sad
Αλλα παντα θα υπαρχει και το επομενο.... Wink Wink Wink
crusader - Δευ 11 Απρ 2005, 15:00:36
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

Ελπίζω τουλάχιστον να μην σε κυνηγήσουν οι ατυχίες κι εσένα όπως τον Βαγγέλη και τελικά σε δούμε στο... 15ο touring ε? Rolling eyes
vinman - Δευ 11 Απρ 2005, 15:28:55
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
vinman έγραψε:

Ελπίζω τουλάχιστον να μην σε κυνηγήσουν οι ατυχίες κι εσένα όπως τον Βαγγέλη και τελικά σε δούμε στο... 15ο touring ε? Rolling eyes

Mην μου λες τετοια Σπυρο.... Sad Sad Sad ( Laughing )
Ελπιζω να ηταν το πρωτο και τελευταιο touring που χανω... Wink Wink
Vaggelis - Δευ 11 Απρ 2005, 15:43:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ώρα για τις πρώτες φώτο........

Mονομαχία mick206-Ady (Σημειώσατε 2) και ο Steve διαβάζει ...Celebrity.....
Check-in του γκρούπ των 7:30 στο Hotel Elvetia
Elvis is In Da House...
Προετοιμασία για ...στροφιλίκια
Peugeot σε παράταξη έξω από την Μονή...
Ο Poliths και οι ...γυναίκες του
"Άσε με να παίξω λίγο ακόμα με το σκυλάκι....
Ο Αφάνας...
Lord Cypher - Δευ 11 Απρ 2005, 16:02:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα clubακι που το λέγανε 206. Το clubακι λοιπόν έκανε και τις συναντήσεις του, και τις εκδρομούλες του και από εκεί που ήταν μια ιντερνετική παρέα ,ξαφνικά πήρε σάρκα και οστά γιατί η παρέα πέρναγε τόσο καλά που ήθελε κάθε τρεις και λίγο να βρίσκεται.
Οι επόχες τότε ήταν απίστευτες. Μετά για διάφορους λόγους, είτε αυτοί ήταν δουλειά, είτε τρεξίματα για μια "μεταμόρφωση", είτε άλλοι λόγοι η παρέα ψιλοχαλάρωσε και παρόλα αυτά σταδιακά μεγάλωσε σε ένα νέο clubάκι το "PSClub".
Το ΣΚ που πέρασε μου θύμισε αυτές τις παλιές στιγμές. Οι πιο νέοι στο club είδαν και ένιωσαν αυτό που κάποτε μας έκανε να ενωθούμε. Και ελπίζω να σύμβεί και σε αυτούς. Γιατί αξίζει. Ας είναι αυτό το touring και το κάθε ένα που θα ακολουθήσει, ο λόγος να βοηθήσουμε όλοι για κάτι καλύτερο.
Δεν χρειάζεται να πω πόσο καλά περάσαμε. Όλοι βάλατε τον τόνο σας στην δημιουργία και την περιγραφή των τόσο καλών εντυπώσεων που μένουν.
Και από ότι φαίνεται είναι μόνο η αρχή... Cool
Vaggelis - Δευ 11 Απρ 2005, 16:07:32
Θέμα δημοσίευσης:
Inside Camelot.....

Άπαντας - Θου-Βου - Αφάνας
το κέφι ανεβαίνει...
Αντροπαρέα PSClub...
οι πρώτοι χοροί...
Steve σε τρελά κέφια...
Poliths' Show...
put your hands up in the air...
τρελό κέφι με την Ειρήνη Μερκούρη...
douf - Δευ 11 Απρ 2005, 17:05:13
Θέμα δημοσίευσης:
Παϊδάκια καλησπέρα....... τώρα αρχίζουμε να επανερχόμαστε στην πραγματικότητα της Αθήνας... Crying or Very sad Crying or Very sad Παρόλα αυτά όμως ακόμα μας έχουν μείνει οι εικόνες του Καρπενησίου ..... αλλά και να μην μας είχαν μείνει έχουμε εσάς και την τεχνολογία να μας τα θυμίζουν. Smile Smile Εμείς λοιπόν ( το ζεύγος douf ) περάσαμε υπέροχα...(αν και δεν ξενυχτήσαμε στο Camelot), με όλους εσάς και ευχόμαστε σύντομα να τα ξαναπούμε στο επόμενο touring. Ενημερώστε μόνο αν θα γίνει σε καμία παραλία για να φροντίσουμε να χάσουμε τα κιλά που πήραμε απο το πολύ φαγητό του ΣΚ. Φιλούνες σε όλους και να είστε καλά μέχρι το επόμενο touring. Wink Wink
Stevon - Δευ 11 Απρ 2005, 17:09:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μερικά ακόμα:....
Νο1(video) τα <<παρατράγουδα>> ύστερα απο την οινοποσία... http://briefcase.pathfinder.gr/file/stevon/34301/411001 {συνετό θα ήταν να κλείσετε τον ήχο...ρόμπα θα γίνουμε... }

Νο2(foto) ο Μάνθος [size=7](άντε και όχι Μανθούκος)[/size] την ώρα που απολαμβάνει το λουκουμάκι του ....στην Παναγιά την Προυσιώτισα...http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/34302/410989/0/%CC%C1%CD%C8%CF%D3-%CB%CF%D5%CA.jpg

Υ.Γ:Sorry για την ποιότητα του video (ελέω κινητού...) Embarassed
Υ.Γ2:Ελπιζώ ότι η foto ήταν καλύτερες.
vinman - Δευ 11 Απρ 2005, 17:14:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αμ που να παρει γραμμαριο ο Μανθος... Laughing Laughing Laughing Laughing
Αφου τον ταιζατε λουκουμακια.... Laughing Laughing Laughing Laughing
Δωστε του κανα ζυγουρι να ντερλικωσει.... Laughing Laughing
Stevon - Δευ 11 Απρ 2005, 17:27:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτησης.....????? <Μου ήρθε mail από φίλο ότι δέν μπορεί να δεί κάποιο απο τα video.>
An αντιμετοπίζετε και εσείς κάποιο πρόβλημα,πείτε το για να μπορέσω να το διορθώσω , διώτι προς το παρόν δέν μπορώ να βρώ κάποιο λάθος στα αρχεία. Crying or Very sad
vinman - Δευ 11 Απρ 2005, 17:33:55
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Ερώτησης.....????? <Μου ήρθε mail από φίλο ότι δέν μπορεί να δεί κάποιο απο τα video.>
An αντιμετοπίζετε και εσείς κάποιο πρόβλημα,πείτε το για να μπορέσω να το διορθώσω , διώτι προς το παρόν δέν μπορώ να βρώ κάποιο λάθος στα αρχεία. Crying or Very sad

Oυτε εγω μπορω να το δω Σταυρο....Δεν το ανοιγει οταν ολοκληρωθει η φορτωση του αρχειου.....
underage - Δευ 11 Απρ 2005, 18:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
[i]......χαλάρωση στο καθιστικό. Μετά από λίγο ξεπροβάλλει από την πόρτα μια γνώριμη .........κοιλιά. Ήταν ο Poliths..... και μαζί του ο Baphomet, o Crusader, ο Steve, η Underage και η παρέα τους

.....δηλαδή το ζεύγος 307 ARMY! Wink που ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε touring......., καλή συνέχεια παιδιά Razz

Vaggelis έγραψε:
Γύρω στις 12, γίνεται η άφιξη και του γκρουπ των 7:30 στο Καρπενήσι......
Ο τερματισμός έξω από το Hotel Elvetia σε στύλ "Μόντε Καρλο" με σημαία τερματισμού, είναι must.....

Σημαία τερματισμού:....... η ζακέτα μου Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Δευ 11 Απρ 2005, 18:56:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ο κύριος κάστορας έγραψε:
ΟΠΑ Exclamation
ΑΙΝΤΕ... Exclamation

ΓΙΑΑΑΑ ΠΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.... Exclamation

ΓΙΑ ΠΑΜΕ:ΟΠΑ!!!

Ο πάμε στα μπουζούκια 3 η ώρα, ανοίγουμε ένα μπουκάλι, πίνουμε ένα ποτό, ρίχνουμε ένα ζεϊμπέκικο και φεύγουμε έγραψε:

Ο ξεσκέπαστος κάγκουρας έγραψε:
Αλλαξα και την υπογραφη μου.......δεν αντεξα!!! Cool

Αυτά είναι Twisted evil

Ο μου άνοιγε συνέχεια η μύτη έγραψε:
ΑΜΑΝ ΕΙΣΤΕ......ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΜΑ Shocked Shocked

Εδώ κάνανε θέμα εμένα... που ενώ εγώ απολάμβανα το ροχαλητό του Νικόλα, αυτός απολάμβανε κάτι άλλο Laughing Αμοιβαία απόλαυση σου λένε μετά... Razz

Ο κάθε στροφή και χειρόφρενο έγραψε:
Steve έγραψε:
Ευχαριστώ πάντως τον γυναικείο πληθυσμό του club μας που δέχτηκε χθες να τις χορέψω τσιφτετέλι στο Camelot! (Βαγγέλη-Αναστασία και λοιποί, ακόμα να με κάνετε ρόμπα με τις φωτογραφίες που τραβήξατε? Evil Mad Laughing )

Μην προκαλείς την τύχη σου Σταύρο, υπάρχει άφθονο και ξεκαρδιστικό υλικό...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Να υποθέσω πως τα χειρότερα δεν βγήκαν ακόμα ε? Twisted evil

Πως και δεν παραπονιέται κανένας για τους καναπέδες που γέμιζα κάτω όταν "άπλωνα"? Razz

Υπομονή και σε 3 ώρες το πολύ θα έχετε ντοκουμέντα με θέμα το touring και από εμένα Evil Twisted evil Ωραίες προς το παρόν όλες οι φωτογραφίες, τα βιντεάκια δεν μπορώ να δώ γιατί εδώ στην δουλειά το realplayer δεν το έχουμε Sad
Stevon - Δευ 11 Απρ 2005, 19:04:50
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Stevon έγραψε:

Oυτε εγω μπορω να το δω Σταυρο....Δεν το ανοιγει οταν ολοκληρωθει η φορτωση του αρχειου.....

Μάνο το πρόβλημα με τα video it's fixed, απλά αφού τα κατεβάσεις και τα ανοίξεις εκεί που σου κάνει το κενό και δεν παίζει περίμενε περίπου 10-12δεύτερα(τόσο κάνει σε εμένα με isdn 128k) και θα παίξει κανονικότατα. Arrow
CC-Gio - Δευ 11 Απρ 2005, 19:34:41
Θέμα δημοσίευσης:
Mερικες φωτο ακομα....

ΠΑΙΧΝΙΔΙ:
Ακολουθηστε τα φλουδια απο πορτοκαλι και θα βρειτε την Αναστασια!

(τα πηγαινε για πεταμα αλλα μαλλον μεχρι να φτασει,στα χερια της δεν εμεινε τιποτα! Laughing )

Εδω βλεπουμε που πηγαμε γυρω στα 11 παιδια για να ''τσιμπισουμε'' Laughing Laughing Laughing Laughing (πρεπει να πηραμε καμια 10 κιλα και απο εκει! Παντως τα 10 λιτρα κρασι τα κατεβασαμε για πλακα!)

Και ΤΕΛΟΣ......βλεπουμε=πως αφησαμε το ''camelot'' μετα την τρελη νυχτα του Σαββατου!

Steve - Δευ 11 Απρ 2005, 19:38:35
Θέμα δημοσίευσης:
Στην φωτό στην ταβέρνα, γιατί έχω τέτοια τσαντίλα? Twisted evil Razz
Vaggelis - Δευ 11 Απρ 2005, 20:44:38
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
......χαλάρωση στο καθιστικό. Μετά από λίγο ξεπροβάλλει από την πόρτα μια γνώριμη .........κοιλιά. Ήταν ο Poliths..... και μαζί του ο Baphomet, o Crusader, ο Steve, η Underage και η παρέα τους

.....δηλαδή το ζεύγος 307 ARMY! που ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε touring......., καλή συνέχεια παιδιά

πω πω, ναι, τον ξέχασα.....
απολογούμαι......
χαιρετισμούς, λοιπόν, και σε αυτόν, που μου έφερε αναμνήσεις στο μυαλό από την Σπάρτη...... Wink Wink

Steve έγραψε:

"Ο κάθε στροφή και χειρόφρενο"

έλα μωρέ, ένα σπάνιο χειρόφρενο έκανα και εγώ, όσο σπάνια τρώει κόκκινη ο Λύμπε (.....) και το έκανες θέμα......
όλες τις στροφές με καθαρά μπασίματα τις έπαιρνα, αλλά κάποιος άλλος το παραέκανε (!!!!!!!!) σε μια ανοικτή και καπνοί ξεπήδησαν από τα λάστιχά του....
ευτυχώς το έσωσε και δεν έκανε παρέα στο ....παγκάκι του Αφάνα... Laughing Laughing Laughing
Steve - Δευ 11 Απρ 2005, 20:47:31
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Steve έγραψε:

έλα μωρέ, ένα σπάνιο χειρόφρενο έκανα και εγώ, όσο σπάνια τρώει κόκκινη ο Λύμπε (.....) και το έκανες θέμα......
όλες τις στροφές με καθαρά μπασίματα τις έπαιρνα, αλλά κάποιος άλλος το παραέκανε (!!!!!!!!) σε μια ανοικτή και καπνοί ξεπήδησαν από τα λάστιχά του....
ευτυχώς το έσωσε και δεν έκανε παρέα στο ....παγκάκι του Αφάνα... Laughing Laughing Laughing

Ποιόοος, ποιός, ποιός μωρό μου ποιός? Twisted evil Razz

Καλά, δεν έχεις άλλη βρώμα (ήτοι φωτογραφίες) να βγάλεις για μένα? Embarassed Cool
Vaggelis - Δευ 11 Απρ 2005, 20:54:11
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

αυτός που έπαιζε εντός έδρας και ουσιαστικά ήξερε και λίγο τα κατατόπια, μιας και εκεί είναι τα μέρη του (αυτό δεν τον εμποδισε να πάρει μαζί μου μια λάθος στροφή).... Laughing Laughing Wink
Steve - Δευ 11 Απρ 2005, 22:20:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ώρα να βγαίνουνε και τα άπλυτα στην φόρα σιγά σιγά... Ξεκινάμε:

Καραβάνι Λάρισας: Take 1

Καραβάνι Λάρισας: Take 2

Καραβάνι Λάρισας: Take 3

Με τον PoLiThS και να πας κανονικά? Μπααα... πίτα στο μυγάκι το τζάμι...

douf: 2η αριστερή σε 3η δεξιά με όσα, βγαίνεις στο χάσιμο, προσοχή στον κόσμο...

Μα γιατί δεν πιστεύει κανείς ότι ο Βασιλιάς ζει?!

Wallpaper για τις κυρίες Cool : 1 , 2 .

Wallpaper για τους κυρίους Laughing : 1 , 2 .

Όπου και να πάμε, απλώνουμε... 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 .

Το μελλοντικό λουκάνικο έξω από το εργοστάσιο...

Αν ήταν η ψιφιακή σε ευκολότερο μέρος, θα βλέπατε ένα σπάνιο θέαμα... 5η στον κόφτη Cool

Yo man, wassup?

LADIES AND GENTLEMEN, IT'S A NEW RECORD!!! €571,90!!! Laughing

Μόλις βρω λιγάκι webspace, θα βάλω και τα αποκλειστικά βίντεο της S. Perdios B- Productions Laughing
DimiP - Δευ 11 Απρ 2005, 23:27:43
Θέμα δημοσίευσης:
o <<επιτελους τσαγιασα τον Dimipάκο στην ευθεια>> δήλωσε έγραψε:
Steve έγραψε:

αυτός που έπαιζε εντός έδρας και ουσιαστικά ήξερε και λίγο τα κατατόπια, μιας και εκεί είναι τα μέρη του (αυτό δεν τον εμποδισε να πάρει μαζί μου μια λάθος στροφή).... Laughing Laughing Wink

αφου ειμαστε αυτοκολητοι ρε Wink
DimiP - Δευ 11 Απρ 2005, 23:30:57
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
Steve έγραψε:

Καλά, δεν έχεις άλλη βρώμα (ήτοι φωτογραφίες) να βγάλεις για μένα? Embarassed Cool

το εσωσα , ω ναι!!! Very happy

μεγαλος οδηγος λεμε

βεβαια δεν ξερω αν οι ρυθμοι της καρδιας του Σταυρου (stevon) ειναι παλι στα φυσιολογικα.... Twisted evil

καπνος στα λαστιχα; πολυ θα ηθελα να το δω αυτο!
ρε καμια φωτο κανα βιντεο δεν με τραβηξατε;
DimiP - Δευ 11 Απρ 2005, 23:36:28
Θέμα δημοσίευσης:
ερχονται (με λιγη καθυστερηση) και τα καλα:

ξεκιναμε απο το Σειριο οπου ενας περιεργος τυπος εμφανιστηκε

στη συνεχεια
αρχισαν να ερχονται ολοι , καποιοι πολυ γρηγορα:
το ζευγος sidobre σε warpspeed οπου θολωσε και το φακο της μηχανης

τι χαμογελο ειναι αυτο παιδι μου;

καλα εσυ εισαι star!!!

οι προετοιμασιες ειναι πυρετωδεις για να μπουν τα αυτοκολητα και να μας γνωριζουν

το DimiPάμαξο ήταν απο τα πρωτα στο ραντεβου

Ο κανελο-γιαννος παντα σε εγρηγορση και με σιγουρο βλεμα

ιδου και το Καρπενησι downtown

κι αλλη

κι αλλη

κι αλλη

προκειμενου να παρκαρεις σε σιγουρο και ασφαλες μερος , πρεπει να κοπιασεις-πολυ ανηφορα!

αλλα αποζημιωνεσαι

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

ξεκινησαμε πουρνο-πουρνο

ο δρομος για τον Προυσσο ηταν η ιδανικη διαδρομη για να λερωσεις ενα καλοπλυμενο αυτοκινητο Laughing

συναντησαμε τις "συμπληγαδες πετρες"

περασαμε χαραδρες και φαραγγια

αφησαμε τους αλλους πισω να τρωνε τη σκονη μας

χιονια μπορει να μην ειδαμε - (ποιος ειχε πει πως θα εκανε κρυο;)

ειδαμε ομως τα "Πατηματα της Παναγίας"

οπου επεσε πολυ κινηματογραφηση

θα ακολουθησει video-ντοκουμεντο Wink
scrat - Δευ 11 Απρ 2005, 23:50:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία περάσατε παιδιά, σας χαίρομαι Very happy ας όψονται τα διαβάσματα! (Και οι ντροπές αλλά αυτό είναι άλλο θέμα Embarassed )
PoLiThS - Τρι 12 Απρ 2005, 01:05:48
Θέμα δημοσίευσης:
1) Ντιμιπη για πες στον κόσμο οτι δεν μπορούσες να με φτάσεις
2) Σταυρο ελπιζω το προνταξιον να μήν ειναι αυτο που φαντάζομαι
3) Με μαρτυτα τον ανωθεν κυριο η Σουλα έπιασε τα 200 σε ελαφτυ γκρεμό
κτλ κτλ κτλ.. παω για νανι δεν την παλεύω... προσπαθώ να συντάξω τα πράγματα στο μυαλό μου....
DimiP - Τρι 12 Απρ 2005, 02:24:10
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
2) Σταυρο ελπιζω το προνταξιον να μήν ειναι αυτο που φαντάζομαι
3) Με μαρτυτα τον ανωθεν κυριο η Σουλα έπιασε τα 200 σε ελαφτυ γκρεμό
κτλ κτλ κτλ.. παω για νανι δεν την παλεύω... προσπαθώ να συντάξω τα πράγματα στο μυαλό μου....

η αληθεια ειναι πως ΑΝ προσπαθουσα θα το καταλαβαινες ! χε χε χε Twisted evil Twisted evil λεμε τωρα

ΑΣΧΕΤΟ ΤΩΡΑ:
ΕΔΩ BINTEO ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟς ΠΡΟΥΣΣΟ ειναι 15.5 ΜΒ
http://www.streamload.com/novitel/karpenisi_206_039.avi
LuNa - Τρι 12 Απρ 2005, 09:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μερικές και από μένα χε χε

όχι όχι δε φάγαμε και τίποτα αυτό το ΣΚ!!! Pale

εγώ πάντως δε μπορώ να φάω τέτοιες αηδίες.... Puke left

….γιαυτό θα σημαδέψω το γουρουνόπουλο και θα σας πω εγώ μετά!! Sniper

με το σπινθιροβόλο βλέμα της αγελάδας, πόσο υπέροχα περνάμε! Crazy

στα βουνά στα λαγκάδια και στις ρεματιές σαράντα παλικάρια ρίχνανε γκαζιές Mr. Green

στρουμφοχωριό!! Mr. Green

Υ.Γ. steve είσαι πολύ τυχερός που δε σε έβγαλα με τη δική μου μηχανή όταν είχες το χέρι μέσα από το παντελόνι και τώρα δεν έχω τη φωτό να την ανεβάσω! ΓΜΤ! Evil
crusader - Τρι 12 Απρ 2005, 10:16:27
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Υ.Γ. steve είσαι πολύ τυχερός που δε σε έβγαλα με τη δική μου μηχανή όταν είχες το χέρι μέσα από το παντελόνι και τώρα δεν έχω τη φωτό να την ανεβάσω! ΓΜΤ! Evil

την έχω όμως εγώ.. χε χε χε

Μα πού είναι αυτά τα πατήματα..? Scratch

Προς Προυσσό

Ούτε το Λούβρο δεν έχει τέτοιο άγαλμα!

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!!

Το μεγάλο φαγοπότι!!!

Face 2 Face

Έχω κορμί αράπικοοοο

ΩΠΑΑΑΑΑΑ!!!

THE RING "3"

Celebrity σε τρελά κέφια!!!

CRUSADER vs SIDOBRE
vinman - Τρι 12 Απρ 2005, 10:19:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ζηλευω........... Laughing Laughing Laughing
Φερτε και καμμια photo την Πεμπτη στο στεκι παιδια... Wink Wink
LuNa - Τρι 12 Απρ 2005, 10:23:06
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
LuNa έγραψε:

την έχω όμως εγώ.. χε χε χε

Celebrity σε τρελά κέφια!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Laughing Laughing Laughing Laughing
οχι ότι είναι λιώμα.... λέμε τωρα όμως ε?? Laughing Laughing
christhehealer - Τρι 12 Απρ 2005, 11:02:14
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Scratch

Zεμουά? Shocked

Zαμέν των ζαμών Afroman
Stevon - Τρι 12 Απρ 2005, 11:21:47
Θέμα δημοσίευσης:
ο μου έφυγε...ούφ πώς το μάζεψα...?? έγραψε:
βεβαια δεν ξερω αν οι ρυθμοι της καρδιας του Σταυρου (stevon) ειναι παλι στα φυσιολογικα.... Twisted evil

Δημήτρη μην σε ανυσηχεί καθόλου δεν ανυσήχησα ούτε για μια στιγμή.....σου είχα απόλυτη εμπιστοσύνη...νά απλά την άλλη φορά με το δικό μου... Laughing Laughing
Vaggelis - Τρι 12 Απρ 2005, 11:27:37
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
ο μου έφυγε...ούφ πώς το μάζεψα...?? έγραψε:

Δημήτρη μην σε ανυσηχεί καθόλου δεν ανυσήχησα ούτε για μια στιγμή.....σου είχα απόλυτη εμπιστοσύνη...νά απλά την άλλη φορά με το δικό μου... Laughing Laughing

να ο λόγος, για τον οποίο αργότερα, όπου είχε στροφές, έπαιρνα θέση πίσω του και όχι μπροστά του......
Stevon - Τρι 12 Απρ 2005, 12:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
a few more videos:
Νο1 (το περίφιμο τούνελ που μας βοήθησε να γλιτώσουμε μερικά χιλιόμετρα στροφιλικίου...)http://briefcase.pathfinder.gr/file/stevon/34301/410994

Νο2 (η Αναστασία ξεναγός....προσέξτε πόσο όμορφα τα λέει... Laughing )
http://briefcase.pathfinder.gr/file/stevon/34301/410996
christhehealer - Τρι 12 Απρ 2005, 13:36:49
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα καλά, όλα ωραία σ' αυτό το touring... αλλά έλειπε κάτι:

H ΓKPINIA TOY ΠANOΔOYKA!!!

... τόσο πολύ μου έλειψε δηλαδή, ποy κάποια στιγμή νόμιζα ότι ήμουν σε touring άλλου club!!! Mr. Green Mr. Green
Steve - Τρι 12 Απρ 2005, 14:35:43
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
LuNa έγραψε:

Scratch

Zεμουά? Shocked

Zαμέν των ζαμών Afroman

Άστο μαλ**α, π****α είμαστε και οι 2 εκείνο το βράδυ Laughing

Η φωτό μου παρ'αυτά να μπει στην συλλογή των Wallpaper για γυναίκες που ανέβασα πιο πριν Twisted evil Razz
christhehealer - Τρι 12 Απρ 2005, 15:04:29
Θέμα δημοσίευσης:
Δάκτυλος του Kυβερνητικού Eκπρόσωπου ήταν, για να μην φύγουμε στις 3.00, πάμε ζούκια, ανοίξουμε μία φιάλη, πιούμε από ένα drink και χορέψουμε:

μ' άδεια φαρέτρα πολεμάω το χειμώνα
από το κάστρο στα κάμπινγκ του Πλαταμώνα...

Σ' αναζητώ στο Kαρπενήσι ξημερώματααααααααααααααααα
λείπει η γκρίνια σου [Πιντιούκ] απ' της αυγής τα χρώματα....

Άσε που στην επιστροφή, έβαλε τον Γενικό να διώχνει τ' ατοκίνητα, να περάσουμε Laughing Laughing Laughing

Όπα!!!!!!!! Xόρταααααααααααααααα!!!!!!!!!
LuNa - Τρι 12 Απρ 2005, 15:24:24
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:

Για τα φανάρια γιατί δεν λέει κανείς άραγε..... Rolling eyes

Γιώργο? Νίκο?
έχετε να δηλώσετε κάτι ίσως? Cool
nickzotos - Τρι 12 Απρ 2005, 15:30:32
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

Γιώργο? Νίκο?

τι να δηλωσω;;;;του ελεγα οτι αναψε πρασσινο και δεν με πιστευε.. Rolling eyes αλλιως θας σου ελεγα εγω Evil
CC-Gio - Τρι 12 Απρ 2005, 18:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

Γιώργο? Νίκο?

Evil Evil Evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
καποια συναντηση δε θα γινει σε κανενα μεγαλο,ανετο χωρο........θα σου δειξω εγω.......οχι με φαναρια(που δε λειτουργουν!)με 3-2-1 και μετα απο 10'' θα βλεπεις τον ποπο του cc!!! Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Τρι 12 Απρ 2005, 18:40:16
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

Γιώργο? Νίκο?

Δηλώνω πως ο PoLiThS ήπιε το τέιον του Laughing
MEMsound - Τρι 12 Απρ 2005, 18:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
LuNa έγραψε:
...Για τα φανάρια γιατί δεν λέει κανείς άραγε..... Rolling eyes Γιώργο? Νίκο?

..καποια συναντηση δε θα γινει σε κανενα μεγαλο,ανετο χωρο........θα σου δειξω εγω.......οχι με φαναρια(που δε λειτουργουν!)με 3-2-1 και μετα απο 10'' θα βλεπεις τον ποπο του cc!!! Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλά καλά ονειρέψου εσύ...!
χαχαχαχα
εκτός και αν περάσεις από Lio να το κάνεις σαν του Σήμου...
CC-Gio - Τρι 12 Απρ 2005, 18:49:10
Θέμα δημοσίευσης:
καλα....μπορει να μην ειναι 10'' να ειναι 12,5! Laughing

Εγω ομως δεν ειπα με πιο cc θα ειμαι!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Touristas - Τρι 12 Απρ 2005, 18:56:13
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:

Ότι και να κάνεις πάλι από πίσω θα το βλέπεις Laughing Laughing Laughing Razz Razz
tsikis - Τρι 12 Απρ 2005, 19:43:57
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά με αγριεύεται !!
LuNa - Τρι 12 Απρ 2005, 19:56:43
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
LuNa έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

Γιώργο? Νίκο?

καποια συναντηση δε θα γινει σε κανενα μεγαλο,ανετο χωρο........θα σου δειξω εγω.......οχι με φαναρια(που δε λειτουργουν!)με 3-2-1 και μετα απο 10'' θα βλεπεις τον ποπο του cc!!! Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing Laughing

Μήπως πιστεύεις και στην ύπαρξη του Αγιου Βασίλη παιδάκι? Laughing Laughing
DimiP - Τρι 12 Απρ 2005, 23:24:58
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
CC-Gio έγραψε:
LuNa έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

Γιώργο? Νίκο?

Μήπως πιστεύεις και στην ύπαρξη του Αγιου Βασίλη παιδάκι? Laughing Laughing

τι δεν υπαρχει Αη-Βασίλης;;;; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
DimiP - Τρι 12 Απρ 2005, 23:33:56
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ -video

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΡΕΙΑ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ -video

ΠΟΛΙΤΗΣ FOR EVER!!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ, ΝΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-παιρνει παραγγελιες

το ενα μπλοκακι γεμισε και πηγαμε σε δευτερο για τις παραγγελιες!!!

καλα φαγαμε...καλα ηπιαμε...ωρα να γυρισουμε...

η επιστροφη

καθρεφτη καθρεφτακι μου, για πες μου, ποιο peugeot ειναι το ομορφοτερο και πιο καθαρο;

attica in motion !! 2 δαχτυλακια ηπιαμε!

γειαααα....

τρυφεροτητες!! Embarassed Embarassed - ασχετα αν ειναι σαν να λεει "ισα μη σου δωσω κανα χαστουκι...μωρη..."

εδω ολα πληρωνονται!!

σας βαρεθηκα! θα παω στην Τριχωνιδα!

τωρα ειναι αυτος τροπος να πιανεις τη μηχανη;
Steve - Τρι 12 Απρ 2005, 23:55:53
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
καθρεφτη καθρεφτακι μου, για πες μου, ποιο peugeot ειναι το ομορφοτερο και πιο καθαρο;

Σύμφωνα με την φωτό, το δικό μου Very happy Laughing Twisted evil
DimiP - Τετ 13 Απρ 2005, 00:02:12
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
DimiP έγραψε:

Σύμφωνα με την φωτό, το δικό μου Very happy Laughing Twisted evil

ναι αλλα ο καθρεφτης ειναι ο πιο καθαρος! Wink Laughing Laughing
Steve - Τετ 13 Απρ 2005, 00:51:36
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ναι αλλα ο καθρεφτης ειναι ο πιο καθαρος! Wink Laughing Laughing

Άστραφτε το δικό μου και καθάρισε ο καθρέφτης σου :fist: :alien: Twisted evil

2-0 Very happy
CC-Gio - Τετ 13 Απρ 2005, 01:31:21
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
CC-Gio έγραψε:

Ότι και να κάνεις πάλι από πίσω θα το βλέπεις Laughing Laughing Laughing Razz Razz

Mη μου την δωσει και ριξω χρημα και γραφτει στο επομενο faster ''ΞΕΦΛΩΡΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ CC''!!! Twisted evil Wink
nickzotos - Τετ 13 Απρ 2005, 14:13:45
Θέμα δημοσίευσης:
μερικες και απο μενα

http://briefcase.pathfinder.gr/download/nickzotos/30556/412333/0/IMG_0011.JPG

http://briefcase.pathfinder.gr/download/nickzotos/30556/412334/0/IMG_0016.JPG

http://briefcase.pathfinder.gr/download/nickzotos/30556/412336/0/IMG_0035.JPG

http://briefcase.pathfinder.gr/download/nickzotos/30556/412337/0/IMG_0049.JPG

http://briefcase.pathfinder.gr/download/nickzotos/30556/412338/0/IMG_0071.JPG

http://briefcase.pathfinder.gr/download/nickzotos/30556/412339/0/IMG_0085.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download/nickzotos/30556/412340/0/IMG_0102.JPG
COOL ALEXIS - Τετ 13 Απρ 2005, 14:19:20
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:

Mη μου την δωσει και ριξω χρημα και γραφτει στο επομενο faster ''ΞΕΦΛΩΡΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ CC''!!! Twisted evil Wink

Εσύ μικρέ λουκουμά μας έκανες μαθήματα ότι τα Cabrio έχουν άλλο σκοπό ύπαρξης και τώρα μας λες άλλα Question Question Question

Το τσαγάκι όταν γυρνάγαμε από την Ελάτη το θυμάσαι Question Cool
CC-Gio - Τετ 13 Απρ 2005, 14:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
CC-Gio έγραψε:

Εσύ μικρέ λουκουμά μας έκανες μαθήματα ότι τα Cabrio έχουν άλλο σκοπό ύπαρξης και τώρα μας λες άλλα Question Question Question

Το τσαγάκι όταν γυρνάγαμε από την Ελάτη το θυμάσαι Question Cool

Αφου με τσαντιζουν......(ο γκαζοφονιας δε φευγει απο μεσα μου) Wink
Εγω γι'αυτο το πηρα......για την αλλη φιλοσοφια! (Αμαν αυτος ο Σιμος)

Εκαιγα τα λαστιχακια μου στην Ελατη μολις ξεκινησα.....αλλα μολις καταλαβα οτι ξεκινησες για ''σπριντακι''........ηταν πια αργα! Crying or Very sad
nickzotos - Τετ 13 Απρ 2005, 15:00:49
Θέμα δημοσίευσης:
να πως καταντανε ολοι οι αντρες μετα απο μερικα χρονια παντρεμενοι::
http://briefcase.pathfinder.gr/download/nickzotos/30556/412352/0/IMG_0030.JPG
nickzotos - Τετ 13 Απρ 2005, 15:04:12
Θέμα δημοσίευσης:
και να πως ειναι οι ωραιες γυναικες........δειτε σας παρακαλω και κοιταχτε να τις μοιασεται!!!:::
http://briefcase.pathfinder.gr/download/nickzotos/30556/412355/0/IMG_0089.JPG
douf - Τετ 13 Απρ 2005, 22:04:48
Θέμα δημοσίευσης:
douf: 2η αριστερή σε 3η δεξιά με όσα, βγαίνεις στο χάσιμο, προσοχή στον κόσμο...

Παρ' ολες τις στραβοτιμονιές, παρεπιπτόντως ο κόσμος γλύτωσε.... Evil
Σκέφτομαι όμως την επόμενη φορά να ορίσω πόντους για κάθε στόχο και να προσπαθήσω μαζί σου..... Wink
Anyway next time....... hope we'll get more points..... Twisted evil Twisted evil
DimiP - Πεμ 14 Απρ 2005, 00:02:57
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
και να πως ειναι οι ωραιες γυναικες........δειτε σας παρακαλω και κοιταχτε να τις μοιασεται!!!:::

ρε Αναστασια, αφου σου ειπα να μη μπαινεις στη μεση.
μου εκρυψες ολο το καλο μερος Laughing Laughing
mick206 - Πεμ 14 Απρ 2005, 08:07:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον το touring θα με στοιχειώνει μέχρι το επόμενο τριήμερο ή μέχρι το επόμενο touring Rolling eyes Laughing

Εν ολίγοις είχε αυτά που ζητάω... Καλή παρέα, ατελείωτες στροφές , φαϊ για 2 λόχους , κρασί να ρεει άφθονο και πολύ γέλιο...

Αυτά περί τριγωμετρίας και οι αυτονόητες αναφορές στο λουρί του λαβωμένου 206 μου απο κάποιους να μην υπήρχαν τι καλύτερα που θα ήταν... Evil Evil

Υπόψιν άλλαξα το λουρί... Razz Cool Δεν ήθελα να το βάλω κατευθείαν στα βαθειά... Laughing Laughing

Στο επόμενο touring πρέπει να ληφθεί σοβαρά το ενδεχόμενο άσκησης αθλοπαιδιών και εξτρέμ sports... Laughing Laughing Laughing Laughing

Αυτά! Venceremos και εις το επανιδείν! Cool
LuNa - Πεμ 14 Απρ 2005, 08:21:58
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
nickzotos έγραψε:

no comment!

μετά από αυτή την φοβερή ομολογουμένως φωτό μου που έβγαλε ο Νικολάκης στον αέρα, δηλώνω δημοσίως και υπεύθυνα ότι ο Junior απέκτησε εχθρό Evil

Να σας πω βεβαίως ότι με είχε απειλήσει στο chat λέγοντας μου....
"ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ...... ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΚΕΦΤΕΣ!"

Παρα τις οποιες αντιρρήσεις μου και για ευνόητους λόγους απειλές μου, το τόλμησε!
Νομίζω ότι πλέον δικαιούμαι να πραγματώσω τις απειλές μου!

Junior...... Evil ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
nickzotos - Πεμ 14 Απρ 2005, 09:40:07
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
DimiP έγραψε:
nickzotos έγραψε:

no comment!

μετά από αυτή την φοβερή ομολογουμένως φωτό μου που έβγαλε ο Νικολάκης στον αέρα, δηλώνω δημοσίως και υπεύθυνα ότι ο Junior απέκτησε εχθρό Evil

Να σας πω βεβαίως ότι με είχε απειλήσει στο chat λέγοντας μου....
"ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ...... ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΚΕΦΤΕΣ!"

Παρα τις οποιες αντιρρήσεις μου και για ευνόητους λόγους απειλές μου, το τόλμησε!
Νομίζω ότι πλέον δικαιούμαι να πραγματώσω τις απειλές μου!

Junior...... Evil ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Arrow μικρος ειμαι ο,τι θελω λεω

Arrow εμενα κανεις δεν με εκβιαζει Twisted evil

Arrow γιατι ψεματα ειναι οτι στην συγκεκτιμενη φωτο μοιαζεις με τους κεφτεδες που ταραξαμε στο χανι Question
Arrow αφου ξερεις ποσο σε αγαπαω Love
Vaggelis - Πεμ 14 Απρ 2005, 10:51:36
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:

Αυτά περί τριγω (νο) μετρίας και οι αυτονόητες αναφορές στο λουρί του λαβωμένου 206 μου απο κάποιους να μην υπήρχαν τι καλύτερα που θα ήταν... Evil Evil

Δεν πειράζει Μιχάλη, λίγο τριγωνομετρία μας κάνει να θυμόμαστε και λίγο τα παλιά...
Όσο για το λουρί, προφανώς σε ζήλευαν, γιατί τραβούσες την προσοχή από όπου πέρναγες...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
mick206 - Πεμ 14 Απρ 2005, 11:01:19
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
mick206 έγραψε:

Αυτά περί τριγω (νο) μετρίας και οι αυτονόητες αναφορές στο λουρί του λαβωμένου 206 μου απο κάποιους να μην υπήρχαν τι καλύτερα που θα ήταν... Evil Evil

Δεν πειράζει Μιχάλη, λίγο τριγωνομετρία μας κάνει να θυμόμαστε και λίγο τα παλιά...
Όσο για το λουρί, προφανώς σε ζήλευαν, γιατί τραβούσες την προσοχή από όπου πέρναγες...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Εμένα δεν μου θυμίζει μόνο τα παλιά αλλά και τα ακόμα πιο παλιά... Τότε που τα έλεγα με τον Πυθαγόρα στη Σάμο και τον Αρχιμίδη τον Σικελό! Shocked Surprised Cool Laughing Laughing Laughing Laughing

Με ζηλεύαν αλλά δεν νομίζω να ζηλέψαν και τα μπινελίκια που πρέπει να τράβηξα πέρα από την προσοχή τους... Laughing Rolling eyes
Τι να κάνουμε. Πέρα από τα λάστιχα τσίριζε και το λουρί το σκασμένο! Laughing
Steve - Πεμ 14 Απρ 2005, 12:34:15
Θέμα δημοσίευσης:
douf έγραψε:

Σκέφτομαι όμως την επόμενη φορά να ορίσω πόντους για κάθε στόχο και να προσπαθήσω μαζί σου..... Wink
Anyway next time....... hope we'll get more points..... Twisted evil Twisted evil

Κοίτα, όταν δεν έχω ένα manual που να λέει π.χ.:

ε , δεν μπορώ να χτυπάω όπου κι όπου! Wink Θέλει επιλογές Laughing Γι αυτό λοιπόν, οργανώστε το καλύτερα την επόμενη φορά Cool
kanelj - Κυρ 17 Απρ 2005, 04:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μιας και τωρα ευκαιρισα να περασω καποιες φωτο απο κινητο για δειτε και μερικες ακομα απο μενα!!!

kanelj - Κυρ 17 Απρ 2005, 04:44:48
Θέμα δημοσίευσης:
Α και να μην ξεχασω τον Nickzotos να παριστανει τον ΝΕΜΟ !!!!!
Μονο σε 3gp το εχω !Αρα οποιος θελει το βαζει στο κινητου και το βλεπει!!!!

http://briefcase.pathfinder.gr/file/kanelj2/30982/413429
douf - Κυρ 17 Απρ 2005, 14:17:32
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
douf έγραψε:

Κοίτα, όταν δεν έχω ένα manual που να λέει π.χ.:

• Παππούς : 2000 πόντοι
  • Δέντρο : 5000 πόντοι + bonus (nitro)
  • Μπαριέρα : 6000 πόντοι + ζάντες
  • Παγκάκι του Ronin : 10000 πόντοι + bonus track Laughing
  • Ronin : 20000 πόντοι + bonus το GT του

ε , δεν μπορώ να χτυπάω όπου κι όπου! Wink Θέλει επιλογές Laughing Γι αυτό λοιπόν, οργανώστε το καλύτερα την επόμενη φορά Cool

Μέχρι το επόμενο touring θα φτιάξω μία λίστα με τους πόντους και τα bonus που θα έχει ο κάθε στόχος, καιρός είναι να γίνουμε ευρέως γνωστοί σαν club Twisted evil Twisted evil
DIMCHRI - Κυρ 17 Απρ 2005, 15:18:43
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:

τι να ρίξεις ρε ρούλι,

όσα φράγκα και να ρίξεις το δικό σου δεν ξεφλωρευει με τέτοιον οδηγό !!!!

Α και το ρούλι ξέρεις από που βγαίνει ???

από το πουσ - τρούλι !!!!! Laughing Twisted evil
nickzotos - Κυρ 17 Απρ 2005, 18:18:46
Θέμα δημοσίευσης:
καλα ρε Γιαννακη....δεν ντραμπεικες καθολου να σημοσιευσεις τετοιες φωτο για μενα;;;;δηλαδη θες πολεμο;;;εχω και αλλες αν θες να γελασουμε Twisted evil Laughing Laughing
tsikis - Δευ 18 Απρ 2005, 22:33:18
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια βλέπω πολλά άπλυτα στην φόρα .... τι γίνετε ολα καλα ??
εχει γελιο παντως και οι κεφτέδες νόστιμοι είναι πάντως !!!
χαχαχαχαχα
Embarassed

Αναστασία μου και εγώ σ' αγαπώ ! Laughing
LuNa - Τρι 19 Απρ 2005, 00:18:16
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
Arrow γιατι ψεματα ειναι οτι στην συγκεκτιμενη φωτο μοιαζεις με τους κεφτεδες που ταραξαμε στο χανι Question

tsikis έγραψε:
και οι κεφτέδες νόστιμοι είναι πάντως !!!
χαχαχαχαχα
Embarassed

........... Scratch Scratch

nickzotos έγραψε:
Arrow αφου ξερεις ποσο σε αγαπαω Love

tsikis έγραψε:
Αναστασία μου και εγώ σ' αγαπώ ! Laughing

........... Scratch Scratch
>
>
>
>
>
>
>
................................................
Idea το εχει το ονομα!!!
tsikis - Τρι 19 Απρ 2005, 10:48:30
Θέμα δημοσίευσης:
Άργησες να το καταλαβεις ... αλλα τελικά ναι το έχει το όνομα !!!
Μας αρέσει να πειράζουμε και να μας πειραζουν .... Wink Wink

Armed
Pale
307 ARMY! - Πεμ 21 Απρ 2005, 14:13:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε ποντικαράδες σταματήστε να πειράζετε τη φίλη μου, γιατί αυτά καταγράφονται στα αρνητικά για σας Evil Sniper 2gunfire Armed Devil Ολα αυτά για να μην ξεχνάμε και τον τίτλο: ARMY Exclamation
DimiP - Δευ 09 Μάϊ 2005, 05:35:48
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη θελαμε αλλα ηταν αδυνατο να επισκεφτουμε το "πανταβρεχει" στο προσφατο touring μας στο Καρπενησι, οριστε μερικες φωτογραφιες απο την εκδρομη του jimnyclub στο διασημο φαραγγι του "πανταβρεχει".

http://www.jimnyclub.gr/gallery/pantavrexei_25-7-04

την επομενη φορα , κι εμεις Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες