giannis_cc έγραψε: |
μηχανικα ειναι οντως τελειο αλλα απο εμφανιση με αφηνει παγερα αδιαφορο .
ειναι μακραν η ευρωπη σε σχεδιασμο ! |
Ronin έγραψε: |
.......
Στο φανάρι ,φτάνω κι εγώ απο πίσω του. Evolution 8 MR edition. Τα ρέστα μου... |
giannis_cc έγραψε: |
οσαν αφορα nsx supra κλπ κλπ ποτε δε φτασουν την τελειοτητα σχεδιασης μιας maseratti ας πουμε ? |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
A.L.S στην πιεση ![]() ![]() ![]() |
zippy έγραψε: | ||
Νικο εν μου εξιγεις το A.L.S σημενει για να καταλαβω και εγω. ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Τι χρειάζεσαι Γιάννη ένα αυτοκίνητο 380Hp, με όριο 90 μιλία στον αυτοκινητόδρομο?
Το λέω γιατί, αυτά τ' αυτοκίνητα συνήθως βγάζουν προβλήματα όταν λειτουργούν συνέχεια σε χαμηλούς ρυθμούς κίνησης. |
gianic έγραψε: |
Δηλαδή τι προβλήματα βγάζουν ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
ΙΛΑΡΑ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Τι χρειάζεσαι Γιάννη ένα αυτοκίνητο 380Hp, με όριο 90 μιλία στον αυτοκινητόδρομο?
Το λέω γιατί, αυτά τ' αυτοκίνητα συνήθως βγάζουν προβλήματα όταν λειτουργούν συνέχεια σε χαμηλούς ρυθμούς κίνησης. |
gianic έγραψε: |
Δηλαδή τι προβλήματα βγάζουν ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Ρώτα ένα κάτοχο EVO που το έχει για καθημερινό και το κινεί κυρίως μέσα στην πόλη κάθε πότε αλλάζει δίσκο συμπλέκτη... Είναι σαν να έχεις βάλει σ' ένα καθαρόαιμο άλογο αλέτρι και να το πηγαίνεις για όργωμα... |
christhehealer έγραψε: | ||
Ρώτα ένα κάτοχο EVO που το έχει για καθημερινό και το κινεί κυρίως μέσα στην πόλη κάθε πότε αλλάζει δίσκο συμπλέκτη... Είναι σαν να έχεις βάλει σ' ένα καθαρόαιμο άλογο αλέτρι και να το πηγαίνεις για όργωμα... |
Παράθεση: |
...Mitsibushi's Lancer Evo MIEV prototype may be a bit rough around the edges at the moment, but it does point to a bright future that’s filled with perky, fun, electric-powered sports cars which produce no harmful emissions. If the manufacturer can just sort out the harsh ride – and adapt its ACD and AYC traction control magic to the MIEV’s requirements – then we’ve really got a lot to look forward to... |
Παράθεση: |
Multi-million-pound MIEV technology has been under development for five years. Mitsubishi is expected to produce a number of electric vehicles over the next few years as a result.
Engine: Four in-wheel motors Power: 200kW (270bhp) 0-60mph: Sub-seven seconds (est) Range: 150 miles |
Lef205 έγραψε: |
εγω να μεινω ανυπαντρος για να μην εχω γκρινιες για το κειτζ!
![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
εγω να μεινω ανυπαντρος για να μην εχω γκρινιες για το κειτζ!
![]() ![]() ![]() |