Ntinos έγραψε: |
Οι πιεσεις των ελαστικων ειναι οι προτεινομενες του εργοστασιου μονιμα αφου εχω κοπρεσερ αερα σπιτι και τις ελεγχω συνεχεια.οι διαστασεις ελαστικων ειναι οι εργοστασιακες 185/55/14.Μπορει βεβαια τα λαστιχα να εχουν προβλημα (δομη τους) αλλα υποθετω οτι το προβλημα θα ηταν αισθητο και σε μεγαλες ταχυτητες οπου δεν το παρατηρω. |
Ntinos έγραψε: |
Υστερα απο 4 μηνες ευχαριστης συμβιωσης με τον saxoura που αγορασα δινοντας το 106 για να ικανοποιησω καλιτερα τις στριφτερες ανησυχιες μου (και για αλλους λογους) εχω παρατηρησει το εξης.
Το αμαξι δεν τραβαει σε ισιο δρομο καθολου οπως επισης και στο φρεναρισμα.Ομως οταν κινουμαι σε δρομο με κλιση το τιμονι εχει μια ταση νακολουθει την κλιση θα ελεγα αρκετα σε βαθμο που απαιτει αισθητη διορθωση προς την αλλη κατευθηνση για να κινηθεις ευθεια. Δηλαδη φτανω σε δρομο με αισθητη κλιση προς ταριστερα,για να κινηθω ευθεια το τιμονι απαιτει ενα κλικ προς τα δεξια η εστω γινεται βαρυτερο προς την μερια αυτη και θελει περισσοτερη δυναμη. Σε ευθυγραμμιση μετα την τοποθετηση H&R και bilstein group N ειδα αρνητικο καμπερ 1.58 μοιρων. Υποψιαζομαι οτι το καμπερ προκαλει αυτη την παρενεργια,αλλα ο φοβος των ιουδαιων οτι το αμαξι μπορει να εχει φαει καμια γερη και να μην το εχουνε ισιωσει σωστα με εχει στοιχειωσει. Παντως κατα ταλλα το αμαξι εχει φοβερη αισθηση 'ενος κομματιου' και στριβει πραγματικα σαν τρενο. Ισως να φταιει η ασαφεια στην αισθηση του τιμονιου που εχει σε σχεση με το 106 (εχουν ακουστει πολλα παραπονα για το τιμονι του) καμια αλλη ιδεα κανεις??? |
PoLiThS έγραψε: |
θα επαναφέρω το θέμα σε μια παλιότερη παρατήρηση που έιχα κάνει.. Ευθυγράμμιση πίσω αξονα κάνατε ποτε ? |