MEMsound. έγραψε: |
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι φταίει η σχάρα (εννοείς τις 2 μπάρες λογικά??) !
Δεν έχει ακουστεί κάτι αντίστοιχο από τα παιδιά εδώ μέσα για ελαττωματικά λάστιχα πόρτας. Για μερικά cc έχει ακουστεί αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Στο δικό μου, XS με ηλιοροφή (αν και η ηλιοροφή δεν έχει καμία σχέση) δεν είχε μπει ποτέ σταγόνα. Προφανώς εκεί που πιάνει η σχάρα στην οροφή του αυτοκινήτου πιέζει τα λάστιχα και κάπου αφήνουν κενό από όπου περνάει το νερό. Θα σου πρότεινα να βάζεις την σχάρα μόνο όταν πρέπει να μεταφέρεις κάτι και να να μην την έχεις μόνιμα (άσε που κάνει φασαρία με τον αέρα) και ποτέ όταν βρέχει... ![]() |
Βαγγέλης Κούτης έγραψε: |
Είμαι ένας κάτοχος 206 Gti 1,6 από τις αρχές του 2005. Το αυτοκίνητο έχει ηλιοροφή και προ 2 εβδομάδων του τοποθέτησα σκάρα. Χθές ταξιδεύοντας με απίστευτη νεροποντή άρχισε και η νεροποντή εντός της καμπίνας με πηγή το λάστιχο που βρίσκεται πάνω απο το αριστερό χέρι του οδηγού.
Είμαι σίγουρος πως όλοι καταλαβαίνετε το δράμα μου... Λέτε να φταίει η σκάρα και το σημείο που βιδώνει στο αμάξωμα;;;; PLEASE αν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ! ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι φταίει η σχάρα (εννοείς τις 2 μπάρες λογικά??) !
Δεν έχει ακουστεί κάτι αντίστοιχο από τα παιδιά εδώ μέσα για ελαττωματικά λάστιχα πόρτας. Για μερικά cc έχει ακουστεί αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Στο δικό μου, XS με ηλιοροφή (αν και η ηλιοροφή δεν έχει καμία σχέση) δεν είχε μπει ποτέ σταγόνα. Προφανώς εκεί που πιάνει η σχάρα στην οροφή του αυτοκινήτου πιέζει τα λάστιχα και κάπου αφήνουν κενό από όπου περνάει το νερό. Θα σου πρότεινα να βάζεις την σχάρα μόνο όταν πρέπει να μεταφέρεις κάτι και να να μην την έχεις μόνιμα (άσε που κάνει φασαρία με τον αέρα) και ποτέ όταν βρέχει... ![]() |
Βαγγέλης Κούτης έγραψε: |
Είμαι ένας κάτοχος 206 Gti 1,6 από τις αρχές του 2005. Το αυτοκίνητο έχει ηλιοροφή και προ 2 εβδομάδων του τοποθέτησα σκάρα. Χθές ταξιδεύοντας με απίστευτη νεροποντή άρχισε και η νεροποντή εντός της καμπίνας με πηγή το λάστιχο που βρίσκεται πάνω απο το αριστερό χέρι του οδηγού.
Είμαι σίγουρος πως όλοι καταλαβαίνετε το δράμα μου... Λέτε να φταίει η σκάρα και το σημείο που βιδώνει στο αμάξωμα;;;; PLEASE αν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ! ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
mia ερώτηση . η σκάρα που έβαλες είναι η εργοστασιακή της πεζω ??? |
-=N4X=- έγραψε: |
Ετσι ειναι τα μωρα μας...εχουν ταπεραμεντο πως να το κανουμε! ![]() |
ROLAND GARROS έγραψε: |
πως κανετε ετσι ρε παιδια για δυο τρεις σταγονίτσες?!?!?
εδω με το 206cc θα έκανα και μπάνιο... να φανταστείτε το πίσω κάθισμα στο cc το έχουν απλά για να ακουμπάς πετσέτα αφρόλουτρο κλπ αφου ανρθωπος δεν χωράει ετσι και αλλιως ![]() |
ROLAND GARROS έγραψε: |
σε πληροφορώ λεπόν οτι το megane cc που έχω τώρα χωράει και την μπουγάδα και την πεθερά του γείτονα που είναι και 200 κιλά! κοινώς επιτέλους έχω χώρο και δεν έχω νεράκια...
όσο για το παπακι... θα συμφωνήσω! αλλώστε και το παπακι και το 206 παιχνίδια είναι ![]() επίσης το δικό μου 206 cc roland garros ήταν ασημί και μου παραδόθηκε στις 28/1/2004... κοινώς ήταν καινούργιο... |