PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ποιό είναι πιο όμορφο??

vinman - Κυρ 06 Μάρ 2005, 10:45:50
Θέμα δημοσίευσης: Ποιό είναι πιο όμορφο??
Συμφωνα με την δικη σας αποψη πιο απο τα οικογενειακα σενταν που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα ειναι το πιο ομορφο εμφανισιακα??
volvos - Κυρ 06 Μάρ 2005, 11:01:19
Θέμα δημοσίευσης:
βαλε και το lancer... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
vinman - Κυρ 06 Μάρ 2005, 11:04:13
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
βαλε και το lancer... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

...ανηκει στην αμεσως πιο κατω κατηγορια....στα μικροεσαια σενταν μαζι με τα focus.almera,corolla...τα αυτοκινητα της ψηφοφοριας ειναι απο την μεσαια κατηγορια.. Wink Wink Wink Wink
307cc alu - Κυρ 06 Μάρ 2005, 11:28:04
Θέμα δημοσίευσης:
Οι Ιταλοί στον σχεδιασμό δεν παίζονται. Φυσικά ALFA 156.
vinman - Κυρ 06 Μάρ 2005, 11:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
307cc alu έγραψε:

Οντως δεν παιζονται....και αν δεις και τον αντικαταστατη της 156 την 159 θα ενισχυθει η αποψη σου ακομα περισσοτερο.... Wink Wink
vinman - Κυρ 06 Μάρ 2005, 11:46:24
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
307cc alu έγραψε:

Οντως δεν παιζονται....και αν δεις και τον αντικαταστατη της 156 την 159 θα ενισχυθει η αποψη σου ακομα περισσοτερο.... Wink Wink

...photo απο την νεα alfa 159 στο www.in.gr
vinman - Κυρ 06 Μάρ 2005, 11:48:46
Θέμα δημοσίευσης:
...photo απο την νεα alfa 159 στο www.in.gr[/quote]

Kαντε κλικαρισμα στην εκθεση Γενευης.επιλεξτε αυτοκινητοβιομηχανια και θα τις δειτε Wink Wink Wink
shiba - Κυρ 06 Μάρ 2005, 14:30:08
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα τυχαινει παιδια ο προπονητησ μου που ειναι και εργοδοτησ μου να εχει το saab 9.3..το τurbατο..η αληθεια ειναι οτι μερικεσ φορεσ μουχει πει(γιωργο τραβα ξεπαρκαρε το απο κει που εμποδιζει).και εμενα τοτε το γελιο φτανει μεχρι τα αυτια που θα ανοιξω λιγο τα 200 περιπου αλογακια του..αν και πολυ βαρυ αμαξι μετα τισ 4000 στροφεσ γινεται πανικοσ μιλαμε..και τελοσ ειναι αμαξι με πολλεσ ανεσεισ..πχ αισθητηρασ parking(το τελειο εχτρα θεωρω),δερματινα,θερμαινομενα καθισματα τηλεορασιτσα που εκτοσ απο τv βοηθαει και το παρκαρισμα και πολλα αλλα
υ.γ απο την παρασκευη εχω σταματησει να ειμαι στην συγκεκριμενη δουλεια και ενασ απο τουσ λογουσ που στενοχωρεθhkaπολυ ηταν οτι δεν θα ξαναοδηγησω το τρελοsaab
kimon - Κυρ 06 Μάρ 2005, 14:37:29
Θέμα δημοσίευσης:
Σίγουρα οι Ιταλοί είναι άψογοι στο design, αλλά εγώ ψηφίζω Mazda 6. Το πιο sport σε εμφάνιση στην κατηγορία του.
COOL ALEXIS - Κυρ 06 Μάρ 2005, 14:42:40
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεί να χαλάνε πιο συχνά αλλά όταν σχεδιάζουν αυτοκίνητα (όχι πάντα) κάνουν μαγικά οι Ιταλοί!!!

Ας είναι καλά και ο Da Silva βεβαίως Exclamation Exclamation Exclamation

ΥΓ Αυτό το τιμόνι τους είναι αμαρτία!!!
madjas - Κυρ 06 Μάρ 2005, 14:52:39
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μπορώ να πω ότι τα Ιταλικά είναι ότι καλύτερο από άποψη μηχανικών μερών αλλά έχουν το πάνω χέρι στο design! Όλο εφέ,λαμπάκια για οτιδήποτε υπάρχει μες στο αμάξι(αρνητικό αυτό), αλλά και φουτουριστικό σαν μοντέλο. Θα προτείνω και εγώ λοιπόν την Alfa 156 αλλά δεν θα έλεγα όχι στο 407 που επίσης μ'αρέσει αλλά για διαφορετικούς λόγους.
vinman - Κυρ 06 Μάρ 2005, 15:34:39
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Μπορεί να χαλάνε πιο συχνά αλλά όταν σχεδιάζουν αυτοκίνητα (όχι πάντα) κάνουν μαγικά οι Ιταλοί!!!

Ας είναι καλά και ο Da Silva βεβαίως Exclamation Exclamation Exclamation

ΥΓ Αυτό το τιμόνι τους είναι αμαρτία!!!

Αν δεν κανω λαθος ο Da Silva δεν ανηκει εδω και αρκετο καιρο στο σχεδιαστικο team της seat,και μαλιστα ειναι υπευθυνος για την σχεδιαση του altea και του νεου leon Question Question Question
MEMsound - Κυρ 06 Μάρ 2005, 17:06:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μου αρέσει πολύ η 156 ιδίως μετά το facelift.
Αλλά αν "επαιζα" σε αυτή την κατυγορία θα διάλεγα μάλλον το Α4 (αν και από μέσα το τιμόνι μου είναι ψιλοχάλια)
Μετά το 407 και το mazda 6
crusader - Δευ 07 Μάρ 2005, 11:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
407 και η επόμενη επιλογή είναι η 156! Wink
nickzotos - Δευ 07 Μάρ 2005, 11:57:32
Θέμα δημοσίευσης:
το μαζντα 6 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!το εχει το ξαδελφακι μου και μαμαει!!!!
αλλα το σαμπ ειναι........ Twisted evil
ultra-one - Δευ 07 Μάρ 2005, 12:07:24
Θέμα δημοσίευσης:
Έπρεπε να συμπεριλάβετε και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, όπως και τα Hatchback της μεσαιας κατηγορίας (μεγέθους και όχι τιμής)! Cool
Σεντάν υπάρχουν πάντως και άλλα από αυτά που υπάρχουν στη ψηφοφορία! Shocked

Η λίστα έπρεπε να είναι:
Alfa 156
Audi A4
BMW 3
Citroen C5
Ford Mondeo
Honda Accord
Hyundai Elantra
Lancia Lybra
Lexus IS
Mazda 6
Mercedes C Class
Rover 45
Nissan Primera
Opel Vectra
Peugeot 407
Renault Laguna
Saab 9.3
Seat Toledo
Skoda Octavia5
Subaru Legacy
Toyota Avensis
Volvo S40
VW Passat
vinman - Δευ 07 Μάρ 2005, 14:31:46
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Έπρεπε να συμπεριλάβετε και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, όπως και τα Hatchback της μεσαιας κατηγορίας (μεγέθους και όχι τιμής)! Cool
Σεντάν υπάρχουν πάντως και άλλα από αυτά που υπάρχουν στη ψηφοφορία! Shocked

Η λίστα έπρεπε να είναι:
Alfa 156
Audi A4
BMW 3
Citroen C5
Ford Mondeo
Honda Accord
Hyundai Elantra
Lancia Lybra
Lexus IS
Mazda 6
Mercedes C Class
Rover 45
Nissan Primera
Opel Vectra
Peugeot 407
Renault Laguna
Saab 9.3
Seat Toledo
Skoda Octavia5
Subaru Legacy
Toyota Avensis
Volvo S40
VW Passat

Σωστη η παρατηρηση σου αλλα θα επρεπε να υπαρχει μονο μια σελιδα ολοκληρη για την ψηφοφορια και μονο....εξαλλου οποιος θελει να ψηφισει ενα αλλο μοντελο της μεσαιας κατηγοριας κλικαρει το πεδιο''αλλο μοντελο''και μπορει να αναλυσει παρακατω με μηνυμα πιο μοντελο ειναι αυτο που ψηφισε και τους λογους που το ψηφισε.. Wink Wink
gianic - Δευ 07 Μάρ 2005, 14:42:45
Θέμα δημοσίευσης:
αλφα 156 χωρις δισταγμους με 2ο το 407 .

Ηταν το αμαξι που λαχταρουσα απο μικρος και σκεφτομουν καινουριo 206 1.4 ή μεταχειρισμενο cc και 156 ? τελικα κατεληξα στο cc ! (δυστυχώς ή ευτυχώς)
DimiP - Δευ 07 Μάρ 2005, 18:40:58
Θέμα δημοσίευσης:
αλφα 156 δαγκωτο!!!

επειτα το 407 ...μμμμμ.... μαλλον οχι...
καλυτερα το saab γιατι οπως και να το κανουμε υπαρχει και το ρητο που λεει :
αυτοι που εχουν λεφτα παιρνουν mercedes, αυτοι που ξερουν παιρνουν saab , καμια φορα και volvo !!!
TZAG - Δευ 07 Μάρ 2005, 22:28:37
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ κι εγώ Α πρώτη, και μετά παίζει δεύτερο Saab μάλλον και τρίτο 407... Rolling eyes
underage - Δευ 07 Μάρ 2005, 23:43:13
Θέμα δημοσίευσης:
Laguna....... και μετά 407
Αυτοί οι Γάλλοι είναι άπαιχτοι στο σχεδιασμό
zippy - Τρι 08 Μάρ 2005, 00:01:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παιδια αν και ψηφισα την δικη μας μαρκα ολα παιχτικανε στον ποντο.Στην τελικη τριαδα εβαλα αλφα φορντ και το 407.Αλφα προβληματα με τα ηλεκτρικα :uhoh: κλασικο,μοντεο πολυ οραιο αλλα το 407 ειναι πιο σπορτιφ Silly Smile colors
ΕΕΕΕΕΕΕΕ πως να το κανουμε ειναι σοβαρος αντιπαλος το 407.Βεβαια αν ειχα και τα φραγκα το Α4 το tfsi παιζει σοβαρα.Αλλα επειδη δεν εχω μενω με αυτο που το εχω βαλει και δοσεις. Shaking Pale
vinman - Τρι 08 Μάρ 2005, 00:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:
.....Αλλα επειδη δεν εχω μενω με αυτο που το εχω βαλει και δοσεις. Shaking Pale

....και το οποιο ειναι το πιο ομορφο αυτοκινητο της κατηγοριας Exclamation Exclamation Exclamation
zippy - Τρι 08 Μάρ 2005, 02:02:46
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
zippy έγραψε:

....και το οποιο ειναι το πιο ομορφο αυτοκινητο της κατηγοριας Exclamation Exclamation Exclamation

Βασικα εννοουσα το 206 μου Twisted evil
shark_zak - Τρι 08 Μάρ 2005, 07:36:52
Θέμα δημοσίευσης:
αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει... Wink
vinman - Τρι 08 Μάρ 2005, 11:27:29
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:
vinman έγραψε:
zippy έγραψε:

Βασικα εννοουσα το 206 μου Twisted evil

...και εγω για το 206 σου λεω οτι ειναι το πιο ομορφο της κατηγοριας αυτης Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
....για μενα δεν υπαρχει πιο ομορφο μικρο αυτοκινητο απο αυτη την κατηγορια.... Very happy Very happy
vinman - Παρ 11 Μάρ 2005, 22:33:50
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως μεχρι και σημερα η διαφορα του 407 με την 156 ειναι ελαχιστα μικρη...με πρωτο το 407 Laughing Wink Laughing Wink Laughing Wink
zippy - Σαβ 12 Μάρ 2005, 02:20:56
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Παντως μεχρι και σημερα η διαφορα του 407 με την 156 ειναι ελαχιστα μικρη...με πρωτο το 407 Laughing Wink Laughing Wink Laughing Wink

κοιτα εγω θα επερνα το 407 γιατι η 156 ειναι γνωστη για τα ηλεκτρικα της. Confused Στανταρ πραματα ξερεις τι παιρνεις και που θα σου βαρεσει. Cool

Οχι βεβαια οτι το γαλλικο ειναι και η τρελη αξιοπιστεια. Wink Αλλα ειναι κατι καλητερο απο το αλλο. Cool
Recifees - Κυρ 13 Μάρ 2005, 11:49:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είναι μόνο για την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ -ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ OMOΡΦΙΑ Tότε 156 άλλωστε είναι και κάποια χρόνια μοντέλο και παρόλη τη συνήθεια είναι ακόμα ελκυστικό .....αλλά το χέρι στην τσέπη για 407 πολύ χαλαρά Cool Cool
zippy - Κυρ 13 Μάρ 2005, 20:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
Recifees έγραψε:
Αν είναι μόνο για την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ -ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ OMOΡΦΙΑ Tότε 156 άλλωστε είναι και κάποια χρόνια μοντέλο και παρόλη τη συνήθεια είναι ακόμα ελκυστικό .....αλλά το χέρι στην τσέπη για 407 πολύ χαλαρά Cool Cool

Βασικα εδω στη αγγλια η 156 ερχετε ποιο φτηνα τωρα που το τσεκαρα.Παιζετε στις λεπτομεριες το ματς Confused
vinman - Τετ 23 Μάρ 2005, 19:28:39
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως στην φετινη ψηφοφορια του περιοδικου ''Auto motor und sport'',στην κατηγορια ''best auto design'',νικητης ηταν το ''Peugeot 407'' Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation (για να παινεψω και λιγο το ''τουτου μου'') Laughing Laughing Laughing
Πιο συγκεκριμενα τα αποτελεσματα στην κατηγορια ''BEST AUTO DESIGN'' ειχαν ως εξης:

1. Peugeot 407 - 5.8% ( Onfire Multi color Onfire Multi color )
2. Alfa Romeo GT Coupe - 5.2%
3. Mercedes SLR McLaren - 4.2%
4. Bmw 5 series - 2.9%
5. Porsche Carrera GT - 2.0%
6. Bmw 6 series - 1.9%
7. Mercedes SLK - 1.9%
8. Mercedes CLS - 1.8%
9. Bmw 7 series - 1.3%
10. Aston Martin DB9 - 1.2%

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Ghost Dog - Τετ 23 Μάρ 2005, 19:32:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως ηθελες να γραψεις 15.8%? Rolling eyes Question
vinman - Τετ 23 Μάρ 2005, 19:37:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Μηπως ηθελες να γραψεις 15.8%? Rolling eyes Question

To εχω παραθεσει οπως ακριβως το γραφει στο περιοδικο.....
Αρα αν δεν υπαρχει τυπογραφικο λαθος το ποσοστο του ειναι σωστο (που λογικα ετσι πρεπει να ειναι,αφου εκει αναφερει το top10 της ψηφοφοριας...) Wink Wink
Οταν γινοταν η ψηφοφορια μεσω του περιοδικου και του site στο internet ειχε εκατονταδες μοντελα,αρα εχουν παρει και αυτα καποιες ψηφους,οποτε τα ποσοστα ειναι ετσι οπως τα δινει το περιοδικο... Wink Wink
Ghost Dog - Τετ 23 Μάρ 2005, 19:41:32
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Αρα αν δεν υπαρχει τυπογραφικο λαθος το ποσοστο του ειναι σωστο (που λογικα ετσι πρεπει να ειναι,αφου εκει αναφερει το top10 της ψηφοφοριας...) Wink Wink
Οταν γινοταν η ψηφοφορια μεσω του περιοδικου και του site στο internet ειχε εκατονταδες μοντελα,αρα εχουν παρει και αυτα καποιες ψηφους,οποτε τα ποσοστα ειναι ετσι οπως τα δινει το περιοδικο... Wink Wink

Συγνωμη τοτε,απλως κατι τετοιο μου ειχε πει ενα παιδι στη σχολη... (Τι καθομαστε και συζηταμε,ετσι? Very happy Laughing Laughing )
vinman - Τετ 23 Μάρ 2005, 19:47:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
vinman έγραψε:

Συγνωμη τοτε,απλως κατι τετοιο μου ειχε πει ενα παιδι στη σχολη... (Τι καθομαστε και συζηταμε,ετσι? Very happy Laughing Laughing )

Eτσι,ετσι... Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink Wink Wink
MEMsound - Τετ 23 Μάρ 2005, 23:59:25
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
....[color=red]1. Peugeot 407 - 5.8% ( Onfire Multi color Onfire Multi color )
......

Φίλε μου την έχεις ψωνήσει ΚΑΡΓΑ!!!!!!
Μεταξύ μας καλά κάνεις γιατί το 407 είναι όντως πανέμορφο. Wink
vinman - Πεμ 24 Μάρ 2005, 00:03:21
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
vinman έγραψε:
....[color=red]1. Peugeot 407 - 5.8% ( Onfire Multi color Onfire Multi color )
......

Φίλε μου την έχεις ψωνήσει ΚΑΡΓΑ!!!!!!
Μεταξύ μας καλά κάνεις γιατί το 407 είναι όντως πανέμορφο. Wink

Thanks......... Wink Wink Wink

(εξαλλου ολοι ψωνισμενοι με τα pug μας δεν ειμαστε σ'αυτο το club?? Wink )
MEMsound - Πεμ 24 Μάρ 2005, 00:10:52
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
εξαλλου ολοι ψωνισμενοι με τα pug μας δεν ειμαστε σ'αυτο το club??

Ποιοί εμείς???
Άντε ρε! Βλέπεις κανένα Pugoholic εδώ μέσα?????
Laughing Laughing
vinman - Πεμ 24 Μάρ 2005, 00:14:42
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
vinman έγραψε:
εξαλλου ολοι ψωνισμενοι με τα pug μας δεν ειμαστε σ'αυτο το club??

Ποιοί εμείς???
Άντε ρε! Βλέπεις κανένα Pugoholic εδώ μέσα?????
Laughing Laughing

Οχι καλε..... Laughing Laughing Laughing
Παρανοησα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες