volvos έγραψε: |
βαλε και το lancer... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307cc alu έγραψε: |
Οι Ιταλοί στον σχεδιασμό δεν παίζονται. Φυσικά ALFA 156. |
vinman έγραψε: | ||
Οντως δεν παιζονται....και αν δεις και τον αντικαταστατη της 156 την 159 θα ενισχυθει η αποψη σου ακομα περισσοτερο.... ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Μπορεί να χαλάνε πιο συχνά αλλά όταν σχεδιάζουν αυτοκίνητα (όχι πάντα) κάνουν μαγικά οι Ιταλοί!!!
Ας είναι καλά και ο Da Silva βεβαίως ![]() ![]() ![]() ΥΓ Αυτό το τιμόνι τους είναι αμαρτία!!! |
ultra-one έγραψε: |
Έπρεπε να συμπεριλάβετε και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, όπως και τα Hatchback της μεσαιας κατηγορίας (μεγέθους και όχι τιμής)! ![]() Σεντάν υπάρχουν πάντως και άλλα από αυτά που υπάρχουν στη ψηφοφορία! ![]() Η λίστα έπρεπε να είναι: Alfa 156 Audi A4 BMW 3 Citroen C5 Ford Mondeo Honda Accord Hyundai Elantra Lancia Lybra Lexus IS Mazda 6 Mercedes C Class Rover 45 Nissan Primera Opel Vectra Peugeot 407 Renault Laguna Saab 9.3 Seat Toledo Skoda Octavia5 Subaru Legacy Toyota Avensis Volvo S40 VW Passat |
zippy έγραψε: |
.....Αλλα επειδη δεν εχω μενω με αυτο που το εχω βαλει και δοσεις. ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
....και το οποιο ειναι το πιο ομορφο αυτοκινητο της κατηγοριας ![]() ![]() ![]() |
zippy έγραψε: | ||||
Βασικα εννοουσα το 206 μου ![]() |
vinman έγραψε: |
Παντως μεχρι και σημερα η διαφορα του 407 με την 156 ειναι ελαχιστα μικρη...με πρωτο το 407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Recifees έγραψε: |
Αν είναι μόνο για την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ -ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ OMOΡΦΙΑ Tότε 156 άλλωστε είναι και κάποια χρόνια μοντέλο και παρόλη τη συνήθεια είναι ακόμα ελκυστικό .....αλλά το χέρι στην τσέπη για 407 πολύ χαλαρά ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Μηπως ηθελες να γραψεις 15.8%? ![]() ![]() |
To εχω παραθεσει οπως ακριβως το γραφει στο περιοδικο.....
Αρα αν δεν υπαρχει τυπογραφικο λαθος το ποσοστο του ειναι σωστο (που λογικα ετσι πρεπει να ειναι,αφου εκει αναφερει το top10 της ψηφοφοριας...) ![]() ![]() Οταν γινοταν η ψηφοφορια μεσω του περιοδικου και του site στο internet ειχε εκατονταδες μοντελα,αρα εχουν παρει και αυτα καποιες ψηφους,οποτε τα ποσοστα ειναι ετσι οπως τα δινει το περιοδικο... ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Συγνωμη τοτε,απλως κατι τετοιο μου ειχε πει ενα παιδι στη σχολη... (Τι καθομαστε και συζηταμε,ετσι? ![]() ![]() ![]() |
....[color=red]1. Peugeot 407 - 5.8% ( ![]() ![]() ![]() ![]() ...... |
MEMsound. έγραψε: | ||
Φίλε μου την έχεις ψωνήσει ΚΑΡΓΑ!!!!!! Μεταξύ μας καλά κάνεις γιατί το 407 είναι όντως πανέμορφο. ![]() |
εξαλλου ολοι ψωνισμενοι με τα pug μας δεν ειμαστε σ'αυτο το club?? |
MEMsound. έγραψε: | ||
Ποιοί εμείς??? Άντε ρε! Βλέπεις κανένα Pugoholic εδώ μέσα????? ![]() ![]() |