206ccsimos έγραψε: |
Γιαννη μιλαμε για το 4κινητο ????? ![]() |
Ronin έγραψε: | ||
![]() ![]() |
206ccsimos έγραψε: | ||||
Ετοιμαζεται ενα καλο ![]() πισω αξονα. Κουναει πανω κατω ! Οταν θα παιξει καλα σιγουρα θα το μαθουμε ! |
206ccsimos έγραψε: | ||||
Ετοιμαζεται ενα καλο ![]() πισω αξονα. Κουναει πανω κατω ! Οταν θα παιξει καλα σιγουρα θα το μαθουμε ! |
Kouzman έγραψε: |
οχι δεν ειναι το τετρακινητο. ειναι του φιλου γιαννη απο πειραια το οποιο αναμενεται για πανω απο 300 τροχους και συντομα με σειριακο 6αρι σασμαν (το οποιο βρισκεται ηδη στην κατοχη του) απο Peugeot Sport...
το αμαξι ειναι επιοικως κτηνος... συντομα και βιντεακι!!! |
να πω οτι αυτη την ωρα γινονται οι τελικες ρυθμισεις του τερατος και με πιεση στο 1 bar ct εχει φτασει τα 305 τροχους...
υπολογιζεται πως μολις τελειωσει το fine tuning υπολογιζεται πως στην παραπανω πιεση θα παιζει 310-320 αλογα τροχους... το μοτερ μπορει να δουλεψει μεχρι και 1.9 bar ct αφου ειναι ολο σφυριλατο... και μετα μου λετε αν μας αρεσουν τα τουρμπισια ή οχι... για να βαλουμε τα νουμερα κατω με 340 περιπου αλογα μοτερ το αμαξι παιζει λιγο κατω απο 3 κιλα ανα ιππο... (βαρος 1000 κιλα περιπου) Ενα EVO για να εχει αυτη την αναλογια κιλων ανα ιππο με το εργοστασιακο του βαρος (1450 κιλα περιπου) πρεπει να ειναι 500 αλογα... ![]() ![]() ![]() |
συμφωνω...
βεβαια το συγκεκριμενο 106 συντομα θα εχει επανω το σειριακο 6αρι με φουλ μπλοκε της PS που εχει στην αποθηκη του... ![]() τα νουμερα ειναι στο 1.05 ct 317 τροχους. σταματησανε εκει διοτι η αντλια βενζινης τελειωσε. την δευτερα βαζουν μεγαλυτερη και θα συνεχιζουν κι αλλο... ![]() ![]() ![]() |
....τα νουμερα ειναι στο 1.05 ct 317 τροχους. σταματησανε εκει διοτι η αντλια βενζινης τελειωσε...... |
Ghost Dog έγραψε: |
....Χτυπησα καινουργιο μοτερακι και εχω τρελα πραγματα στο μυαλο μου... |
MEMsound. έγραψε: | ||
ΕΕΕΕεεεε? Των πόσο "cc" παρακαλώ??? Εμ γι' αυτό δεν απαντάς στο κινητό σου!!! Είσαι απασχολήμένος με τις αγοραπωλησίες και τοποθετήσεις "extra cc".... |