PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - 206 - Σκούπα. Όντως κρύος αέρας ή μπαρούφες ;

gianic - Δευ 28 Φεβ 2005, 21:38:50
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Σκούπα. Όντως κρύος αέρας ή μπαρούφες ;
λοιπον.... αυτη ειναι η τριτη βδομαδα που φοραω τη σκουπα με πατεντα ala antonis ( ο φιλιππος κι ο σιμος γνωριζει) ολα καλα μεχρι εδω.

αλλα σημερα παρατηρησα το εξης και απογοητευτηκα . εκτος το οτι εχει γεμισει η σκουπα ενα πλουσιο παχυ στρωμα σκονης και φυσικα ζεματαει ολοκληρη (φυσιολογικο) πιανοντας την φιλτροχοανη τσουρουφλιστηκα τοσο στο μπροστινο μεταλλικο μερος της οσο και στο φιλτρο της . και ρωταω ειναι δυνατον ο κινητηρας να παιρνει μ αυτο τον τροπο κρυο αερα ?ακουω προτασεις & λυσεις ...

A και κατι που θυμηθηκα . στην εθνικη που το ανοιξα ενιωσα να με κρεμαει σε ολο το φασμα των στροφων σε ταχυτητες ανω των 130 . το γνωστο στεγνωμα να υποθεσω ;
LEFT - Δευ 28 Φεβ 2005, 23:05:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ριξε μια ματια στο θεμα : Mηχανικη βελτιωση 307 1.6 16v (μην τα ξαναγραφω ειναι πολλα)και θα παρεις απαντηση!Παντως στο 206 πραγματι ειναι πιο δυσκολο να ρουφιξει αερα!Εγω παντως οποτε τη τσεκαρω ειναι κρυα και μεσα και εξω, αλλα το γιατι θα το καταλαβεις εκει που σου ειπα!
gianic - Δευ 28 Φεβ 2005, 23:22:27
Θέμα δημοσίευσης:
21 σελιδες χμμ ..., σε ποια απ ολες περιπου ;
LEFT - Δευ 28 Φεβ 2005, 23:23:30
Θέμα δημοσίευσης:
Στην τελευταια ρε συ!!!!
gianic - Δευ 28 Φεβ 2005, 23:27:36
Θέμα δημοσίευσης:
μαλιστα ..και που θα βρω θερμομωνοτικα ;κοστος ;

παντως πιστευω πως η σκονη ειναι σημαδι οτι ρουφαει η σκουπα .... οτι να ναι αλλα ρουφαει .
STELIOS - Δευ 28 Φεβ 2005, 23:28:04
Θέμα δημοσίευσης: Re: σκουπα , οντως κρυος αερας ή μπαρουφες ;
giannis_cc έγραψε:
λοιπον.... αυτη ειναι η τριτη βδομαδα που φοραω τη σκουπα με πατεντα ala antonis ( ο φιλιππος κι ο σιμος γνωριζει) ολα καλα μεχρι εδω.

αλλα σημερα παρατηρησα το εξης και απογοητευτηκα . εκτος το οτι εχει γεμισει η σκουπα ενα πλουσιο παχυ στρωμα σκονης και φυσικα ζεματαει ολοκληρη (φυσιολογικο) πιανοντας την φιλτροχοανη τσουρουφλιστηκα τοσο στο μπροστινο μεταλλικο μερος της οσο και στο φιλτρο της . και ρωταω ειναι δυνατον ο κινητηρας να παιρνει μ αυτο τον τροπο κρυο αερα ?ακουω προτασεις & λυσεις ...

A και κατι που θυμηθηκα . στην εθνικη που το ανοιξα ενιωσα να με κρεμαει σε ολο το φασμα των στροφων σε ταχυτητες ανω των 130 . το γνωστο στεγνωμα να υποθεσω ;

Για την πατεντα δεν μας λες τι εχεις κανει οποτε εκει υπαρχει ενα ερωτηματικο. Το να ζεματαει ολοκληρη η φιλτροχοανη εμενα δεν μου φενεται φισιολογικο. Ενταξει ο σωλινας το καταλαβαινω να ζεσταινεται απ'το χωρο του κινητηρα (οχι ομως να ζεματαει) αλλα και η χοανη (εμενα ποτε δεν μου εχει τυχει, ουτε το καλοκαιρι)? Σιγουρα κατι δεν παει καλα.
gianic - Δευ 28 Φεβ 2005, 23:36:09
Θέμα δημοσίευσης:
η σκουπα ειναι κομμενη στο πανω μερος της μεχρι ενα σημειο . οι βασεις τις εχουν αλλοιωθει και το πλαστικο πανω απ το ψυγειο εχει παρει δρομο. η πατεντα ειναι του λιολιου και ειναι δοκιμασμενη και σε αλλα αυτοκινητα . οποτε δεν ειναι τυχαιο.
LEFT - Δευ 28 Φεβ 2005, 23:41:18
Θέμα δημοσίευσης:
Την μονωση θα τη βρεις σε καταστημα-αποθηκη υδραυλικων και κοστιζει 5 ευρω και την ταινια σε καποιο καταστημα με εμποριο εργαλειων κλπ οπως το πρακτικερ που πηγα εγω και κοστιζει 4 ευρω αυτα!Καντο καλα οπως το περιγραφω και θα δεις πολυ καλη διαφορα!Εγγυομαι!
STELIOS - Δευ 28 Φεβ 2005, 23:42:55
Θέμα δημοσίευσης:
Η πατεντα καλη ακουγεται. Μπορεις να δοκιμασεις να ντισεις το σωλινα με θερμομονοτικο απο καταστημα υδραυλικων, ειναι πανφτηνο και θα βρεις σιγουρα σε πολλα μεγεθη (το ιδιο εχω κανει κ'εγω). Ομως το οτι ζεστενεται η χωανη με προβληματιζει ... Confused
gianic - Δευ 28 Φεβ 2005, 23:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
και που θα βρω καταστημα υδραυλικων ατην κωλοπατρα;;
αστειευομαι...
εχω την ταπεινη γνωμη πως η χοανη ζεστενεται απο τη θερμοκρασια της σκουπας . η σκουπα ειναι πολυεστερικη . μιλαμε τηγανιζεις αβγα ...

και κατι ασχετο το μεταλλικο μερος της χοανης τι ρολο παιζει ;
-=N4X=- - Τρι 01 Μάρ 2005, 00:32:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω να ρωτησω κατι αλλο...το πανω μερος της σκουπας γιατι το εκοψες???
Σε μια σκουπα χρειαζομαστε οσο το δυνατον μεγαλυτερο ογκο γυρω απο την χοανη κ αφου στα 206 λογω καπο το πανω μερος της ερχετε ισα ισα με το καπο γιατι να το κοψεις????
Επισης επειδη μαλλον φορας σκουπα σιμοτα για να λες για μεταλικο τμημα μπροστα στη χοανη με την πρωτη ευκαιρια αλλαξε την...
Εγω εβαλα την kn extreme με το ανοιγμα κ απο μπροστα που ειναι κ αρκετα μεγαλυτερη....
STELIOS - Τρι 01 Μάρ 2005, 00:39:24
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
......Επισης επειδη μαλλον φορας σκουπα σιμοτα για να λες για μεταλικο τμημα μπροστα στη χοανη με την πρωτη ευκαιρια αλλαξε την...
Εγω εβαλα την kn extreme με το ανοιγμα κ απο μπροστα που ειναι κ αρκετα μεγαλυτερη....

Και αυτο παιζει, και αλλοι εχουν αλλαξει την χωανη συνηθος με μεγαλητερη (για το 1600) και αποδιδει καλητερα. Πληροφοριακα κ'εγω ετοιμαζω σκουπα Simota με χωανη BMC και σωληνα "πατεντα" για το 1.4 16 βαλβιδο. Σηντομα θα σας πω νεοτερα.
Demis - Τρι 01 Μάρ 2005, 10:04:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε γιαννη γιατι κανατε ολη αυτη τη πανεντα με τη σκουπα..Δεν σου εμπαινε ακριβως....?Εγω παλι την εβαλα με 2 φιλους μου και εκατσε οκεY. Confused
LEFT - Τρι 01 Μάρ 2005, 10:54:20
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα τη πολυεστερικη σκουπα που πηγες και τη βρηκες!??...οσο για το μεταλλικο της φιλτροχοανης(κωνικο) ειναι για να ρεει ο αερας και να διαχεεται γυρο γυρο στην χοανη για φιλτραρισμα. Αν το σκεφτεις καλυτερα θα κατακαβεις οτι ειναι θεμα αεροδυναμικης!Οσο για το Κ&Ν ,εγω το φοραγα παλια και δεν ημουν ευχαριστημενος(μα καθολου ομως,πολυς θορυβος και λιγη δουλεια!
Τωρα η δικια μου εμπειρια παιδια ειναι οτι εγω τσεκαρει την σκουπιτσα μου 20-30 φορες και ειναι παντα σε κατασταση φυσιολογικη εξωτερικα(χλιαρη)και η φιλτροχοανη κρυα!Μαλλον την εχω τοποθετησει πολυ καλα!Θα σας κατεβαζα φοτο που εχω στο pc αλλα δεν ξερω πως γινεται...αν μου πει καποιος πως γινεται!
Χαιρετω Laughing
volvos - Τρι 01 Μάρ 2005, 11:33:08
Θέμα δημοσίευσης:
θα το πω μια ακομη φορα...σαββατο βραδυ ασημι gti 206 1.6 δυο ατομα και οι δυο... λαχανιαζε εμφανως διπλα μου ακομα και απο 2α....
ααααα εγω εχω βαρελλακι bmc.

βεβαια απο ηχο σκοτωνε πραγματικα τον ακουγαν ολοι γυρω ...
ομως για καποιοτς αυτο δεν ειναι στα +
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τρι 01 Μάρ 2005, 11:55:45
Θέμα δημοσίευσης: εισαγωγη
Παιδια πρεπει να ξεκαθαρησουμε το θεμα του βαρελιου γιατι πολυ λενε πολλα και δεν το διευκρινιζουνε. Το σιγουρο οτι αρκετοι απο εμας φορανε το βαρελακι και μπορει ο καθενας να πει την αποψη του.
Εγω πρωσοπικα φοραω το βαρελακι τησ BMC και εχω δει μεγαλη διαφορα στο πεζο μου και οχι μονο στον θορυβο αλλα και σε πραξει οταν καθομαι σε 307 απλο και του ριχνω δυο καροτσεσ νομιζω οτι λεει πολλα.
ΠΡΕΠΕΙ να τονισω κατι για να δουλεψει το βαρελακι και να αποδοση το 100% πρεπει ο σωληνας που δινει μαζι δεν τον δινει τυχαια αυτοσ ο σωληνας πρεπει να μπει σε σημειο που να τραβαει απ'ευθειας αερα απ'εξω τωρα στον προφυλαχτηρα θα ειναι αλλα σε καποιο που να περνει αερα απ'ευθειας μεσα και αυτο δεν το λεω εγω αλλα η ιδια η BMC γι'αυτο προσοχη στην τοποθετηση του.
Επισης δεν ειναι τυχαιο που δυο κλαμπ που ξερω τα χρησημοποιουνε οπωσ IBIZA και AlfaRomeo και οποιος δεν το πιστευει ας μπει forum το δικο τουσ .
Kouzman - Τρι 01 Μάρ 2005, 12:02:24
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα συμφωνησω με τους φιλους που φορανε σκουπα (αποδεδειγμενα οτι δουλευει στα peugeot) και ακομα καλυτερα με αυτους που την εχουν "ντυσει" με καποιου ειδους προστατευτικο για τις θερμοκρασιες...

απλα πραγματα...λαστιχενιος σωληνας απο μαγαζι με υδραυλικα που να χωραει μεσα τον αλουμινενιο σωληνα της σκουπας, και θερμομονωτικη ταινια που θα καλυψει ολη την κατω επιφανεια της σκουπας (μιας και ειναι σχεδον πανω απο την πολλαπλη) που μπορουμε να την βαλουμε σε δυο ή και τρια στρωματα...

αυτο ειναι που θα κανω εγω μολις τοποθετησουμε την καινουρια σκουπα αυτες τις μερες...
STELIOS - Τρι 01 Μάρ 2005, 12:25:03
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
...λαστιχενιος σωληνας απο μαγαζι με υδραυλικα που να χωραει μεσα τον αλουμινενιο σωληνα της σκουπας, και θερμομονωτικη ταινια που θα καλυψει....

Αυτο ομως δεν μειωνει την εσωτερικη διαμετρο του σωληνα? Δεν τον "στενευει" ας πουμε? Γιατι να το κανεις αυτο και να μην το βαλεις εξωτερικα?
Ειδικα εκει που ο σωληνας της σκουπας κανει ορθη γωνια θα εχεις προβλημα αν το περασεις απο μεσα γιατι ο λαστιχενιος σωληνας θα τινει να κανει γωνια αντι για καμπιλη. Δευτερων αν ο λαστιχενιος σωληνας χωραει τσιμα τσιμα στο σωληνα της σκουπας πως θα τον περασεις απ'τη γωνια?
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι πολυ μπελας να περασεις τον σωληνα ετσι και δεν αξιζει κιολας αφου δεν θα εχεις καποιο ιδιετερο ωφελος.
ΝΙΚΟΣ - Τρι 01 Μάρ 2005, 12:53:12
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ρουφανε οι σκουπες κρυο αερα.Ρουφανε τον αερα του περιβαλοντος.Οταν πχ το καλοκαιρι εξω εχει 40 βαθμους λογικο να ρουφαει τον ζεστο αερα.Τα λεω αυτα γιατι ειχα φιλο που νομιζε οτι κατι εκανε με την σκουπα και οταν του τα ειπα αυτα περι θερμοκρασια περιβαλοντος με κοιτουσε σαν χαζος.Μεσα στην πολη με πολυ μικρες ταχυτητες οσο και να την ντυσεις με θερμομονοτικα θα τραβηξει ζεστο αερα θες δεν θες μιας και στον χωρο της μηχανης ζεματανε ολα.Εκει που εχει διαφορα ειναι οταν τρεχεις που ο αερας ανακυκλωνετε στον χωρο της μηχανης συνεχεις οποτε και η σκουπα τραβαει τον αερα του περιβαλοντος και οχι κρυο.Θελετε κρυο αερα ελατε στα βορεια να ρουφατε -10 Laughing
Kouzman - Τρι 01 Μάρ 2005, 12:53:34
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε στελιο διαβασε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τα λογια μου... Wink Wink

"...να χωραει ΜΕΣΑ τον αλουμινενιο σωληνα της σκουπας..."

...οχι να μπαινει μεσα στον αλουμινενια σωληνα της σκουπας... Laughing Laughing

κατι τετοιο ειχα και στην χειροποιητη εισαγωγη που ειχα κανει στην ρενα μου και θα την ξανακανω στο K+N 57i που εβαλα μολις βρω χρονο...

fpug - Τρι 01 Μάρ 2005, 13:11:29
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
θα το πω μια ακομη φορα...σαββατο βραδυ ασημι gti 206 1.6 δυο ατομα και οι δυο... λαχανιαζε εμφανως διπλα μου ακομα και απο 2α....
ααααα εγω εχω βαρελλακι bmc.

βεβαια απο ηχο σκοτωνε πραγματικα τον ακουγαν ολοι γυρω ...
ομως για καποιοτς αυτο δεν ειναι στα +

καλο το bmc ε?
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τρι 01 Μάρ 2005, 13:39:41

τοποθετηση BMC
volvos - Τρι 01 Μάρ 2005, 13:46:18
Θέμα δημοσίευσης:
φιλιππε το θες πισω????
fpug - Τρι 01 Μάρ 2005, 13:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
φιλιππε το θες πισω????

οχι ρε c. Smile
εχω το k&n στο φιλτροκουτι/
Πες μου πως παει στο δικο σου πως το βλεπεις? Καλο?
volvos - Τρι 01 Μάρ 2005, 13:51:25
Θέμα δημοσίευσης:
αααα ελεγα γιατι θα επαιρνες κατι αλλο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

κοιτα το εγραψα και αλλου
φιλτρο ελευθερας 50
σκουπα 150
βαρελλακι 250

εεεεεεεεεεε καποιος λογος υπαρχει που εχει τοσο παραπανω.....αλλιως δεν θα το επαιρνε κανεισ........
STELIOS - Τρι 01 Μάρ 2005, 14:10:10
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
φιλε στελιο διαβασε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τα λογια μου... Wink Wink

"...να χωραει ΜΕΣΑ τον αλουμινενιο σωληνα της σκουπας..."

...οχι να μπαινει μεσα στον αλουμινενια σωληνα της σκουπας... Laughing Laughing

Sorry δικο μου λαθος. Rolling eyes
Μπερδευτικα ετσι που το διατυπωσες
STELIOS - Τρι 01 Μάρ 2005, 14:16:28
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

κοιτα το εγραψα και αλλου
φιλτρο ελευθερας 50
σκουπα 150
βαρελλακι 250

εεεεεεεεεεε καποιος λογος υπαρχει που εχει τοσο παραπανω.....αλλιως δεν θα το επαιρνε κανεισ........

Φυσικα υπαρχει λογος.

Φιλτρο ελευθερας ειναι απλα τετραγωνο φιλτρο γαζας (αρα και φθινοτερο)

Σκουπα συνηθος περιλαμβανει και χωανη και μεταλικο σωληνα οποτε το κοστος συνολικα ανεβαινει

Βαρελακι (της BMC) εχει περιβλημα απο ανθρακονηματα. Ολα τα λεφτα ουσιαστικα πανε εκει αφου η χωανη που εχει μεσα δεν κανει πανω απο 80-100 ευρω. Και ειναι πολυ ευκολο να φτιαξεις παρομια κατασκευη πολυ φτινοτερα.
fpug - Τρι 01 Μάρ 2005, 14:18:44
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο σας κανει? Very happy

STELIOS - Τρι 01 Μάρ 2005, 14:25:05
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:

Αυτη ειναι η "σκουπα" της Peugeot Sport για το 1600αρι.

fpug - Τρι 01 Μάρ 2005, 14:26:40
Θέμα δημοσίευσης:
Την βλεπεις και τοποθετημενη Wink
MEMsound - Τρι 01 Μάρ 2005, 14:53:02
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:
Αυτο σας κανει?.....

Μια χαρά είναι...
Αλλά βλέπω μαζί και χταποδι PS(κόσμημα και μάλιστα ντυμένο με μονωτικό), μεταλική εισαγωγή PS, μηχανική πεταλούδα PS.
Question Ερώτηση Νο1 (άσχετη) Αυτό είναι δικό σου Φίλιππε (νόμιζα ότι έχεις 2λιτρο Confused )

Question Ερώτηση Νο2 (σχετική):
Αυτή το σύστημα εισαγωγής (γιατί σκούπα δεν είναι,) μπαίνει απευθείας στα 206 1,6 16ν ή θέλει κάποια τροποποίηση στην μετώπη?

Question Ερώτηση Νο3 (αναμενόμενη μετα την 2....): Ξέρουμε τιμή?
ΝΙΚΟΣ - Τρι 01 Μάρ 2005, 15:09:04
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:

Αυυυυτο μαλιστα.Αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω Wink
fpug - Τρι 01 Μάρ 2005, 15:27:11
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:

Οχι οχι εγω 2λιτρο εχω. Αυτο ειναι φωτο απο καποιο ξενο site.

τωρα για τις αλλες 2 ερωτησεις δεν μπορω να βοηθησω sorry.
Ronin - Τρι 01 Μάρ 2005, 15:27:47
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:

Question Ερώτηση Νο1 (άσχετη) Αυτό είναι δικό σου Φίλιππε (νόμιζα ότι έχεις 2λιτρο Confused )

Ο Φίλιππος είναι ένας ευτυχής κάτοχος ενός πανέμορφου 206 Grand Tourisme ,Μάνθο Wink Very happy
fpug - Τρι 01 Μάρ 2005, 15:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy
ενω ο κακομοιρος ο Πανος εχει ενα ελλεινο και τρισαθλιο
206 Grand Tourisme Laughing Laughing Laughing Laughing
STELIOS - Τρι 01 Μάρ 2005, 15:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
......
Question Ερώτηση Νο2 (σχετική):
Αυτή το σύστημα εισαγωγής (γιατί σκούπα δεν είναι,) μπαίνει απευθείας στα 206 1,6 16ν ή θέλει κάποια τροποποίηση στην μετώπη?

Question Ερώτηση Νο3 (αναμενόμενη μετα την 2....): Ξέρουμε τιμή?

2. Ναι μπαινει χωρις τροποποιηση και ουσιαστικα δεν ειναι σκουπα αλλα καταργει το φιλτροκουτι (γι'αυτο πριν εγραψα "σκουπα"). Το μονο που κρατας ειναι το πανω μερος του φιλτροκουτου. (206XS 1.6 16v -2007 Grp- A - Air inlet kit - for use with standard airbox lid
Code: 2007)

3. Τιμη. Εδω ειναι για γελια. Κρατιεστε? Καθεστε? Ε καθηστε ντε !!!
566.67 euro

Δειτε το κ'εδω http://www.rallycar.com/
ΝΙΚΟΣ - Τρι 01 Μάρ 2005, 15:42:42
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:
Very happy

Αχαχαχαχα.Πες τα ρε Φιλιππε γιατι του τα λεω και δεν με πιστευει Laughing Laughing Laughing
gianic - Τρι 01 Μάρ 2005, 15:46:43
Θέμα δημοσίευσης:
εχουμε και λεμε . ντυθηκαν τα παντα με θερμομωνοτικο . αποτελεσμα τελεια . εμφανιση χαλια . μοιαζει σαν να ειναι τυλιγμενη ολη η εισαγωγη με αλουμινοχαρτο.
η σκουπα ειναι πολυεστερικη απο ενα τυπο που τις φτιαχνει μονος του και ο σωληνας που παει στην πεταλουδα ειναι της μανας του .( ντυθηκε και αυτος . παντως

Παράθεση:
Εγω να ρωτησω κατι αλλο...το πανω μερος της σκουπας γιατι το εκοψες???
Σε μια σκουπα χρειαζομαστε οσο το δυνατον μεγαλυτερο ογκο γυρω απο την χοανη κ αφου στα 206 λογω καπο το πανω μερος της ερχετε ισα ισα με το καπο γιατι να το κοψεις????
Επισης επειδη μαλλον φορας σκουπα σιμοτα για να λες για μεταλικο τμημα μπροστα στη χοανη με την πρωτη ευκαιρια αλλαξε την...

η πατεντα ξαναλεω ειναι του λιολιου κι οχι δικη μου στον οποιο πολλοι απο δω μεσα εμπιστευονται τα αμαξια τους και δε μιλαμε για ενα απλο συνεργειο για να αλλαζεις λαδια .κατι παραπανω θα ξερει ο ανθρωπος .

Παράθεση:
ε γιαννη γιατι κανατε ολη αυτη τη πανεντα με τη σκουπα..Δεν σου εμπαινε ακριβως....?Εγω παλι την εβαλα με 2 φιλους μου και εκατσε οκεY.

μια χαρα εμπαινε απλα μπηκε ετσι για να τραβαει περισσοτερο αερα.
λοιπον απο τη σκατοκινηση της πατρας ανεβασε θερμοκρασια 100 βαθμους ο κινητηρασς αλλα η φιλτροχοανη κρυα .. ολα καλα λοιπον . ευχαριστω οσους ανταποκριθηκαν .
Ronin - Τρι 01 Μάρ 2005, 15:48:34
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:
Very happy

ε τι να κάνω,βολεύομαι κι εγω με ενα απο δαύτα τα /WRC... Wink Very happy

(οσο για τον Κοζανίτη,θα του απαντούσα αλλα μετά θα γίνει το topic μπάχαλο...)
fpug - Τρι 01 Μάρ 2005, 15:51:16
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Μια χαρά είναι...
Αλλά βλέπω μαζί και χταποδι PS(κόσμημα και μάλιστα ντυμένο με μονωτικό), μεταλική εισαγωγή PS, μηχανική πεταλούδα PS.
Question

α παρε και τιμες γι αυτα¨

εισαγωγη £740.00 (EURO-1,233.33)
χταποδι £600.00 (EURO-1,000.00)
πεταλουδα £200.00 (EURO-333.33)
ΝΙΚΟΣ - Τρι 01 Μάρ 2005, 16:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
fpug έγραψε:
Very happy

ε τι να κάνω,βολεύομαι κι εγω με ενα απο δαύτα τα /WRC... Wink Very happy

(οσο για τον Κοζανίτη,θα του απαντούσα αλλα μετά θα γίνει το topic μπάχαλο...)

Γουτσου γουτσου αγκου αγκου Laughing Laughing Laughing
sps - Τετ 02 Μάρ 2005, 12:53:00
Θέμα δημοσίευσης:
Το φιλτροκυτιο της peugeot sport( ε οχι και σκουπα ρε παιδια) για να τοποθετηθει θελει μια τροποποιηση στη θεση του ψυγειου.
Μαλλον τοποθετειται αλλο ψυγειο πιο μικρο.
MEMsound - Τετ 02 Μάρ 2005, 14:12:32
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά το κατάλαβα.... Wink Laughing
gianic - Τετ 09 Μάρ 2005, 02:20:23
Θέμα δημοσίευσης:
ιδου και η photos

Lef205 - Τετ 09 Μάρ 2005, 02:54:40
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια και εγω σκουπα εχω απλα με προβληματιζει το εξης.Η προταση της Peugeot sport για το 206 δεν ειναι σκουπα ουτε βαρελακι, αλλα "βελτιωμενο" φιλτρικουτι.Αρα με αυτη τη λογικη η φιλτροσκουπα ΔΕΝ δουλεβει σωστα σε ολα τα πεζω.Επισης το οτι την φορανε τα 106 δεν λεει κατι.Αν ψαξετε σωστα, θα βρειτε οτι η σκουπα δουλεψε σωστα στα 106 S2 και γιαυτο την προτεινε.Π.χ. για τα 106 S1 δεν προτεινε σκουπα ουτε αν θυμαμαι καλα για καποιο αλλο μοντελο της.Τελος δεν εχω ακουσει αλλης μαρκας αυτοκινητο στο οποιο να εχει δουλεψει τελεια η σκουπα οπως στο 106.
LEFT - Τετ 09 Μάρ 2005, 21:50:22
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη αλαξε τον κολοσπιραλ σωληνα ρε συ!Βαλε αλουμινιο και σιλικονουχα γωνια για να εχεις καλη ροη αερα!Αυτος ο σωληνας(μαμισιος) κοβει την ροη!
Χαιρετω Very happy
panosmar206 - Τετ 09 Μάρ 2005, 23:46:40
Θέμα δημοσίευσης: σκουπα green
εβαλα κι εγω σκουπα στο δικο μου 206 αλλα δεν μου δουλευε σωστα.Μπορει να ηταν ασχετοσ αυτος που την εβαλε γιατι μου αναβε το λαμπακι της μηχανης!!!!!!!!Με αποτελεσμα να βαλω παλι το μαμα το φιλτρο με μια πατεντουλα που μου προτεινε καποιος γνωστος
Laughing Cool
volvos - Τετ 09 Μάρ 2005, 23:56:14
Θέμα δημοσίευσης:
ας μου βρει καποιος την υποπιεση που λειτουργει ο κινητηρας και τη διατομη της πεταλουδας-54 νομιζω?-

και θα σας πω εγω ποση ειναι η ροη του αερα ...........
ελεος λες και τρεχει με τιποτα χλμ/ωρα μεσα στη σωληνα ο αερας Rolling eyes

καταλαβετε το πια δεν σπρωχνετε εσεις τον αερα .
ο κινητηρας ρουφα οσο θελει.εμεις απλα τον βοηθαμε με μια εισαγωγη...οταν ομως ζοριζετε τον αερα να μπει με το ζορι......ε τοτε
σας παραπεμπω σε αλλο τοπικ που αναφερεται τι γινεται πολυ σωστα σε open looop απο τον speedy....
gianic - Πεμ 10 Μάρ 2005, 00:47:32
Θέμα δημοσίευσης:
LEFT το σκεφτομαι ... ξερεις που μπορω να βρω ?
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Πεμ 10 Μάρ 2005, 08:43:57
Θέμα δημοσίευσης: Re: σκουπα green
panosmar206 έγραψε:
εβαλα κι εγω σκουπα στο δικο μου 206 αλλα δεν μου δουλευε σωστα.Μπορει να ηταν ασχετοσ αυτος που την εβαλε γιατι μου αναβε το λαμπακι της μηχανης!!!!!!!!Με αποτελεσμα να βαλω παλι το μαμα το φιλτρο με μια πατεντουλα που μου προτεινε καποιος γνωστος
Laughing Cool

Η Σκουπα γενικοσ βελτιωνει αρκετα την εισαγωγη αλλα επειδη η αποσταση μειωνεται αρκετα που μπαινει ο αερας απο τι ηταν πριν με το εργοστασιακο σιγουρα ο αερας φτανει με μεγαλυτερη ταχυτητα στην εισαγωγη παιζει ρολο και οτι η σκουπα βοηθαει λογω βεντουρι να φτανει ακομα πιο γρηγορα γι'αυτο ισωσ να σου δημιουργει προβλημα σιγουρα παιζει ρολο και τι σκουπα σου εχει βαλει ο τυποσ, σιγουρεψου οτι ειναι σκουπα για 206 κανε και καμια βολτα σε κανα αλλο.
Επισης θα συμφωνησω με τον Volvo οτι ο κινητηρασ παιρνει τον αερα που θελει και οχι οσο θελουμε εμεισ.
Εγω παντοσ παιδια ειμαι πολυ ευχαριστιμενοσ με το βαρελακι νομιζω οτι αξιζει για τα χρηματα που εχει και πιστευω οτι με ενα καλο προγραμμα το αυτοκινητο θα σκιζει.
LEFT - Πεμ 10 Μάρ 2005, 10:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη σωληνες θα βρεις σε καποιο μαγαζι που πουλαει βελτιωτικα προιοντα (σκουπες και λοιπα).Βεβαια δεν εχουν ολα αλλα με λιγο ψαξιμο θα βρεις!Δες και την πατεντα για μονωση που ειχα αναφερει 1-2 σελιδες πριν και θα γινει σωστη δουλεια!Επισης απο τις φωτο που ειδα πρεπει να βγαλεις την σκουπα σου λιγο πιο εξω, αν ειναι δυνατον κολα την στην μετοπη χωρις να ακουμπαει στο ψυγειο.Εγω αυτο εκανα με κολα δυο συστατικων και εχει γινει θηριο!
Τωρα για καποιον φιλο μας.........δεν ειπαμε ρε φιλε οτι βαλαμε τουρμπινα!
Χαιρετω φιλικα!
DIMCHRI - Πεμ 10 Μάρ 2005, 10:54:53
Θέμα δημοσίευσης:
LEFT έγραψε:
Γιαννη αλαξε τον κολοσπιραλ σωληνα ρε συ!Βαλε αλουμινιο και σιλικονουχα γωνια για να εχεις καλη ροη αερα!Αυτος ο σωληνας(μαμισιος) κοβει την ροη!
Χαιρετω Very happy

ρε συ το σπιράλ το έχει για να παίρνει τις ανοχες - κινησεις που κάνει το μοτερ πάνω στις βάσεις του.
από την στιγμή που το φιλτροκούτι ή η σκουπα είναι πιασμένα σε σταθερο σημείο πρέπει να υπάρχει ο σπιράλ σωλήνας.

Αλλιώς μάλλον θα κάνεις ζημιά ή εκει που πιάνε η σκούπα στο αμάξι ή εκει που πιάνει ο σωλήνας στην σκούπα ή εκεί που πιάνει ο σωλήνας στην εισαγωγή.

Το μοτέρ κατά τις επιταχύνσεις /επιβραδύνσεις παιζει γύρω στον ένα πόντο εμπρός πίσω... οπότε για αυτό έχει σπιράλ σωλήνα...
MEMsound - Πεμ 10 Μάρ 2005, 12:59:37
Θέμα δημοσίευσης:
Το πιο πιθανό είναι να σπάσει η σκούπα, εκτός και αν είναι ανθρακονιμάτινη (simota και η ακριβή Green).
Πάντως κάποιους κραδασμούς απορροφά και το κολάρο/γωνία που θα ενώνει τον σωλήνα με την εισαγωγή.

Αν πάλι η γωνία είναι μεταλλική, δηλαδή ο σωλήνας είναι κουρμπαρισμένος στην πλευρά εκείνη,
τότε το ενδεχόμενο σπασίματος της σκούπας είναι μεγαλύτερο,
οπότε θα πρέπει να στηριχθεί (η σκούπα) με σχετικά χαλαρό τρόπο ώστε να έχει τους απαραίτητους "τζόγους"

Idea Μια ιδέα είναι να στηριχθεί με δεματικά όχι όμως σφικτά.
206 Blackbird - Πεμ 10 Μάρ 2005, 13:34:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ίσως να σας βοηθήσουν τα παρακάτω:

Φιλτροχοάνη Green ( ρούφαγε τον αέρα από το φιλτροκούτι.Είχα βγάλει το καπάκι).Καλή αλλά όταν ζεσταινόταν η απόδοση έπεφτε αισθητά ειδικά το καλοκαίρι.

Φιλτροχοάνη Simota ( την κόκκινη που βλέπεις απέναντι !!!)Στην ίδια θέση.
Δεν είχε μεγάλη διαφορά από την Green.

Σκούπα με φίλτρο Green , και JR.Την Έβγαλα σε ένα μήνα.Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει γιατί δεν έρχεται σε άμεση επαφή με τον εισερχόμενο αέρα.Στα 106 παίρνει αέρα κατευθείαν από μπροστά.

Βαρελάκι BMC.Η καλύτερη θέση ανάμεσα από την μπαταρία και το μοτέρ.Μπαίνει λίγο δύσκολα αλλά σφηνώνει.Είχα βάλει την σωλήνα μέχρι τον προφυλακτήρα μπροστά.Ο αέρας είχε τόση δύναμη που έσκιζε την σωλήνα ( την αλουμινένια μαύρη που δίνει μαζί με την αγορά).Πιστεύω η καλύτερη λύση After market .

Τώρα έχω το original φιλτροκούτι με ελεύθερο φίλτρο αέρα γιατί με το βαρελάκι στο στάδιο που έχω τώρα έχανε πολύ.

Υπάρχει και μία κορυφαία λύση υπό εξέλιξη.Δοκιμές στον δρόμο έδειξαν τρομερή διαφορά.Αλλά χρειάζεται χρόνος για το τελικό σχέδιο , τα καλούπια κτλπ.
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Πεμ 10 Μάρ 2005, 15:28:21
Eγω παντοσ παιδια που εχω βαλει το βαρελακι ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ, σχετικα με τον σωληνα αλουμινιου τον εχω βαλει μπροστα στον προφυλαχτηρα οπωσ φαινεται και στην φωτογραφια δεν εχει παθει απολυτωσ τιποτα να σημειωσω οτι ανεβοκαταιβενω συνεχεια τον κηφισο λογω εργασιας καταλαβενετε πωσ ανεβοκατεβαινω Twisted evil απλα πρεπει να δεθει καλα με δετικα για να μην φευγει απο την θεση του.
Αυτο που θελω να τονισω το μυστικο με βαρελακι και συγκεκριμενα με το BMC για να δουλεψει 100% πρεπει οπωσδηποτε να μπαινει ο σωληνας ο αλουμινιου για να παρεχεισ στο βαρελακι συνεχεια αερα απέξω(αυτο που λεω το αναφερει και το σιτε τησ BMC).
LEFT - Πεμ 10 Μάρ 2005, 21:18:04
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια δεν παιζει περιπτωση σπασιματος της σκουπας !Αλωστε στο κολημα δεν βαζεις στοκο......βαζεις καποια σιλικονοκολα!Οσο για τον σπιραλ σωληνα ακουσε με ,αντικατεστησε τον και δεν θα χασεις!Ειναι εξακριβωμενο!Οσο για την θεση της σκουπας πηγαινε σε εναν μηχανικο και θα στο πει οτι δεν ειναι καλα!Αυτα!
Α κατι αλλο .Γιαννη με την μπαρα θολων ειδες διαφορα στο στιψιμο??
gianic - Πεμ 10 Μάρ 2005, 22:51:37
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Γιαννη με την μπαρα θολων ειδες διαφορα στο στιψιμο??

ναι τωρα πια στιβει καλυτερα αλλα εχει προβλημα με τα κουκουτσια ..

σοβαρα τωρα . πολυ αισθητη υποστροφη .
tsikis - Παρ 11 Μάρ 2005, 00:31:26
Θέμα δημοσίευσης:
206 Blackbird έγραψε:
Ίσως να σας βοηθήσουν τα παρακάτω:
Βαρελάκι BMC.Η καλύτερη θέση ανάμεσα από την μπαταρία και το μοτέρ.Μπαίνει λίγο δύσκολα αλλά σφηνώνει.Είχα βάλει την σωλήνα μέχρι τον προφυλακτήρα μπροστά.Ο αέρας είχε τόση δύναμη που έσκιζε την σωλήνα ( την αλουμινένια μαύρη που δίνει μαζί με την αγορά).Πιστεύω η καλύτερη λύση After market .

Τώρα έχω το original φιλτροκούτι με ελεύθερο φίλτρο αέρα γιατί με το βαρελάκι στο στάδιο που έχω τώρα έχανε πολύ.

Υπάρχει και μία κορυφαία λύση υπό εξέλιξη.Δοκιμές στον δρόμο έδειξαν τρομερή διαφορά.Αλλά χρειάζεται χρόνος για το τελικό σχέδιο , τα καλούπια κτλπ.

Σου έχανε είπες !!
Γιατί , αφού πέρνει αρκετό αέρα απ' έξω
και είναι πολύ ελεύθερο το φίλτρο του .
έχω ακούσει ότι μόνο σε τουρμπάτα δεν κάνει το βαρελάκι , αλλιώς είναι μία απο τις καλύτερες λύσεις ....
Exclamation

Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχριστιμένος απο το BMC
Αν και δεν έχω δοκιμάσει ούτε σκούπα , αλλά ούτε έχω κάνει στο αμάξι ου ότι έχεις κάνει εσύ !!
Manos_206Gti - Παρ 11 Μάρ 2005, 15:38:44
Θέμα δημοσίευσης:
File Fantazome oti mallon exeis kanei kati paromoio me tis foto pou vlepw diladi filtroxoani kai solinas kai anaw allos pou fernei aera apo exw mexri tin filtroxoani??? an einai etsi ta pramata diskola tha pareis Krio Aera

Lisi Vale Skoupa me tin xoani mesa i eisagwgi tis skoupas einai mprosta sto kapo kai travaei aera opws to autokinito kinite

twra esi mallon exeis tin xoani mesa sto kapo dipla ston kinitira kapou i kapou konta sto psigio ti perimeneis na min zestathei an fantasteis oti ta peugeot exoun thermokrasia leitourgia kinitira 90+ bathmous kelsiou

kai egw sto 106 idia me esena eixa kanei.
EVALA SKOUPA ME FILTRO TIS GREEN KAI ISIXASA, twra gia epilogi flitrou den xerw ti na sou pw iparxoun tis K&N , Green kai alla polla

VALE SKOUPA
Fransoua 206 - Παρ 11 Μάρ 2005, 15:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ SIMOTA ME JR KAI EXΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΑΛΗ
lepou - Παρ 11 Μάρ 2005, 18:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια και εγω σιμοτα εβαλα. Αλλα αλλαξα την χοανη γιατι αυτη που ειχε ηταν αρκετα μικρη. Τωρα φοραω μια ΟΜΡ αρκετα μεγαλη με ανοιγμα και στο μπροστινο μερος.Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
Μονο ενα πραγμα με προβληματιζει ο θορυβος. Για αυτο εχω αρχισει το βαρελακι.Οσοι το εχετε πως ειναι απο θορυβο?
kanelj - Σαβ 12 Μάρ 2005, 12:12:17
Θέμα δημοσίευσης:
tsikis έγραψε:

έχω ακούσει ότι μόνο σε τουρμπάτα δεν κάνει το βαρελάκι , αλλιώς είναι μία απο τις καλύτερες λύσεις ....
Exclamation

Sorry φιλε μου αλλα εγω παλι εχω ακουσει οτι το μονο που δεν κανει καθολου δουλεια ειναι το βαρελακι και ειναι και ακριβο!
Fransoua 206 - Σαβ 12 Μάρ 2005, 12:57:42
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΕΒΑΛΑ ΣΙΜΟΤΑ (ΓΝΗΣΙΑ) ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΟΥΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΠΥΡΑΛ ΓΙΑ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ.ΠΑΡΑΓΚΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. . . .6944454635
ΦΙΛΙΚΑ ΣΩΤΗΡΗΣ.
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Πεμ 17 Μάρ 2005, 12:21:39
lepou έγραψε:
Παιδια και εγω σιμοτα εβαλα. Αλλα αλλαξα την χοανη γιατι αυτη που ειχε ηταν αρκετα μικρη. Τωρα φοραω μια ΟΜΡ αρκετα μεγαλη με ανοιγμα και στο μπροστινο μερος.Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
Μονο ενα πραγμα με προβληματιζει ο θορυβος. Για αυτο εχω αρχισει το βαρελακι.Οσοι το εχετε πως ειναι απο θορυβο?

Εχω που εχω βαλει βαρελακι BMC ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ τωρα απο θορυβο επειδη και εμενα με ενοχλει γενικα ο θορυβοσ μπορω να πω οτι ακουγετε παραπολυ ωραιοσ και ειδικα οταν ανοιγεισ καμια σχεση με την εξατμιση το ωραιο ειναι ειναι οτι και να μην το τρεχεισ δηλαδη ρελαντι δεν ακουγετε απολυτωσ τιποτα οποτε προτημησετο αφοβα
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Πεμ 17 Μάρ 2005, 12:25:45
Θα το πω για χιλιοστη φορα οταν ειναι να βαλεισ βαρελακι για να αποδοσει πρεπει να κανεισ σωστη τοποθετηση το οποιο τι σημαινει σωληνας στον προφυλαχτηρα να παιρνει αερα κατευθειαν απ'εξω, οποτε να μην ακουω διαφορα οτι δεν κανει δουλεια να ξερουμαι τι λεμε
volvos - Πεμ 17 Μάρ 2005, 14:21:06
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντως που εχω βαλει το βαρελλακι της Bmc στην εργοστασιακη θεση δουλευει αψογα...δεν εχω βρει χρονο να παιξω με σωληνωσεις ενω φοβαμαι ιδιαιτερα νερα και λοιπες βρωμες των ελληνικων δρομων.....σιγουρα ομως το καλοκαιρακι θα το ψαξω και αυτο.

απο αποδοση το ξαναειπα οτι με ασημι 1.6 με σκουπα που ανοιξα εχω την αισθηση οτι πηγαινα καλυτερα εως πολυ καλυτερα....καποια στιγμη αυτο θα επιβεβαιωθει στο στεκι...εχω βεβαια και 27000χλμ σχεδον ολα εκτος κεντρου.

απο θορυβο ειναι καπου στη μεση με μαμα και σκουπα....
ακουγεται σε μενα - ειμαι εντελως μαμα - πολυ ωραια σαν φυμωμενη χοανη ενα πραμα...επισης απο οτι μου ειπαν ακουγεται και απο εξω πιο αγριο το μοτερ.εθνικη δεν ακουγεται κιχ σε σχεση με χοανες που σου παιρνουν τα μυαλα.....εαν δεν πατησεις τερμα γκαζι ιδια ηχορυπανση με μαμα....αρα ανετα ταξιδια.
καταναλλωση ιδια απο 8,3 ταξιδια βλεπω 8,5-8,6 το οποιο μαλλον οφειλεται στο οτι το παταω για να ακουω....

για μενα μακραν η καλυτερη λυση η οποια ομως εχει τραγικα μεγαλο κοστος.....250ευρω δεν ξερω αν θα τα εδινα ενω λυσεις του τυπου βαρελλακι σιμοτα δεν τα συμπαθω λογω μικρου ογκου του βαρελλιου....
-=N4X=- - Πεμ 17 Μάρ 2005, 15:57:02
Θέμα δημοσίευσης:
Oταν λες καταναλωση 8 περιπου πως το εχεις αυτο το 8???
Γιατι εγω με 5η κ ταπα στην εθνικη (εγω κ 2 ατομα) στα 210 περιπου ειχα καταναλωση 17,8-18!!
Κ επειδη το εχω συζητησει αυτο πολλοι φιλοι μου λενε οτι καει πολυ κ μαλλον να το κοιταξω...
Baphomet - Πεμ 17 Μάρ 2005, 15:58:17
Θέμα δημοσίευσης:
εδω εγω με το 1.4 εχω μεσο ορο 9.5 ρε...
volvos - Πεμ 17 Μάρ 2005, 23:37:06
Θέμα δημοσίευσης:
μιλαω για χαλαρη οδηγηση 130-150...μεση 8,3 ειναι πολυ λογικη τιμη...
και το τρελλο ειναι οτι και παλι κληση εφαγα και ας πηγαινα σα κοτα Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
με τερμα γκαζι σε 4η κοφτες πριν εδειχνε 16-18 μετα 20-22 στη στιγμιαια καταναλωση....το τρελλο δε ηταν τις πρωτες ωρες αφου εβαλα το βαρελλακι μεχρι να σεταριστει ο εγκεφαλοσ εδειχνε κατι 28αρια-30αρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αρα οσοι θελετε να κανετε κοντρα ξερετε τι πρεπει να κανετε Wink
βαζουμε μαμα φιλτρο κυκλοφουμε μερικες μερες και λιγο πριν τη κοντρα ξαναβαζετε τη σκουπα-βαρελλακι....πιστεψτε με ο εγκεφαλοσ τρελαινεται προσ το καλυτερο μεχρι να επεξεργαστει τα νεα δεδομενα διοτι για να μην αφησει χωρις καυσιμο το μοτερ και βλεπωντας καποια χ ποσοτητα παραπανω αερα ψεκαζει οτι εχει και δεν εχει........
το εχω δοκιμασει 2 φορες στο βαρελλακι μια που το εβαλα και μια που το εβγαλα-ξαναβαλα πριν σερβις στη πεζο και τις δυο φορες το μοτερ γαζωνε μεχρι να συνελθει ο εγκεφαλοσ και εδειχνε τρελλεσ καταναλλωσεις....
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες