giannis_cc έγραψε: |
λοιπον.... αυτη ειναι η τριτη βδομαδα που φοραω τη σκουπα με πατεντα ala antonis ( ο φιλιππος κι ο σιμος γνωριζει) ολα καλα μεχρι εδω.
αλλα σημερα παρατηρησα το εξης και απογοητευτηκα . εκτος το οτι εχει γεμισει η σκουπα ενα πλουσιο παχυ στρωμα σκονης και φυσικα ζεματαει ολοκληρη (φυσιολογικο) πιανοντας την φιλτροχοανη τσουρουφλιστηκα τοσο στο μπροστινο μεταλλικο μερος της οσο και στο φιλτρο της . και ρωταω ειναι δυνατον ο κινητηρας να παιρνει μ αυτο τον τροπο κρυο αερα ?ακουω προτασεις & λυσεις ... A και κατι που θυμηθηκα . στην εθνικη που το ανοιξα ενιωσα να με κρεμαει σε ολο το φασμα των στροφων σε ταχυτητες ανω των 130 . το γνωστο στεγνωμα να υποθεσω ; |
-=N4X=- έγραψε: |
......Επισης επειδη μαλλον φορας σκουπα σιμοτα για να λες για μεταλικο τμημα μπροστα στη χοανη με την πρωτη ευκαιρια αλλαξε την...
Εγω εβαλα την kn extreme με το ανοιγμα κ απο μπροστα που ειναι κ αρκετα μεγαλυτερη.... |
Kouzman έγραψε: |
...λαστιχενιος σωληνας απο μαγαζι με υδραυλικα που να χωραει μεσα τον αλουμινενιο σωληνα της σκουπας, και θερμομονωτικη ταινια που θα καλυψει.... |
volvos έγραψε: |
θα το πω μια ακομη φορα...σαββατο βραδυ ασημι gti 206 1.6 δυο ατομα και οι δυο... λαχανιαζε εμφανως διπλα μου ακομα και απο 2α....
ααααα εγω εχω βαρελλακι bmc. βεβαια απο ηχο σκοτωνε πραγματικα τον ακουγαν ολοι γυρω ... ομως για καποιοτς αυτο δεν ειναι στα + |
φιλιππε το θες πισω???? |
Kouzman έγραψε: |
φιλε στελιο διαβασε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τα λογια μου... ![]() ![]() "...να χωραει ΜΕΣΑ τον αλουμινενιο σωληνα της σκουπας..." ...οχι να μπαινει μεσα στον αλουμινενια σωληνα της σκουπας... ![]() ![]() |
κοιτα το εγραψα και αλλου φιλτρο ελευθερας 50 σκουπα 150 βαρελλακι 250 εεεεεεεεεεε καποιος λογος υπαρχει που εχει τοσο παραπανω.....αλλιως δεν θα το επαιρνε κανεισ........ |
fpug έγραψε: |
Αυτο σας κανει? ![]() ![]() |
Αυτο σας κανει?..... |
Αυτο σας κανει? ![]() ![]() ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
|
![]() ![]() |
......
![]() Αυτή το σύστημα εισαγωγής (γιατί σκούπα δεν είναι,) μπαίνει απευθείας στα 206 1,6 16ν ή θέλει κάποια τροποποίηση στην μετώπη? ![]() |
![]() ενω ο κακομοιρος ο Πανος εχει ενα ελλεινο και τρισαθλιο 206 Grand Tourisme ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Εγω να ρωτησω κατι αλλο...το πανω μερος της σκουπας γιατι το εκοψες???
Σε μια σκουπα χρειαζομαστε οσο το δυνατον μεγαλυτερο ογκο γυρω απο την χοανη κ αφου στα 206 λογω καπο το πανω μερος της ερχετε ισα ισα με το καπο γιατι να το κοψεις???? Επισης επειδη μαλλον φορας σκουπα σιμοτα για να λες για μεταλικο τμημα μπροστα στη χοανη με την πρωτη ευκαιρια αλλαξε την... Εγω εβαλα την kn extreme με το ανοιγμα κ απο μπροστα που ειναι κ αρκετα μεγαλυτερη.... |
ε γιαννη γιατι κανατε ολη αυτη τη πανεντα με τη σκουπα..Δεν σου εμπαινε ακριβως....?Εγω παλι την εβαλα με 2 φιλους μου και εκατσε οκεY. |
![]() ενω ο κακομοιρος ο Πανος εχει ενα ελλεινο και τρισαθλιο 206 Grand Tourisme ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μια χαρά είναι...
Αλλά βλέπω μαζί και χταποδι PS(κόσμημα και μάλιστα ντυμένο με μονωτικό), μεταλική εισαγωγή PS, μηχανική πεταλούδα PS. ![]() |
Ronin έγραψε: | ||
ε τι να κάνω,βολεύομαι κι εγω με ενα απο δαύτα τα /WRC... ![]() ![]() (οσο για τον Κοζανίτη,θα του απαντούσα αλλα μετά θα γίνει το topic μπάχαλο...) |
panosmar206 έγραψε: |
εβαλα κι εγω σκουπα στο δικο μου 206 αλλα δεν μου δουλευε σωστα.Μπορει να ηταν ασχετοσ αυτος που την εβαλε γιατι μου αναβε το λαμπακι της μηχανης!!!!!!!!Με αποτελεσμα να βαλω παλι το μαμα το φιλτρο με μια πατεντουλα που μου προτεινε καποιος γνωστος
![]() ![]() |
LEFT έγραψε: |
Γιαννη αλαξε τον κολοσπιραλ σωληνα ρε συ!Βαλε αλουμινιο και σιλικονουχα γωνια για να εχεις καλη ροη αερα!Αυτος ο σωληνας(μαμισιος) κοβει την ροη!
Χαιρετω ![]() |
Γιαννη με την μπαρα θολων ειδες διαφορα στο στιψιμο?? |
206 Blackbird έγραψε: |
Ίσως να σας βοηθήσουν τα παρακάτω:
Βαρελάκι BMC.Η καλύτερη θέση ανάμεσα από την μπαταρία και το μοτέρ.Μπαίνει λίγο δύσκολα αλλά σφηνώνει.Είχα βάλει την σωλήνα μέχρι τον προφυλακτήρα μπροστά.Ο αέρας είχε τόση δύναμη που έσκιζε την σωλήνα ( την αλουμινένια μαύρη που δίνει μαζί με την αγορά).Πιστεύω η καλύτερη λύση After market . Τώρα έχω το original φιλτροκούτι με ελεύθερο φίλτρο αέρα γιατί με το βαρελάκι στο στάδιο που έχω τώρα έχανε πολύ. Υπάρχει και μία κορυφαία λύση υπό εξέλιξη.Δοκιμές στον δρόμο έδειξαν τρομερή διαφορά.Αλλά χρειάζεται χρόνος για το τελικό σχέδιο , τα καλούπια κτλπ. |
tsikis έγραψε: |
έχω ακούσει ότι μόνο σε τουρμπάτα δεν κάνει το βαρελάκι , αλλιώς είναι μία απο τις καλύτερες λύσεις .... ![]() |
lepou έγραψε: |
Παιδια και εγω σιμοτα εβαλα. Αλλα αλλαξα την χοανη γιατι αυτη που ειχε ηταν αρκετα μικρη. Τωρα φοραω μια ΟΜΡ αρκετα μεγαλη με ανοιγμα και στο μπροστινο μερος.Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
Μονο ενα πραγμα με προβληματιζει ο θορυβος. Για αυτο εχω αρχισει το βαρελακι.Οσοι το εχετε πως ειναι απο θορυβο? |