MEMsound. έγραψε: |
Δεν χρειάζεται να βάλεις 17αρες για να δείξει.
Και με 16αρες μια χαρά θα είναι σε συνδιασμό με το χαμήλωμα που ήδη έχεις. Αλλά η γνώμη μου είναι κάντο πρώτα να πηγαίνει και μετά κάντο να δείχνει... (κι 'αλλο...) |
TiMoRiS έγραψε: |
Θελω να μην εχω κανενα προβλημα με την εγγυηση που εχω ακομα ενα χρονο |
Ηδη το αμαξι με τις 16αρες ψιλοσερνεται |
οποτε θα του βαλω τον GT που μου αρεσει παρα πολυ και τα angels eyes που θα παραγγειλω σε 15 μερες απο Γερμανια |
MEMsound. έγραψε: | ||||||
Σε αυτό έχεις δίκιο. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει η εγγύηση πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στις επεμβάσεις, κυρίως τις μηχανικές. Όταν αγόρασα την σκούπα της PSport από την Κονδωρ στην Κηφισίας ρώτησα αν καλύπτετε από εγγύηση και αν θα έχω κανένα πρόβλημα και η απάντησή τους ήταν: "Δεν καλύπτεται από εγγύηση αλλά την έχουμε δοκιμάσει πο΄λλές φορές την σκούπα και δεν έχει κανένα πρόβλημα"
Δεν φταίνε οι 16αρες. Τα 205αρια λάστιχα φταίνε που είναι πιο βαριά και έχουν περισσότερες τριβές κύλησης και μεγαλύτερη αεροδυναμική αντίσταση λόγω πλάτους από τα 195.
Ο GT είναι πολύ καλή επιλογή αλλά για τα angel περιμένε λίγο πριν τα παραγγείλεις απ' έξω μπας και τα βρούμε εδώ σε αντίστοιχη τιμή... ![]() ![]() Στο άμεσο μέλλον θα ξέρω να σου πω. |
Παράθεση: |
Αντε σιγα σιγα θα με περασεις και θα μιλανε με σεβασμο για το αμαξι σου! |
BlackPIT_R έγραψε: |
Αν το φτασεις 900-κιλα θα σαι πολυ καλα.και με 130-135αλογακια και ενα κορωνοπηνιο 13.59 το 206 σου θα αρχισει να παταει αρκετα ραλακια vti που κυκλοφορουν.Και θα ριχνεις και σε 2.0 206 χαλαρα. |
Παράθεση: |
BlackPIT_R έγραψε:
Αν το φτασεις 900-κιλα θα σαι πολυ καλα.και με 130-135αλογακια και ενα κορωνοπηνιο 13.59 το 206 σου θα αρχισει να παταει αρκετα ραλακια vti που κυκλοφορουν.Και θα ριχνεις και σε 2.0 206 χαλαρα. .....sorry ρε παιδιά,αλλα κάτι με πιάνει όταν τα ακούω αυτα... Δέν γίνονται αυτα με ένα K/Π μόνο... |
-=N4X=- έγραψε: | ||
Δεν λεει μονο για κ/π αλλα κ για 135 αλογα κ 100 κιλα κατω απο μαμα. Μετ ειναι λογικο να πατας ολα τα παραπανω χαλαρα... Απο την αλλη πιστευω οτι κ με 140 αλογακια σκετα χωρις τα παραπανω ολο κ κατι θα γινεται....θα δειξει τον αλλο μηνα |
-=N4X=- έγραψε: |
Κοιτα αν κ κανονικα δεν επρεπε να κανω τον κοπο να σου απαντησω λογω της ειρωνιας σου το κανω μπας κ εσεις οι "μεγαλοι" που τα ξερετε ολα ανοιξετε ποτε μυαλο να δεχτειτε καποια πραγματα...
Κανε πολυ απλα 1050/137 κ 900/135... = = 7,6 6,6 Βαλε επισης μια λειτουργια κινητηρα μεχρι τις 7600-7800 καθως κ μια πιο κοντη κλιμακωση κ πες μου μετα αφου δεν σε πειθει η αναλογια κιλων/ιππων οτι το 2.0 θα πηγαινει καλυτερα..(γιατι αυτο σε πειραξε οχι για vti κτλ) |
volvos έγραψε: |
εγω παντως επειδη μπηκα προσφατα σε 206gt -fpug- και 206 1.6 με ολα αυτα - dimzaf-
εχω να πω πανο οτι ψηλα δεν υπαρχει διαφορα...δηλαδη σε κοντρα απο σταση πολυ δυσκολα-εως απιθανο- θα κανει διαφορα το διλιτρο σου. σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ομως οι διαφορα ειναι χαωδης....ουε και αλιμονο σε οποιον παει να κυνηγησει 20κιλα ροπης εν κινησει δε πα να εχει και κορωνοπηνιο απο cinquecento. |
φιλιππε επειδη μπηκα προσφατα στο δικο σου σε διαβεβαιωνω με στοιχημα την αδεια του πεζο μου οτι απο κοντρα σε σταση θα το ψαχνεις εσυ μεχρι τη τριτη....
δεν θελω να λεω πιο πολλα γιατι κανενα απο τα δυο δεν ειναι δικο μου αλλα ξερεις οτι δεν ειμαι κανενας βλακας που λεω οτι ακουω.................... υ.γ μιλαω για 1.6 με 125+τροχο και 15αρια και κορωνοπηνιο απο 8ν |
Ronin έγραψε: |
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση οτι ο Φίλιππος έχει δίκιο... ![]() |
εγώ θα σας απαντήσω σε λίγο καιρό.
Εντομεταξύ με το "animal" έχετε "ανοίξει" από στάση αλλά και εν κινήση εσείς οι 2λιτροι. Εκεί τι πάιζει? Ρωτάω γιατί αν είστε στα ίδια ή έστω λίγο μπροστά το "animal" (με ότι έχει πάνω...) τότε με 125 τροχό το 206 1,6 ακόμα και με Κ/Π από 8ν δεν έχει καμία ελπίδα... Από την αλλάγη 2->3 αντε γεια γεια γεια γεια γεια γεια....... ![]() |
Ronin έγραψε: |
Εσύ τι λές ρε Μάνθο???Να μας έρχονται ουρανοκατέβατα αυτα που λέμε??? |
φιλιππε επειδη μπηκα προσφατα στο δικο σου σε διαβεβαιωνω με στοιχημα την αδεια του πεζο μου οτι απο κοντρα σε σταση θα το ψαχνεις εσυ μεχρι τη τριτη....
δεν θελω να λεω πιο πολλα γιατι κανενα απο τα δυο δεν ειναι δικο μου αλλα ξερεις οτι δεν ειμαι κανενας βλακας που λεω οτι ακουω.................... υ.γ μιλαω για 1.6 με 125+τροχο και 15αρια και κορωνοπηνιο απο 8ν |
-=N4X=- έγραψε: |
Εισαι κακος....πολυ κακος!!! ![]() ![]() Λεει πολυ ο κωλοπροφυλακτηρας μου ρε γμτ...γιατι γιατι γιατι???!!! |
Επειδή έχουμε ξεφύγει από το θέμα τελείως ας επανέλθουμε....
Look vs Power.... Χμ Ν4X θα σε "μπριζωσω" λίγο αντίθετα αυτήν την φορα... http://www.mastertuninggeneve.com/img/concentration/2003/4ememasterdutuning/2555.html χιχιχιχιχιχιχ (επίτηδες το κάνω για αν σε μπερδεύω....) |
shiba. έγραψε: |
kalησπεριζω τουσ παντεσ..λοιπον σημερα καθωσ εφευγα απτην δουλεια συναντησα ενα cc τουμπανο..ποιο ασχημο πραγμα στην ζωη μου δεν εχω δει..του ειχε βαλει και μια αθλια αεροτομη...κουκουρουκου αλλα περι ορεξεωσ...το εβλεπα και σκεφτομουνα...''τι το εχει κανει σαν μαιμου αφου μεσα απτο καπο δεν λεει τιποτα΄'''τλσπντν καλο απογευμα |