MEMsound. έγραψε: |
Να το και το 2ο 407....!
Λευτέρη θα σου πω γενικά ότι τα πεθγεοτ έχουν τέτοιου είδους πλασικό/ηχητικά πρόβλήματα. Ο vinman που έχει ίδιο αυτοκίνητο με σένα νομίζω πως θα ξέρει περισσότερα από μένα επί του θέματος. Για το θέμα των καμένων ηχείων δεν μου φαίνεται περίεργο πάντως, γιατί αν βάζουν τα ίδια με του 206 και στο 407 είναι της πλάκας και είναι πολύ εύκολο να κάουν αν δεν προσέξεις ακόμα και με την εργοστασιακή πηγή. Το κάψιμο δεν οφείλεται στην ένταση αλλά στην παρμόρφωση που βγάζει μια κακή πηγή αλλά και στην αδυναμία ενός απλού ηχείου να παίξει δυνατά για κάμποση ώρα χωρίς να αλλοιωθούν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του (χαλάει η ανάρτηση του κώνου συνήθως ή υπερθερμένεται το πηνίο και καίγεται....) |
Lefty έγραψε: |
Έχω την εντύπωση οτι βάζουν τα ίδια με του 206 (έτσι μου είπε κάποιος τεχνικός). Πάντος τα ηχεία δεν ήταν "καμένα" αλλα παίζοντας εβγαζαν ενα τρέμουλο το οποίο ήταν ενοχλητικό. Τώρα βέβαια έκανα τις κατάλληλες αλλαγές πχ εβγαλα την επιλογή τέκνο απο το εκουαλαιζερ και δεν παίζει πλέων πολύ δυνατά το σύστημα για να μην ξαναέχουμε τα ιδια. Ολα αυτά μέχρι να αλλάξω τα εργοστασιακά ηχεία .......οταν περισέψει τίποτε στην τσέπη γιατί αυτοί οι μήνες είναι λίγο.....δύσκολοι. |
vinman έγραψε: |
Φιλε Λευτερη για το σκελος με τα ηχεια σου ο Μανθος εχει απολυτο δικιο...αν και εγω μεχρις στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με τον ηχο.. Τωρα για ολα τα υπολοιπα που γραφεις παρολο που εχω την ιδια εκδοση με εσενα (st executive 1.8 ) απο τον Δεκεμβριο που παρελαβα το αυτοκινητο εως και τωρα που σου γραφω δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο σε τιποτα....και μπορει να το εχω μονο δυο μηνες αλλα οπως διαπιστωσες δυστυχως'' η καλη μερα απο το πρωι φαινεται''. Ισως ειναι και θεμα τυχης ορισμενες φορες για το πως θα σου κατσει ενα καινουριο αυτοκινητο. Παντως ουτε τριγμους εχω,ουτε προβλημα με τις ηλεκτρικες ρυθμισεις του (που οπως γνωριζεις ειναι παμπολλες),ουτε με τα ηλεκτρονικα βοηθηματα αλλα ουτε και με τις ενδειξεις του στο ταμπλο. Ακομα και τα extra του (cd-changer - αισθητηρας παρκαρισματος κ.α.)λειτουργουν αψογα. Οσο για το αν αυτα τα προβληματα που εχεις με το αυτοκινητο σου δικαιολογουν αντικατασταση με νεο πιστεψε με σε πολυ χειροτερες περιπτωσεις απο την δικη σου δεν εχει αντικατασταθει απο καμμια αντιπροσωπεια κανενα απολυτως αυτοκινητο.... |
Lefty έγραψε: | ||
και σου εύχομαι να μην αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Ισως τελικά όλα αυτά που λένε για τα πρώτα αυτοκινητα να είναι αλήθεια και θα πρέπει να περιμένουμε κανένα 6μηνο για να αγοράσουμε κάτι γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε πως εδώ στην Κατερίνη περίπου 8-10 ατομα που είχαμε πάρει το 407 στην αρχή έχουμε τέτοια προβληματα. Απο άλλα 407 εδώ είχαμε πχ τρίξιμο, δεν κλειδωνε η μια πίσω πόρτα, και ......μύριζε ο καταλήτης μέσα στο αυτοκίνητο. Τελως πάντον τι να πω............ |
Touristas έγραψε: |
Θα ήθελα να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχει εντοπίσει το εργοστάσιο και σε συνεργασία με των προμηθευτή στην περίπτωση μας είναι η blaupkunt (αν το γράφω σωστά ) και έχουν λύση το πρόβλημα .
Τώρα για το δικό σου θα πρέπει να βγει και να επισκευαστή …. ![]() ![]() |
Και ναι ο θεός των ηλεκτρονικών χτύπησε πάλι ![]() |
...Αν και αυτα δεν θα επρεπε να συμβαινουν σε αυτο το αυτοκινητο που θελει να ''κοιταει στα ματια''τον Γερμανικο ανταγωνισμο.... |
DIMCHRI έγραψε: |
μην μιλάμε καλύτερα για γερμανικό ανταγωνισμό...
Εχουν μείνει πολύ πίσω οι γερμανοί και τα αυτοκίνητα τους... Και οι μονοι που τα παραδέχονται είναι μόνο οί έλληνες... Δεν είναι τυχαλιο ότι η πρώτη μάρκα σε πωλήσεις στην ευρώπη είναι η renault. |
DIMCHRI έγραψε: |
Ωραία τα Γερμανικά αλλά άντε να κάνεις service σε audi. Tαριφα 350 ευρώ.
Τι να λέμε... |
Χθες το απογευμα βαζω μπρος να ξεκινησω και μου αναβει η ενδειξη στο ταμπλο ''χαμηλης σταθμης λαδιου''...
Σβηνω τον κινητηρα,βγαινω εξω,κοιταω κατω απο το αυτοκινητο(φοβηθηκα για καποια διαροη)...στεγνος ο δρομος..... Ξαναβαζω μπροστα την μηχανη,ξανα η ενδειξη...... Βγαινω και παλι εξω,ανοιγω το καπο και κοιταω με την βεργα το υψος της σταθμης του λαδιου.....ολα φυσιολογικα.... Αρχιζω και απορω εντονα πλεον....Ξαναμπαινω μεσα,ξαναβαζω μπροστα...και ξανα τα ιδια.... Επικοινωνω με τον Αργυρη,του λεω το συμβαν και να ειναι καλα το παλικαρι μου ειπε οτι συμφωνα με την περιγραφη που του εδωσα πρεπει να εχει κολλησει πιθανοτατα η ενδειξη στο ταμπλο απο λαθος εντολη του εγκεφαλου.....και ετσι ησυχασα(thanks Αργυρη.... ![]() Σημερα το πρωι ξεκινωντας για δουλεια και βαζοντας μπροστα την μηχανη βγηκε στο ταμπλο η κανονικη ενδειξη για τα λαδια...( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελικα μηπως εχω φαντασματα μεσα στο αυτοκινητο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν ειχε κλιση ο δρομος που το ειχα παρκαρισμενο...ηταν ισιος...και οσο για τα χιλιομετρα εχω 8.500 οποτε δεν δικαιολογουνταν να μην εχω λαδια(εκτος διαροης)... ![]() Να μας ενημερωσεις για οτι γινει αυριο στην Θεσσαλονικη Λευτερη... ![]() |
Lefty έγραψε: | ||
Μου αρέσει η ταχύτητα που παρακολουθείς το forum. Αν όντως ήταν ισιος ο δρόμος λογικά τότε θα κολησε....βέβαια το λογικό στα 407 δεν το βλέπω. Για οτι γίνει αυριο Θεσσαλονίκη θα ενημερώσο φυσικά. *Ελπίζω να μην αρχίσω βέβαια το μηνυμα μου με ![]() ![]() |
Μολις επέστρεψα απο την επισκεψή μου στην αντιπροσωπία.
Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα μια που απο την μία οχι πως δεν το κοιταξαν (είχαν πέσει 4 άτομα πάνω του) απο την άλλη δεν μπορεί να μου διαβεβαιώσει οτι τα προβλήματα θα σταματήσουν. Είπαμε να το..... παρακολουθήσουμε (στην ουσία δηλαδή μια απο τα ίδια). Μάνο να σου πώ και το νέο κολπάκι το οποίο μετά την αλλαγή του ραδιοcd δεν υπάρχει η επιλογή στο μενού για το "Automatic Volume". Φυσικά και μου είπαν οτι.....θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση του software που έχουν στα pc που διωρθώνουν τα αυτοκίνητα και τότε θα το βάλουμε (Αυτό ανακαλύφθηκε μετά απο 2 1/2 ώρες που προσπαθούσαν να δούν το γιατί δεν το έχει). Κουράγιο Λεφτέρη........ |
geotzam έγραψε: |
Paidia geia kai apo mena!!!
neos eimai sto forum, to 407 to exo 9 mines, trigmous, thorivous kai sfalmata ston ypologisti vgazei kai se mena alla oxi tosi gkrinia re paidia! to aytokinito einai koryfaio kai den alazetai me kanena allo! miliste me kapoion eidiko kai tha deite ti tha sas pei... deite to apo ekso, apo kato, apo mesa apo oles tis plevres, deite asfaleia, odigiki symperifora, eksoplismo kai meta deite kai ta alla kai peite moy an tha to allazate? ego pantos den to allazo gia kanena allo!! efxaristo ![]() |
geotzam έγραψε: |
Paidia geia kai apo mena!!!
neos eimai sto forum, to 407 to exo 9 mines, trigmous, thorivous kai sfalmata ston ypologisti vgazei kai se mena alla oxi tosi gkrinia re paidia! to aytokinito einai koryfaio kai den alazetai me kanena allo! miliste me kapoion eidiko kai tha deite ti tha sas pei... deite to apo ekso, apo kato, apo mesa apo oles tis plevres, deite asfaleia, odigiki symperifora, eksoplismo kai meta deite kai ta alla kai peite moy an tha to allazate? ego pantos den to allazo gia kanena allo!! efxaristo ![]() |
..... Αν το άλλαζα...... ΝΑΙ θα το άλλαζα με κάποιο άλλο 407 το οποίο δεν θα μου έκανε αυτά τα προβλήματα. (ίσως με το coupe ή το cabrio αν έρθει).
Φιλικά Λευτέρης |
vinman έγραψε: | ||
Eγω παντως Λευτερη θα το αλλαζα μονο με το 3λιτρο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lefty έγραψε: | ||||
Μάνο και μετά η εφορία θα σε ......και η ασφαλιστική και ο βενζινας και οποιος φανταστείς....... |
Lefty έγραψε: | ||||
Μάνο και μετά η εφορία θα σε ......και η ασφαλιστική και ο βενζινας και οποιος φανταστείς....... |
Για την εφορια δεν νομιζω Λευτερη γιατι δεν εχει τεκμηριο το 3λιτρο...... |
MEMsound έγραψε: | ||
γκουχ γκουχ... ε όχι και το 3λιτρο χωρίς τεκμήριο.... το "αυτοκίνητο άνευ τεκμηρίου" είναι μέχρι 2.000 κιβικά.... |
MEMsound έγραψε: | ||
γκουχ γκουχ... ε όχι και το 3λιτρο χωρίς τεκμήριο.... το "αυτοκίνητο άνευ τεκμηρίου" είναι μέχρι 2.000 κιβικά.... |
Εδω σε πιανω αδιαβαστο... ![]() ![]() Τεκμηριο ισχυει οταν ενα αυτοκινητο εχει εργοστασιακη αξια πανω απο 50.000 ευρω πλεον.... |
1)....... δεν συνηθήζεις να παίρνεις πεζό αλλα καμία mercedes η καμία μπέμπα (συνήθως λέω έτσι γίνεται).
2).....καταργήθηκε ο φόρος διαβίωσης με αυτοκίνητο πάνω των 2000κυβικών ή πάνω απο 50000 euro. Δεν έχει καταργηθεί το τεκμήριο αγοράς. |
Συγνώμη αλλά μήπως βγήκατε αρκετά ![]() |
vinman έγραψε: | ||
...ουπς... ![]() ![]() ![]() ...sorry..... ![]() ![]() (...μας συνεπηρε η 407κουβεντα..... ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: | ||||
Οκ μπορείτε να συνεχίσετε με τα προβλήματα τότε ![]() ![]() |
Ε ούτε και τα δικά του κατά τη γνώμη μου πάντα. ![]() Εντάξει θα μου πείτε καινούργιο αμάξι τόσα λεφτά και να έχει τόσα προβλήματα ? Είναι μωρό ακόμα ![]() Εξάλλου αν δεν κάνω λάθος τα περισσότερα από αυτά που είχε έχουν λυθεί και πιστεύω πως στο τέλος θα είναι όλα εντάξει και θα λειτουργούν κανονικά ![]() Είπαμε ζούμε στην εποχή των ηλεκτρονικών τα οποία έχουν μπει για τα καλά και στα αυτοκίνητα μας . Υποτίθεται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη αλλά τελικά όσο πιο πολύπλοκο είναι κάτι τόσο πιο πολλά προβλήματα παρουσιάζει ! |
Απο την περασμενη Κυριακη μου αναβει συνεχεια η ενδειξη χαμηλης πιεσης ελαστικων και αφορα τα δυο μπροστινα λαστιχα του αυτοκινητου....Ομως τελικα προκειτε για λαθος ενδειξη αφου παρακολουθω καθημερινα τον αερα στα λαστιχα και ειναι κανονικος....Το πιθανοτερο ειναι οτι ψιλοκολλησε η ενδειξη και θελει reset... ![]() ![]() (αντε να δω ποτε θα επισκεφθω καποιο service για να μαζεψω λιγα πραγματακια που θελω....ουτε να φτυσω δεν προλαβαινω.. ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
αν δεν προλαβαίνεις Μάνο μου, δώστο σε μένα να το πάω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: | ||||
Να ζητήσεις αλλαγή αυτοκινήτου τη πράματα είναι αυτά …. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
αν δεν προλαβαίνεις Μάνο μου, δώστο σε μένα να το πάω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |