PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 407 προβλήματα.

Lefty - Κυρ 27 Φεβ 2005, 12:13:05
Θέμα δημοσίευσης: 407 προβλήματα.
Παιδιά η περιπέτεια μου με την Peugeot άρχισε πριν 7-8 μηνες περίπου.
Ψάχνοντας το τι θα αγοράσω είχα καταλήξει σχεδόν στο 307 cabrio. Μολις πήγα να το αγοράσω μου λένε να περιμένω 1-2 μέρες για να έβλεπα και το νέο 407 που θα ερχοταν. Είπα που λέτε να περιμένω να το δώ για να μην αλλάξω καποια γνώμη αργώτερα.Πηγαίνοντας να το δώ βρήκα ενα φανταστικό αυτοκινητο κτλ κτλ. Τελικά αποφάσισα να παραγγείλω το 407 (εκδοση executive 1.8 που έβγαινε στα 24900 Euro).
Ρωτάω τότε φυσικά αν θα θελήσω να κάνω κάποιες τυχών αλλαγές πχ τους αισθητήρες παρκαρίσματος (τους εργοστασιακούς φυσικά) μου λένε οτι και να θελήσεις γίνεται η τροποποίηση.(σκέφτηκα και εκείνη την στιγμή ωραία και μολις θα λειτουργήσει στην Ελλάδα το σύστημα πλοήγησης θα το βάλω και αυτό).
Περιμένω που λέτε 30 μέρες (λογικά γιατί ήταν καινουργιο αυτοκίνητο) μου λένε μια μέρα ήρθε το αυτοκινητό σου.Πηγαίνω αμέσως στην αντιπροσωπία και φεύγουμε αμεσως για την αντιπρωσοπία της lion στην Θεσσαλονική (δεν επέτρεπα να πάνε να το φέρουν αυτοί - φυσικά οδηγόντας - ηθελα εγώ να είμαι ο "πρώτος" ο οποίος θα οδηγήσω το αυτοκίνητο μου). Ολα καλά και ολα ωραία. Μετά απο μερικές μέρες μου (2 εβδομάδες) μου βάλαν και τον συναγερμό και...διασκέδαζα την ζωή μου με το νέο μου αυτοκινητο. Μετά απο μερικές ημέρες ξαφνικά ανοίγει η ένδειξη για τα λαστιχα (χαμηλη πίεση). Λέω εντάξει ας βάλω αέρα. Βάζω αλλα η ένδειξη δεν έσβηνε με τίποτε. Πηγαίνω στην peugeot το αυτοκίνητο το ελέγχουν και απλά μου σβήσαν την ένδεικη απο τον υπολογιστή γιατί η πίεση ήταν κανονική (λέω αντε νέο αυτοκινητο μικροπροβλήματα). Μετά απο μερικές ημέρες ανοίγει μια ένδειξη στο αυτοκινητο (βλάβη κινητήρα). Τους πέρνω τηλέφωνο μου λένε να παω το αυτοκινητο στην αντιπροσωπία. Το πάω μετά μου λένε θα το κρατήσουν εκεί (3-4 μέρες γιατί έπρεπε να συνδεθουν απο την Γαλία μέσω των Η/Υ για να δουνε ποιό είναι το πρόβλημα). Τελικά μου λένε πρόβλημα προγραμματισμού.
Στήν συνέχεια ξαφνικά χάλασε το κουμπί ανοιγμα-κλείσιμο του ηχοσυστήματος.... μου λένε εντάξει δεν τρέχει τίποτε θα στο αλλάξουμε (3 εβδομάδες να έρθει το καινουργιο). Χωρίς την μουσική να παίζει προσέχω οτι ακουγόταν ενας θόρυβος στο αυτοκίνητο (ενα τρίξιμο). Ολα αυτά περίπου τον Αυγουστο. Το πάω στην αντιπροσωπία και λένε ας μην το πειράξομε το αυτοκίνητο να δούμε αν θα εμφανιστούν προβλήματα και σε άλλα αυτοκινητα για να δουμε την λύση του. Στην συνέχεια προσέχω οτι απο τον δεξί πιτσιλιτίρα του αυτοκινήτου έτρεχε νερό όταν πετούσα νερό στο μπαμπρίζ και .........αφού τους το λέω και επισυμένω το πρόβλημα ανακαλύπτουν οτι η peugeot έδωσε οδηγία να τοποθετήτε λόγω κατασκευαστικού προβλήματος μια βαλβίδα μέσα ....... τελως πάντων ερχετε που λέτε το νέο ηχοσύστημα το οποίο μου το αλλάζουν και λέω ελπίζω να μην τους ξαναδώ (με καλή διάθεση γιατί ελπιζα να είναι εντάξει το αυτοκίνητο - εκτός το πρόβλημα του θόδυβου το οποίο θα το έφτιαχναν στην διάρκεια). Ξαφνικά τον Σεπτέμβριο παρατηρείτε στην θέση του οδηγού το αριστερό πλαστικό να μην είναι στην θέση του. Για να μην σας τα λέω πολύ αναλυτικά και σας κουράζω 2 αλλαγές πλαστικών,1 αλλαγή καθισματος και πάλι τον Φερουάριο και ακόμα δεν είναι εντελως εντάξει. Κάηκαν και τα ηχεία μου μια φορά. Βρέθηκε και ο θόρυβος ο οποίος ήταν μέσα απο τον ουρανό (ξηλώσαν το μισό αυτοκίνητο για να το βρούνε). Τώρα.... ελπίζω να φέρουν και ολα τα πλαστικά τα οποία ξηλώσαν και δεν έχουν τοποθετήσει σωστά ακόμα και ακουγονται 4-5 θορυβοι τώρα και οχι ενας. Σε ολα τα προηγούμενα θα ήθελα να προσθέσω οτι δεν γίνεται (παρότι είχαν πεί) να βάλω τους εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος. Evil

Με το αυτοκίνητο είμαι πολύ ευχαριστημένος μηχανικά δεν είχα προβλήματα αλλα ρε παιδιά με πλαστικά,πλαστικούλια και ολες τις λοιπές μ@λ@κ!ες έχω κουραστεί υπερβολικά σε σημείο να θέλω να το δώσο το αυτοκίνητο για να παρω κάτι αλλο.
Ελπίζω μέσα στον Μαρτιο να έχω τελειώσει με ολα τα προβλήματα μου γιατί και εχω κουραστεί να τους βλέπω,εχω κουραστεί να πέρνω αυτοκινητα απο την peugeot assistance (μηλαμε είχα αυτοκινητα απο αυτούς πάνω απο 1 μηνα συνολικά).

Επίσης ελπίζω κανένας αλλος κάτοχος 407 να μην αντιμετωπισε ολα αυτά που είχα εγώ. Ακομα να ρωτήσω εσάς μου μπορεί να ξέρετε περισσότερα απο εμένα στο θέμα αν δικαιολογείτε η αντικατασταση του αυτοκινήτου σε τέτοιες περιτπωσεις.
MEMsound - Κυρ 27 Φεβ 2005, 19:16:06
Θέμα δημοσίευσης:
Να το και το 2ο 407....!
Λευτέρη θα σου πω γενικά ότι τα πεθγεοτ έχουν τέτοιου είδους πλασικό/ηχητικά πρόβλήματα.
Ο vinman που έχει ίδιο αυτοκίνητο με σένα νομίζω πως θα ξέρει περισσότερα από μένα επί του θέματος.
Για το θέμα των καμένων ηχείων δεν μου φαίνεται περίεργο πάντως, γιατί αν βάζουν τα ίδια με του 206 και στο 407 είναι της πλάκας και είναι πολύ εύκολο να κάουν αν δεν προσέξεις ακόμα και με την εργοστασιακή πηγή.
Το κάψιμο δεν οφείλεται στην ένταση αλλά στην παρμόρφωση που βγάζει μια κακή πηγή αλλά και στην αδυναμία ενός απλού ηχείου να παίξει δυνατά για κάμποση ώρα χωρίς να αλλοιωθούν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του (χαλάει η ανάρτηση του κώνου συνήθως ή υπερθερμένεται το πηνίο και καίγεται....)
vinman - Κυρ 27 Φεβ 2005, 20:32:44
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Να το και το 2ο 407....!
Λευτέρη θα σου πω γενικά ότι τα πεθγεοτ έχουν τέτοιου είδους πλασικό/ηχητικά πρόβλήματα.
Ο vinman που έχει ίδιο αυτοκίνητο με σένα νομίζω πως θα ξέρει περισσότερα από μένα επί του θέματος.
Για το θέμα των καμένων ηχείων δεν μου φαίνεται περίεργο πάντως, γιατί αν βάζουν τα ίδια με του 206 και στο 407 είναι της πλάκας και είναι πολύ εύκολο να κάουν αν δεν προσέξεις ακόμα και με την εργοστασιακή πηγή.
Το κάψιμο δεν οφείλεται στην ένταση αλλά στην παρμόρφωση που βγάζει μια κακή πηγή αλλά και στην αδυναμία ενός απλού ηχείου να παίξει δυνατά για κάμποση ώρα χωρίς να αλλοιωθούν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του (χαλάει η ανάρτηση του κώνου συνήθως ή υπερθερμένεται το πηνίο και καίγεται....)

Φιλε Λευτερη
για το σκελος με τα ηχεια σου ο Μανθος εχει απολυτο δικιο...αν και εγω μεχρις στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με τον ηχο..
Τωρα για ολα τα υπολοιπα που γραφεις παρολο που εχω την ιδια εκδοση με εσενα (st executive 1.8 ) απο τον Δεκεμβριο που παρελαβα το αυτοκινητο εως και τωρα που σου γραφω δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο σε τιποτα....και μπορει να το εχω μονο δυο μηνες αλλα οπως διαπιστωσες δυστυχως'' η καλη μερα απο το πρωι φαινεται''.
Ισως ειναι και θεμα τυχης ορισμενες φορες για το πως θα σου κατσει ενα καινουριο αυτοκινητο.
Παντως ουτε τριγμους εχω,ουτε προβλημα με τις ηλεκτρικες ρυθμισεις του (που οπως γνωριζεις ειναι παμπολλες),ουτε με τα ηλεκτρονικα βοηθηματα αλλα ουτε και με τις ενδειξεις του στο ταμπλο.
Ακομα και τα extra του (cd-changer - αισθητηρας παρκαρισματος κ.α.)λειτουργουν αψογα.
Οσο για το αν αυτα τα προβληματα που εχεις με το αυτοκινητο σου δικαιολογουν αντικατασταση με νεο πιστεψε με σε πολυ χειροτερες περιπτωσεις απο την δικη σου δεν εχει αντικατασταθει απο καμμια αντιπροσωπεια κανενα απολυτως αυτοκινητο....
Lefty - Κυρ 27 Φεβ 2005, 20:39:45
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω την εντύπωση οτι βάζουν τα ίδια με του 206 (έτσι μου είπε κάποιος τεχνικός). Πάντος τα ηχεία δεν ήταν "καμένα" αλλα παίζοντας εβγαζαν ενα τρέμουλο το οποίο ήταν ενοχλητικό. Τώρα βέβαια έκανα τις κατάλληλες αλλαγές πχ εβγαλα την επιλογή τέκνο απο το εκουαλαιζερ και δεν παίζει πλέων πολύ δυνατά το σύστημα για να μην ξαναέχουμε τα ιδια. Ολα αυτά μέχρι να αλλάξω τα εργοστασιακά ηχεία .......οταν περισέψει τίποτε στην τσέπη γιατί αυτοί οι μήνες είναι λίγο.....δύσκολοι.
vinman - Κυρ 27 Φεβ 2005, 20:44:54
Θέμα δημοσίευσης:
Lefty έγραψε:
Έχω την εντύπωση οτι βάζουν τα ίδια με του 206 (έτσι μου είπε κάποιος τεχνικός). Πάντος τα ηχεία δεν ήταν "καμένα" αλλα παίζοντας εβγαζαν ενα τρέμουλο το οποίο ήταν ενοχλητικό. Τώρα βέβαια έκανα τις κατάλληλες αλλαγές πχ εβγαλα την επιλογή τέκνο απο το εκουαλαιζερ και δεν παίζει πλέων πολύ δυνατά το σύστημα για να μην ξαναέχουμε τα ιδια. Ολα αυτά μέχρι να αλλάξω τα εργοστασιακά ηχεία .......οταν περισέψει τίποτε στην τσέπη γιατί αυτοί οι μήνες είναι λίγο.....δύσκολοι.

βαλε την επιλογη vocal....θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα και επισης ρυθμισε τα μπασα στο 2 με 3 και τα πριμα στο 7 και να εχεις και ενεργοποιημενο το κεντρικο μπασο(d bass).
Lefty - Κυρ 27 Φεβ 2005, 20:50:48
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

Φιλε Λευτερη
για το σκελος με τα ηχεια σου ο Μανθος εχει απολυτο δικιο...αν και εγω μεχρις στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με τον ηχο..
Τωρα για ολα τα υπολοιπα που γραφεις παρολο που εχω την ιδια εκδοση με εσενα (st executive 1.8 ) απο τον Δεκεμβριο που παρελαβα το αυτοκινητο εως και τωρα που σου γραφω δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο σε τιποτα....και μπορει να το εχω μονο δυο μηνες αλλα οπως διαπιστωσες δυστυχως'' η καλη μερα απο το πρωι φαινεται''.
Ισως ειναι και θεμα τυχης ορισμενες φορες για το πως θα σου κατσει ενα καινουριο αυτοκινητο.
Παντως ουτε τριγμους εχω,ουτε προβλημα με τις ηλεκτρικες ρυθμισεις του (που οπως γνωριζεις ειναι παμπολλες),ουτε με τα ηλεκτρονικα βοηθηματα αλλα ουτε και με τις ενδειξεις του στο ταμπλο.
Ακομα και τα extra του (cd-changer - αισθητηρας παρκαρισματος κ.α.)λειτουργουν αψογα.
Οσο για το αν αυτα τα προβληματα που εχεις με το αυτοκινητο σου δικαιολογουν αντικατασταση με νεο πιστεψε με σε πολυ χειροτερες περιπτωσεις απο την δικη σου δεν εχει αντικατασταθει απο καμμια αντιπροσωπεια κανενα απολυτως αυτοκινητο....

και σου εύχομαι να μην αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Ισως τελικά όλα αυτά που λένε για τα πρώτα αυτοκινητα να είναι αλήθεια και θα πρέπει να περιμένουμε κανένα 6μηνο για να αγοράσουμε κάτι γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε πως εδώ στην Κατερίνη περίπου 8-10 ατομα που είχαμε πάρει το 407 στην αρχή έχουμε τέτοια προβληματα. Απο άλλα 407 εδώ είχαμε πχ τρίξιμο, δεν κλειδωνε η μια πίσω πόρτα, και ......μύριζε ο καταλήτης μέσα στο αυτοκίνητο. Τελως πάντον τι να πω............
vinman - Κυρ 27 Φεβ 2005, 22:06:20
Θέμα δημοσίευσης:
Lefty έγραψε:
vinman έγραψε:

Φιλε Λευτερη

και σου εύχομαι να μην αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Ισως τελικά όλα αυτά που λένε για τα πρώτα αυτοκινητα να είναι αλήθεια και θα πρέπει να περιμένουμε κανένα 6μηνο για να αγοράσουμε κάτι γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε πως εδώ στην Κατερίνη περίπου 8-10 ατομα που είχαμε πάρει το 407 στην αρχή έχουμε τέτοια προβληματα. Απο άλλα 407 εδώ είχαμε πχ τρίξιμο, δεν κλειδωνε η μια πίσω πόρτα, και ......μύριζε ο καταλήτης μέσα στο αυτοκίνητο. Τελως πάντον τι να πω............

Σε ευχαριστω και ελπιζω και εσυ να ξεπερασεις συντομα τα προβληματα και να απολαμβανεις την μοναδικη αισθηση που σου δινει το 407 οταν το οδηγεις!!!!!
Lefty - Παρ 13 Μάϊ 2005, 14:42:33
Θέμα δημοσίευσης:
γνωρίζει κανένας το τί γίνεται για αλλαγή προβληματικού αυτοκινήτου η.... οτιδήποτε επι του θέματος.Είμαι πλέων εντελώς απογοητευμένος απο τα μικροπροβλήματα που εμφανίζονται συνέχεια στο αυτοκίνητο. Εστειλα ήδη μια επιστολή στην Lion (πριν 2 εβδομάδες) και εδώ και μια εβδομάδα προσπαθούν να με καθησυχάσουν αλλα δεν το βλέπω να το αφήσω το θέμα ησυχο. Οποιαδήποτε συμβουλή η πληροφορία είναι αποδεκτή.
Πιστευεται οτι με μία επίσκεψη που μου πρότειναν στο κεντρικό service της Θεσσαλονίκης να φτιαχτούν δια μαγείας όλα μου τα προβλήματα?

Η επόμενη μου κίνηση μάλων είναι να μεταφράσω στα Γαλικά την ίδια επιστολή και να την στείλω στην μαμα εταιρία μπας και απο εκεί δώ κάποια σωστή αντιμετώπιση.
Stevon - Παρ 13 Μάϊ 2005, 15:05:52
Θέμα δημοσίευσης:
Λευτέρη Καλησπέρα,δυστηχώς είναι αρκετά δύσκολο έως αδύνατο αυτό που θέλεις,δηλαδή η αντικατάσταση του αυτ/του σου με κάποιο άλο λόγω του ότι αντιμετοπίζεις προβληματα με κάποια περιφερειακά(αισθητήρες πίεσης ελαστικών,ηχεία ,τριγμούς,κτλ.)η μοναδική περίπτωση για αντικατάσταση αυτ/του είναι απο πρόβλημα φανοποιίας ή απο κάποιο πρόβλημα σε ζωτικό εξάρτημα του αυτ/του ώς προς την ασφάλεια σου...
Δυστηχώς... Arrow
vinman - Σαβ 14 Μάϊ 2005, 19:16:09
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα και ενω πηγα να γυρισω το button του radio-cd για να ανοιξει,αυτο κολλησε και δεν ανοιγε με τιποτα...( Confused Confused )....επειτα απο πολυ παιδεμα ανοιξε τελικα αλλα το button σχεδον μου εμεινε στο χερι...( Evil )...Αν και αυτα δεν θα επρεπε να συμβαινουν σε αυτο το αυτοκινητο που θελει να ''κοιταει στα ματια''τον Γερμανικο ανταγωνισμο,θεωρω οτι πρεπει να ειμαι καλοπιστος και να αντιμετωπιζω το οποιοδηποτε μικροπροβληματακι που τυχον παρουσιαζει (οπως το σημερινο) με καλη θεληση και οχι με μουρμουρα...Ειμαι σιγουρος πως στο συνεργειο που θα παω για καποιες επεμβασεις που πρεπει να γινουν συμφωνα με την επιστολη της Lion θα μου λυσουν και αυτο το προβληματακι που ειχα σημερα.. Wink Wink
Touristas - Σαβ 14 Μάϊ 2005, 19:31:37
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ήθελα να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχει εντοπίσει το εργοστάσιο και σε συνεργασία με των προμηθευτή στην περίπτωση μας είναι η blaupkunt (αν το γράφω σωστά ) και έχουν λύση το πρόβλημα .
Τώρα για το δικό σου θα πρέπει να βγει και να επισκευαστή …. Wink Wink
vinman - Σαβ 14 Μάϊ 2005, 19:34:02
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Θα ήθελα να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχει εντοπίσει το εργοστάσιο και σε συνεργασία με των προμηθευτή στην περίπτωση μας είναι η blaupkunt (αν το γράφω σωστά ) και έχουν λύση το πρόβλημα .
Τώρα για το δικό σου θα πρέπει να βγει και να επισκευαστή …. Wink Wink

Τhanks Αργυρη.... Wink Wink
Lefty - Σαβ 14 Μάϊ 2005, 22:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ επειδή δεν ήξεραν τότε το τί είχε γίνει μου αλλάξαν το ραδιοcd.
Φυσικά δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο απλά το πλαστικό δέχετε μεγαλύτερη πίεση και σπάει στο εσωτερικό το κομάτι του με αποτέλεσμα να μην υπακούει πλέων ο αντοίστηχος διακόπτης του ραδιοcd. Είχα βρεί την λύση επίσης (σε συνενόηση με την εδώ αντιπροσωπία) να ξηλώσο το πλαστικό και απλά δούλευα κατευρείαν με το διακόπτη του ραδιοcd.

Ελπίζω να είναι και το πρώτο και το τελευταίο που θα σου συμβεί.
Δυστηχώς για εμένα για επαγγελματικούς λόγους την Τρίτη πετάω για Αθήνα και γυρνάω την Πέμπτη. Φυσικά το πρόγραμμά μου λέει μια επίσκεψη για να πώ απο κοντά στην κεντρική αντιπρωσωπία της Θεσσαλονίκης μολις γυρίσω .

Επίσης κοιτάω λύσεις του στύλ:
Συνήγορος του πολίτη- ΙΝΚΑ κοκ. (δεν θα το αφήσω έτσι).
vinman - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 08:22:04
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες το απογευμα βαζω μπρος να ξεκινησω και μου αναβει η ενδειξη στο ταμπλο ''χαμηλης σταθμης λαδιου''...
Σβηνω τον κινητηρα,βγαινω εξω,κοιταω κατω απο το αυτοκινητο(φοβηθηκα για καποια διαροη)...στεγνος ο δρομος.....
Ξαναβαζω μπροστα την μηχανη,ξανα η ενδειξη......
Βγαινω και παλι εξω,ανοιγω το καπο και κοιταω με την βεργα το υψος της σταθμης του λαδιου.....ολα φυσιολογικα....
Αρχιζω και απορω εντονα πλεον....Ξαναμπαινω μεσα,ξαναβαζω μπροστα...και ξανα τα ιδια....
Επικοινωνω με τον Αργυρη,του λεω το συμβαν και να ειναι καλα το παλικαρι μου ειπε οτι συμφωνα με την περιγραφη που του εδωσα πρεπει να εχει κολλησει πιθανοτατα η ενδειξη στο ταμπλο απο λαθος εντολη του εγκεφαλου.....και ετσι ησυχασα(thanks Αργυρη.... Exclamation ).....
Σημερα το πρωι ξεκινωντας για δουλεια και βαζοντας μπροστα την μηχανη βγηκε στο ταμπλο η κανονικη ενδειξη για τα λαδια...( Very happy )......Ομως πριν βαλω μπροστα και πατωντας το button να ξεκλειδωσω το αυτοκινητο αρχισαν ταυτοχρονα μαζι με το ανοιγμα των κλειδαριων και των καθρεπτων να ανοιγοκλεινουν και οι υαλοκαθαριστηρες...( Question Question Question )....Το εκανε δυο φορες και μετα σταματησε.....( Question Question Question )....
Τελικα μηπως εχω φαντασματα μεσα στο αυτοκινητο... Question Question Question ( Laughing Laughing )
Touristas - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 08:29:40
Θέμα δημοσίευσης:
Και ναι ο θεός των ηλεκτρονικών χτύπησε πάλι Razz
vinman - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 08:33:44
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Και ναι ο θεός των ηλεκτρονικών χτύπησε πάλι Razz

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
(Oπως εχω πει και παλιοτερα για καθε προβλημα μικρο η' μεγαλο που εμφανιζεται στα αυτοκινητα μας χρειαζεται καλη θεληση και καλοπιστια για να λυθει και οχι εκνευρισμος και κακοπιστια για το προιον που εχουμε αγορασει.... Wink Wink Wink Εξαλου βλεποντας τα πραγματα παντα με τη δεουσα ψυχραιμια μπορουμε να σκεφτομαστε καλυτερα και να βρισκουμε την πιο σωστη λυση για το προβλημα μας.... Wink Wink )
DIMCHRI - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:16:43
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
...Αν και αυτα δεν θα επρεπε να συμβαινουν σε αυτο το αυτοκινητο που θελει να ''κοιταει στα ματια''τον Γερμανικο ανταγωνισμο....

μην μιλάμε καλύτερα για γερμανικό ανταγωνισμό...
Εχουν μείνει πολύ πίσω οι γερμανοί και τα αυτοκίνητα τους...
Και οι μονοι που τα παραδέχονται είναι μόνο οί έλληνες...

Δεν είναι τυχαλιο ότι η πρώτη μάρκα σε πωλήσεις στην ευρώπη είναι η renault.
Ωραία τα Γερμανικά αλλά άντε να κάνεις service σε audi. Tαριφα 350 ευρώ.

Τι να λέμε...
STELIOS - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:39:32
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
μην μιλάμε καλύτερα για γερμανικό ανταγωνισμό...
Εχουν μείνει πολύ πίσω οι γερμανοί και τα αυτοκίνητα τους...
Και οι μονοι που τα παραδέχονται είναι μόνο οί έλληνες...

Δεν είναι τυχαλιο ότι η πρώτη μάρκα σε πωλήσεις στην ευρώπη είναι η renault.

Σάυτο βοηθαει πολυ η εμπλοκη και η επιτυχια στους αγωνες (το ιδιο σημβαινει και με τη Michelin απο τοτε που ξανγυρισε στην F1).

DIMCHRI έγραψε:
Ωραία τα Γερμανικά αλλά άντε να κάνεις service σε audi. Tαριφα 350 ευρώ.

Τι να λέμε...

Πραγματι ειναι ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ !!! Παντως επειδη ειχαμε Αudi θα σου πω τι μου ειχε κανει εντιπωση. Ειχαμε ενα Αudi 80, το πηραμε 4 χρονων μεταχειρησμενο και το κρατησαμε αλλα 5 περιπου. Τα τελευταια 2 χρονια συνεχεια καποιο μικροπροβλημα εβγαζε, οχι τιποτα σοβαρο αλλα ειχε καταντισει γελιο. Ομως ηταν 9 χρονων αμαξι και δεν ετριζε τιποτα μεσα !!!! Και να σε πληροφωρησω οτι εκει που μενω οι δρομοι ειναι απ'τους χειροτερους στην Αθηνα.
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 13:56:54
Θέμα δημοσίευσης: AUDI
παιδια σχετικα με τα Audi εχω πολυ κακη πειρα τυγχαινει στην εταιρια που εργαζομαι να εχει ενα απο τα αφεντικα ενα S8 το οποιο ξερεται τι εστι γα** τα γκαζια, επειδη εχω την τυχη να το οδηγο συχνα για διαφορεσ δουλειεσ λοιπον αυτο το αυτοκινητο που θεωρειται η ναυαρχιδα των Audi εχω τρελαθει να το πηγαινω στα συνεργεια για διαφορα ηλεκτρονικα προβληματα που παρουσιαζει αρκετα συχνα, γι'αυτο παιδια σχετικα με τα γερμανικα οτι ειναι ποιοτικα και τα διαφορα που μας τα εχουν κανει τσουρεκια εγω πιστευω οτι ειναι μυθοσ.
Lefty - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 14:53:15
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Χθες το απογευμα βαζω μπρος να ξεκινησω και μου αναβει η ενδειξη στο ταμπλο ''χαμηλης σταθμης λαδιου''...
Σβηνω τον κινητηρα,βγαινω εξω,κοιταω κατω απο το αυτοκινητο(φοβηθηκα για καποια διαροη)...στεγνος ο δρομος.....
Ξαναβαζω μπροστα την μηχανη,ξανα η ενδειξη......
Βγαινω και παλι εξω,ανοιγω το καπο και κοιταω με την βεργα το υψος της σταθμης του λαδιου.....ολα φυσιολογικα....
Αρχιζω και απορω εντονα πλεον....Ξαναμπαινω μεσα,ξαναβαζω μπροστα...και ξανα τα ιδια....
Επικοινωνω με τον Αργυρη,του λεω το συμβαν και να ειναι καλα το παλικαρι μου ειπε οτι συμφωνα με την περιγραφη που του εδωσα πρεπει να εχει κολλησει πιθανοτατα η ενδειξη στο ταμπλο απο λαθος εντολη του εγκεφαλου.....και ετσι ησυχασα(thanks Αργυρη.... Exclamation ).....
Σημερα το πρωι ξεκινωντας για δουλεια και βαζοντας μπροστα την μηχανη βγηκε στο ταμπλο η κανονικη ενδειξη για τα λαδια...( Very happy )......Ομως πριν βαλω μπροστα και πατωντας το button να ξεκλειδωσω το αυτοκινητο αρχισαν ταυτοχρονα μαζι με το ανοιγμα των κλειδαριων και των καθρεπτων να ανοιγοκλεινουν και οι υαλοκαθαριστηρες...( Question Question Question )....Το εκανε δυο φορες και μετα σταματησε.....( Question Question Question )....
Τελικα μηπως εχω φαντασματα μεσα στο αυτοκινητο... Question Question Question ( Laughing Laughing )

...AX αχ Μάνο...... τι μου θυμιζεις.... τι να πω και απο που να αρχίσω. Ολα αυτά που λές τα εζησα.Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών αλλα........ δεν είναι καλά ολα αυτά.
Οσο αφορά τον δείκτη λαδιού μηπως το είχες παρκάρει λιγάκι με ....κλήση?
Αν ήταν ετσι λογικό είναι. Κάνε μερικά χιλιόμετρα και θα είναι ΟΚ.
Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει? μπας και δεν έχεις βάλει καθόλου λάδια γιατί στο 1ο σερβις συνήθως προσθέτουν και λάδια. (φυσικά σε εμένα όταν είχε γίνει αυτό πήγα στην αντιπροσωπία και το τιγκάρισαν με λάδι για να μην με ξαναδουν).
Τι να πω ρε Μανο........με στεναχώτησες με αυτά που είπες.

Και μια που έγραψα εδώ να πώ οτι αυριο το πρωί στις 9 έχω συνάντηση με προτεραιώτητα στο κεντρικό σερβις της Θεσσαλονίκης (μπας και τάχα θα γίνει τίποτε?).

Φιλικά
Λευτέρης.
vinman - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 14:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειχε κλιση ο δρομος που το ειχα παρκαρισμενο...ηταν ισιος...και οσο για τα χιλιομετρα εχω 8.500 οποτε δεν δικαιολογουνταν να μην εχω λαδια(εκτος διαροης)... Wink
Να μας ενημερωσεις για οτι γινει αυριο στην Θεσσαλονικη Λευτερη... Wink
Lefty - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 15:07:17
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Δεν ειχε κλιση ο δρομος που το ειχα παρκαρισμενο...ηταν ισιος...και οσο για τα χιλιομετρα εχω 8.500 οποτε δεν δικαιολογουνταν να μην εχω λαδια(εκτος διαροης)... Wink

Μου αρέσει η ταχύτητα που παρακολουθείς το forum. Αν όντως ήταν ισιος ο δρόμος λογικά τότε θα κολησε....βέβαια το λογικό στα 407 δεν το βλέπω. Για οτι γίνει αυριο Θεσσαλονίκη θα ενημερώσο φυσικά.
*Ελπίζω να μην αρχίσω βέβαια το μηνυμα μου με Evil αλλα Smile
vinman - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 15:09:41
Θέμα δημοσίευσης:
Lefty έγραψε:
vinman έγραψε:

Μου αρέσει η ταχύτητα που παρακολουθείς το forum. Αν όντως ήταν ισιος ο δρόμος λογικά τότε θα κολησε....βέβαια το λογικό στα 407 δεν το βλέπω. Για οτι γίνει αυριο Θεσσαλονίκη θα ενημερώσο φυσικά.
*Ελπίζω να μην αρχίσω βέβαια το μηνυμα μου με Evil αλλα Smile

Σου ευχομαι τα καλυτερα Λευτερη.... Wink Wink
Lefty - Παρ 20 Μάϊ 2005, 15:21:11
Θέμα δημοσίευσης:
Μολις επέστρεψα απο την επισκεψή μου στην αντιπροσωπία.
Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα μια που απο την μία οχι πως δεν το κοιταξαν (είχαν πέσει 4 άτομα πάνω του) απο την άλλη δεν μπορεί να μου διαβεβαιώσει οτι τα προβλήματα θα σταματήσουν. Είπαμε να το..... παρακολουθήσουμε (στην ουσία δηλαδή μια απο τα ίδια).

Μάνο να σου πώ και το νέο κολπάκι το οποίο μετά την αλλαγή του ραδιοcd δεν υπάρχει η επιλογή στο μενού για το "Automatic Volume". Φυσικά και μου είπαν οτι.....θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση του software που έχουν στα pc που διωρθώνουν τα αυτοκίνητα και τότε θα το βάλουμε (Αυτό ανακαλύφθηκε μετά απο 2 1/2 ώρες που προσπαθούσαν να δούν το γιατί δεν το έχει).

Κουράγιο Λεφτέρη........
vinman - Παρ 20 Μάϊ 2005, 17:00:15
Θέμα δημοσίευσης:
Lefty έγραψε:
Μολις επέστρεψα απο την επισκεψή μου στην αντιπροσωπία.
Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα μια που απο την μία οχι πως δεν το κοιταξαν (είχαν πέσει 4 άτομα πάνω του) απο την άλλη δεν μπορεί να μου διαβεβαιώσει οτι τα προβλήματα θα σταματήσουν. Είπαμε να το..... παρακολουθήσουμε (στην ουσία δηλαδή μια απο τα ίδια).

Μάνο να σου πώ και το νέο κολπάκι το οποίο μετά την αλλαγή του ραδιοcd δεν υπάρχει η επιλογή στο μενού για το "Automatic Volume". Φυσικά και μου είπαν οτι.....θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση του software που έχουν στα pc που διωρθώνουν τα αυτοκίνητα και τότε θα το βάλουμε (Αυτό ανακαλύφθηκε μετά απο 2 1/2 ώρες που προσπαθούσαν να δούν το γιατί δεν το έχει).

Κουράγιο Λεφτέρη........

Toυλαχιστον το οτι σε αντιμετωπισαν με την δεουσα σοβαροτητα νομιζω πως ειναι ενα καλο βημα απο μερους τους,και αν μη τι αλλο δειχνει οτι νοιαζονται για το ''προιον''που εχουν πουλησει....Τωρα το μονο που εχεις να κανεις ειναι λιγο υπομονη ακομα να δεις τι απο ολα αυτα διορθωθηκαν και τι οχι....Πιστευω ομως οτι αξιζει τον κοπο η επιπλεον υπομονη οχι μονο γιατι εχεις τραβηξει πολλα οποτε λιγη αναμονη ακομα δεν βλαπτει,αλλα γιατι το αυτοκινητο απο μονο του σε κανει να ασχολεισαι και να εχεις υπομονη μαζι του... Wink Wink
Οπως ειπες και εσυ....κουραγιο Λευτερη... Wink
geotzam - Κυρ 22 Μάϊ 2005, 20:51:49
Θέμα δημοσίευσης:
Paidia geia kai apo mena!!!
neos eimai sto forum, to 407 to exo 9 mines, trigmous, thorivous kai sfalmata ston ypologisti vgazei kai se mena alla oxi tosi gkrinia re paidia!
to aytokinito einai koryfaio kai den alazetai me kanena allo!
miliste me kapoion eidiko kai tha deite ti tha sas pei...
deite to apo ekso, apo kato, apo mesa apo oles tis plevres, deite asfaleia, odigiki symperifora, eksoplismo kai meta deite kai ta alla kai peite moy an tha to allazate? ego pantos den to allazo gia kanena allo!! efxaristo Very happy
vinman - Κυρ 22 Μάϊ 2005, 21:04:54
Θέμα δημοσίευσης:
geotzam έγραψε:
neos eimai sto forum, to 407 to exo 9 mines, trigmous, thorivous kai sfalmata ston ypologisti vgazei kai se mena alla oxi tosi gkrinia re paidia!
deite to apo ekso, apo kato, apo mesa apo oles tis plevres, deite asfaleia, odigiki symperifora, eksoplismo kai meta deite kai ta alla kai peite moy an tha to allazate? ego pantos den to allazo gia kanena allo!! efxaristo Very happy

Εγω δεν γκρινιαζω φιλε Γιωργο...απλα αναφερω τα οποια μικροπροβληματα μου παρουσιαζονται στα πλαισια των συζητησεων του forum για να υπαρχει αμεση ενημερωση για οτι τυχον αντιμετωπιζουμε... Wink
Σαφεστατα και ειναι κορυφαιο σε πολλους τομεις...και σαφεστατα και δεν το αλλαζω με τιποτα... Wink Wink
Lefty - Κυρ 22 Μάϊ 2005, 21:56:36
Θέμα δημοσίευσης:
geotzam έγραψε:

Καταρχής Γιώργο καλως ήρθες στο forum.
Οσο αφορά αυτό που λές για την γκρίνια..... εγώ δεν το δέχομαι. Γιατί να έχω πληρώσει ενα κάρο λεφτά. Και τα 8.5 εκατομήρια δραχμές (να το πώ σε δραχμές για να δούμε ακριβώς το τί είναι τα 25000 euro) δεν είναι λίγα είναι αντιθέτος πολλά για να υπάρχουν τριγμή,δόρυβοι και σφάλματα στον υπολογιστή. Αν εσύ το δέχεσαι φυσικά και είναι επιλογή σου αλλα όπως λέει και ο Μάνος το να τα αναφέρουμε εδώ είναι ένας τρόπος για να ξέρει κανείς το τί θα αντιμετωπίσει - μπας και δώσει κάποια ιδέα στους τεχνικούς της Peugeot και βρούν κάποια λύση ποιό γρήγορα.
Σαφέστατα και το αυτοκίνητο είναι κορυφαίο αλλα μία τούρτα όσο καλή και να είναι θέλει και το κερασάκι της απο επάνω. Αν αυτό το κερασάκι είναι χαλασμένο η έχει 1 σκουλίκη θα την πετάξεις. Αν θέλει η Peugeot να το λέει κορυφαίο και .....οτι θέλει θα έπρεπε να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Οσο αφορά αυτο που λές να το δώ απο έξω απο πάνω και απο κάτω σε πληροφορώ οτι το είδα απο κάτω και απο μέσα τόσες φορές όσες δεν μπορείς να φανταστείς αφού με τις συνεχόμενες επισκέψεις μου στα servise έμαθα να ξηλώνω και εγώ μέροι του αυτοκινήτου. Και περιτώ να σου πώ ότι πρίν μου έλεγαν που είναι ο μετρητής λαδιού και δεν ήξερα. Αν το άλλαζα...... ΝΑΙ θα το άλλαζα με κάποιο άλλο 407 το οποίο δεν θα μου έκανε αυτά τα προβλήματα. (ίσως με το coupe ή το cabrio αν έρθει).

Φιλικά
Λευτέρης
vinman - Κυρ 22 Μάϊ 2005, 22:47:12
Θέμα δημοσίευσης:
Lefty έγραψε:
..... Αν το άλλαζα...... ΝΑΙ θα το άλλαζα με κάποιο άλλο 407 το οποίο δεν θα μου έκανε αυτά τα προβλήματα. (ίσως με το coupe ή το cabrio αν έρθει).

Φιλικά
Λευτέρης

Eγω παντως Λευτερη θα το αλλαζα μονο με το 3λιτρο... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Wink Wink
Lefty - Δευ 23 Μάϊ 2005, 08:23:40
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Lefty έγραψε:
..... Αν το άλλαζα...... ΝΑΙ θα το άλλαζα με κάποιο άλλο 407 το οποίο δεν θα μου έκανε αυτά τα προβλήματα. (ίσως με το coupe ή το cabrio αν έρθει).

Φιλικά
Λευτέρης

Eγω παντως Λευτερη θα το αλλαζα μονο με το 3λιτρο... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Wink Wink

Μάνο και μετά η εφορία θα σε ......και η ασφαλιστική και ο βενζινας και οποιος φανταστείς.......
Touristas - Δευ 23 Μάϊ 2005, 08:27:24
Θέμα δημοσίευσης:
Lefty έγραψε:
vinman έγραψε:
Lefty έγραψε:

Φιλικά
Λευτέρης

Μάνο και μετά η εφορία θα σε ......και η ασφαλιστική και ο βενζινας και οποιος φανταστείς.......

Νομίζω ότι αν είσαι σε θέση να πάρεις τέτοιο αμάξι δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα τα θέματα ασφάλειας και καυσίμων .
vinman - Δευ 23 Μάϊ 2005, 08:31:35
Θέμα δημοσίευσης:
Lefty έγραψε:
vinman έγραψε:
Lefty έγραψε:

Φιλικά
Λευτέρης

Για την εφορια δεν νομιζω Λευτερη γιατι δεν εχει τεκμηριο το 3λιτρο...εξαλλου στην φετινη φορολογικη που κατεθεσα πιστευα οτι θα πληρωσω ενα αρκετα μεγαλο ποσο μονο και μονο επειδη πουλησα το προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα και πηρα το 407 μετρητα,συν οτι εχω και αλλο ενα αυτοκινητο....ομως με ενημερωσε η λογιστρια μου που μου εφτιαξε τη δηλωση οχι μονο δεν θα πληρωσω αλλα θα παρω και 73 ευρω επιστροφη φορου... Very happy Very happy Very happy Exclamation Exclamation
Οσο για ασφαλεια και βενζινες...συμφωνω... Wink
MEMsound - Δευ 23 Μάϊ 2005, 09:22:07
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Για την εφορια δεν νομιζω Λευτερη γιατι δεν εχει τεκμηριο το 3λιτρο......

γκουχ γκουχ...
ε όχι και το 3λιτρο χωρίς τεκμήριο....
το "αυτοκίνητο άνευ τεκμηρίου" είναι μέχρι 2.000 κιβικά....
vinman - Δευ 23 Μάϊ 2005, 09:49:53
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
vinman έγραψε:

γκουχ γκουχ...

Εδω σε πιανω αδιαβαστο... Razz Razz
Τεκμηριο ισχυει οταν ενα αυτοκινητο εχει εργοστασιακη αξια πανω απο 50.000 ευρω πλεον....πραγμα που σημαινει οτι κατω απο αυτο το χρηματικο οριο μπορει κανεις να παρει οτι θελει....οπως επισης και να εχει οσα αυτοκινητα θελει αφου το οριο 50.000 ευρω δεν ειναι αθροιστικο.... Wink
Στο μονο που μπορει να σε ελεγξει η εφορια ειναι στο ''ποθεν εσχες''...δηλαδη στο που βρηκες τα λεφτα για να αγορασεις ενα τοσο μεγαλου κυβισμου αυτοκινητο,ειδικα αν η δηλωση σου δεν καλυπτει το μισο της εργοστασιακης αξιας....δηλαδη εστω οτι καποιος αγοραζει το 407 το 3λιτρο με 40.000 ευρω χοντρικα....πρεπει να εχεις εισοδημα πανω απο 20.000 ευρω τον χρονο για να μην κινηθει η διαδικασια του ''ποθεν εσχες''απο την εφορια.... Wink Wink
ultra-one - Δευ 23 Μάϊ 2005, 10:08:57
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
vinman έγραψε:

γκουχ γκουχ...

Αυτό δεν άλλαξε???

Νόμιζω με τη νέα τροποποίηση δεν υπάρχει καθόλου τεκμήριο για αυτοκίνητα κάτω από 50.000ευρώ ανεξάρτητα από κυβισμό. Confused
MEMsound - Δευ 23 Μάϊ 2005, 10:13:59
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Εδω σε πιανω αδιαβαστο... Razz Razz
Τεκμηριο ισχυει οταν ενα αυτοκινητο εχει εργοστασιακη αξια πανω απο 50.000 ευρω πλεον....

Για τα 50.000€ το ξέρω αλλά από όσο ήξερα ίσχυε το "μέχρι αξία 50.000€ ή μέχρι 2.000κιβικά χωρίς τεκμήριο" αλλά για να το λέτε και οι 2 κάτι θα ξέρετε, οπότε πάω πάσο.... Wink
(είμαστε και λίγο off topic....)
Lefty - Δευ 23 Μάϊ 2005, 18:49:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνο τυχερός είσαι διότι εγω πληρώνο φέτος..... 35 ευροπουλίνια αν θυμάμαι καλά (έτσι τα έβγαλε ο λογιστής). Πάντος αν βγάζεις τόσα οστε να μην σε απασχολεί το γεγονός της αγοράς αυτοκινήτου των 3000 κυβικών δεν συνηθήζεις να παίρνεις πεζό αλλα καμία mercedes η καμία μπέμπα (συνήθως λέω έτσι γίνεται). Πάντος να σας πω το εξής : ο κολλητός μου έχει μια 300SL cabrio. Ρώτα τον για τις βενζίνες και την ασφάλεια και θα σας πώ αν λυπάται για αυτά που πληρώνει (που τα θεωρεί κοροιδία). Επίσης αν εγώ πάω Θεσσαλονίκη και επιστρέψω (περίπου 200χλμ) θα την βγάλω με 15-20 λίτρα ενώ αυτός......ασε καλύτερα. Οσο αφορά αυτό που ξέρω για τα φορολογικά είναι οτι καταργήθηκε ο φόρος διαβίωσης με αυτοκίνητο πάνω των 2000κυβικών ή πάνω απο 50000 euro. Δεν έχει καταργηθεί το τεκμήριο αγοράς.
vinman - Δευ 23 Μάϊ 2005, 19:08:52
Θέμα δημοσίευσης:
Lefty έγραψε:
1)....... δεν συνηθήζεις να παίρνεις πεζό αλλα καμία mercedes η καμία μπέμπα (συνήθως λέω έτσι γίνεται).

2).....καταργήθηκε ο φόρος διαβίωσης με αυτοκίνητο πάνω των 2000κυβικών ή πάνω απο 50000 euro. Δεν έχει καταργηθεί το τεκμήριο αγοράς.

1)...εμενα μ'αρεσει να σπαω το κατεστημενο....γι'αυτο peugeot... Wink Wink

2)...αυτο ακριβως περιγραφω με τα παραπανω περι ''ποθεν εσχες''... Wink Wink
Touristas - Δευ 23 Μάϊ 2005, 19:12:23
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνώμη αλλά μήπως βγήκατε αρκετά Off Topic λέω μήπως
vinman - Δευ 23 Μάϊ 2005, 19:16:36
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

...ουπς... Embarassed Embarassed Embarassed
...sorry..... Embarassed Embarassed
(...μας συνεπηρε η 407κουβεντα..... Wink Wink )
Touristas - Δευ 23 Μάϊ 2005, 19:18:11
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Touristas έγραψε:

Οκ μπορείτε να συνεχίσετε με τα προβλήματα τότε Wink Very happy
vinman - Δευ 23 Μάϊ 2005, 19:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
vinman έγραψε:
Touristas έγραψε:

Οκ μπορείτε να συνεχίσετε με τα προβλήματα τότε Wink Very happy

...που μακαρι να μην εμφανιστουν αλλα....ειδικα στον Λευτερη... Wink Wink
(εμενα δεν ηταν κατι σημαντικο... Wink )
Touristas - Δευ 23 Μάϊ 2005, 19:33:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ε ούτε και τα δικά του κατά τη γνώμη μου πάντα. Smile
Εντάξει θα μου πείτε καινούργιο αμάξι τόσα λεφτά και να έχει τόσα προβλήματα ?
Είναι μωρό ακόμα Wink
Εξάλλου αν δεν κάνω λάθος τα περισσότερα από αυτά που είχε έχουν λυθεί και πιστεύω πως στο τέλος θα είναι όλα εντάξει και θα λειτουργούν κανονικά Wink
Είπαμε ζούμε στην εποχή των ηλεκτρονικών τα οποία έχουν μπει για τα καλά και στα αυτοκίνητα μας . Υποτίθεται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη αλλά τελικά όσο πιο πολύπλοκο είναι κάτι τόσο πιο πολλά προβλήματα παρουσιάζει !
vinman - Δευ 23 Μάϊ 2005, 19:36:04
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Ε ούτε και τα δικά του κατά τη γνώμη μου πάντα. Smile
Εντάξει θα μου πείτε καινούργιο αμάξι τόσα λεφτά και να έχει τόσα προβλήματα ?
Είναι μωρό ακόμα Wink
Εξάλλου αν δεν κάνω λάθος τα περισσότερα από αυτά που είχε έχουν λυθεί και πιστεύω πως στο τέλος θα είναι όλα εντάξει και θα λειτουργούν κανονικά Wink
Είπαμε ζούμε στην εποχή των ηλεκτρονικών τα οποία έχουν μπει για τα καλά και στα αυτοκίνητα μας . Υποτίθεται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη αλλά τελικά όσο πιο πολύπλοκο είναι κάτι τόσο πιο πολλά προβλήματα παρουσιάζει !

Ακριβως γι'αυτο εχω πει οτι πρεπει τα παντα να τα βλεπουμε καλοπροεραιτα και με καλη διαθεση....οπως επισης και οτι δεν θα το αλλαζα με κανενα αλλο...(τουλαχιστον τωρα)...οσα μικροπροβληματακια και αν εμφανιστουν στο μελλον... Wink Wink
Lefty - Δευ 23 Μάϊ 2005, 23:35:35
Θέμα δημοσίευσης:
πάντος εγώ είμαι σίγουρος οτι αν πάω να ξαναπάρω peugeot απο την εδώ αντιπροσωπία θα με πετάξουν έξω με τις κλωτσιές η....... θα πάει να πάρει κανένας παπάς το αμάξι κάνοντάς του κανένα ευχέλαιο πρωτού το πάρω στα χέρια μου.
Lefty - Παρ 17 Ιούν 2005, 12:48:16
Θέμα δημοσίευσης:
...επιτέλους φώς. Μετά απο τόσους κόπους,χαμένες ώρες απο εμένα και απο τους τεχνικούς της peugeot και μεγάλη ανταλλαγή mail κτλ κτλ την Τρίτη μου είπαν θα έχω απάντηση για την αντικατάσταση η για αλλαγή του αυτοκινήτου σε 307cc όπως τους ζήτησα. Ας δουμε τι θα γίνει γιατί τους είπα οτι βαρέθηκα επιτέλους.
vinman - Πεμ 11 Αύγ 2005, 05:36:08
Θέμα δημοσίευσης:
Απο την περασμενη Κυριακη μου αναβει συνεχεια η ενδειξη χαμηλης πιεσης ελαστικων και αφορα τα δυο μπροστινα λαστιχα του αυτοκινητου....Ομως τελικα προκειτε για λαθος ενδειξη αφου παρακολουθω καθημερινα τον αερα στα λαστιχα και ειναι κανονικος....Το πιθανοτερο ειναι οτι ψιλοκολλησε η ενδειξη και θελει reset... Wink Wink
(αντε να δω ποτε θα επισκεφθω καποιο service για να μαζεψω λιγα πραγματακια που θελω....ουτε να φτυσω δεν προλαβαινω.. Laughing ))
Baphomet - Πεμ 11 Αύγ 2005, 09:37:05
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Απο την περασμενη Κυριακη μου αναβει συνεχεια η ενδειξη χαμηλης πιεσης ελαστικων και αφορα τα δυο μπροστινα λαστιχα του αυτοκινητου....Ομως τελικα προκειτε για λαθος ενδειξη αφου παρακολουθω καθημερινα τον αερα στα λαστιχα και ειναι κανονικος....Το πιθανοτερο ειναι οτι ψιλοκολλησε η ενδειξη και θελει reset... Wink Wink
(αντε να δω ποτε θα επισκεφθω καποιο service για να μαζεψω λιγα πραγματακια που θελω....ουτε να φτυσω δεν προλαβαινω.. Laughing ))

αν δεν προλαβαίνεις Μάνο μου, δώστο σε μένα να το πάω... Laughing Laughing Laughing θα το περιποιηθώ!!! Cool Cool
Touristas - Πεμ 11 Αύγ 2005, 10:04:10
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:

αν δεν προλαβαίνεις Μάνο μου, δώστο σε μένα να το πάω... Laughing Laughing Laughing θα το περιποιηθώ!!! Cool Cool

Να ζητήσεις αλλαγή αυτοκινήτου τη πράματα είναι αυτά …. Silly Laughing Laughing Laughing
vinman - Πεμ 11 Αύγ 2005, 18:35:31
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:

Να ζητήσεις αλλαγή αυτοκινήτου τη πράματα είναι αυτά …. Silly Laughing Laughing Laughing

Ναι,ναι... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Με ενα coupe 3λιτρο... Twisted evil Silly Silly Laughing Laughing
vinman - Πεμ 11 Αύγ 2005, 18:37:37
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:

Πετρο μου ατυχησες... Laughing Laughing
Απο το Σαββατο βγαινω σε αδεια και μολις επιστρεψω απο τις διακοπες μου θα ασχοληθω επιτελους με τα ψιλοπροβληματακια... Wink
(Παντως οποτε θες να το κανεις βολτα ειναι στη διαθεση σου...)
billisdim - Τετ 29 Σεπ 2010, 23:17:47
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερες στα παιδια.
Ειμαι παλιο μελος,ειχα ενα 206 πριν χρονια μεχρι που το πουλησα οποτε απουσιαζα απο το φορουμ καιρο...
Βρηκα μια ¨ευκαιρια ¨ ας πουμε, (απο εναν παππου που απεβιωσε......)
peugeot 407 1.8 2005μοντελο... Επειδη στην περιοχη που μενω πλεον λογω δουλειας δεν εχω καποιο εμπιστο μαστορι να μου το κοιταξει το αμαξι, θα ηθελα να με συμβουλεψετε ποια ειναι τα πιο συνηθισμενα προβληματα στο εν λογω αυτοκινητο και γενικοτερα τι να προσεξω πριν προβω στην αγορα του...
Ευχαριστω προκαταβολικα,
Δημήτρης.
action_peugeot - Κυρ 03 Οκτ 2010, 18:44:32
Θέμα δημοσίευσης:
Προβλήματα γενικότερα δεν έχουν
Λίγα κόλπα κάνουν με τα πίσω φανάρια
Τα κλειδιά που χαλάμε οι λεπίδες και τα κουμπάκια
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες