PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Tι έχετε ακούσει για την Oscar-Peugeot?

vinman - Παρ 25 Φεβ 2005, 19:06:50
Θέμα δημοσίευσης: Tι έχετε ακούσει για την Oscar-Peugeot?
Επειδη εχουν φτασει στα αυτια μου διαφορα για την ποιοτητα των service της αντιπροσωπειας oscar θα ηθελα να μαθω αν ξερετε κατι απο προσωπικες σας εμπειριες η' αν εχετε να προτεινετε και κατι καλυτερο συμφωνα παντα με τις εκτιμησεις σας και απο αυτα που εχετε βιωσει απο τα αυτοκινητα σας.
vinman - Κυρ 27 Φεβ 2005, 21:26:29
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy Very happy Very happy δεν εχετε ακουσει τιποτα?????? Very happy Very happy Very happy
....το πρωτο θεμα που δεν παιρνω αμμεσες απαντησεις!!!!!!!!! Very happy Very happy Very happy
(πλακα κανω.......μην παρεξηγηθει και κανεις....!!!!!!)
SnakeMJK - Δευ 28 Φεβ 2005, 00:34:58
Θέμα δημοσίευσης:
Το πήγαινα εκεί για service μέχρι τα 40.000χλμ. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι... Ότι τους έλεγα το έφτιαχναν... Μου είχαν περάσει και κάποια πράγματα εντός εγγύησης αφού είχε τελειώσει. Οι τιμές ήταν κάπως υψηλές, εξουσιοδοτημένο γαρ.
underage - Τετ 02 Μάρ 2005, 19:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
Είχε πάει η κουμπάρα μου εκεί το 206 της και έμεινε πολύ πιο ευχαριστημένη σε σχέση με την Peugeot στην Ελευσίνα (όπου δεν είχε μείνει καθόλου δηλαδή)
vinman - Πεμ 03 Μάρ 2005, 20:02:47
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Είχε πάει η κουμπάρα μου εκεί το 206 της και έμεινε πολύ πιο ευχαριστημένη σε σχέση με την Peugeot στην Ελευσίνα (όπου δεν είχε μείνει καθόλου δηλαδή)

Μεχρις στιγμης εχετε γραψει 2 θετικες γνωμες αρα θεωρω οτι ειναι και αξιοπιστες οπως ολα οσα γραφουμε κατα καιρους στο forum...παντως αν ξερουν κι αλλα παιδια θα ηθελα (και πιστευω πως ολοι θα θελαμε)να δουμε τις εμπειριες τους...
sps - Παρ 04 Μάρ 2005, 11:31:33
Θέμα δημοσίευσης:
Eμενα πηγαινε το rallye του εκει ο ξαδερφος μου, οταν το ειχε νορμαλ.
Δεν ειχε αλλαξει συνεργειο και απο οτι μου ελεγε, ηταν ευχαριστημενος αν και λιγο ακριβο.
Υστερα αρχισε τις μαϊμουδιες(ο ξαδερφος μου) και αλλαξε συνεργειο, πηγαινει στο sport garage.
max - Πεμ 28 Απρ 2005, 00:15:42
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω ολα τα σερβις μεχρι τωρα εκει τα εχω κανει και εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος.Ειναι εξυπηρετικοι και το αλλο καλο ειναι οτι σε αφηνουν να μπαινεις στο συνεργειο και βλεπεις τι κανουν στο αμαξι
pygolabida - Πεμ 28 Απρ 2005, 00:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
Στην Oscar πάω το δικό μου για service & ο αδερφός μου το ίδιο, & είμαστε ευχαριστημένοι...Ο πρώην οικονομικός τους διευθυντής ο οποίος δουλεύει τώρα στον Παζαρόπουλο λεέι ότι έχουν την καλύτερη φανοποιεία
deppy - Τρι 03 Μάϊ 2005, 12:03:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αγόρασα το αυτοκινητο μου από την Oscar και επειδή υπήρχαν μερικές μικροατέλειες στο χρώμα(το χερούλι της πόρτας του πορτμπαγκαζ είχε ενα μικρό χτυπηματακι και ελειπε το χρωμα, ενω στο προστατευτικό μασπιέ κάτω από την πόρτα του συνοδηγού ηταν εμφανή πολλά μικρά σημάδια από (πιθανά!?) χτυπηματα από πετραδάκια) αποφάσισα να το πάω στο συνεργείο τους για να μου τις διορθώσουν. Τα σημάδια αυτα εντοπίστηκαν την ημερα της αγοράς και ο πωλητής ήταν πλήρως ενήμερος, αφού μου εδωσε και σχετικό χαρτί το οποίο επιβεβαίωνε το πρόβλημα και το οποίο εγω χρησιμοποιησα ως αποδεικτικο στο συνεργείο για να δείξω οτι οντως αυτές οι μικροατέλειες δεν είχαν προκληθεί από εμένα. Δυστυχώς όμως, όχι μόνο δεν πέτυχαν το ακριβές χρώμα(η βαφή που χρησιμοποίησαν ηταν 1-2 τόνους πιο σκούρη), αλλά και η δουλεία που έκαναν ήταν η χείριστη δυνατή. Περιττό να πώ ότι μετά από αυτό δεν ξαναπήγα.
CHRYSAF.206GTI - Παρ 17 Ιούν 2005, 14:21:36
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπόν παιδιά το αμάξι το πήγα στην oscar την περασμένη βδομάδα... ηταν στην εγγύηση και ειχε παρουσιάσει κάποια προβλήματα που κατα καιρούς είχα αναφέρει στο forum.... πρέπει να σας πω οτι εμεινα παρα πολύ ευχαριστημένη με την εξυπηρέτηση.... μίλησα με τον κ.γιάννη ο οποίος πρέπει να ήταν και ο υπεύθυνος του συνεργείου... του ανέφερα ολα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και τα διόρθωσαν όλα.... επίσης εχει παραγγείλει καινούρια κλειδαριά για την πόρτα συνοδηγού και καινούρια ταπετσαρία για την ίδια πόρτα...δεν πλήρωσα τίποτα και ειλικρινά αυτός ο κύριος ειναι ο μοναδικός άνθρωπος μέσα στην peugeot που κάθεται να συζητήσει μαζί σου και ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!! Thumbs Up Thumbs Up
STELIOS - Σαβ 18 Ιούν 2005, 14:26:30
Θέμα δημοσίευσης:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
λοιπόν παιδιά το αμάξι το πήγα στην oscar την περασμένη βδομάδα... ηταν στην εγγύηση και ειχε παρουσιάσει κάποια προβλήματα που κατα καιρούς είχα αναφέρει στο forum.... πρέπει να σας πω οτι εμεινα παρα πολύ ευχαριστημένη με την εξυπηρέτηση.... μίλησα με τον κ.γιάννη ο οποίος πρέπει να ήταν και ο υπεύθυνος του συνεργείου... του ανέφερα ολα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και τα διόρθωσαν όλα.... επίσης εχει παραγγείλει καινούρια κλειδαριά για την πόρτα συνοδηγού και καινούρια ταπετσαρία για την ίδια πόρτα...δεν πλήρωσα τίποτα και ειλικρινά αυτός ο κύριος ειναι ο μοναδικός άνθρωπος μέσα στην peugeot που κάθεται να συζητήσει μαζί σου και ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!! Thumbs Up Thumbs Up

Tελικα το τιμονι σου τι ειχε?
CHRYSAF.206GTI - Δευ 20 Ιούν 2005, 00:15:35
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:

Tελικα το τιμονι σου τι ειχε?

τίποτα Laughing ... μου είπε οτι ειναι φυσιολογικό.... τωρα αν είπε ψέμματα τι να σου πω στέλιο??? Rolling eyes θα δείξει!!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες