Steve έγραψε: |
Πέτρο, το δικό μου βολάν είναι ελαφρωμένο κατά 600 γρ. απότι είπε ο ... ξέρεις ποιος ![]() Εσένα πόσο είναι? |
Απλά ρωτάω μήπως έκανε διακρίσεις ![]() Δεν θα με χαλούσε ένα πιο ελαφρωμένο βολάν ακόμα ![]() |
kaisaras96 έγραψε: |
Ειναι η πρωτη φορα που κερδιζω κατι και ειλικρινα ευχαριστω τα παιδια του κλαμπ για το δωρο ![]() Εντυπωσεις οταν τοποθετηθει...αν δεν μπορει ο Λιολιος μεσα στο Πασχα ισως αργησει λιγο η τποθετηση γιατι θα μαι στην Πατρα λογω σχολης. Τι να πω...δεν ειχα σκεφτει να βαλω κατι τετοιο γιατι δεν εχω αναλογη εμπειρια σε τετοιες βελτιωσεις...αλλα με τους εκκεντροφορους αργοτερα θα κατσει λουκουμι πιστευω....ευχαριστω και παλι ![]() |
lepou έγραψε: |
Δυο ερωτησεις
Ποσο ειναι το κοστος για τροχαλια αλουμινιου και ελαφρωμα βολαν? Ποσο κραταει η εργασια? |
lepou έγραψε: |
Για τα μελοι του κλαμπ υπαρχει κατι?
Μια εκπτωση και αν ναι με ποιον συνεργαζομαστε? |
Ναι για το βολάν, πρέπει να κατέβει το σασμάν γιατί αλλιώς δεν γίνεται.
Πρέπει να δώσεις το δικό σου για να πάρεις το ελαφρωμένο, ναι. |
Άρα θα πρέπει να συνεννοηθείς για το πόσο θα μείνει το αμάξι στην ακινησία! Μπορεί και 2 ώρες μόνο ![]() |
Δεν υπάρχουνε πιθανότητες να ΜΗΝ είναι σωστά ζυγισμένο ![]() |
kane έγραψε: |
Βαλε εκκεντρα και πιστονια, με ενα σωστο προγραμμα, ελαφρωσε το βολαν και τελος.
Για 155-160 αλογα που θα πας δε χρειαζονται τετοιες "μοντιφες". Και μια αλουμινενια τροχαλια στροφαλου και τελος... |
Γιατί δεν αναφέρει κανείς το αλουμινένιο βολάν? |
Γιατί δεν αναφέρει κανείς το αλουμινένιο βολάν? |
Pughell έγραψε: |
Εμενα παντως που ειναι με ακομα πιο ελαφρυ σετ(βολαν/δισκοπλατο) δεν μου κανει τιποτα περιεργο και ξεκιναει κανονικα. |
Υ.Γ.Εγω φοραω 180αρι βολαν(ελαφρωμενο εννοειται) με ιδιο δισκο. |
Εμενα παντως που ειναι με ακομα πιο ελαφρυ σετ(βολαν/δισκοπλατο) δεν μου κανει τιποτα περιεργο και ξεκιναει κανονικα. |
kane έγραψε: | ||
δν σου κανει τπτ περιεργο??? Και κεινο το κρακ κρακ κρακ κρακ που κανει απο κατω τι ειναι? ![]() |
5.650 ήταν αν θυμάμαι καλά το δικό μου. |
volvos έγραψε: |
to στελνεις στο στελιο πανω σαλονικα και το παει παππου.
αυτος εφτιαξε και δικο μου 1 κιλα ακριβως κατω (ή 1100) και εισαι αρχοντας... ![]() |
yokagyla έγραψε: |
τελικα 500 , 700 , 1000, 2000 γραμμαρια?
με 500 θα φανει διαφορα χωρις να χαλασω το ρελαντι? PUG συγνωμη εσυ απο ποσα γραμμαρια σε ποσα το εχεις ριξει? |
AlienHack έγραψε: |
ΕΧΕΙ ΜΑΣΤΟΡΑ εδω ΠΑΝΩ (Σαλονικα) που ελαφρώνει βολάν?? που ?? ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: | ||
Δεν ειναι για σενα αυτα,πηγαινε παιξε με κανενα πικαπ και ασε τον μηχανικο σου να σου πει τι να κανεις... ![]() |
Υ.Γ. Επεσε στα χερια μου καταλογος με βολαν αλουμινιο Helix.Μαντεψτε...2,9 kg! ![]() ![]() ![]() |
AlienHack έγραψε: |
[
κολαρα! ![]() ... |
iceage έγραψε: | ||
Στέλιο είναι κάτι που το χαλβαδιάζο αρκετό καιρό τώρα αλλά θεωρώ ότι τα λεφτά είναι αρκετά. ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Το εργοστασικό βολάν ζυγίζει περίπου 5.7 κιλά
To ελάφρωμα συνήθως αγγίζει στου περισσότερους τα 700 γραμμάρια (ενώ κάποιοι το κάνουν έως 1kg. To Fidanza (δυστυχώς δεν το ζύγισα) είναι 60% ελαφρύτερο από το μαμά (δηλαδή 3,5 κιλά περίπου) |
Sidobre έγραψε: |
Κοίτα από πλευράς φθορών του ίδιου το βολαν, το μόνο που χαλάει (χωρίς να μπορώ να επιβεβαιώσω πόσο καιρό θέλει) είναι το σημείο τριβής του δίσκου. Αυτό όμως αλλάζει (και δεν νομίζω να είναι ακριβό, τιμές βλέπω γύρω στα 50 δολάρια)
Στις χαμηλές στροφές, έχει ένα μικρό τρέμουλο (ελάχιστο, ίδιο με των σκληρών βάσεων) και εκεί είναι λίγο που ταλαιπωρείσαι (στις πολύ χαμηλές) αφού δυσκολευει λίγο ρελαντί κλπ. Βασικά αυτή την εποχή η τιμή τους είναι πρόκληση! http://www.flatlander-ipp.co.uk/fidanza/fidanzafly-peugeot.shtml |
180αρι βολαν ελαφρωμενο.
Αυτο φοραω στο δικο μου... |
drdino έγραψε: |
...τα σάλια που έριχνα για το 2λιτράκι 206. ![]() ![]() |
Γιωργο ψαχνεις να βρεις βολαν απο 1400αρι XSi ή AX GTi Le Mans. ![]() |
Οσο για τον δισκο σου,δεν μπαινει,θελει αλλον... ![]() |
iceage έγραψε: |
Κάποιο έξτρα χαρακτηριστικό αναγνώρισης αυτών των βολάν υπάρχει, (βλ. πόσα δόντια έχει, διαφορες εγκοπές, και ότι άλλο μπορεί να τα ξεχωρίζει). |
Ε,δεν χρειαζεσαι κατι αλλο πλην του δισκου. ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Να φανταστώ ότι λες για τον δίσκο-πλατώ, εεεε ή κατάλαβα λάθος? |
Οτι και να σου πω,ψεματα θα ειναι... ![]() Ο μονος τροπος για να εισαι ΟΚ ειναι να εχεις μαζι σου μια μεζουρα για τα 180mm και να ξερεις ποσα δοντια εχει το δικο σου βολαν ωστε να εχει τα ιδια και αυτο που θα παρεις. |
iceage έγραψε: |
Τώρα το ΑΧ τι το έβαλες στην υπογραφή. Θέλεις να με καταστρέψεις? Αφού αποφάσισα να το αφήσω αυτό το εγχείρημα και να τα ρίξω στο 106. |
Pughell έγραψε: | ||
Colin Chapman project!!! ![]() Μονον που δεν ειναι κεντρομηχανο αλλα με τοσα χρηματα δεν μπορεις να τα εχεις ολα! ![]() ![]() ![]() |
Οσο παει ρε! ![]() Και εγω αυτο που εχω,ελαφρωμενο ειναι. Το συνολο βολαν/δισκος/πλατο δεν ξεπερασαν τα 6 κιλα αν θυμαμαι καλα,οταν στα μαμα 1600αρια τοσο ζυγιζει μονον το βολαν(καπου στα 5μιση). ![]() |
z@ck! έγραψε: |
εγω ρωταω .... αλλα βλεπεις ποιος απανταει! ![]() ![]() |
Ο προφητης ποσα θελει για κατι τετοιο? |
Τωρα ρωτουσα και τον Γιαννη για τροχαλια αλουμινιου για το δυναμο και ποσο παει ενα γραναζακι εκκεντροφορου αλουμινιου ρυθμιζομενο??
εχουμε δοκιμασει κανενα? |
υγ* : κανε με και φιλο στο Facebook ![]() ![]() |