paris έγραψε: |
Δεν καπνίζω καθόλου, έχω βάλει αρωματικά, και δεν έχει κολήσει κάτι στην μηχανή. Μιλώντας μάλιστα και με ένα φιλαράκι μου είπε οτι και στον ίδιο συμβαίνει μερικέσ φορές. Τι να κάνω ρε παιδιά; |
Παράθεση: |
Σας έχει τύχει να περάσει μυρωδιά καμένου λαδιού στην καμπίνα μετά από πίεση του αυτοκινήτου (5-10 sec με 3η στις 5000-6000 στροφές)?
Τι κάνετε όταν είστε σε μποτιλιάρισμα και περνάνε τα καυσαέρια των αυτοκινήτων από τους αεραρωγούς μέσα στην καμπίνα? Εγώ κλείνω τον εισερχόμενο αέρα αλλά θέλω να βρώ καλύτερη λύση |
Orgix έγραψε: | ||
να μυρισει το λαδι δεν μου εχει τυχει...οσο για τα καυσαερια η για τη σκονη αμα εισαι σε κανα χωματοδρομο η ανακυκλωση του αερα ειναι η μονη λυση πιστευω... |
Γιωργος77 έγραψε: |
....Επίσης μπορείς να βγάλεις το φίλτρο καμπίνας και να δείς μήπως έχει πάει στο φίλτρο κάποιο ξένο σώμα. .... |
Οχι μνο πλέον δεν μοιρίζει με το σπρευ που έβαλλα αλλά ο αερας του a/c έχει κι ενα ευχάριστω άρωμα. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1javascript:emoticon('![]() Very happyjavascript:emoticon(' ![]() Very happyjavascript:emoticon(' ![]() Very happyjavascript:emoticon(' ![]() Very happy |
polo έγραψε: |
μπορώ να έχω κι εγώ αυτό το PM με τις σχετικές πληροφορίες;
thanx!! |
![]() Το αγόρασα 10€ απο τον Λαμπρινίδη -Καλιρρόης 37. Έχει λάδια και διαφορα τέτοια για τα αυτοκίνητα. Βασικά εγώ έψαχνα σπρευ της WURTH αλλα δεν το βρήκα και μου το σύστησε ως πολύ καλό. Το χρησιμοιποίησα όλο με τη μια και έκανα άψογη δουλειά. Με λίγα λόγι άξιζε τα λεφτά του.Και πάλι συγνώμη για την καθυστέρηση παίδιά ![]() |
TiMoRiS έγραψε: |
Ωρα να απαντησει το καλο παιδι!!! ![]() 1)Το κονε με τον Γιωργο τον φαναρτζη 2)Η μελλουσα επισκεψη στον Βαρελα 3)Νεο Κοσμο για το φαρμακο????????????? |
Χρωστας παρααααααααααααααα πολλα!!! ![]() ![]() |
Ψιτ! Φιλαρακι δεν φτανει μονο ο μπλε φωτισμος στο κοντερ θελω και κατι DVD και ιδιαιτερο στα PC!! ![]() |
![]() Το αγόρασα 10€ απο τον Λαμπρινίδη -Καλιρρόης 37. Έχει λάδια και διαφορα τέτοια για τα αυτοκίνητα. Βασικά εγώ έψαχνα σπρευ της WURTH αλλα δεν το βρήκα και μου το σύστησε ως πολύ καλό. Το χρησιμοιποίησα όλο με τη μια και έκανα άψογη δουλειά. Με λίγα λόγι άξιζε τα λεφτά του.Και πάλι συγνώμη για την καθυστέρηση παίδιά ![]() |
nOkpos έγραψε: |
μυριζουν πολυ ασχημα οι αεραγογοι μου !!! τι να κανω??? |
Touristas έγραψε: |
...
Τώρα για να μην αρχίσει να μυρίζει μετά από καιρό ξανά θα πρέπει να προσέχεις λίγο και όταν έχεις βάλλει A/C να μην το κλείνεις και παρκάρεις αμέσως αλλά εάν μπορείς να σταματάς μόνο το συμπιεστή (γίνεται πατώντας το κουμπί του A/C) και να το αφήνεις να δουλέψει για να στεγνώσουν τα νερά που έχει μέσα. Αυτό βοηθάει να μην πιάνει υγρασία μέσα το κουτί και μυρίζει σαν μούχλα ή κλεισούρα όταν θα ανοίξεις των ανεμιστήρα αργότερα. |
nOkpos έγραψε: |
...πρεπει να μπαινουν γατες... |
Miltellas έγραψε: | ||
![]() ... Βάλε έναν σκύλο να στο φυλάει! ![]() Έχουν συμβεί περιπτώσεις να έχει ψοφήσει γάτα που παγιδεύτηκε στον χώρο του κινητήρα. Αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως στα κεντρομήχανα φορτηγάκια (κλούβες). Λίγο δύσκολο να συμβεί σε 206. Πάντως βγάζει πολύ βρώμα η ψόφια γάτα... Μπλιάξ! ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
...
Και όμως, μου έχει συμβεί και αυτό!! Μπήκε και ψόφησε ανάμεσα στην πολλαπλή εισαγωγής και στον κινητήρα!! Πολύ βρώμα λέμε!! |
Η συνήθης εξαίρεση στον κανόνα... Ο Γιάννης! ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
..Όλοι εσείς είστε εξαιρέσεις στους κανόνες μου!.. |
Τουλάχιστον με επιβεβαιώνεις! ![]() ![]() |
abaleo έγραψε: |
σε πρακτικερ βρίσκουμε το σπρέι για καθαρισμό των αεραγωγών? |
mike swell έγραψε: |
πολυ πιθανών να έχει .... πάρε όμως κάποιο που να έχει και σωληνάκι μακρύ να μπει αρκετά μέσα στο κανάλι ![]() |