PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Αεραγωγός-άσχημη οσμή εισερχόμενου αέρα από τους αεραγωγους.

paris - Τρι 22 Φεβ 2005, 15:35:53
Θέμα δημοσίευσης: Αεραγωγός-άσχημη οσμή εισερχόμενου αέρα από τους αεραγωγους.
Μερικές φορές ο εισερχόμενος -από τους αεραγωγούς -αέρας μυρίζει άσχημα και ενοχλητικά. Το έχω αναφέρει σε συνεργείο και δεν έλαβα καμία απάντηση. Υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει λύση;
Ydwr - Τρι 22 Φεβ 2005, 15:48:41
Θέμα δημοσίευσης:
Κατ'αρχην καλο θα ήταν να μην ανοιγεις το ιδιο θεμα σε διαφορετικες ενοτητες. Αν δεν εισαι σιγουρος το που θα το γραψεις ζητα απο τους mods να το μεταφερουν. Ας μην γεμιζουμε το forum με τα ιδια και τα ιδια.

Τωρα οσον αφορα το κακοσμο αερα, αν σου θυμιζει κατι σε σαπιλα είναι κατα πάσα πιθανοτητα απο εγκλωβισμενο αερα απο το a/c που δεν εχει ανανεωθει οποτε και οταν το βαζεις μπροστα σου ερχεται στην μουρη.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να βάλεις τον ανεμιστηρα στο φουλ για να φυγει ο σκαρτος αερας. Και ενα αρωματικο δεν ειναι ασχημη ιδεα. Wink
netblaster - Τρι 22 Φεβ 2005, 21:11:35
Θέμα δημοσίευσης:
Καμια φορα, οταν βαζεις την ανακυκλωση αερα ερχεται μια ψιλομποχιτσα απο τους αεραγωγους ειναι η αληθεια!!! Αυτο γινεται γιατι μεσα στο κυκλωμα των αεραγωγων απο τη σκονη της καμπινας κλπ αναπτυσσονται καποια βακτηριδια και ετσι εχουμε αυτη την "ωραια" μυρωδια!!! Επισης, το μικροφιλτρο (αν εχεις κλιματισμο) ή και το φιλτρο καμπινας (δεν ειμαι σιγουρος οτι εχουν τα 206) τα εχεις κοιταξει???
nikq - Τετ 23 Φεβ 2005, 09:59:43
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλτρο καμπίνας έχουν όλα τα 206 και είναι όπως ανοίγεις το καπό στα αριστερά ακριβώς πίσω από το ¨μαύρο κουτάκι¨ (αυτό που τραβάει τον αέρα απέξω και τον φέρνει στην καμπίνα) Wink
ultra-one - Τετ 23 Φεβ 2005, 10:41:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως καπνίζεις με το ρυθμιστικό στην ανακύκλωση αέρα? Shocked
CC-Gio - Τετ 23 Φεβ 2005, 14:02:59
Θέμα δημοσίευσης:
Eνα καλο που ειχα ακουσει μεσα στην αντιπροσωπια της pug.....

ενας τυπος με ενα 407 πηγε να αναψει το αυτοκινητο του και απο κατω (στη μηχανη) ηταν μια γατα,που προσπαθουσε να ζεσταθει! Οπως ειναι λογικο οταν πηρε μπροστα το αμαξι η γατα απο κατω πιαστηκε στους ιμαντες και εγινε..................κρεμμυδακια!!!

Το αποτελεσμα ηταν οτι οποτε ανοιγε τον αερα ή a/c βρομαγε η καημενη η γατουλα μεσα στη καμπινα......φανταστειτε ΒΡΟΜΑ! Wink
paris - Πεμ 24 Φεβ 2005, 14:33:12
Θέμα δημοσίευσης: Επισήμανση
Δεν καπνίζω καθόλου, έχω βάλει αρωματικά, και δεν έχει κολήσει κάτι στην μηχανή. Μιλώντας μάλιστα και με ένα φιλαράκι μου είπε οτι και στον ίδιο συμβαίνει μερικέσ φορές. Τι να κάνω ρε παιδιά;
Voulis - Πεμ 24 Φεβ 2005, 14:47:39
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισήμανση
paris έγραψε:
Δεν καπνίζω καθόλου, έχω βάλει αρωματικά, και δεν έχει κολήσει κάτι στην μηχανή. Μιλώντας μάλιστα και με ένα φιλαράκι μου είπε οτι και στον ίδιο συμβαίνει μερικέσ φορές. Τι να κάνω ρε παιδιά;

Υπάρχουν αντιβακτηριδιακά σπρέυ στο εμπόριο για καθαρισμό των αεραγωγών του κλιματισμού. Είχα το ίδιο πρόβλημα και έβαλα ένα της wurth, και από τότε όλα καλά. Αν θυμάμαι καλα έδωσα γύρω στα €20. Πάει σετ μαζί με ένα σωληνάκι που το βάζεις μέσα στον αεραγωγό και μετά αδειάζεις το σπρέυ ολόκληρο. Δοκίμασε το, κάνει δουλειά.
Orgix - Πεμ 24 Φεβ 2005, 15:58:24
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο το προβλημα το εχω εγω οταν βαζω κρυο αερα και οχι με ζεστο!δεν ξερω αμα ειναι ιδεα μου.
Vouli απο ποιο μαγαζι το αγορασες να το παρω και γω
elias - Παρ 25 Φεβ 2005, 08:31:55
Θέμα δημοσίευσης:
Σας έχει τύχει να περάσει μυρωδιά καμένου λαδιού στην καμπίνα μετά από πίεση του αυτοκινήτου (5-10 sec με 3η στις 5000-6000 στροφές)?
Τι κάνετε όταν είστε σε μποτιλιάρισμα και περνάνε τα καυσαέρια των αυτοκινήτων από τους αεραρωγούς μέσα στην καμπίνα? Εγώ κλείνω τον εισερχόμενο αέρα αλλά θέλω να βρώ καλύτερη λύση.
Orgix - Δευ 28 Φεβ 2005, 14:39:30
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Σας έχει τύχει να περάσει μυρωδιά καμένου λαδιού στην καμπίνα μετά από πίεση του αυτοκινήτου (5-10 sec με 3η στις 5000-6000 στροφές)?
Τι κάνετε όταν είστε σε μποτιλιάρισμα και περνάνε τα καυσαέρια των αυτοκινήτων από τους αεραρωγούς μέσα στην καμπίνα? Εγώ κλείνω τον εισερχόμενο αέρα αλλά θέλω να βρώ καλύτερη λύση

να μυρισει το λαδι δεν μου εχει τυχει...οσο για τα καυσαερια η για τη σκονη αμα εισαι σε κανα χωματοδρομο η ανακυκλωση του αερα ειναι η μονη λυση πιστευω...
Voulis - Τρι 01 Μάρ 2005, 10:47:22
Θέμα δημοσίευσης:
Orgix έγραψε:
Παράθεση:
Τι κάνετε όταν είστε σε μποτιλιάρισμα και περνάνε τα καυσαέρια των αυτοκινήτων από τους αεραρωγούς μέσα στην καμπίνα? Εγώ κλείνω τον εισερχόμενο αέρα αλλά θέλω να βρώ καλύτερη λύση

να μυρισει το λαδι δεν μου εχει τυχει...οσο για τα καυσαερια η για τη σκονη αμα εισαι σε κανα χωματοδρομο η ανακυκλωση του αερα ειναι η μονη λυση πιστευω...

Έχεις πμ
Γιωργος77 - Τρι 01 Μάρ 2005, 11:56:25
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω οτι η πιο απλή και δοκιμασμένη λύση είναι αυτό που είπε ο Ydwr. Ανοιξε για λίγο τέρμα τον ανεμιστήρα για να φύγει η οσμή. Επίσης μπορείς να βγάλεις το φίλτρο καμπίνας και να δείς μήπως έχει πάει στο φίλτρο κάποιο ξένο σώμα. Στο δικό μου για παράδειγμα είχαν πάει κάποια φύλλα από πεύκα τα οποία συγκρατούσαν υγρασία και διάφορες ακαθαρσίες.
MEMsound - Τρι 01 Μάρ 2005, 13:30:51
Θέμα δημοσίευσης:
Γιωργος77 έγραψε:
....Επίσης μπορείς να βγάλεις το φίλτρο καμπίνας και να δείς μήπως έχει πάει στο φίλτρο κάποιο ξένο σώμα. ....

Σε αυτό θα συμφωνήσω και 'γω.
Γενικά τσέκαρε το χώρο του κινητήρα για τυχόν ξένα σώματα,
Ενδέχετια μέχρι και κανένα ποντικάκι να έχει πεισκευτεί το ζεστό χώρο του κινητήρα σου για τις βραδυνές διανυκτερεύσεις του.... και να έχει αφήσει τυχόν ακαθαρσίες....
Μη το γελάς, έχει τύχει σε αυτοκίνητο του πατέρα μου και άστα να πάνε μέχρι να το καθαρίσουμε....
TakisB - Τετ 02 Μάρ 2005, 09:04:01
Θέμα δημοσίευσης:
Χρειάζεται ψεκασμός όλων των αεραγωγών με το ειδικό αντιβακτηριδιακό σπραίυ, κλείσιμο του αυτοκινήτου για 20-30 λεπτά, αλλαγή του φίλτρου καμπίνας και μετά ανοιχτά παράθυρα και το κλιματιστικό στο φουλ (κρύο!) για 10 λεπτά.
Κοστίζει 15 € ( όσο κάνει το φίλτρο καμπίνας ) σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Peugeot. Το έχω κάνει 3 φορές στα δυόμιση χρόνια που έχω το 307 και είναι Η ΛΥΣΗ.
paris - Τρι 08 Μάρ 2005, 15:00:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Με βοηθήσατε το Σάββατο πάω στο συνεργείο για τακτικό έλεγχο και θα τα κοιτάξω όλα βάζοντας και το σπρέυ που μου είπατε. Από Δεύτερα πρώτα ο θεός θα έχω τα αποταλέσματα. Very happy javascript:emoticon('Very happy')
Very happy
paris - Πεμ 17 Μάρ 2005, 11:49:27
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι μνο πλέον δεν μοιρίζει με το σπρευ που έβαλλα αλλά ο αερας του a/c έχει κι ενα ευχάριστω άρωμα. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1javascript:emoticon('Very happy')
Very happyjavascript:emoticon('Very happy')
Very happy
kovac - Παρ 15 Απρ 2005, 00:02:14
Θέμα δημοσίευσης:
paris έγραψε:
Οχι μνο πλέον δεν μοιρίζει με το σπρευ που έβαλλα αλλά ο αερας του a/c έχει κι ενα ευχάριστω άρωμα. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1javascript:emoticon('Very happy')
Very happy

Για στείλε ένα pm με όλες τι λεπτομέρειες...τι, που, πόσο και πως. Very happy
Φίλτρο καμπίνας είναι το ένα...τα υπόλοιπα?
Ευχαριστώωωωωωωωωωωω... Wink
StAkIS - Κυρ 17 Απρ 2005, 23:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια!! Rolling eyes Μπορώ να έχω ένα p.m. για το ακριβές όνομα του σπρέυ και που μπορώ να το βρω; Confused
polo - Τετ 20 Απρ 2005, 15:16:36
Θέμα δημοσίευσης:
μπορώ να έχω κι εγώ αυτό το PM με τις σχετικές πληροφορίες;
thanx!!
ultra-one - Τετ 20 Απρ 2005, 15:38:58
Θέμα δημοσίευσης:
polo έγραψε:
μπορώ να έχω κι εγώ αυτό το PM με τις σχετικές πληροφορίες;
thanx!!

Βρε παιδιά τόσο μυστικό είναι αυτό το σπρέι που δεν μπορείτε να μας πείτε όλους πιο είναι?????????!!!!!!!!!!! Shocked
paris - Πεμ 21 Απρ 2005, 15:42:30
Θέμα δημοσίευσης:
Sad Παδια συγνώμη δεν είναι μυστικό απλώς έλειπα εξωτερικό και δεν ασχολήθηκα με το internet καθόλου. Το σπρευ που χρησιμοποιήσα GUNK(αμερικάνικο) είναι αντιβακτηριακό καθαριστικό σπρευ για a/c.
Το αγόρασα 10€ απο τον Λαμπρινίδη -Καλιρρόης 37. Έχει λάδια και διαφορα τέτοια για τα αυτοκίνητα. Βασικά εγώ έψαχνα σπρευ της WURTH αλλα δεν το βρήκα και μου το σύστησε ως πολύ καλό. Το χρησιμοιποίησα όλο με τη μια και έκανα άψογη δουλειά. Με λίγα λόγι άξιζε τα λεφτά του.Και πάλι συγνώμη για την καθυστέρηση παίδιά Laughing
kovac - Πεμ 21 Απρ 2005, 23:04:10
Θέμα δημοσίευσης:
paris έγραψε:
Sad Παδια συγνώμη δεν είναι μυστικό απλώς έλειπα εξωτερικό και δεν ασχολήθηκα με το internet καθόλου. Το σπρευ που χρησιμοποιήσα GUNK(αμερικάνικο) είναι αντιβακτηριακό καθαριστικό σπρευ για a/c.
Το αγόρασα 10€ απο τον Λαμπρινίδη -Καλιρρόης 37. Έχει λάδια και διαφορα τέτοια για τα αυτοκίνητα. Βασικά εγώ έψαχνα σπρευ της WURTH αλλα δεν το βρήκα και μου το σύστησε ως πολύ καλό. Το χρησιμοιποίησα όλο με τη μια και έκανα άψογη δουλειά. Με λίγα λόγι άξιζε τα λεφτά του.Και πάλι συγνώμη για την καθυστέρηση παίδιά Laughing

Και σήμερα ήμουν εκεί, τώρα απέχω πάλι. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Για να δούμε ποιο καλό παιδάκι θα χώσω πάλι... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
TiMoRiS - Πεμ 21 Απρ 2005, 23:06:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ωρα να απαντησει το καλο παιδι!!! Twisted evil

1)Το κονε με τον Γιωργο τον φαναρτζη
2)Η μελλουσα επισκεψη στον Βαρελα
3)Νεο Κοσμο για το φαρμακο?????????????

Χρωστας παρααααααααααααααα πολλα!!! Twisted evil Twisted evil
kovac - Πεμ 21 Απρ 2005, 23:15:39
Θέμα δημοσίευσης:
TiMoRiS έγραψε:
Ωρα να απαντησει το καλο παιδι!!! Twisted evil

1)Το κονε με τον Γιωργο τον φαναρτζη
2)Η μελλουσα επισκεψη στον Βαρελα
3)Νεο Κοσμο για το φαρμακο?????????????

Εν συντομία:

1. Evil
2. Rolling eyes
3. Embarassed

TiMoRiS έγραψε:
Χρωστας παρααααααααααααααα πολλα!!! Twisted evil Twisted evil

Check my personal gallery και πες μου αν σε καλύπτω. Razz
TiMoRiS - Πεμ 21 Απρ 2005, 23:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ψιτ! Φιλαρακι δεν φτανει μονο ο μπλε φωτισμος στο κοντερ θελω και κατι DVD και ιδιαιτερο στα PC!! Twisted evil
kovac - Πεμ 21 Απρ 2005, 23:24:33
Θέμα δημοσίευσης:
TiMoRiS έγραψε:
Ψιτ! Φιλαρακι δεν φτανει μονο ο μπλε φωτισμος στο κοντερ θελω και κατι DVD και ιδιαιτερο στα PC!! Twisted evil

Αν ήμουν στρουμφάκι θα είχα και κάτι άλλο μπλε να σου έδινα, π**τσες μπλέ που λένε!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DVD ή ηηηηηηηηηηηηηη? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Razz
StAkIS - Δευ 25 Απρ 2005, 12:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
paris έγραψε:

Τηλέφωνό του έχεις;; Rolling eyes
paris - Παρ 27 Μάϊ 2005, 09:48:20
Θέμα δημοσίευσης:
τηλέφωνο : 2109243081 και 2104221442
nOkpos - Πεμ 15 Δεκ 2005, 19:53:07
Θέμα δημοσίευσης: Αερόθερμο...αεραγωγοί...μυρίζουν
μυριζουν πολυ ασχημα οι αεραγογοι μου !!! τι να κανω???
Miltellas - Παρ 16 Δεκ 2005, 01:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
Δούλεψε για κανα μισάωρο το aircondition με ρύθμιση ζεστού στο τέρμα στην θέση 3 πάνω κάτω με είσοδο εξωτερικού αέρα ανοιχτή. Κάνε το ίδιο κανά 10λεπτο και στην θέση για τζάμια.
Αν συνεχίσει να μυρίζει τότε πρέπει να ρίξεις κάποιο μυκητοκτόνο καθαριστικό στο κύκλωμα. Πουλάνε τέτοια καθαριστικά οι ψυγειάδες-αιρκοντισιονάδες.
zafeirop - Παρ 16 Δεκ 2005, 05:11:32
Θέμα δημοσίευσης: Re: αεροθερμο..αεραγογοι..μυριζουν
nOkpos έγραψε:
μυριζουν πολυ ασχημα οι αεραγογοι μου !!! τι να κανω???

Φυσικά μπορείς να ζητήσεις και αντιβακτηριαδιακό καθαρισμό από το συνεργείο PEUGEOT που επισκέπτεσαι.

Συμβουλές:

1. Μην καπνίζετε με το φίλτρο ενεργοποιημένο.
2. Αλλάζετε φίλτρο γύρης τακτικά.
3. Μη ξεχνάτε τη καμπίνα "σφραγισμένη" μόνιμα με το φίλτρο ενεργοποιημένο. Αφήστε να μπει και λίγο φρέσκο αεράκι από τους αεραγωγούς.
4. Καθαρίζετε τις εισόδους των αεραγωγών, στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Να μην έχουν φύλλα, κουκούλια από δέντρα κλπ γιατί αυτά εισχωρούν στα φίλτρα, σαπίζουν και βρωμάνε.

Τις προάλλες ο μηχανικός άλλαξε φίλτρο μπροστά μου και είδα τι ΚΕΤΣΕ και τι ΤΣΕΠΡΑ (Ευαγγελάτος Rulezzz) είχε πιάσει μόνο μετά από 9 μήνες.

Και φανταστείτε ότι αυτά τα αναπνέουμε...
nOkpos - Παρ 16 Δεκ 2005, 12:23:29
Θέμα δημοσίευσης:
1. Μην καπνίζετε με το φίλτρο ενεργοποιημένο.

δλδ????πως το ενεργοποιω και πως το απενεργοποιω????αν και δεν αφηνω να καπνιζη κανεις μεσα στο αυτοκινητο!
nOkpos - Παρ 16 Δεκ 2005, 12:25:08
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas εχω clima απλα δλδ μου να το ανοιξω και να το αφησω να δουλεβει τερμα στο ζεστο?
Touristas - Παρ 16 Δεκ 2005, 12:45:41
Θέμα δημοσίευσης:
Για να σταματίση να μυρίζει πρώτα θα πρέπει να γίνει ένας καθαρισμός του ψυγείου του A/C (για αυτό που είναι μέσα στην καμπίνα λέω ) με ένα σπρεί για τους μύκητες.
Όταν θα το ψεκάσουν θα πρέπει να δουλέψει ΜΟΝΟ Ο ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ στο κρύο για να στεγνώσει το “στοιχείο” για κάποια λεπτά. Προσοχή να μην μπει το A/C σε λειτουργία.
Τώρα για να μην αρχίσει να μυρίζει μετά από καιρό ξανά θα πρέπει να προσέχεις λίγο και όταν έχεις βάλλει A/C να μην το κλείνεις και παρκάρεις αμέσως αλλά εάν μπορείς να σταματάς μόνο το συμπιεστή (γίνεται πατώντας το κουμπί του A/C) και να το αφήνεις να δουλέψει για να στεγνώσουν τα νερά που έχει μέσα.
Αυτό βοηθάει να μην πιάνει υγρασία μέσα το κουτί και μυρίζει σαν μούχλα ή κλεισούρα όταν θα ανοίξεις των ανεμιστήρα αργότερα.
STELIOS - Παρ 16 Δεκ 2005, 15:20:51
Θέμα δημοσίευσης:
To topic "Αερόθερμο...αεραγωγοί...μυρίζουν" μεταφερθικε και συνεχιζεται εδω.

STELIOS
Mod. Team

Miltellas - Παρ 16 Δεκ 2005, 19:26:50
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
...
Τώρα για να μην αρχίσει να μυρίζει μετά από καιρό ξανά θα πρέπει να προσέχεις λίγο και όταν έχεις βάλλει A/C να μην το κλείνεις και παρκάρεις αμέσως αλλά εάν μπορείς να σταματάς μόνο το συμπιεστή (γίνεται πατώντας το κουμπί του A/C) και να το αφήνεις να δουλέψει για να στεγνώσουν τα νερά που έχει μέσα.
Αυτό βοηθάει να μην πιάνει υγρασία μέσα το κουτί και μυρίζει σαν μούχλα ή κλεισούρα όταν θα ανοίξεις των ανεμιστήρα αργότερα.

Πολύ σωστά! Αυτό κάνω από τότε που το αγόρασα και δεν μυρίζουν ποτέ οι αεραγωγοί. Εάν δω πώς αρχίζουν να μυρίζουν τότε εφαρμόζω την τεχνική που προανέφερα και καθαρίζουν. Πιστεύω ότι το σπρέι είναι αναγκαίο μόνο όταν υπάρξει παρατεταμένη λάθος χρήση του κλιματιμού, που δημιουργεί μεγάλες εστίες μικροβίων στους αεραγωγούς από όπου πλέον απειλείται και η υγεία μας.
nOkpos - Σαβ 17 Δεκ 2005, 06:20:50
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια εμενα δεν μυριζει μουχλα πρεπει να μπαινουν γατες απο κατω στο μοτερ δεν ξερω ακριβως και προχθες μηριζε ασχημα ολος ο χορως της μηχανης !(σορρυ για τα λαθη Embarassed Embarassed )
Miltellas - Σαβ 17 Δεκ 2005, 07:21:27
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
...πρεπει να μπαινουν γατες...

Shocked
...
Βάλε έναν σκύλο να στο φυλάει! Laughing

Έχουν συμβεί περιπτώσεις να έχει ψοφήσει γάτα που παγιδεύτηκε στον χώρο του κινητήρα. Αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως στα κεντρομήχανα φορτηγάκια (κλούβες). Λίγο δύσκολο να συμβεί σε 206. Πάντως βγάζει πολύ βρώμα η ψόφια γάτα... Μπλιάξ! Puke left
GIANNIS206 - Σαβ 17 Δεκ 2005, 15:55:55
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
nOkpos έγραψε:
...πρεπει να μπαινουν γατες...

Shocked
...
Βάλε έναν σκύλο να στο φυλάει! Laughing

Έχουν συμβεί περιπτώσεις να έχει ψοφήσει γάτα που παγιδεύτηκε στον χώρο του κινητήρα. Αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως στα κεντρομήχανα φορτηγάκια (κλούβες). Λίγο δύσκολο να συμβεί σε 206. Πάντως βγάζει πολύ βρώμα η ψόφια γάτα... Μπλιάξ! Puke left

Και όμως, μου έχει συμβεί και αυτό!!
Μπήκε και ψόφησε ανάμεσα στην πολλαπλή εισαγωγής και στον κινητήρα!!
Πολύ βρώμα λέμε!!
Miltellas - Κυρ 18 Δεκ 2005, 03:48:38
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
...
Πολύ βρώμα λέμε!!

Η συνήθης εξαίρεση στον κανόνα... Ο Γιάννης! Laughing
GIANNIS206 - Κυρ 18 Δεκ 2005, 09:05:05
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
...
Πολύ βρώμα λέμε!!

Η συνήθης εξαίρεση στον κανόνα... Ο Γιάννης! Laughing

Όχι δεν το λες καλά!!
Όλοι εσείς είστε εξαιρέσεις στους κανόνες μου!
Laughing Very happy
Miltellas - Κυρ 18 Δεκ 2005, 10:54:54
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:

..Όλοι εσείς είστε εξαιρέσεις στους κανόνες μου!..

Τουλάχιστον με επιβεβαιώνεις! Razz Razz
GIANNIS206 - Κυρ 18 Δεκ 2005, 12:28:31
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

..Όλοι εσείς είστε εξαιρέσεις στους κανόνες μου!..

Τουλάχιστον με επιβεβαιώνεις! Razz Razz

Thumb Left
abaleo - Παρ 04 Ιούν 2010, 11:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
σε πρακτικερ βρίσκουμε το σπρέι για καθαρισμό των αεραγωγών?
mike swell - Παρ 04 Ιούν 2010, 13:31:07
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ πιθανών να έχει .... πάρε όμως κάποιο που να έχει και σωληνάκι μακρύ να μπει αρκετά μέσα στο κανάλι Wink
drdino - Σαβ 05 Ιούν 2010, 01:19:47
Θέμα δημοσίευσης:
abaleo έγραψε:
σε πρακτικερ βρίσκουμε το σπρέι για καθαρισμό των αεραγωγών?

Ναι, φυσικά! Όπως είπε και ο προλαλήσας, συνήθως κάπου έχουν και μια αρμαθιά με σωληνάκια!
Driver ///M - Σαβ 05 Ιούν 2010, 12:41:55
Θέμα δημοσίευσης:
Το καλύτερο απ'όλα είναι ένας καθαρισμός με όζον σε κάποιο μαγαζί που κάνει βιολογικούς καθαρισμούς εσψτερικού (όπως πχ το swell που είναι και στο φόρουμ μας), ο οποίος σκοτώνει βακτήρια, οσμες κλπ.
Τα σπρέι έχουν πολλά χημικά μέσα και σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία...
abaleo - Πεμ 10 Ιούν 2010, 14:06:02
Θέμα δημοσίευσης:
mike swell έγραψε:
πολυ πιθανών να έχει .... πάρε όμως κάποιο που να έχει και σωληνάκι μακρύ να μπει αρκετά μέσα στο κανάλι Wink

sto praktiker βρηκα ενα προιόν που ελεγε "καθαριστικό για συστήματα κλιματισμού", το οποίο είχε μακρύ σωληνάκι αλλά στις οδηγίες έλεγε να τοποθετηθεί το σωληνάκι στην είσοδο του συμπιεστή και στο σχήμα έδειχνε κάτι ανάλογο
μαλλον δλδ δεν είναι για απ ευθείας τοποθέτηση μέσα στους αεραγωγούς
(ή είχαν κάνει λάθος στη μετάφραση των οδηγιών, κάποια άλλη γνωστή γλώσσα δεν έιχε πάνω το δοχείο...)
giannis27 - Πεμ 10 Ιούν 2010, 15:39:50
Θέμα δημοσίευσης:
αυτό είναι καθαριστικό/απολυμαντικό υγρό .
πρέπει να βάλεις το σωληνάκι όσο πιο βαθιά μπορείς ώστε το υγρό να φτάσει στην βαπορέτα κ να την καθαρίσει/απολυμάνει !
ο καλύτερος τρόπος είναι να μπορέσεις να βγάλεις μερικά πλαστικά κ να βάλεις κατευθείαν το σωληνάκι μέσα στην βαπορέτα να την γεμίσεις με το καθαριστικό υγρό κ να το αφήσεις για καμιά ώρα.το υγρό θα κάνει την δουλειά του κ θα φύγει από τον σωλήνα αποστράγγισης που έχει η βαπορέτα.εννοείται ότι από την στιγμή που θα ρίξεις το υγρό για καμιά ώρα δεν θα ανοίξεις καθόλου τον αέρα.
abaleo - Πεμ 10 Ιούν 2010, 19:18:38
Θέμα δημοσίευσης:
δλδ σωστό είναι αυτό το σπρέι αλλά για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να πάει μέσα μέσα στον αεραγωγό, δεν το βάζεις μέσα σε κάποιο κλειστό κύκλωμα (δεν ξέρω και πώς ακριβώς δουλεύει το σύστημα κλιματισμού του τουτου)

οπότε μάλλον θα το δοκιμάσω, γύρω στα 7-8 ευρώ έκανε
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες