PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Tomcat - Κυρ 20 Οκτ 2002, 23:37:09
Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
Ξεφυλλίζοντας το DRIVE του Νοεμβρίου διαβάζοντας την στήλη της αλληλογραφίας το μάτι μου έπεσε πάνω σ'ενα reply το οποίο έλεγε: "πριν από 6 μήνες θα σου λέγαμε να ξεχάσεις την βελτίωση του συγκεκριμένου μοτερ και να τοποθετήσες κατευθείαν κάποιο COSWORTH .Όμως τον τελευταίο καιρό μάθαμε ότι ψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο που απαγορεύει την αλλαγή του κινητήρα μας με άλλον μεγαλύτερο πέραν τον 200 κ.εκ!!!
Onfire
ΠΟΙΟΣ ΉΡΘΕ???????? 2gunfire
Έχετε ακούσει κάτι ? Μου φάνηκε πολύ ειδιλιακή αυτή η κατάργηση των κριτηρίων!
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι 1100 δεν μπορούν να πάνε στα 1600 και οι 1600 στα 2000 !Θα φροντίσω να στείλω ένα mail στο DRIVE για να δω τι θα μου απαντήσουν.
Alex - Δευ 21 Οκτ 2002, 00:29:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ισχυει αυτο τοτε οι 1400αρηδες μετα την ταφοπλακα των 2 χιλιοστων (στα 1358 αλλαζει προς τα πανω το σημα κυκλοφοριας και εμεις εχουμε 1360, πληρωνοντας οσα και ενας 2λιτρος δηλαδη!!) τωρα πρεπει να υποστουμε και αυτο που σημαινει οτι ξεχναμε τον 1600αρη που ειναι 1587 (227 παραπανω δηλαδη)...

Ελπιζω να μην ισχυει
Tomcat - Δευ 21 Οκτ 2002, 00:36:55
Θέμα δημοσίευσης:
Έχεις δίκιο ALEX!Πρακτικά σου κόβουν την δυνατότητα να αλλάξεις κινητήρα!ποια εταιρία βγάζει 2 μοντέλα με διαφορά κυβισμού μικρότερη από 200 κ.εκ? Ίσως η Renault αλλά και πάλι....?Πιστεύω οτι ο κινητήρας είναι η μόνη πραγματικά αξιόπιστη μετατροπή σε ένα αυτοκίνητο!
Slash - Δευ 21 Οκτ 2002, 00:44:14
Θέμα δημοσίευσης:
Κι όμως είναι αλήθεια. Μου έλεγε κάτι παρόμοιο ένας κα***γκαζος μπογιατζής που μας έβαφε πριν 2 εβδομάδες, όπως και άλλα κουφά, τα οποία σιγά σιγά βλέπω οτι γίνονται true. Το καλύτερο: λόγω του καινούργιου μέτρου με την απαλλαγή του τεκμηρίου μέχρι τα δίλιτρα, θα φτηνύνουν πολύ τα δίλιτρα, και θα ακριβήνουν πολύ τα ασφάλιστρά τους, ενώ τα μικρά θα ανέβουν. Που σημαίνει αμέσως αμέσως ακριβή μεταπώληση και καλύτερο value for money για τα μικρά και ανέβασμα στο δίλιτρο. Laughing
Nikel - Δευ 21 Οκτ 2002, 01:47:02
Θέμα δημοσίευσης:
Για οσους λοιπον σκεφτονταν την αλλαγη κινητηα πεστε στη ιδεα RIP
Tomcat - Δευ 21 Οκτ 2002, 01:54:11
Θέμα δημοσίευσης:
Nαι πλέον θα αρχίσουμε τα overclocking γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω να πέρνουμε κανα ατι παραπάνω!
Nikel - Δευ 21 Οκτ 2002, 01:58:52
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
Nαι πλέον θα αρχίσουμε τα overclocking γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω να πέρνουμε κανα ατι παραπάνω!

Προσοχη ομως μην παθει το αυτοκινητο κανα Overburn

Alex - Δευ 21 Οκτ 2002, 03:03:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μη σας πω οτι μας βλεπω για αυξηση κυβικων στα υπαρχοντα μοτερ χωρις να παρει χαμπαρι κανεις - φυσικα αδηλωτα αφου εξωτερικα θα ναι ιδια... Εμ μα φτιαχνουν και αυτοι οι καραγκιοζηδες κατι ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.. Σε κανουν θες δεν θες να παρανομησεις...
DimiP - Δευ 21 Οκτ 2002, 16:16:42
Θέμα δημοσίευσης:
ναι καλα ! ΑΣ ΕΙΧΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@@@@ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥς ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ.
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ.
ΜΕ ΤΟΥς ΜΑΛΑ@@@ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

ΑΚΟΥ ΓΙΑ 2 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑς . ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥς ΑΠΙΘΑΝΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕς ΚΑΙ ΤΙς ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕς ; Η ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΜΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΙΣΚΡΑΦΤ ;
ΚΑΛΑ ΑΣ ΒΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΛΕΝΕ
ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ.

παιδια συγνωμη για το ξεσπασμα και την ενταση .
αν οι admin θελουν να διαγραψουν αυτο το post ειναι ελευθεροι να το κανουν αλλα καπου επρεπε να τα πω!
Το γα**το ειναι πως μπορει και να μην αλλαξω ποτε μηχανη αλλα δε ΓΟΥΣΤΑΡΩ να μου κοβουν το διακαιωμα αυτο με προφαση ηλιθια! μετρα τυπου "οχι πανω απο 200cc" οταν ξερουν οττι δεν δινεται να βρεις μηχανη με >200 cc κυβισμο διαφορα.

Και σιγα να μην κανανε κατι καλο με την καταργηση των τεκμηριων.
ρε αυτοι οι "δρακουλες" ειναι ικανοι να καταργησουν το τεκμηριο βαση κυβισμου και να βαλουν τεκμηριο βαση ιπποδυναμης οπως ειναι και το πιο σωστο αλλα ειναι ικανοι να βαλουν τεκμηριο αντιστοιχο του 2λιτρου (τωρα) ακομα και στα 75 αλογα , προκειμενου να τα αρπαξουν!!!
Slash - Δευ 21 Οκτ 2002, 20:25:22
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ναι καλα ! ΑΣ ΕΙΧΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@@@@ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥς ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ.
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ.
ΜΕ ΤΟΥς ΜΑΛΑ@@@ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

ΑΚΟΥ ΓΙΑ 2 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑς . ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥς ΑΠΙΘΑΝΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕς ΚΑΙ ΤΙς ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕς ; Η ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΜΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΙΣΚΡΑΦΤ ;
ΚΑΛΑ ΑΣ ΒΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΛΕΝΕ
ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ.

Τα 'λεγα εγώ πριν από μερικές μέρες...
Και να σας ρωτήσω κάτι:Που ξέρουν αυτοί πως είναι εμφανισιακά κάθε μοτέρ; Φωτογραφίες έχουν; Ξέρουν σε τι διαφέρει το 1,4 από το 1,6 η το δίλιτρο, και όλα αυτά σε κάθε μάρκα; Μοτέρ από μοτέρ έχει διαφορά. Και μην μου πείτε οτι έχει πάνω χτυπημένα νούμερα και λοιπές μλκίες, γιατί αν αποφασίσει κάποιος να παρανομήσει θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ! Το ξέρω από πρώτο χέρι, γιατί έχω φίλο που ο πατέρας του κατασκευάζει αγωνησιάρικα αυτοκίνητα και για αυτούς τέτοια "εμπόδια" είναι μπισκοτολούκουμα. Και έτσι να είναι, όπως είπε ο Alex, που ξέρει αυτός ο μπαγλαμάς τι πιστόνια κρύβω κάτω από τα καπάκια μου; Τι θα μου ανοίξει το μοτέρ, να μετρήσει πόσο το έχω πλανίσει, τι πλάτος έχουν τα πιστόνια μου, τι διαδρομή και τι βύθισμα,κλπ; Αν το κάνει, εγώ θα του πληρώσω και το πρόστιμο και θα πληρώσω να ξανακλείσω το μοτέρ μου. Τί λέμε τώρα; Ας έρθουν να το κάνουν στο μηχανάκι μου, που το έχω φτιάξει με άλλο μοτέρ και φυγοκεντρικό συμπλέκτη, όμως όταν με ρωτήσαν με νόημα πόσα κυβικά είναι σε έλεγχο που το πήγαινα κομμάτια, λέω 50, όσο λένε τα χαρτιά. Τι θα κάνουν, θα λύσουν το πιστόνι να δουν αν λέω ψέμματα; Στην Ελλάδα μπορεί να είναι η χώρα του παραλόγου, αλλά και εμείς τρελλοί είμαστε. Μπορεί να μας κάνουν οτι κάνουν με τα σήματα και να ζητάνε την μαμά και τον μπαμπά τους, γιατί είμαστε γραμμένοι στα βιβλία τους και τα πάντα περνάνε από εκεί μέσα, αλλά δεν θα με πεις τι θα κάνω στο μοτέρ μου. Δεν λέω βέβαια να βγούμε να παρανομήσουμε όλοι, αλλά σε κάτι τέτοιο, που το αυτοκίνητο για πολλούς είναι η ζωή τους, είναι η ελευθερία τους, είναι το ξέσπασμά τους, το τελευταίο ελεύθερο "εγώ" τους, όπως και για όλους μας, ε ένας δε θα αφήσει κανένα μπαγλαμά να του το στερήσει. Πόσα μηχανάκια πήραν επειδή ο αναβάτης δεν φορούσε κράνος, ή πόσοι πεζοί πήραν κλήση επειδή δεν πέρασαν τον δρόμο από διάβαση; Στην αρχή έγινε, τώρα όμως; Και να είστε σίγουροι, οτι τέτοιοι νόμοι, και να περάσουν, που δεν είναι σίγουρο μέχρι να γίνει, ποτέ δεν θα εφαρμοστούν. Και αυτό γιατί παίζει πολύ χρήμα, από τις αντιπροσωπείες μέχρι το τελευταίο σάπιο συνεργείο tuning, και μέχρι το τελευταίο ΚΤΕΟ. Και αυτό είναι από τα τρωτά του συστήματος. Twisted evil
theflame - Δευ 21 Οκτ 2002, 21:30:44
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Πόσα μηχανάκια πήραν επειδή ο αναβάτης δεν φορούσε κράνος, ή πόσοι πεζοί πήραν κλήση επειδή δεν πέρασαν τον δρόμο από διάβαση; Στην αρχή έγινε, τώρα όμως; Και να είστε σίγουροι, οτι τέτοιοι νόμοι, και να περάσουν, που δεν είναι σίγουρο μέχρι να γίνει, ποτέ δεν θα εφαρμοστούν. Και αυτό γιατί παίζει πολύ χρήμα, από τις αντιπροσωπείες μέχρι το τελευταίο σάπιο συνεργείο tuning, και μέχρι το τελευταίο ΚΤΕΟ. Και αυτό είναι από τα τρωτά του συστήματος. Twisted evil

Slash το θέμα δεν είναι αν ο νόμος θα ψηφιστεί ή αν θα εφαρμοστεί ούτε αν θα το κάνω όπως είπε και ο DimiP αλλά ότι ζούμε σε ένα κράτος που ο κάθε Μ@@@κας βγαίνει και παίζει τη δικιά του τσαμπούνα πάνω στην πλάτη μας και επιτρέποντας ή απαγορεύοντας όχι ότι είναι σωστό και ωφέλιμο αλλά ότι του .....ση!!!!
DimiP - Δευ 21 Οκτ 2002, 23:34:07
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:
Slash έγραψε:
Πόσα μηχανάκια πήραν επειδή ο αναβάτης δεν φορούσε κράνος, ή πόσοι πεζοί πήραν κλήση επειδή δεν πέρασαν τον δρόμο από διάβαση; Στην αρχή έγινε, τώρα όμως; Και να είστε σίγουροι, οτι τέτοιοι νόμοι, και να περάσουν, που δεν είναι σίγουρο μέχρι να γίνει, ποτέ δεν θα εφαρμοστούν. Και αυτό γιατί παίζει πολύ χρήμα, από τις αντιπροσωπείες μέχρι το τελευταίο σάπιο συνεργείο tuning, και μέχρι το τελευταίο ΚΤΕΟ. Και αυτό είναι από τα τρωτά του συστήματος. Twisted evil

Slash το θέμα δεν είναι αν ο νόμος θα ψηφιστεί ή αν θα εφαρμοστεί ούτε αν θα το κάνω όπως είπε και ο DimiP αλλά ότι ζούμε σε ένα κράτος που ο κάθε Μ@@@κας βγαίνει και παίζει τη δικιά του τσαμπούνα πάνω στην πλάτη μας και επιτρέποντας ή απαγορεύοντας όχι ότι είναι σωστό και ωφέλιμο αλλά ότι του .....ση!!!!

για να ευθυμησουμε λιγο γιατι νιωθω ενοχος που αρχισα τετοιο υφος στην κουβεντα μας..... το ".....ση" δεν ειναι ρημα ; κανονικα δεν θελει "ει", δηλ. οτι του .....σει;;;;

αχα κακο ε?
Slash - Δευ 21 Οκτ 2002, 23:39:05
Θέμα δημοσίευσης:
Χαχαχααχαα!!!
Ναι όντως! Laughing
Tomcat - Τρι 22 Οκτ 2002, 00:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτά είναι μέτρα κατά της αυτοκίνησης!Τι να πω, δυστυχώς η απάντηση από το drive δεν έχει έρθει ακόμη αλλά που θα πάει ελπίζω να μου στείλουν ένα reply!Δηλαδη πλέον κάποιος ο οποίος θέλει να κάνει το χόμπι του και την τρέλα του, για να πιάσουν τα λεφτά του τόπο είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να παρανομήσει!Τι λέμε τώρα!
Δεν θα μιλήσω για εμάς τους 1400αρηδες όπου η ποιο αξιόπιστη μετατροπή θεωρείται η τοποθέτηση κινητήρα 1600 16V και για τους 1600αρηδες κινητήρα 2.0 306 Gti ή RC (να χαρώ εγώ κόστος-ζήτω η LOTUS) θα μιλήσω για FORD όπου όσους tuners κι αν έχω ρωτήσει μου έχουν πεί "Aν είχες Ford θα σου πρότεινα μόνο Cosworth και τίποτα άλλο."Δηλαδή τι από εδώ και πέρα θα ακούμε μόνο σκάστρες στους δρόμους και θα πίνουμε βαρέλια βενζίνης?Δεν είμαστε καλά λέω γω!Αν το αποφασίσω για τον κινητήρα Rallye (λόγω κόστους περισσότερο) θα τους γράψω πάντως κανονικά!
theflame - Τρι 22 Οκτ 2002, 08:54:27
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
για να ευθυμησουμε λιγο γιατι νιωθω ενοχος που αρχισα τετοιο υφος στην κουβεντα μας..... το ".....ση" δεν ειναι ρημα ; κανονικα δεν θελει "ει", δηλ. οτι του .....σει;;;;

αχα κακο ε?

Επίτειδαις έγοιναν όλα για να μπαιρδέψο τους πάνταις ΟΚ;;;; Wink Wink Wink
Darkvow - Τρι 22 Οκτ 2002, 16:47:30
Θέμα δημοσίευσης:
kapoiops tetoios m....kia nomos yparxeia all aayto poy kserw einai oti isxyei gia ta 2 prwta xronia.Allwste ekei poy etoimazw thn allagh ston kinhthra mou den mou xoun pei tipota peri nomou kai einai h idia h Peugeot Sport, so??????
Miltellas - Τετ 23 Οκτ 2002, 03:04:31
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συγκρατηθώ και πάλι...

Έχετε προσέξει ότι όσο περνούν οι μήνες και τα χρόνια, βγαίνουν συνεχώς περιοριστικοί νόμοι για οτιδήποτε;

Αυτοί, όπως πάνε θα μας ζητήσουν (εμμέσως) να μην βγαίνουμε από το σπίτι!!

Αλλά δεν θα τους βγει... Έσεται Ήμαρ!
KASFIKIS NIKOS - Τετ 23 Οκτ 2002, 08:03:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ας τρεξουμε ολοι τωρα να ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ τα τελη κυκλοφοριας,για το2003.
pduke - Τετ 23 Οκτ 2002, 09:44:02
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Σωστόςςςςςςςς

KASFIKIS NIKOS έγραψε:
Ας τρεξουμε ολοι τωρα να ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ τα τελη κυκλοφοριας,για το2003

Αυτό πόνεσε αλλά καλό δεκέμβρη.Μην ψαρώνετε αδέλφια.Μέχρι τον γενάρη είναι η προθεσμία
Miltellas - Παρ 25 Οκτ 2002, 02:02:17
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Μην ψαρώνετε αδέλφια.Μέχρι τον γενάρη είναι η προθεσμία

Θα ήταν αντισυνταγματικό εάν υποχρεωνόμασταν να το προπληρώσουμε. Αλλά και η πρακτική (και ουσιαστική) κατάργηση του Συντάγματος είναι ένας μόνιμος στόχος των εξουσιαστών.
Alex - Παρ 25 Οκτ 2002, 02:09:08
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα εχει ερθει ενα σημα (για το αλλο αμαξι της οικογενειας) το οποιο γραφει παραλαβη σηματος 1/11 εως 11/11 .... Τι Ιανουαριο λετε ρε παιδια.. αντε μετα να μην το πληρωσεις και να σου λενε για προστιμα κτλ κτλ..Ουτε γραφει πουθενα οτι η αποτατη ημερομηνια ειναι τελος Δεκεμβριου (ουτε φυσικα αναλαμβανει κανεις το ρισκο να μην το πληρωσει)
KASFIKIS NIKOS - Παρ 25 Οκτ 2002, 07:49:17
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Εμενα εχει ερθει ενα σημα (για το αλλο αμαξι της οικογενειας) το οποιο γραφει παραλαβη σηματος 1/11 εως 11/11 .... Τι Ιανουαριο λετε ρε παιδια.. αντε μετα να μην το πληρωσεις και να σου λενε για προστιμα κτλ κτλ..Ουτε γραφει πουθενα οτι η αποτατη ημερομηνια ειναι τελος Δεκεμβριου (ουτε φυσικα αναλαμβανει κανεις το ρισκο να μην το π
ληρωσει)

Η προθεσμια γραφεται για να αποφυγουν τον συνωστισμο στις τραπεζες,
απο αυτους που θα τρεξουν να πληρωσουν.
Τα τελη πρεπει να πληρωθουν μεχρι το τελος του2002 και μεχρι τοτε δεν υπαρχει προστιμο.
theflame - Παρ 25 Οκτ 2002, 09:41:41
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Θα ήταν αντισυνταγματικό εάν υποχρεωνόμασταν να το προπληρώσουμε. Αλλά και η πρακτική (και ουσιαστική) κατάργηση του Συντάγματος είναι ένας μόνιμος στόχος των εξουσιαστών.

Αχ Μίλτο τι μου κάνεις και μου ανάβεις φωτιές!!! Evil Evil Evil
Τέλος πάντων θα συγκρατηθώ, ναι θα συγκρατηθώ.
Απλά να συμπληρώσω το με "έμμεσους τρόπους". Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες