_subasound_ έγραψε: |
yparxoun kai xeirotera.... |
zippy έγραψε: |
οραιο αμαξι αλλα στο βαθος ειναι αλφα.Και το λεω απο εμπειρια.
Αραγε θα αναβει το φλας σημερα? ![]() |
vinman έγραψε: |
Οσον αφορα το θεμα της αξιοπιστιας,δεν μπορω να εκφερω καποια γνωμη,οσον αφορα ομως την εμφανιση θεωρω οτι ειναι πολυ ομορφη(ειδικα μπροστα γιατι πισω μου θυμιζει εντονα 147),ομως δεν πιστευω οτι θα δημιουργησει ποτε τον θρυλο που εφτιαξε η GTV (και η SPIDER στην ανοικτη εκδοχη της)..... ![]() |
GTA έγραψε: | ||
Φαντάσου την Brera cabrio και έχεις την νέα spider ![]() |
shiba έγραψε: |
ase mas re μητσο με τα ''ιταλικα''σου μπρικια ![]() ![]() ![]() |
shiba έγραψε: |
panemorfa ta 2 ''mprikia''..ποτε αραγε θα ερθουνε ελλαδα να τα θαυμασουμε και απο κοντα |
Peugeot 307 έγραψε: |
Απο αξιοπηστια ειναι αστα να πανε...
-θα παρει μπρος σημερα η οχι? Εγω με το alfasud που αναφερω πιο πανω μπορουσα να παω θεσσαλονικη αφθημερων χωρις προβλημα αλλα μπορουσα να παω μεχρι την κηφησια και να βλαστημησω τα θεια....δεν εβγαλα ποτε ακρη. |
Peugeot 307 έγραψε: |
....alfasud(1500 Τi 8v 2πλο καρμπηρατερ 110 αλογα λιγοτερο απο 1000 κιλα),alfetta,junior και πολλα αλλα. |
307cc alu έγραψε: |
Οι Ιταλοί όταν ασχολούνται με design .................... ζωγραφίζουν. |
brz20 έγραψε: | ||
Θα συμφωνισω με το παραπανω!!!!!Αλλα ας περιμενουμε να δουμε και τι λεει απο αξιοπιστια.Γιατι η Ιταλοι απο φινετσα τα πανε τελεια.Στον κινητηρα τα χαλανε!!!!Αν παντως βγει και αξιοπιστο τοτε θα ειναι κορυφη. |
teoman έγραψε: |
Κατά την ταπεινή μου άποψη,το πιο όμορφο "γήϊνο" αυτοκίνητο της έκθεσης... |
overgr έγραψε: |
Έλεος πια με την καραμέλα της αξιοπιστίας... |
overgr έγραψε: |
Τυροκόμε, για το τρακάρισμα της 147 που κόστισε 3500Ε... αν στη θέση της ήταν κανένα 307 ή 407 γιατί πιστεύεις ότι θα ήταν φθηνότερο??? Έτσι και άνοιγε και ο αεροσακος, και έπρεπε να πληρώσεις ολόκληρο ταμπλό... εκεί θα έβλεπες κοστολόγια... και επιπλέον αν πάρουμε σαν δείγμα το δικό σου Peugeot, δεν νομίζω να υπάρχει πιο αναξιόπιστη εταιρία από την Peugeot. |
teodor_v έγραψε: | ||
Δεν ειπε κανεις οτι αν ηταν peugeot θα κοστιζε λιγοτερο και ειδικα εγω εχω πει παρα πολλες φορες οτι το 206 τουλαχιστον που εχω και ξερω εχει μαπα ποιοτητα κατασκευης. Αλλα για την 147 εσυ σταθηκες στο κοστολογιο ενω επρεπε να σταθεις στο οτι τρακαρε με 1η σχεση στο κιβωτιο!!!!! Δεν ειναι η τιμη της ζημιας το θεμα αλλα το μεγεθος της... Γιατι οπως σου ειπε ο tirokomos απο το αλλο αυτοκινητο (Α class Mercedes) κρεμεσε ο προφυλακτηρας μονο. Η 147 εμεινε χωρις μουρη σχεδον....Και εμενα με προβληματιζει το αλλο...Αν το τρακαρισμα ηταν εκτος πολης και με μεγαλυτερες ταχυτητες τι θα ειχε απομεινει απο την Alfa????????? |
Tiesto έγραψε: | ||||
χμ, αυτο ισως... http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=2&id2=108 |
teodor_v έγραψε: |
Απο εκει και περα ειναι δεδομενο οτι οι Alfa υστερουν σε αξιοπιστια (αν και μετα την 147 τα πραγματα ειναι οντως πολυ καλυτερα ) και οντως χανουν λαδια...Απο εκει και περα εγω πιστευω οτι ακομα ισχυουν τα εξης:
Γερμανοι - Ιαπωνες = Αξιοπιστια Ιταλοι = design Γαλλοι = Ανεση |
Tiesto έγραψε: |
Αυτα πολυ γενικα επειδη ολοι λιγο πολυ εχουν εκδοσεις με πολυ καλες επιδοσεις αλλα συνηθως τα ιαπωνεζικα εχουν τα τρελα μοτερ εκτος απο καποιες εξαιρεσεις γερμανων (BMW πχ). |
Tiesto έγραψε: |
Τωρα που μαστε εδω, η 159 μ αρεσε παρα πολυ! Απτα ομορφοτερα της εκθεσης!
Η Brera μονο εμενα δε μ αρεσει πισω? |
MEMsound Δευ 07 Νοέ 2005, 14:58:31 έγραψε: |
.....Την είδα και από κοντά στην έκθεση. Εξακολουθεί να μην μου αρέσει το πίσω μέρος της.... Η μούρη πάλι είναι απλά τέλεια. Όπως και το εσωτερικό. |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomakos έγραψε: |
Ερωτεύθηκα.... ![]() |