volvos έγραψε: |
αν μπορεις ρωτα ποσο εχει το 206 gti 1.6 teλικη τιμη με μεταλλικο χρωμα.τι εκπτωση σου κανουν στη τιμη και με τι χρηματοδοτιση? |
MEMsound. έγραψε: |
Το 1,6 GTI έχει επιπλέον: +δερματινοαλκαναροηφασματινα καθίσματα +αισθητήρα βροχής +αισθητήρα φώτων +αλουμινένια πετάλ +αλουμινένιο λεβιέ +ζάντες 5άκτινες αλουμινίου 15αρες +δείκτη θερμοκρασίας λαδιού (τα τελευταία 1,6 XS 2005 δεν έχουν πλέον...) +μαύρο καντράν με λευκούς δείκτες και πλαίσιο αλουμινίου (το XS έχει ασημολευκό καντράν με πορτοκαλι δεικτες) και η διαφορά στην τιμή είναι 1000 και κάτι ψηλά ευρώ! Κοινώς μην πάρεις XS (εκτός και αν είσαι οριακά στα χρηματα (αυτό το ξέρεις μόνο εσυ))!!! |
Kama_Supra έγραψε: |
Την Παρασκευή μες στην καλή χαρά πήγα και γω που λέτε να παραγγείλω το πολυπόθητο 206!!!
Μου κάνουν δώρο που λέτε ζαντούλες Ouragan 15αρες, έκπτωση στην τελική τιμή και εγώ πετούσα απο χαρά!! Αλλά η χαρά μου κόπηκε μόλις έμαθα ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο μαύρο χρώμα!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Ρωτάω και γω σαν παιδί που είμαι: Μα καλά δεν υπάρχει πουθενά 206 1.6 Xs μαύρο? Και μου λέει: Όχι φίλε μου,μόνο παραγγελεία και θα κάνει 3 με 3 1/2 μήνες............!! Και εδώ θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας!! Γνωρίζει κανείς αν ισχύει αυτό??Δηλαδή αν παίζει να μην υπάρχει το χρώμα που θέλω ετοιμοπαράδοτο???και εγω φιλε kama sutra θα σου προτεινα να εκανεσ υπομονη 3 μηνεσ...και θα το επαιρνεσ λιγο πριν το καλοκαιρι...τι καλυτερο?το πολυ πολυ να μαζευεισ και καποια λ7 για να κανεισ κατευθειαν χαμηλωματα κλπ κλπ...αφου σου αρεσει το συγκεκριμενο χρωμα μην κανεισ τη χαζομαρα και διαλεξεισ καποιο αλλο μονο και μονο για να παρεισ συντομα το νεο σου τουτου,. φιλικα PS: Αν είμαι off topic ας μετακινηθεί στην σωστή ενότητα η δημοσίευση μου! Thanks!!! ![]() |