Vini έγραψε: |
Και επειδή η έρευνα αγοράς πρέπει πάντα να γίνεται....όποιος ξέρει κανένα καλό μαγαζί ή βιοτέχνη που να ασχολείται με ταπετσαρίες αυτοκινήτων, ύφασμα, δερματίνη, δέρμα ας το αναφέρει.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ady έγραψε: | ||
Vini, υπάρχει ένα τέτοιο μαγαζί στη Ν.Ερυθραία, στο οποίο εγώ δεν έχω πάει, αλλά έχω ακούσει από φίλους ότι κάνει καλή δουλειά. Το Σαββατοκύριακο θα μάθω όνομα και διεύθυνση, και θα τα postάρω Δευτέρα. |
Και επειδή η έρευνα αγοράς πρέπει πάντα να γίνεται....όποιος ξέρει κανένα καλό μαγαζί ή βιοτέχνη που να ασχολείται με ταπετσαρίες αυτοκινήτων, ύφασμα, δερματίνη, δέρμα ας το αναφέρει.
DimiP έγραψε: | ||
Στην περιοχη μου υπαρχουν 2 καταστηματα που ασχολουνται με το δερμα αλλα δυστυχως δεν εχω ασχοληθει με το θεμα. αν κανεις θελει να του υποδειξω τα καταστηματα ευχαριστως. |
Vini έγραψε: | ||||
χμμμ με δερματίνη ασχολούνται? Τέλος πάντων jim μπορείς να βρεις τηλέφωνα? |
χμμμ με δερματίνη ασχολούνται?
Τέλος πάντων jim μπορείς να βρεις τηλέφωνα? |
Nikel έγραψε: | ||
Θελουμε να το κανουμε ακομα πιο κυριλε εεεε ![]() |
ωραίος!!!
για πες: 1. Βάζει διχρωμία δερματίνη? 2. Κανένα τηλέφωνο, διεύθυνση για να πάω να ρίξω καμιά ματιά? |
DimiP έγραψε: |
nikel, μου φαινεται θα σου κανω copy paste ολο το μυνημα περι διαφημισης για να το εμπεδωσεις και οχι τιποτ'αλλο αλλα ειναι και μιση σελιδα.... ![]() ![]() ![]() |
Προς svstouk: υπαρχει μια λυση που ακουει στο ονομα ΟΤΟΜΟΤΟ. εχουν επωνυμο καλυμα τιμονιου και για 206 !!! με κοστος περι τις 25000-30000 δρχ. με τα περαστικα μεσα. Υπαρχει μονοχρωμο και διχρωμο. Δεν θυμαμαι μαρκα δυστυχως. θα χρειαστεις συννενοηση μαζι τους για ραντεβου και περι τις 2-4 ωρες . Η παγιδα ειναι πως αν αυτος που θα το βαλει βαριεται ή δεν ειναι μερακλης ή δεν ξερει το αποτελεσμα δεν θα ειναι καλο. Αν παλι μπει σωστα νομιζω θα ειναι αρκετα καλο. Κανε μια βολτα και ισως σου κανει... |
Alexandros έγραψε: |
Μα δεν ζηταμε καινουργιο τιμονι αλλα κατι να προστατευει αυτο που εχουμε.Ειτε 300Ευρω ειτε 90 ειναι πολλα λεφτα
Απο την αλλη αυτα που πουλανε γυρω στα 10 ειναι σκετη μ@λ@@@@ Κατι γυρω στα 30 Ευρω ![]() |
σχετικα με τα 2 καταστηματα / βιοτεχνιες που σου ειχα αναφερει, μπορεσα και κοιταξα σημερα. Απογοητευση !!! ![]() ![]() Ενδεικτικα 150 χιλ δρχ για ολο το σαλονι και 200 χιλ δρχ για το σαλονι και τις πορτες και το ντουλαπακι. Μαλιστα ενω η δουλεια φαινεται καλη δεν δινουν καποια εγγυηση αλλα και το μερος δεν σε εμπνεει και πολυ. τελος παντων , ειναι ακριβα για δερματινη. |
Eγώ πάντως βρήκα δερματίνη σε διχρωμία μπάκετ και με τα λογότυπα της Peugeot/λιοντάρι με 150 euro μαζί με τοποθέτηση.... (Αutofast, dimip εσύ πρέπει να ξέρεις).
Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να εγγυηθώ για την ποιότητα της δερματίνης. Επίσης έχω και άλλο ένα μαγαζί (εκεί που είχα ντύσει το hyundai) το οποίο έχει ΑΡΙΣΤΗ Γερμανική δερματίνη (σχεδόν δέρμα) και με τιμή πριν από 2 χρόνια στις 70.000δρχ φουλ με τοποθέτηση. Το κακό εδώ είναι ότι δεν ξέρω αν έχει διχρωμία. Σύντομα θα μάθω. |
Vini έγραψε: | ||
Που είναι αυτός ρε συ Jim για να περάσω? |
Eγώ πάντως βρήκα δερματίνη σε διχρωμία μπάκετ και με τα λογότυπα της Peugeot/λιοντάρι με 150 euro μαζί με τοποθέτηση.... (Αutofast, dimip εσύ πρέπει να ξέρεις).
Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να εγγυηθώ για την ποιότητα της δερματίνης. Επίσης έχω και άλλο ένα μαγαζί (εκεί που είχα ντύσει το hyundai) το οποίο έχει ΑΡΙΣΤΗ Γερμανική δερματίνη (σχεδόν δέρμα) και με τιμή πριν από 2 χρόνια στις 70.000δρχ φουλ με τοποθέτηση. Το κακό εδώ είναι ότι δεν ξέρω αν έχει διχρωμία. Σύντομα θα μάθω. |
Nikel έγραψε: |
Vini οταν λες διχρωμια μπάκετ και με τα λογότυπα της Peugeot/λιοντάρι εννοεις καλυμματα ![]() |
Το δε μαγαζι που ειχες ντυσει το hyundai να υποθεσω πως δεν ηταν καλυμματα αλλα φουλ ντυσιμο (καθισματα, ταπετσαριες, ντουλαπακι) σωστα? Εαν ναι και επειδη εμενα δεν με ενδιαφερει η διχρωμια (το θελω κατραμι μαυρο ![]() ![]() |
Το μαγαζί/βιοτεχνία ονομάζεται
AUTOPAP κος ή κα Παπαθεοδώρου ΠΕΥΚΩΝ 151 Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ τηλ. 2855404 Εγώ θα πάω το Σάββατο μάλλον για να κλείσω ραντεβού και να δω από κοντά τι άλλο θα μου προτείνουν. Ισως καμιά διχρωμία. Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι και το μαύρο κατράμι λέει πολύ στα δικά μας τα ασημένια. α! έχει και εγγύηση! ότι και αν πάθει θα πας εκεί και θα στο φτιάξουν τζάμπα. Εμένα μου είχαν δώσει δώρο και ένα καθαριστικό για την δερματίνη. Καλή φάση.... ![]() α! ναι! επίσης! σε περίπτωση που καψεις ή χαλάσεις κομμάτι επισκευάζεται εύκολα και γρήγορα. ![]() |
Εαν τα καταφερω και θες ![]() ![]() Το μαυρο κατραμι Νικο μου ταιριαζει αψογα στο ασημι χρωμα αλλα συναμα δειχνει και πολυ κυριλε...ΑΡΑ θεωρειται Must και το βαψιμο των πλαστικων στο εσωτερικο ![]() ![]() Φιλε με εφτιαξες με την περιγραφη σου! Αληθεια τι εκανες μεσα στο αυτοκινητο και δεν τσαλακωνοταν η δερματινη ![]() ![]() ![]() Φυγαμε βουρ για δερματινη ![]() |
Εγώ θα πάω το Σάββατο μάλλον για να κλείσω ραντεβού και να δω από κοντά τι άλλο θα μου προτείνουν. |
Επειδή εδώ δεν κρυβόμαστε....τελικά έκλεισα ραντεβού για φουλ ντύσιμο ΜΑΥΡΗΣ δερματίνης....το Σάββατο το πρωί... ![]() Προς ενημέρωση η τιμή έχει ανέβει μέσα σε 2 χρόνια μόνο 5.000δρχ...δηλ. 75000δρχ... ![]() ![]() Αναμείνατε για εντυπώσεις και σχόλια και φυσικά φωτό.... ![]() ![]() |
teoman έγραψε: |
vini ερώτηση:η βαφή είναι καλή η υπάρχει περίπτωση να ξεβάψει στο άσπρο μου παντελόνι? Αυτό το λέω έχοντας εμπειρία από μπουφάν-δερματίνη (καμία σχέση),τα οποία μετά από κάποιο διάστημα,με την χρήση και τον ήλιο ξεθωριάζουν. |
αντε καλοφορετη vini, ο αλλος ο απατεωνας ο nikel τι εκανε;
μαζι πηγατε ; θα βαλει αυτος ; |
Sidobre έγραψε: |
Sorry αλλα δεν παρακολουθούσα και ιδαίτερα....
Αυτοί κάνουν μόνο δερματίνη; Κάτι σε alcantara ή άλλα καλά υφάσματα; Η έστω σε απλό καλό κάλυμα; Γιατί σκεφτόμουν να φτιάξω τα υφάσματα όλα (πόρτες, ντουλαπάκια, καθίσματα) όπως τα θέλω εγώ.... |
christhehealer έγραψε: |
Παιδιά όποιος θέλει δέρμα με ποιότητα δουλειάς και εγγυήση και, και ... μόνο στην Conolly, στην Mεσογείων απέναντι από το Σωτηρία ![]() |
Διαβάζω ακριβώς την κάρτα: Autopap - Βucket Gregory Πώληση χονδρική/λιανική Καλύμματα, κουκούλες, δάπεδα Μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, σχεδίων, χρωμάτων και τιμών |
καλή η conolly αλλά θα πρέπει να πουλήσω το 206 για να εξοφλήσω το δέρμα της.....(μου είχε ζητήσει περί τις 400.000δρχ πριν από δύο μήνες!!!!) |
Sidobre έγραψε: | ||
γα**το! Ηθελα να έρθω και εγώ... ΕΧΩ ΠΕΙΞΕΙ!!!!! Κάποια στιγμή όταν ηρεμήσω (και αν το θυμηθώ) θα σε ενοχλήσω να περάσουμε από εκεί αν δεν σου κάνει κόπο... |
αντε καλοφορετη vini, ο αλλος ο απατεωνας ο nikel τι εκανε;
μαζι πηγατε ; θα βαλει αυτος ; |
βασικά έκλεισα ραντεβού εγώ...γιατί τους εμπιστεύομαι τους ανθρώπους (και αυτό τελικά παιζει πολύ μεγάλο ρόλο), με θυμήθηκαν με τη μία (αχ! βαχ! με ρώτησαν και για το hyundai τι έγινε... ![]() Βασικά μου είπαν και κάποια άλλα πράγματα αλλά δεν τα αναφέρω γιατί στο τέλος θα θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση.... Οσο για τον nik ας απαντήσει ο ίδιος.... ![]() |
Ζηλευουμε Ντιμακο ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
χαχα,φυσικα και ζηλευω αλλα αποφασισα να ριξω χρημα σε αλλα σημεια τωρα και οχι στο δερμα. βαλε εσυ το δερμα και θα ερθω εγω με την 206 αερομεταφερομενη ταξιαρχια περιστεριων να σου αλλαξουμε το χρωματακι σε ...μπεζ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Βασικά μου είπαν και κάποια άλλα πράγματα αλλά δεν τα αναφέρω γιατί στο τέλος θα θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση.... |
Aχ και να δειτε το τουτου του Vini...κουκλα εγινε ![]() Οσο για το αν θα βαλω εγω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Που εισαι Vini να σου πεσουν τα μαλια....Πηγα και ρωτησα τιμη για ταπετσαρια στην Peugeot. Φυσικα και δεν ειχαν για να δω μιας και κανενας ποτε δεν εχει παραγγειλει. Λοιπον μου ειπαν τιμη ακου καλα...80 χιλιαδες η μια ![]() ![]() ![]() Ελα Αλεκο.....Ποσοοοοοοοοοο....ΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑΑΧΑΑΧΑ |
Tον πηρα τηλ. και μου εξηγησε...Ο μαστορας που του το εφτιαξε χρησημοποιησε κολλητηρι για τα ξεκολησει τις ταπετσαριες και εραψε την δερματινη επανω στην ταπετσαρια (πλαστικο) δεν κολλησε. Η δουλεια, μου ειπε ηταν αψογη και ανθεκτικη στο περασμα του χρονου...Τωρα θα ψαχτω μπας και βρω κανα καλο μαστορα να δουμε τι θα γινει με τα πλα'ι'να ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
ζώ? ειμαι εδώ ? υπάρχω? ναι ναι εδω ειμαι
1ον δεν ειχα PC πηρα καιρούριο και περιμένω μεγειές! ![]() ![]() |
1ον δεν ειχα PC πηρα καιρούριο και περιμένω μεγειές! ![]() ![]() 2ον Nikel ολες οι γκόμενες λένε οτι έχω υπέροχη φωνή αλήθεια είναι? 3ον Vini γινεται κανονικα απλα θέλει μάστορα με μεράκι και όρεξη 4ον 4ο 206 club meeting στον Βόλο ![]() ![]() ![]() ![]() 5ον παλι παω για δουλειά ουααααααααααααααααααα ![]() ![]() ![]() ![]() |
1ον δεν ειχα PC πηρα καιρούριο και περιμένω μεγειές! ![]() ![]() 2ον Nikel ολες οι γκόμενες λένε οτι έχω υπέροχη φωνή αλήθεια είναι? 3ον Vini γινεται κανονικα απλα θέλει μάστορα με μεράκι και όρεξη 4ον 4ο 206 club meeting στον Βόλο ![]() ![]() ![]() ![]() 5ον παλι παω για δουλειά ουααααααααααααααααααα ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svstouk έγραψε: |
Προς Nikel : Ρε συ, πού βρίσκεις όλα αυτά τα γ..α τα emoticons; ![]() |
![]() http://www.plauder-smilies.de/ |
Πωωωωωω-πωωωωω αψογοοοοο ![]() Θελω και εγωωωω ![]() Μηπως ειναι μαμα η κατασκευη??? |
Tomcat έγραψε: |
![]() H προσοχή στις λεπτομέρειες δεν κάνει κακό! |
ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;;; ΣΑΝ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΕ;;; |
ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;;; ΣΑΝ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΕ;;; |
Tomcat έγραψε: | ||||
Dimip είναι λίγους τόνους ποιο ανοιχτό blue από το δικό σου!Κακά τα ψεμματα έχει κάνει πολυ καλή δουλειά όποιος το έφτιαξε , μπορείς να το κάνεις και εσύ έτσι.Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι , άστο καλύτερα αυτός έχει και bucket! xixixiixixiix ![]() ![]() ![]() |
Καλα ρε Ντιμη το χρωμα κρινεις??? Κρινε την δουλεια αγορι μου.... Ας βρισκαμε εναν τετοιο μαστορα με τοσα φρυδια να κανει τετοια δουλεια και σιγα μην κολαγαμε στο χρωμα.... ![]() |
Εχεις δικιο σε αυτο και χωρις να με παρεξηγησει ο vini, ειναι κλασεις ανωτερο απο το δικο του.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΣΟ ΤΟΥΛΑΧ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. |
Ρωτα ομως ποσα πληρωσε ο Vini και μακαρι να μπορουσαμε να μαθουμε ποσα εδωσε ο τυπος με το CC και τοτε θα αρχιζανε τα πραγματικα γελια! Διοτι η δουλεια φαινεται να εχει κοστισει ενα καρο λεφτα! Τοσα που αμφιβαλλω αν κανεις απο εμας θα τα εδινε! ΥΓ. Την δουλεια στου Vini την εχει δει??? Διοτι εμενα μου φανηκε πολυ ποιοτικη :D |
Eσυ μιλησες πρωτος για την ποιοτητα και τη δουλεια. Δε φταιω εγω ! Τωρα λες για τα λεφτα ;;; ο,τι πληρωνεις παιρνεις. Ναι ο vini πληρωσε πολυ λιγα αλλα με προσεκτικη ματια σε επιμερους τομεις ΔΕΝ ειναι και η ΤΕΛΕΙΑ εργασια. και αυτο για να κρατηθει το κοστος χαμηλα. σωστο και θεμιτο και αποδεκτο. Αν εχεις λεφτα το κανεις "στρουμφακι" αν δεν εχεις συμβιβαζεσαι με κατι κατωτερο. Δεν κατηγορω τον vini γιατι κι εγω στο φθηνο θα πηγαινα , αν πηγαινα. |
Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να εγγυηθώ για την ποιότητα της δερματίνης. |
SnakeMJK έγραψε: | ||
που είναι η autofast?? πόσο κάνουν τα συγκεκριμένα;; |
DimiP έγραψε: | ||||
o vini ξερει ακριβως τη διευθυνση. καπου στο Ψυχικο ειναι .... |
Ivang έγραψε: |
Κανείς για λίγο δερματάκι παραπάνω ???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
προς DimiP...
την επένδυση στο τιμόνι που την έκανες και πόσο κόστισε;; |
το ράψιμο δύσκολο;;; θα τα καταφέρω ή θα γίνει εντελώς μ**νί;
ΥΓ: έβαψα κεντρική κονσόλα και αεραγωγούς στο χρώμα του αμαξώματος (grey sidobre)... Τέλειο!!! |
ειναι το καλυμα τιμονιου της isotta , κοστισε γυρω στις 26.000 δρχ και το αγορασα στην ΟΤΟΜΟΤΟ, το εραψα μονος. |
chatasos έγραψε: | ||||
Καμιά ιδέα που αλλού μπορούμε να το βρούμε? Στην ΟΤΟΜΟΤΟ που πήγα είχε μόνο για 5-6 άλλα μοντέλα και όχι για Peugeot. Πάντως μου φάνηκε αρκετά ποιοτικό, αλλά πρέπει να θέλει αρκετή δουλειά για να περαστεί σωστά. Επίσης ξέρει κανείς πόση είναι η διάμετρος του τιμονιού? ΥΓ: Σε λίγο έτσι όπως πάει το τιμόνι στα αριστερά θα γίνει εντελώς λείο ![]() ![]() |
Πετράκη έλα βολο να του κάνουμε δουλειά ΤΖΕΤ (βλ. Κουλα) και εφυγες.. 500 ευρώπουλα.. |
nikapos έγραψε: |
η εφαρμογή είναι πάρα πολύ καλή για το σαλόνι του 307 που βάζει η λαιον |
nikapos έγραψε: |
δερματινα καθισματα και στο armrest των πορτων με 700 ευρω. οχι πλαινα πορτας, οχι ντουλαπακι. Η τιμη ηταν προσφορα με την αγορα καινουργιου 307 οποτε δεν ξερω τι παιζει για να το βαλεις μετα. |
shiba έγραψε: |
ενασ φιλοσ που εχει βαλει καλλυματα απο δερματινη μετα απο 1,5 χρονο που εχει το αμαξι το καλλυμα του οδηγου δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση απο οτι μου χει πει... |
Παράθεση: |
ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ CARRERA ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΝΤΥΣΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΡΜΑ. |
tsikis έγραψε: |
Κάτσε φίλε μου
Νομίζεις οτι το φιμε κανει θαυματα ?? Το αυτοκίνητο όταν είναι παρκαρισμένο και κλειστό βράζεις γάλα μέσα !!!! προφανώς τα φιμέ τα έβαλες το χειμώνα !! Αν έχεις τα χρήματα να βάλεις δέρμα η ταπινή μου άποψη λέει να μην το σκέφτεσαι καθόλου... δεν θα το μετανιώσεις .. Εγώ έχω δερματίνη όχι γιατί δεν ήθελα το δέρμα και ούτε που μου πέρασε απο το μυαλό ότι η δερματίνη είναι καλύτερη απο το δέρμα , απλώς οι λόγοι ήταν οικονομικοί και μόνο !! Με 150 e έκανα την δουλειά μου και φυσικά η τιμή δεν λέι τίποτα για την ποιότητα διότι το έψαξα αρκετά καλά , στην αθήνα η δερματίνη (σε μεγάλα καταστήματα με αξεσουάρ αυτοκινήτου) ήταν στα 450e και δεν βρήκα και μεγάλες διαφορές σε διάφορα καταστήματα , αλλά στην "Επαρχία" την ίδια ποιότητα την βρήκα με 150e !!!!!!!!!! Και γενικότερα βλέπω ότι η "Επαρχία" έχει πολύ καλές τιμές ... σε ορισμένα πράγματα !! sorry προφανώς με έχει πιάσει λογοδιάρια !!!!! ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Ρε παιδια να ρωτησω κατι που το εχω απορια?Γιατι να βαλεις ενα υλικο στο αυτοκινητο σου, το οποιο ειναι κρυο το χειμωνα και ζεστο το καλοκαιρι? ![]() Εχετε σκεφτει καποια καλυτερη ποιοτητα υφασματος ας πουμε?Να ειναι και οικολογικο! Οσο αναφορα τα φιμε shiba πιστευω πως θα πηγαιναν πολυ στο cc αν ειχεμονο το ενα c!Δηλαδη αν ηταν μονο κουπε και οχι καμπριο. |
οσο και να προσεχεισ την βελουδινη επενδυση δεν πιστευω οτι πανω απο 2 χρονια(με σσυχνη χρηση του αμαξιου φυσικα)μπορει να κρατησει....γιαυτο ΟΛΟΙ ΔΕΡΜΑ...MERIKES FORES EIMAI POLY EYXARISTHMENOS POY PHRA TO ROLLAND GARROS ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ... ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.... |
λοιπον καλησπερα καταρχασ...πηγα σημερα και ρωτησα ενα μαγαζι για δερματινεσ απο απορια να δω τιμεσ...150 ευρω μου ειπανε ενισχυμενη δερματινη..τωρα τι εννοουσε ενισχυμενη ενασ θεοσ ξερει.φιλε λεφο θα κοιταξω να βγαλω και να postαρω καμια φωτο με τα φιμε..οσο για ανεμοθραυστη πολυ θα ηθελα αλλα... πολλα λ7 |
λοιπον καλησπερα καταρχασ...πηγα σημερα και ρωτησα ενα μαγαζι για δερματινεσ απο απορια να δω τιμεσ...150 ευρω μου ειπανε ενισχυμενη δερματινη..τωρα τι εννοουσε ενισχυμενη ενασ θεοσ ξερει.φιλε λεφο θα κοιταξω να βγαλω και να postαρω καμια φωτο με τα φιμε..οσο για ανεμοθραυστη πολυ θα ηθελα αλλα... πολλα λ7 |
Baphomet έγραψε: | ||
αυτο που λες ειναι προφανως καλυμματα δερματινης και οχι ταπετσαρια...[/quoteοχι μου την εδειξε και καλα την ποιοτητα τησ δερματινησ,και απο τι ειδα δεν ηταν καλλυμα αλλα σαν ταπετσαρια...εκει που ρωτησα και καλα θεωρειται πολύ καλοσ για σαλονια αυτοκινητου..οτι θελετε πειτε μου αν ειναι να παω να ρωτησω |
shiba έγραψε: | ||||
Pan-car εννοείς? Αν ναι, καλλυματα ειναι, 100%. Με 150 ευρω ολο το αμαξι δε το ντυνεις με τιποτα ταπετσαρία. |
Lef205 έγραψε: |
Στο 205 ειχα δερματινα (τα ειχε οταν το πηρα) και οταν το καλοκαιρι το ειχα ανοιχτο τα καθισματα ΕΚΑΙΓΑΝ!Ο ανεμοθραυστης ειναι πραγματικα αψογος στο 206!Εγω τον εχω μονιμα!αν μπορειτε να ανεβασετε φωτο απο 206 καμπριο με φιμε θα με υποχρεωσετε!Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως ειναι με φιμε και κατεβασμενη οροφη!Με κλειστη οροφη και φιμε πρεπει να ειναι αψογο! |
MEMsound. έγραψε: |
Μάνο το εσωτερικό του 407 έχει γίνει γαμάτο.
Δεν φαίνετα ότι είναι δερματίνη κσι αν αντεξει στο χρόνο θα είναι μια άριστη αγορά. |
ROM206 έγραψε: |
ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ.
ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ;ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΑ BUCKET. |
vinman έγραψε: |
....200 ευρω,και την προσαρμοσε πανω στις αναγκες του δικου μου αυτοκινητου.... |
ROM206 έγραψε: | ||
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΛΥΜΑΤΑ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΣΑΜΠΑ. |
LEFT έγραψε: |
Παιδια μην ζοριζεσται και πολλοι γιατι εχω να πω οτι το φιμε στα cc ειναι καυλα!θα πω ομως μια παραμετρο για να γινει Ατομικη βομβα ...Φιμε+ ανεμοθραυστης ![]() ![]() ![]() Χαιρετω! ![]() |
Παράθεση: |
Οσο για μένα μετανιωσα μόνο που έβαλα και στο κεντρικο μαυρο μερος δερματίνη και δεν το έκαμα με καποιο ύφασμα. Δεν μπορειτε να φανταστείτε το ποσο δρωνω το καλοκαίρι και το ποσο κρυωνω το χειμωνα. |
Stevon έγραψε: |
Μία επιλογή <<τύπου>> Gti δλδ δέρμα και αλκαντάρα θα ήταν η καλύτερη. |
MEMsound έγραψε: |
Κωσταντίνε μπάκετ καθίσματα, στο χρώμα που ψάχνεις, έχει η FK (με την οποία φυσικά και σαν PSClub έχουμε και καλήτερες τιμές....)
Στο e-shop δεν έχω ανεβάσει ακόμα όλα τα χρώματα. Υπάρχουν από όσο θυμάμαι και δερμάτινα και υφασμάτινα. Θα σου βρω φωτογραφίες να δεις. ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
να ξαναζωντανέψω λίγο το τόπικ κάνοντας μια ερώτηση για μια κίνηση που σκέφτομαι από τότε που πήρα το ραλλάκι.
τα μπροστά καθίσματα είναι δερμάτινα bucket με alcantara απο lancia όμως τα πίσω είναι τα μαμά υφασμάτινα, και σκέφτομαι ότι είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί. Υπάρχουν 2 εναλλακτικές: 1) να ντύσω μόνο τα πίσω καθίσματα, αφου ακόμα και οι πόρτες έχουν δέρμα 2) να βρω πίσω καθίσματα απο GTI Ποια επιλογή λέτε να είναι πιο οικονομική? ![]() |
ρώτησέ τους και για συνδυασμό δέρμα στα πλαινά με αλκαντάρα στο κέντρο.
Το αλκαντάρα είναι πιο "ζεστό" το χειμώνα και ιδρώνεις πολύ πιο δύσκολα το καλοκαίρι (σε σχέση με το δέρμα) ![]() |
brz20 έγραψε: |
Γεια χαρα σε ολους.Διαβασα ολες τις δημοσιευσης απο την αρχη και θελω να μου πει καποιος που το εχει ψαξει τελευταια το θεμα "δερμα".Πρωτον ποσο παει το ντυσιμο ολου του αυτοκινητου με δερμα?Εχω βρει κατι ωραια bucket της Cobra σε μουσταρδι δερμα και θελω να ντυσω τα πισω και το ταμπλο.Δευτερον πως θα βρω το ιδιο χρωμα δερματος?Και κατι τελευταιο.Το 307 δεν εχει φουσκα χειροφρενου.Θελω λοιπον να βαλω ενα καλυμα χειροφρενου της Momo αλλα πρεπει να βαλω και φουσκα.Μπορω να κανω κατι τετοιο? |
vinman έγραψε: |
Σήμερα το πλοίο ντύθηκε με καλύμματα δερματίνης χρώματος μπέζ/μαύρου...
Για όσους θυμούνται απο το προηγούμενο 407 που είχα,έβαλα την ίδια ποιότητα μιας και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος.... ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
Με γειά...Πλοίαρχε...... ![]() |
PHSYBORG έγραψε: | ||
καταρχην μεγειες... για ριξε details ποσο πηγε???? που?? |
vinman έγραψε: | ||||
Thanks... ![]() Τα έβαλα στην PanCar στο Γαλάτσι (Πρωτοπαπαδάκη)... Κόστισαν 180 ευρώ και έχει και μία ποιότητα λίγο υποδυέστερη με 140 ευρώ... Η τοποθέτηση κράτησε περίπου 2 ώρες και κάτι μιας και έπρεπε να προσαρμοστούν ακριβώς με τα καθίσματα και ότι ιδιαιτερότητες έχουν αυτά... ![]() |
εεεε πας γυρευοντας......
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΕΡΜΑΤΑ ΣΤΑ "Ν"...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εεεε πας γυρευοντας......
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΕΡΜΑΤΑ ΣΤΑ "Ν"...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pappaki έγραψε: | ||
Κοίτα μην το βάλω και κανονίσεις group buy!!! αλήθεια ενδιαφέρεται κανείς άλλος? |
MEMsound έγραψε: | ||||
μην ανυσηχείς και αυτό το group-buy αν υπάρχει ενδιαφέρον θα το τρέξεις εσύ... έτσι για να μοιράζουμε λίγο τις ευθύνες εδώ μέσα και να μην τρέχω μόνο ο Τάσος κι εγώ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
με τα λεφτα αυτα και κατι τις παραπανω παιρνεις ακρα ζαμπονιαρη! |
αχρηστο δερμα στο ταμπλό... |
Γινετε να πεις μια τιμουλα?Επισης ποιος ανελαβε και εκανε τοσο καλη δουλεια? |
fynos έγραψε: | ||
Κωστάκη, για πιο απΆ όλα θες τιμή, τα έχουμε μπλέξει λιγάκι ! |
Τα καθησματα του RC εχουν κατω συρταρακι οπως το 307? |
Προσωπικά κάποια στιγμή θα το ντύσω με ΥΦΑΣΜΑ, γιατί η δερματίνη το καλοκαίρι θα είναι απαράδεκτη... Τρελό ίδρωμα αν είσαι πάνω από ένα τέταρτο μέσα στο αυτοκίνητο κλπ... |
AlienHack έγραψε: |
ΕΚΕΙΝΗ η πατεντα με το δερμα στο ταμπλο του 206 τελικα? που γινεται? τιμή? |
fynos έγραψε: |
150 euro, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει περιθώριο για καλύτερη τιμή !! |
ath7 έγραψε: | ||||
Και αναφερονται σε group buy οποτε απ εξω το εφερε! ![]() |
ae86 έγραψε: |
Παιδιά, η επένδυση στο κάθισμα μου έχει αρχίσει να αποσυντίθεται...(307 XT pr) Κάποια στιγμή πρέπει να το αποκαταστήσω... Τι να κάνω? Σε ποιόν να απευθυνθώ? |
grey_fox έγραψε: |
Φίλε μου όταν λές έβαλες δερματίνη εννοείς ότι έβαλες καλύμματα δερματίνης ή μπήκε δερματίνη ραμμένη πάνω στα καθίσματα σα να είναι εργοστασιακή;
Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει και εμένα να βάλω. Επίσης η τιμή σου μου φαίνεται πολύ καλή! Εγώ που είχα ρωτήσει για να μου ντυσουν όλο το αμάξι μπρος, πίσω, ντουλαπάκι, ταπετσαρίες πορτών μου είχαν πει γύρω στο 800 ευρώ... Ίσως έπεσα σε απατεώνα αλλά 200 ευρώ αν μιλάμε για ντύσιμο και όχι καλύματα μου φαίνονται πολύ καλά, γιατί ξέρω ότι πέφτει τσεκούρι για τέτοιες δουλειές... |
τα ραμενα δερματα/δερματινες ειναι οτι καλυτερο απο εμφανιση (σαν να ειναι εργοστασιακα) αλλα οι τιμες 600-1000 Ευρώ μινιμουμ |
ο Νικος εχει δίκιο στο οτι σε αυτοκίνητο 10ετιας πρεπει λιγο να προσέχουμε τι βαζουμε γιατι ειναι πραγματικά πεταμενα λεφτα που δεν του δίνουν παραπανω αξία. τα ραμενα δερματα/δερματινες ειναι οτι καλυτερο απο εμφανιση (σαν να ειναι εργοστασιακα) αλλα οι τιμες 600-1000 Ευρώ μινιμουμ δεν δικαιολογουντε κατεμε.
Τα καλυματα απο την αλλη αν κοπουν σωστα και σφιχτουν σωστα δίνουν μια ποιοτική εικονα 80% των ραμμένων. και στισ τιμές που παιζουν 150-250 Ευρό ειναι καλή λυση. |
Driver ///M έγραψε: |
Για ντύσιμο καθισμάτων και πορτών με δερματίνη, πιστεύω ότι το μάξιμουμ είναι 350-400 ευρώ, από εκεί και πάνω οι τιμές είναι ακριβές και δε συμφέρουν. . |
Giannis307 έγραψε: |
Apo thn connoly για ολο το σαλονι του 307 ειχα παρει προσφορα 650 ευρω...Παντα μιλαμε γνησιο δερμα και ενισχύσεις στα πλαινα των καθισματων για να γινουν πιο Bucket.... |
AlienHack έγραψε: | ||
ντύσημο οταν λες ? γιατι εκει ειναι η διαφορά στην τιμή! αν βαλεις καλήματα κομμενα για το αμαξι σου πληρώνεις 150-200Ε , αλλα αν πας να σου ΡΑΨΟΥΝ δερματινη πανω στα καθισματα σου λογικά ππληρώνεις πολυ περισσότερα γιατι εχει πολύ δουλεια |
Παιδιά θέλω τη γνώμη σας για αυτά εδώ.
http://www.peugeot.gr/accessories/details.php?model=206%20CC&category=%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD&subcategory=%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD&item=133 Είναι καλύμματα της αντιπροσωπείας για το 206 cc. Θα είναι και για πίσω καθίσματα ή μόνο μπροστά; Παίζει λέτε να υπάρχουν σε κάνα ebay; |
Για τα δερμάτινα λες ή για τα καλύμματα της αντιπροσωπείας;; |
η δερματίνη ειναι αυτη που σε κανει να υδρόνεις , λογο οτι δεν αναπνεει. αν βάλεις κανονικό δέρμα μια χαρα εισαι. και αυτο που λες οτι γλιστράει, εμενα μ'αρεσει αυτη η αισθηση. μπαινεισ στο αμαξι και "γλιστράς" στο κάθισμα σου μέσα και σε πιάνει μετα το ψευτομπακετ. |
Πάνος έγραψε: |
Σε αποτομες συνθηκες τα καθισματα δεν γινονται πιο γλιστερα χανοντας τη σωματικη προσφυση; |
παντως προσπαθησε να την εντυπωσιασεις με αλλα πραγματα και οχι με την γυαλαδα των καθισματων αλλιος θα σου μεινει η βαζελινη στο ραφι... ![]() |
gulik έγραψε: |
Ήτο μητέρα ενός μωρού 7 μηνών... Οπότε δεν μπορώ να κρίνω.
Κάποιες άλλες υποψήφιες αγοράστριες άξιζαν με χίλια... Τους το έδινα και τζάμπα, τόσο πολύ... |
και επειδη ειχε παιδι δηλαδη τι να πει? δεν εχουν ψυχη αυτες? ![]() |
ironman02 έγραψε: | ||
Φαντάζομαι για να το πάρει η μαμά το αμάξι δεν ήταν όπως αυτό της υπογραφής σου ε? ![]() |
poseidon111 έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά.
Πήγα σήμερα να ρωτήσω σε ένα μαγαζί για να βάλω δερματίνη στο 206cc μου.Οι τιμές ήταν γύρω στα 180-210 ευρώ τα καθίσματα χώρις ντουλαπάκι και πόρτες (αυτά ήταν 60ευρώ extra). |
Αλεξ έγραψε: |
Παιδια για δερματινη ξερει κανεις ποσο παει κανενα 200ρι περιπου; και δεν μου λετε αυτη υπαρχει περιπτωση να φθηρεται; |