PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα?

Vini - Παρ 04 Οκτ 2002, 12:22:27
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα?
Και επειδή η έρευνα αγοράς πρέπει πάντα να γίνεται....όποιος ξέρει κανένα καλό μαγαζί ή βιοτέχνη που να ασχολείται με ταπετσαρίες αυτοκινήτων, ύφασμα, δερματίνη, δέρμα ας το αναφέρει.

Question Question Question Question Question Question Question Question
Ady - Παρ 04 Οκτ 2002, 14:12:03
Θέμα δημοσίευσης: Re: Για ταπετσαρίες...δερματίνη, ύφασμα, δέρμα...
Vini έγραψε:
Και επειδή η έρευνα αγοράς πρέπει πάντα να γίνεται....όποιος ξέρει κανένα καλό μαγαζί ή βιοτέχνη που να ασχολείται με ταπετσαρίες αυτοκινήτων, ύφασμα, δερματίνη, δέρμα ας το αναφέρει.

Vini, υπάρχει ένα τέτοιο μαγαζί στη Ν.Ερυθραία, στο οποίο εγώ δεν έχω πάει,
αλλά έχω ακούσει από φίλους ότι κάνει καλή δουλειά.

Το Σαββατοκύριακο θα μάθω όνομα και διεύθυνση, και θα τα postάρω
Δευτέρα.
Vini - Παρ 04 Οκτ 2002, 14:14:17
Ady έγραψε:
Vini έγραψε:

Vini, υπάρχει ένα τέτοιο μαγαζί στη Ν.Ερυθραία, στο οποίο εγώ δεν έχω πάει,
αλλά έχω ακούσει από φίλους ότι κάνει καλή δουλειά.

Το Σαββατοκύριακο θα μάθω όνομα και διεύθυνση, και θα τα postάρω
Δευτέρα.

ωραίος! για ψάξτο λίγο....Ady το armrest ζωγράφισε!!!! Απαιχτο!!!!
Σου χρωστώ και τηλέφωνο....δεν ξεχνώ.... Wink
DimiP - Παρ 04 Οκτ 2002, 15:37:45
Vini έγραψε:

Στην περιοχη μου υπαρχουν 2 καταστηματα που ασχολουνται με το δερμα αλλα δυστυχως δεν εχω ασχοληθει με το θεμα.
αν κανεις θελει να του υποδειξω τα καταστηματα ευχαριστως.
Vini - Παρ 04 Οκτ 2002, 17:57:04
DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:

Στην περιοχη μου υπαρχουν 2 καταστηματα που ασχολουνται με το δερμα αλλα δυστυχως δεν εχω ασχοληθει με το θεμα.

χμμμ με δερματίνη ασχολούνται?
Τέλος πάντων jim μπορείς να βρεις τηλέφωνα?
DimiP - Παρ 04 Οκτ 2002, 18:42:03
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:

ευχαριστως αν ειναι ανοικτα αυριο να παω να ρωτησω. Wink
Nikel - Σαβ 05 Οκτ 2002, 00:00:23
Vini έγραψε:

Θελουμε να το κανουμε ακομα πιο κυριλε εεεε Mr. Green Σου εχω λυση...καλυματα απο δερματινη που αν μπουν επανω νομιζεις οτι ειναι ντυμενο-ραμενο. Τιμη περιπου 200 ευρω (κομπλε) και αποτελεσμα αψογο το εχω δει σε rallye. Το μονο κακο ειναι οτι το κενο-τρυπα των προσκεφαλων καλυπτεται. Μεσα στην τιμη σου εχω βαλει και τον ταπετσερη που αναλαμβανει να σου ντυσρι με δερματινη την ταπετσαρια (γιατι το μαγαζι που πουλαει τα καλυματα ειναι με αξεσουαρ). Εχει και 2χρωμία.
Svstouk - Σαβ 05 Οκτ 2002, 01:23:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, ξέρει κανείς αν μπορούμε να ντύσουμε με δέρμα το τιμόνι; Question Question
Vini - Σαβ 05 Οκτ 2002, 07:54:49
Nikel έγραψε:
Vini έγραψε:

Θελουμε να το κανουμε ακομα πιο κυριλε εεεε Mr. Green Σου εχω λυση...καλυματα απο δερματινη που αν μπουν επανω νομιζεις οτι ειναι ντυμενο-ραμενο. Τιμη περιπου 200 ευρω (κομπλε) και αποτελεσμα αψογο το εχω δει σε rallye. Το μονο κακο ειναι οτι το κενο-τρυπα των προσκεφαλων καλυπτεται. Μεσα στην τιμη σου εχω βαλει και τον ταπετσερη που αναλαμβανει να σου ντυσρι με δερματινη την ταπετσαρια (γιατι το μαγαζι που πουλαει τα καλυματα ειναι με αξεσουαρ). Εχει και 2χρωμία.

ωραίος!!!
για πες:
1. Βάζει διχρωμία δερματίνη?
2. Κανένα τηλέφωνο, διεύθυνση για να πάω να ρίξω καμιά ματιά?
Nikel - Σαβ 05 Οκτ 2002, 10:17:51
Vini έγραψε:
ωραίος!!!
για πες:
1. Βάζει διχρωμία δερματίνη?
2. Κανένα τηλέφωνο, διεύθυνση για να πάω να ρίξω καμιά ματιά?

You HAve PM...Οτι τιποτα αλλο δηλαδη αλλα για να μην μας κατηγορησουν οτι διαφημιζουμε.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
DimiP - Σαβ 05 Οκτ 2002, 10:44:18
You HAve PM...Οτι τιποτα αλλο δηλαδη αλλα για να μην μας κατηγορησουν οτι διαφημιζουμε.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green[/quote]

nikel, μου φαινεται θα σου κανω copy paste ολο το μυνημα περι διαφημισης για να το εμπεδωσεις και οχι τιποτ'αλλο αλλα ειναι και μιση σελιδα.... Laughing Laughing Laughing
Στειλε ενα ΠΜ και σε μενα με πληροφοριες.

Προς svstouk: υπαρχει μια λυση που ακουει στο ονομα ΟΤΟΜΟΤΟ.
εχουν επωνυμο καλυμα τιμονιου και για 206 !!! με κοστος περι τις 25000-30000 δρχ. με τα περαστικα μεσα.
Υπαρχει μονοχρωμο και διχρωμο. Δεν θυμαμαι μαρκα δυστυχως.
θα χρειαστεις συννενοηση μαζι τους για ραντεβου και περι τις 2-4 ωρες .
Η παγιδα ειναι πως αν αυτος που θα το βαλει βαριεται ή δεν ειναι μερακλης ή δεν ξερει το αποτελεσμα δεν θα ειναι καλο.
Αν παλι μπει σωστα νομιζω θα ειναι αρκετα καλο.
Κανε μια βολτα και ισως σου κανει...
Nikel - Σαβ 05 Οκτ 2002, 11:11:37
Θέμα δημοσίευσης:
Vini κανε ενα forward στον Ντιμη το PM που σου εστειλα για δερματινη γιατι το εσβησα
Αλεξ@νδρος - Σαβ 05 Οκτ 2002, 16:12:53
DimiP έγραψε:

nikel, μου φαινεται θα σου κανω copy paste ολο το μυνημα περι διαφημισης για να το εμπεδωσεις και οχι τιποτ'αλλο αλλα ειναι και μιση σελιδα.... Laughing Laughing Laughing ...

Oχι να το κανεις.Τι ειναι επτασφραγιστο μυστικο να το μαθαινουμε ενας ενας?Ακου pm...
DimiP έγραψε:

εχουν επωνυμο καλυμα τιμονιου και για 206 !!! με κοστος περι τις 25000-30000 δρχ. με τα περαστικα μεσα.
Η παγιδα ειναι πως αν αυτος που θα το βαλει βαριεται ή δεν ειναι μερακλης ή δεν ξερει το αποτελεσμα δεν θα ειναι καλο.
Κανε μια βολτα και ισως σου κανει...

Το καλυμμα που λες ειναι της Isotta ειναι μεν πολυ ωραιο-το εχω δει σε 206 (και ναι Vini ταιριαζε ακριβως)-ομως ειναι πολλα τα λεφτα για αυτα που προσφερει..
Κατι σε δερμα πιο φτηνο ξερει κανεις?
Αντε γιατι το δικο μου τιμονι εχει αρχισει να ξεβαφει Sad
DimiP - Σαβ 05 Οκτ 2002, 18:19:20
Κανε μια βολτα και ισως σου κανει...[/quote]
Το καλυμμα που λες ειναι της Isotta ειναι μεν πολυ ωραιο-το εχω δει σε 206 (και ναι Vini ταιριαζε ακριβως)-ομως ειναι πολλα τα λεφτα για αυτα που προσφερει..
Κατι σε δερμα πιο φτηνο ξερει κανεις?
Αντε γιατι το δικο μου τιμονι εχει αρχισει να ξεβαφει Sad[/quote]

παντως το δερματινο τιμονι (μαμα gt) εχει 300Ε αρα τα 30 χιλιαρικα μαλλον ειναι προτιμοτερη λυση.
Αν ηξερα οτι θα μου κανουν καλη δουλεια θα το εβαζα αβλεπι.
Αλεξ@νδρος - Σαβ 05 Οκτ 2002, 18:30:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μα δεν ζηταμε καινουργιο τιμονι αλλα κατι να προστατευει αυτο που εχουμε.Ειτε 300Ευρω ειτε 90 ειναι πολλα λεφτα
Απο την αλλη αυτα που πουλανε γυρω στα 10 ειναι σκετη μ@λ@@@@
Κατι γυρω στα 30 Ευρω Question
DimiP - Σαβ 05 Οκτ 2002, 21:33:17
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
Μα δεν ζηταμε καινουργιο τιμονι αλλα κατι να προστατευει αυτο που εχουμε.Ειτε 300Ευρω ειτε 90 ειναι πολλα λεφτα
Απο την αλλη αυτα που πουλανε γυρω στα 10 ειναι σκετη μ@λ@@@@
Κατι γυρω στα 30 Ευρω Question

βρε συ αλεξανδρε , δεν γινεται και καλο και φθηνο.
Η βαζεις το καλο το μαμα και εισαι 1η μουρη στο καβουρι αλλα κλαις τα 300 Ε, ή βαζεις το καπως κατωτερο με τα 90 Ε και εισαι παλι διαφορετικος απο τους αλλους ΜΕ δερμα.!!
Δεν γινεται να βαλεις δερματινη (καμια σχεση με το δερμα) και να δωσεις και 20-30 Ε.
Τουλαχιστον εγω δεν ξερω κατι τετοιο.
Smile Smile Smile
DimiP - Τρι 08 Οκτ 2002, 12:44:28
Vini έγραψε:

σχετικα με τα 2 καταστηματα / βιοτεχνιες που σου ειχα αναφερει, μπορεσα και κοιταξα σημερα.
Απογοητευση !!! Crying or Very sad Crying or Very sad Ειναι πανακριβα για δερμα (300.000 δρχ) και πολυ ακριβα για δερματινη.
Ενδεικτικα 150 χιλ δρχ για ολο το σαλονι και 200 χιλ δρχ για το σαλονι και τις πορτες και το ντουλαπακι.

Μαλιστα ενω η δουλεια φαινεται καλη δεν δινουν καποια εγγυηση αλλα και το μερος δεν σε εμπνεει και πολυ.
τελος παντων , ειναι ακριβα για δερματινη.
Nikel - Τρι 08 Οκτ 2002, 13:06:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε καλυμματα και παλι καλυμματα. Το ντυσιμο δερμα-δερματινη ειναι πανακριβο. Παντως οι τιμες που σου εδωσε δεν ειναι και απ'τις πλεον ακριβες Exclamation
Vini - Τρι 08 Οκτ 2002, 13:34:04
Θέμα δημοσίευσης:
Eγώ πάντως βρήκα δερματίνη σε διχρωμία μπάκετ και με τα λογότυπα της Peugeot/λιοντάρι με 150 euro μαζί με τοποθέτηση.... (Αutofast, dimip εσύ πρέπει να ξέρεις).
Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να εγγυηθώ για την ποιότητα της δερματίνης.

Επίσης έχω και άλλο ένα μαγαζί (εκεί που είχα ντύσει το hyundai) το οποίο έχει ΑΡΙΣΤΗ Γερμανική δερματίνη (σχεδόν δέρμα) και με τιμή πριν από 2 χρόνια στις 70.000δρχ φουλ με τοποθέτηση. Το κακό εδώ είναι ότι δεν ξέρω αν έχει διχρωμία. Σύντομα θα μάθω.
Vini - Τρι 08 Οκτ 2002, 13:35:36
DimiP έγραψε:

σχετικα με τα 2 καταστηματα / βιοτεχνιες που σου ειχα αναφερει, μπορεσα και κοιταξα σημερα.
Απογοητευση !!! Crying or Very sad Crying or Very sad Ειναι πανακριβα για δερμα (300.000 δρχ) και πολυ ακριβα για δερματινη.
Ενδεικτικα 150 χιλ δρχ για ολο το σαλονι και 200 χιλ δρχ για το σαλονι και τις πορτες και το ντουλαπακι.

Μαλιστα ενω η δουλεια φαινεται καλη δεν δινουν καποια εγγυηση αλλα και το μερος δεν σε εμπνεει και πολυ.

Που είναι αυτός ρε συ Jim για να περάσω?
DimiP - Τρι 08 Οκτ 2002, 14:11:01
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Eγώ πάντως βρήκα δερματίνη σε διχρωμία μπάκετ και με τα λογότυπα της Peugeot/λιοντάρι με 150 euro μαζί με τοποθέτηση.... (Αutofast, dimip εσύ πρέπει να ξέρεις).

Επίσης έχω και άλλο ένα μαγαζί (εκεί που είχα ντύσει το hyundai) το οποίο έχει ΑΡΙΣΤΗ Γερμανική δερματίνη (σχεδόν δέρμα) και με τιμή πριν από 2 χρόνια στις 70.000δρχ φουλ με τοποθέτηση. Το κακό εδώ είναι ότι δεν ξέρω αν έχει διχρωμία. Σύντομα θα μάθω.

αν ειναι εκεινο στο Ψυχικο.....ασε καλυτερα.
εμενα δε μου γεμισε το ματι παντως...
DimiP - Τρι 08 Οκτ 2002, 14:17:45
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:

Που είναι αυτός ρε συ Jim για να περάσω?

διπλα στο καταστημα με τα αυτοκολητα που σου εστειλα το PM.
αλλα δεν εχει επιγραφη, σαν σπηλια ειναι ενα πραγμα , οποτε κατεβεις παρε ενα τηλ. να βρεθουμε να σε παω.
Nikel - Τρι 08 Οκτ 2002, 19:02:52
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Vini οταν λες διχρωμια μπάκετ και με τα λογότυπα της Peugeot/λιοντάρι εννοεις καλυμματα Question

Το δε μαγαζι που ειχες ντυσει το hyundai να υποθεσω πως δεν ηταν καλυμματα αλλα φουλ ντυσιμο (καθισματα, ταπετσαριες, ντουλαπακι) σωστα? Εαν ναι και επειδη εμενα δεν με ενδιαφερει η διχρωμια (το θελω κατραμι μαυρο Mr. Green ) δωσε μου πληροφοριες που ειναι το μαγαζι Exclamation Επισης για δωσε λεπτομερειες οταν λες οτι η δερματινη ηταν σχεδον δερμα! Τοσο καλης ποιοτητας ηταν? Ποσα χρονια το ειχες 2? Πες τα ολαααα
Vini - Τρι 08 Οκτ 2002, 20:11:15
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:

Vini οταν λες διχρωμια μπάκετ και με τα λογότυπα της Peugeot/λιοντάρι εννοεις καλυμματα Question

Ναι καλύμματα φορεμένα πάνω στο κάθισμα χωρίς όμως να βγει.

Nikel έγραψε:

Το δε μαγαζι που ειχες ντυσει το hyundai να υποθεσω πως δεν ηταν καλυμματα αλλα φουλ ντυσιμο (καθισματα, ταπετσαριες, ντουλαπακι) σωστα? Εαν ναι και επειδη εμενα δεν με ενδιαφερει η διχρωμια (το θελω κατραμι μαυρο Mr. Green ) δωσε μου πληροφοριες που ειναι το μαγαζι Exclamation Επισης για δωσε λεπτομερειες οταν λες οτι η δερματινη ηταν σχεδον δερμα! Τοσο καλης ποιοτητας ηταν? Ποσα χρονια το ειχες 2? Πες τα ολαααα

Πω! Πω! Νικ! Τι είπες τώρα? Ανέφερες το hyundai και με πόρωσες!!!!
Θα τα ξεράσω και θα τα πω όλα!!!!
Καταρχήν αφορά μόνο τα καθίσματα μπρος-πίσω.... ίσως ντύνουν και ταπετσαριες, ντουλαπακι....μου έβαλες ιδέες..... Rolling eyes

Λοιπόν υπάρχει μία βιοτεχνία καλυμμάτων που δουλεύει σχεδόν prive...και αυτοκίνητα κυρίως ακριβά... Wink
Εκεί με είχε πάει ο πατέρας μου το 1992! Ναι καλά διάβασες....1992....και είχα ντύσει το 1ο μου εργαλείο...

Οταν είχα το hyundai έψαχνα να βρω ΚΑΛΗ ΜΑΥΡΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ αξιόπιστη που να κάνει το hyundai κατράμι μαύρο αλλά και να ταιριάξει γάντι στο bucket....

Mετά από ψάξιμο κατέληξα εκεί. Οι άνθρωποι ξέρουν την δουλειά τους. Θα σου πω ότι βγαίνουν τα καθίσματα....κόβεται πατρόν πάνω στο κάθισμα....κόβεται η δερματίνη από 3 μοδίστρες, ράβεται. Και μετά το βάζουν πάνω στο κάθισμα ακριβώς στην μορφή του....χρόνος αναμονής 3ώρες...
Η δερματίνη όπως έχω ξαναπεί ΑΨΟΓΗ ρε παιδιά! Οποιος έμπαινε στο hyundai νόμιζε ότι είχα δέρμα bucket....μυρωδιά, αίσθηση, τοποθέτηση, ποιότητα όλα άψογα....και από ότι μου είπαν με αυτή ντύνουν αυτοκίνητα γιατρών, δικηγόρων, βουλευτών κλπ... (καλά και ντε δέρμα... Wink )

Τιμή? Μου είχαν πάρει με εργασία... 70.000δρχ...
Η δερματίνη κάλυπτε όλα τα καθίσματα ενώ στις πλάτες υπήρχε μάυρο ειδικό ελαστικό ύφασμα ώστε να τσιτώνει το δέρμα.
Επίσης σημείωσε ότι η δερματίνη είναι Γερμανική (μου έδειξαν το τόπι που την κόβουν με τα πιστοποιητικά). Πίσω από την δερματίνη είχε την πιστοποίηση TUV ενώ έγραφε κατι Γερμανικά μαζί με το made in Germany.

Εντύπωση μου έκανε ότι τα καλοκαίρια παρόλο την ζέστη δεν μαλάκωνε καθόλου ρε παιδί μου! Εκανα χίλια δυο μέσα στο hyundai Rolling eyes και η δερματίνη ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΗ!!!! Την είχα στο Ηyundai 2 χρόνια. ΑΨΟΓΗ!

Ειχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ που πήρα και 5 μέτρα να τα έχω....ρεζέρβα!
Εχω ακόμη στο 206....αχ! και μπορουσα να στην δείξω στην συνάντηση...
Με το κομμάτι αυτό έχω καλύψει επιφανειακά το πισω κάθισμα. Περιττό να σου πω ότι πολλοί μπερδεύονται και νομίζουν ότι έχω βάλει δέρμα.... Laughing

Το μαγαζί/βιοτεχνία ονομάζεται
AUTOPAP
κος ή κα Παπαθεοδώρου
ΠΕΥΚΩΝ 151 Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ
τηλ. 2855404

Εγώ θα πάω το Σάββατο μάλλον για να κλείσω ραντεβού και να δω από κοντά τι άλλο θα μου προτείνουν. Ισως καμιά διχρωμία. Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι και το μαύρο κατράμι λέει πολύ στα δικά μας τα ασημένια.

α! έχει και εγγύηση! ότι και αν πάθει θα πας εκεί και θα στο φτιάξουν τζάμπα. Εμένα μου είχαν δώσει δώρο και ένα καθαριστικό για την δερματίνη.
Καλή φάση.... Wink

α! ναι! επίσης! σε περίπτωση που καψεις ή χαλάσεις κομμάτι επισκευάζεται εύκολα και γρήγορα. Wink
Nikel - Τετ 09 Οκτ 2002, 00:54:02
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Το μαγαζί/βιοτεχνία ονομάζεται
AUTOPAP
κος ή κα Παπαθεοδώρου
ΠΕΥΚΩΝ 151 Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ
τηλ. 2855404

Εγώ θα πάω το Σάββατο μάλλον για να κλείσω ραντεβού και να δω από κοντά τι άλλο θα μου προτείνουν. Ισως καμιά διχρωμία. Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι και το μαύρο κατράμι λέει πολύ στα δικά μας τα ασημένια.

α! έχει και εγγύηση! ότι και αν πάθει θα πας εκεί και θα στο φτιάξουν τζάμπα. Εμένα μου είχαν δώσει δώρο και ένα καθαριστικό για την δερματίνη.
Καλή φάση.... Wink
α! ναι! επίσης! σε περίπτωση που καψεις ή χαλάσεις κομμάτι επισκευάζεται εύκολα και γρήγορα. Wink

Εαν τα καταφερω και θες Rolling eyes πες μου ωρα αν ειναι να παμε παρεα Exclamation

Το μαυρο κατραμι Νικο μου ταιριαζει αψογα στο ασημι χρωμα αλλα συναμα δειχνει και πολυ κυριλε...ΑΡΑ θεωρειται Must και το βαψιμο των πλαστικων στο εσωτερικο Wink για να σπασει την κυριλα Mr. Green

Φιλε με εφτιαξες με την περιγραφη σου! Αληθεια τι εκανες μεσα στο αυτοκινητο και δεν τσαλακωνοταν η δερματινη Question Mr. Green Question

Φυγαμε βουρ για δερματινη Smile colors
Vini - Τετ 09 Οκτ 2002, 07:31:06
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:

Εαν τα καταφερω και θες Rolling eyes πες μου ωρα αν ειναι να παμε παρεα Exclamation

Το μαυρο κατραμι Νικο μου ταιριαζει αψογα στο ασημι χρωμα αλλα συναμα δειχνει και πολυ κυριλε...ΑΡΑ θεωρειται Must και το βαψιμο των πλαστικων στο εσωτερικο Wink για να σπασει την κυριλα Mr. Green

Φιλε με εφτιαξες με την περιγραφη σου! Αληθεια τι εκανες μεσα στο αυτοκινητο και δεν τσαλακωνοταν η δερματινη Question Mr. Green Question

Φυγαμε βουρ για δερματινη Smile colors

Φυγαμε βουρρρρρρ για δερματινηηηηη Smile colors

Τα λέμε με PM.... Wink Wink Wink
Vini - Τετ 09 Οκτ 2002, 12:12:00
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Εγώ θα πάω το Σάββατο μάλλον για να κλείσω ραντεβού και να δω από κοντά τι άλλο θα μου προτείνουν.

Επειδή εδώ δεν κρυβόμαστε....τελικά έκλεισα ραντεβού για φουλ ντύσιμο ΜΑΥΡΗΣ δερματίνης....το Σάββατο το πρωί... Wink
Προς ενημέρωση η τιμή έχει ανέβει μέσα σε 2 χρόνια μόνο 5.000δρχ...δηλ. 75000δρχ... Wink και αυτή συζητήσιμη... Wink

Αναμείνατε για εντυπώσεις και σχόλια και φυσικά φωτό.... Wink Wink
teoman - Τετ 09 Οκτ 2002, 12:22:10
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Vini έγραψε:

Εγώ θα πάω το Σάββατο μάλλον για να κλείσω ραντεβού και να δω από κοντά τι άλλο θα μου προτείνουν.

Επειδή εδώ δεν κρυβόμαστε....τελικά έκλεισα ραντεβού για φουλ ντύσιμο ΜΑΥΡΗΣ δερματίνης....το Σάββατο το πρωί... Wink
Προς ενημέρωση η τιμή έχει ανέβει μέσα σε 2 χρόνια μόνο 5.000δρχ...δηλ. 75000δρχ... Wink και αυτή συζητήσιμη... Wink

Αναμείνατε για εντυπώσεις και σχόλια και φυσικά φωτό.... Wink Wink

vini ερώτηση:η βαφή είναι καλή η υπάρχει περίπτωση να ξεβάψει στο άσπρο μου παντελόνι?
Αυτό το λέω έχοντας εμπειρία από μπουφάν-δερματίνη (καμία σχέση),τα οποία μετά από κάποιο διάστημα,με την χρήση και τον ήλιο ξεθωριάζουν.
DimiP - Τετ 09 Οκτ 2002, 12:23:33
Θέμα δημοσίευσης:
αντε καλοφορετη vini, ο αλλος ο απατεωνας ο nikel τι εκανε;
μαζι πηγατε ; θα βαλει αυτος ;
Vini - Τετ 09 Οκτ 2002, 12:32:54
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:

vini ερώτηση:η βαφή είναι καλή η υπάρχει περίπτωση να ξεβάψει στο άσπρο μου παντελόνι?
Αυτό το λέω έχοντας εμπειρία από μπουφάν-δερματίνη (καμία σχέση),τα οποία μετά από κάποιο διάστημα,με την χρήση και τον ήλιο ξεθωριάζουν.

να ξεβάψει ?...όχι γιατί είναι σχεδόν δέρμα...τουλάχιστον στο hyundai αν και καθόμουν και με μαγιώ επάνω μετά από θάλασσα (αλάτι, ζέστη, θαλασσινό νερό...) δεν είχε παρουσιάσει το παραμικρό....
Είχε χυθεί και coca cola και πάλι τίποτα....

αλλά το καλύτερο είναι ότι καθαρίζεται σε χρόνο ρεκόρ....η σκόνη βγαίνει με ένα απλό πανάκι Wink Wink
Vini - Τετ 09 Οκτ 2002, 12:46:02
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

βασικά έκλεισα ραντεβού εγώ...γιατί τους εμπιστεύομαι τους ανθρώπους (και αυτό τελικά παιζει πολύ μεγάλο ρόλο), με θυμήθηκαν με τη μία (αχ! βαχ! με ρώτησαν και για το hyundai τι έγινε... Crying or Very sad ) οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ....βοουυρρρ για δερματίνη...

Βασικά μου είπαν και κάποια άλλα πράγματα αλλά δεν τα αναφέρω γιατί στο τέλος θα θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση....

Οσο για τον nik ας απαντήσει ο ίδιος.... Wink
christhehealer - Τετ 09 Οκτ 2002, 13:53:05
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά όποιος θέλει δέρμα με ποιότητα δουλειάς και εγγυήση και, και ... μόνο στην Conolly, στην Mεσογείων απέναντι από το Σωτηρία Wink
Sidobre - Τετ 09 Οκτ 2002, 13:57:32
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry αλλα δεν παρακολουθούσα και ιδαίτερα....

Αυτοί κάνουν μόνο δερματίνη;

Κάτι σε alcantara ή άλλα καλά υφάσματα;
Η έστω σε απλό καλό κάλυμα;

Γιατί σκεφτόμουν να φτιάξω τα υφάσματα όλα (πόρτες, ντουλαπάκια, καθίσματα) όπως τα θέλω εγώ....
Vini - Τετ 09 Οκτ 2002, 14:03:05
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Sorry αλλα δεν παρακολουθούσα και ιδαίτερα....

Αυτοί κάνουν μόνο δερματίνη;

Κάτι σε alcantara ή άλλα καλά υφάσματα;
Η έστω σε απλό καλό κάλυμα;

Γιατί σκεφτόμουν να φτιάξω τα υφάσματα όλα (πόρτες, ντουλαπάκια, καθίσματα) όπως τα θέλω εγώ....

Διαβάζω ακριβώς την κάρτα:
Autopap - Βucket Gregory
Πώληση χονδρική/λιανική
Καλύμματα, κουκούλες, δάπεδα
Μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, σχεδίων, χρωμάτων και τιμών

Vini - Τετ 09 Οκτ 2002, 14:05:43
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Παιδιά όποιος θέλει δέρμα με ποιότητα δουλειάς και εγγυήση και, και ... μόνο στην Conolly, στην Mεσογείων απέναντι από το Σωτηρία Wink

καλή η conolly αλλά θα πρέπει να πουλήσω το 206 για να εξοφλήσω το δέρμα της.....(μου είχε ζητήσει περί τις 400.000δρχ πριν από δύο μήνες!!!!)
Sidobre - Τετ 09 Οκτ 2002, 14:09:34
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Autopap - Βucket Gregory
Πώληση χονδρική/λιανική

γα**το! Ηθελα να έρθω και εγώ...

ΕΧΩ ΠΕΙΞΕΙ!!!!!

Κάποια στιγμή όταν ηρεμήσω (και αν το θυμηθώ) θα σε ενοχλήσω να περάσουμε από εκεί αν δεν σου κάνει κόπο...
teoman - Τετ 09 Οκτ 2002, 14:09:44
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
christhehealer έγραψε:

καλή η conolly αλλά θα πρέπει να πουλήσω το 206 για να εξοφλήσω το δέρμα της.....(μου είχε ζητήσει περί τις 400.000δρχ πριν από δύο μήνες!!!!)

Και πάλι καλά είναι.Η αντιπροσωπεία ζητάει 500000...
Για όποιον ενδιαφέρεται conolly πρέπει να έχει και στην Αλίμου.
Vini - Τετ 09 Οκτ 2002, 14:11:50
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Vini έγραψε:

Autopap - Βucket Gregory
Πώληση χονδρική/λιανική

γα**το! Ηθελα να έρθω και εγώ...

ΕΧΩ ΠΕΙΞΕΙ!!!!!

Κάποια στιγμή όταν ηρεμήσω (και αν το θυμηθώ) θα σε ενοχλήσω να περάσουμε από εκεί αν δεν σου κάνει κόπο...

ναι βρε συ...όποτε θέλεις...άλλωστε τους ξέρω εκεί τους ανθρώπους... Wink Wink Wink
Nikel - Τετ 09 Οκτ 2002, 18:14:04
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Ζηλευουμε Ντιμακο Mr. Green Αν τα καταφερω (μαλλον ναι) θα παω μαζι με τον Vini το Σαββατο το πρωι να δω, να ρωτησω και αν ολα καλα να κλεισω ραντεβου Mr. Green Mr. Green Mr. Green
DimiP - Τετ 09 Οκτ 2002, 21:42:20
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:

βασικά έκλεισα ραντεβού εγώ...γιατί τους εμπιστεύομαι τους ανθρώπους (και αυτό τελικά παιζει πολύ μεγάλο ρόλο), με θυμήθηκαν με τη μία (αχ! βαχ! με ρώτησαν και για το hyundai τι έγινε... Crying or Very sad ) οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ....βοουυρρρ για δερματίνη...

Βασικά μου είπαν και κάποια άλλα πράγματα αλλά δεν τα αναφέρω γιατί στο τέλος θα θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση....

Οσο για τον nik ας απαντήσει ο ίδιος.... Wink

Αντε παλι τα ιδιαααα....

Πες τα ολα ρε παιδι μου κιας θεωρηθει και διαφημηση κιοτι να'ναι.
Δεν μας πειραζει. Πες πως εισαι στο Σειριο με αλλα 40 μελη , πινουμε καφε και συζηταμε . εκει δηλ. τι θα ελεγες; "παιδια να σας πω τι εκανα - ασε δεν σας λεω γιατι ειναι διαφημιση."!!!????!!!!!

πες μας.!

DimiP - Τετ 09 Οκτ 2002, 21:49:28
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
DimiP έγραψε:

Ζηλευουμε Ντιμακο Mr. Green Αν τα καταφερω (μαλλον ναι) θα παω μαζι με τον Vini το Σαββατο το πρωι να δω, να ρωτησω και αν ολα καλα να κλεισω ραντεβου Mr. Green Mr. Green Mr. Green

χαχα,φυσικα και ζηλευω αλλα αποφασισα να ριξω χρημα σε αλλα σημεια τωρα και οχι στο δερμα.
βαλε εσυ το δερμα και θα ερθω εγω με την 206 αερομεταφερομενη ταξιαρχια περιστεριων να σου αλλαξουμε το χρωματακι σε ...μπεζ!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Nikel - Πεμ 10 Οκτ 2002, 01:11:16
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Nikel έγραψε:
DimiP έγραψε:

χαχα,φυσικα και ζηλευω αλλα αποφασισα να ριξω χρημα σε αλλα σημεια τωρα και οχι στο δερμα.
βαλε εσυ το δερμα και θα ερθω εγω με την 206 αερομεταφερομενη ταξιαρχια περιστεριων να σου αλλαξουμε το χρωματακι σε ...μπεζ!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Smile colors Smile colors Smile colors Smile colors
Smile colors Smile colors Smile colors Smile colors
Nikel - Πεμ 10 Οκτ 2002, 01:14:49
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Πεστα ολα αγορι μου...οτι διαφημιση ηταν να γινει εγινε. Ηδη 2 ατομα θα πανε το Σαββατο Wink Ξερασε τα ολα Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Nikel - Σαβ 12 Οκτ 2002, 14:58:44
Θέμα δημοσίευσης:
Aχ και να δειτε το τουτου του Vini...κουκλα εγινε Wink
Οσο για το αν θα βαλω εγω Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Γινεται??? Ελα που δεν γινεται Sad Sad Sad
Vini - Σαβ 12 Οκτ 2002, 16:45:43
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Aχ και να δειτε το τουτου του Vini...κουκλα εγινε Wink
Οσο για το αν θα βαλω εγω Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Γινεται??? Ελα που δεν γινεται Sad Sad Sad

Πράγματι έγινε πολύ καλό και η δουλειά άψογη.
Νικελ δεν ρωτάς αυτόν το ΠΟΛΙΤΗ (ΠΟΥ'ΣΑΙ ΒΡΕΕΕ????) τον ΒΟΛΙΩΤΗ (ΠΟΥ'ΣΑΙ ΒΡΕΕΕ????) πως έχει αλλάξει το χρώμα στα σημεία ΥΦΑΣΜΑ ΠΟΡΤΕΣ και στο ΥΦΑΣΜΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ????

Επίσης Νικ ψάξτο φίλε με την μεθοδο των ανταλλακτικών. Μάθε τις τιμές και κοίτα μήπως βάλεις την μαύρη ταπετσαρία.

Πάντως αποψή μου είναι ότι και η μαύρη δερματίνη θα πήγαινε στο δικό σου. (άλλωστε στο είπα και στο μαγαζί)

Προς τους υπολοίπους που ρώταγαν! Εχει διχρωμία bucket δερματίνη:
ΜΑΥΡΟ-ΜΠΛΕ
ΜΑΥΡΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ-ΜΠΕΖ
ΜΑΥΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ-ΠΡΑΣΙΝΟ
Nikel - Σαβ 12 Οκτ 2002, 18:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον Νικ μπηκα μεσα σημερα να δω τι χρωματισμοι υπαρχουν και εχει
-μαυρο-πρασινο
-μαυρο-μπλε
-μαυρο-πορτοκαλι
-μαυρο-γκρι

Δεν ενθουσιαστηκα που τους ειδα...ακομα και το μαυρο-γκρι δεν ειναι το καλυτερο λογικα ομως θα ταιριαζει!

Σκεφτηκα πως θα υπαρχει και "μαμα" μαυρο δερμα ταπετσαρια αλλα φοβαμαι να ρωτησω την τιμη! Θα το κοιταξω ομως...

Ρε Poliths πως αλλαξες το χρωμα στις ταπετσαριες???
Nikel - Σαβ 12 Οκτ 2002, 18:58:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Poliths επειδη ρωτησα να βαλω δερματινη στην ταπετσαρια μπρος-πισω και μου ειπαν οτι δεν γινεται (γιατι ειναι πρεσαριστο το κομματι του υφασματος και δεν βγαινει) για πες μου εσενα πως στο εφτιαξαν Question

Nikel - Δευ 14 Οκτ 2002, 19:25:24
Θέμα δημοσίευσης:
Που εισαι Vini να σου πεσουν τα μαλια....Πηγα και ρωτησα τιμη για ταπετσαρια στην Peugeot. Φυσικα και δεν ειχαν για να δω μιας και κανενας ποτε δεν εχει παραγγειλει. Λοιπον μου ειπαν τιμη ακου καλα...80 χιλιαδες η μια
Ελα Αλεκο.....Ποσοοοοοοοοοο....ΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑΑΧΑΑΧΑ
Vini - Τρι 15 Οκτ 2002, 07:18:17
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Που εισαι Vini να σου πεσουν τα μαλια....Πηγα και ρωτησα τιμη για ταπετσαρια στην Peugeot. Φυσικα και δεν ειχαν για να δω μιας και κανενας ποτε δεν εχει παραγγειλει. Λοιπον μου ειπαν τιμη ακου καλα...80 χιλιαδες η μια
Ελα Αλεκο.....Ποσοοοοοοοοοο....ΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑΑΧΑΑΧΑ

Πόσοοοοο! 80.000δρχ????
Καλά μας έπεισαν.....πάρε και σε μένα μισό κιλό!!!!!

Ο Πολίτης τελικά τι έκανε??? Πως τα κοκκίνισε???? Splat Splat
Nikel - Τρι 15 Οκτ 2002, 11:38:42
Θέμα δημοσίευσης:
Tον πηρα τηλ. και μου εξηγησε...Ο μαστορας που του το εφτιαξε χρησημοποιησε κολλητηρι για τα ξεκολησει τις ταπετσαριες και εραψε την δερματινη επανω στην ταπετσαρια (πλαστικο) δεν κολλησε. Η δουλεια, μου ειπε ηταν αψογη και ανθεκτικη στο περασμα του χρονου...Τωρα θα ψαχτω μπας και βρω κανα καλο μαστορα να δουμε τι θα γινει με τα πλα'ι'να Exclamation
Vini - Τρι 15 Οκτ 2002, 11:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Tον πηρα τηλ. και μου εξηγησε...Ο μαστορας που του το εφτιαξε χρησημοποιησε κολλητηρι για τα ξεκολησει τις ταπετσαριες και εραψε την δερματινη επανω στην ταπετσαρια (πλαστικο) δεν κολλησε. Η δουλεια, μου ειπε ηταν αψογη και ανθεκτικη στο περασμα του χρονου...Τωρα θα ψαχτω μπας και βρω κανα καλο μαστορα να δουμε τι θα γινει με τα πλα'ι'να Exclamation

ράψιμο της δερματίνης πάνω στο πλαστικό?
κουφο ε?
καλά? πως μπορεί να γίνει αυτό? Question Question
Nikel - Τρι 15 Οκτ 2002, 12:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα εχει ο μαστορας φρυδια ολα γινονται
PoLiThS - Σαβ 19 Οκτ 2002, 18:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
ζώ? ειμαι εδώ ? υπάρχω? ναι ναι εδω ειμαι

1ον δεν ειχα PC πηρα καιρούριο και περιμένω μεγειές! Razz Razz
2ον Nikel ολες οι γκόμενες λένε οτι έχω υπέροχη φωνή αλήθεια είναι?
3ον Vini γινεται κανονικα απλα θέλει μάστορα με μεράκι και όρεξη
4ον 4ο 206 club meeting στον Βόλο Shocked Shocked Shocked Shocked
5ον παλι παω για δουλειά ουααααααααααααααααααα Confused Confused Sad Sad
theflame - Σαβ 19 Οκτ 2002, 19:07:45
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:

Ζείς, ζείς και είσαι εδώ με καινούργιο PC, άντε βρε μεγιά :D :D
DimiP - Σαβ 19 Οκτ 2002, 23:43:49
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:

1. καλως τον'α κι ας αργησε. ΜΕΓΕΙΑ ΜΕΓEΙΑ ο νεος ΚΟΜΠΙΟΥΤΟΡΑΣ
Multi color
2. γιατι δεν πας στο fame sorry ;
4. γιατι στο ΒΟΛΟ ρε παιδι μου;
5. μην κανεις ετσι που πας για δουλεια...σκεψου οτι....αφου πας, την αλλη μερα θαααα..... ξαναπας. ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ Twisted evil Twisted evil
Nikel - Κυρ 20 Οκτ 2002, 02:11:20
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:

1ον Μεγειες το νεο computer...και τι computer...POWER
2ον Tι να σου πω βρε παιδι μου...δεν ειμαι γκομενα
3ον Μαλλον βρηκα μαστορα
4ον Γιατι οχι...εχει και καλα τσιπουραδικα εκει (ε ρε γλεντια)
5ον Αν μπορεις να το αποφυγεις τοτε απεφυγε το
Svstouk - Κυρ 20 Οκτ 2002, 09:00:34
Θέμα δημοσίευσης:
Προς Nikel : Ρε συ, πού βρίσκεις όλα αυτά τα γ..α τα emoticons; Question
Nikel - Κυρ 20 Οκτ 2002, 13:19:52
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:

http://www.plauder-smilies.de/
Svstouk - Κυρ 20 Οκτ 2002, 16:40:19
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Svstouk έγραψε:

http://www.plauder-smilies.de/

Thanks!! Cool Cool
Tomcat - Παρ 15 Νοέ 2002, 17:13:43
Θέμα δημοσίευσης:

H προσοχή στις λεπτομέρειες δεν κάνει κακό!
Nikel - Παρ 15 Νοέ 2002, 18:16:19
Θέμα δημοσίευσης:
Πωωωωωω-πωωωωω αψογοοοοο
Θελω και εγωωωω
Μηπως ειναι μαμα η κατασκευη???
Tomcat - Σαβ 16 Νοέ 2002, 02:17:59
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Πωωωωωω-πωωωωω αψογοοοοο
Θελω και εγωωωω
Μηπως ειναι μαμα η κατασκευη???

Με την καμία δεν είναι μαμα κατασκευή αυτό το πράγμα!Αν ήταν έτσι δεν νομίζω να υπήρχε ανταγωνισμός σ'αυτήν την κατηγορία.Πρόσεξε ο τύπος του έχει πετάξει τα μάτια έξω αλλά έχει το εργοστασιακό Rd cd , δες και τα πατάκια που έχει μοιαζούν σαν ύφασμα
DimiP - Σαβ 16 Νοέ 2002, 08:36:11
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;;;
ΣΑΝ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΥΠΟΣ
ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΕ;;;

Tomcat - Σαβ 16 Νοέ 2002, 09:57:55
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Tomcat έγραψε:

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;;;
ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΕ;;;

Dimip είναι λίγους τόνους ποιο ανοιχτό blue από το δικό σου!Κακά τα ψεμματα έχει κάνει πολυ καλή δουλειά όποιος το έφτιαξε , μπορείς να το κάνεις και εσύ έτσι.Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι , άστο καλύτερα αυτός έχει και bucket! xixixiixixiix Twisted evil Rolling eyes Wink
Nikel - Σαβ 16 Νοέ 2002, 11:18:15
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;;;
ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΕ;;;

Καλα ρε Ντιμη το χρωμα κρινεις??? Κρινε την δουλεια αγορι μου.... Ας βρισκαμε εναν τετοιο μαστορα με τοσα φρυδια να κανει τετοια δουλεια και σιγα μην κολαγαμε στο χρωμα....
DimiP - Σαβ 16 Νοέ 2002, 12:41:34
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
DimiP έγραψε:
Tomcat έγραψε:

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;;;
ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΕ;;;

Dimip είναι λίγους τόνους ποιο ανοιχτό blue από το δικό σου!Κακά τα ψεμματα έχει κάνει πολυ καλή δουλειά όποιος το έφτιαξε , μπορείς να το κάνεις και εσύ έτσι.Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι , άστο καλύτερα αυτός έχει και bucket! xixixiixixiix Twisted evil Rolling eyes Wink

ΑΑΑΑΑΑ! αρχιζω και φορτωνω στροφες τωρα!
Εμεις οι 2 θα λυσουμε τις διαφορες μας στη συνελευση "γατουλη".
Ακου δεν εχω bucket- πισω εχει ο DimiP την ουρα!
DimiP - Σαβ 16 Νοέ 2002, 12:43:14
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
DimiP έγραψε:

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;;;
ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΕ;;;

Καλα ρε Ντιμη το χρωμα κρινεις??? Κρινε την δουλεια αγορι μου.... Ας βρισκαμε εναν τετοιο μαστορα με τοσα φρυδια να κανει τετοια δουλεια και σιγα μην κολαγαμε στο χρωμα....

Εχεις δικιο σε αυτο και χωρις να με παρεξηγησει ο vini, ειναι κλασεις ανωτερο απο το δικο του.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΣΟ ΤΟΥΛΑΧ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Nikel - Σαβ 16 Νοέ 2002, 22:58:17
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Εχεις δικιο σε αυτο και χωρις να με παρεξηγησει ο vini, ειναι κλασεις ανωτερο απο το δικο του.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΣΟ ΤΟΥΛΑΧ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Ρωτα ομως ποσα πληρωσε ο Vini και μακαρι να μπορουσαμε να μαθουμε ποσα εδωσε ο τυπος με το CC και τοτε θα αρχιζανε τα πραγματικα γελια! Διοτι η δουλεια φαινεται να εχει κοστισει ενα καρο λεφτα! Τοσα που αμφιβαλλω αν κανεις απο εμας θα τα εδινε!

ΥΓ. Την δουλεια στου Vini την εχει δει??? Διοτι εμενα μου φανηκε πολυ ποιοτικη :D
PoLiThS - Κυρ 17 Νοέ 2002, 02:07:12
Θέμα δημοσίευσης:
Τί εχει κανει ο Vini δεν εχω δει.... ο Miltellas και ο Slash πάντως είδαν το δικό μου.... να πουν αν τους άρεσε...
DimiP - Κυρ 17 Νοέ 2002, 17:16:02
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
DimiP έγραψε:

Ρωτα ομως ποσα πληρωσε ο Vini και μακαρι να μπορουσαμε να μαθουμε ποσα εδωσε ο τυπος με το CC και τοτε θα αρχιζανε τα πραγματικα γελια! Διοτι η δουλεια φαινεται να εχει κοστισει ενα καρο λεφτα! Τοσα που αμφιβαλλω αν κανεις απο εμας θα τα εδινε!

ΥΓ. Την δουλεια στου Vini την εχει δει??? Διοτι εμενα μου φανηκε πολυ ποιοτικη :D

Eσυ μιλησες πρωτος για την ποιοτητα και τη δουλεια.
Δε φταιω εγω !
Τωρα λες για τα λεφτα ;;;
ο,τι πληρωνεις παιρνεις.
Ναι ο vini πληρωσε πολυ λιγα αλλα με προσεκτικη ματια σε επιμερους τομεις ΔΕΝ ειναι και η ΤΕΛΕΙΑ εργασια.
και αυτο για να κρατηθει το κοστος χαμηλα. σωστο και θεμιτο και αποδεκτο.
Αν εχεις λεφτα το κανεις "στρουμφακι" αν δεν εχεις συμβιβαζεσαι με κατι κατωτερο.
Δεν κατηγορω τον vini γιατι κι εγω στο φθηνο θα πηγαινα , αν πηγαινα.
Nikel - Κυρ 17 Νοέ 2002, 19:39:00
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Eσυ μιλησες πρωτος για την ποιοτητα και τη δουλεια.
Δε φταιω εγω !
Τωρα λες για τα λεφτα ;;;
ο,τι πληρωνεις παιρνεις.
Ναι ο vini πληρωσε πολυ λιγα αλλα με προσεκτικη ματια σε επιμερους τομεις ΔΕΝ ειναι και η ΤΕΛΕΙΑ εργασια.
και αυτο για να κρατηθει το κοστος χαμηλα. σωστο και θεμιτο και αποδεκτο.
Αν εχεις λεφτα το κανεις "στρουμφακι" αν δεν εχεις συμβιβαζεσαι με κατι κατωτερο.
Δεν κατηγορω τον vini γιατι κι εγω στο φθηνο θα πηγαινα , αν πηγαινα.

Αυτο λεω και εγω ρε Ντιμακο...οποτε το στρουμφακι ειναι απλα για να το θαυμαζουμε Exclamation
SnakeMJK - Τρι 27 Μάϊ 2003, 21:46:10
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

που είναι η autofast?? πόσο κάνουν τα συγκεκριμένα;;
DimiP - Τετ 28 Μάϊ 2003, 13:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Vini έγραψε:

o vini ξερει ακριβως τη διευθυνση.
καπου στο Ψυχικο ειναι ....
Vini - Τετ 28 Μάϊ 2003, 13:13:17
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:
Vini έγραψε:

o vini ξερει ακριβως τη διευθυνση.
καπου στο Ψυχικο ειναι ....

KAΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ... ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ (ΚΑΘΟΔΟΣ) ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ...
Ivang - Παρ 30 Μάϊ 2003, 11:23:33
Θέμα δημοσίευσης:
Κανείς για λίγο δερματάκι παραπάνω ???

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

DimiP - Παρ 30 Μάϊ 2003, 15:15:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ivang έγραψε:
Κανείς για λίγο δερματάκι παραπάνω ???

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

ακριβως ετσι!
επεσε λιγο παραπανω και ειπαν να το αφησουν.
παλι καλα που δεν εντυσαν και τους καθρεφτες... Laughing Laughing Laughing Laughing Twisted evil Twisted evil
timos - Πεμ 05 Ιούν 2003, 02:23:56
Θέμα δημοσίευσης: ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ CLUB. ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧS ΜΟΥ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΟ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ,ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ?ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ PEUGEOT ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Αντώνης - Σαβ 14 Ιούν 2003, 17:50:48
Θέμα δημοσίευσης:
χθες βρηκα ενα τυπο που κανει ταπετσαριες για αυτοκινητα.
μου εδειξε ενα ωραιο υλικο,συνθετικο δερμα(οχι δερματινη)
και μου ζητησε 120 για τα δυο μπροστα καθισματα
και 60 για την επενδυση που εχει στην πορτα.
ως διθεσιο θα φαινεται ωραιο το καλυμμα αλλα αν δεν θελησω να δωσω τοσα λεφτα σκεφτομαι να βαλω μονο στις πορτες(μπλε σκουρο χρωμα που εχει για να ταιριαζει με τα καθισματα).Θα ξαναπαω στον τυπο καμμια φορα να δω και τι λεπτομεριες κανει στην δουλεια του Idea
Αντώνης - Παρ 11 Ιούλ 2003, 14:18:14
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα περασα απο τον τυπο που σας ελεγα.
150 ευρω και θα μου κανει τα πλαινα που θα ειναι γκρι,τα δυο μπροστα καθισματα που θα ειναι διχρωμια μαυρο και γκρι και την επενδυση απο το λεβιε ταχυτητων που θα ειναι γκρι.Πιστευω θα δειξει ωραιο Wink
το υλικο θα ειναι συνθετικο δερμα(οχι δερματινη).
με το που γυρισω απο τις διακοπες μου θα του το παω Very happy
SnakeMJK - Παρ 11 Ιούλ 2003, 14:56:07
Θέμα δημοσίευσης:
προς DimiP...

την επένδυση στο τιμόνι που την έκανες και πόσο κόστισε;;
DimiP - Παρ 11 Ιούλ 2003, 19:18:11
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
προς DimiP...

ειναι το καλυμα τιμονιου της isotta , κοστισε γυρω στις 26.000 δρχ και το αγορασα στην ΟΤΟΜΟΤΟ, το εραψα μονος.
NICK THE GREEK - Παρ 11 Ιούλ 2003, 23:04:21
Θέμα δημοσίευσης:
μια απο τα ιδια. λιγη υπομονη θελει και το αποτελεσμα ειναι σαν εργοστασιακου τιμονιου!για οσους θελουν να διατηρησουν τον αεροσακο!
SnakeMJK - Σαβ 12 Ιούλ 2003, 14:36:34
Θέμα δημοσίευσης:
το ράψιμο δύσκολο;;; θα τα καταφέρω ή θα γίνει εντελώς μ**νί;

ΥΓ: έβαψα κεντρική κονσόλα και αεραγωγούς στο χρώμα του αμαξώματος (grey sidobre)... Τέλειο!!!
DimiP - Σαβ 12 Ιούλ 2003, 15:48:32
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
το ράψιμο δύσκολο;;; θα τα καταφέρω ή θα γίνει εντελώς μ**νί;

ΥΓ: έβαψα κεντρική κονσόλα και αεραγωγούς στο χρώμα του αμαξώματος (grey sidobre)... Τέλειο!!!

εαν καταφερες να βαψεις την κονσολα (που ειναι μανικι) τοτε μαλλον θα καταφερεις να ραψεις το τιμονι.!!!
chatasos - Τρι 12 Αύγ 2003, 22:38:47
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:
προς DimiP...

ειναι το καλυμα τιμονιου της isotta , κοστισε γυρω στις 26.000 δρχ και το αγορασα στην ΟΤΟΜΟΤΟ, το εραψα μονος.

Καμιά ιδέα που αλλού μπορούμε να το βρούμε?
Στην ΟΤΟΜΟΤΟ που πήγα είχε μόνο για 5-6 άλλα μοντέλα και όχι για Peugeot. Πάντως μου φάνηκε αρκετά ποιοτικό, αλλά πρέπει να θέλει αρκετή δουλειά για να περαστεί σωστά.

Επίσης ξέρει κανείς πόση είναι η διάμετρος του τιμονιού?

ΥΓ: Σε λίγο έτσι όπως πάει το τιμόνι στα αριστερά θα γίνει εντελώς λείο Shocked Shocked
DimiP - Τετ 13 Αύγ 2003, 08:33:41
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
DimiP έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:
προς DimiP...

Καμιά ιδέα που αλλού μπορούμε να το βρούμε?
Στην ΟΤΟΜΟΤΟ που πήγα είχε μόνο για 5-6 άλλα μοντέλα και όχι για Peugeot. Πάντως μου φάνηκε αρκετά ποιοτικό, αλλά πρέπει να θέλει αρκετή δουλειά για να περαστεί σωστά.

Επίσης ξέρει κανείς πόση είναι η διάμετρος του τιμονιού?

ΥΓ: Σε λίγο έτσι όπως πάει το τιμόνι στα αριστερά θα γίνει εντελώς λείο Shocked Shocked

για να σταματησεις την φθορα στην αριστερη πλευρα του τιμονιου ακολουθησε τους εξης κανονες οπως ολοι οι καγκουρατσηδες!
1. κατεβασε μεχρι κατω το τζαμι στο αριστερο παραθυρο.
2. βγαλε το αριστερο χερι και κρεμασε το εξω απο το παραθυρο.
3. πηγαινε κανε μια καλη ευθυγραμιση στο 206 ωστε να πηγαινει καρφι χωρις να χρειαζεται να πιανεις το τιμονι.
4. συνεχισε να οδηγεις οπως πριν αλλα καντα ολα με το δεξι χερι.

σε λιγο καιρο θα δεις οτι η φθορα στο αριστερο τμημα του τιμονιου εχει σταματησει και το δεξι μερος αρχιζει να γινεται ομοιομορφα λειο , οπως το αριστερο! Laughing Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool

καλη συνεχεια!

orck - Δευ 25 Αύγ 2003, 17:01:55
Θέμα δημοσίευσης:
σας ξαναχαιρετω (μετα απο 1+ χρονο)
ταλικα πηρα αυτοκινητο (οχι 206) αλλα σαν και αυτο το φορουμ δεν βρηκα πουθενα (οκ ισως και οι fordακιδες εχουν καλο φορουμ)

τελικα εχει βρει κανεις καποιο αλλο καλυμα τιμονιου εκτος απο αυτο που εχει το οτομοτο;
(δεν μου πολυαρεσε τα χρωματα που ειχε)
η πλακα ειναι οτι οσο και να ψαχνω για "steering wheel cover shop" δεν βρισκω τιποτα ενδιαφερον στο google

ειναι ιδεα μου η το οτομοτο ειναι πανακριβο;
nikapos - Τετ 17 Μάρ 2004, 08:51:04
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντως εβαλα ωραιοτατο μπεζ δερματινο (οι δερματινη) στη λαιον, στο 307 με 700 ευρω.
sotamax - Τετ 17 Μάρ 2004, 09:28:32
Θέμα δημοσίευσης:
Η εφαρμογή είναι καλή;

Επειδή είδα ένα XT Premium που περάστηκε στην Lion Θεσ/νίκης και δεν μου πολυάρεσε...
Ydwr - Τετ 17 Μάρ 2004, 09:46:09
Θέμα δημοσίευσης:
Για ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ καλυματα τιμονιου, για όλα τα μοντελα, κατευθείαν στην isotta.
click here

Τιμη για 206 Ε 78,00. Οσο και η ΟΤΟΜΟΤΟ. Confused
Baphomet - Σαβ 20 Μάρ 2004, 15:28:29
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες επειδη με ενδιαφέρει το θεμα δέρμα-δερματινη... Όσοι έχετε κανει επένδυση του σαλονιού και των πορτών σας μπορείτε να αναφέρετε μαγαζιά και τιμές? Σκεφτόμουν να παω για δερματίνη εκει που τα έβαλε ο NIKEL και ο VINI αλλα είδα οτι δε ντυνουν τις πόρτες... CONNOLY πάλι κωλολέει αλλά θα μου πιάσουν ότι επιανε ο Michael Jackson στα νηπια... Πείτε καμμια λύση... Razz
Skull - Σαβ 20 Μάρ 2004, 16:55:58
Θέμα δημοσίευσης:
Mε τον Dimip ειχαμε κανει μια συζητηση για δερμα στο τιμονι....

Κοιταξτε και συνεχιστε απο εδω!

Εγω εβαλα δερμα απο την RACING!
PoLiThS - Σαβ 20 Μάρ 2004, 21:15:16
Θέμα δημοσίευσης:
Πετράκη έλα βολο να του κάνουμε δουλειά ΤΖΕΤ (βλ. Κουλα) και εφυγες.. 500 ευρώπουλα..
Baphomet - Κυρ 21 Μάρ 2004, 01:03:55
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Πετράκη έλα βολο να του κάνουμε δουλειά ΤΖΕΤ (βλ. Κουλα) και εφυγες.. 500 ευρώπουλα..

Λες ρε Νικόλα?? θα το σκεφτώ σοβαρά!!!! Wink Wink Wink
PoLiThS - Κυρ 21 Μάρ 2004, 02:02:48
Θέμα δημοσίευσης:
Θα τα πούμε τηλεφωνικώς...
PHSYBORG - Κυρ 21 Μάρ 2004, 16:49:41
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.tnc.gr/auto2.htm

nikapos - Δευ 22 Μάρ 2004, 09:06:36
Θέμα δημοσίευσης:
η εφαρμογή είναι πάρα πολύ καλή για το σαλόνι του 307 που βάζει η λαιον
Baphomet - Δευ 22 Μάρ 2004, 09:47:50
Θέμα δημοσίευσης:
nikapos έγραψε:
η εφαρμογή είναι πάρα πολύ καλή για το σαλόνι του 307 που βάζει η λαιον

ναι αλλα τα λεφτα που ζηταει ειναι μαλλον πολλα ε? ποσο παει?
nikapos - Δευ 22 Μάρ 2004, 11:05:45
Θέμα δημοσίευσης:
δερματινα καθισματα και στο armrest των πορτων με 700 ευρω. οχι πλαινα πορτας, οχι ντουλαπακι. Η τιμη ηταν προσφορα με την αγορα καινουργιου 307 οποτε δεν ξερω τι παιζει για να το βαλεις μετα.
Baphomet - Δευ 22 Μάρ 2004, 12:27:11
Θέμα δημοσίευσης:
nikapos έγραψε:
δερματινα καθισματα και στο armrest των πορτων με 700 ευρω. οχι πλαινα πορτας, οχι ντουλαπακι. Η τιμη ηταν προσφορα με την αγορα καινουργιου 307 οποτε δεν ξερω τι παιζει για να το βαλεις μετα.

με 700 ευρώ εκτός peugeot τα ντυνεις όλα δερμα...και πόρτες και ντουλαπακι. Wink Wink
PoLiThS - Δευ 22 Μάρ 2004, 19:19:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως δερματίνη... Λίγα τα λεφτά για δερμα...
Baphomet - Τρι 23 Μάρ 2004, 09:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
ρωτησα σε πολυ γνωστη εταιρια του χωρου για δερμα... 1370 ευρω ολο!!!! Shocked Shocked
nikapos - Τρι 23 Μάρ 2004, 09:20:41
Θέμα δημοσίευσης:
παλιοτερα που ειχα ρωτησει για ραλυ, εκει επαιζαν οι τιμες. Γι αυτο τα 700 μου φανηκαν λιγα. Κι ειναι δερμα, οχι δερματινη.

τώρα 500.000 για αυτοκινητο που ολοκληρο εκανε 4.000.000 μου ειχαν φανει πολλα. Επιπλεον το δερμα εχει και τα μειονεκτηματα του (καιει το καλοκαιρι, και γλυστραει το καθισμα - αν δεν ειναι δερμα - αλκανταρα, αλλα ειναι αλλη αισθηση.

ρωτησα στη λαιον ποσο παει να βαλεις δερμα σε 307 μετα την αγορα και μου ειπαν οτι δεν βαζουν. Δεν ξερω γιατι, αφου το βαζουν εκεινοι στα καινουργια και δεν ερχεται ετσι απο το εργοστασιο. Νωε καμια εξηγηση?
ROM206 - Κυρ 20 Φεβ 2005, 13:55:17
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Δέρμα ή δερματίνη?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑ Κ' ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ. ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΤΥΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΝΑ ΒΑΛΛΩ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΜΕ 550 ΕΥΡΩ ΝΤΥΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΕΡΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1000 ΜΕ 1200 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΟΠΩΣ Η ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ.Η ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΣΤΗΝ ΑΦΗ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΡΜΑ Ή ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ?
tsikis - Κυρ 20 Φεβ 2005, 14:11:12
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτά είναι αηδίες !!
Εγώ έχω δέρματίνη και στις πόρτες και στα καθήσματα και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το δέρμα !!
Απλώς το δέρμα θέλει φροντίδα ..
τώρα μετά σχεδόν απο 10 μήνες τα καθήσματα έχουν μία φθορά που δεν φαίνεται αν δεν το ξέρεις !!
και οι πόρτες μετά απο 5 μήνες έχουν και αυτές φθορά που φαίνεται λίγο !!
Και τα δύο είναι πολύ καλή ποιότητα δερματίνης !
Αν έχεις τα χρήματα καλήτερα να βάλεις μακράν δέρμα !!
Wink
shiba - Κυρ 20 Φεβ 2005, 14:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
na σου πω την αληθεια φιλε μου θα ειναι πολυ ευκολο και για σενα να ξεχωρισεισ το δερμα απτην δερματινη,,..ενασ φιλοσ που εχει βαλει καλλυματα απο δερματινη μετα απο 1,5 χρονο που εχει το αμαξι το καλλυμα του οδηγου δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση απο οτι μου χει πει...τωρα δεν ξερω αν φταιει επειδη ειναι καλλυμα... Sad
CC-Gio - Κυρ 20 Φεβ 2005, 14:14:54
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΝΩ Η ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ;

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ;

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ!

1000 ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ -----180 ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ!
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Κ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ......ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΡΜΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ,ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΕΡΜΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ)
ROM206 - Κυρ 20 Φεβ 2005, 14:29:21
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΣΤΗΝ ΑΦΗ ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕ 650 Ή 700 ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΤΥΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΔΕΡΜΑ, ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ,VADO ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΦΙΔΙΕΣ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΔΕΡΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ
tsikis - Κυρ 20 Φεβ 2005, 16:18:32
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως κάποιο λάκο έχει η φάβα !!!
εμένα μου είχαν ζητήσει 400e για να μου βάλουν στις πόρτες δέρμα ( όχι δερματίνη ) και τελικά την έβαλα μόνος μου !! μου πείρε ένα σαββατοκύριακο ...
STELIOS - Κυρ 20 Φεβ 2005, 16:27:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μακροχρονια το δερμα θα σου κρατησει καλητερα και ΠΟΛΥ περισσοτερο αν το φροντιζεις που και που. Η δερματινη ομως ειναι λιγο παγιδα. Υπαρχουν φτηνες, υπαρχουν καλες και υπαρχουν και εξαιρετικες δερματινες. Εδω το ρισκαρεις γιατι μπορει αλλη να πληρωσεις και αλλη να σου βαλει.
Το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι ενας συνδιασμος. Οι επιφανιες που φθειρονται πολυ (το καθησμα και η πλατη των θεσεων) να ντηθουν με δερμα, ενω τα πλαγια, τα μπρος και πισω με δερματινη. Οπως και το ταμπλο με δερματινη αλλα το τιμονι με δερμα. Ετσι και τη δουλεια σου κανεις και σου βγαινει φτηνοτερα.
MAG206cc1.6 - Κυρ 20 Φεβ 2005, 16:40:52
Θέμα δημοσίευσης: oeoe
pane balta se auton me ta 650. autos k to derma tou skizoun egkuimena. k me 1000e sou ntinei olo ma olo to amaxi mesa. epeidi den einai ekmetaleuteis min to bgaleis skarto. k an 8es plhr pare til na sou pw.
Vaggelis - Δευ 21 Φεβ 2005, 11:24:56
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
ενασ φιλοσ που εχει βαλει καλλυματα απο δερματινη μετα απο 1,5 χρονο που εχει το αμαξι το καλλυμα του οδηγου δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση απο οτι μου χει πει...

και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα (λόγω παραπάνω χρήσης), τα υπόλοιπα καλύμματα είναι πάντως μια χαρά, ακόμα και μετά από 3 χρόνια...
όποιος τα βλέπει από έξω, δεν καταλαβαίνει αν είναι δέρμα ή δερματίνη...
ultra-one - Δευ 21 Φεβ 2005, 11:46:44
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχουν και άλλες διαφορές μεταξύ δέρματος και δερματίνης.

Το δέρμα δεν καίγεται από τσιγάρο ενώ η δερματίνη καίγεται. Shocked
Με δέρμα ιδρώνεις λιγότερο διότι έχει πόρους. Cool
Για τον ίδιο λόγο λερώνεται πιο εύκολα και καθαρίζεται πιο δύσκολα από τη δερματίνη. Sad
Το δέρμα μυρίζει ΔΕΡΜΑ (όλα τα λ7 Twisted evil), η δερματίνη μυρίζει PVC.... Puke right

Προσωπικά για μένα δεν υπάρχει σύγκριση. Το δέρμα κερδίζει με διαφορά Twisted evil
shiba - Δευ 21 Φεβ 2005, 12:25:38
Θέμα δημοσίευσης:
δεν πιστευω να αμφισβητει κανεισ οτι δεν κερδιζει το δερμα μεε διαφορα στην μεταξυ τουσ συγκριση..απλα δερματινη πολυ πιο φθηνη και με το ματι φαινεται σαν δερμα..τα μονα πλεονεκτηματα νομιζω
netblaster - Δευ 21 Φεβ 2005, 12:36:04
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνησω με τα παιδια κεγω!!! Οπως σου ειπε και το μαστορι που ρωτησες: "ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΝΑ ΒΑΛΛΩ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ..."!!! Καπως ετσι εχουν τα πραγματα... Βεβαια, λογος για συγκριση δερματος-δερματινης μονο σε οικονομικο επιπεδο μπορει να γινει!!! Αποκει και περα το δερμα υπερτερει παντου!!! Το κακο ειναι οτι υπαρχουν δερματα και δερματα και πρεπει να το ψαξεις αρκετα!!! Για παραδειγμα, τα δερματα που εβαζε σχεδον τζαμπα (ή και τζαμπα) καμια φορα η πεζο ηταν μετριας ποιοτητας!!! Υπαρχουν αλλα δερματα που σταδιακα ξεθωριαζουν και πιο συχνα συναντας δερματα που μυριζουν εντονα (οχι δερματιλα, αλλα EMPORIO di VROMO), ειδικα το καλοκαιρι!!! Καλυτερα να ψαξεις σε μια απο τις εταιριες που εχουν ενα ονομα οπως η Carrera πχ, η οποια "ντυνει" αρκετα ακριβα αυτοκινητα!!! Wink
shiba - Δευ 21 Φεβ 2005, 12:52:46
Θέμα δημοσίευσης:
θα ρωτησω και εγω εδω στο γαλατσι εναν τυπο που βαζει δερματινα τι μπορει να κανει για το club μασ και θα ενημερωσω συντομα
ROM206 - Δευ 21 Φεβ 2005, 15:45:56
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ CARRERA ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΝΤΥΣΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΡΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΝΤΥΣΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.
Stevon - Δευ 21 Φεβ 2005, 19:39:56
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ CARRERA ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΝΤΥΣΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΡΜΑ.

Συμφωνώ αλλά σαφώς είναι προσωπικές επιλογές αυτά νομίζω δεν θα άξιζε τον κόπο να δόσεις π.χ600€ για δερματίνη και όχι 1000€ για να βάλεις γνήσιο δέρμα.
Απο εκεί και πέρα άν γράψουν όλα τα παιδιά με δέρμα στο car τους την ειλικρινή γνώμη τους θα καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε άλλη λύση πέραν της τοποθέτησης ΔΕΡΜΑΤΟΣ,διώτι δεν μπορείς να συγκρίνεις ούτε την αίσθηση του δέρματος αλλά και την μυρωδιά του κάθε φορά που ανοίγεις την πόρτα...

Φιλικά πάντα...
nikapos - Τρι 22 Φεβ 2005, 10:29:08
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια το θέμα έχει συζητηθεί παλιότερα εκτενώς....
silverpug206 - Τρι 22 Φεβ 2005, 10:59:29
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια παραδεχομαι την αμαρτια μου οτι δεν αντεξα να διαβασω ολες τις απαντησεις για το θεμα παρα μονο τις πρωτες πανω-πανω. Παρολα αυτα ομως θα ηθελα να πω την γνωμη μου για το θέμα μιας και εχω και εγω κανει ολοκληρο το αμαξι μεσα δερματινη εδω και 1 χρονο...

1) Η δερματινη οπως γνωριζεις απο το δερμα εχει μεγαλη διαφορα λογο τιμης
2) Η δερματινη το χειμωνα που καθεσε πανω της ειναι πολυ πιο παγωμενη απο το δερμα αλλα και το καλοκαιρι πολυ πιο ζεστη απο το δερμα (ξερεις εσυ οταν το αμαξι μεινει στο λιοπυρι και ψηνεται) Φυσικα μην νομισεις τωρα παλι οτι δεν θα παγωνεις το χειμωνα αν βαλεις δερμα. Απλως το ενα απο το αλλο θα εχει 2-3 βαθμους διαφορα παντα προς το χειροτερο στην δερματινη.
3) Υπαρχουν ποιοτητες δερματινη που σχεδόν δεν καταλαβαινεις την διαφορα απο το δέρμα (εκτος και αν η δουλεια σου ειναι να πουλας δερματινα στην Ερμου)
4) Απο αποψη ποιοτητας??χμμμ... ενα χρονο που εχω δερματινη δεν εχει την παραμικρη ατελεια. Φυσικα εδω μετρα ο παραγοντας (περιποιηση και συχνοτητα χρησης) Εγω το αμαξι οχι μονο το βλεπω σαν τα ματια μου αλλα πρεπει να βγαλεις και τα παπουτσια σου να μπεις μεσα (τροπος του λεγειν βεβαια). Καθως επισης δεν το χρησιμοποιω και για την δουλεια μου παρα μονο για την βολτα μου...Ασε που εχω δει δερματινα σαλονια (με ολο το σεβασμο προς τα GTi) που εχουν σκιστει απο ολες τις παντες και ας ειναι και ραμμενα σε μηχανες του εργοστασιου ενω δερματίνες δεν εχω δει να σκιστούν λογο της περισσοτερης ελαστικοτητας του υφασματος/υλικου. Και στην χειροτερη περιπτωση που θα σκιστουν, αντε βαζεις ενα αλλο κομματι σε χαμηλοτατες τιμες.
5) Τελος και πολυ σημαντικο (και σχετικο με το πρωτο) σε τελικη αναλυση εχει σχεση με το βαθος της τσεπης σου και την "τρελλα" του καθε ενος μας...
akatanohtos - Τρι 22 Φεβ 2005, 11:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια επειδη ειναι μερος της δουλειας μοθ αυτο (ειμαι αντιπροσωπος σε εταιρεια με παπουτσια και οχι δερματας) τα πραγματα ειναι πολυ απλα
το δερμα εχει ολα τα πλεονεκτηματα που αναφερουν τα παιδια πριν απο εμενα (πχ ο silverpug206 μιλησε πολυ σωστα)και το σημαντικοτερο δεν βαζεις τον κ@@ο σου επανω σε πλαστικο
η δερματινη ειναι ΠΛΑΣΤΙΚΟ και οχι φυσικο προιον
τωρα οσον αφορα την αντοχη και τα δυο θα αντεξουν με την αναλογη περιποιηση πολυ στον χρονο εγω προσωπικα εχω δει και δερματα και δερματινες μετα απο πολυ χρονο σε αριστη κατασταση και το αντιθετο
shiba - Τρι 22 Φεβ 2005, 13:18:00
Θέμα δημοσίευσης:
απο αποψησ θερμοκρασιασ πιστευω ειναι το ιδιο χαλια δερμα και δερματινη..πχ τωρα που ψιλοεχει λιγο κρυο,με το που μπεισ και καθεσαι στο αμαξι παγωνει ο κ...οσ σου.οπωσ επισησ το καλοκαιρι θαα ειναι πολυ ζεστα τα καθισματα..αλλα για το καλοκαιρι λυση υπαρχει που μπορει κατα πολυ να μειωσει την θερμοτητα στο εσωτερικο..ποια ειναι αυτη?φιμε τζαμια φυσικα
ROM206 - Τρι 22 Φεβ 2005, 16:36:33
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΟΠΟΤΕ Ο ΠΑΡΑΓΩΝ ΖΕΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΑΓΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΠΩΠ..ΛΗΣ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΖΥΓΙΣΩ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ.
tsikis - Τετ 23 Φεβ 2005, 01:07:54
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτσε φίλε μου

Νομίζεις οτι το φιμε κανει θαυματα ??

Το αυτοκίνητο όταν είναι παρκαρισμένο και κλειστό βράζεις γάλα μέσα !!!!
προφανώς τα φιμέ τα έβαλες το χειμώνα !!

Αν έχεις τα χρήματα να βάλεις δέρμα η ταπινή μου άποψη λέει να μην το σκέφτεσαι καθόλου... δεν θα το μετανιώσεις ..

Εγώ έχω δερματίνη όχι γιατί δεν ήθελα το δέρμα και ούτε που μου πέρασε απο το μυαλό ότι η δερματίνη είναι καλύτερη απο το δέρμα , απλώς οι λόγοι ήταν οικονομικοί και μόνο !!

Με 150 e έκανα την δουλειά μου και φυσικά η τιμή δεν λέι τίποτα για την ποιότητα διότι το έψαξα αρκετά καλά , στην αθήνα η δερματίνη (σε μεγάλα καταστήματα με αξεσουάρ αυτοκινήτου) ήταν στα 450e και δεν βρήκα και μεγάλες διαφορές σε διάφορα καταστήματα , αλλά στην "Επαρχία" την ίδια ποιότητα την βρήκα με 150e !!!!!!!!!!

Και γενικότερα βλέπω ότι η "Επαρχία" έχει πολύ καλές τιμές ... σε ορισμένα πράγματα !!

sorry προφανώς με έχει πιάσει λογοδιάρια !!!!! Laughing Laughing
shiba - Τετ 23 Φεβ 2005, 01:55:15
Θέμα δημοσίευσης:
kai oμωσ φιλε νικο το καλοκαιρι κανει πολυ δουλεια το φιμε...ο αδερφοσ μου περυσι το κξαλοκαιρι τα εβαλε και πραγματικα η διαφορα ηταν απιστευτη...και ειναι και μαυρο το clio του που πιστευω παιζει και αυτο μεγαλο ρολο για αυξηση τησ θερμοκρασιασ στο εσωτερικο
Lef205 - Τετ 23 Φεβ 2005, 02:56:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια να ρωτησω κατι που το εχω απορια?Γιατι να βαλεις ενα υλικο στο αυτοκινητο σου, το οποιο ειναι κρυο το χειμωνα και ζεστο το καλοκαιρι? Confused
Εχετε σκεφτει καποια καλυτερη ποιοτητα υφασματος ας πουμε?Να ειναι και οικολογικο!
Οσο αναφορα τα φιμε shiba πιστευω πως θα πηγαιναν πολυ στο cc αν ειχεμονο το ενα c!Δηλαδη αν ηταν μονο κουπε και οχι καμπριο.
shiba - Τετ 23 Φεβ 2005, 03:17:10
Θέμα δημοσίευσης:
kai omvs file leyteri προχτεσ το δοκιμασα...το ανοιξα ετσι για πλακα οταν το ειχα παρκαρει και ειναι πολυ μπομπα με τα φιμε σε κατασταση cabrio(οταν καταφερω να βαλω καμια φωτο θα δεισ αν ειναι ωραιο η οχι).οσο για το δερμα απτουσ σημαντικουσ λογουσ που το βαζεισ εκτοσ απο ομορφια ειναι και απο αποψησ καθαριοτητασ..μπορεισ να το καθαρισεισ πολυ πιο ευκολα+γρηγορα το σαλονι εχοντασ δερμα...
LEFT - Τετ 23 Φεβ 2005, 11:53:58
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια μην ζοριζεσται και πολλοι γιατι εχω να πω οτι το φιμε στα cc ειναι καυλα!θα πω ομως μια παραμετρο για να γινει Ατομικη βομβα ...Φιμε+ ανεμοθραυστης Shocked Shocked Shocked !!Φιλοι cc πιστεψτε με!!Μιλαμε παντα για καποιο ελαφρυ φιμε ετσι..οχι το σκοταδι Της Μαυρης τρυπας!
Χαιρετω! Very happy
ROM206 - Τετ 23 Φεβ 2005, 19:04:32
Θέμα δημοσίευσης:
tsikis έγραψε:
Κάτσε φίλε μου

Νομίζεις οτι το φιμε κανει θαυματα ??

Το αυτοκίνητο όταν είναι παρκαρισμένο και κλειστό βράζεις γάλα μέσα !!!!
προφανώς τα φιμέ τα έβαλες το χειμώνα !!

Αν έχεις τα χρήματα να βάλεις δέρμα η ταπινή μου άποψη λέει να μην το σκέφτεσαι καθόλου... δεν θα το μετανιώσεις ..

Εγώ έχω δερματίνη όχι γιατί δεν ήθελα το δέρμα και ούτε που μου πέρασε απο το μυαλό ότι η δερματίνη είναι καλύτερη απο το δέρμα , απλώς οι λόγοι ήταν οικονομικοί και μόνο !!

Με 150 e έκανα την δουλειά μου και φυσικά η τιμή δεν λέι τίποτα για την ποιότητα διότι το έψαξα αρκετά καλά , στην αθήνα η δερματίνη (σε μεγάλα καταστήματα με αξεσουάρ αυτοκινήτου) ήταν στα 450e και δεν βρήκα και μεγάλες διαφορές σε διάφορα καταστήματα , αλλά στην "Επαρχία" την ίδια ποιότητα την βρήκα με 150e !!!!!!!!!!

Και γενικότερα βλέπω ότι η "Επαρχία" έχει πολύ καλές τιμές ... σε ορισμένα πράγματα !!

sorry προφανώς με έχει πιάσει λογοδιάρια !!!!! Laughing Laughing

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟ ΦΙΜΕ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΜΕ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΤΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ, ΜΗΠΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ;
ROM206 - Τετ 23 Φεβ 2005, 19:14:51
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Ρε παιδια να ρωτησω κατι που το εχω απορια?Γιατι να βαλεις ενα υλικο στο αυτοκινητο σου, το οποιο ειναι κρυο το χειμωνα και ζεστο το καλοκαιρι? Confused
Εχετε σκεφτει καποια καλυτερη ποιοτητα υφασματος ας πουμε?Να ειναι και οικολογικο!
Οσο αναφορα τα φιμε shiba πιστευω πως θα πηγαιναν πολυ στο cc αν ειχεμονο το ενα c!Δηλαδη αν ηταν μονο κουπε και οχι καμπριο.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ;(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ Razz Wink )

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΟ,ΟΛΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΖΟ ΑΝΟΙΧΤΟ, ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ 'Η ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΔΙΧΝΕΙ ΓΑΜ.ΤΑ, ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ PRESTIGE ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟ, ΕΝΑ ΣΤΕΓΝΟ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. Wink
shiba - Τετ 23 Φεβ 2005, 19:32:25
Θέμα δημοσίευσης:
οσο και να προσεχεισ την βελουδινη επενδυση δεν πιστευω οτι πανω απο 2 χρονια(με σσυχνη χρηση του αμαξιου φυσικα)μπορει να κρατησει....γιαυτο ΟΛΟΙ ΔΕΡΜΑ...MERIKES FORES EIMAI POLY EYXARISTHMENOS POY PHRA TO ROLLAND GARROS ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ... ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ....
Lef205 - Πεμ 24 Φεβ 2005, 03:37:20
Θέμα δημοσίευσης:
Στο 205 ειχα δερματινα (τα ειχε οταν το πηρα) και οταν το καλοκαιρι το ειχα ανοιχτο τα καθισματα ΕΚΑΙΓΑΝ!Ο ανεμοθραυστης ειναι πραγματικα αψογος στο 206!Εγω τον εχω μονιμα!αν μπορειτε να ανεβασετε φωτο απο 206 καμπριο με φιμε θα με υποχρεωσετε!Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως ειναι με φιμε και κατεβασμενη οροφη!Με κλειστη οροφη και φιμε πρεπει να ειναι αψογο!
ROM206 - Πεμ 24 Φεβ 2005, 18:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
οσο και να προσεχεισ την βελουδινη επενδυση δεν πιστευω οτι πανω απο 2 χρονια(με σσυχνη χρηση του αμαξιου φυσικα)μπορει να κρατησει....γιαυτο ΟΛΟΙ ΔΕΡΜΑ...MERIKES FORES EIMAI POLY EYXARISTHMENOS POY PHRA TO ROLLAND GARROS ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ... ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ....

ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑ ΤΟ ROLLAND GARROS ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
shiba - Πεμ 24 Φεβ 2005, 20:56:25
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον καλησπερα καταρχασ...πηγα σημερα και ρωτησα ενα μαγαζι για δερματινεσ απο απορια να δω τιμεσ...150 ευρω μου ειπανε ενισχυμενη δερματινη..τωρα τι εννοουσε ενισχυμενη ενασ θεοσ ξερει.φιλε λεφο θα κοιταξω να βγαλω και να postαρω καμια φωτο με τα φιμε..οσο για ανεμοθραυστη πολυ θα ηθελα αλλα... πολλα λ7
Lef205 - Παρ 25 Φεβ 2005, 02:33:27
Θέμα δημοσίευσης:
Γιωργο για ανεμοθραυστη ψαξε στην χρυση ευκαιρια!Εγω απο εκει τον πηρα 180 ευρω και οχι 320 που κανει!
Baphomet - Παρ 25 Φεβ 2005, 02:51:44
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
λοιπον καλησπερα καταρχασ...πηγα σημερα και ρωτησα ενα μαγαζι για δερματινεσ απο απορια να δω τιμεσ...150 ευρω μου ειπανε ενισχυμενη δερματινη..τωρα τι εννοουσε ενισχυμενη ενασ θεοσ ξερει.φιλε λεφο θα κοιταξω να βγαλω και να postαρω καμια φωτο με τα φιμε..οσο για ανεμοθραυστη πολυ θα ηθελα αλλα... πολλα λ7

αυτο που λες ειναι προφανως καλυμματα δερματινης και οχι ταπετσαρια...
Lef205 - Παρ 25 Φεβ 2005, 03:18:50
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα ηταν παρκαρισμενα στη σχολη μου διπλα διπλα μαλιστα, ενα απλο cc και ενα roland garros.Το "απλο" ειχε δερματινη και στην αμεση συκριση που μπορεσα να κανω με το ρολαντ, απλα καμια σχεση!Το δερμα που ειχε το γκαρος ηταν ποιοτικο και φαινονταν!Η δερματινη του αλλου ηταν απλα κακη αντιγραφη.
shiba - Παρ 25 Φεβ 2005, 09:43:36
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Baphomet"]
shiba έγραψε:

αυτο που λες ειναι προφανως καλυμματα δερματινης και οχι ταπετσαρια...[/quoteοχι μου την εδειξε και καλα την ποιοτητα τησ δερματινησ,και απο τι ειδα δεν ηταν καλλυμα αλλα σαν ταπετσαρια...εκει που ρωτησα και καλα θεωρειται πολύ καλοσ για σαλονια αυτοκινητου..οτι θελετε πειτε μου αν ειναι να παω να ρωτησω
Baphomet - Παρ 25 Φεβ 2005, 16:37:47
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="shiba"]
Baphomet έγραψε:
shiba έγραψε:

αυτο που λες ειναι προφανως καλυμματα δερματινης και οχι ταπετσαρια...[/quoteοχι μου την εδειξε και καλα την ποιοτητα τησ δερματινησ,και απο τι ειδα δεν ηταν καλλυμα αλλα σαν ταπετσαρια...εκει που ρωτησα και καλα θεωρειται πολύ καλοσ για σαλονια αυτοκινητου..οτι θελετε πειτε μου αν ειναι να παω να ρωτησω

Pan-car εννοείς? Αν ναι, καλλυματα ειναι, 100%.
Με 150 ευρω ολο το αμαξι δε το ντυνεις με τιποτα ταπετσαρία.
shiba - Παρ 25 Φεβ 2005, 17:38:58
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Baphomet"]
shiba έγραψε:
Baphomet έγραψε:
shiba έγραψε:

Pan-car εννοείς? Αν ναι, καλλυματα ειναι, 100%.
Με 150 ευρω ολο το αμαξι δε το ντυνεις με τιποτα ταπετσαρία.
nai apo to pan car..αρρρα μπορει να κανω και εγω λαθοσ κια να εννοουσε καλλυματα
ROM206 - Σαβ 26 Φεβ 2005, 17:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ 150ΕΥΡΩ ΒΑΖΕΙ ΚΑΛΛΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ.
DIMCHRI - Σαβ 26 Φεβ 2005, 17:36:42
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Στο 205 ειχα δερματινα (τα ειχε οταν το πηρα) και οταν το καλοκαιρι το ειχα ανοιχτο τα καθισματα ΕΚΑΙΓΑΝ!Ο ανεμοθραυστης ειναι πραγματικα αψογος στο 206!Εγω τον εχω μονιμα!αν μπορειτε να ανεβασετε φωτο απο 206 καμπριο με φιμε θα με υποχρεωσετε!Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως ειναι με φιμε και κατεβασμενη οροφη!Με κλειστη οροφη και φιμε πρεπει να ειναι αψογο!

έλα στο στέκι να δεις το δικό μου.

αν έχεις ε-mail με μεγάλη χωριτικότητα πες μου να σου στείλω μια φώτο 1 mb περίπου...
ROM206 - Σαβ 12 Μάρ 2005, 22:31:13
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΕΡΜΑ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΔΥΟ BUCKET ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ(ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ!!!!!!! Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Rolling eyes )
vinman - Σαβ 12 Μάρ 2005, 22:46:34
Θέμα δημοσίευσης:
Tελικά εγώ έβαλα δερματίνη προσωρινά, γιατί το βελούδο λέρωνε, αλλά το αποτέλεσμα είναι φανταστικό! Exclamation
Τελεια εφαρμογη στα καθισματα,χωρις να επηρεαστουν οι αεροσακοι,και αν μη τι αλλο δεν δειχνουν φθηνιαρικα.....και μοιαζει σαν να εχω βαλει δερματινο σαλονι..... Wink Wink Wink
Μεχρι να βαλω λοιπον δερματινο σαλονι ειναι μια πολυ καλη λυση.... Wink Wink
MEMsound - Κυρ 13 Μάρ 2005, 00:17:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνο το εσωτερικό του 407 έχει γίνει γαμάτο.
Δεν φαίνετα ότι είναι δερματίνη κσι αν αντεξει στο χρόνο θα είναι μια άριστη αγορά.
vinman - Κυρ 13 Μάρ 2005, 10:30:20
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Μάνο το εσωτερικό του 407 έχει γίνει γαμάτο.
Δεν φαίνετα ότι είναι δερματίνη κσι αν αντεξει στο χρόνο θα είναι μια άριστη αγορά.

Thanks Μανθο για τα καλα σου λογια Wink Wink Wink
ROM206 - Κυρ 13 Μάρ 2005, 14:20:20
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ.
ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ;ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΑ BUCKET.
vinman - Κυρ 13 Μάρ 2005, 14:22:55
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ.
ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ;ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΑ BUCKET.

....200 ευρω,και την προσαρμοσε πανω στις αναγκες του δικου μου αυτοκινητου....
ROM206 - Κυρ 13 Μάρ 2005, 17:52:23
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΛΥΜΑΤΑ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΣΑΜΠΑ.
vinman - Κυρ 13 Μάρ 2005, 19:23:19
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
vinman έγραψε:

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΛΥΜΑΤΑ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΣΑΜΠΑ.

Ειναι καλυμματα που ομως ο τυπος τα τροποποιησε παιρνωντας μετρα απο τα καθισματα μου,τα εκοψε,τα ξαναεραψε και τα τοποθετησε ετσι ωστε να ταιριαζουν απολυτα με τα καθισματα.
Αν τα εβαζε απλα οπως τα πουλαγε δεν θα εφαρμοζαν σωστα,θα υπηρχαν προβληματα με τους αεροσακους,το πισω υποβραχιονιο,τα button απο τα ηλεκτρικα καθισματα κ.α.
Για αυτο λεω οτι εχει κανει πολυ καλη δουλεια..... Wink
DIMCHRI - Δευ 14 Μάρ 2005, 22:41:38
Θέμα δημοσίευσης:
LEFT έγραψε:
Παιδια μην ζοριζεσται και πολλοι γιατι εχω να πω οτι το φιμε στα cc ειναι καυλα!θα πω ομως μια παραμετρο για να γινει Ατομικη βομβα ...Φιμε+ ανεμοθραυστης Shocked Shocked Shocked !!Φιλοι cc πιστεψτε με!!Μιλαμε παντα για καποιο ελαφρυ φιμε ετσι..οχι το σκοταδι Της Μαυρης τρυπας!
Χαιρετω! Very happy

Δηλαδή εγώ έχω μια ατομικά Βόμβα???

προσέξτε μην μας ακούσει μόνο ο Μπους.... Laughing
silverpug206 - Τρι 01 Νοέ 2005, 03:26:36
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη το θέμα είναι δερμα ή δερματινη είπα να ξαναδείξω εδώ που είναι ο σωστός τοπος το εσωτερικό μου.
Προσωπικά πιστευω οτι η δερματίνη σου δεινει αρκετα καλο αποτελεσμα. Και για καποιον που δεν θέλει να ξοδευτεί πολυ ειναι η καταλληλοτερη λυση. Οσο για μένα μετανιωσα μόνο που έβαλα και στο κεντρικο μαυρο μερος δερματίνη και δεν το έκαμα με καποιο ύφασμα. Δεν μπορειτε να φανταστείτε το ποσο δρωνω το καλοκαίρι και το ποσο κρυωνω το χειμωνα.

Στα επομενα μου σχεδια είναι 2 καρεκλες κουβαδάκια. Και αν δεν ειναι το σωστό χρώμα και χρειαστεί να τις ντυσω ξανα, δεν θα κανω το ιδιο λαθος να τις κανω και στο κεντρικο κομματι δερματινη. Μονο στο γυρο-γυρο θα τις κανω. Semi leather ας πουμε.

Stevon - Τρι 01 Νοέ 2005, 10:32:52
Θέμα δημοσίευσης:
Κωνσταντίνε πολύ ωραία η επίλογή αυτού του συνδιασμού δερματινής ,τα χρώματα δένουν αρμονικά με το υπόλοιπο εσωτερικό του αυτ/του ...επίσης απο ότι βλέπω στις φωτογραφίες είναι πολύ καλή και η εφαρμογή της. Wink

όσο για αυτό...
Παράθεση:
Οσο για μένα μετανιωσα μόνο που έβαλα και στο κεντρικο μαυρο μερος δερματίνη και δεν το έκαμα με καποιο ύφασμα. Δεν μπορειτε να φανταστείτε το ποσο δρωνω το καλοκαίρι και το ποσο κρυωνω το χειμωνα.

Μία επιλογή <<τύπου>> Gti δλδ δέρμα και αλκαντάρα θα ήταν η καλύτερη.
MEMsound - Τρι 01 Νοέ 2005, 12:04:56
Θέμα δημοσίευσης:
Κωσταντίνε μπάκετ καθίσματα, στο χρώμα που ψάχνεις, έχει η FK (με την οποία φυσικά και σαν PSClub έχουμε και καλήτερες τιμές....)

Στο e-shop δεν έχω ανεβάσει ακόμα όλα τα χρώματα.

Υπάρχουν από όσο θυμάμαι και δερμάτινα και υφασμάτινα.

Θα σου βρω φωτογραφίες να δεις. Wink Wink
silverpug206 - Τρι 01 Νοέ 2005, 13:21:57
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:

Μία επιλογή <<τύπου>> Gti δλδ δέρμα και αλκαντάρα θα ήταν η καλύτερη.

Χμμμ.. Το ενδεχομενο για αλκανταρα στο κεντρο δεν το ειχα σκεφτει να σου πω την αληθεια.. ασε να δω τι θα γινει με τις κουβαδοκαρεκλες που εχω στο νου και βλεπουμε.

Αν βρω μεταχειρισμενες πιθανοτερο να τις ντυσω οπως λες πιθανον. Αλλα καινουργιες τις λυπαμε.

MEMsound έγραψε:
Κωσταντίνε μπάκετ καθίσματα, στο χρώμα που ψάχνεις, έχει η FK (με την οποία φυσικά και σαν PSClub έχουμε και καλήτερες τιμές....)

Στο e-shop δεν έχω ανεβάσει ακόμα όλα τα χρώματα.
Υπάρχουν από όσο θυμάμαι και δερμάτινα και υφασμάτινα.
Θα σου βρω φωτογραφίες να δεις. Wink Wink

Ευχαριστω Μανθο. Αν βρεις κατι στο γκρι/μαυρο η μονο μαυρο ισως να είναι καλη επιλογη για μενα.
tsosmoulis - Τρι 25 Απρ 2006, 20:11:31
Θέμα δημοσίευσης:
να ξαναζωντανέψω λίγο το τόπικ κάνοντας μια ερώτηση για μια κίνηση που σκέφτομαι από τότε που πήρα το ραλλάκι.
τα μπροστά καθίσματα είναι δερμάτινα bucket με alcantara απο lancia όμως τα πίσω είναι τα μαμά υφασμάτινα, και σκέφτομαι ότι είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί. Υπάρχουν 2 εναλλακτικές:
1) να ντύσω μόνο τα πίσω καθίσματα, αφου ακόμα και οι πόρτες έχουν δέρμα
2) να βρω πίσω καθίσματα απο GTI
Ποια επιλογή λέτε να είναι πιο οικονομική? Rolling eyes
DimiP - Τετ 26 Απρ 2006, 06:48:57
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
να ξαναζωντανέψω λίγο το τόπικ κάνοντας μια ερώτηση για μια κίνηση που σκέφτομαι από τότε που πήρα το ραλλάκι.
τα μπροστά καθίσματα είναι δερμάτινα bucket με alcantara απο lancia όμως τα πίσω είναι τα μαμά υφασμάτινα, και σκέφτομαι ότι είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί. Υπάρχουν 2 εναλλακτικές:
1) να ντύσω μόνο τα πίσω καθίσματα, αφου ακόμα και οι πόρτες έχουν δέρμα
2) να βρω πίσω καθίσματα απο GTI
Ποια επιλογή λέτε να είναι πιο οικονομική? Rolling eyes

αν ντυσεις με δερματινη η 1
αν θελεις πισω δερμα η 2 Wink
tsosmoulis - Τετ 26 Απρ 2006, 11:44:35
Θέμα δημοσίευσης:
και εγώ αυτό σκέφτομαι. γιατί τα μπροστά είναι δέρμα οπότε να ντύσω τα πίσω θα φαίνεται η διαφορά...τα πίσω καθίσματα του gti πόσο πάνε?πανω-κάτω...
brz20 - Πεμ 27 Απρ 2006, 02:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
Και ποσο παει να ντυσεις το αμαξι σου με γνησιο δερμα.Δεν μιλαω μονο για καθισματα αλλα και για καποιες λεπτομεριες στο ταμπλο και στις πορτες.Η δερματινη σιγουρα θα ειναι πιο φτηνη λυση σωστα?Το θεμα εινα θα φαινετε διαφορα?Και αν ναι σε πια σημεια.Σκεφτομαι σοβαρα να μαζεψω καποια λεφτα και να κανω το σαλονι μου αλα 307CC.Ποιος ομως θα κανει τοσο καλη δουλεια στην Ελλαδα?
tsosmoulis - Πεμ 27 Απρ 2006, 02:40:49
Θέμα δημοσίευσης:
καλά επειδή τα δέρματα του cc δεν παίζονται με τίποτα μην περιμένεις τέτοιο αποτέλεσμα. ειδικά τα μπεζ όπως του κυρίλλα είναι κάτι παραπάνω από τρέλλα...έρωτας μεγάλος.
αν είναι μάζεψε λεφτάκια και βάλε κάτι τέτοιο, ίσως βρεις και τπτ μεταχειρισμένο από κάποιο 'άτυχο' cc.
brz20 - Πεμ 27 Απρ 2006, 13:26:25
Θέμα δημοσίευσης:
Και σε τι χρωματισμους βγαινει το ταμπλο του CC?Ξερω για κοκκινο και μπεζ.Τα πισω καθισματα ειναι τα ιδια με του απλου 307?Σκοπος μου ειναι καποτε να παρω δυο bucket μπροστα να τα επενδυσω με δερμα και να αλλαξω ή να επενδυσω και τα πισω καθισματα με το ιδιο χρωμα δερματος.Μ'αρεσει πολυ το δερμα και θελω να το βλεπω παντου.Ακομα ταμπλο σε doorpanel.
tsosmoulis - Πεμ 27 Απρ 2006, 13:54:36
Θέμα δημοσίευσης:
τώρα για το ταμπλώ δεν ξέρω να σου πω. πάντως για τις πόρτες είμαι σίγουρος μια και στο δικό μου έχει.
'Οταν λες για τα πίσω καθίσματα τί εννοείς αν είναι ίδια? υποθέτω ότι είναι διαφορετικά. πωπω τώρα που το θυμήθηκα είναι τρέλλα. πολλά τα λεφτά όμως...εγώ θα ψάξω να βρω πίσω καθίσματα από gti τελικά μια και τα μπροστά είναι πολύ καλής ποιότητας το δέρμα.
brz20 - Παρ 28 Απρ 2006, 00:58:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τι εννοω.Καλη ερωτηση.Εννοω οτι τα καθισματα του CC καθονται κανονικα στο δικο μου?Δηλαδη εχουν τις ιδιες βασεις?Γιατι απο οτι ειδα σε διαφορες φοτο εχουν κατι μικρο-αλλαγες σε προσκεφαλα και καποιες ακομα λεπτομεριες.Να σου την αληθεια δεν εχω μεγαλο προβλημα με τα πισω καθισματα γιατι μπορω να τα επενδυσω.Απλα κοιταω να βρω μαμα δερματινα απο την Peugeot γιατι αλλη η εργοστασιακη δουλεια και αλλη ενος μαστορα.
vassaki - Σαβ 22 Ιούλ 2006, 21:57:07
Θέμα δημοσίευσης: conolly...
Έχει βάλει κανείς δέρμα στην conolly για το 206 να μου πεί τιμές?
MEMsound - Κυρ 23 Ιούλ 2006, 12:26:54
Θέμα δημοσίευσης:
αν δεν κάνω λάθος.

για 206 cc μπρος/πίσω/πορτες κλπ για δέρμα τύπου audi TT (με την χοντρ'η ραφή) γύρω στ 1300~1400 ευρώ.

φαντάζομαι και για το 3/5πορτο η τιμή θα είναι αντίστοιχη.
vassaki - Κυρ 23 Ιούλ 2006, 15:37:47
Ευχαριστώ Μάνθο.Θα κάνω μια βόλτα απο εκεί αυτή τη βδομάδα να το κοιτάξω απο κοντά. Very happy
MEMsound - Κυρ 23 Ιούλ 2006, 18:45:15
Θέμα δημοσίευσης:
ρώτησέ τους και για συνδυασμό δέρμα στα πλαινά με αλκαντάρα στο κέντρο.

Το αλκαντάρα είναι πιο "ζεστό" το χειμώνα και ιδρώνεις πολύ πιο δύσκολα το καλοκαίρι (σε σχέση με το δέρμα) Wink
vassaki - Δευ 24 Ιούλ 2006, 02:00:48
MEMsound έγραψε:
ρώτησέ τους και για συνδυασμό δέρμα στα πλαινά με αλκαντάρα στο κέντρο.

Το αλκαντάρα είναι πιο "ζεστό" το χειμώνα και ιδρώνεις πολύ πιο δύσκολα το καλοκαίρι (σε σχέση με το δέρμα) Wink

Τετάρτη πρωί θα πάω απο εκεί οπότε θα τούς ρωτήσω και για τον συνδιασμό που μου λες.Θα σου πω σχετικά απο Τετάρτη λοιπόν.Ευχαριστώ!
brz20 - Τετ 06 Σεπ 2006, 16:30:22
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια χαρα σε ολους.Διαβασα ολες τις δημοσιευσης απο την αρχη και θελω να μου πει καποιος που το εχει ψαξει τελευταια το θεμα "δερμα".Πρωτον ποσο παει το ντυσιμο ολου του αυτοκινητου με δερμα?Εχω βρει κατι ωραια bucket της Cobra σε μουσταρδι δερμα και θελω να ντυσω τα πισω και το ταμπλο.Δευτερον πως θα βρω το ιδιο χρωμα δερματος?Και κατι τελευταιο.Το 307 δεν εχει φουσκα χειροφρενου.Θελω λοιπον να βαλω ενα καλυμα χειροφρενου της Momo αλλα πρεπει να βαλω και φουσκα.Μπορω να κανω κατι τετοιο?
vassaki - Τετ 06 Σεπ 2006, 18:04:38
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Γεια χαρα σε ολους.Διαβασα ολες τις δημοσιευσης απο την αρχη και θελω να μου πει καποιος που το εχει ψαξει τελευταια το θεμα "δερμα".Πρωτον ποσο παει το ντυσιμο ολου του αυτοκινητου με δερμα?Εχω βρει κατι ωραια bucket της Cobra σε μουσταρδι δερμα και θελω να ντυσω τα πισω και το ταμπλο.Δευτερον πως θα βρω το ιδιο χρωμα δερματος?Και κατι τελευταιο.Το 307 δεν εχει φουσκα χειροφρενου.Θελω λοιπον να βαλω ενα καλυμα χειροφρενου της Momo αλλα πρεπει να βαλω και φουσκα.Μπορω να κανω κατι τετοιο?

Στην conolly που πήγα μου ζητήσανε 1200 ευρώ για όλο το αμάξι.Διχρωμία κόκκινο-γκρί.
MEMsound - Πεμ 07 Σεπ 2006, 08:54:03
Θέμα δημοσίευσης:
Εκεί γύρω παίζουν οι τιτμές.
Μαζί με ταμπλό νομίζω γύρω στο 1500 Wink .

brz20 πας με μια φωτογραφία (έγχρωμη) στον Χ ταπετσέρη και του λες "θέλω να βάλω μπροστά αυτά. Θα μπορέσεις να μου ντύσεις με ίδιο χρώμα και το υπόλοιπο?".

Εταιρίες όπως η conolly kαι η carrera έχουν τεράστια ποικιλία. Wink
brz20 - Πεμ 07 Σεπ 2006, 18:34:57
Θέμα δημοσίευσης:
Η Carrera ειναι πολυ γνωστη στον χωρο και απο project που εχω δει(απο φωτο μονο)η δουλεια μοιαζει εργοστασιακη.Απλα μεχρι τωρα φοβομουν αυτο το πραγμα.Σκεφτομουν μηπως αυτο το εργοστασιακο αποτελεσμα το χρυσοπληρωσω.Αλλα τα 1500 ειναι πολυ καλη τιμη για κατι τετοιο.Αν ειναι μπορει να επεμβω και σε αυτα που θελω να παρω.Με μια alcantara στην μεση.Ετσι για διχρωμια.Μουσταρδι με γκρι θα παει?
MEMsound - Πεμ 07 Σεπ 2006, 18:40:51
Θέμα δημοσίευσης:
το αλκανταρα είναι γαμάτο για πολλούς λόγους.
1ον δεν ζεστένεται όσο το δέρμα (το καλοκαίρι)
2ον >> είναι τόσο κρύο >> >> >> ( το χειμώνα)
3ον έχει γαμάτη υφή.
4ον έχει γαμάτη εμφάνιση.

Έχει και 2 μειονεκτήματα.
1ον Θέλει λίγη προσοχή μην χυθεί τίποτα πάνω του και αφήσει λεκέ + το ότι καθαρίζει πιο δύσκολα από το δέρμα
2ον (χωρίς να είναι σίγουρος) είναι λίγο ακριβότερο.

Σε κάθε περίπτωση νομίζω αν μπεις στην διαδικασία ντυσίματος να βάλεις οπωσδήποτε αλκαντάρα στο κέντρο. Wink
brz20 - Πεμ 07 Σεπ 2006, 18:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω πολυ Μανθο.Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου.Στο κεντρο θελω οπωσδηποτε alcantara γιατι το δερμα θελει τεραστια προσοχη.Του πατερα μου που εχει παντου δερμα στην πλατη εχει σκιστει και φαινετε πολυ ασχημο.Αυτες οι εταιριες ομως θα εχουν alcantara?Η Carrera δεν πιστευω να εχει.Παντως αυτο που θελω να πετυχω ειναι να το ντυσω ολο εκτος απο τον ουρανο.Θα ειναι φοβερο το αποτελεσμα.
MEMsound - Παρ 08 Σεπ 2006, 10:42:05
Θέμα δημοσίευσης:
...έχουν... Wink
brz20 - Παρ 08 Σεπ 2006, 12:14:40
Θέμα δημοσίευσης:
Thanks
vinman - Τετ 04 Απρ 2007, 19:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα το πλοίο ντύθηκε με καλύμματα δερματίνης χρώματος μπέζ/μαύρου...
Για όσους θυμούνται απο το προηγούμενο 407 που είχα,έβαλα την ίδια ποιότητα μιας και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος.... Wink....και βέβαια μιας και οι περισσότεροι πίστευαν ότι είχα βάλει δέρμα κανονικό... Wink
PHSYBORG - Πεμ 05 Απρ 2007, 08:11:32
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Για όσους θυμούνται απο το προηγούμενο 407 που είχα,έβαλα την ίδια ποιότητα μιας και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος.... Wink....και βέβαια μιας και οι περισσότεροι πίστευαν ότι είχα βάλει δέρμα κανονικό... Wink

καταρχην μεγειες...
για ριξε details
ποσο πηγε????
που??
Stevon - Πεμ 05 Απρ 2007, 12:22:11
Θέμα δημοσίευσης:
Με γειά...Πλοίαρχε...... Salute
vinman - Πεμ 05 Απρ 2007, 16:39:23
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Με γειά...Πλοίαρχε...... Salute

...ευχαριστώ Σταύρο... Wink
vinman - Πεμ 05 Απρ 2007, 16:41:43
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
vinman έγραψε:

καταρχην μεγειες...
για ριξε details
ποσο πηγε????
που??

Thanks... Wink
Τα έβαλα στην PanCar στο Γαλάτσι (Πρωτοπαπαδάκη)...
Κόστισαν 180 ευρώ και έχει και μία ποιότητα λίγο υποδυέστερη με 140 ευρώ...
Η τοποθέτηση κράτησε περίπου 2 ώρες και κάτι μιας και έπρεπε να προσαρμοστούν ακριβώς με τα καθίσματα και ότι ιδιαιτερότητες έχουν αυτά... Wink
Ghost Dog - Παρ 06 Απρ 2007, 02:24:13
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοριιιζικααααα!! Very happy Very happy Very happy
PHSYBORG - Δευ 16 Απρ 2007, 14:55:12
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
vinman έγραψε:

καταρχην μεγειες...
για ριξε details
ποσο πηγε????
που??

Thanks... Wink
Τα έβαλα στην PanCar στο Γαλάτσι (Πρωτοπαπαδάκη)...
Κόστισαν 180 ευρώ και έχει και μία ποιότητα λίγο υποδυέστερη με 140 ευρώ...
Η τοποθέτηση κράτησε περίπου 2 ώρες και κάτι μιας και έπρεπε να προσαρμοστούν ακριβώς με τα καθίσματα και ότι ιδιαιτερότητες έχουν αυτά... Wink

εχω παει κ τα χω δει..εχει κ διχρωμα με το λιονταρακι στη μεση ....
ωστε αξιζουν,ε ? Wink
fynos - Πεμ 19 Απρ 2007, 13:01:30
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά δεν άντεξα, το σκεφτόμουν εδώ και καιρό και έπρεπε να υλοποιηθεί κάποια στιγμή Twisted evil Φυσικά αναφέρομαι στο ταμπλό του 206 και πιο συγκεκριμένα στο γείσο του καντράν. Τελικά το έντυσα με δέρμα μετά την παρότρυνση του παλικαριού και μάλιστα με ένα που μοιάζει αρκετά στα ‘νερά’ που κάνει το πλαστικό του καντράν !
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00273.jpg
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00275.jpg
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00274.jpg

Υ.Γ Υπάρχει και πατρόν πλέον για όποιον ενδιαφέρεται !
pappaki - Πεμ 19 Απρ 2007, 13:06:56
Θέμα δημοσίευσης:
Πόσο σου πήγε και που το τοποθέτησες(στείλε με pm αν θες), έχω και εγώ φετίχ..με το δέρμα στο καντράν! Μην αρχίσετε το κράξιμο
MEMsound - Πεμ 19 Απρ 2007, 13:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
εεεε πας γυρευοντας......

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΕΡΜΑΤΑ ΣΤΑ "Ν"......

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Stevon - Πεμ 19 Απρ 2007, 13:34:45
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πο@τσο δέρματα........ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Silly Silly Silly Silly
pappaki - Πεμ 19 Απρ 2007, 14:02:28
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Κοίτα μην το βάλω και κανονίσεις group buy!!! αλήθεια ενδιαφέρεται κανείς άλλος?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Πεμ 19 Απρ 2007, 15:15:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πόσο πάει το Afroman ?
fynos - Πεμ 19 Απρ 2007, 15:20:34
Θέμα δημοσίευσης:
150 euro, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει περιθώριο για καλύτερη τιμή !!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Πεμ 19 Απρ 2007, 15:27:25
Θέμα δημοσίευσης:
Η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη.
Πάντως από τις φωτογραφίες δείχνει ωραίο και σωστή δουλειά.
MEMsound - Πεμ 19 Απρ 2007, 16:12:47
Θέμα δημοσίευσης:
pappaki έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Κοίτα μην το βάλω και κανονίσεις group buy!!! αλήθεια ενδιαφέρεται κανείς άλλος?

μην ανυσηχείς και αυτό το group-buy αν υπάρχει ενδιαφέρον θα το τρέξεις εσύ...

έτσι για να μοιράζουμε λίγο τις ευθύνες εδώ μέσα και να μην τρέχω μόνο ο Τάσος κι εγώ... Wink Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing
pappaki - Πεμ 19 Απρ 2007, 17:41:44
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
pappaki έγραψε:
MEMsound έγραψε:

μην ανυσηχείς και αυτό το group-buy αν υπάρχει ενδιαφέρον θα το τρέξεις εσύ...

έτσι για να μοιράζουμε λίγο τις ευθύνες εδώ μέσα και να μην τρέχω μόνο ο Τάσος κι εγώ... Wink Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

Mε 180 posts σε 4+ χρόνια, τι group buy να τρέξω...
Πλάκα πλάκα αύριο θα πάρω τηλ. , αν θέλει κανείς ας πει...
MEMsound - Πεμ 19 Απρ 2007, 17:52:18
Θέμα δημοσίευσης:
το τρέξιμο κανει καλό στην υγεία
είναι και γυμναστική...
...θα αυξήσεις και τα ποστ σου...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. αφού θα πάρεις τηλ να ρωτήσεις αν πχ μαζευτούν 5 ή 10 άτομα τι τιμή θα μας κάνει... Wink
volvos - Πεμ 19 Απρ 2007, 17:53:03
Θέμα δημοσίευσης:
μαλ**α ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ...
ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΑ
ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΟΣ
ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ

ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΞΕΧΑΣΑ...........

με τα λεφτα αυτα και κατι τις παραπανω παιρνεις ακρα ζαμπονιαρη!
MEMsound - Πεμ 19 Απρ 2007, 17:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
...όντως...

αλλά ούτε άκρα επιτρέπονται στα Ν (νομίζω)
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
pappaki - Πεμ 19 Απρ 2007, 17:59:13
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

με τα λεφτα αυτα και κατι τις παραπανω παιρνεις ακρα ζαμπονιαρη!

Θέλω να κάνω κάτι για το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να έχει λίγο tuning και μέσα. Θα έβαζα νέον αλλά πάνε μαζί με τα φιμέ + angel eyes και τα φιμέ δεν μου αρέσουν.
Για τα άκρα, βάλτα εσύ να τα δούμε και θα πάρω και εγώ...
fynos - Παρ 27 Απρ 2007, 20:11:01
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά πήρατε προσφορά ?
pappaki - Σαβ 09 Ιούν 2007, 21:11:19
Θέμα δημοσίευσης:

Ταμπλο ντυμενο με alcantara
fynos - Σαβ 09 Ιούν 2007, 21:15:24
Θέμα δημοσίευσης:
Πραγματικά κάτι τέτοιο θα ήθελα και εγώ . . . μόνο που θα πρέπει να βάζεις σκούπα για να το καθαρίζεις . . .
MEMsound - Σαβ 09 Ιούν 2007, 21:15:49
Θέμα δημοσίευσης:
απλά γαμάτο παπί...

αυτό έπρεπε να κάνεις ρε όχι αυτο το αχρηστο δερμα στο ταμπλό... (ευτυχώς που δεν το πληρωσες...)

πολλά λεφτά όμως ρε γα**το.... Crying or Very sad
fynos - Σαβ 09 Ιούν 2007, 21:17:20
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

αχρηστο δερμα στο ταμπλό...

Σε όλο το ταμπλό Shocked
MEMsound - Σαβ 09 Ιούν 2007, 21:18:41
Θέμα δημοσίευσης:
σορρυ
γυρω από τα οργανα εννούσα
ευτυχώς του έκαναν πάρα πολκύ καλή δουλειά και φαίνεται πάρα πολύ όμορφο αλλα εγώ λεφτά για κάτι τέτοιο δεν θα έδινα με την καμιά...
fynos - Σαβ 09 Ιούν 2007, 21:21:39
Θέμα δημοσίευσης:
Α σαν το δικό μου λες . . . .
Είναι ωραίο ρε συ, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το σκεφτείς και ίσος να το κάνεις Laughing
Βασικά είναι μόνο look στο εσωτερικό και τπτ παραπάνω . .
brz20 - Κυρ 10 Ιούν 2007, 02:52:16
Θέμα δημοσίευσης:
Απιστευτο.
Παρα πολυ ωραιο.
Γινετε να πεις μια τιμουλα?Επισης ποιος ανελαβε και εκανε τοσο καλη δουλεια?
Κατι ακομα ασχετο αλλα το ειδα και θελω να ρωτησω.
Τα καθησματα του RC εχουν κατω συρταρακι οπως το 307?
fynos - Κυρ 10 Ιούν 2007, 08:46:06
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:

Κωστάκη, για πιο απΆ όλα θες τιμή, τα έχουμε μπλέξει λιγάκι !
SnakeMJK - Κυρ 10 Ιούν 2007, 21:18:10
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
brz20 έγραψε:

Κωστάκη, για πιο απΆ όλα θες τιμή, τα έχουμε μπλέξει λιγάκι !

Υποθέτω ρωτάει τιμή για την δουλειά που είδαμε στις προηγούμενες φώτο... Πολύ καλό πράγματι!
pappaki - Κυρ 10 Ιούν 2007, 21:47:45
Θέμα δημοσίευσης:
Aφηστε τον να λεει, ζηλευει αλλα του αρεσουν περισσοτερο τα λαμπάκια...!
Η φωτο ειναι απο το νετ, δεν εχω ιδεα ποσο μπορει να κοστιζει κατι τετοιο...
brz20 - Κυρ 10 Ιούν 2007, 22:40:43
Θέμα δημοσίευσης:
Πρωτον Γιαννη(fynos)θελω να μου πεις ποσο σου πηρε να επενδυσεις το ταμπλο και δευτερον θελω να μου πειτε αν ξερετε ποσο κοστιζει αυτο με την alcantara.Ετσι οπως ειναι.
Αν δεν ξερετε καντε μια ερωτηση σε αυτον που το εχει.
Ghost Dog - Δευ 11 Ιούν 2007, 02:43:19
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Τα καθησματα του RC εχουν κατω συρταρακι οπως το 307?

Τετοιες πολυτελειες δεν εχει το rc...! Wink
ababapanos - Σαβ 22 Μάρ 2008, 03:21:35
Θέμα δημοσίευσης:
σε ενα 206cc θελω να ντησω ολα τα καθησματα με δερματινη. Δεν ξερω αν με καταλαβενετε, δεν θελω να τους βαλω καλυματα δερματινης, αλλα θελω να ειναι η δερματινη πανω τους σαν να ειναι κομενη και ραμενη για αυτα... Ξερετε που μπορω να απευθινθω και ποσο θα κοστισει περιπου?
nickzotos - Σαβ 22 Μάρ 2008, 17:01:04
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν ρωτησα για το δικο μου για μια καλη δερματινη εδω στην Νικαια σε ενα μαγαζι μου ειπε γυρω στα 600Ε και μου ειπε οτι ο,τι ηταν υφασμα θα γινοταν δερματινη!!
SnakeMJK - Σαβ 22 Μάρ 2008, 17:42:48
Θέμα δημοσίευσης:
Είχα ρωτήσει και εγώ κααααποτε σε ένα μαγαζί στο Ίλιον που κάνουν ΜΟΝΟ αυτή τη δουλειά. Μου είχε πει 300 ευρώ τα πάντα (καθίσματα, πόρτες, ντουλαπάκι) και μπορούσε να κάνει ακόμα και το τιμόνι και χερούλια και ότι άλλο ήθελες. Προσωπικά κάποια στιγμή θα το ντύσω με ΥΦΑΣΜΑ, γιατί η δερματίνη το καλοκαίρι θα είναι απαράδεκτη... Τρελό ίδρωμα αν είσαι πάνω από ένα τέταρτο μέσα στο αυτοκίνητο κλπ...
ultra-one - Κυρ 23 Μάρ 2008, 02:32:47
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Προσωπικά κάποια στιγμή θα το ντύσω με ΥΦΑΣΜΑ, γιατί η δερματίνη το καλοκαίρι θα είναι απαράδεκτη... Τρελό ίδρωμα αν είσαι πάνω από ένα τέταρτο μέσα στο αυτοκίνητο κλπ...

Σωστόοος.

Βασικά εκεί που κάθεσαι η δερματίνη είναι χάλια.

Δερματίνη μπορείς να βάλεις στο πλάι και στο πίσω μέρος των καθισμάτων, αλλά θα σου πρότεινα εκεί που θα κάθεσαι και θα ακουμπάς με την πλάτη θα πρέπει να βάλεις είτε πραγματικό δέρμα (που έχει πόρους και αναπνέει) ή ύφασμα και να αποφύγεις τα πολύ σκούρα χρώματα!
dimisgr - Παρ 14 Νοέ 2008, 23:27:54
Θέμα δημοσίευσης:
ξέρει κανείς ταπετσέρη ο οποίος να περνάει δερματίνη σε αυτοκίνητα (όχι καλύματα)??
AlienHack - Τετ 10 Δεκ 2008, 13:28:31
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΚΕΙΝΗ η πατεντα με το δερμα στο ταμπλο του 206 τελικα? που γινεται? τιμή?

Αυτο που εβαλε ο φυνος λεω στην προηγουμενη page.

Και σε αυτους που εντυσαν με δερματινι τα καθυσματα τους, οι φωτος δεν λειτουργουν , μπορειτε να τις ξανασηκώσετε? θελω να βαλω καλυματα δερματινης ή να ντυσω τα υπαρχοντα αλλα λιγο οικονομικα...
ath7 - Τετ 10 Δεκ 2008, 16:14:17
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

fynos έγραψε:

Και αναφερονται σε group buy οποτε απ εξω το εφερε! Wink
ae86 - Σαβ 16 Μάϊ 2009, 17:03:34
Θέμα δημοσίευσης: Φθορά δέρματος
Παιδιά, η επένδυση στο κάθισμα μου έχει αρχίσει να αποσυντίθεται...(307 XT pr) Κάποια στιγμή πρέπει να το αποκαταστήσω... Τι να κάνω? Σε ποιόν να απευθυνθώ?
fynos - Σαβ 16 Μάϊ 2009, 18:12:00
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
AlienHack έγραψε:

fynos έγραψε:

Και αναφερονται σε group buy οποτε απ εξω το εφερε! Wink

Δεν έφερα τπτ απΆ έξω, ο Ρέλλας κάνει την δουλειά στην Ν. Ερυθραία !
ae86 - Σαβ 16 Μάϊ 2009, 18:30:55
Θέμα δημοσίευσης: Re: Φθορά δέρματος
ae86 έγραψε:
Παιδιά, η επένδυση στο κάθισμα μου έχει αρχίσει να αποσυντίθεται...(307 XT pr) Κάποια στιγμή πρέπει να το αποκαταστήσω... Τι να κάνω? Σε ποιόν να απευθυνθώ?

Ελπίζω να ασχοληθεί και μ' εμένα κάποιος...
AlienHack - Τρι 06 Ιούλ 2010, 14:03:36
Θέμα δημοσίευσης:
Πήγα και έβαλα και εγώ δερματίνη στο CC μου γιατι στα παλια πάνινα καθίσματα συχαινόσουν να καθίσεις απο τους λεκέδες, ακομα και μετα απο βιολογικό καθαρισμό δεν φαινόντουσαν οκ (ειχαν ξεθωριάσει απο τον ήλιο μάλλον)

Τιμή 200¤ για την Α' ποιότητα δερματίνης που μοιάζει σαν θέρμα και ειναι πολύ ποιο μαλακή οταν κάθεσαι και αναπνέει και καλύτερα. για την παλια κλασική "σκληρή" δερματίνη ήθελε 160¤ . ΜΟΝΟ για τα καθίσματα μπρος πίσω οχι ντουλαπάκι και πόρτες.

Δεν ξερω αλλα με τις τιμές που διάβασα εδω μεσα οι δικές μου ειναι νορμαλ προς ακριβές νομίζω. Η δουλειά αρκετά καλή. με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται οτι ειναι καλύματα κομμένα και βαλμένα πανο στα καθίσματα. πρεπει να δεις πισω και κατω απο το καθισμα χαμηλά για να καταλάβεις οτι ειναι φορεμενα απο πάνω.

Έχει κανείς φώτος απο δουλειά που έγινε στο δικό του αμάξι? να συγκρίνω με το δικό μου? (θα βγάλω και εγώ μόλις μπορέσω να σηκώσω)

επίσης στο ντουλαπάκι και στα πλαϊνά απο τις πόρτες σκεφτόμουν να βάλω κάτι τέτοιο.. http://cgi.ebay.co.uk/CHEAP-3M-CARBON-FIBRE-VINYL-STICKER-WRAP-FILM-30x120-/320535245166?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4aa163b16e
ή και ποιο φτηνό http://cgi.ebay.co.uk/3D-CARBON-FIBER-FIBRE-SHEET-STICKER-VINYL-200mmX100mm-/330441287106?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4cefd5e5c2

αλλά ποιος θα μου το περάσει? μάλλον θα πρέπει να κάτσω να το κάνω εγω.. και άραγε θα κολλήσει καλά?
grey_fox - Τρι 06 Ιούλ 2010, 23:14:43
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου όταν λές έβαλες δερματίνη εννοείς ότι έβαλες καλύμματα δερματίνης ή μπήκε δερματίνη ραμμένη πάνω στα καθίσματα σα να είναι εργοστασιακή;
Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει και εμένα να βάλω.

Επίσης η τιμή σου μου φαίνεται πολύ καλή! Εγώ που είχα ρωτήσει για να μου ντυσουν όλο το αμάξι μπρος, πίσω, ντουλαπάκι, ταπετσαρίες πορτών μου είχαν πει γύρω στο 800 ευρώ...
Ίσως έπεσα σε απατεώνα αλλά 200 ευρώ αν μιλάμε για ντύσιμο και όχι καλύματα μου φαίνονται πολύ καλά, γιατί ξέρω ότι πέφτει τσεκούρι για τέτοιες δουλειές...
nikos 206cc - Τετ 07 Ιούλ 2010, 03:35:32
Θέμα δημοσίευσης:
grey_fox έγραψε:
Φίλε μου όταν λές έβαλες δερματίνη εννοείς ότι έβαλες καλύμματα δερματίνης ή μπήκε δερματίνη ραμμένη πάνω στα καθίσματα σα να είναι εργοστασιακή;
Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει και εμένα να βάλω.

Επίσης η τιμή σου μου φαίνεται πολύ καλή! Εγώ που είχα ρωτήσει για να μου ντυσουν όλο το αμάξι μπρος, πίσω, ντουλαπάκι, ταπετσαρίες πορτών μου είχαν πει γύρω στο 800 ευρώ...
Ίσως έπεσα σε απατεώνα αλλά 200 ευρώ αν μιλάμε για ντύσιμο και όχι καλύματα μου φαίνονται πολύ καλά, γιατί ξέρω ότι πέφτει τσεκούρι για τέτοιες δουλειές...

Ο Αλεξ εβαλε καλυμματα φιλε...το ραψιμο ειναι αλλη ιστορια φυσικα πιο ομορφη και ακομα πιο ακριβη Wink Ποτε το καλυμμα δεν θα φαινεται το ιδιο με ενα ραμμενο η πολυ παραπανω με ενα δερματινο..Επειδη εχει 4-5 χρονια που εβαλα και εγω δερματινη(καλυμματα)καθως και ταπετσαριες - ντουλαπακι να ξερεις οτι για τα λεφτα που εδωσα (250 συνολο) ειναι μια χαρα και ειδικα τωρα το καλοκαιρακι θα το χαρεις πολυ Smile Αποψη μου,μην μπλεκεις με δερματα και ραψιματα κτλ...να ηταν καινουριο ο.κ αλλα μιλαμε για αμαξι που κλεινει δεκαετια σιγα σιγα Wink
AlienHack - Τετ 07 Ιούλ 2010, 11:35:47
Θέμα δημοσίευσης:
ο Νικος εχει δίκιο στο οτι σε αυτοκίνητο 10ετιας πρεπει λιγο να προσέχουμε τι βαζουμε γιατι ειναι πραγματικά πεταμενα λεφτα που δεν του δίνουν παραπανω αξία. τα ραμενα δερματα/δερματινες ειναι οτι καλυτερο απο εμφανιση (σαν να ειναι εργοστασιακα) αλλα οι τιμες 600-1000 Ευρώ μινιμουμ δεν δικαιολογουντε κατεμε.
Τα καλυματα απο την αλλη αν κοπουν σωστα και σφιχτουν σωστα δίνουν μια ποιοτική εικονα 80% των ραμμένων. και στισ τιμές που παιζουν 150-250 Ευρό ειναι καλή λυση.
gulik - Τετ 07 Ιούλ 2010, 14:09:24
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
τα ραμενα δερματα/δερματινες ειναι οτι καλυτερο απο εμφανιση (σαν να ειναι εργοστασιακα) αλλα οι τιμες 600-1000 Ευρώ μινιμουμ

To δικό μου 206 το έχω αγοράσει μεταχειρισμένο με ραμμένη δερματίνη (πραγματικά δείχνει ωραίο) αλλά οι τιμές που γράφεις μου φαίνονται πολύ ανεβασμένες, δεν νομίζω δηλαδή να πηγαίνει πάνω από 500άρικο. Μιλάω κυρίως για τα καθίσματα μπρος-πίσω, όχι για ταπετσαρίες-ντουλαπάκι κλπ.
Driver ///M - Τετ 07 Ιούλ 2010, 17:23:12
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
ο Νικος εχει δίκιο στο οτι σε αυτοκίνητο 10ετιας πρεπει λιγο να προσέχουμε τι βαζουμε γιατι ειναι πραγματικά πεταμενα λεφτα που δεν του δίνουν παραπανω αξία. τα ραμενα δερματα/δερματινες ειναι οτι καλυτερο απο εμφανιση (σαν να ειναι εργοστασιακα) αλλα οι τιμες 600-1000 Ευρώ μινιμουμ δεν δικαιολογουντε κατεμε.
Τα καλυματα απο την αλλη αν κοπουν σωστα και σφιχτουν σωστα δίνουν μια ποιοτική εικονα 80% των ραμμένων. και στισ τιμές που παιζουν 150-250 Ευρό ειναι καλή λυση.

Παιδιά, οι τιμές αυτές για δερματίνη, όσο καλής ποιότητας να είναι και ραμμένη πάνω στο αυτοκίνητο, απλά δεν υφίστανται σε σοβαρό επαγγελματία!
Με λιγότερο από 1000 ευρώ βάζει κανείς ορίτζιναλ δέρμα, όχι δερματίνη που είναι πολύ φτηνότερο υλικό!

Για ντύσιμο καθισμάτων και πορτών με δερματίνη, πιστεύω ότι το μάξιμουμ είναι 350-400 ευρώ, από εκεί και πάνω οι τιμές είναι ακριβές και δε συμφέρουν.

Πάντως, αν η δερματίνη είναι καλής ποιότητας, μπορεί να βγει πολύ πιο ανθεκτική από μέτριας ποιότητας δέρμα, ενώ και εξωτερικά δείχνει το ίδιο όμορφη (κυρίως σε μαύρο χρώμα), χωρίς να κάνει τις ζάρες του δέρματος και φυσικά, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση αφού είναι συνθετικό και όχι φυσικό υλικό.
Πιστεύω λοιπόν ότι αξίζει πολύ η αγορά της, αλλά πάντα με κάποιο λογικό τίμημα. Με 800+ ευρώ μπαίνει δέρμα καλής ποιότητας, είναι ανόητο να δώσει κάποιος τόσα λεφτά και να βάλει δερματίνη...
AlienHack - Τετ 07 Ιούλ 2010, 23:46:01
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:

Για ντύσιμο καθισμάτων και πορτών με δερματίνη, πιστεύω ότι το μάξιμουμ είναι 350-400 ευρώ, από εκεί και πάνω οι τιμές είναι ακριβές και δε συμφέρουν.
.

ντύσημο οταν λες ? γιατι εκει ειναι η διαφορά στην τιμή! αν βαλεις καλήματα κομμενα για το αμαξι σου πληρώνεις 150-200Ε , αλλα αν πας να σου ΡΑΨΟΥΝ δερματινη πανω στα καθισματα σου λογικά ππληρώνεις πολυ περισσότερα γιατι εχει πολύ δουλεια
Giannis307 - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 07:04:34
Θέμα δημοσίευσης:
Apo thn connoly για ολο το σαλονι του 307 ειχα παρει προσφορα 650 ευρω...Παντα μιλαμε γνησιο δερμα και ενισχυσεις στα πλαινα των καθισματων για να γινουν πιο Bucket....
AlienHack - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 12:49:53
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Apo thn connoly για ολο το σαλονι του 307 ειχα παρει προσφορα 650 ευρω...Παντα μιλαμε γνησιο δερμα και ενισχύσεις στα πλαινα των καθισματων για να γινουν πιο Bucket....

Για ραμμένα πάνω τους λες... θα ράψουν δέρμα πάνω στα πανι των καθισμάτων σου..

λογικό γιαυτο ειπα τετοια τιμή. Αντε αντι για δέρμα αν σου βάζαν δερματίνη να πηγαινε 300+Ε ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΨΙΜΟ...
αν τώρα πας για καλύμματα κομμένα για τα καθίσματα σου πας στα 150-200Ε...

εχει διαφορα η τιμή για δερμα ή δερματινη ΚΑΙ για καλύμματα ή ΡΑΨΙΜΟ...
Driver ///M - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 16:48:17
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
Driver ///M έγραψε:

.

ντύσημο οταν λες ? γιατι εκει ειναι η διαφορά στην τιμή! αν βαλεις καλήματα κομμενα για το αμαξι σου πληρώνεις 150-200Ε , αλλα αν πας να σου ΡΑΨΟΥΝ δερματινη πανω στα καθισματα σου λογικά ππληρώνεις πολυ περισσότερα γιατι εχει πολύ δουλεια

Για ραμμένη δερματίνη μιλάω. Για να ακριβολογώ, είδα αυτοκίνητο καινούριο με δερματίνη που του στοίχισε έξτρα 300 (λογικά θα την έβαλε ο εδώ αντιπρόσωπος). Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά άψογο και πιστεύω ότι είναι ραμμένη. Αλλά και να μην είναι, ειλικρινά καλύτερα δεν θα μπορούσε να γίνει. Οπότε, αν τα καλύμματα είναι τόσο καλά, ειλικρινά δε βρίσκω κανένα λόγο να δώσει κανείς περισσότερα χρήματα.

Και πάλι όμως, πιστεύω ότι είναι ραμμένη και όχι κάλυμμα. Θα ρωτήσω και τον ίδιο αν ξέρει και θα σας ενημερώσω.
Όπως και να'χει πάντως, το αποτέλεσμα ήταν τέλειο με 300 ευρώ.
AlienHack - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 16:57:28
Θέμα δημοσίευσης:
δέν αντιλέγω driver. και στο καλυμα ειναι πολυ καλη η δουλεια, απλος σε καποια σημεια πισω και κατω φαινεται οτι εχει λαστιχακια για να πιάνει... αλλιος νυχτα φαινεται σαν κανονικο ραμενο.
nikos 206cc - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 17:16:47
Θέμα δημοσίευσης:
500....600....1000...Σορρυ κιολας αλλα δεν ειναι πολλα τα λεφτα Confused Μπορεις πολυ απλα να πας να παρεις 2 bucket καθισματακια π.χ momo ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ με 600 ευρουλακια και να τελειωνει η μπουγαδα...Απλα ειναι πολλα τα λεφτα...αποψη μου Smile Και δωσε και αλλα 150 να σου κανουν ταπετσαρια - ντουλαπακι κ.τ.λ Αποτελεσμα:Με 750 ευρω(η και πολυ λιγοτερα αν βρεις μεταχειρισμενα σε καλη κατασταση buckets) εχεις:
1)Κατι πολυ πιο ομορφο απο πριν
2)Αρκετα λιγοτερα κιλα(για τους γρηγορους)
3)Στις στροφες δεν παλευεις με το τιμονι για να κρατηθεις(για τους πιο γρηγορους)
4)Περισσοτερο χωρο για τους πισω(ειδικα αν εχεις cc) Wink
reselie - Πεμ 08 Ιούλ 2010, 17:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
εχω δει ραμμενο δερμα και ηταν καλο..οσο αναφορα καλυμα ειχα παει να ρωτησω σε γνωστο μαγαζι στην δημοκρατιας για να καλυψω τα πισω καθισματα και ειχα δει ενα με καλυματα που ηταν ΑΙΣΧΟΣ!!!
οσο αναφορα ντουλαπακι και πορτες με λιγο προσωπικη δουλεια γινεται αρκετα ευκολα(αν εχεις την ορεξη και πιανουν και λιγο τα χερια σου) να το επενδυσεις..
grey_fox - Πεμ 15 Ιούλ 2010, 00:18:45
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά θέλω τη γνώμη σας για αυτά εδώ.

http://www.peugeot.gr/accessories/details.php?model=206%20CC&category=%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD&subcategory=%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD&item=133

Είναι καλύμματα της αντιπροσωπείας για το 206 cc. Θα είναι και για πίσω καθίσματα ή μόνο μπροστά; Παίζει λέτε να υπάρχουν σε κάνα ebay;
nikos 206cc - Πεμ 15 Ιούλ 2010, 07:10:41
Θέμα δημοσίευσης:
grey_fox έγραψε:
Παιδιά θέλω τη γνώμη σας για αυτά εδώ.

http://www.peugeot.gr/accessories/details.php?model=206%20CC&category=%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD&subcategory=%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD&item=133

Είναι καλύμματα της αντιπροσωπείας για το 206 cc. Θα είναι και για πίσω καθίσματα ή μόνο μπροστά; Παίζει λέτε να υπάρχουν σε κάνα ebay;

Απλο αλλα καλο...αν μας πεις και τιμη.... Wink
grey_fox - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 01:37:12
Θέμα δημοσίευσης:
Η τιμή έτσουξε αρκετά που είχα ρωτήσει αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Πάνω από 250 μου είχαν πει πάντως. Πάρα πολλά για απλά καλύμματα...

Έχω βρει ένα σαλόνι από rolland garros cc δέρμα σε πολύ καλή τιμή (κάτω από 400) και γενικά πολύ καλή κατάσταση από ένα παλικάρι που δίνει το αμάξι του σε κομμάτια αλλά με χαλάει το Rolland Garros που γράφει πάνω στα καθίσματα. Το βρίσκω λίγο καγκουριά μιας και έχω την απλή έκδοση και όχι RG.
Επίσης οι γνώμες από κατόχους δέρματος διίστανται....
nikos 206cc - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 06:17:42
Θέμα δημοσίευσης:
Παρτα ουτε να το συζητας με 300 ευρα ειναι οτι πρεπει Cool
grey_fox - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 12:28:52
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα δερμάτινα λες ή για τα καλύμματα της αντιπροσωπείας;;
nikos 206cc - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 17:12:10
Θέμα δημοσίευσης:
grey_fox έγραψε:
Για τα δερμάτινα λες ή για τα καλύμματα της αντιπροσωπείας;;

Για τα δερματινα λεω Wink
grey_fox - Κυρ 18 Ιούλ 2010, 01:09:36
Θέμα δημοσίευσης:
Nίκο όντως είναι πολύ καλή η τιμή απλά δεν νομίζω ότι αξίζει να πετάς λεφτά σε αμάξι χρονολογίας 2003 για να κερδίσεις πράγματα που προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο.

Ο μόνος λόγος που ίσως έβαζα δέρμα είναι ότι καθαρίζει πολύ πιο εύκολα από το ύφασμα και φυσικά θα διάλεγα μόνο άσπρο, που είναι το αγαπημένο μου και πάει πολύ σε cc.
Από 'κει και πέρα έχω ακούσει και διαβάσει πολλά παράπονα από κατόχους δέρματος από το ότι βράζεις αβγό στο κάθισμα το καλοκαίρι μέχρι και ότι γλυστράει. Θέλει και τη συντήρηση του το δέρμα όσο να 'ναι για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.
Για aftermarket δέρμα ειδικά οι γνώμες είναι 50-50, είναι πολλοί οι δυσαρεστημένοι...
smoki - Κυρ 18 Ιούλ 2010, 03:16:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα ειναι αυθεντικο δερμα ζωου, δεν υπαρχει περιπτωση να ιδρωσεις καθως το δερμα "αναπνεει". Οτι γλιστραει, ναι οντως γλιστραει αλλα παιζει ρολο και ο τυπος του καθισματος
AlienHack - Δευ 19 Ιούλ 2010, 12:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
η δερματίνη ειναι αυτη που σε κανει να υδρόνεις , λογο οτι δεν αναπνεει. αν βάλεις κανονικό δέρμα μια χαρα εισαι. και αυτο που λες οτι γλιστράει, εμενα μ'αρεσει αυτη η αισθηση. μπαινεισ στο αμαξι και "γλιστράς" στο κάθισμα σου μέσα και σε πιάνει μετα το ψευτομπακετ.
nikos 206cc - Δευ 19 Ιούλ 2010, 17:54:21
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
η δερματίνη ειναι αυτη που σε κανει να υδρόνεις , λογο οτι δεν αναπνεει. αν βάλεις κανονικό δέρμα μια χαρα εισαι. και αυτο που λες οτι γλιστράει, εμενα μ'αρεσει αυτη η αισθηση. μπαινεισ στο αμαξι και "γλιστράς" στο κάθισμα σου μέσα και σε πιάνει μετα το ψευτομπακετ.

Ειπαμε αλλο δερματινη αλλο δερμα Wink Αν βρηκες το δερμα προτεινω να το βαλεις θα το χαρεις πολυ και οτι ακους για ζεστες και ιδρωτες ξεχνα το οπως λενε και τα παιδια...Αν και η λυση για τα μεταχειρισμενα μπακετ οπως ειπα πιο πανω θεωρω οτι ειναι η ιδανικη για ομορφια,βαρος,τιμη κ.τ.λ Wink
nikos 206cc - Δευ 19 Ιούλ 2010, 18:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
Και ενα ακομα τεραστιο + των μπακετς ειναι οτι μπορεις να τα κρατησεις για το επομενο αμαξι σου η και να τα πουλησεις Wink
AlienHack - Παρ 20 Αύγ 2010, 12:57:24
Θέμα δημοσίευσης:
ειχα υποσχεθεί να σας βάλω φώτος από τα καλυματα δερματινής που έβαλα..

η αληθεια ειναι οτι απο κοντα ειναι ποιο ομορφα.. και τα προσκεφαλα τα εβγαλα γιατι δεν μου αρεσε ετσι οπως τα καλυψε , χαθηκε η τρυπα..
gulik - Παρ 20 Αύγ 2010, 13:00:56
Θέμα δημοσίευσης:
Δείχνουν πολύ ωραία. Thumb Left
AlienHack - Παρ 20 Αύγ 2010, 13:10:05
Θέμα δημοσίευσης:
η αληθεια ειναι οτι εδειξε το αμαξι... Laughing

με τα βρομικα τα πανινα ... μπιαχ... οτι και να το εκανα δεν εδιχνε.. γιαλιζα τα πλαστικα εκανα βιολογικο στα πανινα αλλα παλι ηταν θαμπα, απο τον ηλιο ειχα ασπρισει.. ασε που ρουφούσαν την σκονη σαν σφουγγαρια.

κοιταξε για 200Ε καλουτσικα ειναι, αν και εχει 2-3 σημεια που πιστευω οτι θα μπορουσε να τα ειχε κανει καλυτερα, κατι μικρο σακουλιασματα πχ (το ενα φαινεται στην κατω φωτο χαμηλα στα πλευρα του καθισματος συνοδηγου κανει κατι ζαρες.. )

παντος παιδια επειδη εχω ακρες με βουλγαρια και παιρνω τιμες προσφορες απο τα παντα περι αυτοκινητου απο κει , αφου εβαλα την δερματινη πηρα προσφορα απο μια εταιρια που θεωρειτε καρυφη στις ανακατασκευες σαλονιων, δεν μιλαω για ταπετσερη.. μιλαω εταιρια μεγαλη που κανει αναπαλεώσεις κτλ κτλ , παιρνει απο αντικες και τους ανακατασκευαζει ολο το σαλωνι μεχρι καινουρια σπορ αμαξια και τουα αλλαζει ολα τα δερματα, τους ραβει δερμα στο ταμπλο κτλ.. ειναι απιστευτοι και φτηνοι.. μισω να ψαξω να βρω καμια φωτο της δουλειας τους..
AlienHack - Παρ 20 Αύγ 2010, 13:31:19
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον, δειτε δουλεια... Sad πραγματικα στεναχωριεμαι που δεν πηγα εκει να μου ραψουν νεα καθισματα απο την αρχη..

Α3

BOXTER PORCHE

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝ ΔΕΡΜΑ που ολοι εδω μεσα ψαχνουν πως ντυνεις τιμονι..

MINI COOPER

CIVIC HONDA

Δειτε κορβετα πριν και μετα ..

Για οποιον καχυποπτο δεν προκειτε για διαφημηση καθοτι δεν εχω αναφερει πουθενα το ονομα της Βουλγαρικης εταιριας...
Απλος εχω εντυποσιαστει απο την δουλεια της.. καμια σχεση με του ερασυτεχνες εδω που μας γδερνουν κιολας και μας αφηνουν ατελειες στην δουλεια που κανουν επειδη βαριουντε λες και δεν τους πληρωνουμε ... Evil
nikos 206cc - Παρ 20 Αύγ 2010, 19:26:11
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη την εχω χρονια την δερματινη να πουμε και κατι που παρελειψε ο Αλεξ..Οι φωτογραφιες που βλεπετε ειναι την πρωτη βδομαδα που μπηκαν τα καλλυματα...Μετα απο κανα 6μηνο που η δερματινη μαλακωνει μπορεις να πας σε αυτον που στην περασε και να στα τραβηξει σε οποια σημεια δεν εχει καθησει καλα και εκει φαινεται πραγματικα σαν ραμμενο πανω στο καθισμα Wink Οταν ειναι σκληρη δεν ειναι τοσο προσαρμοσιμη οσο αργοτερα Smile
Πάνος - Παρ 20 Αύγ 2010, 21:21:02
Θέμα δημοσίευσης:
Σε αποτομες συνθηκες τα καθισματα δεν γινονται πιο γλιστερα χανοντας τη σωματικη προσφυση;
nikos 206cc - Κυρ 22 Αύγ 2010, 07:02:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:
Σε αποτομες συνθηκες τα καθισματα δεν γινονται πιο γλιστερα χανοντας τη σωματικη προσφυση;

Οχι Laughing
AlienHack - Δευ 23 Αύγ 2010, 13:02:01
Θέμα δημοσίευσης:
όχι αποσο παρατήρησα και εγώ... εμενα πάντως η δερματίνη ειναι αλλη απο οτι του nikos206cc , ειναι ποιο μαλακή η δικια μου, αυτουνου ειναι σκληρή σαν πετσινη. Υποθετω βεβαια πως η δικια του ειναι ποιο ανθεκτική αλλα νομίζω πως γλιστράει και λιγο παραπάνω. Επίσης η δικια του νομίζω οτι τσαλακώνει "σακουλευει" περισσότερο απο οσο εχω δει. η δικιά μου λογο μαλακότητα και ελαστικότητας μολις σηκωθώ ξανα τεντώνει και έρχεται στα ισια της..

αλλά θα δείξει. Παντος η εταιρια ποιο πάνω κάνει και γαμ...ω τις δουλείες!! Confused
nikos 206cc - Τρι 24 Αύγ 2010, 00:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα περιμενε να περασουν 5 χρονακια να δουμε αν θα παραμεινει ετσι...Με τον χρονο,τον ηλιο κ.τ.λ θα δεις οτι θα σκληρυνει και η δικια σου...(θα στεγνωσει)για να καταλαβεις Wink
grey_fox - Τρι 24 Αύγ 2010, 01:02:11
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack δείχνει αλλιώς πράγματι.
Για τα προσκέφαλα καλά έκανες κατ' εμέ. Πιστεύω αν στα έραβε γύρω απ' το προσκέφαλο θα έδειχναν πολύ πιο ωραία, χωρίς να ξέρω αν απαιτείται "χοντρή" δουλειά για να γίνει κάτι τέτοιο.

Γενικά πάντως τα κυκλικά προσκέφαλα στα μπροστινά καθίσματα (και στα πισινά, αν και το cc έχει roll bars που δείχνουν ωραία) με χαλάνε γενικότερα σε όσα αμάξια έχουνε. Προσωπικό γούστο αυτό.
Αλλάζουνε μήπως αυτά για να μπουν άλλα προσκέφαλα μη-κυκλικά ή πρέπει να πας για αλλαγή καθισμάτων;
SnakeMJK - Τρι 24 Αύγ 2010, 07:01:58
Θέμα δημοσίευσης:
κ πόσο πάει το μαρούλι στους βούλγαρους ρε παιδιά; πείτε καμιά ενδεικτική τιμή...
nikos 206cc - Τρι 24 Αύγ 2010, 08:13:38
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε οσο χαμηλη και να ειναι δεν νομιζω οτι αξιζει να πας μεχρι εκει αν αναλογιστεις και τις βενζινες που θες...Ειδικα για οσους ειναι απο κατω....Εκτος αν πας και για αλλη δουλεια..Φανταζομαι παντως οτι δεν θα περναει το 200αρικο Wink
gulik - Σαβ 18 Σεπ 2010, 14:28:53
Θέμα δημοσίευσης:
SOS

@ AlienHack κι όποιον άλλον γνωρίζει, πώς μπορώ να κάνω τα καθίσματα δερματίνης να ψιλολάμπουν, χωρίς πολλά-πολλά; Μια απλή λύση είναι το πέρασμα με πανάκι ή στην ξεφτίλα σφουγγαράκι που έχει λίγο σαμπουάν και νερό, φυσικά όμως σχεδόν στεγνό, και να το αφήσω για λίγη ώρα μέχρι να δω γυαλάδα... Ή μήπως κάτι τέτοιο θα ήταν τζάμπα κόπος;

(Θέλω να κάνω εντύπωση σε μια κοπέλα, οπότε δεν ψάχνω "επαγγελματικές" λύσεις, λολ, όσα βλέπει η πεθερά καλύτερα...)

nikos 206cc - Σαβ 18 Σεπ 2010, 15:06:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ειναι για τοσο ιερο σκοπο να σου απαντησουμε γρηγορα τοτε!!χαχαχα!!Παρε πανακι και νερο καθαρισε τα καλα πρωτα και μετα μια αλοιφη η για πλαστικα η για δερματα η αν δεν προλαβαινεις να πας να αγορασεις βαλε ΒΑΖΕΛΙΝΗ (και θα σου μεινει και για το βραδυ για αλλο σκοπο) Rolling eyes
gulik - Σαβ 18 Σεπ 2010, 15:38:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ Νίκο! Alien2
AlienHack - Τρι 21 Σεπ 2010, 14:29:00
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ εχω ενα γυαλιστικο SONAX για πλαστικα και ταμπλο κτλ κτλ .. λεει οτι δεν κανει για δερμα αλλα αφου η δερματινη ειναι πλαστικο ουσιαστικα εγω το βαζω και την κανει να λαμπει και να γλυστραει!! γκαβλα σου λεω!! Laughing

παντως προσπαθησε να την εντυπωσιασεις με αλλα πραγματα και οχι με την γυαλαδα των καθισματων αλλιος θα σου μεινει η βαζελινη στο ραφι... Razz
gulik - Τετ 22 Σεπ 2010, 11:50:05
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

παντως προσπαθησε να την εντυπωσιασεις με αλλα πραγματα και οχι με την γυαλαδα των καθισματων αλλιος θα σου μεινει η βαζελινη στο ραφι... Razz

Ρε παιδιά δεν πήγα να βγάλω γκόμενα, να της το πουλήσω ήθελα... Και τελικά τα κατάφερα, με μονάχα ένα βρεγμένο πανάκι. Έφυγε το αυτοκίνητο... Πάμε γι'άλλα τώρα.
AlienHack - Πεμ 23 Σεπ 2010, 11:45:48
Θέμα δημοσίευσης:
η γκομενα αξιζε απο εμφανιση ομως? δεν μας ειπες? Razz
gulik - Πεμ 23 Σεπ 2010, 18:57:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ήτο μητέρα ενός μωρού 7 μηνών... Οπότε δεν μπορώ να κρίνω.

Κάποιες άλλες υποψήφιες αγοράστριες άξιζαν με χίλια... Τους το έδινα και τζάμπα, τόσο πολύ...
AlienHack - Παρ 24 Σεπ 2010, 11:48:00
Θέμα δημοσίευσης:
και επειδη ειχε παιδι δηλαδη τι να πει? δεν εχουν ψυχη αυτες? Laughing
ironman02 - Παρ 24 Σεπ 2010, 12:06:40
Θέμα δημοσίευσης:
gulik έγραψε:

Κάποιες άλλες υποψήφιες αγοράστριες άξιζαν με χίλια... Τους το έδινα και τζάμπα, τόσο πολύ...

Φαντάζομαι για να το πάρει η μαμά το αμάξι δεν ήταν όπως αυτό της υπογραφής σου ε? Laughing
gulik - Παρ 24 Σεπ 2010, 12:27:51
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
και επειδη ειχε παιδι δηλαδη τι να πει? δεν εχουν ψυχη αυτες? Laughing

Εεεε ντροπή...

ironman02 έγραψε:
gulik έγραψε:

Φαντάζομαι για να το πάρει η μαμά το αμάξι δεν ήταν όπως αυτό της υπογραφής σου ε? Laughing

Εννοείται πως όχι, αν και ήταν ένα τετράθυρο 1,4L που φορούσε ζάντες 15άρες της Enkei, σφιχτά αμορτισέρ και ένα λιγάκι θορυβώδες τελικό. Το δε εσωτερικό, ήταν πράγματι γυναικείο, με μπεζ δερματίνες, ασημί ταμπλό και στο φουλ άρωμα βανίλια.

Μόλις τώρα άλλαξα και υπογραφή Blush
poseidon111 - Δευ 17 Ιαν 2011, 14:16:47
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα παιδιά.
Πήγα σήμερα να ρωτήσω σε ένα μαγαζί για να βάλω δερματίνη στο 206cc μου.Οι τιμές ήταν γύρω στα 180-210 ευρώ τα καθίσματα χώρις ντουλαπάκι και πόρτες (αυτά ήταν 60ευρώ extra).

Τώρα θα με ρωτήσετε ποιο είναι το θέμα..Λοιπόν το θέμα είναι ότι σκεύτηκα αφού θα <<πείραξω>> τα καθίσματα, γιατί να μην δοκιμάσω να κάνω κάτι για να γίνουν ποιο αναπαυτικά τα πίσω καθίσματα? (έλα πείτε την αλήθεια, δεν μπορεί να κάτσει άνθρωπος αναπαυτικά εκεί πίσω ούτε αν είναι ένα μετρο).Το είπα αυτό στον μάστορα και είδε οτί όντως η πλάτη του καθίσματος είναι τελείος κάθετη χωρίς κλήση που το κάνει εξαιρετικά κουραστηκό όταν κάθεται κάποιος, και μου είπε οτι μπορούμε να βάλουμε αφρολεξ.
Ξέρει κανένας αν θα έχει αποτέλεσμα κάτι τέτοιο??Εχεί κάνει κάποιος κάποια παρόμοια πατέντα, και αν ναι πόσα εκατοστά αφρολεξ χρειάχονται??
AlienHack - Δευ 17 Ιαν 2011, 16:03:03
Θέμα δημοσίευσης:
θα ειναι ενδιαφερουσα καστομια απλος το προβλημα ειναι οτι η βαση των πισω καθισματων ειναι τοσο περιορισμενη-μικρη που αν δωσεις ογκο στην πλατη για να παρει κληση και να ειναι οντως ποιο βολικη δεν θα εχει χορο για τον κολο του οποιος καθεται και ουτε για τα ποδια του που ηδη σχεδον δεν εχει καθολου... επειδη το αμαξι το εχω λυσει 2 φορες ολοκληρο απο καθισματα μεχρι καλωδιοσεις μοκετες κτλ.. το εχω δει και σαν σκελετο μονο και στα πισω καθισματα δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις τιποτα καλυτερο εκτος απο το να τα βγαλεις εντελος και να βαλεις καμια πολυεστερικη κατασκευη με ηχεια ή κανα ενισχυτη ή απλα να το κλησεις και να το κανεις διθεσιο...

και μια μια πολυ χρησημη για την σταθεροτητα του αμαξιου μπαρα στο σημειο που την χρειαζεται περισσοτερο......
poseidon111 - Δευ 17 Ιαν 2011, 20:14:48
Θέμα δημοσίευσης:
Xμμμ να σου πω την αλήθεια δεν το σκεύτομαι να τα βγάλω εντελώς..Τώρα για το θέμα, μετά απο μια δοκιμή είδα ότι όποιος πάει να κάτσει πίσω δεν βάζει τον κ...λο του τέρμα πίσω στο κάθισμα οπότε υπάρχει ένα κενό που πιστεύω θα βοήθουσε στο να δημιουργηθεί κλήση στο κάθισμα.
Κατί τέτοιο πιστεύω μπορεί να γίνει αν δημηουργηθέι μια ελαφριά καμπύλη στο χώρο που ακουμπάει η μέση (βλέπε καθίσματα metro) που θα έχει και ως αποτέλεσμα να μπορεί ο άλλος να πηγαίνει όλη την πλάτη του πίσω αφού δεν θα είναι σαν να ακουμπάει σε τοίχο και νομίζω οτι θα βοηθούσε ακόμα αν έμπαινε κάποιο υλικό (πχ. λατεξ) να καλύψει το μικρό κενό αναμεσά σε κάθισμα και τα πλαστηκά (στο πλάι) και ακόμα εκεί που ακουμπούν οι όμοι (ψηλά-πλάγια στο κάθισμα) για να το κάνει ποιο μαλακό!

Μιας που το έχεις κάνει φύλο και φτερό το αμάξι πιστεύεις οτι κάτι τέτοιο μπορεί είναι εφικτό??
nikos 206cc - Δευ 17 Ιαν 2011, 23:14:47
Θέμα δημοσίευσης:
poseidon111 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
Πήγα σήμερα να ρωτήσω σε ένα μαγαζί για να βάλω δερματίνη στο 206cc μου.Οι τιμές ήταν γύρω στα 180-210 ευρώ τα καθίσματα χώρις ντουλαπάκι και πόρτες (αυτά ήταν 60ευρώ extra).

Ασε τη δερματινη και πανε παρε 2 μπακετακια μεταχειρα σε καλη κατασταση ...και πιο ομορφα και θα χασεις και αρκετο βαρος...
dimitris_206_1400 - Σαβ 30 Απρ 2011, 17:52:23
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα! Έχω ένα 206 και θα ήθελα να μου πείτε (όποιος μπορεί και ξέρει, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη) κανα καλό μαγαζί όπου αλλάζει και ντύνει την ταπετσαρία του αυτοκινήτου (καθίσματα, πόρτες,πλα'ι'νά,ντουλαπάκι) με δέρμα ή δερματίνη.
nikos 206cc - Σαβ 30 Απρ 2011, 18:36:14
Θέμα δημοσίευσης:
Aν πεις και απο που εισαι Wink
dimitris_206_1400 - Τρι 03 Μάϊ 2011, 12:44:16
Θέμα δημοσίευσης:
Αθήνα>Μεταμόρφωση (δεν με ενδιαφέρει αν είναι εδώ κοντά ή μακρια, εντός αθήνας πάντα, αρκεί να κάνει καλή δουλεία και φθηνά)
nikos 206cc - Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:44:30
Θέμα δημοσίευσης:
Tο δερμα καλυτερα ξεχνα το καθως το κοστος ειναι απαγορευτικο...καπου στα 800 υπολογιζε.
Κατα καιρους στο car.gr και σε διαφορες μαντρες τρακαρισμενων μπορεις να βρεις σαλονι δερματινο κομπλε καπου στα 500 το μαμα
Δερματινη για καλυμματα μιλαμε παντα οχι ραμμενη υπολογισε περιπου στα 160-200 και ταπετσαρια-ντουλαπακι σχεδον αλλα τοσα καπου στα 150-200.
Πολλα μαγαζια με αξεσουαρ αυτοκινητων εχουν καλυμματα και τα περνανε,ζητα να σου δειξουν τη δουλεια τους σε αλλα αυτοκινητα και αν σαρεσει βαλτα και ζητα τους μετα απο κανα εξαμηνο να δεχτουν να στα τραβηξουν για να κατσει ακριβως η δερματινη...με τον καιρο θα μαλακωσει Wink
Αλεξ - Τετ 19 Οκτ 2011, 20:55:56
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια για δερματινη ξερει κανεις ποσο παει κανενα 200ρι περιπου; και δεν μου λετε αυτη υπαρχει περιπτωση να φθηρεται;
nikos 206cc - Τετ 19 Οκτ 2011, 21:19:27
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξ έγραψε:
Παιδια για δερματινη ξερει κανεις ποσο παει κανενα 200ρι περιπου; και δεν μου λετε αυτη υπαρχει περιπτωση να φθηρεται;

Αναλογα την ποιοτητα της Exclamation
Stsanoussis - Σαβ 17 Δεκ 2011, 09:10:40
Θέμα δημοσίευσης: Σαλόνι rc
Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς κανένα ταπετσέρη της προκοπής για να μου φτιάξει το τιμόνι και όσα κομμάτια απο τα καθίσματα του rc έχουν φθαρεί.
soilime - Παρ 27 Μάρ 2015, 20:43:11
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα παιδια.Εχω ενα 206cc του 2002 κ ψαχνω μεταχειρισμενες πισω πλαϊνες ταπετσαριες.Δεν με απασχολει το χρωμα,εξαλλου για κατασκευη panel τις θελω.Βεβαια αν βρεθουν σε πορτοκαλι υφασμα που ειναι το σαλονι μου,ακομα καλυτερα!!!
Ευχαριστω!!!
NXONTZ - Κυρ 04 Οκτ 2015, 20:16:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω ένα R.GARROS του 2006 και έχει σκιστεί το κάθισμα του οδηγού. Μήπως ξέρουμε κανένα καλό ταπετσέρη που να κάνει καλή δουλειά σε Αθήνα ( προτιμητέα Β. Προάστεια );
Eυχαριστώ Smile
DimiP - Τρι 23 Φεβ 2016, 23:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
προσφατως πανω στην προσπαθεια ανακατασκευης τιμονιου επεσα πανω σε 2 τασεις .
ο ενας ταπετσερης (ονομα και μεγαλη εταιρια στο χωρο
(οχι conoly κλπ) προτεινε ντυσιμο τιμονιου με το καλυτερο (κατ'αυτον) δερμα τυπου nappa, το οποιο οπως ειπε ειναι ο,τι καλυτερο!
ο αλλος ταπετσερης μαλλον συνοικιακος προτεινε ντυσιμο στο τιμονι με γερμανικη δερματινη πολυ καλης ποιοτητας για την οποια δινει εγγυηση τουλαχ. 5 χρονια οτι δεν θα παθει τιποτα
επιπλεον "σκιζει τα πτυχια του" οτι πρεπει να χρησιμοπ. δερματινη και οχι δερμα στο τιμονι γιατι το δερμα απαιτει αλοιφες/κρεμες και στο τιμονι (ως γνωστον) ποτε δεν βαζουμε αλοιφες η κρεμες για ευνοητους λογους

Προσωπικα ξερω πως σαν το δερμα δεν ειναι καμια δερματινη, αλλα με εκανε να αμφιβαλω οχι αυτο που ειπε για τις αλοιφες αλλα για την εγγυηση που δινει και που "χτυπιεται" πως βαζει δερματινη στα τιμονια χωρις κανενα προβλημα

θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες οσων ξερουν λοιπον η εχουν αναλογες εμπειριες, προσπαθωντας να επιβεβαιωσω αυτο που ξερω (οτι το δερμα ειναι ανωτερο οποιαςδηποτε δερματινης)
μιλαμε για ντυσιμο τιμονιου αποκλειστικα και οχι για σαλονι (καθισματα κλπ)
Mono AEK - Τετ 24 Φεβ 2016, 00:42:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω την εντυπωση οτι η δερματινη ειναι πιο ανθεκτικη και στον ηλιο με οτι αυτο συνεπαγεται και γενικα δε θελει την περιποιηση του δερματος

Παρολα αυτα θα σου ριξω μια αλλη ιδεα..
Αλκανταρα
Snap5 - Τετ 24 Φεβ 2016, 08:43:15
Θέμα δημοσίευσης:
Για 206 πρόκειται? Αν ναι, γιατί δεν παίρνεις ένα μαμά έτοιμο δερμάτινο? Με 50 ευρώ σε μεταχειρισμένο έχεις ξεμπλέξει και είσαι και καλυμμένος σε θέμα ποιότητας.
DimiP - Τετ 24 Φεβ 2016, 17:38:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αν κανεις ξερει να βοηθησει με τις δυο επιλογες καλοδεχουμενος. Ας μην μπουμε στη διαδικασια να συζηταμε κατι αλλο.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες