DimiP έγραψε: |
Μια ερωτηση σε οποιον εχει καθρεπτες απλους κι οχι ηλεκτρικους :
Παρατηρησα μετα απο 2,5 χρονια οτι και οι 2 καθρεπτες μου καπου-καπου ζοριζονται να στριψουν οταν προσπαθω με το μοχλουδακι απο μεσα να τους στριψω οπως θελω να βλεπω. Οσο μπορω να περιγραψω , η κινηση δυσκολευεται οταν γινεται αργα ωστε να επιτυχω μικρη διορθωση και το προβλημα εξαφανιζεται οταν ζορισω το μοχλο και κανω μια πιο βιαιη και γρηγορη κινηση για να "ξεμπλοκαρει" που ομως δεν βολευει γιατι χανω την κινηση ακριβειας που θελω να κανω. Σε καποιες περιπτωσεις ο μοχλος πιεζεται και φαινεται να λυγιζει/κουνιεται ελαφρα χωρις το τζαμι του καθρεπτη να κινειται. σαν να κολαει καπου... εχει παρατηρησει κανεις καποιο παρομοιο φαινομενο ;; μηπως αν ανοιγα τον καθρεπτη και εριχνα καποιο λαδακι/σιλικονουχο υγρο/αντισκωριακο υγρο στον μηχανισμο (εφοσον υπαρχει προσβαση) θα διευκολυνα το μηχανισμο να κινειται καλυτερα;;; περιμενω τις απαντησεις σας. |
Alexandros έγραψε: |
Συμφωνω εχεις πεσει θυμα του χρονου.Παντως εγω εχω λαδωσει για να διπλωνουν ευκολοτερα αλλα για τον μηχανισμο της ρυθμισης δεν μπορω να σου δωσω λεπτομερειες.Δοκιμασε να αρχισεις απο την εσωτερικη μερια (του tweeter)και να μην ξεκινησεις βγαζοντας το τζαμακι. |
Sidobre έγραψε: |
Είδατε τα αποτελέσματα για να το πλένετε συνέχεια; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |