PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Αυτοκίνητα για ερωτευμένους και μη

307cc alu - Σαβ 12 Φεβ 2005, 01:44:35
Θέμα δημοσίευσης: Αυτοκίνητα για ερωτευμένους και μη
.................Ενώ η ημέρα του εορτασμού του προστάτη των ερωτευμένων καταφθάνει και όλοι ψάχνουν για δώρα που θα ανταλλάξουν με τον/την αγαπημένο/η τους ένα website στην Αμερική έψαξε και βρήκε τα δέκα πρώτα αυτοκίνητα που ενδείκνυνται για όσους είναι μόνοι και ψάχνουν να βρουν ταίρι ή θέλουν να ξεχάσουν μία αγάπη που τους πλήγωσε.

Όπως γίνεται αντιληπτό στην λίστα περιλαμβάνονται ντιζαϊνάτα και δυνατά αυτοκίνητα που μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου.

O πλήρης κατάλογος των αυτοκινήτων έχει ως εξής:
1. Chevrolet Corvette (φωτό)
2. Dodge Ram SRT-10
3. Ferrari F430
4. Ford Mustang Convertible
5. Lotus Elise
6. Mazda Miata
7. Mazda RX-8
8. Mercedes-Benz SL65 AMG
9. Mini Cooper Convertible
10. Mitsubishi Lancer Evolution ......................................

Που πάμε εμεις με τα PEUGEOT Laughing Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 12 Φεβ 2005, 02:44:00
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα ηθελα να μου κανανε δωρο για να ξεχασω εναν χωρισμο ενα KITCAR οτιδηποτε....ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΧΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ Laughing Laughing Laughing
Lef205 - Σαβ 12 Φεβ 2005, 03:40:22
Θέμα δημοσίευσης:
Oπως θα παρατηρησετε στον καταλογο υπαρχουν ή γιαπωνεζουρες ή "Αμερικανικα σαλονια".Βγες μια βολτα με το 307 σου με ανοιχτη κουκουλα και φρεσκογυαλισμενο, να δεις αν καμια τους ασχοληθει με τα αυτοκινητα της παραπανω λιστας.
Recifees - Σαβ 12 Φεβ 2005, 16:26:28
Θέμα δημοσίευσης: Re: Αυτοκίνητα για ερωτευμένους και μη
307cc alu έγραψε:
.................Ενώ η ημέρα του εορτασμού του προστάτη των ερωτευμένων καταφθάνει και όλοι ψάχνουν για δώρα που θα ανταλλάξουν με τον/την αγαπημένο/η τους ένα website στην Αμερική έψαξε και βρήκε τα δέκα πρώτα αυτοκίνητα που ενδείκνυνται για όσους είναι μόνοι και ψάχνουν να βρουν ταίρι ή θέλουν να ξεχάσουν μία αγάπη που τους πλήγωσε.

Όπως γίνεται αντιληπτό στην λίστα περιλαμβάνονται ντιζαϊνάτα και δυνατά αυτοκίνητα που μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου.

O πλήρης κατάλογος των αυτοκινήτων έχει ως εξής:
1. Chevrolet Corvette (φωτό)
2. Dodge Ram SRT-10
3. Ferrari F430
4. Ford Mustang Convertible
5. Lotus Elise
6. Mazda Miata
7. Mazda RX-8
8. Mercedes-Benz SL65 AMG
9. Mini Cooper Convertible
10. Mitsubishi Lancer Evolution ......................................

Που πάμε εμεις με τα PEUGEOT Laughing Laughing Laughing Laughing

Eμείς ασχολούμαστε με τις γυναίκες αυτές μέχρι τα παληκάρια να μαζέψουν τα λ7 να τα αγοράσουν Laughing Laughing
crusader - Δευ 14 Φεβ 2005, 10:44:37
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω γι' αυτά τα αυτοκίνητα και το πιο πιθανόν είναι ότι δεν θα μάθω ποτέ...
Το pug μου πάντως, μια χαρά συντροφιά μου έκανε και όταν ήμουν μόνος και με παρέα και όταν ήθελα να ξεχάσω ή να θυμηθώ!! Wink
christhehealer - Δευ 14 Φεβ 2005, 12:02:55
Θέμα δημοσίευσης:
Άμα κάθε φορά που χώριζα, αγόραζα και μια Ferrari για "να ξεχάσω" ... δεν θα με προλάβαινε η παραγωγή του Manarello... Shocked Shocked Laughing Laughing
DimiP - Δευ 14 Φεβ 2005, 14:24:20
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Άμα κάθε φορά που χώριζα, αγόραζα και μια Ferrari για "να ξεχάσω" ... δεν θα με προλάβαινε η παραγωγή του Manarello... Shocked Shocked Laughing Laughing

Χρήστος ο Χωρίστρας Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αχαχαχαχχα Laughing Laughing Laughing Laughing

πλακα κανουμε ντεεεεεε Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
COOL ALEXIS - Δευ 14 Φεβ 2005, 14:29:57
Θέμα δημοσίευσης:
Το πρωί Γραφίστας Laughing Laughing Laughing
Το βράδυ Χωρίστρας Cool Cool Cool

O ρίχνω τον γυναικείο πληθυσμό στα κάτεργα!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες