chatasos έγραψε: |
Όταν λέτε καθαρισμό εννοείτε αυτό το σημείο ή ΜΕΣΑ στην πεταλούδα?
Γιατί μέσα δεν νομίζω να μπορεί να μπει κάτι....Εκτός αν την ανοίξεις με κάποιο τρόπο και ψεκάσεις με αυτό το σπρέυ που λέει ο Alex. Αλλά από την άλλη αυτό δεν είναι επικίνδυνο? |
Sidobre έγραψε: | ||
Mέσα στην πεταλούδα λέμε Τάσο. Για να ανοίξεις την πεταλούδα χρειάζεσαι άλλο ένα άτομο που να πατάει το γκάζι όταν το αυτοκίνητο είναι σβηστό αλλά στην θέση αναμονής (ανοικτή μπαταρία). Η πεταλούδα τότε ανοίγει και την ψεκάζεις. Μαζεύεις τα πολλά ζουμια και την βρώμα με προσοχή με ένα πανάκι και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει να τα κάψει όταν θα μπει μπροστά ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Το σημαντικό σημείο στον καθαρισμό, είναι να καθαρίσει το σημείο όπου στηρίζεται η πεταλούδα για να γυρνάει εύκολα και τα σημεία που εφάπτεται στον σωλήνα εισαγωγής ώστε να κλείνει και να ανοίγει σωστά χωρίς να την ενοχλεί η βρώμα. |
Αυτό ήταν που με ανυσήχησε....σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτά που θα μπουν μέσα της? |
Υπάρχει ειδικό spray για αυτή τη δουλειά? |
Sidobre έγραψε: |
Βέβαια αν δεν θες να έχεις την ευθύνη εσύ, μπορείς να το ζητήσεις από τα εξουσιοδοτημένα να στο καθαρίσουν όταν θα κάνεις service! Προσωπικά μου την έχουν καθαρίσει 2 φορές. |
danielos έγραψε: |
λοιπον !! αναλαβατε στο χερι τις πεταλουδες γκαζιου του αυτοκινητου σας και αρξατε καθαρισμα.επαθα πλακα ρε παιδες.ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν το περιμενα αυτο.πηγα για το συνηθισμενο προβλημα στο ρελαντι στο μαστορα που το παω (γα** τους μαστορες και γα** τα παιδια,εχει συνεργειο μονο και ειδικα για peugeot και τιγκα στα αγωνιαρικα αυτοκινητα μεσα!) και διαπιστωσε το προβλημα που του ανεφερα σχετικα με το ρελαντι.πιανει που λετε και βγαζει την πεταλουδα του γκαζιου και την λυνει μεχρι βιδας.την καθαριζει με κατι ειδικα χημικα για την περισταση και ετσι και εγω αρχισα να καταλαβαινω απο τι αποτελειται μια πεταλουδα γκαζιου.διαφερει απο αυτην της DMC ![]() ![]() ![]() |
Ady έγραψε: | ||
Ε μάστορα, για δώσε στο λαό περαιτέρω πληροφορίες για το συνεργείο.... |
λοιπον.κατ αρχην ady το συνεργειο βρισκεται λιγο μακρυα σου ειναι στη Δαφνη.τωρα οδους και τα παρομοια δεν γνωριζω αλλα μπορω να μαθω.παντως στο περιπου ειναι απο την κατω πλευρα της βουλιαγμενης στο υψος της πλατειας Καλογηρων που ειναι και η σταση του μετρο.η πεταλουδα δεν ειχε καθαριστει απο την αγορα του αυτοκινητου.και αισιως ειχα κανει 26000 χιλιομετρα.με σκουπα ομως οποτε μπορεις να καταλαβεις τι παιρναγε μεσα!!!ειχε πιασει κλοδα!!!! |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Κατι ασχετο...Ειναι πολλοι που βγαζουν το σολινακι των αναθυμιασεων και βαζουν φιλτρο στην θεση του.Με αυτον τον τροπο το μονο που καταφερνουν ειναι να μην λαδωνετε η πεταλουδα και να ανοιγει δυσκολοτερα ή να εχει σκαλωπατι. |
alxdr74 έγραψε: |
Ειχα ηδη προβλημα με το ρελαντι και αυτο γιατι εφτεγε το μοτερακι του ρελαντι..Τελος παντων μου αλλαξανε ολο το ανταλακτικο το περασαμε στον εγγεφαλο και φανηκε οτι η βλαβη διορθωθηκε! Τωρα και μετα απο 10-15.000 χιλιομετρα μου ξαναβγαζει παλι το ιδιο!! ![]() |
alxdr74 έγραψε: |
Ειχα ηδη προβλημα με το ρελαντι και αυτο γιατι εφτεγε το μοτερακι του ρελαντι..Τελος παντων μου αλλαξανε ολο το ανταλακτικο το περασαμε στον εγγεφαλο και φανηκε οτι η βλαβη διορθωθηκε! Τωρα και μετα απο 10-15.000 χιλιομετρα μου ξαναβγαζει παλι το ιδιο!! ![]() |
alxdr74 έγραψε: | ||
Και τι βοηθαει στο να ανοιγει η πεταλουδα δυσκολοτερα και λογικα και το γκαζι να ειναι ποιο σκληρο? |
Miltellas έγραψε: | ||
Pro-Tec Fuel Line Cleaner |
Miltellas έγραψε: |
Όταν έρθεις Θεσσαλονίκη πάμε από τους Βασίληδες να πάρεις ένα, κοστίζει 10Ε (είναι αλμυρούτσικο αλλά μάλλον τ' αξίζει). |
λοιπον.κατ αρχην ady το συνεργειο βρισκεται λιγο μακρυα σου ειναι στη Δαφνη.τωρα οδους και τα παρομοια δεν γνωριζω αλλα μπορω να μαθω.παντως στο περιπου ειναι απο την κατω πλευρα της βουλιαγμενης στο υψος της πλατειας Καλογηρων που ειναι και η σταση του μετρο.η πεταλουδα δεν ειχε καθαριστει απο την αγορα του αυτοκινητου.και αισιως ειχα κανει 26000 χιλιομετρα.με σκουπα ομως οποτε μπορεις να καταλαβεις τι παιρναγε μεσα!!!ειχε πιασει κλοδα!!!! |