Bloom έγραψε: |
Στις επίμονες ερωτήσεις μου στην Peugeot, η απάντηση ήταν μια : "Είναι ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ τα φρένα δεσποινίς, γι' αυτό κάνουν ίσως κάποιο θόρυβο (αχουυυυύ θα ουρλιάξω!... ίσως???), είναι φυσιολογικό και όοοοχι, δεν έχουν φαγωθεί καθόλου και όοοοοχι, δεν γίνεται τίποτα"...... |
(αν και κάποιος τελικά βγήκε και είπε οτι είναι ευχαριστημένος απο τα αντίστοιχα νομιζώ, ο Ady?). |
Miltellas έγραψε: |
Μπουρμπουλήθρα μου ![]() |
Αdy αν θυμάμαι σωστά είσαι και εσύ με 1.4, άρα μπορώ να βάλω τον κωδικό που μου γράφεις, μήπως έχεις να μου προτείνεις πού να πάω και τι να περιμένω από κόστος?? (I'm pushing my luck probably, αλλά σας βλέπω φιλικούς και πρόθυμους εδώ μέσα ρε παιδιά, να μη ρωτήσω? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Στις επίμονες ερωτήσεις μου στην Peugeot, η απάντηση ήταν μια : "Είναι ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ τα φρένα δεσποινίς, γι' αυτό κάνουν ίσως κάποιο θόρυβο (αχουυυυύ θα ουρλιάξω!... ίσως???), είναι φυσιολογικό και όοοοχι, δεν έχουν φαγωθεί καθόλου και όοοοοχι, δεν γίνεται τίποτα"...... |
lia206cc έγραψε: |
σκέφτομαι να αλλάξω και δίσκους σε λίγο καιρό, οπότε θα την ψάξω σε σύνολο... |
tsikis έγραψε: |
ήθελα να βάλω τα Ferrodo FD2500 αλλά επιδή...... |
lepou έγραψε: |
Παιδια εμενα σφυριζουν οταν φρεναρω ενω κανω οπισθεν . Ξερει κανεις γιατι? Το εχει παρατηρησει κανεις σας? |
climbonice έγραψε: |
Ξεθάβω το θέμα γιατί κι εμένα, με μόλις 300km στο οδόμετρο, σφυρίζουν τα τακάκια (κι είναι τέσσερα πανάθεμά τα μπρος-πιίσω). Το θεωρώ απαράδεκτο. Μόνο η Peugeot έχει δηλαδή οικολογική συνείδηση και βάζει τακάκια χωρίς αμίαντο; Στις άλλες μάρκες τι τακάκια βάζουν και δε σφυρίζουν; Σας πληροφορώ ότι το Ford Fiesta, που μόλις πούλησα για να πάρω το 207, το έδωσα με το κοντέρ να γράφει 45,000km, να μην έχει χρειαστεί ακόμη να αλλαχτούν τακάκια και χωρίς να έχουν κάνει το παραμικρό κιχ στα 3 χρόνια που είχα το αυτοκίνητο. Δε μ' αρέσει να γκρινιάζω αλλά το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι άκρως εκνευριστικό ειδικά όταν έχεις δόσει 25.000€. Ευελπιστώ όταν πατήσουν καλύτερα τα τακάκια να βελτιωθεί η κατάσταση. |