PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα δίσκο-πλατώ???

307__:)(dimitris) - Σαβ 05 Φεβ 2005, 09:43:49
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα δίσκο-πλατώ???
Παιδια μια βοηθεια οταν ξεκιναω το αυτοκινητο μου (307) ξεκιναει καλα και μολις παρει περισοτερες στροφες κανει ενα κλοτσιμα ενα σαν χασιμο στιγμιαια αλλο μονο με πρωτη και για δευτερολεπτα . Προχθες ημουν πατρα πολυ κινηση σταματα ξεκινα για 1 ωρα και κατιθ αυτο και ο δισκος μυρισε λετε να θελω δισκο πριν αυτο το κλοτσιμα δεν το εκανε ή λετε να μην ξερω να το ξεκιναω Embarassed
RASTAVIPER - Σαβ 05 Φεβ 2005, 12:53:04
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλαρακι υπαρχει ενας σχετικα απλος τροπος για να καταλαβεις αν πας για δισκο.Οταν βαζεις ταχυτητα, πχ 2α και πατας το γκαζι τι συμβαινει?Αν ανεβαινουν οι στροφες χωρις ομως να υπαρχει αναλογη αποκριση απο επιταχυνση, τοτε ΝΑΙ πας για δισκο.
307__:)(dimitris) - Δευ 07 Φεβ 2005, 10:22:21
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ριξτε λιγο φως τι μπορει να ειναι μεχρι να παω στην peugeot
brz20 - Σαβ 11 Μάρ 2006, 04:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
Πως μπορω να καταλαβω απλα αν ο δισκος ειναι σε χαλια κατασταση?Σημερα με προβληματισε αυτο γιατι ξεκινισα απο φαναρι και ενω ειχα αποσυμπλεξει κατα το μισο εδινα στροφες στο αμαξι,οταν πηρα τελειως το ποδια απο το συμπλεκτη και πατησα γκαζι για να φυγω ειδα οτι ανεβαζε μεχρι τις 6500 χωρις να κανει τιποτα.Μετα απλα πατησα συμπλεκτη εβαλα δευτερα,αποσυμπλεξα και ολα μια χαρα.Μηπως φταιει η αποτομη εκκινηση?Η μηπως ο δισκος τα εχει παιξει?
CC-Gio - Σαβ 11 Μάρ 2006, 11:39:40
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Φιλαρακι υπαρχει ενας σχετικα απλος τροπος για να καταλαβεις αν πας για δισκο.Οταν βαζεις ταχυτητα, πχ 2α και πατας το γκαζι τι συμβαινει?Αν ανεβαινουν οι στροφες χωρις ομως να υπαρχει αναλογη αποκριση απο επιταχυνση, τοτε ΝΑΙ πας για δισκο.

Ρε Θωμα για εξηγησε το λιγο πιο αναλυτικα,δηλαδη να βαλει 2α οταν ειναι σχετικα σταματημενος?

Λογικο ειναι αν ανεβασει στροφες αφου εχει συμπλεξει,θα εχει και την αναλογη επιταχυνση! Μπορει να μη καταλαβα.....αν μπορεσεις να μας το εξηγησεις! Rolling eyes

Δημητρη,αν πας στην πεζο ,πες μας τι ηταν τελικα!
Wink
netblaster - Κυρ 12 Μάρ 2006, 18:27:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω αλλαξα δισκο πολυ προσφατα και τα συμπτωματα του χαλασμενου δισκου ηταν οπως τα λεει ο Rastaviper!!!

Με οποια ταχυτητα και να ειχα, αν παταγα το γκαζι αποτομα ανεβαζε στροφες σαν να ειχα νεκρα, χωρις αυτο να μεταφραζεται σε επιταχυνση!!! Wink
gianic - Κυρ 12 Μάρ 2006, 19:16:23
Θέμα δημοσίευσης:
ενας αλλος τροπος ειναι να εχεις τραβηγμενο το χειροφρενο και να προσπαθεις να ξεκινησεις . αν δεν ανεβαζει στροφες εισαι οκ .
brz20 - Δευ 13 Μάρ 2006, 00:22:42
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω γιατι δεν μπορω να κανω εκκινηση με χασιμο οπως πριν το φερω στην Κρητη?Παντως αυτο που λες για το χειροφρενο δεν μου ανεβαζει στροφες αρα λογικα ειμαι ενταξει.
Kouzman - Τετ 15 Μάρ 2006, 05:18:53
Θέμα δημοσίευσης:
προβλημα δισκου ειχαμε και εμεις μετα την επισκευη του σασμαν.. φυσικα πατιναρε ακομα και με 4η ταχυτητα...οι 3 πρωτες ουτε κατα διανοια...

Ο δισκος αλλαχτηκε με 4 φτερο helix...

..να πω επισης οτι μετα την επισκευη του σασμαν το αμαξι μπορεσε και ανεβηκε δυναμομετρο να φτιαχτει το προγραμμα (να θυμισω πως εχει αλλαχτει το χταποδι, αλλαχτηκαν τα 380αρια τα μπεκ και μπηκαν μικροτερα καθως και η πεταλουδα εγινε απο 53χιλ τορναρισμενη σε 63 χιλιοστα εργοστασιακη απο καποιο αλλο μοντελο)... με νεο προγραμμα και κοφτη στις 7800σαλ τωρα το αμαξι δουλευει υγειως και εδωσε 151 αλογα και 18 κιλα ροπη τροχους κοινως περι τα τα 172 αλογα στροφαλο) και με ροπη τραπεζι... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

για να δουμε τωρα με νεο συμπλεκτη-σασμαν και πιο δυνατο μοτερ τι θα κανει ο αδερφος μου στα RWYB μολις ξεκινησουν... Razz Razz Razz Razz

ελπιζω να εχω φωτογραφιες του και με το καινουριο στροφομετρο κτηνος συντομα για να τις ποσταρω...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες