Dj-Steve έγραψε: |
λέω να μην ξεκινήσω από 205 αλλά να βάλω 205 το πολύ, όπως και να προτιμήσω το 45άρι προφίλ! |
πΕτΡοS έγραψε: |
και πρώτο στάδιο να το πας 17αρα ζαντα ειναι υπερβολή. θα χασεις πολυ και σε επιδόσεις και σε χρήμα... εγω και για 16αρα το σκεφτομαι... δες στον υπολογιστή ελαστικών την διαφορα... |
Από τιμή βέβαια δεν ξέρω πως πάει |
mick206 έγραψε: | ||
Πίστεψέ με δεν θα ήθελες να ξέρεις... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: |
Πήγαινε ρώτα πρώτα τιμές και μετά έλα πες μας... ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: |
Είδα καλά το 215??? ![]() ![]() ![]() Φίλε μου 215 δεν έχει ούτε ο κολλητός μου στο Celica 1.6... ![]() ![]() |
Και κάτι άλλα παληκάρια πώς γίνεται να έχουνε φορτώσει 19" στα 206 τους? ![]() Τελικά στρέφομαι προς 205/45/16 ![]() ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Μια παρατηρηση μοναχα...
17" Χ ???? 7" σε πλατος εισαι οριακος μεσα στους θολους του pug. Αλλα δεν νομιζω καμια απο τις 17αρες να βγαινουν σε τοσο "μικρο" πλατος. Οποτε μαλλον το λαστιχο θα εξεχει απο τους θόλους.... Τρακτερακι ![]() Επισης θα χρειαστεις σιγουρα αποστατες αφου στην συγκεκριμένη διασταση παλι νομιζω οτι θα βρεις 5μπουλονες. Και στην κακια την ωρα (επαθα φουιτ) τι γινεται? ![]() Το βρισκω too much. |
Το μόνο πράγμα που με προβληματίζει είναι πως εμείς σκάμε με το θέμα "βήμα" του αμαξιού, την στιγμή που τους περισσότερους επαγγελματίες λαστιχάδες δεν τους απασχολεί αυτό το θέμα (η τουλάχιστον δείχνουν να μην τους απασχολεί! ![]() Ή εμείς πάμε να το παίξουμε έξυπνοι, ή αυτοί είναι άσχετοι στην δουλειά τους... ![]() |
αλλά έτσι βγαίνει το ψωμί στην Ελλάδα |
Νίκο, οι διαστάσεις ζάντας/λάστιχου θα είναι 205/45/16. Στον υπολογιστή διαστάσεων ελαστικών, όλα δείχνουν ευνοϊκά. Τώρα περί ταλαιπωρήσεως της ανάρτησης δεν ξέρω τί γίνεται, εσύ σίγουρα ξέρεις και μπορείς να με συμβουλεύσεις. Πάντως σκέφτομαι πως 1 μήνα μετά την αλλαγή ζαντολάστιχων, να βάλω πιο σκληρές αναρτήσεις KONI και χαμηλωμένες 5cm το πολύ ![]() |
Αν και είμαι άπειρος στο θέμα αναρτήσεων, αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι η γεωμετρία από τις αναρτήσεις που θα είναι έτσι | - | θα πάει έτσι / - \. Αυ΄το το πρόβλημα θα το λύσει το συνεργείο ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Βρες εσυ τι φταιει???? |
netblaster έγραψε: |
Ο φιλος σου με το ραλλακι οχι μονο εχασε σε επιδοσεις, αλλα "εχασε" και σε καταναλωση και το κοντερ του "χανει" πλεον απτη στιγμη που αλλαξε (αν αλλαξε) το βημα!!! Πολυ σημαντικο πραγμα να βαζεις τα σωστα ζανντολαστιχα και οχι οτι ειναι ωραιο στο ματι!!! ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Πες τα ρε Γιωργαρα ![]() |
Ευχαριστώ θείο! |
kovac : απλά έγραψες κάτι για να πεις και μόνο ότι έγραψες, τίποτα το ουσιώδες! ![]() |
Dj-Steve έγραψε: | ||
Εγώ δηλαδή δεν τα είπα σωστά ε? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σωστα τα ιπιες...εεε ειπες ηθελα να πω τεκνο μου ![]() ![]() ![]() |
Νταξ ρε Θειο..μην βαρας ![]() ![]() ![]() |
Εγω στο 106 φορουσε απο μαμα 14αρα με 6 ιντσες πλατος.Οταν εβαλα τις 15αρες με 195 λαστιχο τις πηρα ξανα σε ιντσες 6αρα.Για ποιο λογο να δωσεις πολυ πλατος ![]() |
Παντως εγω ξανα επιμενω να βαλεις 15αρα ![]() |
Τα σεβη μου τεκνο...ο Θεος του TUNING να σε φωτησει ![]() ![]() ![]() |
netblaster έγραψε: |
Λοιπον, φαρδος ζαντας... ![]() ![]() Κοιτα εδω και θα βρεις απαντηση... ![]() |
netblaster μόλις πήρες την 1η κίτρινη κάρτα από εμένα... ![]() ![]() ![]() |
Ταδε εφη Poliths... έγραψε: |
...Οριο για το 206 οι 6,5 ιντσες φαρδος απο εκει και πάνω είναι πολύ φαρδιές ειδικά για πίσω. Για σχέδια περι ορέξεως κολοκυθόπιτα κοίτα μόνο να είναι επώνυμες τουλάχιστον να διασφαλίσεις οσο γίνεται ποιοτικά το προϊον που θα αγοράσεις, αν και εγώ επιμένω οτι οι εργοστασιακές είναι Ότι το καλύτερο ... |
6.5 να τελειωνουμε. αυτη ειναι η απαντηση. ![]() |
Dj-Steve έγραψε: | ||
Θα πληροφορηθώ για την "μαμά" σιδερένια που φοράει πόσες ίντσες πλάτος έχει, και αν είναι 6άρα, τότε θα πάω για 6.5 άν βγαίνει στην Superturismo (Αν και δε νομίζω να βγαίνει! ![]() |
Μια παρατηρηση μοναχα...
17" Χ ???? 7" σε πλατος εισαι οριακος μεσα στους θολους του pug. Αλλα δεν νομιζω καμια απο τις 17αρες να βγαινουν σε τοσο "μικρο" πλατος. Οποτε μαλλον το λαστιχο θα εξεχει απο τους θόλους.... Τρακτερακι ![]() |
Έχουνε παραπάνω από €232 (τιμή εξωτερικού) ή €300 (τιμή Ελλάδος) το κομμάτι? Τόσο έχουνε οι Superturismo 16"x7".
Επίσης, γνωρίζεις το βάρος της συγκεκριμένης ζάντας για να το συγκρίνεις με τις kosei? Όσο για το βάρος που προκύπτει από το λάστιχο, από 195/55/15 σε 205/45/16 δεν νομίζω να δώ διαφορά. Εκτός κι αν βάλω λάστιχα με δείκτη ταχύτητας 270+ km/h όπου και τότε είναι πιο ενισχυμένα και πιο βαριά... ![]() ![]() |
K 1 RACING
6.0 x 14" 4,3 kg 7.0 x 15" 4,9 kg 7.0 x 17" 6,3 kg πιστευω σας καλυψα!!! Η 7 Χ 15" παντως κανει Ε 600 |
Αν τα "πιρούνια" ήτανε πιο αραιά μεταξύ τους, ή αν έβγαινε και σε άσπρο, τότε ίσως να με απασχολούσε... ![]() By the way, σήμερα είδα στο συνεργείο της Peugeot εδώ στη Λάρισα ένα 206cc ασημί, με ασημένιες Superleggera 17". Τον ρώτησα πώς, τί, πόσο, και μου απάντησε ευδιάθετα. Αυτό που μου είπε όμως και με προβλημάτησε είναι πως μπήκαν με προσθήκες οι ζάντες... Άραγε οι Superturismo θα θέλουν προσθήκες? ![]() |
smaraghi έγραψε: |
Steve (Σταύρος) δεν είδες το αμαξάκι μου, στην υπογραφή μου.
Όταν πήγα να αγοράσω τις ζάντες τους ζήτησα να μην έχουν προσθήκες (δεν ξέρω το λόγο αλλά έτσι είπε ένας φίλος). Την προηγούμενη βδομάδα πήγα για 1 σέρβις και επέμενε το παιδί της peugeot ότι είναι με προσθήκες. Πήγα ξανά στο μαγαζί που τις αγόρασα και μου είπε ότι είναι χωρίς προσθήκες. Μου τις έσφιξε με δυναμόκλειδο; (νομίζω έτσι λέγετε;) Ξαναλέω το μόνο προβληματάκι είναι ότι εξέχουν λίγο στους μπροστινούς τροχούς (Όπως είπε κι ο Alex) ![]() |
Παράθεση: |
smaraghi και Alex, θα μπορούσατε μήπως να μου στείλετε τα τηλέφωνα με πμ από αυτούς που σας τις περάσαν τις ζάντες? Αν γίνεται δηλαδή όπως και σε εσάς να μπαίνουν μια χαρά, τότε να τις παραγγείλω από αυτούς και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! |
Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι τα τελευταια χρονια παντως ετσι ειχε η κατασταση το 2000. |
smaraghi έγραψε: |
Steve (Σταύρος) δεν είδες το αμαξάκι μου, στην υπογραφή μου.
Όταν πήγα να αγοράσω τις ζάντες τους ζήτησα να μην έχουν προσθήκες (δεν ξέρω το λόγο αλλά έτσι είπε ένας φίλος). Την προηγούμενη βδομάδα πήγα για 1 σέρβις και επέμενε το παιδί της peugeot ότι είναι με προσθήκες. Πήγα ξανά στο μαγαζί που τις αγόρασα και μου είπε ότι είναι χωρίς προσθήκες. Μου τις έσφιξε με δυναμόκλειδο; (νομίζω έτσι λέγετε;) Ξαναλέω το μόνο προβληματάκι είναι ότι εξέχουν λίγο στους μπροστινούς τροχούς (Όπως είπε κι ο Alex) ![]() |
οι ζαντες που βλεπω στην φωτο, sorry που θα το πω αλλα πετανε αρκετα,ως και αντι-αισθητικα ![]() |
Ntinos |
Ntinos έγραψε: |
Σταυρο αν οι technomagnesio ειναι για 206 μην κανεις καμια πατατα και βαλεις αλλες,τις βρισκω αψογες. |
smaraghi έγραψε: | ||||
Δεν είμαστε το ίδιο ![]() ![]() Οι δικές σου είναι καλύτερες ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Ντίνο, οι technomagnesio είναι 4x108 οπότε μπαίνουν ακριβώς! Πάντως οι λευκές Superturismo είναι κόλλημα ![]() |
Roadrunner έγραψε: |
Ρε παιδια ξερει κανεις οι KOSEI K1 τι offset εχουν; ![]() Μιλαω για τις 15'. ![]() Αμα ταιριαζουν στο rallye μου χωρις αποστατες, συντομα θα απαρνηθω τις μαυρες μου ζαντες για χαρη τους. |
Ntinos έγραψε: |
μπα προτιμω τις technomagnesio να σου πω την αληθεια για 206.Αν και να ξερεις οτι θεωρω σαν απολυτη επιλογη για 206 τις oz chrono evo αλλα οι ρημαδες θελουν spacers για να μπουν και εγω δεν εκανα τετοια πατατα αν και τις ηθελα ποιο πολυ απο καθε τι.
κανε μια ερευνα και βρες φωτο στο νετ με το 206 wrc σε ασφαλτινα ραλυ οταν φορουσε τις superturismo και οταν φορουσε τις chrono evo να δεις για τι ανωτεροτητα μιλαμε σε look.ΚΛΑΣΕΙΣ δες http://www.motorsport.com/photos/select.asp?S=WRC&E=Peugeot_206_WRC_2003_pres&Y=2002&O=12# http://www.motorsport.com/photos/select.asp?Y=2002&S=WRC&E=Tour_de_Corse/Leg_two#¨ απλα να ξερεις οτι ενα τρικ στο να επιλεγεις ζαντες ειναι οταν στις ζαντες τα μπρατσα δεν πιανουν στο στεφανι (οπως στις crono) δειχνουν μικροτερες αποτι ειναι οποτε χρειαζονται μεγαλο μεγεθος για να δειξουν ωραια. ![]() |
supertourismo??? ---------> ![]() καθόλου δε μ'αρεσουν... πολυ καλυτερες οι crono evolution... και οι technomagnesio καλυτερες ειναι...και πιο ομορφες... |
marianthi έγραψε: |
Μα 15 άρες θα βάλω! απλα είπα να πάρω καμιά γνώμη about superleggera or oz crono. |
Steve έγραψε: |
Οι chrono evo για να δείξουν καλές πρέπει να είναι τουλάχιστον 17"... ![]() |
marianthi έγραψε: |
Μα 15 άρες θα βάλω! απλα είπα να πάρω καμιά γνώμη about superleggera or oz crono. |
gavanas έγραψε: |
Τις ζαχαρώνω πολύ καιρό τώρα.
Τις είδα φορεμένες σε ασημί facelift χαμηλωμένο... κουκλί! 670 σου είπε για 15' ή 16'? |
volvos έγραψε: |
me λαστιχα?????
παρε 5733664 στεργιος... ο τυπος ειναι τορναδορος και επισκευαζει ζαντες και ειναι απο τους τοπ στην αθηνα... ρωτα τον αν του εχουν φερει απο 206 ζαντες τι προσθηκες βαζουν και αν αυτος θεωρει οτι ειναι οκ. δε πουλαει αυτος τιποτα απλα πλυροφοριες θα σου δωσει απο την εμπειρια του. ειναι καλο παιδι ελπιζω να εχει ορεξη να σε διαφωτισει γιατι πανω απο ολα ειναι να παραμεινει ασφαλες το καρο σου... |
το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως θα πετανε σαν τρακτερακι επειδη ειναι 7αρες... |
zzzleepy έγραψε: | ||
Εγώ έχω 7άρες και είναι μια χαρά... λίγο περισσότερο εξέχουν οι μπροστινές αλλά με ένα χαμήλωμα όλα ΟΚ ![]() |
cc-q-silver έγραψε: |
Ωραιες οι ζαντουλες τις OZ. Θα ηθελα να ρωτησω επειδη δεν γνωριζω και ως γνωστον-δεν ηξερες,δε ρωταγες?-
Αυτες οι oz titan ειναι ελαφρου κραματος? και κανουν 670 ευρω σκετες οι ζαντες? η' με λαστιχα,προσθηκες,δουλεια,καφε,κουλουρακια....μπλα μπλα μπλα? |
πΕτΡοS έγραψε: | ||||
οι μπροστινες θα ειναι οκ σε μενα που εχω τα φουσκωτα φτερα του 1.6... λετε οτι θα ειναι οκ ε? αντε να δουμε.... |
Recifees έγραψε: |
Superturismo δαγκωτές |
πΕτΡοS έγραψε: | ||
ποτε δε μου αρεσαν... |
Baphomet έγραψε: |
OZ TITAN 15" εχουν offset 37 άρα όντως θέλουν προσθηκες...
δεν πτοούμαι όμως...οταν εχω τα λεφτα θα τις βάλω ![]() |
Steve έγραψε: |
Αν είσαι για 17" Γιάννη, χωρίς συζήτηση, Chrono evo ![]() |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
παιδια απαντηστε μονο με γνομωνα την ομορφια... εγω ειμαι 90% αποφασησμενος για τις OZ - Superturismo GT...
αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας μεχρι το τελος του επομενου μηνα που θα κανω κινηση να βαλω επανω καποια απο αυτες μηπως και με μεταπεισετε ![]() ευχαριστω |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
[img]http://briefcase.pathfinder.gr/download/HYPER_piccolo/29870/368788/0/cosei+grey.bmp[/img]
Kosei -- D-Racer |
LuNa έγραψε: |
Δεν κάνεις και ένα κόπο να φτιάξεις και αυτή να τη δουμε? ![]() Πάντως ψήφισα την Superturismo GT .... λέει πολλά ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Luna θα σε παραεμψω εδω μιας και μαλλον δεν το εχεις δει καθολου.... Η φωτο που δεν φαινεται ειναι η D-Racer της Kosei. Παρεπιπτοντως δες στην ζαντα του Timoris το κεντρο που σου ελεγα την Πεμπτη. χμμμ ![]() |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
παιδια για ναμην ανοιξω αλλο θεμα θελω να ρωτησω εχω ενα τρεμουλο στα 130 εβαλα καινουργιες ζαντες 16¨ με προσθηκες για να ερθουν ποιο εξω. τετραμπουλονες της oxigin eins τις φοραω 8 ημερες χωρις τρεμουλο χθες πηγα στην peugeot να αλλακσω τακακια και μολις το πηρα αρχισε το τρεμουλο σατ 130 εκανα ζυγοσταθμιση μπροστα αλλα παλι τα ιδια. Λετε να θελει ζυγοσταθμιση και πισω η να φταινε οι προσθηκες please βοηθηστεμε. |
307Lucifer έγραψε: |
MilleMiglia EVS - αν δεν ήταν τόσο βαριές (τις ζύγισα με το χέρι) αυτές θα έβαζα.... |
307Lucifer έγραψε: |
Εμένα Μάνθο... ![]() έχεις δίκιο βέβαια για ακριβή μέτρηση αλλά που?? Λίγα μαγαζιά και εμποροι γενικά θα είχαν ζυγαριά ή ακριβές μετρησεις για να σου πουν τι βάρος έχει η κάθε μια... Παίζει και αυτό τον ρόλο του.... ![]() |
LEFT έγραψε: |
Η μαλ***α ειναι οτι ακουω πολλους που λενε οκ μωρε καλη αλλα απλο !!σχεδιακι!!Τι λετε ρε παιδια με υπογραφη momo και απλο σχεδιακι!!ειναι δυνατον??!Τρελα ειναι το ζαντικο!Φυσαει το design!Θα τις φορεσω και εγω μιας που βαζω και Body kit αλλα σε 18αρες!Ευτυχως που τις βγαζει και σε τετραμπουλωνες γιατι αλλιως θα παιρναμε τα ....μπουλωνια μας ![]() |
..Παιδιά αν θέλετε να γλυτώσετε βάρος από τις ζάντες (άρα να 'χετε κέρδος στην ροπή στρέψης) τότε θα κοιτάτε μόνο πολυάκτινες. Αυτό έχω καταλάβει όλο αυτόν τον καιρό...
Οι ζάντες που έχουν λίγες και χοντρές ακτίνες είναι βαρύτερες ζάντες, σε σε σχέση με μια πολυάκτινη ίδιων διαστάσεων, υλικού και αντοχής.... ...Πάει set στο 206; Δεν φαντάζομαι να θέλει αποστάτες και άλλες τέτοιες αηδίες... .... |
....Θα τις φορεσω και εγω μιας που βαζω και Body kit αλλα σε 18αρες.. |
fallen_angel82 έγραψε: |
Έχετε δει την Titan της OZ? Κορυφαία σαν ομορφιά αλλά βγαίνει από 17'' και πάνω. Κρίμα γιατί στο 206 δεν μπορώ να τη βάλω. Από τις άλλες σίγουρα τις supertourismo και με διαφορά!!!Τιμή για 15'' ξέρει κανείς? |