PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πίσω πινακίδα

307__:)(dimitris) - Δευ 31 Ιαν 2005, 09:52:45
Θέμα δημοσίευσης: Πίσω πινακίδα
Καλημερα σε ολους πιαδια εχω μια απορια βγαζοντας μια φορα την πισω πινακιδα (αριθμο κυκλοφοριας ) για να βγαλω το διαφημιστικο η πινακιδα απο μα....κια μου στραβωσε στην μεση και φαινεται ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση αν παω στο μηχανολογικο και ζητησω αλλαγη να μου φερουν καποια αλλη η μηπως φτιαχνουν αλλου??? οποιος ξερει παρακαλω ασ βοηθησει ευχαριστω.
307cc alu - Δευ 31 Ιαν 2005, 20:10:15
Θέμα δημοσίευσης:
O μόνος τρόπος για να αλλάξεις την πινακίδα απ΄ ότι ξέρω, είναι να δηλώσεις κλοπή ή απώλεια, με την σχετική γραφειοκρατία. Μόνο το Υπουργείο θα σου δώσει νόμιμες πινακίδες με την σφραγίδα πίσω. Στους ελέγχους πάντα στην πίσω δίνουν βάση.
Steve - Δευ 31 Ιαν 2005, 23:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστά τα είπε ο φίλος 307cc alu, απλά προσθέτω τα εξής:

Για την μπροστινή πινακίδα, απλά πας για επανέκδοση. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Για την πίσω πινακίδα, επειδή έχει και την σφραγίδα πρέπει να δηλώσεις απώλεια στην αστυνομία, να πάρεις το χαρτί, να πας στο μηχανολογικό, να να να να... Cool
Lef205 - Τρι 01 Φεβ 2005, 00:58:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μολις κοιταξα την μπροστινη πινακιδα του cc μου.Εχει και αυτη εθνοσημο.Την ιδια ζημια την ειχα παθει στο 205, οταν ρωτησα μου ειπαν οτι πρεπει να παραδωσω και την πισινη και θα μου εφερναν ενα ζευγαρι καινουργιες.Οι πινακιδες θεωρουνται δημοσια εγραφα και οταν χανεις τη μια, παραδινεις και την αλλη και σου φερνουν δυο καινουγιες.Η κλιση για απωλεια πινακιδας (συγκεκριμενα μπροστινη σε εμενα) νομιζω ειναι 33 ευρω, οποτε πηγαινε κατευθειαν για αντικατασταση!
307__:)(dimitris) - Τετ 02 Φεβ 2005, 14:35:23
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια σας βρεθηκε λυση με βαψιμο απο την αρχη την πινακιδα ευτυχως γιατι αυτες η ευρωπαικες πινακιδες ειναι μαυρο χαλι Evil
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες