Ghost Dog έγραψε: |
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ!!
Υ.Γ:...ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ |
Tomcat έγραψε: |
Δυστυχώς δεν ήταν ακριβώς αυτός ο στόχος μου Αρούλη.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ......... |
darampa έγραψε: |
Αν θυμάμαι καλά και οι τούρκοι πεζοναύτες που είχαν αποβιβαστεί στο νησί σκοτώθηκαν μετά από λίγο καιρό όταν έπεσε το ελικόπτερο που τους μετέφερε κατά τη διάρκεια μιας τουρκικής άσκησης.
Να ταν τυχαίο? Τέλος πάντων εκείνη η νύχτα ήταν πολύ δύσκολη. Το αιγαίο και η υφαλοκρηπίδα είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση και απαιτούνται πολύ λεπτοί χειρισμοί σε διπλωματικό επίπεδο. |
Ghost Dog έγραψε: |
Υ.Γ:...ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ |
DimiP έγραψε: | ||
δεν ειναι καθολου δυσκολη περιπτωση. μονοι μας τοσα χρονια την καναμε δυσκολη. αν εφαρμοζοταν απλα το διεθνες δικαιο , και οι Τουρκοι το δεχονταν , ολα θα ηταν μια χαρα. αλλα οι κυριοι χρησιμοποιουν πολυ την ομορφη παροιμια που λεει "φωναζει ο κλέφτης για να φοβηθει ο νοικοκυρης". ![]() |
......
Πλέον επισήμως το «ατύχημα» ήταν αποτέλεσμα των κακών καιρικών συνθηκών και των λανθασμένων χειρισμών του πληρώματος σύμφωνα με το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων...... |
sod έγραψε: |
ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ .ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΙΣ 22-1-96.240 ΣΕΙΡΑ.ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ!ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ 18ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 15 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΩ Η ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ(2Η ΜΑΛ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΣΕΧΑΣΩ ΤΟ ΚΑΨΩΝΙ ΤΗΣ 234 ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΓΕ 3 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΑΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ 93!ΠΟΛΥ ΚΑΨΩΝΙ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ! |
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΛΟΧΑΓΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗ 2Η ΜΑΛ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΤΕΘ ΣΤΗ ΣΑΜΟ.ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 97 ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΕ ΣΕ ΑΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ.ΕΡΙΞΕ ΜΕ ΕΝΑ LAW.ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΛ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΜΟ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΛΗΞΑΝ ΟΜΑΛΑ!ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
1os Λ.ΑΛ 240 ΣΕΙΡΑ |
ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ .ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΙΣ 22-1-96.240 ΣΕΙΡΑ.ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ!ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ 18ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 15 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΩ Η ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ(2Η ΜΑΛ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΣΕΧΑΣΩ ΤΟ ΚΑΨΩΝΙ ΤΗΣ 234 ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΓΕ 3 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΑΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ 93!ΠΟΛΥ ΚΑΨΩΝΙ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ! |
volvos έγραψε: |
καταρχην πρεπει να γνωριζετε οτι το σπορτ των παραβιασεων του εθνικου εναεριο χωρου το κατεχουμε και εμεις οι ελληνες καλα.....
μην νομιζετε οτι οι δικοι μας δεν κανουν τετοια και απλα καθονται και αναχαιτουν....αλλο αν αυτο δεν μαθαινεται! |
vinman έγραψε: |
Με τοσες παραβιασεις και εικονικες αερομαχιες καθε μερα στο Αιγαιο γιατι δεν ριχνουμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ενα τουρκικο μαχητικο στη θαλασσα????
Να δεις για ποτε θα βαλουν μυαλο........... θυμαστε τοτε την κριση με το 'χορα'που ειχε πει ο παπανδρεου να το βυθισουν που εκοβε βολτες στα χωρικα μας υδατα??? θυμαστε για ποτε εξαφανιστηκε απο την περιοχη μας??? γιατι δεν τα λεμε πλεον αυτα αλλα ευχαριστουμε και τους αμερικανους(βλεπε Ιμια)???? |
shiba έγραψε: |
λοιπον να πω εγω και γω αυτα που θελω...εγω φανταροσ εκανα πολεμικη αεροπορια..οι λεγομενεσ ''μοδιστρεσ'' τλσπντν.. |
shiba έγραψε: |
λοιπον να πω εγω και γω αυτα που θελω...εγω φανταροσ εκανα πολεμικη αεροπορια..οι λεγομενεσ ''μοδιστρεσ'' τλσπντν..τυχαινει μανα,θειοσ θεια,να δουλευουνε πολεμικη αεροπορια οι 2 ωσ στρατιωτικοι και η μανα μου ωσ πολιτικο προσωπικο...εγω παραμεθωριο εκανα μυκονο..καλα ακουσατε μυκονο..η απολυτη χλιδα..εκει η μοναδα ειναι ρανταρ και καλα..λοιπον θελω να σασ πληροφορησω οτι οι ελληνεσ πιλοτοι ειναι 10 φορεσ πιο προκλητικοι απο τουσ τουρκουσ..παρα ποολλεσ παραβιασεισ περρισοτερεσ..ξερουμε σπιθαμη προσ σπιθαμη ολοκληρη την τουρκια..οχι οτι και οι τουρκοι δεν ξερουν την ελλαδα.απλα να μην νομιζουμνε οτι εμεισ ειμαστε οι αγιοι και οι καλοι |
STELIOS έγραψε: |
Σε παρακαλω πολυ !!! Μοδιστρες ημαστε εμεις του Ναυτικου !!! ![]() ![]() ![]() Μην μας παρουν και τον τιτλο, τσαμπα φορουσαμε τις μπελαμανες και τις κολαρινες ??? |
Επίσης ... γνωστή υπόθεση Ελληνικoύ Phantom που έκανε Touch & Go σε Τουρκική Στρατιωτική Βάση.. |
shark_zak έγραψε: | ||||
μοδιστρες... ![]() ![]()
για πες...ποτε... ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
μοδιστρες... ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||||
Κρητη (Ακροτηρι Δρεπανο στα Χανια) και τους 2 τελευταιους μηνες Αθηνα στη 4η ΜΕΑ (Μοναδα Επιχειρισιακης Ασφαλειας). |