PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Οδηγοί πληρώνουν 55 $ τον χρόνο για να τους παρακολουθούν

307cc alu - Παρ 28 Ιαν 2005, 08:24:25
Θέμα δημοσίευσης: Οδηγοί πληρώνουν 55 $ τον χρόνο για να τους παρακολουθούν
................Η ζωή ποτέ δεν σταματά να μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Θεωρούσαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα αλλά αυτό ξέφευγε από κάθε όριο της φαντασίας μας. Στην Αμερική υπάρχει σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα το "How's my Driving". Οι οδηγοί που συμμετέχουν σε αυτό κολλούν ένα αυτοκόλλητο στο όχημά τους με έναν αριθμό τηλεφώνου. Όποιος στον δρόμο θεωρήσει ότι ενοχλείται από τον τρόπο οδήγησης του οδηγού του συγκεκριμένου οχήματος τηλεφωνεί στον αριθμό αυτό και κάνει τα παράπονά του.

Η εταιρεία που τα συγκεντρώνει - αμείβεται με 55 δολάρια τον χρόνο εν είδει συνδρομής - αποστέλει μηνιαίες αναφορές που παρουσιάζουν το πως οι άλλοι οδηγοί αντιμετωπίζουν τον τρόπο οδήγησης του συνδρομητή. Ήδη το όλο concept μας ακούγεται too much.

Δεν σταματάει, όμως, εκεί. Τώρα δημιουργήθηκε το "Tell my mom" στο οποίο συμμετέχουν γονείς που θέλουν να παρακολουθούν τον τρόπο οδήγησης των παιδιών τους. Αυτονόητο είναι πως οι μηνιαίες αναφορές καταλήγουν πια στα χέρια των γονέων και όχι των παιδιών. Ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα...................................

Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Εμεις θα το σχολιάσουμε Question Question Question
LuNa - Παρ 28 Ιαν 2005, 08:52:13
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμμμ
όντως too much ρε παιδί μου!
ειδικά για την Ελλάδα μια τέτοιου είδους παροχή θα έπιανε πάτο δεδομένου ότι εμείς εδώ όταν έχουμε παράπονο από άλλον οδηγό σε καμία περίπτωση δεν καθόμαστε να του "μάθουμε" πως πρέπει να οδηγεί (σιγά μην τον πάρουμε και τηλέφωνο τον μαλ**α που μας έκλεισε στον δρόμο Razz ) αλλά τον στολίζουμε ως χριστουγενιάτικο δέντρο με ένα σωρό στολίδια τύπου... ρε παπ*ρααααααα Cussing out καλά είσαι εντελώς μαλ*κας εεεεεεεεεε Bad talk ουυυυυ ρε κριάριιιιιι βράδυ πήρες το δίπλωμα???? :fist: κλπ κλπ κλπ

Laughing Laughing Laughing αθάνατη Ελλαδάρα και πολύ γουστάρω χεχε

όσο για τα παιδάκια τους.....
τι να σχολιάσει τώρα κανείς για τα αμερικανάκια ... ότι και να πεις είναι λίγο... σκέψου ότι αυτά μετά είναι οι ενήλικες που ψηφίζουν Μπούς Laughing Laughing αφού τους δίνουν δίπλωμα στα 16..... ψάχνουν μετά οι γονείς τρόπο πως θα γλυτώσουν το αμάξι τους από τα καμάρια τους Razz

Γενικά κάθε τύπου στενής αστυνόμευσης δίχνει μόνο ανασφάλεια και χουντικές διαθέσεις!
Αμερικάνοι είναι... ας πρόσεχαν! (ας πάνε μετανάστες στη Γερμανία Razz )
zzzleepy - Παρ 28 Ιαν 2005, 09:04:31
Θέμα δημοσίευσης:
"-Ναι καλημέρα σας
-Καλημέρα σας κυρίε μου.
-Παίρνω για να σας πω για 206 οδηγούς που οδηγούσαν ενοχλητικά κατ'εμέ...
-206;;;!!!!! Shocked
-Μάλιστα κυρία μου. Έχω όλων τα νούμερα! Όλοι ήταν με γαλλικά αυτοκίνητα, με τα ίδια σηματάκια, έκαναν σφήνες, έτρεχαν, φασαρία, κακό, χειρόφρενα, τρομοκράτες σας λέω!!! Πρέπει να κάνετε κάτι. Τι σας πληρώνουμε; Είμαι αμερικάνος φορολογούμενος πολίτης εγώ!"

Ρε άαααααει από 'δω...
shark_zak - Παρ 28 Ιαν 2005, 09:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
μα γι' αυτό τους λένε και αμερικανάκια....

θα συμφωνήσω απόλυτα και με τους δυο (LuNa - zzzleepy) προλαλήσαντες…Exclamation
crusader - Παρ 28 Ιαν 2005, 11:03:25
Θέμα δημοσίευσης:
Κάθε φορά που λέω ότι τα έχουν κάνει όλα αυτοί οι αμερικάνοι, τα καμάρια του ανθρώπινου γένους, με εντυπωσιάζουν με μια νέα απίστευτη ιδέα τους Confused Confused
Η μαλ***α τους δεν έχει σταματημό πια!!!
Αντε να δούμε το επόμενο κατόρθωμά τους ποιό θα είναι Question
DimiP - Παρ 28 Ιαν 2005, 13:58:58
Θέμα δημοσίευσης: Re: Οδηγοί πληρώνουν 55 $ τον χρόνο για να τους παρακολουθού
307cc alu έγραψε:
................Η ζωή ποτέ δεν σταματά να μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Θεωρούσαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα αλλά αυτό ξέφευγε από κάθε όριο της φαντασίας μας. Στην Αμερική υπάρχει σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα το "How's my Driving". Οι οδηγοί που συμμετέχουν σε αυτό κολλούν ένα αυτοκόλλητο στο όχημά τους με έναν αριθμό τηλεφώνου. Όποιος στον δρόμο θεωρήσει ότι ενοχλείται από τον τρόπο οδήγησης του οδηγού του συγκεκριμένου οχήματος τηλεφωνεί στον αριθμό αυτό και κάνει τα παράπονά του.

Η εταιρεία που τα συγκεντρώνει - αμείβεται με 55 δολάρια τον χρόνο εν είδει συνδρομής - αποστέλει μηνιαίες αναφορές που παρουσιάζουν το πως οι άλλοι οδηγοί αντιμετωπίζουν τον τρόπο οδήγησης του συνδρομητή. Ήδη το όλο concept μας ακούγεται too much.

Δεν σταματάει, όμως, εκεί. Τώρα δημιουργήθηκε το "Tell my mom" στο οποίο συμμετέχουν γονείς που θέλουν να παρακολουθούν τον τρόπο οδήγησης των παιδιών τους. Αυτονόητο είναι πως οι μηνιαίες αναφορές καταλήγουν πια στα χέρια των γονέων και όχι των παιδιών. Ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα...................................

Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Εμεις θα το σχολιάσουμε Question Question Question

να κανω μια ηλιθια ερωτηση, τοσο ηλιθια οσο και οι Αμερικανοι (δικο μου σχολιο):

Και γιατι το κανουν αυτο;;; δηλ. γιατι συμμετεχουν στο προγραμμα και μαλιστα πληρωνουν κι απο πανω ;;;
LuNa - Παρ 28 Ιαν 2005, 14:03:21
Θέμα δημοσίευσης: Re: Οδηγοί πληρώνουν 55 $ τον χρόνο για να τους παρακολουθού
DimiP έγραψε:
να κανω μια ηλιθια ερωτηση, τοσο ηλιθια οσο και οι Αμερικανοι (δικο μου σχολιο):

Και γιατι το κανουν αυτο;;; δηλ. γιατι συμμετεχουν στο προγραμμα και μαλιστα πληρωνουν κι απο πανω ;;;

Laughing Laughing Laughing
εύλογο το ερώτημα αλλά υποψιάζομαι ότι η απάντηση βρίσκεται στη δική τους ερμηνία της λέξης "φιλότιμο" ?!?!
Οτι ΚΑΙ ΚΑΛΑ.... πες μου ρε φίλε τι μαλ***ες κάνω ενώ οδηγώ και γω ως καλός αμερικανός πολίτης θα τις διορθώσω!
GOD BLESS AMERICA και σε ελεύθερη μετάφραση.... ο Θεός αγαπάει τους ηλίθιους!!! (μακάριοι οι πτωχοί το πνέυματι κλπ κλπ κλπ Razz )
Touristas - Παρ 28 Ιαν 2005, 14:19:24
Θέμα δημοσίευσης:
Beer Beer Beer
glf - Παρ 28 Ιαν 2005, 14:26:28
Θέμα δημοσίευσης:
για να πάρει κάνας τηλέφωνο στη μάνα του μικρού, θα πρέπει να είναι πολύ πολύ κοντά για να διαβάσει το αυτοκόλλητο.

κοινώς...

Catch me if you can
nickzotos - Παρ 28 Ιαν 2005, 15:18:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πανε καθολου καλα!!!!!αν αυτο γινοταν στην Ελλαδαρα μας τοτε οι μισοι ελληνες θα μιλαγαν στο τηλεφωνω για καταγγελιες...και οι αλλοι μισοι θα τα ακουγαν απο τους γωνεις τους Cool Shocked
Ghost Dog - Παρ 28 Ιαν 2005, 16:32:31
Θέμα δημοσίευσης:
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γ@μουσε τα παιδια του!!!!!!! Shocked Evil Evil Evil Evil Laughing Laughing
darampa - Παρ 28 Ιαν 2005, 17:01:31
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή αφού βρίσεις τον καραγκιόζη μετά πρέπει να πάρεις και τηλέφωνo να διαμαρτυρηθείς???????
Δεν είμαστε καλά.....

Συμφωνώ απόλυτα με το παλιο ρητό που δημοσίευσε ο Ghost Dog
christhehealer - Παρ 28 Ιαν 2005, 17:14:23
Θέμα δημοσίευσης:
K-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό!!!!!!!

E-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό!!!!!!!!!!

Bλέπεις την αιθέρια παρουσία στο φανάρι. Έχεις το τηλέφωνό της απ' το αυτοκόλλητο. Tην παίρνεις τηλέφωνο και αρχίζεις το ποίημα... Mία τόσο ωραία κυρία, και καλά το πάτε άλλα χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις, μπορούμε να τα πούμε από κοντά, πίνοντας έναν καφέ... μην τα λέμε από τηλεφώνου...

Kι εάν σε συλλάβει η μικτή δύναμη, Eκάμ - Mατ - Πεζοναυτών... έχεις δικαιολογία... Mα αγάπη μου, βοηθάω την κοπέλα να βελτιώσει την οδήγησή της, συμβάλοντας έτσι στην οδική ασφάλεια όλων και στην εν γένει μείωση των ατυχημάτων... Που πήγε το μυαλό σου;

M' αρέσουν οι Aμερικάνοι. Eίναι 100 χρόνια μπροστά... στο κέρατο!!!!
shark_zak - Τρι 01 Φεβ 2005, 08:50:53
Θέμα δημοσίευσης:
λες αυτό να είναι το βαθύτερο νόημα τις όλης υποθέσεις...(είναι μια καλή εκδοχή) Question
αν και εκεί δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα, γιατί μέχρι και σε αυτό είναι κάφροι δεν έχουν τρόπους... Idea
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες