dragiotis έγραψε: |
To δικο σου Dimip,δεν ειναι multiplex?
Εμενα μου τα αλλαξανε στην Εψιλον, πριν ακομα το παραλαβω. Οποτε δεν ειδα τι διαδικασια χρειαζεται. Προφανως, τα παλια φαναρια, ειχαν Η4 λαμπες, ενω το διαφανο φναρι, εχει 2 ζευγη απο Η7. |
elias έγραψε: |
Υπάρχει αισθητή διαφορά στον φωτισμό μεταξύ απλών φαναριών και διάφανων φαναριών? Μιλάω για τα μαμά φανάρια. Αξίζει μια τέτοια αλλαγή? |
MEMsound έγραψε: |
Excume me sir, με το μπαρδόν δηλαδή...
...αλλά εγώ που είχα μπει σε 106 GTI είχε επιεικώς πολύ χειρότερα φώτα από τα δικά μου... Χωρίς τα προβολάκια το 10-6 ήταν χάλια... Ισως να είχε κάποιο πρόβλημα το συγκεκριμένο 106 αλλα δε νομίζω... |
MEMsound έγραψε: |
Excume me sir, με το μπαρδόν δηλαδή...
...αλλά εγώ που είχα μπει σε 106 GTI είχε επιεικώς πολύ χειρότερα φώτα από τα δικά μου... |
Touristas έγραψε: |
Μονο τις μπριζες θελει ουτε ρελεδες ουτε τιποτα αλλο! ![]() 6541J6 Χ2 6541Ε7 Χ6 το 1...μεσαια το 2...μεγαλα το 3...σωμα αυτα!!!! |
Giannis307 έγραψε: |
Μια φισα ειναι....τι να τον κανεις τον ηλεκτρολογο...? |
Giannis307 έγραψε: |
Μια φισα ειναι....τι να τον κανεις τον ηλεκτρολογο...? |
stef80 έγραψε: | ||
Χρειάζεται καινούρια καλωδίωση με ρελέ ώστε να μένουν αναμμένα τα μεσαία όπως πρέπει. Δεν είναι σπουδαία δουλειά για κάποιον που ξέρει. |
AlienHack έγραψε: |
διευκρίνηση. Αν ειναι multiplex το αμαξι εχει μονο μια φυσα που συνδέεται στα φώτα? ενώ αν ειναι non-multiplex εχει 2? |
AlienHack έγραψε: |
? τοτε γιατι υπάρχει διαφορα στα παλια μοντελα και δεν μπαινουν τα "καινουρια" διαφανα φωτα? |
Steve έγραψε: | ||
Δεν έχει σχέση το multiplex. |
Touristas έγραψε: |
Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό..???? |
Steve έγραψε: | ||
800.000% |
Touristas έγραψε: | ||||
|
Steve έγραψε: | ||||||
Κοίτα να δεις που παίρνει και το σοβαρό του ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: | ||||
Άσε εμένα να έχω άλλη άποψη όμως , μιας και τα έχω δει πάρα πολλές φορές. |