PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Black List Επαγγελματιών

307cc alu - Τρι 25 Ιαν 2005, 21:58:08
Θέμα δημοσίευσης: Black List Επαγγελματιών
Παρακολουθώντας τα διάφορα topis βλέπω ότι αρκετοί από εμάς, έχουν συναντήσει προβλήματα από << επαγγελματίες >> του χώρου (αντιπροσωπίες - after market καταστήματα). Προτείνω λοιπόν, να κάνουμε μία καταγραφή τους - όσο είναι δυνατόν - για να προφυλάξουμε κάποιους από εμάς, να μην πέσουν στην ίδια λούμπα.
ROLAND GARROS - Παρ 28 Ιαν 2005, 10:54:04
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή αυτό το τόπικ θα πάρει πολύ χώρο... δεν το παίρνεις ανάποδα το θέμα? Ας γράψουν όσοι έμειναν ευχαριστημένοι κάτι, πιστεψέ με μια με δύο απαντήσεις θα πάρεις...

Μιλάει η εμπειρία...
307cc alu - Σαβ 29 Ιαν 2005, 14:22:38
Θέμα δημοσίευσης:
Τουλάχιστον ας τους έχουμε <<μαζεμένους >> κάπου για να τους ελέγχουμε καλύτερα, και τους μεν και τους δε.
darampa - Σαβ 29 Ιαν 2005, 15:11:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδεχόμενη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τα μαστόρια την έχετε σκεφτεί???
CC-Gio - Σαβ 29 Ιαν 2005, 16:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
darampa έγραψε:
Ενδεχόμενη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τα μαστόρια την έχετε σκεφτεί???

Αν εχεις παει σε καποιον μαστορα και δεν εχεις μεινει ικανοποιημενος με βασει γεγονοτων..............
Αν οντως εχει κανει μαμακια,πρεπει να το βουλωσει και να κοιταξει να κανει καλυτερα τη δουλεια του και να μαζεψει πελατεια,παρα να τρεχει στα δικαστηρια!

Εγω δεν εχω βρει καποιο μαστορα που να κανει τη δουλεια του οπως ακριβως θελω......δηλαδη να προσεχει το αμαξι μου οσο το προσεχω και εγω!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!
shiba - Σαβ 29 Ιαν 2005, 21:11:24
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
darampa έγραψε:

Αν εχεις παει σε καποιον μαστορα και δεν εχεις μεινει ικανοποιημενος με βασει γεγονοτων..............
Αν οντως εχει κανει μαμακια,πρεπει να το βουλωσει και να κοιταξει να κανει καλυτερα τη δουλεια του και να μαζεψει πελατεια,παρα να τρεχει στα δικαστηρια!

Εγω δεν εχω βρει καποιο μαστορα που να κανει τη δουλεια του οπως ακριβως θελω......δηλαδη να προσεχει το αμαξι μου οσο το προσεχω και εγω!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!
makari να υπηρχε ενασ τετοιοσ μαστορασ γιωργαρα αλλα που...ολοι σχεδον ειναι λαμογια κανουν τισ γκαφεσ του και μετα ψαχνουν δικαιολογιεσ..σιγα μην προσεξουν το ξενο αμαξι...
kanelj - Σαβ 29 Ιαν 2005, 21:54:57
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
ολοι σχεδον ειναι λαμογια κανουν τισ γκαφεσ του και μετα ψαχνουν δικαιολογιεσ..σιγα μην προσεξουν το ξενο αμαξι...

Nομιζεις.... Exclamation
shiba - Σαβ 29 Ιαν 2005, 22:37:28
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
shiba έγραψε:
ολοι σχεδον ειναι λαμογια κανουν τισ γκαφεσ του και μετα ψαχνουν δικαιολογιεσ..σιγα μην προσεξουν το ξενο αμαξι...

Nομιζεις.... Exclamation
..oυπσ sorry εκτοσ αν ειναι γνωστοσ σου..μονο τοτε θα σε προσεξει...μπορει να κανω και λαθοσ
Baphomet - Κυρ 30 Ιαν 2005, 02:13:33
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
kanelj έγραψε:
shiba έγραψε:

Nομιζεις.... Exclamation
..oυπσ sorry εκτοσ αν ειναι γνωστοσ σου..μονο τοτε θα σε προσεξει...μπορει να κανω και λαθοσ

κανεις λαθος... Very happy
tsikis - Κυρ 30 Ιαν 2005, 02:15:36
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ?
Το DRD το ξέρετε ?
Ηταν στην Αθήνα πριν κανα χρόνο . Τώρα έχει πάει στη Λαμία
Γνώμες .........?? Cool
CC-Gio - Κυρ 30 Ιαν 2005, 12:38:59
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη κ Πετρο για πειτε και σε μας καλους μαστορες!

(Για να μη θεωρηθει διαφημιση στειλτε μου ΠΜ) Wink

Περιμενω....
kanelj - Δευ 31 Ιαν 2005, 06:54:34
Θέμα δημοσίευσης:
Αν προσεξεις λιγο καλυτερα θα καταλαβεις αμεσως εναν που θεωρω καλο....!
Rolling eyes Wink
(ειναι κοντα στην μασκοτ της υπογραφης μου....!!!)
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Δευ 31 Ιαν 2005, 14:31:10
Θέμα δημοσίευσης: συνεργεια
kanelj έγραψε:
Rolling eyes Wink

καλησπερα Γιαννη,
Το συγκεκριμενο συνεργειο που αναφερεισ ειναι παρα πολυ καλο συνεργειο το οποιο μαλιστα ασχοληται και με βελτιωσεισ εγκρινω και επαυξανω.
Καπωσ καλο συνεργειο ειναι και η Dakar στη βουλιαγμενης
CC-Gio - Δευ 31 Ιαν 2005, 15:10:58
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Rolling eyes Wink

Συμπεριφερεται εξισου καλα σε ολα τα αυτοκινητα ή επειδη απλα σε γνωριζει,οτι εισαι πελατης , και στο προσεχει??

Δεν ειδα πουθενα στο site, σε ποια περιοχη βρισκεται (οδος)?
crusader - Δευ 31 Ιαν 2005, 16:01:35
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
kanelj έγραψε:
Rolling eyes Wink

Συμπεριφερεται εξισου καλα σε ολα τα αυτοκινητα ή επειδη απλα σε γνωριζει,οτι εισαι πελατης , και στο προσεχει??

Δεν ειδα πουθενα στο site, σε ποια περιοχη βρισκεται (οδος)?

Στη σελίδα επικοινωνίας πήγες???
http://www.kouteris-motorsport.gr/contact.shtml
kanelj - Δευ 31 Ιαν 2005, 16:11:24
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:

Γιατι εγω σαν πελατης δεν τον γνωρισα Question Exclamation Wink
Και δεν ειναι φιλος ή κατι τετοιο!
Απο κει τον γνωρισα!
Γιατι να μην προσεχει το αυτοκινητο Question Exclamation Δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα Exclamation
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες