darampa έγραψε: |
Ενδεχόμενη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τα μαστόρια την έχετε σκεφτεί??? |
CC-Gio έγραψε: | ||
Αν εχεις παει σε καποιον μαστορα και δεν εχεις μεινει ικανοποιημενος με βασει γεγονοτων.............. Αν οντως εχει κανει μαμακια,πρεπει να το βουλωσει και να κοιταξει να κανει καλυτερα τη δουλεια του και να μαζεψει πελατεια,παρα να τρεχει στα δικαστηρια! Εγω δεν εχω βρει καποιο μαστορα που να κανει τη δουλεια του οπως ακριβως θελω......δηλαδη να προσεχει το αμαξι μου οσο το προσεχω και εγω! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! |
shiba έγραψε: |
ολοι σχεδον ειναι λαμογια κανουν τισ γκαφεσ του και μετα ψαχνουν δικαιολογιεσ..σιγα μην προσεξουν το ξενο αμαξι... |
kanelj έγραψε: | ||
Nομιζεις.... ![]() |
shiba έγραψε: | ||||
|
kanelj έγραψε: |
Αν προσεξεις λιγο καλυτερα θα καταλαβεις αμεσως εναν που θεωρω καλο....!
![]() ![]() (ειναι κοντα στην μασκοτ της υπογραφης μου....!!!) |
kanelj έγραψε: |
Αν προσεξεις λιγο καλυτερα θα καταλαβεις αμεσως εναν που θεωρω καλο....!
![]() ![]() (ειναι κοντα στην μασκοτ της υπογραφης μου....!!!) |
CC-Gio έγραψε: | ||
Συμπεριφερεται εξισου καλα σε ολα τα αυτοκινητα ή επειδη απλα σε γνωριζει,οτι εισαι πελατης , και στο προσεχει?? Δεν ειδα πουθενα στο site, σε ποια περιοχη βρισκεται (οδος)? |
CC-Gio έγραψε: |
Συμπεριφερεται εξισου καλα σε ολα τα αυτοκινητα ή επειδη απλα σε γνωριζει,οτι εισαι πελατης , και στο προσεχει??
|