PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - AUTO - EXELIXIS 2002

DimiP - Τρι 15 Οκτ 2002, 17:02:39
Θέμα δημοσίευσης: AUTO - EXELIXIS 2002
ΠΑΙΔΕΣ η ωρα εφτασε !!!!
μαζεψτε οτι οικονομιες εχετε, συγκεντρωστε τις τυχον αποριες σας, θυμηθητε τι θα θελατε να δειτε και ετοιμαστειτε γιατι η Auto Exelixis 2002 στο Περιστερι ειναι γεγονος.
δειτε και το site :http://www.diktion.com/host/Exelixi/index.asp

Θα ελεγα (αν και δυσκολο) να ορισουμε μια μερα που να μαζευτουμε οσοι μπορουμε και να παμε μαζι. και πλακα θα εχει αλλα και θα τα πουμε κιαπο κοντα.
Τωρα το τι καρτουλα εχει να μοιραστει αυτο δε λεγεται...!!!!

Τι λετε; λοιπον;
Αρχιστε να καταθετετε το ποτε σας βολευει ωστε να οργανωθουμε εγκαιρα.
Ενα πραγμα μονο δεν παιρνει συζητηση.
Επειδη πηγα περισυ και ειδα το χαμο που γινεται
Θα ειναι συμφερον μας να παμε μολις ανοιγει η εκθεση (ουτως η αλλως θελεις 2-3 ωρες να τα δεις ολα με ησυχια)

Λοιπον ο λογος σε εσας :
christhehealer - Τρι 15 Οκτ 2002, 17:15:34
Θέμα δημοσίευσης: Re: AUTO - EXELIXIS 2002
DimiP έγραψε:
Θα ειναι συμφερον μας να παμε μολις ανοιγει η εκθεση

Δεν μου το κάνεις αυτό σε ώρα, για να δω τι θα ψηφήσω;

Πες κανένα 9.30 το πρωί και να δεις για πότε θα βγουν α πιστόλια... Shocked Cool Laughing Twisted evil Question
Vini - Τρι 15 Οκτ 2002, 19:05:23
jim δυστυχώς θα κρατήσω για μένα την ημ/νία και την ώρα που θα πάω...
Θέλω να είμαι μόνος (το πολύ με ένα φίλο ακόμη) για να τα λιανίσω όλααααα!!!!!!!
Δεν θα αφήσω τίποταααααα!!!!!!
Θα ρωτήσω τα πάνταααααα!!!!!!!
Και θα πάρω προσπέκτους που θα με ενδιαφέρουν......

Αν πάμε πολλοί μαζί θα χάσουμε το μπούσουλα εκεί μέσα....
Πέρισυ είχα πάει με δύο φίλους και τελικά ο ένας κυνηγούσε τον άλλο....και χάσαμε την ουσία...

Φυσικά θα πάρω λίγα λεφτά μαζί μου...και τις επόμενες ημέρες θα πέσει ο προβληματισμός για τυχόν πονηρές κινήσεις.... Wink Wink Wink Wink
DimiP - Τρι 15 Οκτ 2002, 20:39:10
Vini έγραψε:
jim δυστυχώς θα κρατήσω για μένα την ημ/νία και την ώρα που θα πάω...
Θέλω να είμαι μόνος (το πολύ με ένα φίλο ακόμη) για να τα λιανίσω όλααααα!!!!!!!
Δεν θα αφήσω τίποταααααα!!!!!!
Θα ρωτήσω τα πάνταααααα!!!!!!!
Και θα πάρω προσπέκτους που θα με ενδιαφέρουν......

Αν πάμε πολλοί μαζί θα χάσουμε το μπούσουλα εκεί μέσα....
Πέρισυ είχα πάει με δύο φίλους και τελικά ο ένας κυνηγούσε τον άλλο....και χάσαμε την ουσία...

Φυσικά θα πάρω λίγα λεφτά μαζί μου...και τις επόμενες ημέρες θα πέσει ο προβληματισμός για τυχόν πονηρές κινήσεις.... Wink Wink Wink Wink

vini, ο μοναχικος καβαλαρης....

ο.κ

Confused
κανεις αλλος τουλαχιστον ;;;;
Tomcat - Τρι 15 Οκτ 2002, 21:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω!Οτι θα πάω είναι σίγουρο αλλά δεν ξέρω τι στάση να κρατήσω να αρχίσω να μαζεύω euroπουλα για να φύγουν αβέρτα σε τυχών προσφορές και ευκαιρίες ή να πάρω πληροφορίες και μετά βλέπωντας και κάνοντας?Αν έχετε καλές προτασείς ......
Ghost Dog - Τρι 15 Οκτ 2002, 22:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα ηθελα να ερθω για να γνωρισω οσους μπορεσω!
Καλη μερα (για μενα)ειναι το Σαββατο,η Κυριακη,αλλα παμε οποτε αποφασισετε!!!!
Γειτονακι (206tomcat) πιστευω οτι καλυτερα ειναι να δεις,να παρεις info και μετα να προχωρησεις στην αγορα!!!
Nikel - Τετ 16 Οκτ 2002, 00:37:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω ψηφισα Δευτερα διοτι: Παρασκευη ειναι πολυ νωρις και θα γινετε πανικος, Σ/Κ επισης, Τριτη ειναι πολυ αργα, οποτε Δευτερα ειναι πιστευω παρα πολυ καλη σαν μερα ωστε και να τα γυρισω ολα τα περιπτερα αλλα και να μου απαντησουν με ευχαριστηση και προθυμια τις ερωτησεις μου. Τωρα οσοι πιστοι (και συναμα αργοσχολοι) προσελθετε Laughing
Miltellas - Τετ 16 Οκτ 2002, 01:27:50
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά βρε, μόνο ο Νικέλιος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα;

Κι εσύ... Βίνι-Βρούτε; Τέτοια φάση παρεϊστικη θα την χάσεις; Πάτε μαζί και τράβα αυτόνομα όπου γουστάρεις! Wink

Εγώ προτείνω: Όποια μέρα θέλετε. Θα είμαι πνευματικά παρών και θα συμμετάσχω διανοητικά στην βόλτα σας! Wink
pezomania - Τετ 16 Οκτ 2002, 07:33:14
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά και εγώ κατά 99% θα έρθω. Εμένα με βολεύει καλύτερα Κυριακή, ότι ώρα να ναι.
Ady - Τετ 16 Οκτ 2002, 10:53:19
Θέμα δημοσίευσης:
Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, 16:15 σχολάω από δουλειά..........

Μαρούσι-Περιστέρι πόσο ??????

Τόσο.....

16:15 + τόσο θα είμαι με το ένα πόδι μέσα........
christhehealer - Τετ 16 Οκτ 2002, 10:57:19
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Παιδιά και εγώ κατά 99% θα έρθω. Εμένα με βολεύει καλύτερα Κυριακή, ότι ώρα να ναι.

Eμείς θα πάμε μαζί αγόρι μου... για διαλέξουμε promoter. Δεν τα είπαμε αυτά;.

Pε Nτίμη, Kυριακή θα πάμε τι το ψάχνεις; Tι, θα πας μόνος σου σαν τον Aρτέμη τον Nikel; Άκου Δευτέρα.

Kαι για να ξέρεται, από εμπειρία που έχω από διάφορους πελάτες μας, που συμετέχουν κατά καιρούς σε διάφορες εκθέσεις.

Aυτοί που είναι του κλάδου της μεταποίησης (και εκεί υπάγονται και οι βελτιωτές) σε αυτό που αποσκοπούν μέσω της έκθεσης είναι μια τυπική ενημέρωση και να σε κάνουν να πας στο μαγαζί τους. Mόνο στο μαγαζί τους θα σε αντιμετωπίσουν με την δέουσα σοβαρότητα γιατί εκεί δηλώνεις καθαρά πρόθεση αγοράς.

Tο λέω για να μην περιμένεται απαντήσεις συγκεκριμένες γιατί στο 90% των περιπτώσεων στο περίπτερο είναι υπάλληλος που έχει προσληφθεί μόνο για την Έκθεση.

Eξού και το αστειάκι με τον Pezomania για τις promoter.
DimiP - Τετ 16 Οκτ 2002, 12:22:59
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ειπα για Παρασκευη αλλα ο αρτεμης...ε! νικελ ηθελα να πω...

Τωρα αυτα περι εωρω για πλακα τα ειπα . Φυσικα και δεν ειναι να αγορασεις τιποτα γιατι απλα (περυσι) δεν παιζουν προσφορες.
Η μοναδικη εκθεση που δεν παιζουν προσφορες.
Φυσικα το καλυτερο κομματι και αξιοποιησιμο στην εκθεση ειναι το hifi και τα καθαριστικα προιοντα. τετοια μπορεις να αγορασεις αλλα απο ολα τα αλλα... τι να παρεις δηλ. μια 4αδα λαστιχα η καμια εξατμιση και κανα χταποδακι στο χερι.;

Η συγκεκριμενη εκθεση ειναι για το χαβαλε και για πορωση, επισης για να γνωρισεις "οικους" βελτιωσης που υποσχονται πολλα.!!!

Nikel , tomcat 206 , poison(εισαι γειτονας του γατουλη tom εWink για κανονιστε να βρεθουμε εστω και Κυριακη, α! και πεζομανια εννοειτε! και οσοι αλλοι "Νοτιοι".
Tomcat - Τετ 16 Οκτ 2002, 15:02:05
Θέμα δημοσίευσης:
Στην έκθεση τελικά θα έρθω με όσο το δυνατό λιγότερα γιατί καταλαβαίνετε τι θα γίνει! Poison αν είναι να κανονίσουμε να πάμε μαζί μια και είμαστε πατριωτάκια! Tώρα για Dimip και Νικελ αυτοί είναι αναρχοαυτόνομα πνεύματα , αλλά που θα πάει θα τους πείσουμε!
DimiP - Τετ 16 Οκτ 2002, 21:11:32
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
Στην έκθεση τελικά θα έρθω με όσο το δυνατό λιγότερα γιατί καταλαβαίνετε τι θα γίνει! Poison αν είναι να κανονίσουμε να πάμε μαζί μια και είμαστε πατριωτάκια! Tώρα για Dimip και Νικελ αυτοί είναι αναρχοαυτόνομα πνεύματα , αλλά που θα πάει θα τους πείσουμε!

Α ΕΤΣΙ Ε;;;
ρε tomcat ακομα μελος εισαι ;;;;

α χαχαχαχαχχαχαχα!!!! κακιαααα!!!!! Evil Evil Twisted evil Twisted evil Evil Evil
Ghost Dog - Τετ 16 Οκτ 2002, 21:24:17
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια,παντως δεν νομιζω να γινομαι βαρος σε κανεναν επειδη δεν γνωριζομαστε? Embarassed
Αν εχετε prblm μη διστασεται να μου το πειτε!!!! Wink
Παιδια αν παμε κ λιγο μπουγιο δεν πειραζει πλακα θα εχει?
Θα μαθουν ολοι για το club στην εκθεση!!!!!!!!!
theflame - Τετ 16 Οκτ 2002, 21:54:11
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν συνοδηγάρες μου για Κυριακή είμαι μέσα (πρώτα ο Θεός), αρκεί να μην είναι καμιά τρελή ώρα (βλέπε θεραπευτή) κάτι σε νορμάλ αν γίνετε... Embarassed
Slash - Πεμ 17 Οκτ 2002, 02:05:20
Θέμα δημοσίευσης:
Και εμένα με ενδιαφέρει αυτή η έκθεση και το σκέφτομαι να κατέβω. Και εδώ Θεσσαλονίκη δεν γίνεται πάντως κάτι ανάλογο ή σε πιο light έκδοση; Θυμάμαι που είχα πάει πέρσι και ήταν 3-4 περίπτερα με βελτιώσεις, και στο τέλος είχε και sound dragster σε ένα ειδικό υπόστεγο, γιατί έβρεχε κιόλας. Anyway, πρέπει να σκεφθώ και το θέμα του πάνε-έλα, διαμονής, κλπ. Στο κάτω κάτω άνθρωπος της τελευταίας στιγμής είμαι οπότε μπορεί να το αποφασίσω μέσα στην επόμενη εβδομάδα (και βάλε Razz ).
Tomcat - Πεμ 17 Οκτ 2002, 03:31:45
Θέμα δημοσίευσης:
Aν και δεν κατάλαβα το αστειάκι σου γελάω (με σενα) .Οχι οχι , ο DIMIP είναι ο καλύτερος άνθρωπος !!!!! Laughing Τελικά πότε θα πάμε? Συμφωνω κι εγώ πάντως με τον VINI οτι αν σκάσουμε όλοι μύτη καμίια 30αρια άτομα το μόνο το οποίο θα καταφέρουμε είναι να ταλαιπωρηθούμε αφού καθένας μας ενδιαφέρεται για άλλες μετατροπές! Εκτός και αν έχετε κανένα project υπόψιν και να πάμε όλοι μαζί για καλύτερη τιμή?Ολα παίζονται!
Ady - Πεμ 17 Οκτ 2002, 07:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoN? έγραψε:
Παιδια,παντως δεν νομιζω να γινομαι βαρος σε κανεναν επειδη δεν γνωριζομαστε? Embarassed
Αν εχετε prblm μη διστασεται να μου το πειτε!!!! Wink

Μη σκέφτεσαι τέτοια πράγματα PoiSoN?.

Κανείς δεν γίνεται βάρος σε κανένα.

Αλλωστε μη νομίζεις ότι γνωριζόμαστε όλοι σ'αυτή τη παρέα.

Πάντως φρόντισε να είσαι στην 4η συνάντηση, όποτε αυτή γίνει, για να γνωρίσεις αρκετούς από εμάς.

Η 3η συνάντηση έθεσε ψηλά τον πήχη.
DimiP - Πεμ 17 Οκτ 2002, 16:57:47
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
Aν και δεν κατάλαβα το αστειάκι σου γελάω (με σενα) .Οχι οχι , ο DIMIP είναι ο καλύτερος άνθρωπος !!!!! Laughing Τελικά πότε θα πάμε? Συμφωνω κι εγώ πάντως με τον VINI οτι αν σκάσουμε όλοι μύτη καμίια 30αρια άτομα το μόνο το οποίο θα καταφέρουμε είναι να ταλαιπωρηθούμε αφού καθένας μας ενδιαφέρεται για άλλες μετατροπές! Εκτός και αν έχετε κανένα project υπόψιν και να πάμε όλοι μαζί για καλύτερη τιμή?Ολα παίζονται!

για τα 2 σου αστερια σαν "μελος" μιλαω .
ακομα κι ο ΠΑΟ εχει 3 αστερια ...
χιχιχιιχιχιι... Laughing Laughing Laughing
Tomcat - Πεμ 17 Οκτ 2002, 17:58:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να κάνουμε κύριε DIMIP έχουμε κι άλλες δουλειες Beer Beer Beer Beer BeerSleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping !!!Δεν μπορούμε συνέχεια να γράφουμε στο forum! Δεν πειράζει θα το πιώ και αυτό το φαρμάκι , που θα πάει θα αποκτήσεις κι εσύ κάποια μέρα Bucket και θα σου φύγει το κομπλεξ!χιχιχιχιχιχιιχχιιχιχιχιχιιχιχιι
Larry69 - Πεμ 17 Οκτ 2002, 19:35:27
Θέμα δημοσίευσης:
Για Κυριακή μέσα και εγώ (απογευματάκι εεε???)
DimiP - Παρ 18 Οκτ 2002, 00:05:47
Θέμα δημοσίευσης:
Larry69 έγραψε:
Για Κυριακή μέσα και εγώ (απογευματάκι εεε???)

καλως τον!!! την βρηκαμε την πορτα του forum ε;;;;
τι εγινε ;;; χαθηκαμε τωρα τελευταια!!!

no problem, πλακα κανω , μου ειπε ενας φιλος ...
Vini - Κυρ 03 Νοέ 2002, 16:29:31
Θέμα δημοσίευσης: Αuto Exelixis 2002 & Peugeot 206
Λοιπόν πήγαμε και στην Αuto Exelixis 2002
Ας αναλωθούμε στο τι είδαμε, τι παρατηρήσαμε, συμπεράσματα, απόψεις κλπ...

Προσωπικά μου έκαναν εντύπωση τα:

1. Από πέρυσι πολύ χειρότερη...και μικρότερη
2. Τιμή εισόδου 6 euro...κάναμε τους γνωστούς "βελτιωτές" ποιο πλούσιους.
3. Παντελής έλλειψη υποστήριξης Γαλλικών
4. Ύπαρξη μόνο ΓερμανοΙαπωνικών βελτιώσεων και προτάσεων...
5. Μόνο ένα 206 και αυτό με body kit της πλάκας....χωρίς μηχανική βελτίωση.
6. Ολική έλειψη γνωστών βελτιωτών Peugeot και γνωστών εμπόρων της αγοράς

Από προιόντα:

1. Είχε την νέα σκούπα που βρήκα εχθές, σε 2 περίπτερα (Ηλιόπουλος & Αutosport LTD)....και μάλιστα στην ίδια τιμή ΚΑΙ χωρίς τοποθέτηση....!!!! Τελικά είναι πολύ καλή....και περιλαμβάνει χοάνη της SIMOTA....

2. Είχε την γνωστή (από τον ΝΙΚΕL) Genesis...chip tuning...δυστυχώς στο περίπτερο ΔΕΝ υπήρχε ψυχή! Oύτε διαφημηστικά.... www.genesischips.gr genesischips@cng.gr

3. Είχε την Americat η οποία μας παρουσίασε τον Αγωνιστικό Συρμάτινο Καταλύτη για το 206 με εγγύηση βελτίωσης 8 αλόγων και καλής λειτουργίας 1 έτους στην τιμή των 400euro περίπου με τοποθέτηση και κάρτα καυσαερίων... www.americat.gr

4. Βρήκαμε από την Super Competition, ΚΙΤ αέρα με χοάνη (περίεργης φιλοσοφίας) για το 206 στην τιμή 63000δρχ.... http://www.epsilonparts.gr/ epsilon@internet.gr

Aυτά πρόσεξα εγώ...και σημείωσα... Wink
Ghost Dog - Κυρ 03 Νοέ 2002, 20:30:31
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνησω απολυτως μαζι σου... Sad Sad
Το μονο που μου αρεσε ηταν ενα 206 φτιαγμενο που ηταν καποιου που μαλλον ειχε παει στην εκθεση σημερα κατα τις 6¨30(οταν εβγαινα δηλαδη) Wink
Nikel - Δευ 04 Νοέ 2002, 02:44:45
Θέμα δημοσίευσης:
Toσο χαλια ρε π*υστη μου??? Δηλαδη ειλικρινα το σκεφτομαι να παω Confused
Miltellas - Δευ 04 Νοέ 2002, 04:45:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον του χρόνου θα πρέπει να ανοίξουμε εμείς ένα 206 Fan Club Stand στην έκθεση... Wink
Nikel - Δευ 04 Νοέ 2002, 05:55:57
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Μάλλον του χρόνου θα πρέπει να ανοίξουμε εμείς ένα 206 Fan Club Stand στην έκθεση... Wink

Σωστοςςςς ο Μιλτ Wink
Nikel - Δευ 04 Νοέ 2002, 05:59:57
Θέμα δημοσίευσης: Re: Αuto Exelixis 2002 & Peugeot 206
Vini έγραψε:
.
.
3. Είχε την Americat η οποία μας παρουσίασε τον Αγωνιστικό Συρμάτινο Καταλύτη για το 206 με εγγύηση βελτίωσης 8 αλόγων και καλής λειτουργίας 1 έτους στην τιμή των 400euro περίπου με τοποθέτηση και κάρτα καυσαερίων... www.americat.gr

Αν δεν κανω λαθος ο καταλυτης μας εχει κατι αισθητηρες λ σωστα???
Γιαυτο το θεμα τους ρωτησες Vini??? O Americat δουλευει οκ η τελοσπαντων τι γινεται με τους αισθητηρες???
Vini - Δευ 04 Νοέ 2002, 08:13:32
Nikel έγραψε:
Vini έγραψε:
.
.

Γιαυτο το θεμα τους ρωτησες Vini??? O Americat δουλευει οκ η τελοσπαντων τι γινεται με τους αισθητηρες???

Η απάντηση στο αντίστοιχο τοπικ μηχανικών βελτιώσεων (δες τα περί κάρτας) Wink
Vaggelis - Δευ 04 Νοέ 2002, 10:19:59
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή ενδιαφέρομαι για μια σκούπα, μπορείς να μου πεις λίγα πράγματα για αυτά που είδες και βέβαια τις τιμές.
Όσο για την έκθεση, λές να μην πάω, έ; Δεν πειράζει, πλησιάζει και το σαλόνι αυτοκινήτου... (καμία σχέση με την διεθνή έκθεση βέβαια, αλλά κάτι είναι και αυτό)
Ady - Δευ 04 Νοέ 2002, 10:48:55
Vini έγραψε:
Μόνο ένα 206 και αυτό με body kit της πλάκας....χωρίς μηχανική βελτίωση.

Και ο έμπορος του εν λόγω 206 είναι στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας !!!!!!

Ελα μωρέ, δεν είμαστε και πολύ μακρυά" μου είπε.
tonis - Δευ 04 Νοέ 2002, 11:07:58
Θέμα δημοσίευσης: Καλημέρα !!
Καλημέρα και απο μένα!!!
Να σας θέσω και γώ την δική μου άποψη..
Σχετικά με την Έκθεση,ήταν για τα μπάζα(τουλάχιστον)..αλλά ας όψειται που κοιμήθηκα αργά το Σάββατο και δεν πήγα χθές στην ανάβαση της Αγίας Αννας..Σίγουρα θα περνούσα καλύτερα..
Σχείκά με τον μεταλλικό καταλύτη και τον αισθητήρα L δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα..Εχω περάσει αγωνιστικό καταλύτη στο δικό μου απο τον Popay και εχει κάνει καλή δουλειά καθώς έχει τραβήξει καλώδια απο την μηχανή και έχει συνδέσει τον αισθητήρα με τον καταλύτη στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου...
Οσο για την σκούπα, εχω περάσει την Green και γ**μάει,αλλα ρουφάει τα μέγιστα!!!!

ΥΓ!!! Βρήκα την κάρτα του club στην πόρτα του αυτοκινήτου μου...Vinny;;;
christhehealer - Δευ 04 Νοέ 2002, 11:31:02
Vini έγραψε:

Evil Evil Evil Evil Evil

tonis έγραψε:
αλλά ας όψειται που κοιμήθηκα αργά το Σάββατο και δεν πήγα χθές στην ανάβαση της Αγίας Αννας..Σίγουρα θα περνούσα καλύτερα..

Άσε toni, και εγώ το ξέχασα και δεν κανόνισα. Kαι το έλεγα να πάω από την ανάβαση της Θίσβης για να δω και το υπόλοιπο κομμάτι....
chatasos - Δευ 04 Νοέ 2002, 11:50:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πήγα χτες το απόγευμα μέχρι την είσοδο, είδα τον πανικό από κόσμο και την έκανα. Σκέφτομαι να πάω σήμερα το βράδυ να τα δω με την ησυχία μου.
Αν και από αυτά που διαβάζω μάλλον τζάμπα λεφτά είναι...

Το μόνο καλό όλης της υπόθεσης ήταν ότι βρήκα πολλά 206 (αρκετά από αυτά φτιαγμένα) παρκαρισμένα στους δίπλα δρόμους και τους άφησα καρτούλα.
Vini - Δευ 04 Νοέ 2002, 11:55:14
christhehealer έγραψε:
Vini έγραψε:

Evil Evil Evil Evil Evil

Φίλε Chris .... συγνώμη αλλά είχα δηλώσει από την αρχή ότι θα πήγαινα με ένα φίλο....για να μπορώ να χαζέψω και να ρωτήσω χωρίς να κουράζω τους υπολοίπους....

tony έγραψε:
ΥΓ!!! Βρήκα την κάρτα του club στην πόρτα του αυτοκινήτου μου...Vinny;;;

Λες? Δεν θυμάμαι...μπορεί ναι, μπορεί όχι... Wink

Vaggelis έγραψε:
Επειδή ενδιαφέρομαι για μια σκούπα, μπορείς να μου πεις λίγα πράγματα για αυτά που είδες και βέβαια τις τιμές.
Όσο για την έκθεση, λές να μην πάω, έ; Δεν πειράζει, πλησιάζει και το σαλόνι αυτοκινήτου... (καμία σχέση με την διεθνή έκθεση βέβαια, αλλά κάτι είναι και αυτό)

Λοιπόν όπως προείπα βρίκαμε 2 ΚΙΤ για το 206....
Το ένα ήταν της Εpsilon parts και είναι το τετράγωνο φίλτρο με το μεταλλικό στρογγυλό άνοιγμα .... Το ΚΙΤ περιλαμβάνει και τα πλαστικά σύνδεσης και τους σωλήνες....τιμή 63000δρχ.... Η θέση που καταλήγει αυτό είναι πίσω από το ψυγείο ή πίσω από το δεξί φως...

Το 2ο ΚΙΤ ήταν η σκούπα (που θα βάλω σήμερα) και περιέχει χοάνη διπλού κώνου της SIMOTA (τύπου οβίδα με μεταλλικό κέλυφος)... Το ΚΙΤ περιλαμβάνει την σκούπα, την χοάνη, ένα σωλήνα αλουμινίου μία γωνία μαύρη πλαστική, το σημείο αναθυμιάσεων και τα κολλάρα σύνδεσης... Τιμή 70.000-75.000δρχ. Η σκούπα όπως έχω πει και σε άλλα Post είναι φτιαγμένη μόνο για το 206, είναι τύπου Carbon γυαλιστερή και πάνω έχει ανάγλυφο και το λογότυπο 206...
Αν κάνεις υπομονή σύντομα θα δείς και φωτό...
Vaggelis - Δευ 04 Νοέ 2002, 12:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή τώρα μου άνοιξες την όρεξη Twisted evil Twisted evil Twisted evil ..., θέλω μερικές πληροφορίες ακόμα:
1. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση;
2. Θέλω την διεύθυνση του μαγαζιού, γιατί μάλλον θα είμαι ο επόμενος...
3. Για 1400 κάνει; Ήχος, δίνει τίποτα, κρεμάει ο κινητήρας στα ψηλά κ.λ.π.;
Vini - Δευ 04 Νοέ 2002, 12:33:22
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Επειδή τώρα μου άνοιξες την όρεξη Twisted evil Twisted evil Twisted evil ..., θέλω μερικές πληροφορίες ακόμα:
1. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση;
2. Θέλω την διεύθυνση του μαγαζιού, γιατί μάλλον θα είμαι ο επόμενος...
3. Για 1400 κάνει; Ήχος, δίνει τίποτα, κρεμάει ο κινητήρας στα ψηλά κ.λ.π.;

Καταρχήν σε παρακαλώ κάνε τις ερωτήσεις στο αντίστοιχο τοπικ στις μηχανικές βελτιώσεις...
Και κατα δεύτερο αν θες πεσμου ποιο σε ενδιαφέρει από τα δύο για να σου πω ακριβώς που θα απευθηνθείς....
Nikel - Δευ 04 Νοέ 2002, 12:40:05
Vini έγραψε:
Nikel έγραψε:
Vini έγραψε:
.
.

Η απάντηση στο αντίστοιχο τοπικ μηχανικών βελτιώσεων (δες τα περί κάρτας) Wink

Νικολα μου που ειναι η απαντηση???
Αν μπορεις στειλε ενα post στον αγων. καταλυτη Laughing
Vaggelis - Δευ 04 Νοέ 2002, 12:52:07
Θέμα δημοσίευσης:
Αν σε βολεύει, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα με τις απαντήσεις που θέλω. Ενδιαφέρομαι για αυτό που θα βάλεις και εσύ (το δεύτερο δηλαδή)
DimiP - Σαβ 09 Νοέ 2002, 20:35:27
Vini έγραψε:

Προσωπικά μου έκαναν εντύπωση τα:

1. Από πέρυσι πολύ χειρότερη...και μικρότερη
2. Τιμή εισόδου 6 euro...κάναμε τους γνωστούς "βελτιωτές" ποιο πλούσιους.
3. Παντελής έλλειψη υποστήριξης Γαλλικών
4. Ύπαρξη μόνο ΓερμανοΙαπωνικών βελτιώσεων και προτάσεων...
5. Μόνο ένα 206 και αυτό με body kit της πλάκας....χωρίς μηχανική βελτίωση.
6. Ολική έλειψη γνωστών βελτιωτών Peugeot και γνωστών εμπόρων της αγοράς

Από προιόντα:

1. Είχε την νέα σκούπα που βρήκα εχθές, σε 2 περίπτερα (Ηλιόπουλος & Αutosport LTD)....και μάλιστα στην ίδια τιμή ΚΑΙ χωρίς τοποθέτηση....!!!! Τελικά είναι πολύ καλή....και περιλαμβάνει χοάνη της SIMOTA....

2. Είχε την γνωστή (από τον ΝΙΚΕL) Genesis...chip tuning...δυστυχώς στο περίπτερο ΔΕΝ υπήρχε ψυχή! Oύτε διαφημηστικά.... www.genesischips.gr genesischips@cng.gr

4. Βρήκαμε από την Super Competition, ΚΙΤ αέρα με χοάνη (περίεργης φιλοσοφίας) για το 206 στην τιμή 63000δρχ.... http://www.epsilonparts.gr/ epsilon@internet.gr

Aυτά πρόσεξα εγώ...και σημείωσα... Wink

τοσο χαλια ε; μικροτερη απο την περυσινη μικρη; ....φανταζομαι!
καλα που αργησα με τα κολο-πλαστικα (sorry) και τα βαψιματα (δειτε αναλογο topic) και αργησα και δεν πηγα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες