netblaster έγραψε: |
Αν δεν κανω λαθος υπαρχει ηδη ενα αντιστοιχο θεμα!!! |
MEMsound. έγραψε: |
Υπαρχει αυτο το τοπικ για ολα τα ασχημα αμαξακια:
(στο "Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων") Κακό γούστο=Κακό αποτέλεσμα....=πραγματικά άσχημα αυτοκίνητα ....και αυτο για τα κακογουστα 206: (στο "Αισθητικές Βελτιώσεις - Περιποίηση Αυτοκινήτου") Περίεργα 206... ![]() ![]() |
zippy έγραψε: |
Κατα την προσωπικη μου γνωμη το πιο ασχημο αμαξι ειναι το Honda to logo.Στην ελλαδα δεν υπαρχει αλλα αμα το ψαξετε στο net θα το βρητε.Εδω στην αγγλια εχω δει 2-3. ![]() Την αγγλια μου μεσα ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
To Logo είναι πολύ γλυκό αμαξάκι! Εγώ δεν νομίζω να έχω δει πιο κακάσχημα αυτοκίνητα από τα ΒMW Z3, ΒMW σειρά 1 και την προηγούμενη Mercedes E Class στη σύγχρονη ιστορία του αυτοκινήτου! ![]() ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Και γω για την Ζ3 θα διαφωνησω μαζι σου Χαρη
Ειναι ενα πολυ ομορφο διθεσιο για μενα Οχι η πρωτη που βγηκε, γιατι το πισω μερος της ηταν σαν στεναχωρημενο, αλλα η μετα facelift με τα φουσκωματα πισω ηταν καταπληκτικη. Η σειρα 1 ομως της BMW ειναι χαλια. Για μενα αυτο το πραγμα δεν ειναι ΒΜW! Επισης ενα το οποιο βρησκω χαλια ειναι το νεο Toledo αλλα και το 3/5ποτρο Megane. Και τα δυο παραπανω ενω εχουν αρκετα εως πολυ καλη μουρη το πισω του μερος ειναι απαραδεκτο. Περιεργο ακομα (και μαλλον καπως ατσουμπαλο!) μου φαινεται το νεο Οpel Astra. |
ultra-one έγραψε: |
Ξέχασα να αναφέρω το Renault Thalia (Clio Sedan)! Ότι πιο άσχημο έβγαλε ποτέ η Renault! ![]() ![]() ![]() ![]() Για το Ζ3 επιμένω! Αυτό το αυτοκίνητο πρέπει να το σχεδίασε τυφλός ή ο Βανκογκ! Δεν έχει ούτε μια αρμονική καμπύλη πάνω του και μοιάζει με αφηρημένη τέχνη. Επίσης πολύ άσχημο είναι το δεύτερο μοντέλο ΜΧ5 που παίζει στο ίδιο μοτίβο με το Ζ3 (το πρώτο ήταν κουκλί με τα αναδιπλούμενα φανάρια - πολύ κρίμα που το σκ@#$%$αν). |
zippy έγραψε: |
Απο οτι εχω καταλαβει τα 2θεσια δεν τα πηγαινεις καθολου ετσι?Τι δεν τους βρισκεις δεν μπορο να καταλαβω? ![]() Θελω να μου πεις αν η ζ4 σου αρεσει. ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Eπειδή τα συγκεκριμένα 2θέσια είναι τερατουργήματα (όπως και η Ζ4 και η Ζ8 ![]() Απλά να αναφέρω μερικά όμορφα 2θέσια: Lotus Elan παλιό ΚΑΙ νέο, το παλιό Mazda MX-5, το πρώτο Lotus Esprit Turbo, NEA Mercedes SLK, Τα 2 πιο παλιά Toyota MR2 και άλλα. |
-=N4X=- έγραψε: |
Επ...επ καποιος πιαστηκε αδιαβαστος εδω...η νεα lotus εχει κ δερματινο σαλονι κ ηλεκτρονικο κλιματισμο κ ηλ. παραθυρα κ cd player.
Οχι για να μην προσβαλετε το μελλοντικο μου αμαξι!! ![]() ![]() |
Βασικα μονο ο τελευταιος ειναι της toyota με τα 192 αλογα....οι πιο παλιοι (140 πχ) ηταν μοτερ της rover εξελιγμενα απο την lotus ομως.
Βεβαια δεν ξερω αν τωρα με την συμφωνια με την toyota αντικατεστησαν κ ολα τα μοτερ στις χαμηλοτερες εκδοσεις. Για το χρωμα θα σε απογοητευσω...για μενα μονο το μαυρο υπαρχει. ![]() Επισεις ετσι σαν προκληση βρειτε μου εσεις πιο φθηνο αμαξι απο την elise με τις επιδοσεις της!!!...και μην πει ο Αγγλοφιλος της παρεα caterham με μοτερακι απο hayabusa κ τα μυαλα στα καγκελα γιατι ειπα για αμαξι...οχι για track day car ![]() |
Βασικα μονο ο τελευταιος ειναι της toyota με τα 192 αλογα....οι πιο παλιοι (140 πχ) ηταν μοτερ της rover εξελιγμενα απο την lotus ομως.
Βεβαια δεν ξερω αν τωρα με την συμφωνια με την toyota αντικατεστησαν κ ολα τα μοτερ στις χαμηλοτερες εκδοσεις. Για το χρωμα θα σε απογοητευσω...για μενα μονο το μαυρο υπαρχει. ![]() Επισεις ετσι σαν προκληση βρειτε μου εσεις πιο φθηνο αμαξι απο την elise με τις επιδοσεις της!!!...και μην πει ο Αγγλοφιλος της παρεα caterham με μοτερακι απο hayabusa κ τα μυαλα στα καγκελα γιατι ειπα για αμαξι...οχι για track day car ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
Έχει οδηγήσει καποιος Την Corolla ή την Celica T-Sport ? Μιλάμε για ενα εξαιρετικό και υπερπολύστροφο μοτερ με παροιμιώδη αξιοπιστία και αφ'οσον δουλεύει μετά τις 6,000rpm ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ!!!!! όσον αφορά την σχέση του μοτερ με το μικρό με τα 140+ αλογα.. έχει την ιδια σχέση που έχει το δικό 2λιτρο με τα 138 με το 2λιτρο με τα 180... με εξαίρεση οτι το 2ο διαχειρίζεται και το βύθισμα των βαλβίδων την στιγμή που το πρώτο μόνο τον χρονισμό.
Ουσιαστικά... ιδιο μπλοκ αλλα καλύτερη κεφαλή. Αδερφάκια μοτερ είναι ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
Daihatsu Move ..... Το αυτοκίνητο που οταν το βλεπεις ανφας... ειναι σαν περασε τις συμπληγάδες ανεπιτυχώς.. |