ultra-one έγραψε: |
Φίλε 307alu αφού υπάρχουν πολλές αποχρώσεις από το κάθε χρώμα, καλύτερα πάντως να έβαζες τα χρώματα με τα ονόματα τους όπως είναι στο χρωματολόγιο της Peugeot. π.χ μόνο στο μπλέ υπάρχουν Bleu Recife, Bleu Tivoli, Blue De Chine, Bleu Santorin κλπ! ![]() |
307Lucifer έγραψε: |
....Μούρλια boys! |
Μελέτη από το περιοδικό "New Scientist" για τη σχέση που έχει το χρώμα του αυτοκινήτου με τις πιθανότητες σοβαρού ατυχήματος. |
Μιλάνε για τις πιθανότητες να ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ επειδή δεν θα σε δει! |
Μιλάνε για τις πιθανότητες να ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ επειδή δεν θα σε δει! |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: |
Εγω πιστευω εξαρταται απο το Πεζο που εχεις |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: |
γουσταρω το μπλε που εχει το 206 RC φοβερο χρωμα |
ultra-one έγραψε: | ||
To Bleu Recife δεν είναι μόνο για το RC αλλά για όλα τα 206. Δες το δικό μου GTi! ![]() ![]() ![]() |
307cc alu έγραψε: |
Γιατί τα ταξί είναι κίτρινα; |
crusader έγραψε: |
όπως είχα γράψει και στο παλαιότερο θέμα, ψηφίζω μαύρο... αλλά μόνο όταν είναι πλυμένο!! ![]() |
LuNa έγραψε: | ||
Πρόσεχε τι θα πεις γιατί τα ταξί είναι κίτρινα μόνο στην Αθήνα.... Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα ![]() Στη Θεσσαλονίκη είναι μπλε.... στην Πάτρα Μπορντώ.... σε άλλα επαρχιακά μέρη Ασημί.... |
shiba έγραψε: |
...ασημομολυβι που βγαινει το rolland garros... |
fallen_angel82 έγραψε: |
Είμαι σαν τους φαντάρους που σπάνε τα δοντάκια από τη χτένα μέχρι να απολυθούν. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το πήρα "φουσκωμένο" με τις hornet 15' . |
LEFT έγραψε: |
307 ARMY το Peugot που ειδες ειναι του Καλλιανταση και εχει φιμε τσαμακι και ζαντα 18'' μομο !Οποτε πως να μην καυλωσεις!!! |
fallen_angel82 έγραψε: |
Επιτέλους το παρήγγειλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ασημογαλάζιο, ιριδίζον κάπως σαν το γκρι iceland προς το χρώμα του ουρανού. Δεν ξέρω το κανονικό του όνομα. Σκέφτηκα για μαύρο αλλά κάποια στιγμή θα βαρeθώ το πλύσιμο ή δε προλάβω πριν βγω...Anyway μόλις το πάρω θα περάσω και από το στέκι(με λιγη βοήθεια...μη χαθώ...)να γίνω και εγώ μέλος.
Black rules but mine will prevale! |