PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ποιό χρώμα προτιμάτε για το αυτοκίνητό σας;

307cc alu - Τετ 19 Ιαν 2005, 22:13:09
Θέμα δημοσίευσης: Ποιό χρώμα προτιμάτε για το αυτοκίνητό σας;
Ποιό χρώμα είναι το αγαπημένο, για το Peugeot μας Question Question Question Smile Smile Smile
ultra-one - Πεμ 20 Ιαν 2005, 11:14:32
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή η ψηφοφορία θυμάμαι ότι έχει ξαναγίνει. Έψαξα να βρω το post αλλά δεν το βρήκα.... Crazy

Φίλε 307alu αφού υπάρχουν πολλές αποχρώσεις από το κάθε χρώμα, καλύτερα πάντως να έβαζες τα χρώματα με τα ονόματα τους όπως είναι στο χρωματολόγιο της Peugeot. π.χ μόνο στο μπλέ υπάρχουν Bleu Recife, Bleu Tivoli, Blue De Chine, Bleu Santorin κλπ! Roll eyes
Kouzman - Πεμ 20 Ιαν 2005, 11:22:31
Θέμα δημοσίευσης:
μαυρο, που αν ειναι ανθρακονημα το θελω ολο αβαφτο ή εκτος αν ειναι απο modena μερια που το θελω κοκκινο.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
crusader - Πεμ 20 Ιαν 2005, 12:04:03
Θέμα δημοσίευσης:
όπως είχα γράψει και στο παλαιότερο θέμα, ψηφίζω μαύρο... αλλά μόνο όταν είναι πλυμένο!! Wink
307cc alu - Παρ 21 Ιαν 2005, 07:52:14
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

Φίλε 307alu αφού υπάρχουν πολλές αποχρώσεις από το κάθε χρώμα, καλύτερα πάντως να έβαζες τα χρώματα με τα ονόματα τους όπως είναι στο χρωματολόγιο της Peugeot. π.χ μόνο στο μπλέ υπάρχουν Bleu Recife, Bleu Tivoli, Blue De Chine, Bleu Santorin κλπ! Roll eyes

Έτσι είχα σκεφτεί να το κάνω στην αρχή, αλλά τα χρώματα ήταν πολλά, γι΄ αυτό τελικά χρησιμοποίησα κάποια βασικά.
LuNa - Παρ 21 Ιαν 2005, 10:05:00
Θέμα δημοσίευσης:
Παρόλο που έχω ασημί και όχι ότι με πολυχαλάει δλδ απλά.... γμτ αυτό είχαν ετοιμοπαράδοτο όταν το πήρα και δεν είχα χρόνο να περιμένω κανα δίμηνο....ψηφίζω ΜΑΥΡΟ!!!!
ΜΑΥΡΟ με αεροτομούλα, ηλιοροφή, φιμέ τζαμάκια και ζαντικό που τρίζει...

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!

Sad ένα τέτοιο θέλω 1.6 16V GTi Sad

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Sad
DrJekyll - Παρ 21 Ιαν 2005, 10:24:50
Θέμα δημοσίευσης: RED!!!
Lucifer RED Pezumbes μου!!!

Το κόκκινο πιστεύω είναι από τα πιο ωραία χρώματα...
Twisted evil

Με κόκκινες δαγκάνες και λευκές ή ανθρακί ζάντες.....Μούρλια boys!
LuNa - Παρ 21 Ιαν 2005, 10:33:24
Θέμα δημοσίευσης: Re: RED!!!
307Lucifer έγραψε:
....Μούρλια boys!

and gals dude Razz
ultra-one - Παρ 21 Ιαν 2005, 10:37:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μελέτη από το περιοδικό "New Scientist" για τη σχέση που έχει το χρώμα του αυτοκινήτου με τις πιθανότητες σοβαρού ατυχήματος.
Ψάξτε το και εσείς λίγο! Τα ΜΑΥΡΑ αυτοκίνητα είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ! Eek Eek Eek

Silver cars are less likely to be involved in a serious crash than cars of other colours, suggests a new study of over 1000 cars.

People driving in silver cars were 50 per cent less likely to suffer serious injury in a crash compared with drivers of white cars.

White, yellow, grey, red and blue cars carried about the same risk of injury, but lighter shades of these colours were less likely to be involved in an accident than darker ones.

But those taking to the roads in black , brown or green cars were twice as likely to suffer a crash with serious injury.
LuNa - Παρ 21 Ιαν 2005, 11:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Μελέτη από το περιοδικό "New Scientist" για τη σχέση που έχει το χρώμα του αυτοκινήτου με τις πιθανότητες σοβαρού ατυχήματος.

Μήπως απλά στατιστικά έχει σχέση με το ότι υπερτερούν αριθμητικά τα μαύρα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σε αντιστοιχία με τα άλλα χρώματα???
Γιατί αν κυκλοφορούν 100 μαύρα, 30 ασημί (μην λαμβάνεις υπόψη σου μόνο την Ελλάδα), 20 λευκά, 10 κόκκινα, 1 πράσινο, 1 κίτρινο (εξαιρουμένων των ταξί Razz ) νομίζω ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ λογικό τα Μαύρα να έχουν περισσότερα ατυχήματα Razz
vanvan - Παρ 21 Ιαν 2005, 11:59:53
Θέμα δημοσίευσης:
1) Φαντάζομαι ότι αν πάρεις καφε αυτοκίνητο τότε καλά κάνεις και τρακάρεις συνέχεια με τέτοιο χρώμα που πήρες. Χτύπα-χτύπα κάποια
στιγμή θα αλλάξεις και χρώμα.
2) Στα άσπρα θα είναι όλα τα "white van man" δηλαδή όλα τα επαγγελματικά van τα οποία δεν θα κάνουν αρκουδιές στους δρόμους
ή δεν θα τις δηλώνουν, και τα ασημένια συνήθως είναι τα πιό πολλά
εταιρικά οπότε μπορεί να μην τα σκίζουν αυτοί που τα χρησιμοποιούν
(ή τι να σκίσουν από τα συνήθη δεινοσαυρικά εταιρικά)
ultra-one - Παρ 21 Ιαν 2005, 12:04:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλάνε για τις πιθανότητες να ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ επειδή δεν θα σε δει!
LuNa - Παρ 21 Ιαν 2005, 12:10:51
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Μιλάνε για τις πιθανότητες να ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ επειδή δεν θα σε δει!

καλά....
θα το πάρω μαύρο και θα το γεμίσω λαμπάκια και προβολάκια και ολοι θα με βλέπουν αλλά θα βγαίνουν αυτοί εκτός πορείας γιατί ξαφνικά θα είναι αντιμέτωποι με ένα UFO Razz
MEMsound - Παρ 21 Ιαν 2005, 12:32:33
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="LuNaκαλά....
θα το πάρω μαύρο και θα το γεμίσω λαμπάκια και προβολάκια και ολοι θα με βλέπουν αλλά θα βγαίνουν αυτοί εκτός πορείας γιατί ξαφνικά θα είναι αντιμέτωποι με ένα UFO Razz[/quote]

Αυτο θα το αναλαβω εγω.
Μου εχουν περισσεψει και καμποσα λαμπακια απο το δεντρο...
Θα τα στηριξουμε απο την ηλιοροφη και την αεροτομη του 206 σου.....!
xixixixixixi
crusader - Παρ 21 Ιαν 2005, 12:40:02
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

Αν εννοείς κατά την διάρκεια της ημέρας, τότε δεν νομίζω πως παίζει ρόλο το χρώμα, θα πρέπει να είναι στραβός ο άλλος για να μη σε δει.
Και τη νύχτα πάλι το ίδιο είναι.. εσύ ξεχωρίζεις χρώματα μέσα στο σκοτάδι?
Δεν πάει να οδηγάς και τυρκουάζ, αν δεν έχεις ανοιχτά τα φώτα σου θα περάσει από μέσα ο άλλος!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 21 Ιαν 2005, 12:54:57
Θέμα δημοσίευσης: εξαρταται απο το Πεζο
Πεζουκλες εγω πιστευω οτι εξαρταται απο το Πεζο που εχεισ δηλαδη το μαυρο ταιριαζει στο 206 οπωσ ξερεται και πιο αλλο γουσταρω το μπλε που εχει το 206 RC φοβερο χρωμα, ενω στο 307 ταιριαζει το ασημι και το λιγο πιο σκουρο αλλα και το μπλε. καλα για το blue σαντοριν δεν ταιριαζει ουτε στο 206 ουτε στο 307 ενω στο 106 rallye του πηγαινε.
Εγω πιστευω εξαρταται απο το Πεζο που εχεις
argonaftis - Παρ 21 Ιαν 2005, 13:02:30
Θέμα δημοσίευσης: Re: εξαρταται απο το Πεζο
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Εγω πιστευω εξαρταται απο το Πεζο που εχεις

Σωστό κι αυτό...
ultra-one - Παρ 21 Ιαν 2005, 14:57:32
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
γουσταρω το μπλε που εχει το 206 RC φοβερο χρωμα

To Bleu Recife δεν είναι μόνο για το RC αλλά για όλα τα 206. Δες το δικό μου GTi! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 21 Ιαν 2005, 15:01:41
ultra-one έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
γουσταρω το μπλε που εχει το 206 RC φοβερο χρωμα

To Bleu Recife δεν είναι μόνο για το RC αλλά για όλα τα 206. Δες το δικό μου GTi! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

δε το ηξερα φοβερο χρωμα του ταιριαζει απολυτα ενω στο 307 χανει
DaSoP - Παρ 21 Ιαν 2005, 18:18:27
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΩ ΠΩ!!! Μόνο εγώ είπα κίτρινο!!! χε χε!!! Persepolis Yellow!!!
TiMoRiS - Σαβ 22 Ιαν 2005, 11:41:20
Θέμα δημοσίευσης:
Για εμενα το πιο ωραιο χρωμα ειναι μαυρο με smoke lexus,φιμε και ζαντες χρωμιου! Το ΔΙΚΟ μου!αχαχαχαχαχαααα! Περα απο τα αστεια το συγκεκριμενο αμαξι δειχνει ονο σε μαυρο με την προυποθεση οτι θα ειναι παντα καθαρο! Cool
darampa - Σαβ 22 Ιαν 2005, 13:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
Και γω μαύρο ψηφίζω.....
Ήμουν ανάμεσα στο blue santorin και το μαύρο αλλά με βοήθησε ο τοπικός αντιπρόσωπος.
Όταν πήγα να το πάρω μου είπε πως ετοιμοπαράδοτο υπήρχε μόνο σε μαύρο.
Πάντως είναι μπελάς το μαύρο γιατί πρέπει να το πλένεις συνέχεια, άσε που φαίνεται και το παραμικρό σημαδάκι.
Να μην πω και για τα σημάδια από τις πέτρες σε καπώ προφυλακτήρα....

Τώρα για τη σχέση χρώματος - ατυχήματος έχει να κάνει με το πόσο ενοχλητικό είναι ένα χρώμα στο μάτι άρα και αντιλήψιμο.
Αν παρατηρήσετε θα δείτε πως το πιο ενοχλητικό χρώμα είναι το κίτρινο. Γι αυτό και το μάτι μας πέφτει σ αυτό (Γι αυτό ίσως να προτιμούμε και τις ξανθιές..... Laughing Laughing )
Αυτός είναι και ο λόγος που πολλά σπορ αυτοκίνητα διατίθενται σε κίτρινο χρώμα.Για να γόνονται άμεσα αντιληπτά από τους άλλους οδηγούς όταν κινούνται με πολύ υψηλές ταχύτητες
307cc alu - Σαβ 22 Ιαν 2005, 15:16:28
Θέμα δημοσίευσης:
Καλό ρε παιδιά το μαύρο αλλά το χαίρεσαι για λίγο. Είχα ρίξει πλυσίματα!!!! Τώρα βολεύτηκα με το ασημί και ησύχασα.
Τα χρώματα από ότι έχω διαβάσει ακολουθούν και αυτά την μόδα και τις προσταγές τις εποχής. Θυμάστε κάποτε το άσπρο τι πέραση είχε. Τώρα πόσα άσπρα κυκλοφορούν;
Θα σας βάλω και ένα απλό τεστ όσον αφορά τα χρώματα και που οφείλεται η επικινδυνότητά τους. ( Έχω διαβάσει και εγώ για το μαύρο ) Γιατί τα ταξί είναι κίτρινα;
LuNa - Σαβ 22 Ιαν 2005, 21:05:38
Θέμα δημοσίευσης:
307cc alu έγραψε:
Γιατί τα ταξί είναι κίτρινα;

Πρόσεχε τι θα πεις γιατί τα ταξί είναι κίτρινα μόνο στην Αθήνα....
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα Wink
Στη Θεσσαλονίκη είναι μπλε.... στην Πάτρα Μπορντώ.... σε άλλα επαρχιακά μέρη Ασημί....
Bluewinter - Σαβ 22 Ιαν 2005, 21:48:45
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
όπως είχα γράψει και στο παλαιότερο θέμα, ψηφίζω μαύρο... αλλά μόνο όταν είναι πλυμένο!! Wink

Έτσιιι!!!!!!!!! Μαθαίνεις!!! Laughing Wink Αυτο λέγαμε και σήμερα άλλωστε Wink , ωραιο μέν αλλα μόνο οταν ειναι καθαρό!!! Προσωπικά ψηφίζω ασημί για πρακτικούς λόγους το οποίο ναι μεν ειναι ωραίο αλλα το μαύρο ε.. έχει κατι αλλο!!
307cc alu - Δευ 24 Ιαν 2005, 07:57:03
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
307cc alu έγραψε:
Γιατί τα ταξί είναι κίτρινα;

Πρόσεχε τι θα πεις γιατί τα ταξί είναι κίτρινα μόνο στην Αθήνα....
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα Wink
Στη Θεσσαλονίκη είναι μπλε.... στην Πάτρα Μπορντώ.... σε άλλα επαρχιακά μέρη Ασημί....

Aπλά το κίτρινο είναι το χρώμα που αντιλαμβάνεται πιο γρήγορα ο εγκέφαλος. Κι΄ αυτός είναι και ένας λόγος που στατιστικά τα κίτρινα αυτοκίνητα έχουν λιγότερα ατυχήματα. Το μαύρο είναι το χειρότερο. Αλλά σαν χρώμα (πλυμένο) λέει πολλά.
307 ARMY! - Παρ 04 Μάρ 2005, 17:25:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ κοίταζα το ασημί σε 5πορτο, αλλά κυκλοφορούσε πολύ. Μετά στο Lucifer ήταν το Citroen ZX που είχα προτίτερα. ¨Οταν είδα το recife xsi του ιδιοκτήτη στην έκθεση απέναντι από τον σταθμό metro Αγ. Δημήτριος, έπαθα πλάκα και το παρήγγειλα αμέσως!
LEFT - Παρ 04 Μάρ 2005, 17:49:57
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY το Peugot που ειδες ειναι του Καλλιανταση και εχει φιμε τσαμακι και ζαντα 18'' μομο !Οποτε πως να μην καυλωσεις!!!
scrat - Παρ 04 Μάρ 2005, 17:56:26
Θέμα δημοσίευσης:
Μια που το φέρατε ξανά πάνω το θέμα, να πω κι εγώ

Ψηφίζω μαύρο!! Τα πρώτα 5 λεπτά μετά το πλύσιμο βέβαια Razz
Αν και έχω Persepolis και μου αρέσει πάρα πολύ, το μαύρο στο 206 είναι ΙΜΟ το πιο όμορφο!
LEFT - Παρ 04 Μάρ 2005, 18:05:50
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα παιδια τα αγαπημενα μου ειναι τα FERRARIST δηλαδη το μαυρο,το γαλαζιο,το κιτρινο και πανω απο ολα ολα το κοκκινο!!!
vinman - Σαβ 05 Μάρ 2005, 08:36:15
Θέμα δημοσίευσης:
....μαυρο με μπεζ διακοσμο σαλονιου....ο τελειος συνδυασμος για το 407 Exclamation Exclamation Exclamation
CC-Gio - Σαβ 05 Μάρ 2005, 15:40:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ασημι!!!

Δειχνει ολες τις καμπυλες και ειναι και χλιδατο χρωμα! Wink

Επισης μ’αρεσει και το μαυρο που ειναι πολυ ’’κακο’’ χρωμα! Wink
Lef205 - Σαβ 05 Μάρ 2005, 15:55:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ασημι φυσικα για το καμπριο και persepolis για το gti!
shiba - Σαβ 05 Μάρ 2005, 15:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
EMENA paidia πραγματικα με ειχε εντυπωσιασει αφανταστα αυτο το περιεργο ασημομολυβι που βγαινει το rolland garros..αν δεν επαιρνα το συγκεκριμενο χρωμα λογικα θα κατεφευγα στο μπλε electric και μετα στο μαυρο
MEMsound - Σαβ 05 Μάρ 2005, 16:04:36
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
...ασημομολυβι που βγαινει το rolland garros...

Όντως το χρώμα αυτό (gris centre) είναι πολύ όμορφο αλλά εγώ θα το χαρακτήριζα ασημοχρυσίζον!
Ασημιμολυβί θα χαρακτήριζα το Gris Sidobre.
Όπως και να πούμε πάντως δίνει ένα αέρα πολυτέλειας στο cc σου. Wink
fallen_angel82 - Κυρ 06 Μάρ 2005, 22:32:42
Θέμα δημοσίευσης:
Επιτέλους το παρήγγειλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ασημογαλάζιο, ιριδίζον κάπως σαν το γκρι iceland προς το χρώμα του ουρανού. Δεν ξέρω το κανονικό του όνομα. Σκέφτηκα για μαύρο αλλά κάποια στιγμή θα βαρeθώ το πλύσιμο ή δε προλάβω πριν βγω...Anyway μόλις το πάρω θα περάσω και από το στέκι(με λιγη βοήθεια...μη χαθώ...)να γίνω και εγώ μέλος.

Black rules but mine will prevale!

MEMsound - Κυρ 06 Μάρ 2005, 22:37:58
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!
Τελικά το παράγγειλες "φουσκωμένο"?
Πολύ καλή επιλογή το Iceland (σωστά το έγραψες) και πολύ πιο βολικό στο καθάρισμα από το μαύρο....
shiba - Κυρ 06 Μάρ 2005, 22:59:29
Θέμα δημοσίευσης:
καλοριζικο και απο εμνα μητσο..επιτελλουσ μπηκεσ και συ στην οικογενεια τηα peugeot e?αντε υπομονη τωρα λιγεσ μερεσ και μετα ποιοσ σε πιανει...
fallen_angel82 - Δευ 07 Μάρ 2005, 14:32:51
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι σαν τους φαντάρους που σπάνε τα δοντάκια από τη χτένα μέχρι να απολυθούν. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το πήρα "φουσκωμένο" με τις hornet 15' .
vinman - Δευ 07 Μάρ 2005, 14:39:17
Θέμα δημοσίευσης:
fallen_angel82 έγραψε:
Είμαι σαν τους φαντάρους που σπάνε τα δοντάκια από τη χτένα μέχρι να απολυθούν. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το πήρα "φουσκωμένο" με τις hornet 15' .

....Κ α λ ο τ α ξ ι δ ο ! ! ! Cheers
307 ARMY! - Δευ 07 Μάρ 2005, 15:39:23
Θέμα δημοσίευσης:
LEFT έγραψε:
307 ARMY το Peugot που ειδες ειναι του Καλλιανταση και εχει φιμε τσαμακι και ζαντα 18'' μομο !Οποτε πως να μην καυλωσεις!!!

Είναι πράγματι θεϊκό το άτιμο. Πάντως και το δικό σου το κουκλί δεν πάει πίσω. Το είχα βάλει πέρσι στο μάτι το 2λιτρο με τα 180 αλόγατα ανταλλάσοντας το δικό μου για προκαταβολή , αλλά πήγαιναν ψηλά οι δόσεις και κάπου το όνειρο κόλλησε...
307 ARMY! - Δευ 07 Μάρ 2005, 15:41:32
Θέμα δημοσίευσης:
fallen_angel82 έγραψε:
Επιτέλους το παρήγγειλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ασημογαλάζιο, ιριδίζον κάπως σαν το γκρι iceland προς το χρώμα του ουρανού. Δεν ξέρω το κανονικό του όνομα. Σκέφτηκα για μαύρο αλλά κάποια στιγμή θα βαρeθώ το πλύσιμο ή δε προλάβω πριν βγω...Anyway μόλις το πάρω θα περάσω και από το στέκι(με λιγη βοήθεια...μη χαθώ...)να γίνω και εγώ μέλος.

Black rules but mine will prevale!

Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες