PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - GHOSTRIDER.Τι υλικό έχετε από αυτόν τον ζωντανό θρύλο?

RASTAVIPER - Τετ 19 Ιαν 2005, 14:26:07
Θέμα δημοσίευσης: GHOSTRIDER.Τι υλικό έχετε από αυτόν τον ζωντανό θρύλο?
Το παληκαρι ειναι ζωντανος θρυλοςΤι να λεμε τωρα???

Οσο σκηνοθετημενα και να ειναι καποια video, θελει πολλα @@@ για να κανεις 68 χλμ μεσω κεντρικης λεωφορου - γεματη με αμαξια- μεσα σε 15 λεπτα με μεση ταχυτητα 273, ενω οπου εβρισκε ανοιγματα το τερματιζε στα 299 χλμ/ω. Σε πολλα σημεια πηγαινε ακομα και στη βοηθητικη λωριδα και συνεχεια εκανε τρελες σφηνες με πανω απο 250 χλμ/ω.
Ισως η φαση με τους μπατσους που τον κυνηγανε να μην ειναι τελειως αληθινη, αλλα η σουζα στα 320 χλμ/ω και το κερακι σε κεντρικη λεωφορο για ποση ωρα με κανονικη κινηση ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει.

Μηπως εχει κανεις κανενα αλλο DVD η DIVX εκτος απο το Final Ride?Με ενδιαφερει ιδιαιτερα το GhostRider3 - Goes crazy in Europe.Το εχει κανεις?
crusader - Τετ 19 Ιαν 2005, 14:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
Κάπου έχω 1-2 βιντεάκια του, αλλά όχι αυτό που θες...
αν τα βρω πάντως θα σου πω Wink
ΝΙΚΟΣ - Τετ 19 Ιαν 2005, 14:58:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει αν δεν κανω λαθος ο glf.
glf - Τετ 19 Ιαν 2005, 18:10:42
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ έχω το "goes wild". πρέπει να είναι το 2ο
kazanovas - Τετ 19 Ιαν 2005, 18:52:54
Θέμα δημοσίευσης: Re: GHOSTRIDER.Το υλικο εχετε απο αυτον τον ζωντανο θρυλο?
RASTAVIPER έγραψε:
Το παληκαρι ειναι ζωντανος θρυλοςΤι να λεμε τωρα???

Οσο σκηνοθετημενα και να ειναι καποια video, θελει πολλα @@@ για να κανεις 68 χλμ μεσω κεντρικης λεωφορου - γεματη με αμαξια- μεσα σε 15 λεπτα με μεση ταχυτητα 273, ενω οπου εβρισκε ανοιγματα το τερματιζε στα 299 χλμ/ω. Σε πολλα σημεια πηγαινε ακομα και στη βοηθητικη λωριδα και συνεχεια εκανε τρελες σφηνες με πανω απο 250 χλμ/ω.
Ισως η φαση με τους μπατσους που τον κυνηγανε να μην ειναι τελειως αληθινη, αλλα η σουζα στα 320 χλμ/ω και το κερακι σε κεντρικη λεωφορο για ποση ωρα με κανονικη κινηση ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει.

Μηπως εχει κανεις κανενα αλλο DVD η DIVX εκτος απο το Final Ride?Με ενδιαφερει ιδιαιτερα το GhostRider3 - Goes crazy in Europe.Το εχει κανεις?

Αν δεν κανω λαθος πιο πανω αναφαιρεσε στο dvd που μοιρασε το καλοκαιρι το moto?παντως αν βρεθει τιποτα ενδιαφερομαι και εγω.
RASTAVIPER - Τετ 19 Ιαν 2005, 21:38:41
Θέμα δημοσίευσης: Re: GHOSTRIDER.Το υλικο εχετε απο αυτον τον ζωντανο θρυλο?
kazanovas έγραψε:

Αν δεν κανω λαθος πιο πανω αναφαιρεσε στο dvd που μοιρασε το καλοκαιρι το moto?παντως αν βρεθει τιποτα ενδιαφερομαι και εγω.

Ναι αυτο ειναι.Εγω το πηρα αυτο το DVD sto Auto-Exelixis που το δινανε τσαμπε.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες