geo1st487 έγραψε: |
Ενας φιλος μου ειπε........ |
vanvan έγραψε: |
Εχω και άλλα δύο θέματα σχετικά:
Ποιά η χρησιμότητα των EKO αφού δεν έχουν πολλή χαμηλότερες τιμές από τα άλλα βενζινάδικα? Υπάρχει κουμπάκι Echo ώστε να δημιουργείται ένα suround σύστημα και να καλύπτονται τυχόν τριγμοί (λέμε τώρα....)? |
Εκτίμηση: Το χειμώνα μπορείς να την βγάλεις καθαρή με ECO καθώς έρχεται αρκετά ζεστός αέρας, το καλοκαίρι θέλει A/C-clima. |
Steve έγραψε: |
AUTO = αυτόματος κλιματισμός (ίσως και να μην το έχεις) Εδώ βάζεις την θερμοκρασία που θες και δεν πειράζεις τίποτα άλλο. Ένταση και από πού θα βγάζει τον αέρα (τζάμια, μπροστά, ή στα πόδια) γίνονται αυτόματα και αναπροσαρμόζονται σε πραγματικό χρόνο ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούνε μέσα στην καμπίνα και τις ενδείξεις που λαμβάνει ο αισθητήρας. Επιβάρυνση της μηχανής: Αρχικά μέγιστη, στη συνέχεια ίδια με αυτή του A/C. Έχεις άλλες απορίες? ![]() |
CC-Gio έγραψε: |
Για τα παιδια που λειτουργουν το Εco το χειμωνα......
Μεσα στο βιβλιαρακι λεει πως πρεπει να αναβουμε και το κλιμα 2-3 φορες το μηνα κανενα 5 λεπτο για καλη λειτουργεια του αργοτερα και καλη συντηρηση! |
Ydwr έγραψε: |
Το ιδιο ισχυει και για το ΕCO.Αν δηλαδη πατησεις το AUTO και μετα το ΕCO θα δουλέψει αναπροσαρμόζοντας την θερμοκρασία αλλα με χαμηλώτερη κατανάλωση (ιππων και βενζίνης). ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Σε εμένα δεν ισχύει. Αν πατήσω το ECO, το AUTΟ εξαφανίζεται ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Ναι το AUTO εξαφανίζεται, αλλα αν το αφήσεις να δουλέψει χωρις να δώσεις κατευθυνση (τζαμια, ποδια, κεφάλι) θα δεις οτι σταδιακά μειώνει της στροφές του ανεμηστήρα (δουλεύοντας δηλαδή σαν AUTO) ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Γείτονα, μάλλον δεν ισχύει αυτό (χωρίς να είμαι σίγουρος!!!) ![]() |
Οι βαθμοί που βγαίνουν στην οθόνη δεν είναι
ενδειξη βαθμών κελσίου, αλλά διαβάθμιση έντασης. |
underage έγραψε: |
Η πρώτη βροχή - μέσα σε δευτερόλεπτα θόλωσαν τα τζάμια - με το 206 μας βρήκε βράδυ στη λεωφόρο Νάτο (περιοχή Ασπροπύργου), ένας δρόμος που δεν φωτίζεται, έχει άπειρες λακούβες και ημιτελείς έργα και το κύριο είδος τον ΙΧ που κυκλοφορούν είναι LADA και γενικώς αυτοκίνητα 25ετίας.
Δεν νομίζω να έχω ξαναφοβηθεί τόσο πολύ στη ζωή μου. |
Stevon έγραψε: |
Ναί Δημήτρη, όταν λέμε CLIMA ενοούμε την πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία.
Υπήρχαν βέβαια παλαιότερα κάποια αυτοκίνητα με τον λεγόμενο ημι-αυτόματο κλιματισμό, ο οποίος έλεγχε αυτόματα μόνο την ταχύτητα του ανεμιστήρα και όχι την κατευθύνση του αέρα ή ακόμα και την ανακύκλωση. Αλλά όπως το λέει και η ονομασία τους είναι ΗΜΙ-μετρα... |
geo1st487 έγραψε: |
Εχω κλιματισμο και ενας φιλος μου ειπε οτι τον χειμωνα ειναι καλυτερα να χρηριμοποιω ECO αντι για AUTO επειδη ριχνει λιγοτερο την μηχανη. Ισχυει κατι τετοιο; Τι ειναι καλυτερο τελικα; |