jimacs έγραψε: |
Καλημέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός 206 XS και σήμερα αισίως έκανα το πρώτο μου service στα 10.000 χλμ. Λόγω καποιων θορύβων απο το τζάμι της πορτας του οδηγου (έτριζε χτυπώντας στα πλαινα προστατευτικα )τους ζητησα να το κοιταξουν και η απαντηση του υπευθυνου ηταν να παραγγηλουμε ολοκληρο το λαστιχο της πορτας. Είναι δυνατον να θελει αλλαγη σε ενα αυτοκινητο 3 μηνων την στιγμη που δεν εχει κοπει πουθενα;;;;;;;;;
Σε παρενθεση ΠΟΥ ειναι το ΔΩΡΕΑΝ πρωτο service που αναγραφεται στο βιβλιο της εταιρειας ;;;;; |
lepou έγραψε: |
Θελει πολυ προσοχη που πας για σερβις και πολυ ψαξιμο.Βασικοτατο επισης ειναι να καθεσε αν μποορεις την ωρα του σερβις και παρακολουθεις τι κανουν. |
paris έγραψε: |
Είναι απατεώνες οι περισσότερες αντιπροσωπείες κοιτάνε μόνο πως θα στα αρπάξουνε. Καλύτερα να το πας σε κάποιον άλλο εκτός αντιπροσωπείας. |
jimacs έγραψε: |
Λόγω καποιων θορύβων απο το τζάμι της πορτας του οδηγου (έτριζε χτυπώντας στα πλαινα προστατευτικα ) |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: |
Δε ξερω παιδια τα σερβις τησ Πεζο θελουνε πολυ ψαξιμο γιατι ειναι σε αθλια κατασταση, εγω μετα απο αυτο που επαθα με το κιβωτιο ταχυτητων θα τουσ κοσκινιζω. Παντος γραμμα που εκανα στην Λιον για να τουσ πω το προβλημα με το συνεργειο ουτε καν ασχοληθηκανε. |