petrosgt έγραψε: |
δεν με ενδιαφερει το θεμα της δηλωσης του μοτερ..(δηλαδη αυτοι με τα m3 τι να πουνε?).δηλ χρειαζεται αλλαγη ολοκληρης πλεξουδας+ηλεκτρικων ??
απο λεφτα που κινουμαστε περιπου? 6-7 χιλιαρικα?? |
PoLiThS έγραψε: |
Μπηκα να δώ και εβγαλα κέρατα μετά απο τόσο καιρό απουσίας...
Παιδιά μου.. (Volve για σένα το λέω) Ναι ίδιος κυβισμός αλλα διαφορετικός τύπος κινητήρα.. Τα GTi φοράνε τύπο κινητήρα RFR ή RFN(EW10J4) ( 1 λάμδα - 2 λαμδα) ενώ το RC φοράει τύπο κινητήρα RFK(EW10J4S). Στην άδεια κυκλοφορίας αναφέρετε στο πεδίο που λέει αριθμος κινητήρα ο τύπος κινητήρα αντίστοιχα οπότε αν θελεις να είσαι νόμιμος πρέπει να το δηλώσεις.. Στα Rallye η μετατροπή απο 8V σε 16V ήταν νόμιμη χωρίς να το δηλώσεις γιατι και τα δυο έιχαν εργοστασιακό τύπο κινητήρα NFX άσχετα με το αν ο τύπος του ενός ειναι TU5J2 και ο άλλος είναι TU5J4 |
Steve έγραψε: |
Να σου πω, αυτό το πολυμορφικό μπλε βαν, το αμάξι σου είναι? ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Καλα ρε θα μας τρελανεις εντελως ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
δημητρη εχει δικιο ο νικος. δεν δηλωνεις ιδιου κυβισμου μονο αν ειναι και οι δυο κωδικοι ιδιοι τα 3 γραμματα.
αυτο επισημα και με το νομο. ανεπισημα αν μπορεις να αποδειξεις οτι το μοτερ που εβαλες ειναι ιδιου κυβισμου και οτι μπαινει εισαι οκ αρκει να μην πεσεις σε κανα κομπλεξικο μπατσο.... οταν λεω οκ μιλαω για καταστασεις εφικτες οχι να παει ο αλλος να βαλει μοτερ απο τ16 π.χ σε 306 λεμε τωρα...... |
DIMCHRI έγραψε: | ||
εμπας περιπτώση δεν επιμένω αλλά ρε παιδιά ας μου πει κάποιος αν ποτέ σε έλεγχο του έχουν ζητήσει να ελέξουν τον κωδικό του κινητήρα. εμένα πάντως αν και οδηγώ 14 χρόνια και έχω κάνει 253000 χλμ με αυτοκίνητα-μηχανές ποτέ δεν μου έλεξαν αν αυτά που γράφει η άδεια είναι σωστά.(πλαισιο-κινητήρας εννοώ) |
Touristas έγραψε: |
Μία φορά θα γίνει οπότε γιατί να μην είσαι εντάξει ![]() |
οσον αφορά την παρατήρηση της γνωστής ουρδας για NFX και NFW ναι έχει απόλυτο δίκιο |
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ο Δημητρης δεν θέλει να με πιστέψει. Οχι τιποτα αλλο ουτε παρεξηγιέμαι αλλα το συγκεκριμένο θέμα απ'ολους τους συζητώντες εδώ μέσα το ξέρω μακράν καλύτερα και την νομοθεσία επισης, Και επιδή προσφατα ακολούθησα την διαδικασία για αυτο λέω και οτι λέω. |
Όχι Νικόλα μου.. απαγορεύονται τα ταμπελάκια.. και δεν παιζει πλεον η γνωστή μαμουνιά... χαραγμένα με ποντεε είναι σε ειδικό χώρο πάνω στον κορμο |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Αρα το μοτερ αφου ειναι οπως τα λεω για να το δηλωσεις θα πρεπει να παει Κτεο Ελληνικου ...............ειναι ετσι και να βαλεις το ταμπελακι απο το ενα το μοτερ στο αλλο ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||||
Ακομα θυμαμαι τη συζητηση που ειχαμε οι τρεις μας προπερσυ το καλοκαιρακι σε μια παραλια του Πηλιου.... ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
.....Μα να μην εχω μια ρακετα.......και ειχα τον βλαξ να μου μιλαει για μοτερ.Τι να πεις ![]() |
MEMsound. έγραψε: | ||
Έχω την αίσθηση ότι έχετε ξεφύγει τελείως...... ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||||
Αχχχχχ ναι ναι.....και εκεινο το θεο........νο με τα μαυρα σγουρα μαλλια που επαιζε τενις στην ακροθαλασσια με το μαυρο μαγιο.....Αφου να φανταστεις καθε φορα που μιλαμε για δηλομα κνητηρα-Κτεο και τετοιες παπαριες,εκεινη ερχετε στο μυαλο μου.Τι ειναι αυτο το πραγμα με εμενα και τις γυναικες δεν μπορω να καταλαβω.Μα να μην εχω μια ρακετα.......και ειχα τον βλαξ να μου μιλαει για μοτερ.Τι να πεις ![]() |