crusader έγραψε: |
Μάκη, εγώ πιστεύω πως αν σου τύχαινε το ίδιο σκηνικό και αύριο, τα ίδια θα έκανες... όπως κι εγώ στη θέση σου!
Είναι αυτό το διαολάκι μέσα μας που μας κάνει να πηγαίνουμε λίγο πάνω από το όριο! Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να οδηγήσω νορμάλ... βαριέμαι!! Η μόνη γιατρειά (και αυτή προσωρινή) είναι να την πάθεις για να μάθεις! Κι εγώ έχω μια πολύ παιχνιδιάρικη στροφή κοντά στο σπίτι μου, που 4 χρόνια τώρα έμπαινα με λίγο παραπάνω γκάζι για να πετάξει κώλο μέχρι που ένα βράδυ είχε κάτι λάδια κάτω με αποτέλεσμα να δώσω γλωσσόφιλο στο ντουβάρι απέναντι ![]() Από τότε (3 μήνες πριν) δεν το έχω ξανακάνει ΑΛΛΑ τώρα τελευταία με τρώει πάλι... ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
._ |
sps έγραψε: |
Δε νομιζω οτι φταινε μονο τα λαστιχα που το εχασες!
Δηλαδη αν ειχες καινουρια λαστιχα δεν θα το εχανες? |
kavaliotis έγραψε: |
Τωρα συνειδητοποιησα το ΜΕΓΑΛΟ μου λαθος.... ΛΑΣΤΙΧΑ! Εχω τα Goodyear Eagle F1 και επειδη τα λαστιχα ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ, ξεχασα ποτε τα αλλαξα... Οποτε προσεχα ολα τα αλλα εκτος απο τα λαστιχα μιας και κρατουσανε καλα (ετσι νομιζα)... Κοιταω ομως ποτε τα αλλαξα τελευταια φορα και μενω λακαμας... Πριν 65.000χμ!!!!!!!! Τα ειχα βαλει στα 70.000χμ και τωρα ειμαι κοντα στα 135.000χμ!!! Που να κρατησουνε τα καημενα!!!!! Ηδη εκλεισα στον μηχανικο μου για αλλαγη και ακομα δεν μπορω να πιστεψω τον εαυτο μου πως μπορεσα και παρεβλεψα το πιο σημαντικο πραγμα στο αυτοκινητο.... Μεχρι να τα αλλαξω το αλλο Σαββατο θα πηγαινω ηρεμα και οχι κοντρες κτλ γιατι με τετοια λαστιχα (εξωτερικα φαινονται καλα αλλα μαλλον αυτο σε μπερδευει και ξεχνας ποτε τα αλλαξες) δεν λεει να κυκλοφορεις στον δρομο ιδιως χειμωνα...
|
RASTAVIPER έγραψε: |
Το λιγοτερο που μπορω να πω για αυτο ειναι:ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ....Και υστερα καποιοι κατηγορουν τα παιδια που κανουν κοντρες σε λιμανακια και λοιπα μερη???Δηλαδη το να βγαινεις με λαστιχα που εχουν φαει 65.000 ειναι καλυτερο??? ![]() ![]() |
Βλεπω στην παραλιακη (Θεσσαλονικη...) ενα ΤΤ με μανια να κανει ζιγκ ζαγκ να περασει αμαξια και εναν απο πισω να τον κυνηγαει. Κλασσικη κοντρα οποτε σαν καγκουρας μπαινω απο πισω τους με τα 75 αλογα να τους δειξω ποιος ειναι ο αρχηγος της πολης! |
Τωρα συνειδητοποιησα το ΜΕΓΑΛΟ μου λαθος.... ΛΑΣΤΙΧΑ! )...Κοιταω ομως ποτε τα αλλαξα τελευταια φορα και μενω λακαμας... Πριν 65.000χμ!!!!!!!! Τα ειχα βαλει στα 70.000χμ και τωρα ειμαι κοντα στα 135.000χμ!!! |
Εγκληματικη πραξη θεωρουνται σχεδον τα παντα που κανουμε με το αμαξι μιας και το παμε πανω απο τα ορια που εχει θεσει η χωρα στην οποια ζουμε. Δεν νομιζω να θες να μου πεις οτι εισαι καλυτερος, ετσι? Ναι ητανε λαθος αλλα μην το παρατραβαμε γιατι με την ιδια λογικη μπορεις να βρεις για τον καθενα κατι που κανει μια πραξη εγκληματικη. |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Oχι βρε φιλε, ποιος σου ειπε οτι ειμαι καλυτερος???Ο χειροτερος απο ολους ειμαι εδω μεσα και κανω καφριλικια που ουτε φανταζεσαι.... ![]() ![]() ![]() |