Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πόσοι ηλίθιοι κυκλοφορούν? Demis - Σαβ 15 Ιαν 2005, 00:43:31 Θέμα δημοσίευσης: Πόσοι ηλίθιοι κυκλοφορούν?
Για οσους δεν καταλαβαν απο το τιτλο ο λογος που κανω αυτο το χαρακτηρισμο ειναι πως καποιος τα καταφερε και με τρακαρε..Το πως εγινε θα σας ακουστει γελοιο μεχρι και εγω δεν το πιστευα...τα πρωτα 5 λεπτα αφου εγινε..Ανεβαινα ενα δρομο σχετικα κεντρικο με αρκετα στενα αναμεσα και ταχυτητα αρκετα μικρη εν συγκριση με το πως πηγαινω αλλες φορες στο συγκεκριμενο δρομο.Σταματημενο μηχανακι στη εξοδο απο στενο και ενας λαλακας ακριβως πισω του με οπισθεν..........τραβαει οπισθεν χωρις να δει το μηχανακι το χτυπαει και οπως διεσχιζα εγω το δρομο πεφτει πανω μου με αποτελεσμα ολα τα παρακατω..
Απολογισμος, μπροστα αριστερο φτερο λιγο φαναρι,προφυλαχτηρας,καθρεφτης και μια λακουβα λιγο πιο πισω απο τη πορτα προφανως νευρο....
Τραγικη ειρωνια σε ολο αυτο 2 δευτερολεπτα πιο γρηγορα να γινοντουσαν ολα αυτα θα σκοτωνα το παληκαρι με το μηχανακι....
''Αν ειναι να σου τυχει θα σου τυχει.....'' MEMsound - Σαβ 15 Ιαν 2005, 09:44:11 Θέμα δημοσίευσης:
Θελει προσοχη φιλε μου...
Ιδιως στα στενα γιατι οι ηλιθιοι ειναι παρα παρα πολλοι..... crusader - Σαβ 15 Ιαν 2005, 16:10:07 Θέμα δημοσίευσης:
Είναι η κακιά στιγμή!!
Στους περισσότερους φαντάζομαι έχει τύχει κάποιο ανάλογο ηλίθιο τρακάρισμα, έτσι από το πουθενά... Demis - Κυρ 16 Ιαν 2005, 17:09:52 Θέμα δημοσίευσης:
Eλπιζω τουλαχιστον τελος αυτης της εβδομαδας να το παρω πισω.... crusader - Κυρ 16 Ιαν 2005, 22:09:37 Θέμα δημοσίευσης:
Demis έγραψε:
Eλπιζω τουλαχιστον τελος αυτης της εβδομαδας να το παρω πισω....
Με το καλό και εύχομαι να ήταν το τελευταίο! madjas - Κυρ 16 Ιαν 2005, 23:25:30 Θέμα δημοσίευσης:
Στο δρόμο κυκλοφορούν πολλοί λαλάκες και το γνωρίζεις..Ευτυχώς να λες που δεν έπαθες ούτε εσύ ούτε το παιδί με το μηχανάκι τίποτα. Demis - Τρι 18 Ιαν 2005, 00:10:43 Θέμα δημοσίευσης:
Aκριβως.Ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφθηκα απο το αμαξι και μετα με ποιον θα παιξα ξύλο....Αλλα ευτυχως ολα ΟκΕΥ.. DRAKE - Τρι 18 Ιαν 2005, 23:15:59 Θέμα δημοσίευσης:
1221344916 kanelj - Τετ 19 Ιαν 2005, 01:12:23 Θέμα δημοσίευσης:
+1 Demis - Τρι 01 Φεβ 2005, 12:07:01 Θέμα δημοσίευσης:
Tελικα το αμαξι φτοιαχτηκε και everything is okeY now...Τωρα περιμενω να δω ποτε θα παρω τα λεφτα απο την ασφαλιστικη...