PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Φανοποιείο - Βαφές

Martselo - Κυρ 13 Οκτ 2002, 12:29:53
Θέμα δημοσίευσης: Φανοποιείο - Βαφές
Καταρχήν χαιρετώ όλα τα μέλη.
Είμαι καινούργιος στο Site οπότε κάποια λάθη είναι φυσιολογικά.
Πρίν καμιά εβδομάδα παραβίασε μπάτσος κόκκινο και με χτύπησε με την μηχανή του μπροστά στο καπώ. Αποτέλεσμα γρατζουνιά όχι πολυ βαθιά (δεν βγήκε καν το χρώμα) αλλά πολυ ενοχλητικό βαθούλωμα.
Ερώτηση στην αντιπροσωπεία για την επιδιόρθωση .........
Επιδιόρθωση με βαφή κ.λ.π. 90χιλ ή 270 ευρώ. ΈΛΕΟΣ
Υπάρχει ρε παιδιά άλλη λύση ποιοτική αλλά λιγότερο ακριβή.

Για την ιστορία φώναξα περιπολικό τα κάνανε πλακάκια και την συνέχεια την ξέρετε. Θα πληρώσω εγώ την ζημιά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Byron206 - Κυρ 13 Οκτ 2002, 12:53:20
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Martselo καλως ηρθες στην παρεα μας
Νομιζω οτι θα επρεπε να το δεις το θεμα πιο σχολαστικα.
Δεν καταλαβαινω πως τα εκανες πλακακια μαζι τους.

Θα ηθελα να σου αναφερω οτι μπορεις να ανοιξεις ενα topic στην σωστη κατηγορια
Slash - Κυρ 13 Οκτ 2002, 12:55:34
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχήν καλωσήρθες φίλε Martselo.
Όσο για την ζημιά σου, λυπάμαι πολύ. Ούτε η πρώτη φορά είναι, ούτε η τελευταία που η αστυνομική ισχύς έχει το απυρόβλητο. Mad Επειδή όμως, και σε αυτή την περίπτωση είναι χαμένος κόπος να το κυνηγάς (νομίζω), και αφού τελικά θα το πληρώσεις εσύ (πώς έγινε να πέρασε ο άλλος με κόκκινο και να έβγαλε εσένα φταίχτη, μόνο αυτοί ξέρουν-και μην ξεχνάμε οτι αυτοί μας δίνουν τα διπλώματα στις μηχανές Evil ), και αφού δεν έχει ζημιά στο χρώμα και απλά ένα βαθούλωμα, αν είναι κάπου προσβάσιμο από σένα μπορείς να προσπαθήσεις να το επαναφέρεις με ένα ξύλινο σφυράκι πιέζοντάς το ελαφρά, ή βάζοντας κάποιο πανί και πιέζοντάς το με κάτι. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γίνει όπως ήταν χωρίς κανένα σημάδι, λαμαρίνα είναι. Τώρα αν είναι κάτι μεγαλύτερο και πειστικότερο, και έχει πιάσει και τα "νερά", προφανώς στο φανοποιείο θα σου είπαν για στοκάρισμα και ξαναβάψιμο. Για καλό και για κακό ρώτα και σε κανένα άλλο, αλλά όχι ανήξερος, πες του να το πιέζατε ελαφρά να επανέλθει, να δεις τι θα σου πει. Wink Μπορεί να μην γίνει τελικά as good as new, πάντως θα είναι της φάσης "πολλοί θα το δουν, λίγοι θα το καταλάβουν" και θα κρατήσεις και τα 100 χιλ. να πας κανα πρώτο τραπέζι πίστα Wink Επίσης άλλη λυση που το επαναφέρεις και μείνει ελαφρό τσάκισμα είναι και η τοποθέτηση ενός αυτοκόλλητου που θα το κάνει να δείχνει και πιο "κακό" και θα κρύψει επιμελώς την ζημιά. Cool
Vini - Κυρ 13 Οκτ 2002, 16:31:16
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ - ΒΑΦΕΣ
Martselo έγραψε:
Καταρχήν χαιρετώ όλα τα μέλη.
Είμαι καινούργιος στο Site οπότε κάποια λάθη είναι φυσιολογικά.
Πρίν καμιά εβδομάδα παραβίασε μπάτσος κόκκινο και με χτύπησε με την μηχανή του μπροστά στο καπώ. Αποτέλεσμα γρατζουνιά όχι πολυ βαθιά (δεν βγήκε καν το χρώμα) αλλά πολυ ενοχλητικό βαθούλωμα.
Ερώτηση στην αντιπροσωπεία για την επιδιόρθωση .........
Επιδιόρθωση με βαφή κ.λ.π. 90χιλ ή 270 ευρώ. ΈΛΕΟΣ
Υπάρχει ρε παιδιά άλλη λύση ποιοτική αλλά λιγότερο ακριβή.

Για την ιστορία φώναξα περιπολικό τα κάνανε πλακάκια και την συνέχεια την ξέρετε. Θα πληρώσω εγώ την ζημιά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Kαλωσόρισες...
Το λαθάκι στο διόρθωσα....να θυμάσαι μόνο να ανοίγεις τα θέματα στα αντίστοιχα φορουμ.... Wink

Οσο για το χτυπηματάκι έχω να σου πω δύο πράγματα:
1. Αν ξαναχτυπήσεις με αστυνομία τότε να πάρεις τηλέφωνο αμέσως εκείνη την στιγμή την ασφαλιστική σου (τηλεφωνο ατυχημάτων). Αυτοί θα στείλουν έναν ασφαλιστή εκείνη την ώρα ώστε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Επίσης καλό είναι να έχεις και νομική προστάσια από την ασφαλιστική σου ώστε να μπορείς να απαιτήσεις να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες χωρίς να πληρώσεις φράγκο.

2. Οσο για το βαθούλωμα ψάξε να βρεις ένα φανοποίο να το φτιάξεις. Δεν πρέπει να σου πάρουν πάνω από 20.000δρχ για να στο φέρουν έξω το καπό. Ρώτα επίσης μήπως έχει πάρει το νεύρο...τότε τα πράγματα είναι δύσκολα...γιατί ίσως και να χρειάζεται να αλλάξεις καπώ. Η αντιπροσωπεία πάντως με τα 90.000δρχ...θα ξεβάψει, θα "φέρει" και θα βάψει μετά όλο το καπό....για αυτο είναι και ακριβή...

Wink Wink Wink Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες