CC-Gio έγραψε: |
και επισημους.....--κανενα Βερτη,καμια Ζηνα......ε??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
και επισημους.....--κανενα Βερτη,καμια Ζηνα......ε??? |
crusader έγραψε: |
Αλήθεια, όποιος βρει το φλουρί, τι κερδίζει? ![]() |
Nτιμιπής έγραψε: |
να ερθω μετα τις 12 (δουλευω ! τι αλλο;) η δεν δεχεστε ;; |
θα βρω να παρκαρω; |
θα βρω βασιλοπιτα ; |
θα προλαβω τα δωρα ; |
θα μπορω να βαλω μουσικη δυνατα στο 206 τετοια ωρα; |
θα μπορω να συνενοηθω με τα αλλα μελη η θα ειναι τυφλα ηδη; |
christhehealer έγραψε: | ||||||||||||
Δίνεις 50 αυρώ στον μετρ στην πόρτα και κάτι μπρορεί να γίνει... για μπαρ μιλάμε πάντα. Για τραπέζι όταν αδειάσει κανένα, κατά τις 5 το πρωί, που σταματάει η ορχήστρα...
Tο αφήνεις "βαλέ"... άλλα 30 αυρώ...
Γιατί δεν περιμένεις άλλη μια ώρα, που θα σερβίρουμε πατσά;
Για σένα ειδικά θα φυλάξουμε μια Ro90!!!
Aμεεεεεε... το πολύ-πολύ να φωνάξουμε την αστυνοδύο...
Tα μέλη τα ρώτησες εάν θέλουν να συνενοηθούν μαζί σου; ![]() ![]() ![]() ![]() |
pilot χαρταετού έγραψε: |
μην του μιλάς τόσο απότομα του παιδιού θα τον πληγώσεις χρονιάρες μέρες..... ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Tου κάνω περικυκλωτική κίνηση, γιατί πάει να βάλει όρους για να παρευρεθεί. Eίναι οφθαλμοφανές... Πρόσεξε: -να ερθω μετα τις 12 (δουλευω ! τι αλλο;) η δεν δεχεστε ;; Mετάφραση ![]() θα βρω να παρκαρω; Mετάφραση ![]() θα βρω βασιλοπιτα ; Mετάφραση ![]() θα προλαβω τα δωρα ; Mετάφραση ![]() θα μπορω να βαλω μουσικη δυνατα στο 206 τετοια ωρα; Mετάφραση ![]() θα μπορω να συνενοηθω με τα αλλα μελη η θα ειναι τυφλα ηδη; Mετάφραση ![]() ... και τέζα ο Nτιμιπής!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: |
καλα ρε φιλε {christhehealer} ποιος εισαι...η Βιργινια Λεουση, η Βικυ Παγιατακη ποιος πες μου.... ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Ακου τι λεει ο απολιτιστος.... ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
![]() ![]() όταν λέμε ΠIEPIΔH εννοούμε την γνωστή γκαλερί ![]() |
nik7 έγραψε: |
ektos aprooptou kai ego mesa ..
cc-gio gia exeis ksanapaei gia kanonise na pame mazi.... milame stin sxoli apo deftera ... |
Εκπληξεις ε Τασο??? χμμμμ..... ελπιζω καλες οχι οπως του
Νικου(nickzotos) ![]() και επισημους.....--κανενα Βερτη,καμια Ζηνα......ε??? ![]() ![]() ![]() ![]() Θα τα πουμε σιγουρα!!! ![]() |
Θα παρουμε ενα τηλεφωνο το Μαριαντακι....να μας ερθει!!! Ετσι Αρη? |
LuNa έγραψε: | ||
το βρήκα ![]() θα πάρουμε τηλέφωνο να έρθουν οι hi-5 ![]() (και μετα να τις πας και σπίτι τους με το cc, θα εντυπωσιαστούν όλες η μία πάνω στην άλλη) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() σιγά μην έρθουν και οι hi six ![]() πάρε μια ντομάτούλα ![]() |
![]() ![]() όταν λέμε ΠIEPIΔH εννοούμε την γνωστή γκαλερί ![]() |
Θα παρουμε ενα τηλεφωνο το Μαριαντακι....να μας ερθει!!! Ετσι Αρη? |
Ghost Dog έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
Για μαντεψε ποια θα ειναι το απογευμα στην δουλεια μου Αρουλη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aπό τις μουσικές επιλογές που βλέπω, μήπως να καλέσουμε τον Mάριο τον Blackman να παίξει ![]() Kυρίες μου.... ο Kουκού!!!!!!! O Mάριος ο Blackman κατεβαίνει με την μαύρη σκύλα -υλα -υλα -υλα, στο στέκι του PSClub για μια βραδυά, όλο εκπλήξεις -πλήξεις -πλήξεις -πλήξεις και πολύ κέφι -έφι -έφι έφι (Θώδη)!!!! ![]() O τυμωρός αφιερώνει στον Aφάνα με το ασημί GT, στον άλλο με τα καινούρια γυαλιά... και τα σχετικά... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Βρε Αναστασια μου,
Εχω συνηθισει να πηγαινω σε μαγαζια που ειναι γεματο με φιρμες και παρασυρθηκα.....με συγχωρεις?? ![]() Καλη μουσικουλα να εχει και δεν εχω προβλημα (σκυλαδικα-mainstream ξενα-και χορευτριες εννοειται) ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Αμα θελατε χορευτριες επρεπε να εχετε κλεισει το Τaj Mahal!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
Μπράβο Χρηστάκη, το κατεχεις βλεπω το αθλημα ![]() ![]() να φερεις μονο και το τρανζιστορακι στο μαγαζι να ακουσουμε καμια νοτα-οτα-οτα-οτα! ![]() ![]() ![]() |
CC-Gio έγραψε: | ||||
Eχω μαλωσει εκει!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μονο πρωινα παω τωρα πια εκει!!!---και ΑΝ παω! ![]() |
p206Mike έγραψε: |
![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Μιχάλη, "Πίτα" αύριο μάλλον θα γίνουμε όλοι μας από το αλκοόλ! (όσοι δεν δουλεύουν Κυριακή πρωί) ![]() |
LuNa έγραψε: | ||
Ασε ρεεεεεεεεεε ![]() αφού δεν το σηκώνετε το πιοτί και λέτε (πολύ σωστά βεβαίως βεβαίως ![]() ![]() Εσύ όλο με κάτι ζεστές σοκολάτες και κάτι καφέδες τη βγάζεις "μπάρμπα" ![]() ![]() ![]() Κάθε Πέμπτη είμαστε 2-3 μόνο που πίνουμε αλκοόλ και τη μέρα με τα σφηνάκια όλοι μου λέγατε Μη και Μη ![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||||
Αν βρεθεί κάποιος να με φέρει εκεί χωρίς να πρέπει να οδηγήσω θα σου πω εγω "γιαγιά"! ![]() |
Sidobre έγραψε: |
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ!!! |
ultra-one έγραψε: |
Αν βρεθεί κάποιος να με φέρει εκεί χωρίς να πρέπει να οδηγήσω θα σου πω εγω "γιαγιά"! ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
ρε το φλουρί το βρήκε κανείς ???
αα!! και για όσους δεν πήρανε αδιαβροχο, σήμερα το δοκίμασα και είναι οντως καλόόόό !!!!! |
LuNa έγραψε: |
παρεπιπτώντος..... δεν είδα τους επίσημους προσκεκλημένους (βλέπε Ζήνα Μαριάντα κλπ κλπ.... Γιωργάκη στο φτύσιμο σε είχαν? ![]() |
Baphomet έγραψε: |
πολυ ωραια ηταν και φετος παρα το οτι ειχε οντως λιγοτερο κοσμο απο περισυ... τα ειπαμε,τα ηπιαμε,ριξαμε και μια γυροβολιά και κατα τις 1.30 αναχωρησαμε!! πολυ ωραια ολα παιδες,χαρηκα που ειδα φατσες που μου 'χαν λειψει οπως ο Ζαχαρίας και ο θεότρελος ΘΒ (Hail Mick), που παρεβρεθησαν οι "δεινοσαυροι" (κωνσταντινε,χρηστο,ανδριανε ![]() ΥΓ ΣΠΥΡΟ I LOVE YOU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κριμα που δεν τους προλαβες! και εκτος απο αυτους που ανεφερες τελικα ο Αρης επεισε και τη Παπαριζου να ερθει!!! ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Μια χαρά περάσαμε και πάλι …..!
![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Εσύ την έκανες νωρίς όμως! ![]() ![]() |
zippy έγραψε: |
Αχα τωρα που ξερω ποιος κερδισε το φλουρι θα ξερω και ποιον θα λιτζαρω. ![]() Πλακα κανω SnakeMJK ![]() ![]() ![]() |
307 ARMY! έγραψε: |
Καλησπέρα. Επειδή κι επίσημα μπήκαμε στο Τριώδιο της Αποκριάς, μήπως λέω, μήπως πρέπει να εγκαταλείπουμε σιγά σιγά αυτό το forum; Αντε και καλό Πάσχα! |
glf έγραψε: | ||
φύγε πρώτος να μας δείξεις το δρόμο και κλείσε και την πόρτα. |
MEMsound. έγραψε: | ||||
Ρε συ glf το παλικαρι δεν εννοουσε το forum ολοκληρο αλλα το συγκεκριμενο "τοπικ" που αναφερεται στην Πρωτοχρονιατικη πιτα......! ![]() |
glf έγραψε: |
ε με το μπαρδον, forum είδα, forum καταλαβα. ![]() |
crusader έγραψε: |
Από νωρίς είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος...
Και αφού ο πρόεδρος έβγαλε λόγο (κ' φάγαμε και τη βασιλόπιτά μας)... Το party άναψε!!! Υπό τη μουσική του DJ kanelj ![]() Και περνάγαμε πολύ καλά!!! Κάποια "παράνομα" ζευγαράκια επιτέλους εκδήλωσαν τον έρωτά τους.. ![]() ![]() ![]() Συγκέντρωση Γιγάντων ή αλλιώς το.. Jurassic Park!!! ..και οι γνωστοί-άγνωστοι που μάταια παρακαλάγαμε τον dj να βάλει καμιά ροκιά.. ![]() ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!! ![]() |
p206Mike έγραψε: |
eight-ήλα ο κανελόγιαννος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |