Ivang έγραψε: |
Sprint Booster Power Converter by Boulekos!
Με το Sprint Booster εξαλείφεται πλήρως η καθυστέρηση στην απόκριση που προκαλεί το ηλεκτρονικό γκάζι βελτιώνοντας την επιτάχυνση του αυτοκινήτου! Γνωρίζει κανείς καμιά πληροφορία, που μπαίνει, πως δουλεύει, τιμή, υπάρχει όντως διαφορά ? |
Ivang έγραψε: |
Sprint Booster Power Converter by Boulekos!
Με το Sprint Booster εξαλείφεται πλήρως η καθυστέρηση στην απόκριση που προκαλεί το ηλεκτρονικό γκάζι βελτιώνοντας την επιτάχυνση του αυτοκινήτου! Γνωρίζει κανείς καμιά πληροφορία, που μπαίνει, πως δουλεύει, τιμή, υπάρχει όντως διαφορά ? |
overgr έγραψε: |
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα δουλεύει καλά και χωρίς παρενέργειες. Δηλαδή τόσο χαζά είναι τα εργοστάσια και τόσο έξυπνοι οι Μπουλέκοι? Δύσκολο. |
lepou έγραψε: |
Αλλο να δινεις 200 και αλλο 1700. Εχει μαι μικρη διαφορα δεν νομιζεις?Ασε που μπλεκεις με μεταχειρισμενα ανταλακτικα στο τουτου σου |
Stevon έγραψε: |
Καλοφόρετο φίλε μου,και περιμένουμε εντυπώσεις(σίγουρα υπάρχουν αρκετά άτομα που τους ενδιαφέρει),καλό θα ήταν όμως να τα έγραφες σε αυτό το topic=http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4514&postdays=0&postorder=asc&highlight=sprint+booster&start=0 ![]() Mr MOD...you know... |
brz20 έγραψε: |
Εγω το δοκιμασα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Βεβαια ειναι ακριβο οπως λεει και ο Τασος για αυτα που προσφερει.Το ειχα περασει μονος μου και δεν ειναι μεγαλη δουλεια πιστευω.Απλα την πρωτη φορα που το βαζεις πρεπει να πατησεις γκαζι πριν ανοιξεις την μηχανη και μετα με το γκαζι πατημενο να γυρισεις το κλειδι.Αυτο το ελεγαν οι οδηγιες.Μαλλον για να παρει σημα ο εγκεφαλος. |
Paladin έγραψε: |
Μου είπε πως χρειάζεται και κάποιο χρονικό διάστημα για να το δεχτεί ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου. Ισχύει αυτό; |
brz20 έγραψε: |
Λαθος δεν γινετε να το τοποθετησει.Ειναι σαν να πας να βαλεις το καλωδιο της οθονης του PC αναποδα.Απλα μπορει να μην εκανε σωστα την διαδικασια για να τεθει σε λειτουργια.Εγω σου ειπα οτι μολις το εβαλα πατησα τερμα το πεταλ του γκαζιου και γυρισα το κλειδι της μηχανης μεχρι να φτασει στον κοφτη. |
volvos έγραψε: |
με 300ευρω
σου βαζω κατι που α. θα σου δωσει λιγα αλογα (3-4 του πο**τη*) β. θα σου κανει καλυτερη την αποκριση στο γκαζι γ. θα ανεβασει και κοφτη ![]() ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
με 300ευρω
σου βαζω κατι που α. θα σου δωσει λιγα αλογα (3-4 του πο**τη*) β. θα σου κανει καλυτερη την αποκριση στο γκαζι γ. θα ανεβασει και κοφτη ![]() ![]() ![]() ![]() |