PSClub - Hellas

Κινητήρας - 206 - Sprint Booster ...

Ivang - Δευ 03 Ιαν 2005, 12:55:40
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Sprint Booster ...
Sprint Booster Power Converter by Boulekos!

Με το Sprint Booster εξαλείφεται πλήρως η καθυστέρηση στην απόκριση που προκαλεί το ηλεκτρονικό γκάζι βελτιώνοντας την επιτάχυνση του αυτοκινήτου! Γνωρίζει κανείς καμιά πληροφορία, που μπαίνει, πως δουλεύει, τιμή, υπάρχει όντως διαφορά ?
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Δευ 03 Ιαν 2005, 13:02:42
Θέμα δημοσίευσης: ηλεκτρογκαζο
φιλε Βαγγελη,

Ακομα περιμενουμε να δουμε απο ομιλο VAG τι αποτελεσματα θα διξουνε εαν δημιοργουντε προβληματα και εαν εχει τα αποτελεσματα που λενε.
Ολοι περιμενουμε γιατι πιστευω οτι ειναι μια καλη περιπτωση θα βελτιωση αρκετα τα ηλεκτρογκαζα μας.
κανε υπομονη

καλη χρονια γεματο γκαζια
mick206 - Πεμ 06 Ιαν 2005, 14:39:24
Θέμα δημοσίευσης: Re: Sprint Booster ...
Ivang έγραψε:

Με το Sprint Booster εξαλείφεται πλήρως η καθυστέρηση στην απόκριση που προκαλεί το ηλεκτρονικό γκάζι βελτιώνοντας την επιτάχυνση του αυτοκινήτου! Γνωρίζει κανείς καμιά πληροφορία, που μπαίνει, πως δουλεύει, τιμή, υπάρχει όντως διαφορά ?

Φίλε Βαγγέλη υπάρχει κάποιος εδώ κάτω στην Αθήνα που έχει κάνει αυτή τη πατέντα σε Peugeot... Laughing Wink
Τώρα εντυπώσεις και τα λοιπά δεν ξέρω Rolling eyes Απλά έχω ακούσει ότι έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά.
STELIOS - Πεμ 06 Ιαν 2005, 15:08:46
Θέμα δημοσίευσης: Re: Sprint Booster ...
Ivang έγραψε:

Τα αυτοκινητα με ηλεκτρονικο γκαζι-πεταλοδα (drive by whire) στο πενταλ του γκαζιου αντι για ντιζα εχουν ενα ποτενσιομετρο με ενα βισμα που σινδαιεται με την καλοδιωση του αυτοκινητου. Το Sprint Booster Power Converter ερχεται και κουμπωνει αναμεσα σ'αυτο το βισμα και την καλοδιωση και ουσιαστικα αυξανει την ταση που διαβαζει απ'το ποτενσιομετρο στελνωντας σημα στον εγκεφαλο με πολυ μικροτερη καθηστερηση. Ετσι μιωνεται το lag, η αποκρηση στο γκαζι.

Τα περιοδηκα που το εχουν δοκιμασει (Power Techniques & Faster) λενε οτι δουλευει πολυ καλα, σχεδον αψογα.
MAG206cc1.6 - Τετ 02 Φεβ 2005, 21:21:24
Θέμα δημοσίευσης: s b
se 20 meres 8a to xei o boylekos 250e . lene ta magazines oti einai kalo.
overgr - Τετ 02 Φεβ 2005, 21:27:00
Θέμα δημοσίευσης:
Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να δω τα αποτελέσματα αυτού του μαραφετιού.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα δουλεύει καλά και χωρίς παρενέργειες. Δηλαδή τόσο χαζά είναι τα εργοστάσια και τόσο έξυπνοι οι Μπουλέκοι? Δύσκολο.
STELIOS - Τετ 02 Φεβ 2005, 21:57:29
Θέμα δημοσίευσης:
overgr έγραψε:
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα δουλεύει καλά και χωρίς παρενέργειες. Δηλαδή τόσο χαζά είναι τα εργοστάσια και τόσο έξυπνοι οι Μπουλέκοι? Δύσκολο.

Σταυρο εχεις δικιο που το βλεπεις ετσι καχυποπτα αλλα σκεψου πως ο κατασκευαστης οταν φτιαχνει το αμαξι δεν εχει παντα πρωτη προτεραιοτητα την απολητη αποκρηση οπως δεν εχει παντα προτεραιοτητα την απολυτη ιποδηναμη. Εξαλου το ηλεκτρονικο γκαζι ειναι κατι καινουριο σε Ευροπαϊκα αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας αρα δεν εχει φτασει στο 100% της εξεληξης του. Σε καθε καινουρια εκδοση-μοντελο θα δεις που τα μικροπροβληματα θα εξαληφωνται. Απ'την αλλη δεν ειναι δα και ΤΟΣΟ προβλημα αυτο το γκαζι. Ο μεσος οδηγος ουτε καν που το καταλαβαινει, και καπου εκει απευθηνονται τα περισσοτερα αυτοκινητα.
Σε αντιθεση με τον κατασκευαστη, ο Boulekos ασχολειται αποκληστικα με την αποδοση, εχει αλλες προτεραιοτητες. Και οσο και αν σου φενεται περιεργο πολλες πατεντες ξεκινανε απο αυτονομους μηχανικους πολυ απλα γιατι αυτοι καλουντε να αντιμετοπισουν το προβλημα πιο σηχνα.
Και στη Peugeot πιθανοτατα θα δουλευουν πανω στη βελτιωση αυτου του σηστηματος αλλα δεν ειναι η πρωτη τους προτερεοτητα να βγαλουν ενα POWER BOOSTER στην αγορα. Πολυ απλα η επομενη γενια 206-207 ή οτι αλλο βγαλει θα εχει βελτιωμενο το σηγκεκριμενο σηστημα.
netblaster - Πεμ 03 Φεβ 2005, 10:39:21
Θέμα δημοσίευσης:
Το εχει βαλει φιλος σε Leon 1.8Τ REVO και εχει αρκετη διαφορα σε σχεση μνε πριν!!! Ειδικα στις αποτομες επιταχυνσεις απο χαμηλα!!! Wink
Ivang - Πεμ 03 Φεβ 2005, 11:41:27
Θέμα δημοσίευσης:
Σε συζητήσεις σε forum έχω δει ότι διαφορά υπάρχει στα μικρά κυβικά (δηλ. 1.4 & 1.6) κι όχι σε 2.0, ιδιαίτερη διαφορά φυσικά στις χαμηλές στροφές ενώ στις ψηλές τα πράγματα είναι ίδια, ελπίζω να βελτιώσει λίγο τα πράγματα σε μας του 16άρηδες multi. Αναμένομεν ... & είδομεν ...
lepou - Παρ 04 Φεβ 2005, 15:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια το εβαλε ο κουμπαρος μου στι ιμπιζα του και ειδε πολυ μεγαλη διαφορα. Το αμξι μεταμορφοθικε . Το θεμα ομως ειναι πως πριν το αμξι ειχε μεγαλο προβλημα. Καμια σχεση με το δικο μας.Το δικο μας σε σχεση με το ιμπιζα ειναι σαν να εχει ντιζα. Οποτε δεν ξερω αν θα υπαρχει σημαντικη διαφορα και αν θα αξιζει τα λεφτα του.
overgr - Παρ 04 Φεβ 2005, 20:36:25
Θέμα δημοσίευσης:
αν και έχω έντονες τεχνικές αμφιβολίες... περιμένω με ενδιαφέρον να δω πως θα λειτουργήσει στα Peugeot αν και όταν τελικά βγει, γιατί το υπόσχονται αρκετό καιρό τώρα απ' ότι ξέρω.
DrJekyll - Σαβ 05 Φεβ 2005, 15:29:12
Θέμα δημοσίευσης: Sprint Boosta!
Παίδες...
Το έχει ήδη βγάλει ο Μπουλέκος για 206 & 307...
Στο Power Techniques αυτού του μήνα το διαφημίζει...
Αντε να δω ποιός είναι ο πιο τολμηρός εδω μέσα που θα το βάλει... Laughing

Θεσσαλονίκη υπάρχει κανένα μαγαζί του?
Γνωρίζει κανείς..? Confused

Να πάω να δω από κοντα...
Ίσως να έχει κανένα δικό μας εκεί...
Αν με αφήσει να δω διαφορά στην απόκριση και μου λύσει τις απορίες μου, θα το βάλω...Πιστεύω οτι αξίζει...Κάμποσες φορές το 307 μου ήταν σε ανηφόρα και ένιωθα να με πουλάει το γκάζι και να μου σβήνει σαν να είμαι κανένας αρχάριος...Βαρέθηκα την καθυστέρηση στις χαμηλές στροφές.... Twisted evil
overgr - Σαβ 05 Φεβ 2005, 18:13:05
Θέμα δημοσίευσης:
Για να δούμε... ποιός θα είναι ο τολμηρός?
lepou - Σαβ 05 Φεβ 2005, 20:13:36
Θέμα δημοσίευσης:
Μακαρι να ισχυσει το " ο τολμων νικα ", και να μην ειναι ο πρωτος το κοροιδο για να την γλιτωσουμε οι αλλοι. 200 ευρω παντως δεν ειναι και λιγα που ζητα
DrJekyll - Δευ 07 Φεβ 2005, 11:30:30
Θέμα δημοσίευσης: ΟΟΥΥΥΠΣΣΣ
Γράψτε λάθος Pezumbes μου!!! Embarassed Embarassed Embarassed
Πολύ σύντομα γράφει για 206 & 307!!!!
Αντε να δούμε... Shocked
Baphomet - Δευ 07 Φεβ 2005, 11:52:56
Θέμα δημοσίευσης:
και γιατι να δωσεις 200 ευρω για αυτο το πραγμα παιρνοντας το ρισκο να μην υπαρξει διαφορα και να μην πας να κανεις το ηλεκτ. ντίζα κατευθειαν? Θα πληρωσεις πιο πολλα αλλά θα δεις σιγουρα βελτιωση και θα βαλεις και βασεις για μετεπειτα βελτιώσεις.
lepou - Δευ 07 Φεβ 2005, 14:04:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλο να δινεις 200 και αλλο 1700. Εχει μαι μικρη διαφορα δεν νομιζεις?Ασε που μπλεκεις με μεταχειρισμενα ανταλακτικα στο τουτου σου
307 ARMY! - Δευ 07 Φεβ 2005, 21:49:59
Θέμα δημοσίευσης:
lepou έγραψε:
Αλλο να δινεις 200 και αλλο 1700. Εχει μαι μικρη διαφορα δεν νομιζεις?Ασε που μπλεκεις με μεταχειρισμενα ανταλακτικα στο τουτου σου

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον lepou, γιατί πιστεύω ότι δε θα ρισκάριζε το όνομα και τη φήμη του ο boulekoς στην αγορά αν δεν είναι σίγουρος ότι θα έχει αποτέλεσμα και στα μοντέλα μας 206, 307 μετά από δοκιμές.
Lef205 - Τρι 08 Φεβ 2005, 03:00:16
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια συγνωμη αλλα η καρδια μου αρχηζει να "ρεταρει", χρειαζονται 1700 ευρω για μετατροπη σε ντιζα? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Baphomet - Τρι 08 Φεβ 2005, 10:14:51
Θέμα δημοσίευσης:
σιγά μη θελει 1700... να μας πει ο τάσος που το εχει κανει να μη σας λεω και βλακειες. Αλλά εγω γυρω στα 600 ήξερα οτι κοστιζει.
pugsang - Τρι 08 Φεβ 2005, 10:25:06
Θέμα δημοσίευσης:
Τοσο είναι Πέτρο

Εγκέφαλος
Πλεξούδα
Πλακάκι
Πεταλούδα
Πρόγραμμα
Αισθητηρες
Εργασια

Ο Τάσος είχε δικα του εγκέφαλο,πεταλούδα,πλακάκι,αισθητήρες,πλεξούδα.

Την πλεξούδα μάλιστα την είχε περάσει μονος του στο αμάξι και το πλακάκι του το είχε φτιάξει ο πατέρας μου.Ο εγκέφαλος είχε έρθει απο Peugeot sport μαζί με την πλεξούδα και έχε υπ οψιν σου οτι ΔΕΝ είναι multiplex
TONY PAP - Τρι 08 Φεβ 2005, 10:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
Οπότε ή βάζεις το χέρι γερά στην τσέπη ειδικά εαν ενδιαφέρεσαι και για περισσότερες βελτιώσεις ή πληρώνεις 200 ευρώ απλά για κάποια καλύτερη αίσθηση στο γκάζι. (τόσα χρόνια η peugeot δεν μπορεί να κάνει κάτι ?)
Πάντως εαν δεν ενδιαφέρεται κανείς για πολλά πολλά και μπορεί να πληρώσει 400-600 ευρώ για πρόγραμμα σε δυναμόμετρο και ένα φιλτράκι πιο ελεύθερο ή σκούπα και καλύτερη απόκριση θα έχει και περισσότερη ροπή και άλογα αρκεί να βάζει 100αρα βενζίνη.
Τώρα για το αν θα προκύψουν προβλήματα στο μέλλον όρκο δεν παίρνω...
lepou - Τρι 08 Φεβ 2005, 13:12:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τι λετε τα 1700 να τα εβγαλα απο το μυαλο μου? Ρωτησα και εμαθα . Μαλιστα αυτη η τιμη ειναι απο το συνεργειο που εφτιαξε και ο προεδρος το δικο του αμαξι.Οποτε οπως βλεπετε ειναι πολλα.
Το θεμα ομως ειναι κατα ποσο αξιξει και το σπριντ μπουστερ γιατι οπως ξανα ειπα το αμαξι μας δεν εχει το ιδιο μεγαλο προβλημα οπως τα ιμπιζα. Απο εκει ξεκινησε η αναγκη για βελτιωση απο το Μπουλεκο
Paladin - Τρι 28 Μάρ 2006, 01:29:17
Θέμα δημοσίευσης: Ηλεκτρονικό γκάζι και... Sprint Booster
Χαιρετώ τους απανταχού Πεζόφιλους. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει δοκιμάσει το Sprint Booster. Το προϊόν αυτό, υπόσχεται εξάλειψη της καθυστέρησης που έχουν τα αυτοκίνητα που έχουν ηλεκτρόγκαζο. Εγώ πήγα σήμερα και το δοκίμασα. Είναι εύκολο στην τοποθέτηση (2-3 λεπτά έκανε ο τυπάς να το συνδέσει κάπου στο πεντάλ του γκαζιού). Δεν μπορώ να πω ότι έκανε και ιδιαίτερη δουλειά. Μου είπε πως χρειάζεται και κάποιο χρονικό διάστημα για να το δεχτεί ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου. Ισχύει αυτό; Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν κάποιος από εσάς το έχει δοκιμάσει και κατά πόσο έμεινε ικανοποιημένος. Το βρήκα στα 190 ευρώ. Μίλησα και με κάποιον που το έβαλε σε Ford Focus II 2,0 (145Hp) και ήταν ενθουσιασμένος. Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει (ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν που να εξαλείφει την αίσθηση του ηλεκτρονικού γκαζιού), ας μας πει τις εντυπώσεις του.
Stevon - Τρι 28 Μάρ 2006, 09:01:21
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοφόρετο φίλε μου,και περιμένουμε εντυπώσεις(σίγουρα υπάρχουν αρκετά άτομα που τους ενδιαφέρει),καλό θα ήταν όμως να τα έγραφες σε αυτό το topic=http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4514&postdays=0&postorder=asc&highlight=sprint+booster&start=0 Wink

Mr MOD...you know...
Sidobre - Τρι 28 Μάρ 2006, 09:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
Bασικά όπως έχουμε ήδη ξαναπεί, το συγκεκριμένο είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει.
brz20 - Τρι 28 Μάρ 2006, 12:49:29
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω το δοκιμασα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Βεβαια ειναι ακριβο οπως λεει και ο Τασος για αυτα που προσφερει.Το ειχα περασει μονος μου και δεν ειναι μεγαλη δουλεια πιστευω.Απλα την πρωτη φορα που το βαζεις πρεπει να πατησεις γκαζι πριν ανοιξεις την μηχανη και μετα με το γκαζι πατημενο να γυρισεις το κλειδι.Αυτο το ελεγαν οι οδηγιες.Μαλλον για να παρει σημα ο εγκεφαλος.
Paladin - Τρι 28 Μάρ 2006, 13:50:59
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Καλοφόρετο φίλε μου,και περιμένουμε εντυπώσεις(σίγουρα υπάρχουν αρκετά άτομα που τους ενδιαφέρει),καλό θα ήταν όμως να τα έγραφες σε αυτό το topic=http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4514&postdays=0&postorder=asc&highlight=sprint+booster&start=0 Wink

Mr MOD...you know...

Φίλε Σταύρο, δεν το αγόρασα, απλά το δοκιμασα για 10 λεπτα περίπου. Οι πρώτες εντυπώσεις δεν ήταν οι αναμενόμενες και γι' αυτό ρωτάω αν κάποιος άλλος το έχει δοκιμάσει. Στο topic που παραθέτεις, δεν μπορώ να πάω γιατί δεν είμαι (ακόμη) επίσημο μέλος.
Paladin - Τρι 28 Μάρ 2006, 13:56:59
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Εγω το δοκιμασα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Βεβαια ειναι ακριβο οπως λεει και ο Τασος για αυτα που προσφερει.Το ειχα περασει μονος μου και δεν ειναι μεγαλη δουλεια πιστευω.Απλα την πρωτη φορα που το βαζεις πρεπει να πατησεις γκαζι πριν ανοιξεις την μηχανη και μετα με το γκαζι πατημενο να γυρισεις το κλειδι.Αυτο το ελεγαν οι οδηγιες.Μαλλον για να παρει σημα ο εγκεφαλος.

Θα ήθελα να μου πεις αν πλέον το αυτοκίνητό σου είναι σαν μηχανόγκαζο σε αίσθηση. Αν ναι, λογικά θα έχεις και καλύτερες εκκινήσεις και ρεπρίζ... Wink
zafeirop - Παρ 31 Μάρ 2006, 03:28:44
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ηλεκτρονικό γκάζι και... Sprint Booster
Paladin έγραψε:
Μου είπε πως χρειάζεται και κάποιο χρονικό διάστημα για να το δεχτεί ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου. Ισχύει αυτό;

Τι παπάδες θα ακούσουμε ακόμη δλδ?
Μήπως δουλεύει και με νευρωνικά δίκτυα?

ΈΛεος.
brz20 - Σαβ 01 Απρ 2006, 04:13:38
Θέμα δημοσίευσης:
Με νευρονικα δεν νομιζω.Αλλα μην πατε μακρια.Εμενα μου ειχε πει εκεινος που μου περασε το φιλτρο "φιλε μου αν δεν δεις αμεσως την διαφορα ειναι επειδη κανει reset ο εγκεφαλος και περνει τις καινουργιες τιμες για την ποσοτητα του αερα".Που το σκεφτηκε ολο αυτο ενας θεος ξερει.Απο οτι ειδατε η καραμελα με το reset του εγκεφαλου ειναι πολυ μοδατη.
Στο θεμα μας.Η εκκινηση εχει βελτιωθει κατα πολυ.Γενικα οταν πατας γκαζι βλεπεις οτι δεν κομπιαζει οπως παλια.Και αυτα με ανοιχτο το clima.Αν το κλεισω η αποκριση ειναι 5 φορες καλυτερη.Δεν εχω παρει αυτοκινητο με ντιζα ποτε αλλα ενας φιλος μου που το δοκιμασε μου λεει οτι πλησιαζει.Βεβαια οτι και να κανεις παραμενει ηλεκτρογκαζο.
bakclima - Σαβ 01 Απρ 2006, 15:08:41
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ακουσει οτι αυτο το πραγματακι μπορει να σου καψει τον αισθητηρα γκαζιου (δεν ξερω ποσο αληθευει)
brz20 - Σαβ 01 Απρ 2006, 15:24:33
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη τι μπορει να προκαλεσει το παραπανω?Δωσε μου μερικες λεπτομεριες.
Ivang - Κυρ 02 Απρ 2006, 09:35:31
Θέμα δημοσίευσης:
Από κατανάλωση τι παίζει, είδες καμιά διαφορά (προς τα πάνω εννοώ) ?
brz20 - Δευ 03 Απρ 2006, 15:25:17
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν ειμαι Τρικαλα η καταναλωση ειναι στα 8,8 με 9,1.Βεβαια εκει το αμαξι ειναι καθε λεπτο στην τσιτα γιατι τα λεφτα που παιζουν ειναι πολυ περισσοτερα για τις βενζινες.Τωρα που το εχω στην Κρητη η καταναλωση εχει μεση στο 7,6.Το βαζω και μεσα στην κινηση το αμαξι εννοειτε.Δεν μου εχει κανει ζημια σε αυτον τον τομεα.Κατι αλλα τελειως μαμα Honda και VW καποιον φιλων μου ειναι συνεχεια στο 10+ στην καταναλωση.
Paladin - Δευ 03 Απρ 2006, 23:41:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ κατ' αρχήν για το ενδιαφέρον. Το θέμα είναι ότι εγώ το δοκίμασα και ΔΕΝ είδα ουσιαστική (για να μην πω καμία) διαφορά. Μήπως το τοποθέτησε ο τυπάς με λάθος τρόπο; Shocked Shocked Shocked
brz20 - Τετ 05 Απρ 2006, 04:19:29
Θέμα δημοσίευσης:
Λαθος δεν γινετε να το τοποθετησει.Ειναι σαν να πας να βαλεις το καλωδιο της οθονης του PC αναποδα.Απλα μπορει να μην εκανε σωστα την διαδικασια για να τεθει σε λειτουργια.Εγω σου ειπα οτι μολις το εβαλα πατησα τερμα το πεταλ του γκαζιου και γυρισα το κλειδι της μηχανης μεχρι να φτασει στον κοφτη.Μετα εκελεισα και μολις ξανανοιξα ειδα οτι σε ανηφορα χριαζομουν το μισο γκαζι.Βεβαια θα μου πεις οτι μπορει να ηταν και ιδεα μου.Αλλα το ιδιο συμπερανε και ο πατερας μου μολις το πηρε.Καταλαβε οτι κατι ειχα πειραξει.
Sidobre - Τετ 05 Απρ 2006, 10:02:58
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Λαθος δεν γινετε να το τοποθετησει.Ειναι σαν να πας να βαλεις το καλωδιο της οθονης του PC αναποδα.Απλα μπορει να μην εκανε σωστα την διαδικασια για να τεθει σε λειτουργια.Εγω σου ειπα οτι μολις το εβαλα πατησα τερμα το πεταλ του γκαζιου και γυρισα το κλειδι της μηχανης μεχρι να φτασει στον κοφτη.

Shocked Shocked Shocked Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2

Aυτό προτείνουν για την ρύθμιση;;;;;

Απ'όταν θυμάμαι (όοοοταν είχα ηλ. γκαζι) η αυτορύθμιση του αισθητήρα γκαζιού (διαδικασία Peugeot) γινόταν με κλειστή την μηχανή κλειστό διακόπτη πάτημα γκαζιού και ανοιγμα διακόπτη μέχρι την σκάλα ΠΡΙΝ την εκκίνηση. Οχι να πάρει μπροστά και να τα πετάξει όλα!

Εντάξει, μετά από αυτό που είπες για την ρύθμιση, σχημάτισα ακόμα πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το μαραφέτι αυτό.... Thumb Down
brz20 - Πεμ 06 Απρ 2006, 03:35:37
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη τι γνωμη?Ισως να εγραφε και αυτο που ειπες.Δεν θυμαμαι καθολου ρε συ.Αν βρω το χαρτακι θα σας πω στα σιγουρα.Μαλλον ειναι ετσι οπως το λες παντως χορις να περνω και ορκο.
bakclima - Πεμ 06 Απρ 2006, 17:42:37
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 οσο για τον αισθητηρα που σε ειπα μπορεις να στειλεις ενα πμ στον ''ΝΤΙΖΑΤΟΣ'' να στο αναλυσει γιατι σε μια συζητηση που ειχαμε απλα το ανεφερε.
brz20 - Παρ 07 Απρ 2006, 00:36:35
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ backclima.Θα του στειλω αν ειναι γιατι με εβαλες σε σκεψεις.
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τετ 25 Ιούλ 2007, 23:44:58
Θέμα δημοσίευσης: sprint booster
καλησπερα πεζουκλες

Τελικα ρε παιδια τι γινεται με αυτο το τσιπακι του γκαζιου αξιζει ή ειναι καμια μουφα υπαρχει καποιος που να το εχει βαλει και να ειναι πραγματικα ευχαριστημενος και οχι να νομιζει οτι εχει δει διαφορα, γιατι κακα τα ψεματα εχει τα λεφτουδακια του 170ευρουλινια ειναι αυτα.
Παντος τωρα καλοκαιρι που δουλευω το αιρκοντισιον η κατασταση ειναι δραματικη κοβει αρκετα στην αρχη οταν πας να φυγεις ενταξει μετα δεν υπαρχει κανενα προβλημα αλλα στο ξεκινημα Sad
ΠΑΝΟΣ RALLYE - Δευ 17 Δεκ 2007, 23:36:43
Θέμα δημοσίευσης: ΤΣΙΠΑΚΙ
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΓΚΑΖΙ?

Παναγιώτη καταρχήν καλώς ήρθες.
Θα σε παρακαλέσω:
1ον) να γράφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία
2ον) να εισαι πιο συγκεκριμένος σε αυτά που γράφεις για να μπορούμε να βγάλουμε νόημα και
3ον) πριν ρωτήσεις κάτι να χρησιμοποιείς την "Αναζήτηση" μήπως και ήδη υπάρχει κάπου γραμμένο.

Εκ της MOD Team

salex - Τρι 18 Δεκ 2007, 08:15:08
Θέμα δημοσίευσης:
???

Laughing
Pughell - Τρι 18 Δεκ 2007, 08:38:48
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον εννοει Sprint Booster... Confused
StorM_GmA - Τρι 18 Δεκ 2007, 17:24:50
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.google.com

αυτός το έχει! τιμή τώρα...παίζει...εξαρτάται από το κατα πόσο θα σε πάρει
με καλό μάτι...γι' αυτό, πριν τον ρωτήσεις τιμή, πες του πρώτα μια καλημέρα...
μια καλησπέρα... Ρώτα τον τί κάνει κτλ! Very happy
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τετ 23 Απρ 2008, 11:25:53
Θέμα δημοσίευσης: sprint booster
καταρχας καλο Πασχα συγνωμη που ξανα αναφερω το θεμα sprint booster, επειδη τωρα ξεπερασα τα οικονομικα προβληματα που ειχα, θα ηθελα να ξερω τι γινετε τελικα με αυτο sprint booster? εχει αποδοση γιατι κακα τα ψεματα παιδια εχει αρκετα χρηματα 202ευρω. θα ηθελα να μαθω συγκεκριμενα εαν αξιζει τα χρηματα του για να το βαλω.

ευχαριστω αναμενω απαντηση
MEMsound - Τετ 23 Απρ 2008, 11:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
δεν
αξιζει
volvos - Τετ 23 Απρ 2008, 12:13:02
Θέμα δημοσίευσης:
με 300ευρω

σου βαζω κατι που

α. θα σου δωσει λιγα αλογα (3-4 του πο**τη*)
β. θα σου κανει καλυτερη την αποκριση στο γκαζι
γ. θα ανεβασει και κοφτη

Laughing Laughing Laughing Laughing
drdino - Τετ 23 Απρ 2008, 12:20:18
Θέμα δημοσίευσης:
Κατανάλωση δεν θα μειώσει; Sad
PHSYBORG - Τετ 23 Απρ 2008, 12:20:58
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
με 300ευρω

σου βαζω κατι που

γ. θα ανεβασει και κοφτη

αυτο σου βαλανε κ σενα ? Laughing Wink Ha Ha Laughing
volvos - Τετ 23 Απρ 2008, 12:26:59
Θέμα δημοσίευσης:
ε ναι Laughing

βασικα και καταναλωση σε καποιες πειρπτωσεις μπορεις να μειωσεις Laughing
PHSYBORG - Τετ 23 Απρ 2008, 13:23:22
Θέμα δημοσίευσης:
κ σε μενα εστρωσε η καταναλωση κ οχι μονο Wink
AlienHack - Πεμ 24 Απρ 2008, 15:15:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εεε!! και εγω θελω ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ!!

τι ειναι? θα πονεσει?? Rolling eyes

σοβαρά τωρα γιατι πράμα μιλάμε?
ParisMcridis - Τετ 16 Ιούλ 2008, 15:47:34
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
με 300ευρω

σου βαζω κατι που

γ. θα ανεβασει και κοφτη

Τι ειναι αυτο;Τι ειναι;
AlienHack - Πεμ 31 Ιούλ 2008, 12:34:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά τι παιζει με αυτήν την πατέντα?
apostok - Δευ 18 Αύγ 2008, 19:15:38
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικη εμπειρια απο sprint booster(2 μερες δοκιμη) μεγαλη απογοητευση δεν βελτιωνει καμια αποκριση το μονο που κανει ειναι με ελαχιστο πατημα του γκαζιου να ανοιγει τερμα την πεταλουδα και το αμαξι να πεταγεται μπροστα ατσουμπαλα και αγαρμπα, οταν αφηνεις το γκαζι κοβει παλι αποτομα. Αδυνατο να κινηθεις στην πολη εμενα τουλαχιστον μου εβγαλε τα αντερα. Στο ταξιδι σε προσπερασεις εχει διαφορα στο αρπαγμα σιγουρα με τις οποιες επιπτωσεις στην καταναλωση. Εγω ψηφιζω οχι....
AlienHack - Παρ 05 Σεπ 2008, 12:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
τόσο χάλια ε? κριμα. η τοποθέτηση του ειναι απλή? ευκολή?
apostok - Παρ 05 Σεπ 2008, 16:28:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι βγαλε βαλε πανευκολο ειναι, απλα πρεπει να πεσεις κατω απο το τιμονι και να εχεις ενα μικρο ισιο κατσαβιδακι για να πατησεις το δοντακι που κραταει το φυς...
PASALIMANI - Σαβ 21 Φεβ 2009, 16:56:58
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα δοκιμαζοντας ενα προγραμμα στο gps περασα απο μανουκη για γνωριμια κ μερικες τουρμποερωτησεις και μετα μπουλεκο για δοκιμη του μπουστερ.δυστυχως ανοιγει αποτομα και μπουκωνε με κανονικο πατημα, ενω ακουγα ενα ελαφρυ θορυβο και η καταναλωση να γραφει κατι 20αρια.μαλλον στα πεζω δεν λειτουργει καλα.καλο θα ειναι ο ηλεκτρονικος που τα φτιαχνει να βγαλει κ μια λαιτ εκδοση.
MEMsound - Κυρ 22 Φεβ 2009, 03:51:17
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4514 Wink
PASALIMANI - Κυρ 22 Φεβ 2009, 11:17:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ωπα λαθος..μανθο βαλτο στο σωστο θεμα Cool
spyros_rallye - Τρι 30 Ιούν 2009, 17:47:08
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως το εχει δοκιμασει κανεις σε 207 gt/rallye/rc..? το εβαλε γνωστος σε corsa gsi 150hp και ειδε μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις!
mrkaza - Τρι 30 Ιούν 2009, 18:00:41
Θέμα δημοσίευσης:
Δε ξερω ποσο παραπανω καθως ακομα στρονω αλλα αν ειναι να δωσεις 300 δεν δινεις κατι παραπανω να βαλεις προγραμμα ? αναφερωμαι για το 207 με τον THP
spyros_rallye - Τρι 30 Ιούν 2009, 18:06:06
Θέμα δημοσίευσης:
180 κανει...

ουτε εγω ειμαι υπερ, αλλα ρωταω μηπως κανει στα δικα μας....
vag21 - Δευ 25 Αύγ 2014, 23:06:18
Θέμα δημοσίευσης:
αν και αρκετα παλιο θεμα ,το εχει δουλεψει καποιος κυριως την 2 εκδοση?

απο οτι ειδα εχει 3 επιλογες, απενεργοποιηση, 50% και 100%.

σε φορουμ με insignia πινουν νερο στο ονομα του, και μιας και θεωρω ενα απο τα μεγαλα μειον του 206 xs 1600 το ηλεκτρογκαζο ,ισως να ειναι μια καλη επιλογη για λιγο περισσοτερο νευρο.

εδω και ενα βιντεακι στο πως λειτουργει η v2 εκδοση.

https://www.youtube.com/watch?v=K2312qlhdr8
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες