Dj-Steve έγραψε: |
Άλεξ... σύνελθε πρωί πρωί ρε! ![]() ![]() ![]() ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
20-25 άλογα δυναμομετρημένα υπόσχεται με φπε ο stergiou motorsport απο την Αμφιάλη και ολα αυτά με κόστος 900 ευρά!!!
Σαν κάτι να βρωμάει ρε παιδιά εσείς τι λέτε???????? |
-=N4X=- έγραψε: |
20-25 άλογα δυναμομετρημένα υπόσχεται με φπε ο stergiou motorsport απο την Αμφιάλη και ολα αυτά με κόστος 900 ευρά!!!
Σαν κάτι να βρωμάει ρε παιδιά εσείς τι λέτε???????? |
MAG206cc1.6 έγραψε: |
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ. ΑΠΟ 110 ΣΤΟ 1 ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ 132 Η135. ΔΗΛ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ 116 Η 118 ΕΜΕΙΣ ΤΑ 1600 ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ 140 . ΔΗΛ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΛΙΤΡΟ. |
Lord Cypher έγραψε: |
Και δώρο ένα φαράσι κέβλαρ ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Ούτε στα πιο τρελά όνειρά σου... Σύγκρινε τις ροπές και μετά ξαναγράψτο ![]() |
Kouzman έγραψε: |
1ο σταδιο, ΦΠΕ δηλαδη δειτε την δυναμομετρηση μου στο site μου. δεν ειναι 132 με 135 αλλα ειναι σχεδον 130 και 16.6 ροπη, φορωντας λαθος εξατμιση... μια universal remus με 90μπουκα σωληνα χεστα κι αστα αλλου πιο χοντρο αλλου πιο στενο και χωρις μεσαιο...
ισως με μια καλη Gr.N και ενα καλο προγραμμα να περασει το μοτερ τα 130 αλλα οχι και να παει 135... |
MAG206cc1.6 έγραψε: |
Ασε τα ονειρα μου ειναι πολυ τρελα. 1ον ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ . 2ον Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ 17 ΡΟΠΗ 3ον 19 εχει το διλιτρο οσο εχει και το ταηπ αρ 20 . δηλ το διλιτρο θα χει λιγοτερο οποτε... } παντως οπιοσ για μενα αλλαξει κατλητη , τελικο και βγαλει τουσ σιγαστηρεσ ενα η δυο απτο μεσεο = 10 αλογα |
για γκαζια δεν συγκρινονται μιας και τα 20 του 16ριου βγαινουν με ξεσπασμα και ειναι πολυ πιο ζωντανα και νευρικα...και φυσικα σε αυτο το επιπεδο το αμαξι διαφοροποιεται απο βολταντζιδικο σε αναρχικο κοντραντζιδικο-αγωνιστικο... |
αλλα αλλο το ξεσπασμα και η λυσσα του 16ριου που δουλευει 8αρες και ο ηχος του αναστενει νεκρους.... |
pugsang έγραψε: |
Ελα τοτε να σε παω μια βολτα με το δικο μου να ακουσεις την μελωδια της ευτυχιας... ![]() ![]() ![]() |
οταν κατεβουμε τριπολη την κυριακη θα κοιταξω να ηχογραφησω ή ακομα και βιντεογραφησω κανα ανοιγμα του πεζουλα να ακουσετε ηχο...
για αυτους που δεν το εχουν ακουσει... |
giannis_cc έγραψε: |
μου πε πως αν η δυναμομετρηση δε δειξει 20 παραπανω δεν πληρωνω τιποτα . παιζει να 'κλεψει' το δυναμομετρο ? |