PSClub - Hellas

Νέα - Hummer H3 - (ξεκίνησε η διάθεση στην Ελλάδα...)

MEMsound - Παρ 24 Δεκ 2004, 13:08:40
Θέμα δημοσίευσης: Hummer H3 - (ξεκίνησε η διάθεση στην Ελλάδα...)
Μιας και το σηζηταγαμε χθες το βραδυ στο park οριστε και Περισσοτερες λεπτομερειες:
Απο automoto.flash.gr

Ένα από τα μοντέλα που θα βρίσκονται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ στις αρχές Ιανουαρίου, θα είναι και το Hummer H3. To νέο μοντέλο της Hummer, είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Καλιφόρνια, ωστόσο στην αγορά αναμένεται το 2006. Ακολουθώντας τα χνάρια των υπόλοιπων μοντέλων της εταιρίας Η1 και Η2, έτσι και το Η3 διακρίνεται για τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, οι οποίες στην προκειμένη περίπτωση προσφέρονται σε ένα μικρότερο πακέτο.

Συγκεκριμένα, το Η3 συγκρινόμενο με το Η2 είναι 42,9 εκ. μικρότερο σε μήκος, 16,5 εκ. σε πλάτος και 15,2 εκ. σε ύψος. Πρόκειται δηλαδή για ένα σημαντικά μικρότερων διαστάσεων αυτοκίνητο, το οποίο θα διατίθεται με τον κινητήρα Vortec 3.5 λίτρων, με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων. Παράλληλα, το Η3 θα είναι το πρώτο μοντέλο της Hummer που θα προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου.

Ανάμεσα στα πολυάριθμα στοιχεία εξοπλισμού του Η3, ξεχωρίζουν η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση με δυνατότητα πλήρους μπλοκαρίσματος του πίσω διαφορικού, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, το σύστημα ελέγχου ευστάθειας StabiliTrak και η τοποθέτηση στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου προστατευτικού καλύμματος για ασφάλεια στις off road εξορμήσεις. Τέλος, ένα ακόμη χαρακτηριστικό των Hummer είναι οι τεράστιοι τροχοί και το Η3 δεν θα αποτελεί εξαίρεση, καθώς οι τροχοί του θα είναι μεγαλύτεροι από κάθε άλλου SUV της κατηγορίας του.
ultra-one - Κυρ 26 Δεκ 2004, 22:50:10
Θέμα δημοσίευσης:
Όσο τερατούργημα ήταν το Η2 είναι και το Η3 νομίζω....
Το Η2 πάντως σε τεστ που είχα διαβάσει σε Ευρωπαϊκό site το είχαν βρει χάλια σχεδόν σε όλους τους τομείς και χωρίς λόγο ύπαρξης...... 2gunfire Splat
gianic - Δευ 27 Δεκ 2004, 06:59:30
Θέμα δημοσίευσης:
ο λογος υπαρξης του ειναι ο τερατωδης ογκος του ! αν ειχα λεφτα να διαθεσω για jeep σιγουρα θα το επαιρνα ...
ultra-one - Δευ 27 Δεκ 2004, 16:48:31
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:
ο λογος υπαρξης του ειναι ο τερατωδης ογκος του ! αν ειχα λεφτα να διαθεσω για jeep σιγουρα θα το επαιρνα ...

Eγώ από την άλλη θα προτιμούσα ένα CAYENNE.... Cool
PHSYBORG - Δευ 27 Δεκ 2004, 16:55:03
Θέμα δημοσίευσης:
Οτι πρεπει για παρκαρισμα στην Αθηνα ! Wink
STELIOS - Δευ 27 Δεκ 2004, 18:09:29
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:

Ο μονος λογος υπαρξης του ειναι να ενισχηεται οικονομικα η General Motors ωστε να φτιαχνει περισσοτερα στρατιωτικα HUMMER και να τα στελνει στο Ιρακ και οπου αλλου χωνουν τη μυτη τους οι Αμερικανοι. Εγω και να΄χα τα λεφτα δεν το παιρνα.
gianic - Τρι 28 Δεκ 2004, 05:08:33
Θέμα δημοσίευσης:
toink !
παντως οπως και να το κανεις αυτο το τερας σου προκαλει δεος
shark_zak - Τρι 28 Δεκ 2004, 08:37:45
Θέμα δημοσίευσης:
σαν φορτηγο ειναι αυτο...θα σε πατησει και θα το καταλαβει καν.... Idea
COOL ALEXIS - Τετ 29 Δεκ 2004, 02:24:35
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω δει Hummer δίπλα σε Jeep και X5 και μπροστά του και τα δύο είναι σαν Jimni!!!
Μην πατήσει όμως κόρνα γιατί είναι για γέλια σαν απο σαραβαλάκι ακούγεται!!!
silverpug206 - Δευ 03 Ιαν 2005, 14:27:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδα μια φορα ενα Hummer στην Κυπρο με νουμερα απο California, και τι να σας πω ηταν τεραστιο.... επερνε ανετα ολοκληρη την λωριδα απο ακρη σε ακρη. Ειχε ζαντες απο αυτες που εχουν στο εξω μερος κατι σαν προπελα που γυρναει σαν ειναι το αυτοκινητο σταματημενο φιμε τζαμια και ηταν και μαυρο. Αμεσως σκεφτηκα "Να ενας μαυρος πατρονος η κανενας drug dealer στη Κυπρο!!" Πρεπει να ηταν ομως το Hummer H2 ομως. Προχτες το εδειξε σε μια εκπομπη "Traction" που δειχνει στη Κυπρο.Το ειχαν οδηγησει σε κατι πολυ δυσβατους δρομους και αυτο δεν καταλαβενε τιποτα!! Ελληνικη ειναι η εκπομπη σιγουρα πρεπει να την βλεπετε ετσι??
silverpug206 - Σαβ 12 Φεβ 2005, 14:10:12
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy Very happy Very happy

Κανω πλακα παιδια... Ειμαι σιγουρος οτι το τζιπακι ειναι πολυ δυνατο και γιαυτο εκανε το hummer βιδες....

Δειτε και αυτο επισης...

crusader - Δευ 14 Φεβ 2005, 10:49:27
Θέμα δημοσίευσης:
Προχθές το πρωί πήγαινα χαλαρά μεσαία λωρίδα στην εθνική και ξαφνικά χώνεται μπροστά μου ενα HUMMER μαύρο... Shocked
Καλά έχασα τον ήλιο.. είναι πολύ θηρίο!!!
COOL ALEXIS - Δευ 14 Φεβ 2005, 10:58:48
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες έμεινα στο δρόμο με το UNO ενος φίλου στο Μαρκόπουλο!!!
Σκάει μύτη ένα HUMMER!!!
Σκέφτηκα να της πω να μας τραβήξει μιας και δεν θα καταλάβαινε τίποτα,
αλλά τα πήρε to UNO και πήρε μπρος ! ! !
Καλα δεν συζητάω για την Galliardo που μας έκανε την καρδιά περιβόλι
Shocked μου ήρθε να το κάψω!!!

Τελικά μας άφησε στη Κερατέα και περιμέναμε οδική μέχρι τις 8 !!!

Γ**ω την τρόμπα βενζίνης

MEMsound - Πεμ 25 Αύγ 2005, 19:04:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ξεκίνησε η διάθεση του Hummer H3 στην Ελλάδα

είμαστε όλοι έτοιμοι για παραγγγελίες?? Silly Blink Tease
manosm3 - Παρ 26 Αύγ 2005, 00:33:57
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
giannis_cc έγραψε:

Eγώ από την άλλη θα προτιμούσα ένα CAYENNE.... Cool

Κι εγω μαζι σου! Μονο που κατι δεν μ' αρεσε στην κυληση της και θα επαιρνα Χ5 4.8 ν8!!
Με τιποτα δεν θα επαιρνα αυτο το *&%$πραγμα! 3 εχω δει και νομιζεις οτι ερχεται τανκς! Οι πιο πολλοι βεβαια για μουρη θα το παρουν επιβαρυνοντας σοβαροτατα το περιβαλλον!
Baphomet - Παρ 26 Αύγ 2005, 12:28:11
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ πάλι θα έπαιρνα land cruiser...πειράζει? Laughing
-=N4X=- - Παρ 26 Αύγ 2005, 16:12:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παλι δεν θα επαιρνα τιποτα απο αυτα αλλα αν νομιζετε οτι εχετε δει suv τοτε σας λεω οτι ο γνωστος σε ολους Νταμπιζας ειναι στην Λαρισα εδω κ πολυ καιρο κυκλοφοροντας το μικρο μικρο cadilac escalade που εχει με 24" νικελες ζαντες κ 305-35 λαστιχο!!
Το ελεηνο ειναι οτι το ανεβαζει κ στα πεζοδρομια!!!
MEMsound - Πεμ 27 Ιούλ 2006, 16:46:14
Θέμα δημοσίευσης:
Extended Hummers a step too far?
Kouzman - Παρ 28 Ιούλ 2006, 00:03:03
Θέμα δημοσίευσης:
προσωπικα δεν μου αρεσουν καθολου. ειναι τελειως τραγικα!

Εγω λογω αμερικης τα βλεπω καθε μερα στο δρομο τοσο το Η2 οσο και το Η3...

ιδιως το Η2 μπορει να φαινεται τοσο μεγαλο αλλα εσωτερικα δεν προσφερει καθολου ανεση σε σχεση με το εξωτερικο του μεγεθος...

Τωρα να συζητησω για καταναλωση...? απλα ξεχαστε το.

Βασικα με τα λεφτα που εχει προτιμω να παρω κατι αλλο, και αν θελετε να παραμεινουμε στα αμερικα suvs μπορεις να παρεις ενα Grand Cherokee και για τους γρηγορους το SRT-8 μοντελο με HEMI κινητηρα 6.1 και 0-100 σε 5 δευτ. Κοστος? 45 χιλιαδες δολαρια, οταν το Η2 εχει 65-75 αναλογα τι θα του βαλεις και το Η3 στα μέσα 30 το οποιο φυσικα ειναι "τραγικο" σε σχεση με τα Jeep...

Προσωπικη αποψη παντα...

P.S. ξερετε την καταναλωση του Η2? (οχι οτι το Η3 θα ειναι πολυ καλυτερο)

9-11 μιλια το γαλονι, κοινως για καθε 16 χλμ θελεις 4 λιτρα βενζινη και αυτο στην εθνικη αν το πας στην πολη αυτο ανεβαινει... (ειναι περιπου 25 λιτρα στα 100 χλμ...). Δηλαδη για να παω πειραια-χωριο που ειναι περιπου 300 χλμ θελω περι τα 80 ευρουλακια και αλλα τοσα για επιστροφη.... Razz Razz Razz
COOL ALEXIS - Τετ 06 Δεκ 2006, 11:33:31
Θέμα δημοσίευσης:
O ορισμός του τέρατος Shocked

ΥΓ 30in Question Question Question
brz20 - Τετ 06 Δεκ 2006, 12:51:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αν καταλαβα καλα πρεπει να ειναι και φτηνες.
Μονο 28000 ευρω κανουν.
Εχει ενας στα Τρικαλα Hummer H3.Πραγματικα ειναι τερας.
Την αλλη φορα το πετυχα στα φαναρια και ημουν με το Smart.
Εκει να δειτε γελια.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες