zzzleepy έγραψε: |
Ακόμα και στη σύγκριση 206 1.4 90ΗP με Ibiza 1.4 101HP πιστεύω ότι πάλι το 206 είναι μπροστά ![]() |
kanelj έγραψε: |
Ηταν στην πιστα στα μεγαρα οταν πηγαμε!ειναι απο το ibizaclub και με ρωτησε αν ειναι 14αρη.
του ειπα οχι και οτι ειναι 1.6 και μου λεει:"Ααααα ετσι εξηγειται γιατι μου ανοιγες τοσο και δεν μπορουσα να σε μαζεψω καθολου" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cipher έγραψε: |
Γεια χαρά σε όλους!
Είδα ότι πολλοί τονίσατε την ποιότητα κατασκευής/συναρμολόγησης. Από φίλους έμαθα ότι τα Seat συναρμολογούνται στην Ελλάδα. Ισχύει; Είναι για όλα τα μοντέλα, ή για κάποια εξ αυτών; (μακάρι να ισχύουν και τα 2!!!) |
Παράθεση: |
Όσο για οδική συμπεριφορά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω τίποτα!!Εντελώς καμμία συγκριση! |
Van G έγραψε: |
Γιατί μερικοί φαντάζονται ότι ένα 75άρι pug μπορεί να είναι πιό μπροστά απο ένα ibiza 100 ίππων?
Είναι μεγάλη η διαφορά παιδιά...Αν μου λέγατε για κάποιο 1600άρι θα έλεγα οκ.Αλλα το 14άρι pug με τα 75 δέν έχει και ελπίδες.. |
ibizaios έγραψε: |
Φιλε DB ποσο καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα να εχει ενα 206 1,4 μαμα απο ενα top gun me bilstein-apex (diko mou) h to neo me bilstein-voglant (an 8ymamai kala).??? ![]() |
netblaster έγραψε: |
Το ξερατε οτι τα Ιbiza δεν εχουν πισω αντιστρεπτικη σε καμια εκδοση?!?!? ![]() |